Cum se face un logo

Introducere

logo-ul basului

Era actuală a designului de logo a început în anii 1870 cu primul logo abstract, triunghiul roșu Bass.

Logo-ul dvs. este reprezentarea vizuală a mărcii dvs. și tot ceea ce înseamnă. La prima vedere, ar trebui să reflecte personalitatea și promisiunea mărcii tale. În mod ideal, va fi memorabil și va ieși în evidență de mulțime. Luați în considerare logo-urile iconice, cum ar fi swoosh-ul Nike, Apple Computer-ul simplu sau roșul roșu al lui Target. Ce vă vine în minte atunci când vă gândiți la fiecare?

Dacă sunteți în proces de pornire a unui blog sau a unei afaceri mici, este posibil să nu aveți resurse pentru a angaja un designer care să vă dezvolte sigla. Acest ghid a fost elaborat pentru a ajuta proprietarii de afaceri mici, fără experiență de proiectare, să înțeleagă cum să creeze un logo. Veți afla despre procesele necesare pentru a transfera ideile pe hârtie, veți afla cum să detectați defectele în conceptul dvs. și să permiteți ideii dvs. principale să crească până când atinge un nivel satisfăcător de calitate.

Deși acesta poate fi un motiv nou, probabil că veți învăța multe și vă veți bucura de experiență. Deci, să începem de la început.

ce este logo-ul

Un logo funcționează la fel ca numele tău. Când te-ai născut, părinții tăi ți-au dat un nume care, în timp, ai infuzat cu personalitate. Acum, când oamenii îți aud numele, se gândesc imediat la tine. Iar când oamenii vorbesc despre tine, numele tău evocă anumite emoții și caracteristici.

Ori de câte ori apare numele, oamenii se gândesc imediat „la tipul ăla amuzant de petrecere care are o voce adâncă” sau la „acea fată blondă care are un râs ciudat și se îmbracă întotdeauna bine”.

În aceeași ordine de idei, un logo este o reprezentare simbolică a identității dvs. de marcă. Poartă informații vitale despre cine sunteți și ce faceți și face ca oamenii să simtă o anumită emoție. De exemplu, BMW este asociat cu precizie, vehicule de calitate și prestigiu, deoarece mulți directori ai companiei își conduc sedanurile. Nike este asociată cu performanțe sportive la nivel înalt și pantofi durabile.

De ce sunt importante logourile?

visare

Logo-urile conferă site-urilor web o identitate, dar trebuie să înțelegeți de ce este atât de important. Procesul de marcare are multe etape și elemente diferite. Proiectarea și utilizarea corectă a logo-ului dvs. sunt o parte importantă a acestuia.

Treaba ta este să te asiguri că oamenii conectează punctele și să-ți recunoască site-ul și brandul în al doilea rând când văd logo-ul. Dacă funcționează, eforturile dvs. de marketing vor fi mult mai eficiente. Cert este că majoritatea oamenilor construiesc o legătură emoțională cu brandurile cu care au avut experiențe pozitive, pe baza istoriei și personalității lor.

Când consumatorii vizați vă văd logo-ul, trebuie să-l recunoască instant și să-l conecteze la valorile mărcii dvs. De ce este important acest lucru? Deoarece aproximativ 65 la sută dintre consumatori au declarat că valorile comune le atrag către un brand și către produsele sau serviciile specifice pe care le oferiți. De asemenea, au dezvăluit că valorile partajate vă ajută să vă faceți marca mai memorabilă. Data viitoare când se gândesc la ceva legat de nișa dvs., numele dvs. de domeniu și sigla ar trebui să fie primele imagini care apar în mintea lor.

Publicul tău ar trebui să poată diferenția logo-ul tău de o serie de logo-uri de marcă diferite de pe un raft și să-ți aleagă produsul pe baza faptului că îl asociază cu calitatea, rentabilitatea sau orice altă caracteristică pentru care vrei să fii cunoscut..

Principiile unui logo eficient

principiile logo-ului

Pentru a crea cu succes un logo, există câteva principii de care trebuie să fiți conștienți. Ca începător în lumea design-ului logo-ului, va trebui să vă pregătiți mintea, astfel încât să poată adopta un proces de gândire creativ care vă va permite să creați modele unice. Ar trebui să puteți face acest lucru dacă înțelegeți următoarele principii:

Simplitatea este cheia

Designerii o exagerează constant când vine vorba de sigle. Dar cele mai populare logo-uri sunt izbitoare în simplitatea lor. Nike și Apple sunt exemple excelente: toată lumea de pe planetă recunoaște aceste logo-uri și mototele lor. Evident, există o linie subțire între exagerare și subdecidare, iar aceasta ar putea fi cea mai mare provocare a dvs. atunci când proiectați un logo.

Trebuie să fie unic

Într-o mare companie, ultimul lucru de care ai nevoie este un design de logo generic care să semene cu toți ceilalți. Sigur, există unele caracteristici de design populare pentru orice nișă, dar ai nevoie de ceva cu un stil unic – funcții pe care oamenii le raportează la brandul tău specific.

Trebuie să fie recunoscut

Trebuie să intrați în mintea publicului țintă, să aflați ce le place și să își dorească și să vă dezvoltați designul în consecință. Logo-ul ar trebui să iasă în evidență și să fie ușor de recunoscut, chiar și de la distanță. Evident, trebuie să se facă multe cercetări aici, dar va merita timpul tău.

Evoluția logotipului Apple susține bine principiul enunțat în această parte.

logo-ul mărului

Flexibilitatea este foarte importantă

Logo-ul ar trebui să fie recunoscut indiferent de mărime sau de suportul în care este reprezentat. Trebuie să funcționeze atât în ​​culori, cât și alb-negru, pe panouri publicitare și cărți de vizită, într-un colț al unei pagini web vizualizate de pe un smartphone și pe brelocuri și cani. Logo-urile care sunt prea complexe nu se traduc bine în formate mai mici.

Are nevoie de oglindă personalitatea unei afaceri

Este posibil să vină cu un logo grozav, care lipsește doar de spiritul potrivit. Un exemplu excelent ar fi să folosești culori jucăușe și un font de desene animate atunci când creezi un logo pentru o firmă de avocatură serioasă, care este un no-no big. Cu toate acestea, puteți face multe greșeli diferite în acest proces, care nu este la fel de evident, motiv pentru care este destul de important pentru dvs. să vă definiți clar afacerea.

Diferite tipuri de logo-uri

Fonturi cele mai utilizate de marci de top
Doar logo
6%
Doar text
37%
Text & logo
56%

procent

8%

Fonturi Serif

11%

Fonturi script

12%

Fonturi Slab

63%

Fonturi Sans

După ce cunoașteți principiile de bază, este timpul să aflați ce tipuri de logo există, astfel încât să vă familiarizați cu opțiunile dvs. Diferitele tipuri de logo-uri vă pot ajuta să obțineți o personalizare maximă și să găsiți doar tonul potrivit.

Text

O greșeală obișnuită pe care laicii o fac este să gândească faptul că un logo trebuie să constea doar din elemente de design, mai degrabă decât în ​​text simplu. Acest lucru este departe de adevăr. Este posibil să creăm un design atemporal folosind un cuvânt, o singură literă sau o prescurtare. Frumusețea acestei abordări constă în diferite fonturi și posibilități care sunt practic nelimitate.

Simbolic

Simbolurile sunt amuzante și memorabile. Un simbol poate fi orice, de la o frunză mică verde care semnifică eco-conștiință la un anumit animal, forme geometrice sau chiar ceva complet abstract. Multe simboluri sunt recunoscute la nivel mondial, iar în timp ce unele dintre ele încorporează alte simboluri cunoscute din trecut sau au fost inspirate de ele, multe dintre cele mai bune au fost create de la zero..

Problema evidentă aici este că nu veți fi prima persoană care să vă amintiți o anumită conotație între un simbol și o nișă de afaceri anume, și este foarte probabil să terminați cu un concept care există deja dacă nu o faceți. temele tale.

combinat

Dacă decideți să combinați simbolurile cu textul, veți avea și mai multe opțiuni pentru designul dvs. Există multe exemple interesante despre cât de puternică poate fi o combinație de simboluri și cuvinte în lumea logo-urilor. Dar există o problemă pe care trebuie să o evitați. Acest tip de logo poate fi ușor înlocuit – cu atât de multe opțiuni, poate fi dificil să nu traversăm această linie subțire pe care am menționat anterior. Fii la curent cu primul nostru principiu – simplitatea – te va ține pe drumul cel bun.

Procesul de proiectare a logo-ului

logo-ul brainstorm

80%

80%

credeți că culoarea crește retenția mărcii

95% folosiți doar una sau două culori

Limitați logo-urile culorilor 3 sau mai putin

Tot ceea ce am menționat până acum este un pic teoretic, dar acum este timpul să vedem pașii exacti pe care trebuie să îi parcurgeți înainte de a putea veni cu o versiune finală a logo-ului. Un bec care apare deasupra capului, împreună cu o idee strălucitoare în mintea dvs. în momentul în care începeți să lucrați la el este o posibilitate, dar și foarte puțin probabilă. Orice proces creativ trebuie împărțit în pași clari, pentru a putea fi cât mai eficient.

Creați un ghid scurt sau creativ, care să acopere obiectivele finale și problemele care trebuie abordate

Înainte de a începe să lucrați la logo, trebuie să definiți ce încercați să transmiteți, cine este publicul dvs. țintă, care este problema comună pe care o veți rezolva și ce vă face marca diferită de concurență. În esență, doriți să vă definiți clar propunerea de valoare și să vă cristalizați filozofia mărcii.

Iată o listă eficientă de întrebări pe care ar trebui să le aveți în față în timpul acestui proces:

 • Care sunt obiectivele mele?
 • Pe cine încerc să prezint prin intermediul unui logo?
 • Cine este publicul meu țintă?
 • Ceea ce mă face mai bun decât competiția mea?
 • Ce înseamnă brandul meu??

Discutați cu asociații și angajații dvs. de afaceri sau cu membrii familiei dacă începeți o afacere de familie și asigurați-vă că știți cum doriți ca ceilalți să vă vadă compania..

Cercetări aprofundate

Următorul pas este să începi să privești piața, alte companii din nișa ta și chiar ceea ce spun consumatorii pe forumuri și pe social media. Logo-ul dvs. trebuie să fie adecvat pieței, adaptat pentru a se potrivi cu preferințele publicului țintă și pentru a iniția un răspuns emoțional. În același timp, trebuie să fie în concordanță cu valorile proprii ale mărcii și cu tipul de imagine pe care doriți să îl înfățișați. Crearea unui avatar client ideal ajută foarte mult în această etapă.

Înarmat cu idei din cercetările dvs., puteți începe să vă restrângeți ideile la tipul specific de logo pe care considerați că ar funcționa cel mai bine, cum ar fi unul dintre cele trei menționate în secțiunea anterioară. De asemenea, puteți începe să vă gândiți la culorile, fonturile și simbolurile pe care le puteți folosi și emoția pe care doriți să o transmiteți. Cel mai bine este să vă concentrați pe una sau două caracteristici pe care doriți să le prezentați prin intermediul logo-ului dvs., cum ar fi „elegant și modern” sau „tânăr și aventuros”.

Logo culori utilizate și emoții de culoare de către marci noroc 500
Albastru37%Responsabil de încredere sigur de încredere
Negru27%Puterea de sofisticare a exclusivității glamour
roșu27%Curaj emoționant pasiune energetică
Galben16%Bucurie Intelect Spontaneitate energetică
Verde7%Sănătate prospețime prosperitate
portocale5%Entuziasm Fascinație Fericire Forță
Maro3%Natural Simple Earthy Durable
Violet2%Misterul nobilimii Înțelepciunea spiritualitate

Găsirea inspirației și explorarea diferitelor idei

Acesta este punctul în care stai cu partenerii de afaceri, cu prietenii sau cu membrii familiei, faci multă cafea și începi să faci brainstorming. În timp ce îți faci temele, asigură-te că îți expui mintea la diferite surse de inspirație – cu un concurs cu o pagină goală în față, cu greu poți face bine. Puteți privi cultura pop, arta, istoria, mitologia, ceva din trecutul dvs. care are o mare valoare emoțională, un citat de inspirație dintr-o carte sau un film sau puteți crea o piesă pe cuvinte bazată pe numele companiei dvs. Te va ține motivat și concentrat pe parcursul întregului proces, dacă faci câteva pauze scurte.

Crearea mai multor versiuni de schițe digitale coerente

După ce aveți o idee bună despre ce doriți să realizați și ați găsit mai multe elemente pe care doriți să le încorporați, puteți începe să schițați diferite idei pe hârtie. Nu aveți nevoie de abilități mari de desen pentru acest proces, ci creați imagini brute. Există trei opțiuni principale aici: puteți crea desene brute la dispoziție pentru a oferi unui proiectant profesionist o idee despre ceea ce doriți, utilizați software pentru calculator și instrumente online pentru a reuni câteva proiecte sau doar a externaliza complet proiectul, dar mai multe despre asta mai târziu..

Evaluarea și reglarea designului

Conceptul principal cu care vii trebuie să fie tratat ca un copac care tocmai a fost plantat – trebuie să îi oferi spațiu pentru a respira și a crește. Când proiectați propriul logo, este mai bine să vă împărtășiți ideile și schițele grosolane cu prietenii și familia, sau chiar cu clienții potențiali de pe rețelele de socializare și să obțineți feedback..

Producerea de mostre și selectarea unui design

Psihologia culorilor
Vezi Psihologia culorii [Infografic]

Când ați creat mai multe opțiuni de proiectare care funcționează cel mai bine, este timpul să le cristalizați. În acest moment puteți alege unul sau două modele care le plac tuturor și să creați una sau două variante, schimbând lucruri mici precum fontul, culoarea, proporțiile sau poziționarea unora dintre elemente. De asemenea, ar trebui să vă testați conceptele în alb și negru și în culoare și să vedeți dacă funcționează într-o gamă de dimensiuni. După acest lucru, este timpul să căutați mai multe feedback. Când ați stabilit care dintre aceste variante pare să obțină cel mai bun răspuns, este timpul să treceți la faza finală.

desenDeseneaza-te

Nu sunteți doar autorul, ci și creatorul direct al logo-ului dvs.

Timp petrecut
 • 10-20 ore
Cost
 • Liber
avantaje
 • Control complet asupra procesului
 • Pe gratis
Dezavantaje
 • Trebuie să aibă abilități de desen
 • Trebuie să cunosc programe grafice
 • Rezultat de calitate scăzută (fără experiență)

opera de proiectantComandați lucrările unui designer

Pregătiți-vă un logo detaliat-lista toate dorințele dvs. în avans
Căutați un designer. Dacă nu există o astfel de persoană printre prietenii dvs., utilizați site-uri independente

 • 2 zile
 • de la 50-100 USD la 500-1000 $
 • O mare varietate de designeri
 • Experiență și profesionalism
 • Calitatea decentă a logo-ului finalizat
 • Este nevoie de mult timp pentru a găsi un designer bun
 • Este posibil să nu vă placă rezultatul
 • Procesul trebuie supravegheat
 • Un freelancer se poate îmbolnăvi sau „dispare”

Studio de designComandați lucrările studioului de proiectare

Situația este aceeași ca în cazul unui designer independent, dar mult mai frumos și mai organizat

 • de la 1-2 săptămâni la 1-2 luni
 • de la 1000 USD (în studiourile puțin cunoscute)
 • Proiectanți profesioniști
 • O mare varietate de studiouri de design
 • Mai ușor de negociat
 • Sigla de înaltă calitate
 • Gestionarea timpului mai bună
 • Preț mare
 • Este nevoie de mult timp pentru a crea un logo

ciocanEfectuați o ofertă

Înregistrați-vă pe unul dintre site-urile de crowdsourcing, creați un concept de logo detaliat și plătiți bani. Toți designerii îți pot vedea conceptul de logo și, dacă vor, vor lua treaba. Apoi alegeți câștigătorul, care va primi plata

 • 2-4 zile
 • $ 1-200
 • Alegerea dintre mai multe opțiuni
 • Puteți comunica cu proiectantul
 • Logo-ul este creat la timp
 • Chiar dacă nu-ți place nimic, trebuie totuși să plătești
 • Trebuie să aveți conceptul de logo detaliat

editorFolosiți editorul online

Aceasta este o versiune simplificată și adaptată a Photoshop pentru crearea logo-ului. Trebuie să alegeți pictograme, fonturi și culoare din baza de date. Atunci creează-ți singur logo-ul

 • 0,5-3 ore
 • $ 2-50
 • shareware
 • fara plata in avans
 • abilități de proiectare necesare
 • nu puteți face modificări minore ale imaginii din baza de date de servicii
 • rezultat de obicei mediocru (totul depinde de abilitățile și experiența dvs.)

https://goo.gl/L4ESlk

Există o mulțime de instrumente excelente și ușor de utilizat, pe care le puteți utiliza pentru a crea un logo, în funcție de nevoile dvs., bugetul și nivelul de calificare. Chiar dacă nu aveți experiență anterioară cu design de logo, puteți crea câteva proiecte brute care vor oferi unui proiectant profesionist un bun punct de plecare. Iată cele mai populare trei rute pe care le puteți lua.

Fii ușor pentru tine dacă ești începător. Există multe site-uri diferite care te pot ajuta să creezi rapid un design decent. Instrumentele gratuite vă pot oferi o varietate decentă și vă pot ajuta să creați un design funcțional sau vă pot oferi doar câteva idei bune pe care le puteți extinde. Unele site-uri oferă modele pre-făcute pe care le puteți amesteca și potrivi, personalizând elemente precum dimensiunea, fontul și culoarea. Unele modele oferă și mai multă libertate pentru personalizare. Acestea nu necesită multă abilitate și, în general, sunt cele mai bune pentru companiile mici, cu bugete foarte stricte.

Instrumente gratuite

Dacă aveți timp pe mâini și doriți să creați un logo singur, următoarele trei instrumente vă vor fi de mare ajutor. Fiecare dintre ele este un instrument excelent, care este foarte eficient și cel mai important – liber de utilizat.

Logaster

Logaster vă va permite să parcurgeți câteva sute de logo-uri până să îl găsiți pe cel perfect pentru dvs. După ce introduceți numele companiei dvs. și selectați tipul de activitate pe care îl desfășurați, veți putea începe căutarea dvs. – după ce selectați un logo, Logoaster vă va oferi o varietate de opțiuni, cum ar fi adăugarea de text sau schimbarea culorilor, la personalizează-l și personalizează-l. Singurul lucru rămâne să îl descărcați și este posibil să faceți acest lucru în formele raster și vector, dar mai întâi, trebuie să știți diferența dintre cele două formate.

Marcă de croitorie Logo Maker

Tailor Brands este unul dintre cei mai importanti producatori de logo disponibile astazi online. Utilizează tehnologiile de învățare automată și inteligență artificială pentru a crea un logo unic și frumos adaptat afacerii tale. Tailor Brands vă duce sigla la nivelul următor, încorporându-l automat în postarea socială pentru social media, cărți de vizită, șabloane și multe altele.

Logo Maker online

Cu peste un milion de utilizatori, acest software este capabil să vă ofere experiență de primă mână în lumea logo-urilor. Colecția uriașă de imagini dintr-o mulțime de categorii diferite face simplă utilizarea și vă puteți crea propriul logo în câteva minute. Ar trebui să fiți conștienți că interfața acestui instrument nu este chiar atât de mare, acesta fiind singurul dezavantaj major al Logo Logo Maker. Cu toate acestea, veți putea crea logo-uri simbolice bune folosind acest software.

Servicii plătite

Pentru cei care doresc un design personalizat bazat pe propriile idei și cercetări pe care le-au adunat și sunt dispuși să plătească un preț rezonabil pentru el, există o serie de site-uri web independente excelente, unde veți găsi designeri grafici de diferite niveluri de abilități. Procesul este destul de simplu: găsești un designer a cărui activitate îți place, dă-le contribuția ta și plătește-i pentru serviciile lor odată ce lucrarea este finalizată.

Următoarele trei platforme conectează freelancerii cu angajatorii, astfel încât vă puteți aștepta să lucrați cu designeri din diferite colțuri ale lumii. Munca lor va necesita o compensație monetară adecvată, dar există loc pentru negocieri.

Liber profesionist

Deși multor oameni nu le place interfața de utilizator a lui Freelancer, nu puteți argumenta cu adevărat faptul că aceasta este o platformă care are multe de oferit. Puteți fi destul de precis despre tipul de logo dorit, descrieți-l perfect, selectați gama de prețuri în care doriți să lucrați – și pur și simplu așteptați cel mai bun ofertant. Cu toate acestea, nu trebuie să vă așteptați mult de la echipa de asistență Freelancer dacă apare un tip de problemă.

oDesk

Similar cu Freelancer, UpWork este o platformă care leagă angajatorii cu freelanceri și le permite să stabilească o relație profesională. S-a născut când două dintre cele mai mari platforme freelance, ODesk și Elance, s-au contopit. După ce ați creat un profil, puteți crea posturi de job care detaliază ceea ce căutați. În continuare, aștepți să aplice o serie de designeri. Apoi puteți consulta profilurile lor și alegeți cel pe care îl considerați cel mai bun. Există o mulțime de spații pentru o comunicare clară și înapoi, așa că veți putea oferi feedback cu privire la primele schițe și versiunile ulterioare ale logo-ului până când ideea finală va fi cristalizată.

PeoplePerHour

Pe această platformă, atât angajatorii cât și freelancerii se concentrează asupra locurilor de muncă mai puțin extinse, în primul rând realizând oferte care implică, de obicei, stabilirea prețurilor pentru munca propusă, pe baza unei estimări a timpului necesar pentru finalizarea activității. Cu toate acestea, deoarece ai nevoie doar de un logo, vei putea găsi un proiectant bun, care va lucra la un preț corect și își va finaliza sarcina într-un interval de timp scurt..

Abordări bugetare

Dacă bugetul dvs. nu vă permite să plătiți pentru un designer realizat, căutați alternative mai ieftine. Cele trei platforme enumerate mai jos vă vor oferi o piață diferită – în acest caz, designerii de talie în vigoare caută angajatori cu un buget strict.

Fiverr

Puțin mai simplu decât platformele anterioare, și cu oferte de muncă pentru a începe cu doar 5 dolari, aceasta poate fi o soluție rapidă și ușoară pentru oricine caută un logo decent și accesibil. Pur și simplu folosiți motorul lor de căutare încorporat pentru a găsi designeri de logo și să-l angajați pe cel care vă place. Aptitudinile și prețurile variază de la logo-uri rapide și simple de la 5 la 30 de dolari sau mai multe logo-uri profesionale, cu revizii și concepte multiple pentru câteva sute de dolari. Există multe aprecieri pozitive care provin de la ambele părți, angajatori și freelanceri, așa că dacă aveți un buget mai mic și așteptări realiste, acest lucru poate fi perfect pentru dvs..

Pune-l

De la doar 39,95 USD (sau jumătate din preț dacă aveți un abonament lunar) puteți obține un logo de înaltă calitate utilizând logo-ul simplu de utilizat. Cu peste 4500 de șabloane de logo concepute profesional, veți avea o mulțime de opțiuni pentru a alege, indiferent de industria dvs. Așadar, dacă căutați un logo Placeit cu un preț accesibil, unic și de calibru ridicat și dacă este un instrument de proiectare logo sigilat, ar putea fi o opțiune excelentă pentru dvs..

Zeerk

Găsirea proiectantului potrivit pe această platformă poate dura ceva timp – prețurile serviciilor sunt stabilite de freelanceri și variază oriunde de la 5 la 1000 de dolari. Cu toate acestea, dacă depuneți eforturi, veți putea găsi un freelancer care se potrivește bugetului și nevoilor dvs. parcurgând un număr mare de portofolii.

Site-uri de aglomerare

Cât ai plăti pentru un nou logo?
diagramă

Când vine vorba de platforme bazate pe crowdsourcing, următoarele sunt cele mai bune trei. Toate dezvoltă o relație interesantă între angajator și proiectant și vă permit să selectați cea mai bună opțiune dintr-o serie de modele unice prezentate de o varietate de designeri talentați.

99Designs

Marele lucru despre 99Designs este că poate fi foarte accesibil – dacă aveți un buget redus, puteți pur și simplu să trimiteți prețul pe care sunteți dispus să îl plătiți pentru un design de logo și să primiți idei de la designeri dispuși să lucreze pentru acel preț. Mai mulți designeri vor trimite siglele lor și îl puteți alege pe cel care reflectă cel mai bine marca dvs. Obțineți un logo; o persoană este plătită; este destul de simplu. Cu toate acestea, trebuie să știți că construirea unei relații profesionale pe termen lung nu este ceea ce fac oamenii aici – veți primi un logo într-un tip de fișier .jpeg sau .eps și asta este. De asemenea, ar trebui fă niște cercetări asupra acestor tipuri de fișiere, astfel încât să știi care este cea mai bună opțiune a ta.

Designhill

Pentru cei care doresc să-și creeze un logo singuri, dar care nu au abilitatea necesară, producătorul de logo-uri bazat pe Designhill este probabil una dintre cele mai bune opțiuni. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți câteva informații despre compania lor, să selectați preferințele de design și apoi pe baza acestor preferințe, primiți o varietate de logo-uri din care să alegeți.

Concurs de proiectare

Spre deosebire de platforma anterioară, Design Contest vă permite să creați relații profesionale pe termen lung, care pot fi cea mai bună caracteristică a acestora. Aceasta este o platformă cu logo-uri proaspete și cea mai mare, așa că există o mulțime de oameni talentați din care să aleagă. Dacă aveți nevoie de asistență, trebuie să știți că echipa de asistență a concursului de proiectare este online non-stop de luni până vineri, gata să vă ajute.

DesignCrowd

DesignCrowd vă oferă acces la peste 500.000 de designeri din întreaga lume cu proiecte de logo începând cu doar 99 USD. În afară de faptul că au o galerie uimitoare, cu un număr semnificativ de logo-uri deosebite, au, de asemenea, o echipă excelentă care vă poate lustra designul și îl poate pregăti pentru aplicațiile de produs. DesignCrowd are în vedere calitatea (nu doar cantitatea), așa că ar trebui să le iei în considerare pentru proiectul tău viitor.

Pro Tools


Vizualizați Adobe Photoshop CC [Cheat Sheet]

Dacă dumneavoastră, unul dintre asociații dvs. sau un membru al familiei aveți un talent artistic, puteți lua în considerare construirea întregului logo de la zero folosind software-ul profesional. Instrumente precum Illustrator și Photoshop pot fi dificil să vă înfățișați capul la început, dar vă vor permite să vă materializați ideea mai bine decât orice altceva. Acestea necesită o investiție inițială mică și multă muncă, dar vă permit să creați absolut orice vă puteți imagina. Nu va trebui să vă faceți griji cu privire la comunicarea ideilor dvs. cuiva prin Skype sau prin e-mail sau să cheltuiți o mulțime de bani pentru a obține designul corect. Dar veți avea nevoie de anumite abilități. Aceasta este cea mai bună opțiune pentru artiștii creativi și antreprenorii care au un talent pentru design.

Adobe Illustrator


Vizualizați foaia de înșelare Adobe Illustrator

Mare lucru despre acest instrument este că puteți crea ambele tipuri de grafică folosind-o – raster și vector. Cu toate acestea, pentru a-l utiliza corect și pentru a-i cunoaște toate opțiunile, va trebui să puneți cu siguranță ceva timp – acesta este singurul dezavantaj semnificativ al Adobe Illustrator. Este disponibil pe Windows și Mac și include o mulțime de funcții noi, precum instrumente inteligente de desen, noi efecte de distorsiune, etc. Așadar, dacă aveți suficient timp pe mâini, vă recomandăm să mergeți cu Adobe.

Corel Draw

Un software excelent pentru desenul vectorial, Corel Draw este în vârstă și este încă unul dintre cele mai populare instrumente pentru designul logo-ului. Dispune de o interfață foarte intuitivă, ușor de obișnuit, complet personalizabilă și oferă utilizatorului o mulțime de opțiuni pentru a lucra. Software-ul este un pic scump, dar puteți obține o versiune de încercare gratuită și puteți fi pe cale de a crea un logo excelent în cel mai scurt timp.

Laughingbird

Un fapt interesant despre acest software este faptul că oferă sfaturi și trucuri utile în timpul procesului dvs. creativ. De asemenea, meniul de navigare și temele Laughingbird sunt ușor de utilizat și de aplicat. Cu toate acestea, dacă aveți cunoștințe minime despre design-ul logo-ului, este posibil să fiți copleșit de numărul imens de opțiuni. Pe lângă aceasta, Laughingbird vă va permite să creați un logo profesional, datorită numeroaselor sale funcții inteligente.

tort

Înregistrați-vă și protejați logo-ul

Deși acest lucru poate părea multă muncă, chiar nu este – este pur și simplu o problemă legală de care trebuie să aveți grijă pentru a vă proteja sigla și marca. În primul rând, trebuie să cercetați mărcile comerciale și să vedeți dacă există altcineva care deja a revendicat și a înregistrat acel logo sau unul care este foarte similar cu acesta. Probabil cel mai bun mod de a face acest lucru este să parcurgi Oficiul SUA de Brevete și Marci și să vezi ce arată înregistrările lor.

Dacă nu există probleme cu logo-ul special cu care ați decis să mergeți, ar trebui să completați formularele necesare și să depuneți o cerere la biroul de marcă, care poate fi făcut online. De asemenea, puteți găsi o mulțime de informații utile cu privire la mărci comerciale pe site-ul lor web.

Dacă cererea dvs. este aprobată, veți avea toate drepturile legale asupra logo-ului dvs. în fiecare stat din SUA. Încă un lucru trebuie să luați în considerare – ceva numit ceas de marcă poate fi foarte util, deoarece va anunța când va fi folosit logo-ul dvs. , ilegal, de către un terț.

Concluzie

Acest ghid acoperă toate punctele de bază oricine este interesat de proiectarea unui logo bun pe un buget mic trebuie să știe. Informațiile vor fi de ajutor pentru oricine este nou în proiectarea logo-ului, în special antreprenorii ambițioși care își deschid primul magazin online sau lansează primul startup, precum și bloggerilor și artiștilor care doresc să stabilească un brand de renume.

Dacă urmați acest ghid, veți putea adopta un proces sănătos de gândire creativ, veți face idei clare și puteți proiecta un logo care este memorabil, atrăgător și vorbește publicului țintă. Folosind pași definiți cu precizie și făcând o cantitate corectă de cercetare în față va oferi fundamentul de care aveți nevoie pentru a crea o reprezentare memorabilă și versatilă a mărcii dvs..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map