Cum să faceți un site web cu Web Builder

GeoCities a fost unul dintre primii construitori de site-uri mai moderni care nu necesitau abilități tehnice. La cinci ani de la lansarea în 1994, Yahoo! l-a achiziționat pentru 3,6 miliarde de dolari

Căutați totul într-o singură soluție simplă pentru construirea site-ului dvs. web? Dacă da, atunci un constructor de site-uri web ar putea fi doar ceea ce căutați. Spre deosebire de platformele CMS care trebuie instalate și configurate pe contul de găzduire web, constructorii de site-uri vă permit să creați site-uri web, bloguri și magazine de comerț electronic cu ușurință într-un singur loc. Mulți vă oferă funcții de drag and drop, sute de modele din care să alegeți și să găzduiți site-ul dvs. pentru dvs. În plus, veți avea acces la asistență pentru a vă ajuta cu dezvoltarea și menținerea site-ului dvs. web.


Dezavantajul constructorilor de site-uri web este că, odată ce alegeți constructorul și faceți un site web, nu puteți lua ceea ce ați creat și muta în altă parte. Site-ul dvs. web este proiectat și creat pentru a fi găzduit doar pe această platformă, iar constructorii de internet au descris în Termenii de utilizare. Deci este important să o alegeți pe cea potrivită.

În acest ghid, vom analiza modul în care vă puteți construi site-ul web folosind trei dintre cei mai populari construitori de site-uri:

Wix
Weebly
Squarespace

Crearea unui site web cu Wix

Site Wix

În această zi și vârstă, să spui că afacerea ta nu are nevoie de un site web este ca și cum ai spune că nu ai nevoie de oxigen pentru a supraviețui.

Wix este un constructor de site-uri web care poate fi utilizat pentru a crea site-uri web uimitoare și profesionale. Dispune de un editor de drag n ‘Drop care este ușor de utilizat și poate fi folosit de oricine fără cunoștințe de codificare.

Cheltuieli

Wix oferă conturi gratuite și vă puteți înscrie pentru a testa instrumentele fără a plăti un ban. Desigur, nu veți primi site-ul dvs. gratuit pe un domeniu personalizat. Numele site-ului tău va arăta astfel, site-ul tău site.wix.com, dar îți oferă ocazia perfectă de a te juca cu ceea ce au și de a decide dacă îți place sau nu.

După ce creați site-ul dvs. și sunteți mulțumit de ceea ce aveți, puteți face upgrade la unul dintre planuri și puteți seta domeniul personalizat pentru site-ul dvs. Wix oferă cinci planuri diferite:

Wix a fost fondată în 2006 de israelienii Avishai Abrahami, Nadav Abrahami și Giora Kaplan. Compania are sediul central în Tel Aviv și are birouri în Be´er — Sheva, San Francisco, New York, Dnipro, Kiev și Vilnius
Conține domeniuCele mai de bază$ 4,08 / lună
comboPentru uz personal$ 9.25 / luna
NelimitatPentru antreprenori$ 12,42 / mont
eCommercePentru antreprenori$ 12,42 / lună
VIPSprijin prioritar$ 24.92 / luna

Beneficiile

Astăzi Wix este o platformă de construire de site-uri de clasă mondială cu peste 110 milioane de utilizatori din 190 de țări

Platforma are ca scop să le ofere utilizatorilor libertatea de care au nevoie pentru a-și proiecta site-urile oricât doresc. De-a lungul anilor au introdus funcții demne de laudă; următoarele vă comandă atenția:

Template-uri. Wix oferă peste 280 de șabloane frumoase din diferite industrii și categorii din care să alegeți. Vei găsi totul, de la coacere la finanțare, la lege. Aceste șabloane pre-realizate oferă utilizatorilor structura generală și îndrumările pe care le doresc. Faceți-vă timp pentru a decide dacă nu puteți trece de la un șablon la altul. Această lipsă deoparte, șabloanele prezintă o gamă largă de instrumente și aplicații utile.

Suplimente personalizabile. Piața de aplicații Wix are zeci de suplimente pentru a configura site-ul dvs. în mod perfect. Drept urmare, puteți angaja clienți cu chat-uri live, interacțiune socială, cupoane, sondaje sau chiar să le vindeți articole folosind funcții de comerț electronic, cum ar fi coșul de cumpărături și poarta de plată. Wix oferă instrucțiuni despre cum să integrați aceste aplicații în site-ul dvs. și instalarea cu un singur clic.

Wix este folosit de 0,8% din toate site-urile web al cărui sistem de gestionare a conținutului este cunoscut. Asta face 0,4% din numărul total de site-uri web la nivel global

Editorul Drag & Drop. Dacă sunteți nou în crearea site-urilor web, a fi capabil să poziționați elementele exact acolo unde doriți să fie, fără a fi necesar să știți elementele de bază ale codificării, este uimitor. Acest lucru este posibil de editorul Drag & Drop. De asemenea, funcționează ca un element de recenzie pentru utilizatorii avansați care încearcă să reîmprospăteze designul site-ului lor.

Relații Clienți. Wix oferă o interfață ușor de utilizat, iar majoritatea elementelor și funcțiilor sunt însoțite de detalii suplimentare și sfaturi practice. În cazul în care utilizatorii se confruntă cu probleme, pot primi ajutor de la forum sau centru de asistență. Există întrebări frecvente, tutoriale video și opțiunea de a contacta departamentul cel mai relevant. Echipa de servicii pentru clienți răspunde la întrebări în 24 de ore.

Utilizarea Wix și configurarea site-ului dvs. web

Locații fizice ale întreprinderilor care utilizează Wix
Locații ale întreprinderilor care folosesc Wix

Citiți recenzia de constructor web Wix.

După ce vă înscrieți, puteți alege un șablon pentru site-ul dvs. Faceți clic pe butonul „Editați” pentru a lansa Editorul Drag and Drop. Puteți edita orice din șablon, inclusiv imagini și text.

O caracteristică excelentă a Wix este că puteți salva lucrările în curs, modificând șablonul. Acest lucru te scutește de la începutul de a începe de la zero în cazul în care te deconectezi de la internet sau trebuie să lucrezi la intervale. Și în orice moment al procesului de personalizare, puteți vedea site-ul în browserul dvs. web, astfel puteți previzualiza exact cum va apărea o dată în direct.

Pentru a face personalizări suplimentare de site-uri, utilizați meniul din partea stângă, care include:

 • Pagini – aici puteți adăuga pagini făcând clic pe „Adăugare pagină”. Puteți deschide „Setări pagină” pentru a schimba numele paginii și adresa URL a acesteia. Introduceți detalii SEO pentru a ajuta motoarele de căutare să vă găsească paginile.
 • Proiecta – personalizați fundalul, culorile și fonturile
 • Adăuga – aici puteți schimba fundalul diferitelor elemente și puteți selecta o anumită paletă de culori. Cu opțiunea „Adăugare” puteți adăuga text, imagine, galerie, media, butoane și meniuri și multe altele
 • Gestionarea aplicațiilor – aici puteți integra mai multe funcții în site-urile dvs., cum ar fi formularul de contact, Google Maps, PayPal și Flickr Gallery.
 • reglaj – aici puteți conecta un nume de domeniu, actualiza setările SEO pentru a face site-ul dvs. vizibil în motoarele de căutare, adăugați profiluri sociale și configurați contul Google Analytics pentru a ține evidența statisticilor
Numărul de utilizatori Wix înregistrați crește 24% în fiecare an. Numărul conturilor Wix plătite crește 35% un an

În planul implicit, site-ul dvs. va fi online pe o adresă de domeniu care începe cu wix.com, dar vă puteți actualiza contul pentru a obține domeniul dvs. gratuit și a elimina toate reclamele Wix. După ce ați făcut asta, puteți utiliza un e-mail Wix pentru domeniul dvs. Pentru a configura e-mailul dvs., accesați Contul meu -> Căsuțe poștale. Sistemul de e-mail se bazează pe cadrul Google Apps, astfel încât vei avea nevoie de un plan Wix care să includă un domeniu personalizat.

Notă: Wix are tot ce a fost testat de echipa sa de dezvoltare privată pentru a asigura funcții perfecte. Este unul dintre cei mai ușori utilizatori de site-uri web. Tot ce trebuie să faceți este să plasați diferite elemente pe site-ul dvs. exact cum doriți să apară vizitatorilor site-ului dvs. Drept urmare, vă bucurați de avantajul WYSIWYG (ceea ce vedeți este ceea ce obțineți) atunci când creați un site web cu Wix.

Crearea unui site web cu Weebly

Pornirea și crearea Weebly

Weebly a fost fondată în 2006. În ultimii nouă ani, a continuat să crească, lună după lună, pentru a deveni una dintre cele mai importante platforme de construcție de site-uri din lume. În timp ce unii oameni au experiență de design web, alții nu știu primul lucru despre începerea. Și aici intră în joc Weebly.

Weebly este construit pe premisa că oricine poate crea un site web. Nu contează dacă creați un blog personal, un magazin online sau un site web pentru micul dvs. business, această platformă vă permite să faceți acest lucru cu ușurință.

Cheltuieli

Probabil vă întrebați cât costă. Dacă aveți nevoie doar pentru a testa instrumentul, puteți opta pentru versiunea gratuită. Aceasta vă oferă caracteristici nelimitate, fără costuri. De asemenea, veți avea acces la o platformă de comerț electronic complet integrată, pe lângă toate funcțiile. Iată patru opțiuni de plan pe care le oferă:

David Rusenko, Chris Fanini și Dan Veltri au co-fondat Weebly în 2006, în timp ce participau la Universitatea de Stat din Pennsylvania. Proiectul s-a reunit ca urmare a cerinței lui Penn State ca toți studenții să creeze un portofoliu Web; trio-ul a creat software-ul care a făcut ușor pentru oricine construirea unui site personal
Liber0 $ / lună
Incepator4 USD / lună
Pro8 USD / lună
Afaceri25 USD / lună
Încă din zilele sale ca proiect de clasă la Penn State, platforma Weebly a devenit o companie raportată la 455 milioane dolari, care angajează aproximativ 300 de oameni

Folosind Weebly și configurarea site-ului

Citiți Weebly recenzie de constructor web.

Pasul 1

67% dintre utilizatorii Weebly au început pentru că fie doreau să desfășoare afaceri online, fie își dezvoltă afacerile existente pentru a obține mai mulți clienți

Începerea și înscrierea. Puteți face acest lucru gratuit pe site-ul Weebly. Nu trebuie decât numele complet, adresa de e-mail și parola. După ce introduceți informațiile, sunteți dus la pagina următoare cu butonul Adăugare site. Iată că vi se pune o singură întrebare fundamentală. „Care este centrul site-ului dvs.?”

Aveți trei opțiuni: Site, Blog sau Magazin

Înainte de a lua o decizie, gândiți-vă cu atenție la informațiile pe care site-ul dvs. le va oferi, precum și la piața dvs. țintă. O afacere mică care nu vinde nimic online poate opta pentru opțiunea „site”. Dacă începeți un blog, promptul „blog” este alegerea dvs. Și dacă intenționați să vindeți un produs online, alegeți „magazin”.

Pasul 2

Alegerea temei. Acest pas arată de ce este atât de important să luăm o decizie corectă atunci când selectăm un focus. În acest moment, vi se oferă teme bazate pe scopul site-ului dvs..

Puteri îngrozitoare mai mult de 40 de milioane de site-uri web. Este echivalent cu 2% din toate site-urile web care sunt în prezent vii

De exemplu, dacă alegeți „site”, există sute dintre care să alegeți, deci nu ar trebui să vă grăbiți să luați o decizie. În schimb, consultați fiecare, inclusiv aspectul și caracteristicile, pentru a decide care este cel mai potrivit pentru site-ul dvs. web.

Sfaturi. Weebly simplifică schimbarea temei la o dată ulterioară, astfel încât să nu vă sclavizați prea mult timp. Trebuie luate mai multe decizii. Este, de asemenea, aspectul în care Weebly strălucește asupra constructorilor de site-uri concurenți, cum ar fi Wix.

Categorii de site-uri de top
Categorii de site-uri web unde Weebly este utilizat
Afaceri și industrie
18.63%
Arte și divertisment
11,46%
Carieră și educație
6,45%
Carieră și educație
> Educație
5,28%
Alte
58.18%

Pasul 3

Alegerea domeniului site-ului dvs. După ce selectați o temă și înainte de a începe să adăugați conținut, să alegeți culori și să mutați lucrurile, va trebui să vă setați numele site-ului.

Opțiunile dvs. includ următoarele:

 • Utilizați un subdomeniu al Weebly.com (gratuit).
 • Înregistrați un domeniu nou.
 • Conectați un domeniu pe care îl dețineți deja.

Vă recomandăm să mergeți cu versiunea gratuită pentru a începe și să adăugați numele dvs. de domeniu personalizat pe drum, dacă sunteți mulțumit de ce oferă acest instrument..

Personalizarea și proiectarea site-ului dvs. web

Weebly oferă peste 100 de șabloane de design de pagini și funcții multimedia, precum galerii foto, prezentări de diapozitive, hărți integrate, video și audio. Membrii site-ului pot modifica aspectul site-ului web găzduit de Weebly prin glisarea și plasarea widget-urilor în diferite locuri de pe pagina Web. Conținutul poate fi gestionat prin intermediul site-ului web Weebly sau cu aplicația iPhone Weebly, disponibilă în App Store

Acum este timpul să săpați în tabloul de bord și să vă personalizați site-ul după cum considerați de cuviință. La fel ca orice sistem de gestionare a conținutului (CMS), Weebly are un tablou de bord din care puteți face orice și orice. Tabloul de bord va avea aceste opțiuni de administrator:

Bara laterală din stânga este punctul tău de pornire. Este aici unde veți găsi posibilitatea de a trage și arunca componente din aceste categorii: de bază, structură, media, comerț și altele.

Bara de navigare de sus vă oferă și mai multe opțiuni. Pe lângă clădirea, care afișează bara laterală din stânga, puteți face clic pe Proiectare, pagini, magazin și setări.

Notă: Cu patru pachete distincte, o încărcătură cu funcții de înaltă performanță și o simplă utilizare a platformei, este evident de ce Weebly are încredere în zeci de milioane de proprietari de site-uri. Centrul de ajutor oferă o gamă largă de asistență sub formă de e-mail, chat, videoclipuri, transmisiuni web și ghiduri.

Crearea unui site web cu Squarespace

Squarespace

Squarespace este unul dintre cei mai populari construitori de site-uri cu toate scopurile de pe piață – și s-a îmbunătățit abia de la introducerea Squarespace 7. Este o soluție găzduită, ceea ce înseamnă că este ușor de configurat și personalizat un site web complet funcțional, fără a primi prea mult implicat în modul în care funcționează gazduirea.

Cheltuieli

Spațiul spațial nu oferă un plan gratuit, dar există o probă de 14 zile fără riscuri. Utilizatorii se pot înscrie pentru a-și testa site-ul web înainte de a lua o decizie. Dincolo de asta, există trei pachete:

Standard10 USD / lună sau 96 USD / an
Nelimitat20 USD / lună sau 192 USD / an
Afaceri30 USD / lună sau 288 USD / an

Pentru numele de domeniu existente, trebuie să configurați domeniul dvs. cu Squarespace. Aceasta implică editarea înregistrărilor DNS și îndreptarea lor către serverele Squarespace (Squarespace oferă un videoclip care evidențiază registrele majore). Departamentul de asistență pentru clienți ajută utilizatorii care au probleme în timp ce integrează domenii existente cu platforma Squarespace.

Squarespace a fost fondată în 2003 în camera de dormit a lui Anthony de la Universitatea din Maryland și a ajuns la o echipă formată din peste 720 de persoane talentate

Beneficiile

Squarespace nu are lipsa de putere cu privire la următoarele:

De la lansare, milioane de site-uri web au fost create pe platforma Squarespace

Template-uri. Squarespace oferă șabloane minimaliste și extrem de profesionale, care comandă atenția utilizatorilor. Există o mare varietate. Unele sunt detaliate; unele sunt rare, altele sunt orientate către comerț electronic, altele sunt concepute să funcționeze ca portofoliu online – astfel puteți alege tipul în funcție de natura afacerii dvs. Pe lângă faptul că este elegant și minim, fiecare șablon este mobil și prietenos.

Editor de stil. Editorul de stil facilitează utilizatorilor să își personalizeze site-ul fără a modifica codul CSS. Există opțiuni pentru a ajusta imaginile de fundal, culorile, lățimea barei laterale, distanțarea și căptușirea, opacitatea paginilor și tipografia. De asemenea, există un editor CSS pentru utilizatorii care sunt familiarizați cu codificarea.

Marketing & SEO. Squarespace are funcții SEO și de marketing eficiente. Utilizatorii pot edita meta descrieri, adrese URL, titluri de pagini; și sitemaps XML + cod HTML este deja inclus. Există, de asemenea, integrare socială pentru Facebook, Twitter și alte platforme de socializare.

Squarespace este folosit de 1,5% din toate site-urile web al cărui sistem de gestionare a conținutului îl cunoaștem. Aceasta este 0,7% din numărul total de site-uri web

Comerţ. Squarespace vă permite să creați un magazin online pentru a vinde produse și servicii. Funcția Commerce acceptă diferite variante de produse, inclusiv greutatea, culoarea și dimensiunea. În pachetul plătit sunt incluse funcții avansate de comerț electronic, cum ar fi plata rapidă, funcțiile contului integrat, imprimarea etichetelor și transportul transportatorului. Utilizatorii pot primi plăți prin Stripe.

Relații Clienți. Squarespace oferă gratuit chat 24/7 live și asistență telefonică. De asemenea, compania se mândrește cu documentație instructivă, tutoriale video și chiar un forum activ; acesta este locul unde puteți răspunde la întrebările voastre. Echipa de îngrijire a clienților este formată din utilizatori experimentați și nimic nu este niciodată subcontractat.

Site-uri web populare care folosesc Squarespace
Squarespace

Folosind Squarespace și configurarea site-ului

Citiți recenzia constructorului web Squarespace.

Pasul 1

Accesați Squarespace, selectați „Începeți” și alege unul dintre șabloane. Puteți alege un alt șablon ulterior dacă selecția inițială nu se potrivește nevoilor dvs. de afaceri. După selectarea șablonului, faceți clic pe „Începeți cu acest design” și introduceți datele de acreditare.

Pasul 2

În continuare, veți vedea un mesaj de bun venit și va trebui să selectați scopul site-ului cu următoarele opțiuni: Business, Personal, comerț electronic și non-profit. Apoi, va trebui să completați titlul site-ului și, în funcție de scopul site-ului pe care îl alegeți, puteți include informațiile despre companie.

Personalizarea și proiectarea site-ului dvs. web

După ce finalizați procesul de înregistrare, veți fi redirecționat către zona de administrare a site-ului. În interiorul panoului de administrare, veți vedea bara de meniu din partea stângă și în mijloc aspectul site-ului web pe care lucrați. Puteți îndrepta spre site-ul dvs. și puteți vedea unele dintre funcțiile de administrare de bază disponibile pentru dvs. chiar pe site-ul propriu. Cu toate acestea, cea mai mare lucrare de personalizare va fi făcută în bara de meniu din partea stângă, care include următoarele elemente:

Squarespace vă permite să vedeți traficul și comportamentul vizitatorilor dvs. în timp real, ceea ce înseamnă că puteți afla de fapt ce cuvinte cheie folosesc vizitatorii dvs. pentru a ateriza pe site-ul dvs. și puteți vedea, de asemenea, de unde vin.
 • Fila Pagini vă permite să creați noi pagini pentru un blog, site și magazin online în meniul principal de navigare. Conținutul este adăugat la blocurile de pagină și pot fi create diferite blocuri pentru diferite tipuri de conținut.
 • Fila de design vă permite să personalizați aspectul site-ului dvs., să creați un aspect unic care să se potrivească cu marca dvs. existentă. Include modificări de logo și titlu, schimbarea șablonului și modificări de stil.
 • Fila comerț vă permite să adăugați produse, prețuri și o etichetă la vânzare. Există, de asemenea, o opțiune de a pune informații suplimentare despre produs (fizic sau digital). De asemenea, selectați un operator de transport și conectați un cont de plată.
 • Fila Metrics vă permite să verificați o imagine de ansamblu cuprinzătoare a interacțiunii vizitatorilor pe site-ul dvs. web și vă ajută să urmăriți statisticile de trafic recente. Activitatea în metrici se reîmprospătează cu date noi aproximativ la fiecare 90 de minute.
 • Fila Comentarii vă permite să interacționați cu vizitatorii dvs. și să construiți o comunitate. În Setări comentarii, puteți controla modul în care comentariile sunt postate, aprobate, răspuns la și multe altele.
 • Fila Setări vă permite să gestionați mai multe sarcini, cum ar fi: schimbarea informațiilor de bază ale site-ului dvs., care include stilul și descrierea site-ului, conectați un nume de domeniu personalizat, cont de e-mail, profiluri de social media. De asemenea, puteți modifica setările de blog și SEO.
 • Fila Ajutor vorbește de la sine. Aici puteți găsi răspunsuri la orice întrebare pe care o aveți sub formă de articole aprofundate, videoclipuri și ateliere care vă vor ajuta să începeți sau să terminați.
Squarepace se integrează cu toate rețelele sociale importante, precum Facebook, Twitter, LinkedIn, Google+, Pinterest și multe altele. Postarea stărilor se actualizează automat și puteți publica galerii pe pagina dvs. de Facebook direct, și chiar integrați autorul Google+

Notă: Squarespace oferă mai multe planuri și veți avea acces la șabloane profesionale, editor de drag and drop sau asistență 24/7 pe care le oferă. Așadar, valoarea creării unui site web Squarespace este convingătoare odată ce cântăriți beneficiile pe care le obțineți de pe platformă.

Concluzie

Sperăm că v-ați bucurat de introducerea noastră în constructorii de site-uri moderne, care vă sunt disponibile pentru a crea site-ul dvs. static, blogul sau site-ul de comerț electronic..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map