Cele mai bune instrumente Google Analytics 2020

Compania dvs. nu poate funcționa corect pe piața de astăzi, indiferent de industria dvs., dacă nu știți cum să mențineți un site web activ care a fost construit în conformitate cu tendințele actuale.


Cu toate acestea, pentru a dezvolta un site web rentabil, trebuie să îl puneți sub o lupa. Singurul mod eficient de a regla și adapta site-ul dvs. web la nevoile publicului țintă este să îl supuneți analizelor.

Din acest motiv, trebuie să aflați despre instrumentele de analiză web, săriți în profunzimea diversității lor și să aflați cum să le aplicați pe site-ul dvs. web.

Google Analytics

Ghidul începătorului pentru Google Analytics

În acest ghid vom discuta despre diferite instrumente de analiză și modul în care acestea vă pot ajuta să îmbunătățiți diferite aspecte ale afacerii dvs., oferindu-vă informații cruciale despre informațiile utilizatorului.

Citiți Ghidul

Ce este analiza site-urilor web?

Grafic

Analiza site-urilor web implică o serie de procese dezvoltate pentru urmărirea comportamentului vizitatorului pe site-ul dvs. web.

Datorită instrumentelor de analiză a site-urilor, puteți transforma site-ul dvs. într-o hartă. Această hartă vă va arăta cele mai populare regiuni ale site-ului dvs. web, dar vă poate indica și zonele care sunt complet neglijate și rareori vizitate.

Această ramură a CRM vă poate permite, de asemenea, să urmați calea de clic a vizitatorilor dvs. Puteți urmări călătoria lor din prima pagină pe care au aterizat, până în momentul în care își finalizează achiziția sau își abandonează coșul.

Mare lucru despre aceste instrumente este faptul că îți pot prezenta datele nu într-o listă extinsă de foi de date greu de interpretat și de citit dificil, ci sub formă de diagrame, grafice și tabele..

De ce ai nevoie de instrumente de analiză web?

Datorită returnării datelor, rezultatelor analizelor de site-uri, puteți efectua anumite actualizări care vor crește traficul blogului sau site-ului dvs. web, veți evoca loialitatea clienților dvs. existenți și vă vor ajuta să colectați altele noi.

După ce aplicați instrumente de analiză pe site-ul dvs. web, veți obține o informație valoroasă asupra comportamentului vizitatorilor site-ului dvs. web. Veți putea dezvolta modele care se îndreaptă în jurul produselor de vânzare de top, abandonurilor de achiziții și zonelor pe care vizitatorii dvs. le consideră problematice.

După ce colectați aceste informații, veți putea efectua ajustări efective la site-ul dvs. web. Când scapi de sclipirile site-ului web și îți optimizezi paginile folosind cele mai populare ca exemplu, vei putea crește satisfacția clienților.

Mai mult, instrumentele de analiză web pot fi, de asemenea, utilizate ca mijloc de cercetare de piață. Urmărind pașii vizitatorilor site-ului dvs. web, puteți afla despre preferințele lor, puteți vedea ceea ce consideră cel mai tentant în oferta dvs. și puteți să-l îmbunătățiți în conformitate cu datele respective.

Lista celor mai populare instrumente de analiză web

Cu toate acestea, este necesar să găsiți echipamentul potrivit. Doar cu instrumente de calitate puteți colecta informații valoroase despre site-ul dvs. web, vizitatori și cererea industriei dvs. Următoarea listă conține cele mai populare instrumente de analiză web care s-au dovedit deja eficiente, așa că ar trebui să începeți căutarea navigând prin aceasta.

Crazyegg

Crazyegg

Crazy Egg este o aplicație online care vă oferă instrumente de urmărire a ochilor, cum ar fi harta căldurii, harta de defilare, suprapunerea și confetti, pentru a urmări funcționarea unui site web. Crazy Egg îți oferă avantajul competitiv de a-ți îmbunătăți site-ul într-un ritm cardiac fără costurile mari.

Google Analytics

Google Analytics

Google Analytics este un serviciu de analiză web freemium oferit de Google care urmărește și raportează traficul site-urilor web. Vă permite să măsurați ROI-ul dvs. publicitar, precum și să urmăriți site-urile și aplicațiile de rețea Flash, video și rețele sociale.

Clicky

Clicky

Clicky este un instrument complet de analiză web care vă permite să vedeți aproape tot ce ați putea dori vreodată despre traficul site-ului dvs. web. Acesta combină raportarea istorică cu monitorizarea site-ului în timp real, într-un mod ușor și elegant.

Accesați Clicky
Pingdom

Pingdom

Pingdom vă oferă o soluție de platformă unică pentru a monitoriza disponibilitatea și performanța site-urilor, serverelor sau aplicațiilor web.

SimilarWeb

SimilarWeb

SimilarWeb este un instrument de informații de trafic web care se diferențiază de alte instrumente de informații competitive și de clasificare web, valorificând uriașa informație de date clickstream care provin din pluginurile browserului lor.

Informații despre pagina

Informații despre pagina

Google PageSpeed ​​este o familie de instrumente realizate de Google Inc, concepute pentru a ajuta la optimizarea performanțelor unui site web.

ClickMeter

ClickMeter

ClickMeter este un instrument complet și definitiv care vă permite să gestionați redirecționarea, să urmăriți evenimentele și să monitorizați starea tuturor legăturilor dvs. externe (surse de trafic).

Accesați ClickMeter
Piwik

Piwik

Piwik este o platformă software de analiză web gratuită care poate fi descărcată, care oferă rapoarte detaliate despre site-ul dvs. web și vizitatorii săi, inclusiv motoarele de căutare și cuvintele cheie pe care le-au folosit, limba pe care o vorbesc, ce pagini le plac, fișierele pe care le descarcă și multe altele

Woopra

Woopra

Woopra este o aplicație de urmărire și analiză web în timp real ușor de utilizat, care vă permite să urmăriți activitatea web și mobilă a clienților, formulare, e-mailuri, bilete de asistență și multe altele, toate într-un singur loc cu analize pentru clienți.

logo supermetric

Supermetrics

Supermetrics este principalul instrument de automatizare a raportării pentru analiza PPC, SEO, socială și web. Îi ajută pe marketerii digitali să raporteze, să monitorizeze și să analizeze valorile lor de marketing în Google Sheets, Google Data Studio, Excel și oriunde doresc să utilizeze datele.

Accesați Supermetrics

Concluzie

Cu utilizarea continuă a instrumentelor de analiză web de calitate, puteți aduna date extrem de valoroase și destul de precise despre site-ul dvs. web. Pe baza informațiilor despre comportamentul vizitatorilor site-ului dvs. web, veți putea efectua toate ajustările necesare și, astfel, veți satisface cererea pieței dvs..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map