Cum să îți grăbești site-ul

Introducere

pescar

83% utilizatorii se așteaptă ca site-urile să se încarce în 3 secunde sau mai puțin dar timpul mediu de încărcare a primelor 500 de pagini de comerț electronic este de 10 secunde

Datele arată cât de importantă este viteza site-ului în SUA aproximativ 25% de oameni care spun că vor abandona o pagină web care necesită mai mult de patru secunde a încărca

Timpul de încărcare a paginii în câteva secunde.

ceas

Despre 47% dintre toți cumpărătorii doresc ca site-ul dvs. web să se încarce în două secunde.

tigaie

Dacă o pagină durează mai mult de trei secunde pentru a se încărca, treceți peste 40% de vizitatori vor sări.

Nimic nu este mai frustrant decât un site web lent. Nu numai că este rău pentru utilizatorii finali, dar este foarte rău și pentru proprietarii de site-uri web. În zilele și vârstele în care trăim, faptul că un site web este o necesitate nu numai pentru companii, ci și pentru oricine dorește să împărtășească informații utile lumii. Fie că sunt fotografi care încearcă să-și prezinte munca, artiști care încearcă să-și audă vocea, să rămână acasă mamici, să ofere tutoriale de bricolaj sau profesori care doresc să-și împărtășească cunoștințele, este esențial să aibă un site web eficient. Unul dintre factorii cheie care fac un site web eficient este viteza.

De ce contează viteza site-ului dvs.?

Viteza poate face sau rupe un site web. Îți afectează traficul, vizualizările pe pagini, conversiile, vânzările și reputația generală. Facând-o mai rapidă, puteți îmbunătăți afacerea sau baza de fani și o puteți ajuta să crească. Studiile au aratat:

 • 47% din oameni se așteaptă ca un site web să se încarce în mai puțin de două secunde
 • 40% din oameni sunt foarte susceptibili să părăsească un site web dacă durează mai mult de trei secunde pentru a se încărca.

Prin urmare, viteza site-ului web joacă un rol foarte important pentru ca afacerea dvs. să aibă succes. Ar trebui să fie una dintre prioritățile voastre dacă doriți să ieșiți în evidență de concurența dvs. Prin accelerarea site-ului dvs., nu numai că veți obține rezultate pozitive în ceea ce privește vizualizările și conversiile pe pagini, dar veți oferi vizitatorilor dvs. o experiență mai bună pentru utilizatori..

Experiența excelentă a utilizatorilor este esențială pentru construirea unei baze de clienți puternice și pentru construirea unui brand puternic. Dacă site-ul dvs. web se încarcă pentru totdeauna, atunci care este rostul de a avea un site nemaipomenit în ceea ce privește celelalte elemente ale sale, atunci când oamenii nu au nici măcar șanse să rămână și să-l verifice? Prin urmare, neasigurandu-vă că site-ul dvs. web se încarcă rapid, riscați să pierdeți mulți clienți sau adepți și, astfel, o mulțime de venituri.

Mai mult, viteza site-ului dvs. web este foarte importantă pentru SEO. Dacă site-ul dvs. web se încarcă rapid, clasamentul dvs. în motoarele de căutare va fi mai mare. Acest lucru se datorează faptului că Google preferă site-urile web rapide și le recompensează clasându-le mai sus în rezultatele motorului de căutare. În afară de viteză, experiența utilizatorului este un alt factor în algoritmul de clasare Google. Prin urmare, prin creșterea vitezei site-ului dvs. web și îmbunătățirea experienței utilizatorului, vă veți îmbunătăți în cele din urmă clasamentul SEO.

Drept urmare, veți obține un trafic mai mare și veți atrage mai multe oportunități de calitate pe care le puteți converti în clienți, crescând în final vânzările și generați mai multe venituri.

Cum să testați viteza site-ului dvs.?

 • Informații despre pagina este instrumentul gratuit Google pentru testarea vitezei site-ului dvs. web și este foarte ușor de utilizat. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți adresa URL a site-ului dvs. web și instrumentul va analiza conținutul acestuia și va genera sugestii cu privire la modul de a face site-ul dvs. mai rapid.
 • Pingdom este, de asemenea, un instrument foarte util care nu numai că testează viteza site-ului dvs. web, dar și revizuiește și evaluează performanțele site-ului dvs. web. De asemenea, urmărește istoricul de performanță al site-ului dvs. web, astfel încât puteți avea informații despre eventualele modificări ale vitezei site-ului.
 • YSlow este un instrument care testează viteza site-ului dvs. și vă oferă sfaturi despre cum să-l îmbunătățiți. De asemenea, vă poate oferi o extensie Chrome pentru verificarea vitezei site-ului dvs. web.

15 modalități de a accelera site-ul

Există multe modalități de a accelera site-ul dvs., făcându-l cu adevărat eficient și de succes. Următoarele sunt câteva dintre cele mai simple și mai eficiente metode de a accelera site-ul dvs. și de a face toate eforturile dvs. să vă plătiți pe termen lung.

Actualizați-vă Planul de găzduire web

În termeni reali, acest lucru înseamnă că dacă site-ul dvs. câștigă de obicei 100.000 USD pe zi

1 secunde

Mulți oameni optează pentru planuri ieftine de găzduire web atunci când creează pentru prima dată un blog sau un site web, așa că aleg hostingul comun. Cu timpul, acestea furnizează mai mult conținut și site-urile lor web cresc, în cele din urmă încetinind. Dacă acesta este cazul dvs., cea mai bună alegere ar fi să vă actualizați planul de găzduire web. Actualizarea planului de găzduire web este cea mai simplă și mai simplă modalitate de a îmbunătăți viteza site-ului dvs. web. Însă asigurați-vă că alegeți cea mai bună companie de găzduire care vă va satisface toate nevoile.

Dacă aveți găzduire partajată, trebuie să vă mutați la un VPS sau la o opțiune dedicată. În orice caz, veți observa o diferență semnificativă în ceea ce privește viteza site-ului dvs. Luarea unei decizii între cele două opțiuni depinde de nevoile propriei afaceri, deci asigurați-vă că explorați ambele opțiuni cu atenție și minuțiune.

Iată doar o notă rapidă despre ambele. Găzduirea VPS (Virtual Private Servers) este poate cea mai bună opțiune pentru a utiliza, deoarece folosește mai multe servere pentru distribuirea conținutului (uneori chiar sute de servere). De asemenea, este o soluție scalabilă și apelează cel mai mult la întreprinderile mici și mijlocii, precum și la bloggerii.

Pe de altă parte, cu serverele dedicate, obțineți control complet, deoarece primiți resurse dedicate. Nu trebuie să partajați RAM, procesor, lățime de bandă sau orice altceva, deoarece toate resursele sunt dedicate doar dvs. De asemenea, limitele de lățime de bandă sunt mai mari, dar, deoarece nu aveți mai multe calculatoare, această opțiune de găzduire este mult mai puțin flexibilă. Cu toate acestea, este mult mai scump decât gazduirea VPS.

Activați memorarea în cache a browserului

Specialistul în domeniul vitezei Microsoft și informaticianul Harry Shum crede 0,25 secunde diferența timpului de încărcare a paginii – mai rapid sau mai lent – este numărul magic care dictează avantaje competitive pentru întreprinderile online.

Activarea memorării în cache poate îmbunătăți în mod semnificativ viteza site-ului dvs. web și poate oferi vizitatorilor site-ului dvs. o experiență de utilizator mai plăcută. Caching-ul se referă la procesul de stocare a fișierelor statice, cum ar fi documente HTML, fișiere media, imagini, CSS și fișiere JavaScript, pentru acces mai ușor și mai rapid, astfel încât baza de date nu trebuie să recupereze fiecare fișier de fiecare dată când există un nou cerere. Cu cât se solicită mai multe solicitări către serverul dvs., cu atât va dura mai mult timp încărcarea site-ului dvs. web.

Când cineva îți vizitează site-ul, elementele de pe pagina web pe care încearcă să le acceseze sunt descărcate și stocate automat pe hard disk-ul într-o memorie cache (stocare temporară). În acest fel, data viitoare când vă vizitează site-ul dvs., browserul său va încărca pagina web solicitată foarte repede, fără a fi nevoie să trimiteți din nou o solicitare HTTP serverului.

mână

44% dintre cumpărătorii online spun că tranzacțiile online lente îi fac să fie anxioși cu privire la succesul unei tranzacții

Cu toate acestea, funcționarea în cache funcționează doar pentru vizitatori repetiți, deoarece, în mod evident, vizitatorii pentru prima dată nu au o versiune în cache și stocată a site-ului dvs. web. cu toate acestea, care permite caching-ul complet pentru site-ul dvs. web vă poate reduce timpul de încărcare a paginii de la 2,4 la 0,9 secunde. Acest lucru se datorează faptului că pot exista 30 sau mai multe componente diferite care trebuie să fie stocate în memoria cache a utilizatorului prima dată când vizitează site-ul dvs. web, dar doar câteva componente trebuie descărcate pentru vizitele ulterioare..

În funcție de platforma site-ului pe care îl utilizați, există diferite modalități de a activa conectarea în cache a browserului. De exemplu, dacă utilizați WordPress, cel mai simplu mod de a activa memorarea în cache este să instalați un plugin. Cele mai bune pluginuri de memorie în cache WordPress sunt W3 Cache totală, care este cel mai popular plugin de performanță și WP Super Cache, care este cel mai potrivit pentru site-urile web cu trafic mare și servere slabe.

melc

51% dintre cumpărătorii online din SUA spun că încetinirea site-ului este principalul motiv pentru care au abandonat o achiziție

Dacă utilizați Drupal ca CMS, ar trebui să utilizați Cache pentru lac software pentru a folosi cache-ul browserului. Dacă Joomla este CMS-ul dvs., puteți activa cache-ul browserului în tabloul de bord Joomla: accesați Sistemul> Configurație globală și faceți clic pe fila Sistem. Veți vedea eticheta Cache sub eticheta Setări din memoria cache, unde faceți clic pentru a deschide meniul derulant și alegeți opțiunea ACTIVATĂ – Conservarea memoriei în cache. Faceți clic pe Salvați și accesați Extensii> Manager de pluginuri, unde puteți activa pluginul System – Cache.

gunoi

18% de cumpărători își vor abandona coșul dacă paginile sunt prea lente. Costul total al căruțelor abandonate pentru comercianții cu amănuntul online a fost estimat la peste 20 de miliarde de dolari pe an

Puteți, de asemenea, să activați memoria cache a browserului la nivel de server, adică să integrați memoria cache în scripturile din partea serverului dvs., ceea ce vă poate ajuta dezvoltatorul web.

Resursele statice care sunt stocate într-un cache ar trebui să aibă o durată de viață de cache de cel puțin o săptămână. Puteți seta acest lucru prin adăugarea Anteturilor expiră și setarea acestora la minim o săptămână și maxim un an. Cea mai bună opțiune este să setați timpi de expirare pentru resurse statice care nu sunt actualizate frecvent și perioade scurte de expirare pentru resursele care sunt actualizate în mod regulat.

Expiră Anteturile spun browserului dacă un anumit fișier trebuie solicitat de la un server sau din memoria cache a browserului. De asemenea, aceștia spun browserului cât timp trebuie să stocheze acele fișiere în cache, astfel încât să nu fie descărcate din nou în timpul vizitelor ulterioare.

camion sărac

79% dintre clienții nemulțumiți nu mai revizuiesc site-urile cu performanțe – decât atunci când sunteți Google sau Amazon.

Activați compresia Gzip

Dacă vreodată ați comprimat fișiere pe computer ca fișiere ZIP, trebuie să știți cât de mult poate reduce metoda respectivă. Compresia Gzip funcționează exact la fel, cu excepția paginilor site-ului. Este cea mai bună și mai eficientă metodă de compresie care poate considerabil minimizați solicitările HTTP și reduceți timpul de răspuns, uneori cu până la 70%.

doi bărbat

46% clienții nemulțumiți dezvoltă o impresie negativă de durată și 44% își împărtășesc experiențele de cumpărături cu restul lumii.

Prin activarea compresiei Gzip, fișierele site-ului dvs. vor fi automat comprimate într-un fișier ZIP. Acest lucru va reduce semnificativ dimensiunea acestora și va crește viteza site-ului dvs. web. Multă lățime de bandă va fi salvată și timpul de încărcare a paginii de pe site-ul dvs. web va fi îmbunătățit. Când cineva îți vizitează site-ul, fișierele comprimate vor fi dezarhivate automat, astfel încât să poată fi accesat conținutul.

Puteți instala compresia Gzip pe site-ul dvs. web utilizând un plugin de compresie corespunzător pentru CMS-ul dvs., dar îl puteți face foarte ușor manual. Există două moduri de a adăuga manual compresia Gzip pe site-ul dvs. web. Primul este să adăugați următorul cod la fișierul dvs. .htaccess dacă doriți să comprimați text, JavaScript, HTML, CSS sau XML:

100 de milisecunde. La cât timp lobul occipital din creierul nostru stochează informații vizuale ca o memorie senzorială

Accelerează-ți site-ul
Vizualizați viteza site-ului dvs. [Infographic]

AddOutputFilterByType DEFLATE text / simplu
AddOutputFilterByType DEFLATE text / html
AddOutputFilterByType DEFLATE text / xml
AddOutputFilterByType DEFLATE text / css
Aplicație AddOutputFilterByType DEFLATE / xml
Aplicație AddOutputFilterByType DEFLATE / xhtml + xml
Aplicație AddOutputFilterByType DEFLATE / rss + xml
Aplicație / javascript de tip AddOutputFilterByType DEFLATE
Aplicație AddOutputFilterByType DEFLATE / x-javascript

Dacă doriți să comprimați anumite tipuri de fișiere prin extensie, adăugați următorul cod la fișierul dvs. .htaccess:

<fisiere *.html>
SetOutputFilter DEFLATE
</ fișiere>

Al doilea mod de a adăuga manual compresia Gzip pe site-ul dvs. web este să adăugați următorul cod în partea de sus a paginii HTTP sau PHP:

if (substr_count ($ _SERVER['HTTP_ACCEPT_ENCODING'], 'gzip')) ob_start("ob_gzhandler"); altfel ob_start();?>

Eliminați pluginurile inutile

100 de milisecunde
oferă vizitatorilor iluzia de răspuns instantaneu a site-ului

1 secunda timpul de încărcare a paginii este suficient pentru a menține fluxul de gândire fără probleme

La 10 secunde de întârziere, atenția vizitatorilor abia se păstrează. Senzația de nerăbdare, frustrare și sentiment de abandon este, de obicei, suficient de puternică pentru a împiedica vizitatorii să revizuiască din nou astfel de site-uri web lente

Fiecare plugin adăugat necesită resurse pentru a putea fi rulat. Cu toate acestea, mai multe resurse duc la un site web mai lent. Dacă aveți unele plugin-uri pe care nu le mai utilizați sau le considerați inutile, ar trebui să le dezactivați și să le ștergeți. Nu numai că multe plugin-uri pot încetini site-ul dvs. web, dar pot provoca probleme de securitate și blocări.

Prin eliminarea pluginurilor inutile, puteți îmbunătăți considerabil timpul de încărcare a paginii dvs. și puteți accelera site-ul. Cu toate acestea, trebuie să știți că, atunci când vine vorba despre pluginuri, nu este doar o problemă a numărului de pluginuri. Puteți avea 50 de pluginuri și mai aveți un site web mai rapid decât cineva care a instalat 10 pluginuri pe site-ul lor. Numărul de pluginuri este important, dar există și ceva în calitatea lor. De exemplu, plugin-urile de partajare socială pot afecta foarte mult timpul de încărcare a paginii dvs., așa că poate doriți să luați în considerare încorporarea butoanelor de social media în codul sursă al temei site-ului dvs..

Prin urmare, ar trebui să evitați pluginurile care încarcă o mulțime de scripturi și o mulțime de stiluri, să efectuați multe solicitări la distanță și să copleșiți fiecare pagină de pe site-ul dvs. web adăugând o mulțime de interogări în baza de date. Desigur, plugin-urile contribuie la funcționalitatea site-ului dvs. web și există destul de multe dintre acestea care vă pot ajuta să-l îmbunătățiți. Dar cu siguranță ar trebui să păstrați doar cei pe care îi găsiți absolut necesari.

Notă: Dacă utilizați Drupal sau Joomla, de exemplu, nu aveți pluginuri pentru a face față în primul rând. Astfel, puteți accelera site-ul dvs. prin dezactivarea modulelor sau adăugarea de extensii de optimizare a vitezei. Cel mai bun sfat pentru Drupal este să nu rulați niciodată mai mult de 50 de module. Rulați numai cele care sunt absolut necesare pentru funcționalitatea site-ului dvs. web.

În ceea ce privește Joomla, asigurați-vă că verificați următoarele extensii, deoarece fiecare dintre ele vă poate spori viteza site-ului: JQuery Easy, LLFJ, Javascript Async și Amânare și ScriptsDown.

Minimizați solicitările HTTP

Viata reala
Exemple

Amazon și Walmart au raportat amândoi 1% pierderea veniturilor pe 100ms a întârzierii de încărcare a site-ului

Walmart a crescut conversiile cu 2% pentru fiecare 1 secunda de îmbunătățire a timpului de încărcare

Când Mozilla a crescut viteza paginii cu 2,2 secunde, Cifrele de descărcare Firefox au crescut cu 15,4%, sau 10 milioane pe an!

Ferăstrăul gigant Shopzilla 50 la sută reducerea bugetului său operațional prin reducerea timpilor de încărcare a paginii 7 secunde la 2 secunde

Site-urile web pot fi lente din cauza prea multor solicitări HTTP. Când cineva îți vizitează site-ul, solicită anumite fișiere. Browserul lor web solicită aceste fișiere de pe serverul dvs. utilizând protocolul HTTP. Aceste fișiere includ fișiere HTML, CSS și JavaScript. Dacă aveți multe dintre ele, vor exista o mulțime de solicitări HTTP și site-ul dvs. va fi în cele din urmă încetinit.

Acesta este motivul pentru care ar trebui să minimizați solicitările HTTP. Există câteva modalități excelente de a face acest lucru.

 • Combinați CSS, scripturile JS și fișierele HTML împreună.
 • Utilizați CSS în loc de imagini ori de câte ori este posibil.
 • Reduceți numărul de elemente de pe fiecare pagină web.
 • Instalați un plugin de memorie în cache.
 • Reduceți redirecțiile, care creează solicitări HTTP suplimentare către serverul dvs. și creșteți timpul de încărcare a paginii.

De exemplu, dacă site-ul dvs. web răspunde, utilizatorii de telefonie mobilă care vă vizitează site-ul vor fi redirecționați către versiunea receptivă a acestuia. Puteți lua două acțiuni pentru a vă asigura că aceste tipuri de redirecționări nu încetinesc site-ul dvs. web. Puteți configura o redirecționare HTTP pentru a trimite direct utilizatorii de telefonie mobilă către o adresă URL specifică dispozitivului, fără redirecționări suplimentare sau puteți configura o redirecționare JavaScript pentru a identifica o adresă URL echivalentă pentru mobil și pentru a o redirecționa pe utilizatorii de mobil. Cu toate acestea, această din urmă opțiune poate provoca latență, deoarece o pagină web trebuie descărcată mai întâi pe partea de redirecționare a clientului înainte de a putea fi executată JavaScript și poate avea loc redirecționarea..

Activați HTTP Keep-Alive

Când serverul dvs. web primește o solicitare HTTP de la browserul vizitatorului site-ului dvs. web, adică atunci când un vizitator solicită un anumit fișier, browserul solicită serverului permisiunea de a descărca fișierul. Face acest lucru pentru fiecare fișier individual. Aceasta necesită multă lățime de bandă și memorie, ca să nu mai vorbim că folosește mai multă putere de procesare. În cele din urmă, provoacă multă încărcare pe serverul dvs. și încetinește site-ul.

HTTP vs HTTPS
Vizualizați HTTP vs HTTPS [Cheat Sheet]

Puteți face site-ul dvs. mai rapid activând HTTP Keep-Alive, care va crea o singură conexiune deschisă pentru mai multe solicitări de fișiere către serverul dvs., accelerând mult site-ul. Mai simplu spus, serverul îi spune browserului că poate descărca mai multe fișiere în același timp, fără a pune prea multă sarcină pe server. Când numărul de conexiuni la serverul dvs. este limitat, se va economisi multă lățime de bandă.

Puteți activa HTTP Keep-Alive copiind și lipind următorul cod în fișierul dvs. .htaccess:

<IfModule mod_headers.c>
Set antet Conexiune menținută în viață
</ IfModule>

Minimizați fișierele JavaScript și CSS

Iată un alt exemplu uimitor al rolului pe care îl joacă viteza paginii? Intuit, o companie de software fiscal, a efectuat experimente pentru a reduce timpul de încărcare a site-ului lor web:

Pentru fiecare secundă scoasă din timpul de încărcare, Intuit a câștigat
conversie

timpi de încărcare

Dacă aveți o mulțime de fișiere JavaScript și CSS pe site-ul dvs., vor exista o mulțime de solicitări HTTP atunci când vizitatorii site-ului dvs. vor să acceseze anumite fișiere. Deoarece browserul lor web va trata acele fișiere individual, aceste numeroase solicitări HTTP vor încetini considerabil site-ul dvs. web.

În timp ce minimizează (micșorează) cererile HTTP și activează HTTP, Keep-Alive poate îmbunătăți mult viteza site-ului tău. Ar trebui să luați în considerare reducerea fișierelor JavaScript și CSS, deoarece acest lucru vă poate grăbi semnificativ site-ul. Prin introducerea tuturor fișierelor JavaScript într-un singur fișier JavaScript, precum și prin introducerea tuturor fișierelor CSS într-un singur fișier CSS, veți reduce numărul acestora. Acest lucru va reduce numărul de solicitări HTTP și va accelera site-ul dvs. web.

Puteți încerca multe instrumente de reducere, dar poate doriți să începeți cu un sistem gratuit și foarte ușor de utilizat WillPeavy plugin care vă poate ajuta să minimizați rapid fișierele HTML, CSS și JavaScript. Minimizare BWP (Better WordPress Minify) este, de asemenea, un plugin excelent care vă poate ajuta să combinați și să reduceți fișierele JavaScript și CSS, dar este un plugin doar pentru WordPress.

Optimizează-ți imaginile

Imaginile ocupă multă lățime de bandă. Când nu sunt optimizate, ceea ce înseamnă că au dimensiuni mari, folosesc o mulțime de resurse de server și necesită mai mult timp pentru încărcare. Când imaginile nu sunt optimizate, site-ul dvs. web poate fi mult mai lent.

Prin urmare, luați în considerare reducerea dimensiunii imaginilor dvs. fără a afecta negativ calitatea acestora. Puteți realiza acest lucru folosind un plugin care vă poate comprima imaginile și vă asigurați că nu își pierd calitatea în acest proces.

Dacă utilizați WordPress, încercați WP Smush, un plugin care vă va comprima automat imaginile în momentul în care le încărcați în media media. Pe de altă parte, dacă utilizați Drupal sau Joomla ca CMS, verificați Kraken, care este, de asemenea, un instrument excelent pentru comprimarea imaginilor.

În plus, aveți în vedere să folosiți sprituri CSS, deoarece acestea pot, de asemenea, să accelereze foarte mult site-ul dvs. web. Un sprite este un fișier care conține toate imaginile tale. Puteți crea sprituri folosind CSS, care poate specifica coordonatele și ascunde totul într-o imagine, cu excepția secțiunii de care aveți nevoie. Prin urmare, toate imaginile dvs. vor fi puse într-un singur loc, iar paginile dvs. web se vor încărca mult mai rapid, deoarece o imagine mare se poate încărca mai repede decât o mulțime de imagini mici.

Cand tu optimizează-ți imaginile, în afară de dimensiunea lor, trebuie să vă concentrați asupra formatului și atributului src, care este adresa URL a imaginii. Ar trebui să respectați formatul JPEG, în timp ce PNG este de asemenea bun, dar nu este complet acceptat de browserele mai vechi.

utilizatori de telefonie mobilă

50% dintre utilizatorii de telefonie mobilă va abandona o pagină dacă nu se încarcă în 10 secunde și trei din cinci nu va mai reveni pe site-ul respectiv

Când vine vorba de atributul src, trebuie să vă asigurați că codul este corect. Evitați codurile src ale imaginii goale. Anume, codul pentru o imagine în HTML include următoarele:

<img src=„“>

Când nu există nicio sursă în ghilimele, browserul face o solicitare către directorul paginii sau către pagina în sine, ceea ce poate provoca o mulțime de încărcări pe serverele dvs. și chiar poate corup datele. Prin urmare, asigurați-vă că includeți întotdeauna „atributul src” cu o adresă URL validă.

Schimbă-ți tema site-ului web

camion bogat

Timp mediu de răspuns pentru 14
Site-uri de retail mobil de top din industrie
a fost de 4,73 secunde. Amazon a condus cu
un timp de răspuns de 2,85 secunde

Tema site-ului dvs. web vă poate afecta, de asemenea, viteza site-ului. Oricât de bună este configurația serverului dvs., dacă tema site-ului dvs. web are un cod complex, site-ul dvs. web se va încărca lent. Nu este neobișnuit, în special în WordPress, să nu schimbăm altceva decât tema site-ului dvs. web, doar pentru a găsi o creștere mare a timpului de încărcare a paginii..

Prin urmare, luați în considerare schimbarea temei site-ului dvs. web și faceți din performanță una dintre priorități atunci când alegeți o temă, în loc să priviți doar la estetică. Puteți verifica viteza paginii unei demo-uri a unei anumite teme cu ajutorul unuia dintre instrumentele de testare a vitezei site-ului web, astfel încât să puteți vedea cât de rapid rulează tema.

Utilizați un CDN

Răbdarea utilizatorilor de web mobil

Majoritatea participanților la sondaj ar aștepta 6-10 secunde înainte de a abandona paginile

30%

30%

16-20 secunde

20 $

20%

20 + secunde

16%

16%

1-5 secunde

16%

16%

11-15 secunde

15%

15%

11-15 secunde

3%

3%

dintre cei chestionați au spus că vor „aștepta mai puțin de o secundă pentru ca o pagină să se încarce înainte de abandon.

Un CDN (Network Delivery Network) este o rețea de mai multe servere localizate în întreaga lume care livrează conținut web utilizatorilor finali în funcție de locația lor geografică. Un CDN poate găzdui fișierele statice ale site-ului dvs. web pentru a le livra mai eficient și pentru a reduce lățimea de bandă și încărcarea serverului dvs..

Cu un CDN, conținutul web solicitat va fi livrat utilizatorilor finali mult mai rapid, deoarece un CDN va utiliza un server cel mai apropiat de utilizatori pentru a livra fișierele solicitate. Ca urmare, nu numai că nu va exista latență, dar site-ul dvs. va deveni mult mai rapid. Acest lucru se datorează faptului că vizitatorii dvs. vă vor accesa memoria cache în loc să solicite fișiere direct de pe serverul dvs..

Prin urmare, folosind un CDN, veți economisi multă lățime de bandă și veți îmbunătăți semnificativ timpul de încărcare a paginii și viteza site-ului. Puteți stoca fișierele CSS și JavaScript pe un CDN, precum și imagini, videoclipuri, PDF-uri și alte tipuri de conținut încărcat.

Folosirea unui CDN poate fi foarte scumpă, dar oferă o mulțime de beneficii, așa că merită fiecare centimetru, mai ales dacă se întâmplă să utilizați multă lățime de bandă. Deci, dacă aveți un site web mare și mulți vizitatori, un CDN este calea dvs. de urmat.

Reduceți scripturile externe

Scripturile externe pe care le adăugați site-ului dvs. web sub formă de coduri JavaScript fac solicitări HTTP de fiecare dată când se încarcă paginile dvs. web. După cum știți deja, acest lucru încetinește site-ul dvs. web. Aceste scripturi externe pot fi sisteme de comentarii externe, căsuțe pop-up, fonturi externe, servicii de analiză a site-urilor web, căsuțe de social media, cum ar fi caseta „ca pagina mea” Facebook și multe altele.

Deși cu siguranță nu ar trebui să elimini toate scripturile externe, ar trebui să le reduci, deoarece asta te va ajuta să îți grăbești site-ul. Puteți utiliza Pingdom, de exemplu, pentru a verifica care script-uri externe durează cel mai mult timp la încărcare și, dacă se pare că nu sunt necesare, le puteți elimina.

Dacă încorporați videoclipuri și alte fișiere multimedia de pe site-uri web care se întâmplă să fie lente, viteza site-ului dvs. poate fi afectată negativ. Pentru a îmbunătăți timpul de încărcare a paginii, asigurați-vă că solicitați fișiere externe numai de pe site-uri web rapide și fiabile. De asemenea, poate doriți să luați în considerare limitarea numărului de solicitări externe pe care site-ul dvs. Web le face cu totul.

Remediază legăturile sparte

Wifi

50% bugetul dvs. de timp de încărcare de oa doua pagini pe telefon este preluat de latenta generala a rețelei.

Linkurile sparte în conținutul dvs. nu pot încetini site-ul dvs. web, dar pot afecta foarte mult experiența utilizatorului, așa că ar trebui să acordați o atenție deosebită tuturor. Cu toate acestea, legăturile stricate din CSS, JavaScript și adresele URL ale imaginii pot afecta în mod negativ viteza site-ului. Scanează-ți linkurile în mod regulat și remediază cele rupte imediat ce le observi.

Linkurile sparte se găsesc cel mai frecvent în fișierele sursă de imagine, ceea ce se întâmplă atunci când adresa URL este greșită. Aceste legături pot fi ușor trecute cu vederea, mai ales atunci când dimensiunea unei anumite imagini este definită ca fiind foarte mică. Când există o legătură ruptă în imaginea dvs., adică atunci când apare o eroare 404, linkul rupt creează un răspuns irosit dintr-o solicitare HTTP, ceea ce face ca site-ul dvs. să fie mai lent. Browserul încearcă să descarce o imagine care nu este disponibilă, astfel încât pagina dvs. web petrece mai mult timp încercând să descarce imaginea, încetinind site-ul dvs..

telefon

99% problemele de timp de răspuns sunt încă cauzate de UI fiind prea lent

Linkurile sparte pot fi găsite și în etichetele de legături CSS din capul documentelor HTML. La fel ca în cazul fișierelor de imagine, dacă fișierul dvs. CSS nu este acolo unde v-ați conectat, o solicitare HTTP va avea ca rezultat un răspuns inutil și va reveni cu un cod 404. Este deosebit de important să verificăm în mod regulat legăturile întrerupte dacă utilizați o mulțime de fișiere CSS externe, deoarece acestea pot fi mutate și duce la o eroare 404..

Dacă există o legătură ruptă în adresa URL a sursei JavaScript, site-ul dvs. web poate fi încetinit, la fel ca în cazul fișierelor sursă de imagine și a legăturilor CSS. Dar browserul poate încerca, de asemenea, să interpreteze JavaScript și să provoace nu numai timpul de descărcare, ci și interacțiunile proaste de script. Când browserul încearcă să încarce o pagină 404 în loc de JavaScript, toate celelalte descărcări se opresc până la încărcarea unei pagini 404. Acesta este motivul pentru care ar trebui să puneți întotdeauna JavaScript în partea de jos a documentelor HTML (chiar înainte de închidere etichetă), care este important mai ales atunci când există legături întrerupte implicate.

Puteți verifica dacă există legături rupte cu WordPress verificator legătură ruptă gratuit.

vitezometru

Implementarea unei soluții automate de optimizare front-end alături de CDN poate face pagini de până la patru ori mai rapide

Cu toate acestea, uneori linkurile stricate nu sunt surprinse de verificatorii de legături sparte, astfel încât cea mai bună metodă de a le verifica este să vă uitați periodic la jurnalele serverului. Există mai multe instrumente pe care le puteți utiliza pentru a scana URL-urile care au 404 erori pentru a vedea ce pagini le provoacă și apoi să luați măsuri pentru a le remedia imediat.

Dezactivează Hotlinking

Dacă nu dezactivați conectarea rapidă, permiteți utilizatorilor să utilizeze conținutul găzduit pe serverul dvs. pentru propriile site-uri web. Permițându-le să utilizeze practic serverele și conținutul dvs. pentru site-urile lor web, veți obține o mulțime de sarcini de server fără niciun motiv.

Acesta este motivul pentru care ar trebui să dezactivați conectarea rapidă și să împiedicați oamenii să vă fure resursele serverului. Cu toate acestea, pentru a face acest lucru, trebuie să adăugați codul necesar serverului dumneavoastră. Există câteva instrumente care vă pot ajuta să generați codul potrivit, dar furnizorul dvs. de găzduire web vă poate ajuta și cu acest lucru.

planete

79% din primele 400 de site-uri de comerț electronic din UE și 75% dintre cele mai bune 2.000 de site-uri de comerț electronic din SUA nu folosesc un CDN recunoscut

Conectarea rapidă implică de obicei imagini și alte fișiere multimedia, care în general ocupă multă lățime de bandă. Prin urmare, dacă rulați un site web cu imagini puține sau deloc, dezactivarea conexiunii rapide nu va afecta de fapt viteza site-ului dvs..

Vorbind despre hotlinking, nu trebuie doar să-l dezactivezi, ci ar trebui să-l eviți cu totul. În loc să vă conectați la imagini pe site-ul cuiva, încărcați-le pe propriul dvs. server. S-ar putea să credeți că legăturile de imagine vă vor economisi multă lățime de bandă, dar acestea pot încetini site-ul dvs. în cazul în care site-ul web cu imaginea la care v-ați conectat este lent și nesigur. Mai mult decât atât, s-ar putea să se producă perioade de oprire sau de avarie, așa că încărcați întotdeauna fiecare imagine pe propriul server înainte de a vă conecta la ele.

Utilizați un CMS de încredere

Calculator

Numai 10% a perioadei de așteptare este definit de răspunsul HTML la solicitările browserului, iar cel rămas 90% întârzierea este cauzată de redarea paginilor, de analiza HTML, de executare de scripturi de coduri și de preluare a activelor încorporate

Un CMS (Sistem de gestionare a conținutului) este esențial pentru funcționalitatea și performanța site-ului dvs. web. Cel mai bun și mai de încredere CMS pe care îl puteți folosi este cu siguranță WordPress, dar există și alte CMS-uri excelente, cum ar fi Drupal și Joomla. Dacă utilizați oricare dintre acestea ca platformă a site-ului dvs. web, veți face bine prin performanțele site-ului dvs..

Cu toate acestea, dacă utilizați un alt CMS mai puțin popular sau chiar ceva construit de unul singur, riscați să aveți un site web foarte lent. Pentru a evita acest lucru, asigurați-vă că efectuați cercetări minuțioase și alegeți un CMS care să fie cel mai fiabil și care să se potrivească cel mai bine nevoilor dvs..

Ceea ce este vital și atunci când vine vorba de CMS-ul dvs. este să verificați în mod regulat cele mai recente actualizări. Asigurați-vă că scripturile site-ului dvs. web sunt actualizate, deoarece noile versiuni apar constant cu scopul de a îmbunătăți site-urile și de a le face mai rapide. Prin urmare, actualizați scripturile site-ului dvs. web în mod regulat. Dar întotdeauna asigurați-vă că aveți fișierele de rezervă în loc.

Arhiva

Compresia imaginii ar trebui să fie o schimbare atentă între dimensiunea și calitatea imaginii. Pentru JPG-uri, o compresie de 60-70 la sută produce un echilibru bun. Pentru ecranele retinei, creșteți dimensiunea imaginii (JPG) cu 150-200 la sută, comprimați cu 30-40 la sută și scalați-o din nou conform dimensiunilor necesare.

Optimizează-ți baza de date

Optimizarea bazei de date este încă un mod foarte eficient de a accelera site-ul. Acest lucru ar trebui să faceți în mod regulat, mai ales dacă utilizați WordPress sau un alt CMS care se bazează foarte mult pe utilizarea bazei de date..

Când utilizați un astfel de CMS sau chiar unele plugin-uri complexe, datele din baza de date crește și site-ul dvs. web devine mai lent. Acest lucru este valabil mai ales în cazul pluginurilor care salvează datele utilizatorului, statisticile și jurnalele, deoarece acestea pot prelua o mulțime de stocare a datelor. Înainte de a-l cunoaște, baza de date va deveni completată cu trackbacks, pingbacks, revizuiri post, articole de gunoi și comentarii neaprobate, ceea ce poate face site-ul dvs. web să fie semnificativ mai lent.

Prin urmare, curățați-vă baza de date în mod regulat, dar asigurați-vă întotdeauna să faceți backup pentru primele fișiere. Nu faceți niciodată nimic cu baza de date înainte de a o face. Există multe pluginuri care vă pot ajuta să vă optimizați baza de date, de aceea faceți cercetarea și găsiți cele potrivite pentru CMS pe care îl utilizați.

Dacă folosiți WordPress, de exemplu, puteți automatiza curățarea bazei de date cu un plugin foarte util, cum ar fi WP-Optimize.

Concluzie

A avea un site web rapid nu a fost niciodată mai important decât în ​​prezent. Oamenii se așteaptă ca site-urile să fie fulgerătoare și, dacă nu reușiți să vă îndepliniți așteptările, veți risca să pierdeți mult trafic de site-uri și, în final, urmașii dvs. fideli sau veniturile dvs. Prin urmare, asigurați-vă că oferiți vizitatorilor site-ului dvs. o experiență perfectă, îmbunătățind viteza site-ului și ieșind în evidență de mulțime.

Cu siguranță, există mai multe modalități pentru a vă spori viteza site-ului, dar cele menționate anterior sunt cele mai esențiale și cele mai eficiente. Acestea pot părea o problemă minoră atunci când sunt tratate separat, dar, combinate, puteți fi sigur că fac o diferență imensă și accelerează în mod semnificativ site-ul dvs..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map