Cele mai bune servicii și software de e-mail marketing din 2020

Serviciile de marketing prin e-mail permit companiilor să creeze relații cu clienții potențiali și existenți. Mărcile folosesc e-mailuri pentru a menține consumatorii la curent cu o marcă, pentru a oferi reduceri și promoții și pentru a stimula implicarea. Este un mod direct de marketing, care ajută o afacere să își atingă obiectivele.


Marketingul prin e-mail are o medie randamentul investiției (ROI) de 44 USD pentru fiecare $ 1 cheltuit – motiv pentru care mai multe companii tind să creeze campanii de marketing prin email prin strategia lor de marketing mai largă.

Ca parte integrantă a strategiei de marketing a majorității companiilor, software-ul de marketing prin email permite mărcilor să îmbunătățească vizibilitatea și să găsească modalități de a crește vânzările pentru un anumit produs sau serviciu. Popularitatea copleșitoare a marketingului prin e-mail a dus la o abundență de instrumente din care să alegi.

Există multe servicii de marketing prin e-mail plătite și gratuite, care se pot dovedi provocatoare atunci când alegeți serviciul potrivit pentru afacerea dvs..

Cele mai bune 3 servicii de e-mail marketing – mai 2020

RECOMANDAT
sigla de contact constantăContact constant te ajută să creezi campanii eficiente de marketing prin e-mail pentru a-ți îndeplini obiectivele.Vizita
Contact constant
logo-ul getresponseGetResponse este o platformă de marketing online integrală care vă ajută să vă dezvoltați afacerea.Vizita
GetRsponse
Logo ConvertKitConvertKit este o platformă de e-mail pentru bloggeri și oricine conduce o afacere bazată pe conținut.Vizita
ConvertKit

Software de marketing prin e-mail

Programul de e-mailuri în vrac face ca procesul de trimitere a e-mailurilor în masă să fie ușor și să consume mai puțin timp pentru companii. Aceste sisteme permit comercianților să creeze campanii de e-mail, să analizeze e-mailuri și să măsoare nivelul de implicare al utilizatorilor. Există 15 servicii și instrumente prezentate în acest ghid – care oferă atât planuri gratuite, cât și planuri plătite – deci alegeți cel mai bun serviciu de e-mail care se potrivește nevoilor dvs..

Ciclul de marketing prin e-mail

De ce ai nevoie de e-mail marketing

Există mai multe motive pentru care o afacere necesită marketing prin email. Pentru început, întreprinderile au nevoie de software de marketing prin e-mail pentru a contacta mai mulți clienți potențiali și conduce simultan.

Cu o mulțime de opțiuni disponibile, puteți redacta cu ușurință un mesaj pentru a ajunge la clienți și a crea o listă completă de e-mailuri cu ajutorul acestor instrumente. Tot ce trebuie să faceți este să tastați e-mailul dvs. și să lăsați restul pe aceste platforme. Acest software vă permite să caracterizați noi caracteristici, cum ar fi posibilitatea de a planifica campaniile de e-mail luni în avans. Trebuie doar să setați ora și datele pentru momentul în care se presupune că vor fi trimise și stați la loc și relaxați-vă. Cu un ROI ridicat, nu trebuie să faceți greșeala ignorării acestui mod de marketing extrem de eficient, chiar dacă aveți un buget limitat. O mulțime de servicii gratuite de e-mail marketing sunt disponibile cu diferite caracteristici care vă permit să creați o campanie eficientă de e-mail de ieșire.

Citiți ghidul complet pentru a înțelege ce oferă fiecare software și cum le puteți utiliza pentru a produce rezultate pentru afacerea dvs..

Top 15 cele mai populare servicii de e-mail marketing

servicii de e-mail de top

Selectarea serviciului potrivit de marketing prin e-mail este vitală pentru succesul campaniei de marketing. Un software de campanie de e-mail vă poate ajuta să creați buletine de e-mail cu o interfață ușor de utilizat, permițându-vă să redactați și să trimiteți e-mailuri în vrac fără prea multă problemă. Serviciul ales trebuie, de asemenea, să eficientizeze procesul de gestionare a contactelor. Ar trebui să poată segmenta contactele în grupuri și să urmărească performanțele pentru fiecare campanie de marketing prin e-mail.

Cel mai bun software de marketing prin e-mail ar trebui să ofere suficiente funcții pentru a derula o campanie de succes. Să aruncăm o privire la unii dintre cei mai cunoscuți furnizori de marketing prin e-mail și cum diferă unul de celălalt.

1. Contact constant – cel mai bun serviciu pentru întreprinderile mici
2. SendInBlue – cel mai bun pentru e-mailurile tranzacționale
3. GetResponse – cel mai bun pentru întreprinderile mici și mijlocii
4. ConvertKit – cel mai bun marketing prin e-mail pentru creatori
5. AWeber – cel mai bun pentru bloggeri și întreprinderi mici
6. Drip – cel mai bun pentru site-urile de internet și marketing
7. Automizatie – cel mai bun pentru întreprinderile digitale
8. Monitor de campanie – cel mai bun pentru proprietarii de întreprinderi mici
9. ActiveCampaign – cel mai bun pentru companii și întreprinderi
10. Mailjet – cel mai bun pentru echipele care se mișcă rapid
11. Omnisend – cel mai bun pentru site-urile de comerț electronic
12. VerticalResponse – cel mai bun pentru freelanceri sau non-profit
13. MailerLite – cel mai bun pentru proiecte personale
14. Mailchimp – cea mai bună platformă de marketing all-in-one
15. OutreachPlus – cel mai bun pentru e-mailuri personalizate la receContact constant

Pagina de pornire Constant Contact

Constant Contact este unul dintre cele mai mari și cu cea mai rapidă creștere a serviciilor de marketing prin e-mail din lume. Vă puteți gestiona listele de e-mail, persoanele de contact, șabloanele de e-mail și programarea calendarului prin intermediul serviciului. După ce obțineți acces la platformă, obțineți un instrument de gestionare a evenimentelor și un instrument de socializare care vă ajută să creați cupoane pentru a partaja pe social media. De asemenea, obțineți diferite integrări pentru a îmbina aplicațiile sau alte servicii. Un cont pe platformă vă oferă acces la aplicații de marketing simplificate, concepute pentru a ajuta întreprinderile mici să se extindă și să relaționeze relațiile. Fără a avea nevoie de cunoștințe de codificare, întreprinderile își pot angaja clienții rapid cu Constant Contact.

Caracteristici cheie

 • Șablon de e-mail personalizat
 • Integrări pentru întreprinderile de comerț electronic
 • Campanii de picurare
 • Biblioteca de imagini
 • Pagini de destinație sau formulare web
 • Raportare și analiză
 • Managementul abonaților
 • Sondaje ale clienților
 • Testare A / B

Prețuri

 • Planul de bază de e-mail începe de la 20 USD / lună cu prima lună gratuită
 • Planul Email Plus începe de la 45 USD / lună, cu funcții mai puternice și prima lună gratuită

SendInBlue

Pagina principală SendInBlue

Este o soluție intuitivă și puternică de e-mail marketing, care a fost creată inițial pentru a trimite emailuri bazate pe tranzacții. Dar acum oferă atât mesaje de email, cât și mesaje text într-o singură platformă de e-mail unică. SendInBlue are o interfață ușor de utilizat, cu planuri accesibile pentru întreprinderile cu buget limitat. Puteți crea șabloane de e-mail frumoase prin intermediul acestei platforme și puteți crea relații semnificative cu clienții. Pentru cei care necesită șabloane de e-mail centrate pe brand și creative, serviciul este potrivit pentru majoritatea companiilor de corespondență în vrac. Toate șabloanele răspund, astfel încât să puteți previzualiza cu ușurință proiectele pe orice format de ecran.

Caracteristici cheie

 • Pagini de destinație
 • Reclame Facebook
 • Retargeting
 • Deschideți și faceți clic pe rapoarte statistice
 • Hartă de căldură prin e-mail
 • Testare A / B
 • Plugin-uri
 • Integrări API

Prețuri

 • Plan gratuit cu 300 de e-mailuri / zi și acces la contacte nelimitate
 • Planul Lite pentru 25 USD / lună cu 40.000 de e-mailuri și fără limită zilnică
 • Plan esențial pentru 39 USD / lună și 35,10 USD plată anuală cu 60.000 de e-mailuri / lună
 • Planul premium pentru 66 USD / lună și 59,40 USD plata anuală cu 120.000 de e-mailuri / lună
 • Planul Enterprise oferă funcții avansate pentru care puteți obține un preț

GetResponse

Pagina de start GetResponse

Este o altă soluție populară de e-mail care este ușor de utilizat și face marketingul ușor pentru întreprinderile mici. Acesta vă oferă acces la unele instrumente uimitoare de automatizare a marketingului care vă permit să dezvoltați campanii de e-mail automatizate. Întreprinderile pot crea cele mai bune șabloane de marketing prin e-mail prin intermediul editorului său drag-and-drop și pot utiliza o listă segmentată pentru a trimite e-mailuri. GetResponse oferă asistență în timp util prin telefon, chat live și e-mail. De asemenea, secțiunea de ajutor este plină de tutoriale gratuite, inclusiv videoclipuri, webinarii și ghiduri practice.

Caracteristici cheie

 • Campanii complete de marketing prin e-mail
 • Pagini de destinație
 • Pagina de vânzări integrată
 • O suită de instrumente de comerț electronic
 • Instrumente pentru a conduce traficul de pe platformele de socializare
 • Automatizarea marketingului pentru întreprinderile de toate dimensiunile
 • Soluții complete de marketing webinar

Prețuri

 • Planul de bază pentru 15 USD / lună
 • Plus plan pentru 49 $ / lună
 • Plan profesional pentru 99 $ / lună
 • Plan de întreprindere pentru 1.199 USD / lună
Accesați GetResponse pentru informații suplimentare >>

ConvertKit

Pagina de pornire ConvertKit

Este un serviciu simplu dezvoltat exclusiv pentru creatorii de conținut precum vloggerii, bloggerii, autorii și influențarii Instagram pentru a-și promova conținutul. Platforma încurajează utilizatorii să trimită e-mailuri cu text simplu pentru a spori implicarea. Acesta este motivul pentru care creatorii nu au adăugat niciun fel de fantezie la acest serviciu. Cel mai mare punct de vânzare al acestei platforme este cât de ușor puteți automatiza fluxul de lucru pe e-mail. De asemenea, puteți previzualiza secvența de e-mail prin intermediul constructorului vizual. Dacă sunteți un creator care are nevoie de un instrument simplu care să furnizeze conținut regulat publicului dvs., nu există un instrument mai bun decât ConvertKit. Puteți deschide un cont gratuit; cu care puteți trimite e-mailuri până la 100 de contacte absolut gratuite.

Caracteristici cheie

 • Forme personalizabile și ușor de încorporat
 • Pagini de destinație
 • Designer de e-mail pentru a crea e-mailuri simple
 • Automatizarea marketingului
 • Funcția de urmărire a ratei de conversie
 • Listări de abonați

Prețuri

 • Plan gratuit cu 500 de abonați, pagini de destinație nelimitate și trafic nelimitat
 • Planul complet pentru 29 USD / lună cu peste 1.000 de abonați, canale de automatizare vizuală și raport
Accesați ConvertKit pentru informații suplimentare >>

AWeber

Pagina principală AWeber

Este unul dintre cele mai vechi, dar cel mai popular serviciu de e-mail marketing. AWeber oferă o serie de instrumente pentru întreprinderile mici și mijlocii pentru a-și gestiona serviciile de campanie prin e-mail. Puteți începe rapid pe platformă doar conectându-vă la orice manager de conținut, adică WordPress. De asemenea, veți avea acces la mai multe șabloane de design de e-mail, instrumente de gestionare și puteți urmări e-mailurile dvs. prin analize detaliate. AWeber oferă asistență clienților de top prin chat live, apeluri telefonice, e-mailuri și webinarii live. Cu șabloanele sale cu răspuns mobil, puteți crea buletine de e-mail în funcție de nevoile dvs. Oferă un proces gratuit de 30 de zile. De asemenea, vă puteți înscrie la planuri trimestriale sau anuale pentru a economisi mai mulți bani.

Caracteristici cheie

 • Autorespondere care economisesc timp
 • Livrare fiabilă lider în industrie
 • Asistență în direct pentru clienți
 • Creștere rapidă a listelor de e-mailuri
 • Importuri și migrații ușoare
 • Integrări transparente

Prețuri

 • 19 USD / lună pentru până la 500 de abonați
 • 29 USD / lună pentru 501-2 500 abonați
 • 49 $ / lună pentru 2501-5.000 de abonați
 • 69 USD / lună pentru 5.001 – 10.000 abonați
 • 149 USD / lună pentru 10.001 – 25.000 de abonați
 • Pentru mai mult de 25.000 de abonați puteți obține o ofertă

Picatură

Prima pagină de picurare

Este o platformă puternică de e-mail de marketing pentru site-uri web, comercianți și bloggeri. Drip oferă o gamă vastă de instrumente pentru automatizarea campaniilor de marketing prin email și pentru personalizarea conținutului pentru fiecare segment. Drip poate fi integrat cu ușurință tuturor constructorilor de site-uri populare, inclusiv WordPress și WooCommerce. Puteți adăuga formulare de înscriere pe site-ul dvs. web și puteți genera mai multe oportunități cu ajutorul acestui serviciu. Ceea ce diferențiază Drip de alți furnizori de marketing prin e-mail este instrumentele sale de automatizare inteligentă, segmentare de e-mailuri și instrumente de construire a fluxurilor de lucru vizuale. Aceste funcții vă ajută să ajungeți la clienții vizați din lista dvs. de e-mail pentru a atrage mai multe oportunități și pentru a genera vânzări. Drip oferă asistență excelentă pentru clienți cu funcția de chat live, webinarii, instruire pentru automatizare, cursuri complete și ghiduri gratuite.

Caracteristici cheie

 • Colectați informațiile despre clienți prin ECRM
 • Segmentarea listelor
 • Automatizarea bazată pe comportament
 • Panoul de bord Insights
 • Flux de lucru testare împărțită
 • Integrări terțe precum SMS și mail direct

Prețuri

 • Încercare gratuită
 • 49 dolari / lună pentru 2.000 de contacte

Automizy

Pagina de pornire Automizy

Acest software de automatizare prin e-mail este conceput pentru a ajuta marketerii să atingă rate deschise ridicate. Întreprinderile mici și mijlocii folosesc furnizorii de e-mail pentru a genera și converti clienți în clienți. Automatizarea sa drag-and-drop vă permite să creați campanii inteligente de e-mail. Cu ajutorul analizelor, puteți regla serviciile de campanii de e-mail pentru rezultate mai bune. Spre deosebire de platformele concurente, interfața ușor de utilizat de la Automizy face ușor pentru companii să gestioneze mai multe operații în același timp. Cu funcția de testare A / B, puteți scrie până la patru linii de subiect, care sunt apoi selectate printr-un algoritm pentru o mai bună implicare.

Caracteristici cheie

 • Creator de automatizare vizuală
 • Editorul de e-mailuri drag and drop
 • Campanii de picurare
 • Recomandări în linie de subiect
 • Personalizare trimitere
 • Urmărirea site-ului web
 • Auto-răspuns
 • Managementul listelor și contactelor

Prețuri

 • 9 USD / lună pentru 200 de contacte
 • 18 USD / lună pentru 500 de contacte
 • 29 USD / lună pentru 1000 de contacte
 • 49 USD / lună pentru 3000 de contacte
 • 69 USD / lună pentru 5000 de contacte
 • 99 USD / lună pentru 8000 de contacte
 • 119 USD / lună pentru 10.000 de contacte
 • Cotația companiei pentru planul întreprinderii

Monitor de campanie

Pagina principală pentru Monitorul campaniei

Este un instrument simplu pe care companiile îl pot utiliza pentru a proiecta propriile mesaje personalizate pentru clienți. Utilizatorii pot, de asemenea, să-și optimizeze campaniile de e-mail cu ajutorul unor analize avansate și a rapoartelor detaliate oferite de Monitorul de campanie. Campaign Monitor este un canal de încredere în care întreprinderile pot crește implicarea cu abonații lor și pot îmbunătăți conversiile. Software-ul oferă un constructor de e-mail prin care puteți crea e-mailuri personalizate. Instrumentele de management ajută organizațiile să creeze liste segmentate. Serviciul se asigură că mesajul corect este trimis clientului potrivit. O afacere poate urmări, de asemenea, eficiența operațiunilor sale prin instrumente de optimizare. Acesta arată cine a citit e-mailul, cine l-a împărtășit și ce spun cititorii despre asta.

Caracteristici cheie

 • Designer de șabloane
 • Personalizarea conținutului
 • Testare A / B
 • Opțiuni de partajare socială
 • Instrumente de segmentare și personalizare
 • Șabloane cu răspuns la dispozitivele mobile

Prețuri

 • Planul de bază pentru 9 dolari / lună
 • Plan nelimitat pentru 29 $ / lună
 • Planul principal pentru 149 USD / lună

Campanie activă

Pagina principală activă a campaniei

Este o platformă de marketing all-in-one care permite companiilor să trimită mai puține e-mailuri, dar obține rezultate mai bune. Platforma este destinată utilizatorilor care solicită instrumente de automatizare sofisticate cu funcții avansate de CRM. Cu producătorul său de automatizare vizuală, oricine care nu are experiență anterioară poate crea secvențe puternice de automatizare prin e-mail. De asemenea, platforma este bogată în funcții care cresc venituri, cum ar fi trimiterea predictivă care permite utilizatorilor să trimită mesaje text pe un dispozitiv mobil. Una dintre cele mai importante caracteristici ale campaniei active este capacitatea sa de a rula teste A / B. Puteți lua legătura cu asistența clienților prin e-mail sau chat live.

Caracteristici cheie

 • Trimiteți e-mailuri direcționate
 • Email autoresponders
 • Pâlnii de e-mail
 • Programează e-mailuri
 • 25+ șabloane de e-mail profesionale
 • Integrare netedă
 • Interfață optimizată pentru mobil

Prețuri

 • Planul Lite pentru 9 USD / lună plătită anual
 • Plus plan pentru 49 $ / lună plătită anual
 • Plan profesional pentru 129 USD / lună plătită anual
 • Plan de întreprindere pentru 229 USD / lună plătită anual

MailJet

Pagina de pornire MailJet

Platforma trimite, urmărește și livrează e-mailuri atât în ​​scopuri de marketing, cât și în scopuri tranzacționale. Cu instrumentele sale intuitive, întreprinderile pot construi campanii eficiente de marketing prin e-mail. Acestea pot personaliza cu ușurință șabloane pre-proiectate și crea e-mailuri pentru a impresiona destinatarii indiferent de formatul de ecran pe care îl folosesc. Se integrează cu serverele REST și SMTP, astfel încât să nu pierdeți e-mailuri sau să nu ajungă în folderul spam al abonaților dvs. MailJet este renumit pentru capacitățile sale analitice prin care puteți regla campanii în funcție de performanțele și previziunile anterioare. Utilizatorii pot afla cum reacționează clienții la campanie, să colecteze date cu privire la ratele de clic sau să vizualizeze și să obțină rapoarte complete pentru a obține informații.

Caracteristici cheie

 • Tablou de bord de livrare și analiză
 • Gestionarea listei de contacte
 • Comparație de campanii
 • Automatizare prin e-mail
 • Instrumente de urmărire
 • Segmentarea listelor
 • Testare A / X

Prețuri

 • Plan gratuit pentru 6.000 de e-mailuri pe lună
 • Planul de bază pentru 8,69 USD / lună facturat anual pentru 30 000 de e-mailuri / lună
 • Planul premium pentru 18,86 USD / lună facturat anual pentru 30 000 e-mail / lună
 • Plan de întreprindere pentru expeditori de volum mare, disponibil cu o ofertă

Omnisend

Pagina de pornire Omnisend

Acesta devine rapid platforma de marketing pentru întreprinderile de comerț electronic. Acesta ajută site-urile să își controleze procesele de marketing pe mai multe canale. Omnisend oferă, de asemenea, e-mailuri automate, notificări push și, mai important, integrări cu Google Ads și Facebook Messenger. Platforma de marketing este considerată ideală pentru întreprinderile de comerț electronic. Omnisend are șabloane creative de e-mail care sunt menite să reducă șansele ca clienții să renunțe la coșurile de cumpărături. De asemenea, oferă carduri virtuale de zgâriere și reduceri la ziua de naștere pentru a angaja clienții. Serviciul nu numai că arată cum se desfășoară campaniile dvs. de e-mail, dar sugerează modalități de îmbunătățire a performanței acestora.

Caracteristici cheie

 • Drag-and-drop compozitor vizual
 • Editor de conținut ușor de utilizat
 • Cresterea campaniei
 • Proiecte de buletin informativ
 • Flux de lucru automatizat
 • Experiență personalizată pentru clienți
 • Roata Norocului
 • Pagini de destinație personalizate

Prețuri

 • Plan gratuit cu 15.000 de e-mailuri / lună
 • Planul standard pentru 16 dolari / lună
 • Pro plan pentru 99 $ / lună
 • Plan de întreprindere cu prețuri personalizate

VerticalResponse

Pagina de pornire VerticalResponse

Platforma ajută întreprinderile mici să rămână conectate cu clienții lor prin intermediul instrumentelor de marketing pe email VerticalResponse. Le permite să trimită e-mailuri profesionale precum buletine informative, oferte, promoții și invitații, fără a necesita nicio expertiză în proiectare sau codare. Puteți alege dintr-o varietate de șabloane de e-mail cu răspuns mobil sau să le construiți de la zero printr-un editor de e-mail. Cu ajutorul răspunsurilor automate, puteți asigura o experiență plăcută pentru abonații dvs. de e-mail, fără eforturi din partea dvs. VerticalResponse oferă și opțiunea de a crea pagini de destinație, sondaje și postări sociale pe care le puteți crea rapid. Puteți integra fără probleme VerticalResponse cu mai multe platforme de vânzări pentru a utiliza mai bine datele clienților.

Caracteristici cheie

 • Asistență în direct pentru clienți
 • E-mailuri nelimitate
 • E-mailuri de urmărire automată
 • Forme pop-up
 • Buletine
 • Rapoarte analitice personalizate
 • Contact dedicat contului

Prețuri

 • Plan de bază începând de la 11 USD / lună
 • Planul Pro începând de la 16 USD / lună

MailerLite

Pagina principală MailerLite

Platforma oferă întreprinderilor o soluție ușoară de e-mail în vrac. Cu funcții sofisticate, cum ar fi creatorul de pagini de destinație sau personalizatorul de formulare pop-up, MailerLite se remarcă printre alte instrumente de pe piață. Are un editor drag-and-drop, editor HTML personalizat, caracteristică de editare foto încorporată, șabloane de proiectare a buletinului informativ și un manager de fișiere. Deține o caracteristică de statistici prin e-mail prin care puteți verifica aspecte importante ale campaniei dvs. de e-mail, cum ar fi ratele de clic sau ratele de conversie. Acest lucru vă permite să găsiți modalități de a îmbunătăți implicarea. Ceea ce face ca MailerLite să fie o soluție excelentă de marketing prin e-mail este funcția sa API care permite utilizatorilor să scaleze cu ușurință platforma în funcție de cerințele lor. De asemenea, oferă asistență 24/7 clienților pentru a rezolva orice întrebări.

Caracteristici cheie

 • Formele web încorporate
 • Campanii RSS
 • Managementul abonaților
 • Automatizare prin e-mail
 • API-ul pentru dezvoltatori
 • Rapoarte de campanie
 • Integrări netede
 • Auto resed

Prețuri

 • Plan lunar gratuit pentru până la 1.000 de abonați
 • 10 USD / lună pentru 1.000 de abonați
 • 15 USD / lună pentru 1.001 – 2.500 de abonați
 • 30 USD / lună pentru 2.501 – 5.000 de abonați
 • 50 USD / lună pentru 5.001 – 10.000 abonați

MailChimp

Pagina de pornire Mailchimp

Este unul dintre cei mai populari furnizori de marketing prin e-mail din lume, deoarece oferă un plan de viață, permițând utilizatorilor să creeze și să trimită e-mailuri profesionale de marketing către clienți. Funcția de proiectare a Mailchimp oferă mai multe șabloane pe care le puteți edita în funcție de preferințe. Mailchimp vă permite, de asemenea, să setați orele de livrare în funcție de fusul orar al utilizatorului sau să creați o listă segmentată în funcție de locația sa. Poate fi integrat ușor cu WordPress, Magento, Shopify și alte platforme. De asemenea, când vine vorba de funcții de automatizare a marketingului, Mailchimp oferă opțiuni limitate în comparație cu alți furnizori de email. Platforma oferă asistență clienților prin e-mail, chat în direct și tutoriale. Cu toate acestea, interfața de utilizare a site-ului web nu este atât de bună și poate fi lentă uneori.

Caracteristici cheie

 • Constructor drag-and-drop
 • Studiou de conținut
 • Automatizare e-mail gata
 • Raport analitic
 • Integrare magazin online
 • Aplicație mobilă pentru marketing prin e-mail
 • Rata de acceptare a caselor de primire 96-99%

Prețuri

 • Plan gratuit pentru 2.000 de abonați
 • 9,99 USD / lună pentru 50 000 de abonați
 • 14,99 USD / lună pentru 100 000 de abonați
 • 299 USD / lună pentru peste 200.000 de abonați

Outreach Plus

Pagina de pornire Outreach Plus

Este un software puternic de informare prin e-mail, dezvoltat pentru branduri și agenții pentru a genera mai multe oportunități. Permite întreprinderilor să stabilească campanii care să atragă perspective și să obțină rapid rate de răspuns mai mari. Outreach Plus dispune de funcții avansate de personalizare și automatizare care nu necesită intervenție manuală. De asemenea, simplifică urmărirea interacțiunilor cu clienții și implicarea mai multor membri ai echipei atunci când este nevoie.

Caracteristici cheie

 • Personalizare simplă
 • Expert în campanie în 4 pași pentru a lansa campanii rapide
 • Platforma inteligenta de automatizare
 • Perspective la 360 de grade despre perspective
 • Creșterea traficului prin activități de link-building

Prețuri

 • Plan lunar gratuit cu 100 de e-mailuri
 • Plan individual pentru 18 $ / lună
 • Plan multi-utilizator pentru 38 USD / lună
 • Planul agenției pentru 79 USD / lună

Cum să alegeți software-ul potrivit de marketing prin e-mail

alege serviciul de marketing prin e-mail

Alegerea software-ului potrivit de e-mail este vitală pentru succesul tuturor eforturilor dvs. de marketing. Printre considerentele cheie, trebuie să alegeți și un software care vă poate ajuta să vă atingeți obiectivele de marketing. Determinați nivelul de personalizare pe care îl doriți pentru e-mailurile dvs. și dacă investiția va merita pe termen lung. Unele dintre considerentele cheie includ:

Integrare
Trebuie să alegeți o platformă de marketing prin e-mail care să permită integrarea cu CRM-ul dvs. pentru a gestiona date valoroase. De asemenea, ar trebui să ofere o imagine de ansamblu asupra tuturor valorilor cheie pentru a evalua succesul campaniilor dvs..

Segmentarea
Este primul pas în trimiterea de e-mailuri direcționate către clienți cu diferite persoane care cumpără. Abonații sunt grupați în categorii pentru a sugera produse și servicii în funcție de cerințele lor specifice. Platforma de e-mail trebuie să ajute la personalizarea e-mailurilor pentru fiecare segment.

Raportare și analiză
Marketingul prin e-mail este un proces strategic care necesită o analiză regulată a datelor referitoare la clienți în zile, luni și ani pentru a determina succesul unei campanii. Prin urmare, cea mai bună platformă de marketing prin e-mail ar trebui să utilizeze toate informațiile utile și să le transpună în perspective acționabile.

Editor de glisare și fixare
Multe programe vă permit să personalizați e-mailurile pentru a reprezenta imaginea dvs. de marcă distinctă. Editorul economisește timp oferind o varietate de șabloane de e-mail, care pot fi modificate, pentru a se potrivi cel mai bine produsului / serviciului tău.

Testare A / B
Platforma potrivită de e-mail vă va permite să testați orice, indiferent dacă este lungimea mesajului, subiectul sau butonul CTA din e-mail. Puteți afla despre preferințele audienței cu testarea A / B și puteți utiliza informațiile pentru a crea campanii de e-mail de succes.

Cel mai bun

cele mai bune servicii de marketing prin e-mail

Marketingul prin e-mail este benefic pentru întreprinderile de toate tipurile și dimensiunile. Este cel mai bun mod de a vă conecta cu vizitatorii, de a construi relații semnificative și de a le converti în clienți fideli. Alegerea serviciului potrivit care să răspundă nevoilor afacerii dvs. este esențială pentru succesul pe termen lung. Doar pentru că o companie de marketing prin e-mail este populară în rândul unor companii – nu înseamnă că va funcționa și pentru afacerea dvs. Cea mai bună platformă de marketing prin e-mail ar trebui să automatizeze majoritatea activităților de marketing, să urmărească statisticile de interacțiune cu clienții și să trimită e-mailuri mai bune. Unele servicii de e-mail în masă sunt destinate doar să servească întreprinderile dintr-o anumită nișă, în timp ce multe pot funcționa în diverse industrii. Indiferent dacă sunteți un marketer sau un influencer Instagram, creator de conținut sau proprietar de afaceri mici, trebuie să găsiți o platformă de marketing care să răspundă cel mai bine nevoilor dvs..

În acest ghid, am compilat o listă de platforme de e-mail pentru diferite nișe și modul în care acestea ajută o afacere să își atingă obiectivele.

Cele mai bune planuri gratuite

Marketerii s-ar putea confrunta cu multe provocări atunci când vine vorba de crearea unei strategii de marketing prin e-mail. O provocare majoră este de a derula o campanie de e-mail de succes, fără a rupe banca. Mai multe dintre cele mai bune platforme de marketing prin e-mail vă permit să ajungeți la contacte prin formulare și pagini de destinație, să trimiteți e-mailuri automat și să urmăriți rezultatele, toate gratuit. Majoritatea platformelor gratuite de e-mail marketing nu oferă opțiuni de personalizare. Mai întâi trebuie să construiți un public și să găsiți ceea ce îi implică sau îi interesează. Când lista dvs. începe să crească, puteți trece la un plan plătit și puteți utiliza funcții suplimentare.

Iată două platforme de marketing prin e-mail care vă permit să începeți gratuit un newsletter prin e-mail.

MailChimp

Este probabil cel mai popular software gratuit de e-mail de marketing cu o interfață ușor de utilizat. Este o alegere excelentă pentru a începe newsletterul dvs. gratuit de e-mail. Ceea ce îl face cel mai bun instrument de marketing prin e-mail este caracteristica sa de recomandare inteligentă care oferă o perspectivă valoroasă a pieței pentru a optimiza eforturile de marketing. De asemenea, vă permite să proiectați e-mailuri printr-un manager de conținut, unde puteți stoca fișiere și imagini pentru un acces ușor. Mailchimp vă permite, de asemenea, să automatizați eforturile de marketing conform planului său gratuit. Puteți trimite confirmări ale comenzii, mementouri pentru coșul abandonat și multe altele.

Caracteristici cheie

 • Creator de pagini de destinație
 • Instrument de creare a formularelor
 • Automatizarea marketingului
 • Segmentarea listelor
 • Testare A / B

MailerLite

Platforma iese în evidență printre alte instrumente gratuite de marketing prin e-mail, deoarece oferă opțiunea de personalizare ușoară. Puteți începe cu orice șablon sau o pagină goală și puteți edita formatul, adăugați conținut și detalii în funcție de cerințele dvs. În afară de text și imagini, puteți adăuga chiar detalii despre produs, încorpora un videoclip sau chiar lega cele mai recente bloguri. Este un mod excelent de a crea mai multe e-mailuri interactive care oferă mai mult material decât doar un buletin informativ. Puteți crea pagini de destinație cu răspuns mobil care se potrivesc cu e-mailurile trimise pentru mai multe conversii. MailerLite oferă un raport complet al campaniei care oferă statistici esențiale pentru a determina rata de clic și rata de abonat.

Caracteristici cheie

 • Asistență prin e-mail 24/7
 • Tutoriale video
 • Editor de glisare și fixare
 • Opțiune de editare foto încorporată
 • Formulare de înscriere încorporate
 • Managementul abonaților

Cel mai bun pentru începători și bloggeri

Majoritatea bloggerilor nu acordă atenție acestui instrument de marketing extrem de benefic. Marketingul prin email ajută bloggerii să își crească veniturile și să-și construiască o bază de cititori puternică în timp. Primul pas pe care trebuie să îl faceți ca blogger este să selectați un software care vă permite să vă gestionați lista de abonați valoroși.

Există multe platforme din care puteți alege, dar aici am enumerat doar cele mai bune alegeri.

ConvertKit

Este conceput exclusiv pentru creatori de conținut independenți și bloggeri. Este o platformă simplă, dar oferă opțiuni bune de automatizare și este, de asemenea, foarte ușoară pe buzunar. ConvertKit are o abordare mai concentrată când vine vorba de designul UX, deoarece caracteristicile specifice sunt disponibile în file în locul tabloul de bord. Trebuie să vă creați campania de e-mail și să parcurgeți fiecare pas separat. Acest lucru vă permite să obțineți mai mult în ton și să vă concentrați pe diferite etape din campania dvs. de marketing prin e-mail.

Caracteristici cheie

 • Constructor de pagini și formulare de destinație
 • Automatizare prin e-mail marketing
 • Șabloane pre-proiectate
 • Segmentarea listei de e-mailuri
 • Integrare de aplicații terță parte

SendInBlue

O altă platformă bună de e-mail marketing este SendInBlue, care este un instrument uimitor pentru a trimite e-mailuri, bloguri și buletine informative către abonații dvs. Prin intermediul platformei, puteți segmenta cu ușurință publicul în funcție de preferințe. Acesta oferă un editor de e-mailuri drag-and-drop, care permite utilizatorilor să adauge cupoane în e-mailurile lor. Funcția este benefică pentru marketingul afiliat și promovarea mărcilor. De asemenea, interfața de utilizator a SendInBlue este ușor de utilizat, ceea ce o face o potrivire bună pentru bloggerii pentru prima dată. Dispune de un plugin WordPress foarte personalizabil prin care vă puteți gestiona cu ușurință campaniile din tabloul de bord WordPress.

Caracteristici cheie

 • Automatizare prin e-mail marketing
 • Instrument CRM
 • Instrumente de analiză și testare încorporate
 • Retargeting publicitar

Cel mai bun pentru întreprinderile mici

Marketingul prin e-mail este una dintre cele mai rentabile opțiuni de marketing pentru întreprinderile mici, cum ar fi magazinele de comerț electronic care sunt încă în faza de creștere. Acest lucru se datorează faptului că este ușor de gestionat, oferă control deplin și permite proprietarilor de afaceri să mențină un contact strâns cu clienții. Este imperativ să înțelegem că succesul unei afaceri mici depinde de platforma de marketing pe care o aleg. O platformă de e-mail bună trebuie să permită întreprinderilor să creeze buletine de e-mail atractive printr-o interfață ușoară de utilizare. De asemenea, ar trebui să le fie ușor să gestioneze contactele și să urmărească performanțele pentru viitoarele campanii de marketing prin e-mail.

Am compilat două dintre cele mai populare platforme de marketing prin e-mail care vă pot ajuta să creșteți ca o companie mică.

Contact constant

Este unul dintre cele mai mari servicii de marketing prin e-mailuri prietenoase pentru începători din lume. Fiecare cont vă oferă acces la instrumente de urmărire, distribuire social media, segmentare listă și integrare puternică de comerț electronic pentru magazinele Shopify. Vă puteți gestiona listele de e-mail, persoanele de contact, calendarul de marketing și multe altele prin această platformă. De asemenea, contul său de e-mail plus oferă sondaje și sondaje, cupoane, donații online și testarea liniei de subiect A / B pentru a trimite e-mailuri direcționate pentru a vă îmbunătăți rata deschisă. ConstantContact este cel mai bun serviciu de e-mail marketing pentru întreprinderile mici.

Caracteristici cheie

 • Șabloane de e-mail personalizabile
 • Idei de promovare pentru afacerea ta
 • Forumuri live chat, e-mail și discuții
 • Acces gratuit la instrumente timp de 60 de zile

GetResponse

Platforma este echipată cu multe caracteristici de marketing online care vă pot ajuta să vă dezvoltați afacerea. Puteți crea și găzdui webinarii pe site-ul dvs. și puteți crea pagini de destinație atractive pentru a converti mai mulți vizitatori. De asemenea, acestea publică mai multe resurse utile de marketing, cum ar fi cursuri, imagini albe și videoclipuri, pentru a vă ajuta să faceți cunoștință cu marketingul prin e-mail și să îl utilizați cel mai productiv. Este simplu de utilizat și vine cu instrumente uimitoare de automatizare care vă ajută să creați campanii eficiente. Puteți, de asemenea, să-l integrați cu un software de generare de terțe părți precum SalesForce și ZenDesk.

Caracteristici cheie

 • Listă pâlnii de construcție
 • Pâlnii de vânzare
 • Vânzări de produse electronice
 • E-mailuri tranzacționale
 • Constructor de automatizări
 • Asistență prin e-mail și chat
 • Asistență prin e-mail și chat

Cele mai bune soluții open-source

Un instrument open-source de marketing prin e-mail vă ajută să programați, trimiteți, urmăriți și analizați e-mailurile. Mai important, vă permite să examinați comportamentul clienților. Cu toate eforturile combinate, software-ul economisește timp și îmbunătățește rezultatele. Software-ul de marketing prin e-mail open-source vă permite să trimiteți e-mailuri nelimitate gratuit, dar va trebui să cumpărați programul pentru a gestiona spațiul serverului. Software-ul este extrem de eficient pentru întreprinderile care doresc să trimită e-mailuri în cantități mari.

Mai jos sunt cele mai bune două instrumente de marketing prin e-mailuri open-source.

Mautic

Este cel mai avansat software de marketing prin e-mail disponibil astăzi pe Internet. Mautic este un instrument open-source care poate fi utilizat pentru a descărca absolut gratuit o caracteristică de administrare a contactelor sau o distribuție de social media. Vă permite să creați liste de țintă și să trimiteți e-mailuri de ieșire. De asemenea, poate fi integrat cu aproape toate platformele majore. Acesta oferă un pachet complet pentru a crea un plan cuprinzător de marketing prin e-mail.

Caracteristici cheie

 • Răspunsuri automate de e-mail
 • Urmărirea și optimizarea căutării
 • Gestionarea anunțurilor
 • bugetarea
 • Google Analytics
 • Managementul bazelor de date
 • Foarte personalizabile
 • Mobil optimizat

OpenEMM

Este simplu de utilizat și ușor de personalizat sistemul de gestionare a e-mailului. Puteți urmări răspunsurile obișnuite de la abonați, precum și personaliza e-mailurile în funcție de nevoile utilizatorilor. OpenEMM este integrat cu Google Analytics, care vă ajută să urmăriți zilnic răspunsurile și alertele. Nu există nicio limitare la numărul de abonați sau e-mailuri cu OpenEMM.

Caracteristici cheie

 • UI simplă
 • Managementul de respingere
 • Import și export automat de date
 • E-mailuri personalizate
 • Managementul grupului țintă
 • Google Analytics
 • Urmărirea prin poștă

Cel mai bun pentru agenții (etichetă albă)

Dacă sunteți o agenție care dorește să adauge marketing de e-mail ca unul dintre serviciile dvs., aveți nevoie de un software cu etichetă albă care poate gestiona mai multe conturi de clienți. Platformele vă ajută să personalizați panourile de bord într-o anumită măsură, astfel încât agențiile să nu fie nevoiți să investească în software nou. Indiferent de câți clienți aveți, platforma dvs. de marketing prin e-mail trebuie să vă permită să creați logo-uri, adrese URL și alte elemente de branding.

Iată cele mai bune două companii de marketing prin e-mail.

ActiveCampaign

Platforma oferă cele mai bune caracteristici de automatizare și integrare. Îți oferă mai multă libertate pentru a proiecta domenii și logo-uri personalizate, precum și pentru a schimba stilul interfeței pentru a se potrivi cu marca agenției tale. Puteți, de asemenea, să eliminați butoanele sau să le adăugați în alte părți ale tabloului de bord.

Caracteristici cheie

 • Înlătură toate referințele la ActiveCampaign
 • Modificați HTML și CSS pentru butoane și fonturi
 • Înlocuiți logo-ul cu unul propriu
 • Domeniu personalizat

Pabbly

Este o soluție simplă de e-mail marketing care nu necesită nicio găzduire sau configurare complicată. Are un constructor de șabloane de e-mail încorporat care vă permite să creați e-mailuri atractive. Puteți trimite e-mailuri în vrac, fie conectându-vă printr-un protocol de transfer prin poștă simplă extern (SMTP) sau prin SMTP încorporat. Pabbly vă administrează lista de abonați și vine și cu un editor drag-and-drop prin care puteți seta reguli de automatizare pentru trimiterea de e-mailuri.

Caracteristici cheie

 • MX Cleaner
 • Captarea crescută a plumbului
 • Formulare de abonament
 • Managementul listelor
 • Auto-răspuns
 • Rutare SMTP

Cum se creează o listă de e-mailuri (obțineți mai mulți abonați)

O listă de e-mail include toate adresele de e-mail pe care le achiziționați prin implicarea în timp cu clienții potențiali. Lista poate să se micșoreze dacă clienții se dezabonează la buletinele informative sau crește dacă mai mulți clienți potențiali se angajează cu conținutul și e-mailurile tale. Ca marketer, trebuie să vă asigurați că adăugați în mod regulat noi contacte pe lista dvs. de e-mail pentru a ajunge la mai multe persoane. Cu cât numărul de clienți din lista dvs. de e-mail este mai mare, cu atât sunt mai mari șansele de implicare și conversie. Dar o provocare comună în rândul marketerilor este de a concepe strategii care pot ajuta la câștigarea mai multor abonați.

Construirea unei liste de e-mailuri impresionante este un proces delicat și consumator de timp. Iată câteva sfaturi pentru a crea cea mai bună listă de e-mailuri de la zero.

 • Creați un formular pop-up care permite clienților dvs. să partajeze informațiile de contact și să se aboneze la lista dvs.
 • Creați un buton CTA personalizat pentru fiecare postare pe blog sau pagină web
 • Accesați vizitatorii prin sondaje pop-up personalizate
 • Creați conținut unic de e-mail
 • Încurajați abonații să partajeze e-mailuri, incluzând butoanele de social media
 • Trimiteți conținut personalizat bazat pe diferite persoane de utilizator
 • Creați pagini de destinație personalizate pentru a atrage o bază de clienți mai largă
 • Puneți-vă buletinul de e-mail pe rețelele de socializare cu un CTA plasat strategic
 • Optimizați-vă site-ul pentru mesaje opt-in

Top 3 instrumente de construire a listelor de e-mail

Pentru a atrage o audiență mai mare pentru afacerea dvs., prima prioritate ar trebui să fie crearea unei liste de e-mail exhaustive. Când scrii o postare pe blog sau creezi orice alt tip de conținut, persoanele din lista ta de e-mail sunt primele care îl văd.

OptinMonster

Instrumentul vă permite să introduceți mesaje opt-in mai multe locuri de pe blogul dvs. pentru a transforma vizitatorii în abonați. De asemenea, oferă o caracteristică avansată care crește conversiile de plumb prin conținut personalizat. OptinMonster este utilizat de peste 700.000 de site-uri web, deoarece instrumentul său de captare a plumbului are multe caracteristici utile.

Caracteristici cheie

 • Forme de încărcare încorporate
 • Editare vizuală drag and drop
 • Teme personalizabile
 • Retargeting și redirecționare
 • Panou de bord intuitiv
 • Automatizare avansată de direcționare

Unbounce

Cu instrumentul de creare a listelor de e-mail, puteți crea pagini de destinație optimizate pentru a atrage mai mulți vizitatori și a face ca afacerea dvs. să înflorească. Ajută la transformarea mai multor clienți în clienți și la înregistrări prin bare lipicioase țintite. Toate caracteristicile instrumentului sunt bine documentate, iar întreaga platformă este ușor de utilizat. Singurul lucru pe care trebuie să îl faceți pentru a începe este să vă înscrieți la o probă gratuită și să creați pagina dvs. de destinație. Este perfect pentru toate tipurile de afaceri, cum ar fi site-urile de comerț electronic sau chiar agenții.

Caracteristici cheie

 • 100+ șabloane de pagini de destinație
 • Proiectați paginile în funcție de preferințe
 • Mobil receptiv
 • Publicați pe domeniu
 • Publicați pe WordPress
 • Fonturi Google încorporate
 • Optimizator automat de imagini

Sleeknote

Instrumentul este cel mai bun pentru magazinele de comerț electronic mijlocii și mari și întreprinderile SaaS, dar poate fi folosit de toate întreprinderile online. Sleeknote este un pop-up builder care te ajută să aduni adrese de e-mail și să crești vânzările cu ferestre pop-up-uri personalizate. Deoarece fiecare segment al populației țintă are o persoană de cumpărător distinctă, ferestrele pop-up de pe Sleeknote arată exact unde se află clienții potențiali în călătoria lor de cumpărare. Puteți preveni problemele de abandonare a coșului și de a colecta adrese de e-mail prin ferestrele pop-up în timp util.

Caracteristici cheie

 • Testare A / B
 • Raportare Google Analytics
 • Managementul abonaților
 • Formulare online
 • Distribuția plumbului
 • Segmentarea plumbului

Întrebări frecvente

Ce este email marketing?

Marketingul prin e-mail cuprinde procesul de trimitere a e-mailurilor pentru promovarea produselor sau serviciilor către potențiali clienți. Este o strategie eficientă de marketing digital care ajută o afacere să se conecteze cu clienții și să le transforme în clienți.

Cât costă marketingul prin email?

O afacere de dimensiuni medii se poate aștepta să cheltuiască aproximativ 1.000 de dolari pe lună în medie, dacă folosește o platformă de marketing prin e-mail. Suma exactă depinde de industrie, de produsele sau serviciile pe care le vindeți, de obiectivele dvs. de marketing și de procentul de venituri generate online. În cele din urmă, trebuie să creați un buget de e-mail marketing pentru a determina costurile exacte.

Cum pot primi primii 1000 de abonați?

Pentru a atrage primii dvs. 1000 de abonați, trebuie să creați pagini de destinație personalizate atractive. Apoi, trebuie să dați motive vizitatorilor dvs. pentru a vă abona, care pot fi sub formă de infografii, videoclipuri și multe altele. Fără conținut de calitate, nimeni nu va fi interesat să citească ceea ce oferiți, așa că trebuie să produceți conținut de top. De asemenea, va trebui să îți promovezi brandul și să-ți crești vizibilitatea, astfel încât vizitatorii să aibă mai multe șanse să se aboneze la lista de e-mailuri.

Cum pot colecta adrese de e-mail legal?

Puteți aduna adrese de e-mail prin mijloace legitime, vizând anunțuri Facebook, ferestre de tip pop-up și videoclipuri gratuite, sau prin promovarea newsletter-ului dvs. pe site-ul web. Puteți găzdui concursuri sau puteți oferi resurse gratuite care sunt relevante pentru populația dvs. țintă.

Pot să trimit e-mailuri de marketing clienților mei?

Legile diferă de la o țară la alta. Adesea, marketerii trebuie să obțină un fel de permis. Există două tipuri de permisiuni: implicit și expres. Permisiunea implicită înseamnă că puteți contacta aceste persoane care au deja o relație cu dvs. Dacă nu aveți acest lucru, trebuie să achiziționați un permis expres. Se acordă atunci când cineva vă permite să le trimiteți e-mailuri de marketing prin introducerea voluntară a adresei de e-mail într-un formular de abonament.

Cum pornesc un e-mail de marketing?

Pentru a începe o campanie de e-mail de marketing, trebuie să alegeți un furnizor de servicii de e-mail marketing. După aceea, trebuie să adunați contacte și să vă construiți lista de e-mailuri. Aceste contacte sunt apoi adăugate în contul dvs. de marketing prin e-mail; după care vi se cere să creați un e-mail de bun venit folosind un șablon. După aceasta, trebuie să scrieți o linie de subiect persuasivă și să o previzualizați înainte de a o trimite pe lista dvs. de contacte.

Pot efectua servicii de marketing prin e-mail vrac din contul meu Gmail sau Outlook?

Trimiterea de e-mailuri în vrac cu Gmail și Outlook este posibilă, dar există șanse mari să fie marcate ca spam. În plus, nu veți putea vizualiza statisticile campaniei dvs..

Concluzie

Dacă sunteți un proprietar de afaceri sau un creator de conținut care tocmai începe cu e-mail marketingul, atunci există mai multe servicii utile de email și software care vă pot ușura viața. Dar înainte de a le selecta dintre ele, trebuie să determinați cerințele și bugetul pentru campania dvs..

Sperăm că acest ghid vă va ajuta să luați decizia corectă pentru afacerea dvs.!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map