Cum să creezi un e-mail de afaceri personalizat în 2020

E-mailurile sunt utilizate pe scară largă ca instrument eficient de comunicare pentru uz personal și companie. Email-ul de afaceri deține încă un rol de marketing important pentru crearea conexiunilor și creșterea conversiilor. De asemenea, este o parte integrantă a campaniilor de e-mail marketing ale multor companii care își realizează potențialul. Pe măsură ce economia digitală este în plină expansiune, este greu de imaginat orice firmă care nu are o adresă de e-mail profesională.


Firma dvs. folosește un e-mail personalizat?

Poate părea un detaliu mic în imaginea de ansamblu a mărcii, dar este un detaliu care vă poate oferi avantaje deosebite. În acest ghid, vă voi arăta cum puteți crea o adresă de e-mail personalizată pentru compania dvs. cu numele dvs. de domeniu existent sau nou. Noul tău e-mail va arăta astfel – [email protected]

Creați infografie prin e-mail
Vizualizați cum puteți crea un e-mail personalizat [Infographic]

Cuprins

 • De ce ai nevoie de o adresă de e-mail personalizată?
 • Un primer rapid – E-mail personalizat pentru începători
 • Configurarea unui e-mail personalizat cu G Suite (Google)
 • Creați un e-mail cu alternative de G Suite
 • Sincronizarea e-mailului dvs. cu software-ul terț
 • Conectarea contului dvs. de e-mail la telefonul mobil
 • Întrebări frecvente
 • Concluzie

De ce ai nevoie de o adresă de e-mail personalizată?

fata conduce mașina de marcă

Nu contează dacă sunteți blogger sau proprietar de afaceri – un e-mail personalizat vă va separa de concurenți. Dacă sunteți în căutarea unui loc de muncă, o adresă de e-mail profesional vă va diferenția de alte perspective. Dacă creați un blog, veți dori să utilizați rețelele pentru a crea o imagine puternică a mărcii și pentru a construi o reputație online distinsă. Dacă aveți o adresă de e-mail personalizată vă va ajuta să realizați acest lucru, deoarece vă va ajuta să ieșiți în evidență de alți bloggeri din nișa dvs..

Același truism se aplică la stabilirea mărcii tale. Un cont de e-mail personalizat vă oferă credibilitate instantanee și arată că sunteți un profesionist. Este o modalitate excelentă de a ieși în evidență printre alții din industria dvs. care creează primele impresii de neuitat.

Dacă păstrați o adresă de e-mail generică, riscați să apară amator. Nu este timpul să vă faceți propriul e-mail și să arătați că sunteți pricepuți în domeniul tehnologiei și serioși cu privire la afacerea dvs.?

Ba mai mult, oamenii au mai multe șanse să vă amintească de dvs., deoarece obișnuiesc să vadă gmail.com, hotmail.com și alte e-mailuri generale. Configurarea unui e-mail pe propriul dvs. domeniu vă va face memorabil. Gândiți-vă o clipă la asta: de câte ori ați uitat instantaneu ce a venit înainte de @ gmail.com?

Verifică-ți identitatea într-o lume de afaceri ultra-competitivă și transformă-ți întregul joc prin a afișa un e-mail profesional unic și de recunoscut. Este o modalitate ușoară de a demonstra că aveți o afacere reală versus un hobby.

Notă: Dacă aveți un site web (nume de domeniu + găzduire web) sau intenționați să creați unul, puteți configura gratuit un email personalizat cu furnizorul de găzduire web. Toate companiile de găzduire web, precum Bluehost, oferă conturi de e-mail GRATUIT cu planurile lor de găzduire. Trebuie doar să accesați contul și puteți configura adresa de e-mail în câteva minute.

cele mai bune practici prin e-mail

Un primer rapid – E-mail personalizat pentru începători

A crea un cont de e-mail nou este de fapt simplu și, chiar dacă sunteți complet nou în proces, veți obține blocajul acestuia în cel mai scurt timp. Gândiți-vă la acesta ca la crearea unui site web, deoarece începeți să cumpărați un nume de domeniu și să alegeți un furnizor de găzduire prin e-mail. Dacă aveți un site web pentru afacerea dvs., aveți deja un nume de domeniu. În acest caz, cea mai bună opțiune este să folosiți acest nume pentru e-mailul dvs..

Dacă nu aveți încă un nume de domeniu, va trebui să cumpărați unul. Puteți achiziționa un nume de domeniu de la un registrator de domeniu și să îl conectați la furnizorul de găzduire de e-mailuri. Sau puteți cumpăra un nume de domeniu chiar de la furnizorul de găzduire de e-mail pe care îl alegeți. Vă vom arăta în detaliu cum puteți face conturi de e-mail cu diferite companii.

1. Cumpărarea unui nume de domeniu

Așa cum am menționat mai sus, puteți cumpăra un nume de domeniu chiar și cu registratorul sau cu furnizorul de găzduire email. Există multe dintre registrele de nume de domeniu din care puteți alege, dar cele mai populare sunt – Godaddy, Namecheap sau Hover.

Cum cumpărați de fapt un nume de domeniu? Accesați site-ul web al registratorului de domeniu pe care îl alegeți și veți primi o casetă text, în care trebuie să introduceți numele dvs. de domeniu dorit.

Iată un exemplu care vă va ajuta să obțineți o imagine clară despre cum ar trebui să arate adresa dvs. de e-mail: [email protected], de exemplu. Puteți alege alte domenii de nivel superior, cum ar fi .org, .net sau multe altele, dar domeniul de nivel superior .com este cel mai utilizat și cel mai memorabil.

După ce ați introdus numele de domeniu, alegeți un domeniu de nivel superior și verificați dacă combinația dorită de ambele este disponibilă. Dacă nu, trebuie să veniți cu un alt nume de domeniu, deoarece nu puteți înregistra un nume de domeniu deja înregistrat. Când găsiți un nume de domeniu disponibil, faceți clic pe combinația de nume și domeniu de nivel superior și adăugați-l în coșul dvs..
Ulterior, vi se va cere să vă înscrieți pentru un cont și să introduceți informațiile de contact de bază și alegerea dvs. de plată. După ce contul dvs. este verificat și plata este aprobată, numele dvs. de domeniu va fi înregistrat.

2. Alegerea unui furnizor de găzduire email

Atunci când selectați un serviciu de găzduire prin e-mail, trebuie să alegeți unul care să vă ofere cele mai bune soluții de gestionare a e-mailurilor, capacitate de stocare, asistență tehnică și, desigur, să vă ofere serviciile lor la un preț accesibil. Aveți de unde să alegeți mulți furnizori de găzduire email, precum Google (G Suite), Office 365 Business Essentials (inclusiv întreaga suită Office și multe servicii online), Zoho Mail, FastMail, ProtonMail, Pobox și E-mail Rackspace.

Procesul de creare a e-mailului este aproape același cu toți clienții care găzduiesc email-uri. Următoarea secțiune vă va arunca o privire mai atentă asupra furnizorilor majori, cu toți pașii pe care trebuie să îi faceți, inclusiv cumpărarea unui nume de domeniu fără utilizarea unui registrator de domenii.

Configurarea unui e-mail personalizat cu G Suite (Google)

adresa de e-mail personalizată

G Suite

Caracteristici cheie

 • Acces la aplicații Google populare, cum ar fi Gmail, Calendar, Documente, Fișiere etc..
 • Adrese de e-mail cu numele de domeniu al companiei
 • Lucrați într-un singur document cu coechipieri
 • Stocați și partajați fișiere în cloud prin Google Drive
 • Verificare în doi pași și conectare unică
 • Gestionați totul dintr-un singur loc prin intermediul consolei de administrare
 • Căutați în toate aplicațiile prin Google Cloud Search
 • Detectarea spam, malware și phishing
 • Atribuie utilizatorilor roluri diferite
 • Gestionați datele sensibile cu Google Vault

Prețuri

 • Prețurile G Suite încep cu 6 USD pe utilizator pe lună pentru planul de bază
 • Planul de afaceri adaugă aplicații și funcții suplimentare la 12 USD pe utilizator pe lună
 • Enterprise vă oferă totul la 25 USD pe utilizator pe lună


Funcțiile premium Google Meet sunt acum disponibile pentru toți clienții G Suite până la 30 septembrie 2020. Începeți procesul gratuit de G Suite astăzi.

Pasul 1: Creați un cont

La fel ca în cazul oricărui alt serviciu pe care l-ați putea folosi, veți avea nevoie de un cont valid înainte de a configura detaliile. De asemenea, există câteva chestii tehnice implicate, dar poartă-mă, urmați fiecare pas și veți face rapid.

Pentru început, deschideți G Suite și faceți clic pe butonul Mare „Începeți”.

gsuite Începeți

Introduceți informațiile de bază precum numele companiei, numărul membrilor echipei și locațiile dvs. și faceți clic pe „Următorul”.

numărul gsuite de utilizatori

În continuare, completați informațiile de administrare (prenume și prenume, plus adresa dvs. de e-mail curentă).

informații de contact gsuite

După aceea, G Suite vă va întreba dacă doriți să utilizați un domeniu deja utilizat sau doriți să îl achiziționați pe unul nou. În scopul acestui ghid, voi presupune că ați cumpărat deja hostingul și ați configurat numele dvs. de domeniu. Dacă nu, pur și simplu alegeți celălalt buton și urmați pașii pentru a achiziționa noul dvs. domeniu prin Google.

Alegeți butonul „Da, am unul pe care îl pot folosi”.

pasul de domeniu gsuite

Apoi introduceți numele de domeniu pe care l-ați înregistrat.

domeniul de intrare gsuite

Pe ecranul următor, va trebui să confirmați că domeniul pe care l-ați introdus este de fapt cel pe care doriți să îl utilizați. Utilizați această ocazie pentru a verifica dacă nu există dactilografii.
După aceasta, ați ajuns în sfârșit pe ecranul unde puteți alege numele de utilizator (pentru noul e-mail) și parola. De obicei, oamenii vor avea numele personal setat ca nume de utilizator. Asta înseamnă că e-mail-ul dvs. de afaceri va fi numele [email protected]

gsuite signin

După ce verificați că nu sunteți un robot, faceți clic pe butonul „De acord și continuă” de mai jos, care vă va duce la următorul pas al procesului.

Pasul 2: verificați-vă domeniul

Înainte de a putea utiliza noua dvs. adresă de e-mail cu G Suite, va trebui să confirmați că sunteți de fapt proprietarul domeniului. Nu ar fi distractiv dacă cineva ar putea crea un e-mail cu domeniul dvs., nu? Tocmai de aceea, în acest pas, G Suite dorește să se asigure că puteți accesa acel anumit domeniu sau site web care este găzduit pe acesta.

Există patru metode diferite de verificare a domeniului:

 1. Creați o înregistrare TXT (recomandată) – alegeți aceasta dacă puteți edita înregistrările domeniului dvs..
 2. Creați o înregistrare CNAME – alegeți asta dacă puteți edita înregistrările domeniului dvs..
 3. Adăugați o etichetă meta – alegeți asta dacă puteți edita pagina de pornire a site-ului dvs. web.
 4. Încărcați un fișier HTML – alegeți acest lucru dacă puteți încărca fișiere pe site-ul dvs. web.

Dacă aveți deja un site Web atașat domeniului, cea mai simplă modalitate de verificare a domeniului ar fi prin adăugarea unei etichete meta. În acest caz, trebuie doar să găsiți fișierul index.html pe serverul dvs., să îl deschideți și să puneți codul imediat după si inainte Etichete. Fișierul dvs. index.html ar trebui să placă așa ceva:
Titlul meu


Conținutul paginii

După salvarea documentului, reveniți la ecranul de configurare al G Suite și faceți clic pe butonul pentru a continua. Google va dura câteva minute pentru a vă verifica domeniul și veți fi gata să continuați.
Totuși, metoda recomandată pentru verificarea domeniului este prima – adăugarea unei înregistrări TXT. Acesta este doar un text simplu care spune că Google sunteți proprietarul real al acelui domeniu (dovedește că aveți acces la el și că puteți scrie codul pe care Google urmează să vi-l dea). Puteți afla mai multe despre asta aici. Deci, să vedem cum se face asta:

 1. Alegeți metoda de verificare a înregistrării TXT și faceți clic pe „Continuare”. Google va recunoaște ce companie de găzduire utilizați, astfel încât să primiți toate instrucțiunile necesare aici.
 2. Deschideți site-ul web al gazdelor dvs. de domeniu într-o nouă filă.
 3. Conectați-vă utilizând numele de utilizator și parola de gazdă a domeniului dvs. Dacă v-ați uitat parola, contactați asistența.
 4. Copiați codul de verificare TXT care arată așa: google-site-verification = RjedsDxDER5lbFwmww2R5KS-fpnjertreH-RwJnRYP4
 5. Accesați înregistrările DNS. Pagina sau fila sunt numite probabil ceva precum DNS Management, Name Server Management, Control Panel sau este localizată în Advanced Settings.
 6. Găsiți opțiunea de a adăuga o înregistrare nouă.
 7. Adăugați înregistrarea dvs. TXT.

În primul rând, veți fi întrebat despre tipul de înregistrare. Selectați doar TXT.

În câmpul Nume / Gazdă / Alias, introduceți @ sau lăsați-l pur și simplu. Gazda dvs. vă poate solicita introducerea domeniului dvs., caz în care ar trebui să introduceți ceva de genul dvs. dominal.com.

În continuare, ar trebui să găsiți câmpul Time to Live (TTL). Dacă aveți o valoare implicită, lăsați-o astfel. În caz contrar, introduceți 86400. În câmpul Valoare / Răspuns / Destinație, lipiți înregistrarea de verificare TXT pe care ați copiat-o mai devreme și salvați înregistrarea.

Dacă vedeți un mesaj de avertizare cu privire la modificarea setărilor DNS, ignorați-l. Adăugarea înregistrării TXT nu va deteriora site-ul dvs. web sau setările DNS, astfel încât nu trebuie să vă faceți griji în acest sens.

După ce ați terminat cu asta, reveniți la ecranul de configurare G Suite și faceți clic pe butonul albastru „Verificați-mi domeniul”. La fel ca în cazul oricărei alte metode de verificare, Google va avea nevoie de până la o oră (de obicei este mult mai rapid decât asta) pentru a încărca noile informații și a vă oferi acces la domeniu. Și chiar dacă s-ar putea să fiți verificat în câteva minute, de obicei, durează câteva ore până când noua dvs. adresă de email începe să funcționeze. Deci, nu vă faceți griji, dar luați acest timp pentru a explora G Suite și toate opțiunile pe care le oferă.

Pasul 3: Adăugați utilizatori noi

În cele din urmă, tehnicile sunt în spatele tău și te relaxezi explorând zona de administrare a G Suite. Urmând îndrumările Google, următorul lucru pe care trebuie să îl faceți este să adăugați utilizatori noi în contul de e-mail de afaceri. Acest lucru se datorează faptului că G Suite este adaptat pentru profesioniștii de afaceri care tind să lucreze în grupuri. Dacă sunteți un soloprenor care lucrează singur, probabil nu veți avea nevoie de întreaga colecție de aplicații oferite de G Suite.

gsuite adaugă utilizatori

 1. Accesați opțiunile Contului (colțul din dreapta sus al ecranului dvs., lângă avatarul dvs.).
 2. Alegeți pictograma „Utilizatori” (a doua din stânga).
 3. Faceți clic pe butonul „Adăugați utilizatori noi”.
 4. Completați detaliile despre noul utilizator.
 5. Faceți clic pe butonul „Adăugare utilizator nou” pentru a salva modificările.

gsuite adauga un utilizator nou

După aceasta, puteți copia datele de autentificare și le puteți oferi membrilor echipei dvs. care pot începe să utilizeze noul e-mail și alte aplicații la care aveți acces.

Pasul 4: Crearea grupurilor

Când aveți mai mult decât doar câțiva membri ai echipei care trebuie să aibă acces la G Suite, veți dori să îi grupați. Prin gruparea utilizatorilor, puteți gestiona accesul la anumite aplicații din G Suite, restricționați acțiuni și / sau informații specifice.

grup de adaos gsuite

 1. Deschideți opțiunile contului (colțul din dreapta sus al ecranului dvs., lângă avatarul dvs.).
 2. Faceți clic pe a treia pictogramă care reprezintă Grupuri.
 3. Găsiți și faceți clic pe pictograma „+” din colțul din dreapta jos.
 4. Dați grupului dvs. un nume.
 5. Creați o adresă de e-mail pentru acest grup.
 6. Alegeți nivelul de acces pentru grup. Poate fi public, restricționat sau chiar ceva între ele. Există cinci niveluri de acces, așa că jucați-vă și găsiți cel care vi se potrivește cel mai bine.

După ce faceți clic, faceți clic pe butonul „Creare”, astfel încât totul să fie salvat corect. Evident, grupul este încă gol, așa că ar trebui să vă întoarceți la paginile de opțiuni „Utilizatori” și să adăugați persoane specifice grupului.

Creați un e-mail cu alternative de G Suite

Fără îndoială, cea mai populară colecție de aplicații online Google este cea mai populară. Este greu să găsești pe cineva care nu a creat un cont Gmail sau care nu a folosit Google Docs pentru a edita un document online cel puțin o dată.

De asemenea, este greu să găsești defecte în G Suite atunci când lucrezi într-o echipă mică. Pur și simplu are tot ce ai nevoie vreodată și funcționează perfect. Dar, cu fiecare membru în plus pe care doriți să îl strângeți, factura lunară crește. Acesta este motivul pentru care oamenii sunt în căutarea alternativelor G Suite care pot oferi aproape aceeași parte pentru o fracțiune din preț. Acest lucru este adevărat în special dacă aveți nevoie de un serviciu simplu de e-mail, fără clopote și fluiere în plus.

În rândurile următoare, urmează să vă prezentăm șase alternative G Suite pe care ar trebui să le încercați.

Zoho

pagină de pornire zoho

Dacă conduceți o întreprindere mică sau medie, Zoho poate fi alternativa potrivită pentru dvs. Deși introdusă în 2008, această platformă modernă oferă mai mult decât un simplu serviciu de e-mail. Vă permite să vă conectați la colegii de muncă, să eficientizați fiecare sarcină și să economisiți timp în fiecare zi conectând aplicații de care aveți nevoie cu adevărat. În esență, Zoho este un amestec de servicii tradiționale de e-mail și instrumente moderne de colaborare, precum și de social media.

Caracteristici cheie

 • Adrese de e-mail personalizate bazate pe domenii
 • Migrare fără obstacole
 • Suită de aplicații (calendar, contacte, sarcini, note și marcaje)
 • Colaborare în stil social-media
 • Atasamente organizate
 • Filtru
 • Cautare Avansata
 • Panou de control puternic
 • Integrări extinse

Prețuri

 • Zoho este gratuit pentru până la 5 utilizatori
 • Planul Mail Lite începe de la 1 USD pe lună
 • Planul Mail Premium extinde funcțiile la 4 dolari pe lună

Microsoft 365

Pagina de pornire Microsoft 365

Pentru companiile care trebuie să-și intensifice jocul atunci când vine vorba de comunicare în timp real, precum și de e-mail, Microsoft 365 Business ar trebui să fie o opțiune de a explora. Cu popularitatea software-ului Microsoft și capacitatea de a aduce același serviciu pe computere personale, tablete și smartphone-uri, Microsoft 365 Business este o soluție obligatorie pentru afacerea dvs..

Caracteristici cheie

 • Versiuni web și mobile ale aplicațiilor Office
 • Adresa de domeniu personalizată
 • Limitat la 50 GB
 • OneDrive Cloud cu stocare de 1TB
 • Aplicația pentru echipe poate găzdui până la 250 de utilizatori

Prețuri

 • Microsoft 365 Business Basic începe de la 5 USD pe utilizator pe lună
 • Obțineți primele 6 luni gratis cu un angajament anual
 • Standardul Microsoft 365 Business vă oferă mai multe aplicații și funcții la 12,50 USD pe utilizator pe lună
 • Microsoft 365 Business Premium include toate aplicațiile și serviciile la 20 USD pe utilizator pe lună
 • Aplicații Microsoft 365 pentru afaceri (include doar aplicații) la 8,25 USD pe utilizator pe lună

Fastmail

Pagina de pornire Fastmail

Dacă nu aveți nevoie de o mulțime de aplicații de colaborare pe care probabil nu le veți deschide niciodată, ci doriți doar un mod rapid și sigur de a lucra cu e-mailurile, Fastmail ar putea fi calea de urmat. După o revizuire a aplicației lor web, care arată acum modern și simplu și prețul care permite chiar și startup-urilor să sară pe un tren de e-mail, Fastmail este acum considerat un adversar puternic pentru furnizorii de servicii de e-mail mai populare..

Caracteristici cheie

 • Stocare de la 2 GB per utilizator până la 100 GB per utilizator
 • Adresa de e-mail gratuit
 • Calendare cu caracteristici complete
 • Liste de contacte și grupuri
 • Instrument de importare prin poștă
 • Trei servicii într-unul (e-mail, contacte și calendar)

Prețuri

 • Proces gratuit de 30 de zile
 • Planul de bază începe de la 3 USD pe utilizator pe lună
 • Planul standard extinde totul la 5 dolari pe utilizator pe lună
 • Planul profesional este cel mai bun pentru echipele de cinci sau mai mulți, la 9 dolari pe utilizator pe lună

ProtonMail

Pagina de pornire ProtonMail

Uneori, securitatea ar trebui să fie mai importantă decât o caracteristică suplimentară de care poate nu aveți nevoie. Această companie cu sediul în Elveția și-a dat seama de asta și a decis să ofere un serviciu de e-mail simplu, care să pună accentul pe securitate și confidențialitate.

Caracteristici cheie

 • Securitatea și neutralitatea datelor
 • Criptare end-to-end
 • E-mail anonim
 • Sursa deschisa
 • Design modern inbox

Prețuri

 • Gratuit pentru utilizatorii singuri, cu limite de stocare de 500Mb și 150 de mesaje pe zi
 • Puteți face upgrade la un plan Plus la 5 USD pe lună
 • Planul profesional permite până la 5000 de utilizatori la 8 USD pe utilizator pe lună
 • Planul vizionar oferă caracteristici specifice pentru până la 6 utilizatori la 30 USD pe utilizator pe lună

Casuta postala

Pagina de pornire Pobox

Dacă sunteți în căutarea unui serviciu de e-mail cu experiență, Pobox ar trebui să fie alegerea dvs. deoarece acest serviciu există din 1995. Pobox vă va ajuta să creați o nouă adresă de e-mail pentru viață și vine cu o casetă primită robustă care ar trebui să acopere toate nevoile de bază ale e-mailului. . Totuși, Pobox se concentrează pe redirecționarea prin e-mail și nu vine la fel de multe funcții precum concurenții săi.

Caracteristici cheie

 • Inbox robust
 • Redirecționare prin e-mail
 • Domenii personalizate
 • Acces SMTP
 • Redirecționarea adresei URL
 • Mod de vacanta

Prețuri

 • Pobox Basic începe de la 20 USD / an
 • Pobox Plus sporește productivitatea cu filtre la 35 USD / an
 • Planul Mailstore introduce căsuța poștală cu 50 GB la 50 USD / an

E-mail Rackspace

Rackspace Email homepage

Când aveți nevoie de un serviciu de e-mail de calitate pentru afacerea dvs., fără funcții suplimentare, Rackspace vă va oferi tot ce aveți nevoie. Utilizează protocoale sigure și funcționează în Outlook, precum și orice alt software de e-mail de pe computer sau smartphone.

Caracteristici cheie

 • Domeniu personalizat
 • Protecție anti-spam și virus premium
 • Aliasuri și liste de grup nelimitate
 • Căsuțe poștale de până la 25 GB
 • 100 uptime
 • Accesorii de până la 50 MB
 • Migrații ușoare și gratuite prin e-mail

Prețuri

 • Rackspace Email începe de la 2,99 USD pe cutie poștală pe lună
 • Rackspace Email Plus oferă mai multe funcții și servicii la 3,99 USD pe lună pe utilizator
Accesați Rackspace Email pentru informații suplimentare >>

Sincronizarea e-mailului dvs. cu software-ul terț

sincronizarea adresei de e-mail personalizate

Unii furnizori de găzduire de e-mail vă permit să vă sincronizați e-mailul cu software-ul terț sau cu o aplicație la alegere. Aceasta este o opțiune excelentă pentru cei care preferă o anumită interfață de utilizator și doresc să consolideze diferite conturi de e-mail sub o singură căsuță de e-mail. Aceasta se numește redirecționare prin e-mail și o puteți configura cu ușurință cu fiecare furnizor de hosting de e-mail.

Redirecționare prin e-mail

Redirecționarea prin e-mail se referă la procesul de expediere a e-mailurilor pe care le primiți la o adresă de e-mail către o altă adresă aleasă. Prin urmare, puteți trimite automat toate mesajele de e-mail primite către un anumit cont de e-mail, fără ca expeditorii să știe măcar.

Anume, oamenii pot trimite e-mailuri la adresa dvs. de e-mail personalizată și puteți utiliza un alt cont de e-mail pentru a le accesa. Cu toate acestea, atunci când utilizați redirecționarea prin e-mail, nu puteți răspunde la e-mailurile trimise de la adresa de e-mail la care au fost redirecționate; nu le poți citi.
Dacă furnizorul ales de găzduire e-mail utilizează protocoalele POP3 (Post Office Protocol) sau IMAP (Internet Message Access Protocol), puteți sincroniza cu ușurință e-mailul personalizat cu software-ul pe care îl alegeți.

POP3 – Protocolul oficiului poștal

POP3 este de obicei utilizat
prin portul 110 și
nu este garantat
schema pop3
IMAP este de obicei utilizat
prin portul 143 și
nu este garantat
schema imap

Dacă vă așteptați să primiți o mulțime de e-mailuri, POP3 este calea dvs. de urmat, deoarece descarcă și livrează toate e-mailurile primite pe dispozitivul dvs., în timp ce le ștergeți din inbox-ul serverului. POP3 este o opțiune excelentă dacă utilizați un singur dispozitiv pentru verificarea e-mailului dvs., dar dezavantajul este că descărcarea cu POP este legată de un anumit dispozitiv, astfel încât nu veți putea să vă vizualizați e-mailurile dacă încercați să accesați inbox de pe un dispozitiv nou.

IMAP – Protocol de acces la mesaje Internet

IMAP este mult mai flexibil decât POP3, deoarece vă permite să vă sincronizați e-mailurile pe mai multe dispozitive. Prin urmare, dacă doriți să vă puteți verifica e-mailul de pe diferite dispozitive, precum și să integrați adresa dvs. de e-mail personalizată cu serviciile de e-mail, cum ar fi Gmail sau Outlook, ar trebui să utilizați IMAP pentru a configura e-mailul dvs..

Cu toate acestea, un dezavantaj al IMAP este că nu șterge niciun mesaj pe server, astfel încât, dacă primiți o mulțime de e-mailuri, puteți depăși rapid spațiul de stocare.

Conectarea contului dvs. de e-mail la telefonul mobil

conectarea e-mailului la telefonul mobil

Indiferent dacă utilizați un telefon Android sau iPhone, conectarea e-mailului la telefonul dvs. este un proces incredibil de ușor, așa cum veți vedea din pașii de mai jos.

Configurarea e-mailului pe telefonul dvs. Android

 1. Deschideți-vă clientul de e-mail.
 2. Selectați Adăugarea contului.
 3. Introdu adresa de e-mail și parola.
 4. Alegeți un tip de cont (POP3, IMAP sau Exchange). Ar trebui să alegeți IMAP, astfel încât să primiți copii în cache ale e-mailurilor primite, care vor fi stocate pe server. Dacă alegeți POP3, toate e-mailurile primite vor fi descărcate de pe server și stocate pe telefon.
 5. Configurați opțiunile dorite ale contului dvs., cum ar fi setările de notificare și sincronizarea e-mailurilor.
 6. Selectați Conectare.

Notă: Nu puteți alege IMAP dacă e-mailul dvs. a fost configurat ca POP3. Cu toate acestea, puteți modifica setările pentru e-mailul dvs. și puteți activa accesul IMAP pentru contul dvs. de e-mail conectându-vă la contul dvs. la furnizorul dvs. de găzduire email.

Configurarea e-mailului pe iPhone

 1. Accesați Setări> Poștă> Adăugare cont> Altele.
 2. Selectați Adăugare cont poștal.
 3. Introduceți numele, adresa de e-mail, parola și o descriere pentru contul dvs. (Cont personal).
 4. Faceți clic pe Următorul și, dacă Mail găsește setările contului dvs., faceți clic pe Terminat. Dacă nu vă găsește setările, trebuie să le adăugați manual urmând pașii următori.
 5. Alegeți IMAP sau POP (în funcție de setările personalizate ale contului dvs. de e-mail).
 6. Introduceți numele, adresa de e-mail și o descriere pentru contul dvs..
 7. Introduceți informațiile despre serverul de poștă primită și serverul de poștă ieșire (nume de gazdă, nume de utilizator și parolă).
 8. Selectați Salvare pentru a termina.

Întrebări frecvente

Cum numesc adresa mea de e-mail?

Deși crearea unui cont de e-mail gratuit este disponibilă la îndemână, nu doriți să-l schimbați des. Cu cât folosiți mai mult adresa dvs. de e-mail, cu atât sunt mai mari șansele să rămâneți la ea. Deci, atunci când alegeți un nume pentru noul dvs. e-mail, aveți grijă și asigurați-vă că este relevant. Probabil veți dori să adăugați numele dvs. personal sau de companie la adresa dvs. de e-mail. Vă sugerez să evitați orice nume amuzante sau ceva care nu are legătură cu ceea ce faceți, deoarece odată ce decideți să utilizați e-mailul în scopuri de școală sau de afaceri, s-ar putea să sfârșiți în căutarea minorilor și nimeni nu vă va trata mesajele cu respect. Mesajele dvs. de e-mail pot ajunge chiar și în dosarele de spam.

Pot primi o adresă de e-mail profesională gratuită?

Da, într-un fel, poți. Multe companii de găzduire web precum Bluehost oferă conturi de e-mail gratuit cu planurile de găzduire. Deci, dacă ați început deja site-ul dvs. web cu acestea, trebuie doar să accesați contul în care puteți configura adresa de e-mail în câteva minute.

Deci, în loc să utilizați servicii de e-mail gratuite cu extensia @ gmail.com, puteți configura ceva în genul dvs. [email protected] în câteva clicuri. Puteți afla mai multe despre cum să faceți creați un cont de e-mail cu Bluehost.

Cât costă un e-mail personalizat?

Există o mulțime de furnizori de servicii de e-mail care oferă funcții diferite la prețuri diferite. Dar sugerez întotdeauna Bluehost care oferă atât web, cât și găzduire prin e-mail pentru prețul de doar 2,75 USD pe lună.

Concluzie

Dacă ați făcut această parte, ați aflat totul despre crearea unui e-mail de afaceri personalizat. S-ar putea să vă simțiți un pic copleșit în acest moment. Citiți din nou acest ghid, dacă este necesar și veți crea cu ușurință o adresă de e-mail profesională. Mai important, puteți spune cu mândrie că ați făcut totul singur.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map