Cele mai bune teme WordPress

WordPress este una dintre cele mai utilizate platforme din lume pentru construirea de site-uri web. Indiferent de tipul de site web pe care doriți să îl creați, WordPress are toate caracteristicile necesare la dispoziția dvs. Temele WordPress sunt unul dintre primele lucruri care vă vor interesa atunci când începeți un blog. Întrucât acestea dictează aspectul întregului blog, este important să găsiți o temă care să se potrivească nevoilor dvs. și că atât dvs., cât și vizitatorilor dvs. vă vor plăcea.


Cele mai bune 3 site-uri cu tema WordPress – mai 2020

RECOMANDAT
logo-ul wordpressWordPress.org este directorul temelor gratuite de WordPress din toată lumeaWordPress.org
logo-ul studiopressStudioPress oferă cele mai bune teme premium și găzduire WordPressStudioPress
logo-ul elegantthemesElegant Themes este lider în tema WordPress și dezvoltarea de plugin-uriTeme elegante

Alegerea unei teme pentru site-ul dvs. WordPress sau un blog nu este o sarcină ușoară dacă doriți să o faceți așa cum trebuie. Întrucât alegerea unei teme WordPress este o alegere cu care va trebui să vă respectați o perioadă de timp considerabilă, vă încurajăm să vă ocupați timpul, să revizuiți demo-urile lor, să citiți descrierile și să consultați dezvoltatorii dvs. dacă trebuie să faceți personalizări specifice.

O privire mai atentă la site-urile de temă WordPress de top

WordPress.org

pagina principală wordpress.org

WordPress a început în 2003 de Mike Little și Matt Mullenweg. Platforma WordPress continuă să fie cea mai utilizată CMS, este o platformă la alegere pentru peste 34% din toate site-urile de pe web și, ca atare, au fost dezvoltate numeroase teme noi. Există, de asemenea, teme vechi care au fost renovate și făcute să pară și mai uimitoare.

Lucrul bun de știut este că designerii și dezvoltatorii de teme WordPress au continuat să livreze produse de înaltă calitate. Datorită acestui fapt, veți putea găsi o temă care se potrivește nevoilor și obiectivelor dvs. personale și de afaceri. Veți putea alege dintr-o varietate de teme, de la cele elegante și profesionale, la cele simple și curate.

A sustine

Dacă aveți nevoie de asistență, există forumuri oficiale WordPress unde puteți cere ajutor. Din nou, totul este gratuit, dar rețineți că acesta este un efort bazat pe comunitate, deci fiți politicos!

Prețuri

Toate temele din directorul oficial de temă WordPress sunt complet gratuite. Dar mai întâi, trebuie să instalați WordPress pe gazda web la alegere pentru a putea descărca teme gratuite.

Pro-uri

 • mii de teme gratuite
 • temele sunt aprobate oficial de WordPress și sigure de utilizat
 • temele sunt compatibile cu pluginurile WordPress

Contra

 • fără suport pentru teme gratuite
 • nu toate temele sunt actualizate în mod regulat

StudioPress

Pagina de pornire StudioPress

StudioPress este unul dintre cele mai populare nume atunci când vă gândiți la universul WordPress extins. Sunt un furnizor de teme premium, lansat în 2007. Astăzi, deservesc peste 200.000 de clienți cu teme la modă.

Toate temele lor sunt construite pe propriul cadru tematic Genesis, ceea ce face ca site-ul dvs. să fie mai rapid, mai sigur și mai prietenos cu SEO. Au excelat imagini de înaltă rezoluție, iar desenele lor sunt împerecheate cu fonturi care, în final, vă vor oferi un rezultat fără cusur. Există 60 de teme din care să alegeți și toate arată diferit. Toate sunt responsive, se încarcă rapid, sunt gata de SEO și sunt superbe. Și nu există nici o sacrificare a codării pentru a obține designul frumos.

A sustine

Există diferite niveluri de asistență în funcție de care este implicarea dvs. financiară cu StudioPress. Va trebui să vă înregistrați și să îl confirmați prin e-mail. De asemenea, au baza de cunoștințe, întrebări frecvente, sistem de ticketing, webinare educaționale, invitații la ateliere regionale și întâlniri și instrucțiuni pentru fiecare dintre teme.

Prețuri

Genesis Framework vă va costa 59,95 USD. Acesta vă va permite să vă personalizați oarecum temele fără codificare și să instalați teme pentru copii Genesis.

O singură temă vă va costa oriunde de la 99,95 USD la 129,95 USD.

Pachetul pentru toate temele Pro Plus vă va costa 499,95 USD. Vă va oferi acces nelimitat, plus suport și actualizări, pentru toate temele create de StudioPress și temele de la dezvoltatorii terți.

Pro-uri

 • Tema Cadru Geneză cu toate scopurile la prețuri accesibile
 • superbe numeroase teme
 • mare sprijin și comunitate

Contra

 • prețuri tematice mai ieftine dacă utilizați gazda lor web
 • Plugin Pro Palette Pro scump
Accesați StudioPress
Citiți recenzia

Teme elegante

homepage elegantthemes

Temele elegante sunt furnizorii de teme WordPress de la terți care se află pe lista tuturor tuturor. Dacă nu le-ați utilizat serviciile, cel puțin le-ați auzit despre ele dacă ați făcut vreodată un loc în această zonă. Cu 85 de membri ai echipei, aproape 11 ani în afaceri și peste 600 de clienți, aceștia au crescut mult de la operațiunea unui singur om, începând cu Nick Roach.

Latura vizuală a lucrurilor este o zonă în care Temele Elegante prosperă. Grafica lor și schemele de culori sunt combinate de minune și vă vor face ochii fericiți cât pot fi. Puteți să vă intensificați jocul și să vă jucați cu constructorul Divi și să vă creați paginile de la zero cu ajutorul constructorului de pagini drag și drop.

A sustine

Ca să fiu sincer, nu am avut nevoie de sprijin în timp ce testam Temele Elegante, dar, de dragul recenziei, a trebuit să-l caut. Există câteva lucruri standard care sunt disponibile, cum ar fi forumurile utilizatorului, sistemul de ticketing și mesaje private. Totul se poate căuta și împărți pe categorii, astfel încât să nu te pierzi.

Prețuri

Accesul anual costă 89 USD pe an. Vă oferă un an de acces la toate temele, toate pluginurile, actualizările temelor, suportul premium și utilizarea nelimitată a site-ului web.

Accesul pe viață costă 249 USD o singură taxă. Acesta vă oferă acces pe viață la toate pluginurile, toate temele lor, actualizări de viață, asistență premium și utilizare nelimitată a site-ului web.

Pro-uri

 • preț excelent
 • personalizare excelentă
 • grafică stelară

Contra

 • încărcare mai lungă a tabloului de bord WP
 • nicio opțiune de conținut demo fals
Citiți recenzia

Template Monster

templatemonster homepage

TemplateMonster este unul dintre cei mai cunoscuți furnizori de șabloane de site-uri de pe piața globală. Livrează șabloane funcționale încă din 2002. Compania oferă o varietate de șabloane care satisfac atât cerințele newbies, cât și dezvoltatorii web profesioniști.

Unul dintre punctele forte ale acestui furnizor este numărul de produse oferite în diferite scopuri. Puteți găsi mii de teme WordPress gata făcute, șabloane HTML, comerț electronic și șabloane de prezentare. Mai mult, există o gamă largă de pluginuri și elemente grafice de care profitați. Merită menționat că toate produsele sunt de cea mai înaltă calitate și funcționalitate. În ceea ce privește șabloane, toate sunt responsive, prietenoase cu SEO și compatibile cu browserul.

A sustine

Un alt punct forte al companiei este asistența lor profesională pentru clienți. O echipă de experți este disponibilă non-stop. Mai mult, puteți solicita ajutor, folosind diverse canale de comunicare. Este posibil să rezolvați problema curentă la telefon. Puteți utiliza, de asemenea, un sistem de bilete sau un chat live.

Prețuri

TemplateMonster oferă șabloane gratuite și premium. Prețurile pentru produsele premium variază, dar sunt destul de accesibile. De exemplu, tema WordPress sau șablonul HTML poate costa 75 USD. Dacă aveți nevoie de un șablon Shopify, prețul pornește de la 118 USD.

Dacă doriți să economisiți bani și să obțineți acces la diferite produse, există o opțiune precum UNUL membru. Este un kit de dezvoltare web final care include diverse teme, șabloane, pluginuri, elemente grafice, asistență și găzduire. Trebuie să plătiți 19 dolari pe lună sau 229 dolari pe an. Există o oportunitate de a obține acces pe viață care costă 849 USD.

Pro-uri

 • o varietate de șabloane și alte elemente pentru diferite CMS-uri
 • asistență profesională pentru clienți care este disponibilă 24/7

Contra

 • prețurile pot părea un pic mai mari. Cu toate acestea, produsele pe care le cumpărați merită cu adevărat prețul lor

Cum să alegi tema WordPress perfectă

 • Ce este o temă WordPress?
 • Teme gratuite pentru WordPress
 • Teme premium WordPress
 • Teme personalizate de WordPress
 • Cum se utilizează tema WordPress
 • 10 cele mai bune teme WordPress din 2020
 • Lista completă a site-urilor cu temă WordPress
 • Site-uri web cu temă Diagrama de comparație
 • Concluzie

Ce este o temă WordPress?

Cartea temelor

Tema WordPress este un pachet de fișiere (PHP, JS, CSS, imagini și altele) care lucrează împreună pentru a produce un design general și aspectul unui site web. Aceste fișiere includ cod care creează structura site-ului dvs. web, stiluri care fac blogul dvs. mai frumos și diferite opțiuni care vă permit să personalizați site-ul dvs. web, fără a fi nevoie să vă încurcați direct cu fișierele cu temă. Majoritatea temelor WordPress au culori predefinite, fonturi, locații pentru widget, șabloane de pagină și alte stiluri și detalii care formează împreună aspectul site-ului dvs. Și indiferent de tema pe care o activați, lucru bun este că o puteți modifica după bunul plac. În plus, obțineți toate acestea fără a fi necesar să știți cum să codați.

Teme gratuite pentru WordPress

Teme gratuite pentru WordPress
Deoarece WordPress este o platformă open-source, este de așteptat să existe cel puțin câteva teme gratuite care vin cu acesta. Nu vă faceți griji; sunt mai mult decât câțiva. Depozitul oficial WordPress are mai mult de câteva mii de teme. Aceste teme WordPress sunt complet gratuit ceea ce înseamnă că le puteți instala, modifica și utiliza oricât doriți. Deoarece există persoane dedicate care monitorizează depozitul și aprobă manual fiecare temă WordPress și actualizările sale, puteți fi sigur că fiecare dintre ele este complet funcțional și sigur de instalat.

Pe de altă parte, există nenumărate site-uri web care oferă teme gratuite în afara directorului oficial WordPress. Unii oferă zeci de teme în pachete, iar unele doar una sau două pe care le-au făcut în timpul lor liber. Spre deosebire de temele din depozitul oficial, nu ar trebui să aveți încredere orbă în fiecare sursă de pe Internet. Așadar, fiți foarte atenți când descărcați ceva în afara site-ului oficial WordPress.org.

Teme premium WordPress

Teme premium WordPress

Deși nu este nimic rău în a avea o temă gratuită WordPress (și există unele uimitoare de găsit, cu siguranță), este bine să știi că există mai mult decât câteva premium. Spre deosebire de temele gratuite, trebuie să plătiți pentru un produs premium. În funcție de dezvoltator, clienții trebuie să plătească o taxă unică (de obicei costă până la 150 dolari, în cazul în care una medie este de aproximativ 59 USD) sau să se aboneze la o abonament lunar / anual pentru a utiliza un anumit articol. De obicei, plata taxelor lunare vă va oferi acces la zeci de produse premium (teme și pluginuri). Dar acest lucru depinde de fiecare furnizor de temă / magazin.

Temele premium WordPress vin cu un avantaj important – asistența profesională. Ceea ce înseamnă asta este că designerii și codificatorii care au dezvoltat acea temă specifică vă stau la dispoziție. Dacă ceva nu funcționează sau dacă vreți să schimbați ceva și nu știți cum să faceți, puteți oricând să vă bazați pe asistență profesională pentru a vă ajuta. Este ceva despre care puteți uita atunci când lucrați cu teme gratuite, deoarece sprijinul pentru acestea se bazează pe principiul „dacă cineva ajută grozav, dacă nu chiar bine”.

Teme personalizate de WordPress

teme personalizate

Dacă doriți o temă WordPress unică, există alte opțiuni pe care ar trebui să le luați în considerare. Deoarece atât temele gratuite, cât și cele premium sunt disponibile pentru oricine le descarcă / plătește, este posibil ca altcineva să aibă exact același site ca al tău. Dacă este ceva care te deranjează sau trebuie doar să ai câteva elemente și funcții unice pe care nu le poți găsi în temele existente, opțiunea este să angajezi un dezvoltator profesionist.

După ce a vorbit cu un dezvoltator și i-a arătat ce ai nevoie și ce-ți place, poate construi o temă WordPress personalizată doar pentru tine. Deși acest lucru este tentant, rețineți că dezvoltarea unei teme personalizate este foarte scumpă și că puteți cheltui cu ușurință câteva mii de dolari pe o singură temă.

Cum se utilizează tema WordPress

Pentru a instala, modifica sau șterge teme WordPress, navigați la Aspect -> Teme din meniul de bord admin.

În partea de sus a paginii, există un număr care arată câte teme WordPress ați instalat. Chiar lângă acest număr, puteți găsi un link pentru adăugarea unei noi teme. Alături de aceasta este o casetă de căutare care vă permite să găsiți orice articol prin titlul său sau orice alt detaliu.

Teme WordPress

Sub aceasta, WordPress va enumera toate temele pe care le aveți în prezent pe site-ul dvs. Prima va fi tema care este activă în prezent pe blogul tău. Puteți vedea asta din bara întunecată din partea de jos care vă spune ce temă este cea activă. Dacă treceți cursorul mouse-ului peste aceeași casetă, veți putea vedea mai multe detalii despre acesta și faceți clic pe butonul de personalizare care va deschide personalizatorul.

Dacă există alte teme pe site-ul dvs., acestea vor fi listate după cea activă. Prin plasarea cursorului peste oricare dintre ele, WordPress va dezvălui butoanele „Detalii de temă”, „Activare” și „Previzualizare în direct”..

Făcând clic pe butonul „Detalii temă”, puteți vedea mai multe informații (o captură de ecran, numele temei, dezvoltatorul acesteia, descrierea și etichetele). În partea de jos, există și un buton de ștergere roșie care vă permite să eliminați complet tema de pe site. Deoarece nu veți pierde niciun conținut prin ștergerea unei teme, nu ezitați să le eliminați pe cele pe care nu le utilizați.

Înainte de a activa o temă, aruncați o privire la previzualizare făcând clic pe butonul „Vizualizare în direct”. WordPress vă va deschide apoi pagina de pornire prin încărcarea noilor fișiere. Așa va arăta site-ul dvs. dacă alegeți o anumită temă. Dacă vă place, mergeți înapoi și faceți clic pe butonul „Activare”. Din acel moment, toți cei care vin pe site-ul dvs. vor vedea în acțiune noul design.

10 cele mai bune teme WordPress din 2020

teme wordpress

Ziar

Dezvoltat de TagDiv

Ia găzduire / Mai multe informatii

Ziar

Ziarul este o temă populară de știri WordPress, care vine cu o interfață sensibilă și ușor de utilizat. Este versatil și complet personalizabil pe frontend. Demonstrații unice, șabloane de design elegante și widget-uri premium sunt doar câteva dintre caracteristicile sale puternice.

Divi

Dezvoltat de Teme elegante

Ia găzduire / Mai multe informatii

Divi

Divi este mai mult decât o temă WordPress, este o platformă complet nouă de construire a site-urilor web care înlocuiește editorul de posturi WordPress standard cu un editor vizual extrem de superior. Poate fi bucurat de profesioniști și designeri nou-veniți deopotrivă, oferindu-ți puterea de a crea modele spectaculoase cu o ușurință și eficiență surprinzătoare.

Geneză

Dezvoltat de StudioPress

Ia găzduire / Mai multe informatii

geneză

Genesis Framework vă permite să construiți rapid și ușor site-uri web incredibile cu WordPress. Indiferent dacă sunteți un începător sau un dezvoltator avansat, Genesis oferă o bază sigură și optimizată pentru motoarele de căutare, care duce WordPress în locuri în care nu ați crezut că ar putea merge.

Hestia

Dezvoltat de ThemeIsle

Ia găzduire / Mai multe informatii

Omega

Hestia este una dintre cele mai populare teme gratuite, multifuncționale WordPress. Este integrat cu peste 100 de plugin-uri și este actualizat de două ori pe săptămână. Este, de asemenea, o alegere excelentă pentru întreprinderile mici, startup-uri și freelanceri.

Julia Lite

Dezvoltat de Teme PixelGrade

Ia găzduire / Mai multe informatii

Julia Lite

Julia Lite este o temă de blogging pentru produse alimentare creată pentru creatorii care doresc să-și prezinte ușor rețetele și poveștile culinare. Cu un accent puternic pe conturarea unei experiențe plăcute pentru cititorii dvs., această bijuterie WordPress vă oferă spațiu pentru a vă împlini pasiunea într-un mod inteligent și atrăgător.

GrowthPress

Dezvoltat de Teme Proteus

Ia găzduire / Mai multe informatii

GrowthPress

GrowthPress este o temă WordPress de marketing globală perfectă pentru aproape orice fel de afaceri online. Cu un design modern frumos și caracteristici puternice, GrowthPress poate fi utilizat ca pagină de destinație pentru compania dvs. Saas (software-as-a-service), o pagină de prezentare a aplicației dvs. mobile sau pur și simplu ca un site web pentru agenția dvs. SEO.

Opinie publica

Dezvoltat de CSSIgniter

Ia găzduire / Mai multe informatii

Pricerr

Public Opinion este o temă de revistă concepută pentru a oferi o soluție flexibilă pentru fiecare nevoie publicată.

Shoppe

Dezvoltat de Themify

Obțineți găzduire / mai multe informații

Shoppe

Shoppe este o temă polivalentă WooCommerce care vă ajută să construiți site-uri de comerț electronic profesionist în câteva minute. Este livrat cu drag and drop Themify Builder și cu multe funcții de comerț electronic, cum ar fi coșul ajax, lista de dorințe, caseta de lumină rapidă, căutarea rapidă ajax, imaginea produsului / galeria și o mulțime de opțiuni de aspect.

Mai stil de viață

Dezvoltat de StudioPress

Ia găzduire / Mai multe informatii

stil de viață mai

Tema perfectă pentru wellness, mâncare / rețetă, fitness și site-uri de viață. Alegeți din machete flexibile, bogate în imagini, inclusiv secțiuni cu lățime întreagă și opțiuni de arhivă care vă vor face să strălucească conținutul.

Jason Lite

Dezvoltat de Teme PixelGrade

Ia găzduire / Mai multe informatii

Jason Lite

Jason Lite este o temă WordPress îndrăzneață, dar super prietenoasă, adaptată nevoilor și solicitărilor bloggerilor și povestitorilor. Are tot ce ai nevoie pentru a ieși în evidență și a-ți pune cele mai bune povești acolo și pentru a alimenta o comunitate din jurul lor. Indiferent dacă îți place să scrii piese scurte sau articole de formă lungă, Jason Lite găzduiește tot felul de conținut și le evidențiază într-o manieră modernă.

Lista completă a site-urilor cu temă WordPress

În această secțiune, voi prezenta diferiți furnizori de teme WordPress. Va ajuta să alegeți tema potrivită pentru viitorul dvs. site web. Cu cât alegi mai bine, cu atât vei avea mai puține probleme pe viitor cu site-ul tău. Deci, rămâi la curent și aruncă o privire la recenziile noastre; o vei găsi destul de utilă.

Teme WordPress.org

WordPress.org

Acesta este un director cu diverse teme WordPress din întreaga lume.

ElegantThemes

ElegantThemes

Elegant Themes este lider în tema WordPress și dezvoltarea de plugin-uri.

Accesați Temele Elegante
Citiți recenzia
TeslaThemes

TeslaThemes

TeslaThemes este o companie care creează teme moderne WordPress cu un design curat, funcții puternice și suport premium.

Accesați Temele Tesla
Citiți recenzia
Studio Press

Studio Press

Studio Press este o companie care oferă găzduire WordPress și teme excelente optimizate pentru mobil.

Accesați Studio Press
Citiți recenzia
Zoom WP

Zoom WP

WP Zoom creează teme WordPress de înaltă calitate și funcționale care sunt ușor de utilizat și un suport rapid.

Accesați Zoom WP
Citiți recenzia
WooCommerce

WooCommerce

WooCommerce este un plugin de comerț electronic de tip open source conceput pentru comercianții online de dimensiuni mici și mari care utilizează WordPress.

Accesați WooCommerce
Citiți recenzia
Themify

Themify

Themify oferă teme WordPress receptive și retinente. Fiecare temă vine cu cadrul Themify, widget-urile personalizate și cu drag-drop Builder ușor de utilizat.

Accesați Themify
Citiți recenzia
Tema-junkie

Tema-junkie

Tema Junkie este specializată în crearea de teme și plugin-uri WordPress. Obiectivul lor principal a fost întotdeauna facilitarea web-ului pentru toți.

Accesați Theme-junkie
Citiți recenzia
MyThemeShop

MyThemeShop

MyThemeShop creează teme și plugin-uri premium WordPress ușor de utilizat și extrem de eficiente.

Accesați MyThemeShop
Citiți recenzia
ThemeFuse

ThemeFuse

ThemeFuse este o echipă de pasionați de design web cu experiență, specializată în crearea din cutie a temelor premium WordPress.

Accesați ThemeFuse
Citiți recenzia
Presă de hârtie grafică

Presă de hârtie grafică

Graph Paper Press creează teme WordPress minimaliste pentru fotografi, artiști și bloggeri.

Vizitați Grafic Paper Press
Citiți recenzia
logo-ul bigcommerce

BigCommerce

BigCommerce for WordPress vă oferă acces la capabilitățile de comerț electronic din industria de afaceri necesare pentru a vă dezvolta afacerea online la scară, fără a compromite conținutul site-ului sau experiențele utilizatorului.

Accesați BigCommerce
sigla anariel

Anariel Design

Anariel Design creează ușurința de a utiliza teme premium WordPress pentru site-uri web, restaurante și bloggeri de caritate. Un sprijin extraordinar este ceva pe care puteți conta.

Site-uri web cu temă Diagrama de comparație

Aici, veți putea vedea o analiză detaliată a fiecărei companii enumerate în tabelul de mai jos. Învățarea despre experiența clienților lor este extrem de valoroasă și de aceea vă oferim o oportunitate unică de a face acest lucru. Aceste informații vă vor ajuta să luați o decizie în cunoștință de cauză atunci când vine vorba de alegerea furnizorului de teme WordPress potrivit pentru a vă îndeplini cerințele.

Diagrama de comparare a temelor WordPress

Nu ezitați să utilizați această diagramă de comparație pe site-ul dvs.:

Concluzie

Temele WordPress sunt unul dintre primele lucruri care vă vor interesa atunci când începeți un blog WordPress. Deoarece ele dictează aspectul întregului blog, este important să găsești o temă care să se potrivească nevoilor tale și care să-ți placă atât tu, cât și vizitatorilor tăi. Aveți grijă când descărcați teme gratuite și alegeți cu atenție atunci când plătiți unul – sunt banii dvs. După citirea acestui ghid, sper să găsiți o temă care vă place și să navigați mai ușor prin pagina Teme.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map