Cele mai bune instrumente de management social media 2020

Dacă conduceți un site web sau o companie și căutați cele mai bune instrumente pentru gestionarea social media în 2020, ați ajuns la locul potrivit. Campaniile dvs. de relații publice pot avea mult mai mult succes dacă alegeți să utilizați aceste instrumente de marketing social media.


Acestea sunt concepute pentru a permite întreprinderilor să-și restrângă publicul orientându-se către tipurile foarte specifice de consumatori cu mesaje concentrate. Dacă este folosit cu mai multe tactici tradiționale de relații media, șansele tale de a-ți lărgi acoperirea organică și de a atrage un public mai mare arată brusc mult mai bine.

Este important să parcurgeți aceste instrumente și să înțelegeți ce pot face astfel încât să puteți dezvolta instrumentul de comunicare de marketing final pentru compania dvs. Puteți profita de potențialul acelui instrument pentru a acoperi acoperirea presei mainstream și pentru a-l alimenta direct în rezultatele dvs. de socializare. Fiecare instrument este diferit și vă poate ajuta să publicați, să programați și să planificați conținutul de social media la momentul potrivit pentru a vă completa strategiile de marketing și relațiile publice mai largi.

Am o recenzie excelentă pentru dvs., care cuprinde peste 20 de instrumente diferite, cu toate caracteristicile cheie despre care ar trebui să știți. Fie că aveți nevoie de un planificator post, cea mai bună aplicație de planificare sau doriți doar să știți care este cel mai bun instrument gratuit de gestionare a rețelelor de socializare, această recenzie vă poate ajuta.

Cele mai bune 3 instrumente de social media – mai 2020

RECOMANDAT
Logo-ul Tailwindtailwind este cel mai bun instrument de planificare a rețelelor de socializare.Vizita
tailwind
Logo-ul SocialPilotSocialPilot este cel mai bun instrument pentru echipe și agenții.Vizita
SocialPilot
Logo-ul bufferTampon este cel mai bun instrument de gestionare a rețelelor de socializare, ușor de utilizat.Vizita
Tampon

Cele mai populare 20 de instrumente de management social media

Pini pentru imagini laterale

Când vine vorba de alegerea celor mai bune instrumente de management pentru social media, este crucial să alegeți instrumentul care se potrivește obiectivelor dvs. de afaceri și nevoilor echipei dvs. perfect.

Aceste instrumente nu sunt concepute pentru a oferi un miracol, ci pentru a ajuta echipa dvs. să-și facă afacerea acolo unde ar trebui să fie, în ordinea lucrurilor. Întrucât există sute de instrumente pe internet, am prezentat o listă cu cele mai bune 20 de instrumente (SMM) care vor furniza rezultate în cea mai eficientă măsură și măsurabilă.

1. Buffer – cel mai bun instrument de gestionare a rețelelor de socializare
2. Hootsuite – cel mai bun instrument pentru gestionarea profilurilor de social media
3. Sprout Social – cel mai bun instrument pentru construirea relațiilor
4. Agorapulse – cel mai bun software pentru sincronizarea profilului în timp real
5. Sendible – cel mai bun software de management social media pentru conștientizarea mărcii
6. eClincher – cel mai bun instrument social pentru creșterea mărcii tale
7. SocialPilot – cel mai bun instrument pentru echipe și agenții
8. CoSchedule – cel mai bun instrument pentru organizarea de marketing
9. MavSocial – cea mai bună platformă vizuală SMM
10. Friends + Me – cel mai bun instrument pentru creșterea implicării
11. Crowdfire – cel mai bun programator de social media
12. MeetEdgar – cel mai bun instrument de automatizare a managementului social media
13. Post Planner – cel mai accesibil instrument pentru creșterea implicării
14. Tailwind – cel mai bun instrument de planificare a rețelelor de socializare pentru Pinterest
15. Mai târziu – cea mai bună platformă de marketing pentru Instagram
16. Snaplytics – cea mai bună aplicație de social media manager pentru Snapchat
17. HubSpot – cel mai bun software de marketing, vânzări și servicii de intrare
18. Falcon – cea mai bună platformă de marketing socială
19. Oktopost – cea mai bună platformă de gestionare a rețelelor de socializare B2B
20. SocialHub – cel mai bun software de gestionare a rețelelor de socializare pentru monitorizare
Tampon

Pagina de start a tamponului

Potrivit multor experți din domeniul afacerilor, Buffer este unul dintre cele mai bune instrumente de gestionare a rețelelor de socializare din jur. Oferă utilizatorilor un nivel ridicat de comoditate și claritate de care au nevoie pentru a-și atinge obiectivele de afaceri.

Avantajul pe care Buffer îl are față de toate celelalte instrumente similare este faptul că permite utilizatorilor săi să utilizeze interfața sa pentru a gestiona toate conturile lor de social media. Un utilizator poate reutiliza, planifica și crea postări, aloca diferite atribuții și permisiuni membrilor echipei, etc.

Are trei secțiuni diferite pentru a ajuta utilizatorul să navigheze mai ușor. Prima secțiune este Publicare, unde puteți face postări directe și lăsa primele comentarii. A doua secțiune este Răspuns, pe care o puteți utiliza pentru a vă păstra toate conversiile într-un singur loc și pentru a genera bani pentru eforturile dvs. de socializare. A treia secțiune este Analizați, care vă va ajuta să obțineți rapoarte detaliate pentru a vă măsura performanța. Este cea mai bună aplicație de planificare care permite o integrare perfectă a aplicației. Este deosebit de eficient pentru marketingul Instagram, deoarece permite utilizatorilor să posteze direct pe pagină și să lase primul comentariu – un truc de marketing social inteligent extrem de eficient. De asemenea, puteți adăuga cu ușurință o altă plută de hashtag-uri sau link către conținut extern fără a suferi penalități Instagram pentru redirecționare.

Caracteristici cheie

 • Conectivitatea fluxurilor RSS
 • Analitică socială informativă
 • Mai multe postări și tweet-uri
 • Partajarea profilurilor sociale
 • Managementul profilului
 • Partajare în format multi-media
 • Analize și informații
 • Asistență iOS și Android
 • Colaborarea în echipă
 • Programare personalizată
 • Tamponare standard

Prețuri

 • Încercare gratuită
 • Individual – gratuit
 • Minunat – 10 USD / lună
 • Mic – 99 USD / lună
 • Mediu – 199 USD / lună
 • Mare – 399 USD / lună

HootSuite

Pagina de pornire Hootsuite

Hootsuite este un software excepțional de gestionare a rețelelor de socializare care acționează ca un singur tablou de bord pe care îl puteți utiliza pentru a gestiona mai multe profiluri de social media simultan. În afară de interfața ușor de utilizat, companiile își pot folosi versiunea gratuită pentru a conecta până la 3 profiluri de socializare pentru a menține toate activitățile conexe într-un singur loc. Este o caracteristică perfectă pentru întreprinderile mici, deoarece acestea sunt de obicei necesare să opereze câteva conturi pentru a pune mâna pe oportunități gratuite de PR.

Hootsuite oferă acces la un software de editor gratuit, unde utilizatorii pot crea postări și pot utiliza acest instrument ca un planificator de postare pentru a programa lansarea acestor posturi pe diferite canale sociale, folosind o singură sursă principală pentru a face acest lucru. În cazul în care o afacere are o nevoie frecventă de a crea postări rapide pentru a menține publicul la zi și angajat, Hootsuite oferă extensia Chrome Hootlet – o caracteristică excelentă care permite utilizatorului să partajeze orice conținut relevant pentru publicul său cu ușurință și în timp util. manieră.

Caracteristici cheie

 • Gestionați mai mulți participanți
 • Colectarea de date urmărind mențiunile mărcii
 • Actualizări multiple cu un pas în rețele
 • Optimizarea livrării
 • Rapoarte de analiză socială

Prețuri

 • Profesionist – 19 dolari / lună
 • Echipa – 99 USD / lună
 • Afaceri – 499 USD / lună
 • Întreprindere – prin cotație

Sprout Social

Prima pagină Socială

Există într-adevăr o cantitate uriașă de instrumente software de editor gratuit pe internet, dar niciunul dintre aceste instrumente nu este la fel de eficient ca Sprout Social. Cel mai mare avantaj al său, unul care oferă o valoare reală pentru banii dvs., este posibilitatea de a utiliza un sistem de publicare fără sudură pentru a posta tweet-uri și mesaje pe diferite platforme de social media.

Instrumentul oferă, de asemenea, rapoarte analitice detaliate care vă permit să vă monitorizați și să vă măsurați performanța. În timp ce acest instrument servește în principal pentru a sprijini strategia de social media, este, de asemenea, un instrument pentru urmărirea căutărilor de cuvinte cheie monitorizate.
Există 3 tipuri de planuri disponibile, Team, Premium și Deluxe. Sprout Social acceptă Facebook, Google+, LinkedIn și Twitter și este compatibil cu CRM. Pentru ca lucrurile să fie și mai bune, există o probă gratuită de 30 de zile pentru toți cei care vor să încerce Sprout Social.

Caracteristici cheie

 • Inbox inteligent
 • Mobil
 • Colaborare
 • editare
 • Google Analytics
 • Monitorizarea
 • CRM social
 • Structura contului

Prețuri

 • Încercare gratuită
 • Plan Premium – 99 USD pe utilizator / lună
 • Plan corporativ – 149 USD pe utilizator / lună
 • Planul de întreprindere – 249 USD pentru utilizator / lună

Agorapulse

Pagina de pornire Agorapulse

Conținutul social are nevoie de actualizări constante pentru a rămâne relevant și suficient de antrenant. Exact despre asta este vorba acum Agorapulse. Acesta permite utilizatorului să folosească opțiunea inbox pentru rețelele de socializare pentru a-și păstra conținutul actualizat și actualizat. Pe lângă sincronizarea tuturor profilurilor de social media în timp real, acest fantastic instrument de gestionare a rețelelor de socializare salvează conversații vechi și permite utilizatorului să recupereze orice informații, dacă este nevoie. Companiile o folosesc în cea mai mare parte pentru a se asigura că nu ratează niciun tweet relevant, like-uri, comentarii etc. Agorapulse este, de asemenea, un instrument de măsurare a performanței, care permite întreprinderilor să își urmărească eforturile obținând rapoarte personalizate în PowerPoint.

Caracteristici cheie

 • Analize Facebook
 • Managementul Twitter
 • Funcționalitatea echipei
 • Vizualizare calendar
 • Monitorizarea Instagram a hashtag-urilor și a numelui de utilizator al mărcii
 • Rapoarte avansate PowerPoint
 • Rapoarte CSV
 • Opțiuni avansate de programare și coadă

Prețuri

 • Încercare gratuită
 • Mediu – 99 USD / lună
 • Mare – 199 $ / lună
 • X-Mare – 299 USD / lună
 • Întreprindere – 499 USD / lună

Sendible

Pagina de pornire trimisă

Proiectat special pentru mărci cu mai mulți clienți, Sendible este un instrument excelent pentru exprimarea mărcii dvs. pentru a crește nivelul de conștientizare a mărcii. Este un instrument complet optimizat pentru marketing digital, utilizat în mare parte de marketingul digital. Are toate caracteristicile de care un brand trebuie să se angajeze cu publicul țintă și să le țină angajate. Planificarea și postarea ușoară, cea mai relevantă coadă de conținut, afișarea de previzualizare, adaptarea postărilor, acestea sunt doar câteva dintre caracteristicile SMM excepționale pe care Sendible le oferă.

Totuși, cel mai bun lucru despre Sendible este funcționalitatea sa integrată care acceptă mai mulți utilizatori. Întreprinderile folosesc Sendible pentru a include echipe la nevoile lor de social media. Orice membru al echipei care lucrează în conturile clientului are acces la îmbunătățirea și crearea de postări relevante. Este un instrument excelent pentru SMM pe care majoritatea firmelor îl utilizează pentru a-și îmbunătăți serviciile pentru clienți și eficacitatea echipei de vânzări. Îmbunătățirea serviciului pentru clienți este unul dintre cele mai bune lucruri despre Sendible. Simplu, Sendible permite unei afaceri să se afunde adânc în piscina consumatorilor și să vadă dacă strategiile lor oferă sau nu rezultatele dorite.

Caracteristici cheie

 • Publicarea mai multor rețele sociale
 • Analiză și urmărire integrată
 • Clădire de marcă în 360 de grade
 • Monitorizarea reputației
 • Angajarea clienților
 • Generarea de plumb
 • Planificați postările
 • Gestionați mai mulți utilizatori și clienți

Prețuri

 • Încercare gratuită
 • Pornire – 59 USD / lună
 • Afaceri – 99 USD / lună
 • Corporate – 139 USD / lună
 • Premium – 499 USD / lună

eClincher

eClincher homepage

Multe companii se luptă să facă față unor scopuri uriașe de muncă atunci când vine vorba de eforturile de gestionare a rețelelor de socializare. Este o muncă destul de obositoare, în special pentru întreprinderile mici care operează cu un buget limitat.

Din fericire, eClincher poate ajuta la partajarea încărcăturii. Instrumentul permite companiilor să gestioneze grupuri de social media, pagini și conturi pe mai multe platforme în cel mai intuitiv mod. Agențiile de marketing digital, echipele, profesioniștii, întreprinderile și managerii de social media folosesc acest instrument. La fel ca multe alte programe de social media manager, Clincher este compatibil cu Blogger, YouTube, Pinterest, Instagram, LinkedIn, Facebook și Twitter. Este unul dintre cele mai bune instrumente de planificare a rețelelor de socializare pentru creșterea mărcii dvs. și îmbunătățirea eforturilor dvs. legate de implicare, programare, raportare și rețele. Majoritatea companiilor folosesc acest instrument atunci când doresc să partajeze periodic conținut perenă pe mai multe platforme de social media. În ceea ce privește implicarea, eClincher permite unei întreprinderi să adune toate notificările, comentariile și mesajele de socializare și să stocheze conținutul într-un singur loc pentru a fi ușor de recuperat. Puteți accesa această bază de conținut de fiecare dată când aveți nevoie să vă implicați, să urmați, să mulțumiți sau să răspundeți publicului.

Caracteristici cheie

 • Publicare avansată
 • Postare automată cu cozi
 • Reciclarea conținutului
 • Logodnă
 • Hashtags și monitorizare a cuvintelor cheie
 • Curarea conținutului
 • Analiza social media
 • Analiza site-urilor web
 • Colaborare în echipă și agenții

Prețuri

 • Încercare gratuită
 • Individual – 15 USD / lună
 • De bază – 40 USD / lună
 • Premier – 80 USD / lună
 • Agenție – 200 USD / lună
 • Întreprindere – 1200 USD / lună

SocialPilot

Pagina principală SocialPilot

Dacă afacerea dvs. necesită o soluție SMM rentabilă și ușor de utilizat, care oferă mai multe caracteristici, SocialPilot ar trebui să fie opțiunea dvs. numărul unu. Este o suită de instrumente excelentă și simplă de utilizat pentru gestionarea rețelelor de socializare, planificarea postărilor, îmbunătățirea implicării și analizarea rezultatelor pentru o performanță și mai bună.

SocialPilot este un instrument de alegere preferat pentru întreprinderile mici, profesioniștii de afaceri, agențiile de marketing și diverse alte întreprinderi. În afară de prețuri competitive și design ușor de utilizat, instrumentul SocialPilot permite, de asemenea, o integrare perfectă a conturilor sociale, oferind în același timp un control îmbunătățit asupra gestionării tuturor sarcinilor esențiale..

Permite, de asemenea, gestionarea mărcii, curatarea conținutului și programarea în vrac, direct din software. Deoparte, SocialPilot oferă mai multe funcționalități și funcții suplimentare de care utilizatorii trebuie să treacă cu ușurință prin bucăți mari de date pentru a filtra doar cele mai relevante date. Doar asta face ca conținutul de reprogramare să fie o plimbare în parc.

Caracteristici cheie

 • Planificator post-avans
 • Interfață de rețea socială unică
 • Calendar avansat de planificare a rețelelor de socializare
 • Marcaj personalizat pe Facebook
 • Programare în vrac
 • Echipe și colaborare
 • Sugestii de conținut
 • Feeduri personalizate
 • Managementul clientului
 • Integrare profundă pentru scurtarea adreselor URL

Prețuri

 • Încercare gratuită
 • Planul SocialPilot Lite – gratuit
 • Plan individual – 10 USD / lună
 • Plan profesional – 24 USD / lună
 • Plan de echipă mică – 40 USD / lună
 • Planul agenției – 80 USD / lună

CoSchedule

Pagina de pornire CoSchedule

CoSchedule este unul dintre cele mai bune instrumente de gestionare a rețelelor de socializare, care vă permite să lucrați mai inteligent decât mai greu și să faceți mai mult cu mai puțin. Fiecare campanie de marketing necesită o cantitate decentă de efort și organizare. Puteți face asta și multe altele păstrând toate lucrările legate de marketing într-un singur loc.

Acesta este un instrument destul de intuitiv care permite întreprinderilor să construiască relații mai bune cu clienții, clienții și audiențele lor.
În afară de acoperirea tuturor nevoilor dvs. de gestionare a rețelelor de socializare, acesta răspunde, de asemenea, la celelalte nevoi ale dvs. de marketing, inclusiv evenimente, conținut, e-mailuri etc. Mai Mult.

Caracteristici cheie

 • Analiza campaniei
 • Managementul campaniei
 • Management de conținut
 • Șabloane personalizabile
 • Raportare și statistici
 • Marketing pe rețele sociale
 • Integrare terță parte
 • Interfața drag and drop
 • Analitica de implicare

Prețuri

 • Essential + Requeue (Pentru soloprenieri) – 40 USD / lună facturată anual
 • Creștere (pentru start-up-uri și agenții) – 60 USD / lună facturată anual
 • Profesionist (pentru marketeri profesioniști) – 300 USD / lună facturată anual
 • Enterprise (Pentru echipele de marketing consacrate) – începând de la 1.200 USD / lună facturată anual

MavSocial

Pagina principală MavSocial

Dacă aveți nevoie de un instrument SMM care vă permite să vă concentrați pe vizual, MavSocial ar trebui să fie opțiunea dvs. numărul unu. Este mai mult decât o simplă unealtă, este o întreagă platformă care permite utilizatorilor să se angajeze cu publicul țintă pe mai multe canale de social media, folosind o singură căsuță socială.

Este un instrument excelent pentru monitorizarea și urmărirea notificărilor, mesajelor și conversațiilor sociale. Întreprinderile îl folosesc pentru a aloca angajații la mesaje personale și pentru a vizualiza comentariile și răspunsurile prospective după profil sau platformă.
MavSocial este utilizat mai ales pentru etichetarea, sortarea și căutarea interacțiunilor, precum și retweeting-ul, gustul și postarea răspunsurilor.

Cu toate acestea, caracteristicile sale cele mai puternice se referă la planificarea și raportarea conținutului.
Puteți să-l utilizați pentru a crea campanii pe mai multe platforme, pentru a reprograma conținutul pentru repostare / partajare și puteți folosi analizele încorporate pentru a vă măsura performanța. Instrumentul acceptă rețele precum Tumblr, YouTube, Instagram, LinkedIn, Twitter și Facebook.

Caracteristici cheie

 • Managementul intuitiv al conținutului vizual
 • Campania de marketing flexibilă
 • Publicare fără probleme de social media
 • Colaborare cuprinzătoare
 • Tablou de bord sofisticat și raportare

Prețuri

 • Încercare gratuită
 • Ediție pentru afaceri mici – gratuit
 • Soluții pentru întreprinderi și agenții – prin ofertă

Prietenii + Me

Pagina de pornire FriendsMe

Unul dintre cele mai bune moduri de a avansa curba concurenței este prin creșterea gradului de conștientizare a mărcii. Deși există multe instrumente de social media care pot ajuta o marcă să atingă acest obiectiv anume, niciunul dintre aceste instrumente nu oferă o gamă de funcții utile precum Friends + Me.

În afară de promovarea mărcii, acesta este un instrument care crește angajamentul, conceput pentru a ajuta o afacere să ajungă la audiențe mai largi, dar, mai important, se conectează cu acele audiențe într-un mod corect, semnificativ.

Simplu, Friends + Me vă face prezența online mai atrăgătoare, oferind în același timp o serie de caracteristici utile pe care le puteți utiliza pentru a nutri în continuare perspectivele proaspăt convertite.

Caracteristici cheie

 • Aplicatii mobile
 • Extensii de browser
 • Aplicație desktop
 • Promovare încrucișată a conținutului
 • Sprijin pentru echipă
 • Scurtarea legăturilor
 • Program în vrac
 • Beneficiile SEO

Prețuri

 • Plan gratuit
 • Plan individual – 9 dolari / lună
 • Plan mic – 29 USD / lună
 • Plan mediu – 59 USD / lună
 • Plan mare – 129 USD / lună
 • Planul XLarge – 459 USD / lună

Crowdfire

Pagina de pornire Crowdfire

Când vine vorba de marketingul pe social media, calendarul este totul. Prin urmare, importanța din ce în ce mai mare de a avea un programator de social media care să permită persoanelor fizice, soloprenerilor, agențiilor, micilor companii și brandurilor să mențină toate eforturile dvs. de gestionare a rețelelor de socializare într-un singur loc.

Crowdfire vă permite să planificați și să vă curățați conținutul în avans. Pe lângă faptul că este cea mai bună aplicație de planificare, este, de asemenea, un planificator post și un instrument excelent pentru ascultarea de social media. Oferă o serie de caracteristici utile pe care un brand le poate utiliza pentru a îmbunătăți implicarea în rețelele de socializare, pentru a analiza fluxurile, pentru a îmbunătăți CRM-urile sociale etc..

Caracteristici cheie

 • Marketing DM
 • Twitter analitice
 • Urmăriți competiția
 • Căutare după locație și cuvânt cheie
 • Aplicații Android și iOS
 • Optimizarea angajamentului
 • Copiați urmăritorii
 • Urmăriți cele care nu urmăresc utilizatorii și utilizatorii inactivi
 • Planificator 3in1
 • Instrument de hashtag viral

Prețuri

 • Încercare gratuită
 • Planuri bazate pe citate

MeetEdgar

Pagina principală MeetEdgar

Cea mai mare problemă cu care se confruntă întreprinderile atunci când vine vorba de social media este un domeniu de muncă care include repetarea. În loc să-ți pierzi timpul, efortul și resursele pentru a-ți satisface nevoile zilnice de socializare, poți folosi MeetEdgar pentru a elimina repetițiile și a-ți optimiza conținutul de social media.

Două avantaje principale vin din creșterea gradului de conștientizare a mărcii și o oportunitate de a vă conecta cu publicul țintă într-un mod semnificativ. Folosind puterea automatizării, MeetEdgar vă permite să gestionați în mod eficient prezența online a mărcii dvs., tratând toate sarcinile repetitive și obositoare de pe social media.

Caracteristici cheie

 • Planificator de social media
 • Partajare socială automatizată
 • Auto-reumplere coadă
 • Biblioteca nelimitată de conținut
 • Programare bazată pe categorii
 • Scurtatorul URL și trackerul în aplicație
 • Extensia browserului
 • Conținut care expiră automat
 • Încărcări video directe

Prețuri

 • MeetEdgar – 49 dolari / lună

Post Planner

Pagina de pornire a Planificatorului

Aplicația de gestionare a rețelelor de socializare Post Planner este un instrument excelent pentru creșterea implicării, îmbunătățirea generarii de plumb și a ratelor de conversie. Este proiectat în special pentru profesioniști și întreprinderi mici. Dacă este utilizat corect, poate ajuta la generarea cu până la 510% mai multă implicare decât înainte.

Pe lângă generarea de implicare, acest instrument ajută la localizarea conținutului, la planificarea și optimizarea conținutului și la automatizarea și eficientizarea publicării. Utilizați funcțiile sale avansate de planificare și planificare a rețelelor de socializare pentru a vă optimiza conținutul și postarea și vă veți arunca într-un grup de public mult mai larg.

Caracteristici cheie

 • Postări planificate
 • Articole de top
 • Idei de statut
 • Încărcări în vrac
 • Sharebar
 • Domeniu personalizat
 • Conectare prin e-mail
 • Publicați direcționarea

Prețuri

 • Starter – 3 USD / lună
 • Dragoste – 11 dolari / lună
 • Guru – 24 dolari / lună
 • Master – 59 dolari / lună
 • Agenție – 125 USD / lună
 • Personalizat – prin ofertă

tailwind

Pagina de pornire Tailwind

Într-o lume online a internetului, conținutul vizual oferă cele mai bune feedback pentru companii. Dacă sunteți în marketing digital, este pur și simplu imposibil să derulați o campanie de marketing digital fără conținut vizual.

Acesta este exact locul în care vă poate ajuta Tailwind. Acesta este un instrument perfect pentru manipularea a tot ceea ce conține conținutul vizual pe social media. Tailwind este proiectat exclusiv pentru platforme precum Pinterest și Instagram.

Vă permite să programați, să clonați și să creați mai multe postări și pini zilnic, aproape fără efort. Totuși, lucrul care face ca Tailwind să fie demn de cel mai bun titlu de instrumente de marketing pe rețelele de socializare este inteligența sa uimitoare de planificare. Acesta sugerează intuitiv conținut și calendar adecvat pentru repostare, cum să localizați și să creați conținut de cea mai bună calitate și cum să vă măsurați performanța pe parcurs.

Caracteristici cheie

 • Analiză și raportare Pinterest
 • Marketing de conținut Pinterest
 • Optimizarea conținutului Pinterest
 • Programează ace de pe Pinterest
 • Analiza și raportarea Instagram
 • Managementul publicului Instagram
 • Gestiunea conținutului Instagram UGC

Prețuri

 • Plus Plan – 15 USD / cont / lună
 • Plan profesional – 799,99 USD / lună
 • Planul de întreprindere – prin cotație

Mai tarziu

Pagina de pornire ulterioară

Nu vă puteți concentra în mod corespunzător pe misiunea principală și pe creșterea afacerii dvs. dacă trebuie să vă faceți griji în mod constant despre postarea pe rețelele de socializare. În loc să-ți pierzi timpul, efortul și resursele, ce zici să folosești tehnologia pentru toată munca grea în timp ce continui lucrurile esențiale?

Acolo intră jocurile ulterioare. Acesta nu este doar un instrument, ci o întreagă platformă care vă permite să gestionați tot ceea ce are nevoie de afacerea dvs. când vine vorba de platforme precum Twitter, Pinterest, Facebook și Instagram..

Planificați vizual, programați și analizați postările pentru a economisi timp și resurse în proces. Cu alte cuvinte, Ulterior vă permite să vă organizați și să aranjați conținutul dvs. de social media pentru a fi atrăgător vizual și atrăgător de atenție pe mai multe rețele de socializare. Cel mai bun lucru despre ulterior – este unul dintre instrumentele gratuite de management social media din jur.

Caracteristici cheie

 • Administrare post
 • Managementul feedului Instagram
 • Proiectarea hranei
 • Sincronizarea conținutului pe mai multe dispozitive
 • Publicitate de conținut generată de utilizator
 • Programare vizuală post
 • Organizarea conținutului
 • Direcționarea către public
 • Analiza performanței conținutului

Prețuri

 • Liber
 • Plus – 9 USD / lună
 • Premium – 19 USD / lună
 • Starter – 29 USD / lună
 • Brand – 49 USD / lună

Snaplytics

Pagina de pornire Snaplytics

Utilizatorii de social media moderni cer ceva mai captivant decât postări obișnuite, imagini și videoclipuri. Acesta este motivul pentru care rețelele sociale precum Instagram, Facebook și Snapchat au oferit o opțiune suplimentară pentru a atrage audiențe mai largi – Povești.

Snaplytics permite unui brand să creeze povești atrăgătoare și atrăgătoare vizual, rapid și ușor. Acest instrument este încărcat cu caracteristici excelente pe care le poate folosi o afacere pentru a satisface nevoile lor zilnice. Creați conținut profesional și antrenant, aveți grijă de distribuție și urmăriți-vă performanțele pentru a vă îmbunătăți impactul.

Caracteristici cheie

 • Suita de publicare
 • Repostarea de conținut generată de utilizator
 • Mesagerie avansată
 • Analitică automată
 • Monitorizarea și ascultarea social media
 • Managementul permiselor
 • Colaborarea în echipă
 • Monitorizarea poveștii

Prețuri

 • 2-5 conturi – 29 dolari
 • 6-10 conturi – 49 dolari
 • 11-20 conturi – 79 USD
 • Peste 20 de conturi – contactați Snaplytics

HubSpot

Pagina de pornire Hubspot

HubSpot este un software de management social media pentru marketing, vânzări și servicii, conceput pentru a ajuta o afacere să crească și să se extindă pe noi piețe.

Acesta permite unei mărci să valorifice întregul potențial al tehnicilor de automatizare și marketing digital pentru a gestiona totul, de la CRM, CMS, marketing, vânzări și servicii pentru clienți. Oferă, de asemenea, suport CRM complet, gratuit. Acesta este un instrument care vă permite să combinați serviciile pentru clienți, vânzările și eforturile de marketing într-o singură armă puternică pentru dezvoltarea afacerii.

Caracteristici cheie

 • Analiza blogului
 • Publicare socială integrată
 • Monitorizarea social media
 • Analiza social media
 • A / B testarea paginilor de destinație
 • Segmentarea
 • Punctaj personalizat
 • Notificări ale vânzărilor
 • Testare prin e-mail

Prețuri

 • HubSpot CRM – Gratuit
 • HubSpot Marketing Suite Basic – 200 USD / lună
 • HubSpot Marketing Suite Pro – 800 USD / lună
 • HubSpot Marketing Suite Enterprise – 2.400 USD / lună
 • Bazele de vânzare HubSpot – Gratuit
 • HubSpot Sales Pro – 50 USD / utilizator / lună

Şoim

Pagina de start Falcon

Falcon este o platformă de marketing de social media extraordinară, care vă permite să gestionați tot ceea ce are nevoie de afacerea dvs., de la strategie și servicii pentru clienți, până la analize, organizare de echipă și conținut.

Având o gamă largă de funcții, Falcon vă permite să creați conținut de top, să vă gestionați canalele de social media cu ușurință, să folosiți puterea de date și să vă ocupați de gestionarea social media în cel mai eficient mod. Reorganizați și restructurați afacerea pentru a funcționa mai bine și în funcție de nevoile dvs. de social media.

Caracteristici cheie

 • Crearea de conținut
 • Managementul canalului
 • Analiza datelor
 • Managementul CX și unificarea social media
 • Colaborarea în echipă

Prețuri

 • Planuri bazate pe citate

Oktopost

Oktopost homepage

Întreprinderile B2B au multe de gândit atunci când vine vorba de atingerea obiectivelor lor de marketing. Din fericire, tehnologia modernă are o soluție la fiecare problemă modernă pe care o afacere ar putea să o aibă astăzi.

Oktopost este o soluție SMM eficientă pentru companiile B2B, deoarece le permite să gestioneze, să monitorizeze și să măsoare toate interacțiunile și activitățile de social media. Este o platformă în trei, care permite unei întreprinderi să se ocupe de tot ce are legătură cu managementul social media, advocacy pentru angajați și promoțiile de social media pe mai multe canale.

Caracteristici cheie

 • Urmărirea conversiilor
 • Postarea cu un singur clic
 • integrările
 • Alocarea permisiunilor
 • reeşalonarea
 • Personalizare UTM
 • Personalizare previzualizare link
 • Planificarea conținutului
 • Urmărirea cuvintelor cheie
 • Scurtare automată a legăturilor

Prețuri

 • Planuri destul de bazate

SocialHub

Pagina principală SocialHub

Dacă afacerea dvs. necesită un instrument de monitorizare social media complet și ușor de utilizat pentru construirea și gestionarea conștientizării, expunerii și prezenței online a mărcii dvs., SocialHub ar putea fi cea mai bună soluție.

Ajută la identificarea, editarea, planificarea și postarea de conținut valoros pe mai multe rețele sociale. Ceea ce o face diferită de celelalte cele mai bune instrumente de gestionare a rețelelor de socializare este o caracteristică care vă permite să vă angajați cu membrii echipei dvs. la nivel personalizat și să îi includeți în realizările afacerii dvs..

Caracteristici cheie

 • Inbox inteligent
 • Monitorizarea
 • editare
 • Google Analytics
 • Colaborare
 • Securitate

Prețuri

 • $ 99.00 / lună / utilizator

Cum să alegeți software-ul potrivit de gestionare a rețelelor de socializare

În lumea modernă online, social media a devenit cel mai puternic instrument care ajută întreprinderile să ajungă la un public receptiv și mare. Modul în care o afacere își gestionează implicarea în social media joacă un rol crucial atât în ​​strategiile de branding, cât și în marketing.

Motivul pentru care atât de multe companii încep să folosească instrumente software de management social media este foarte simplu – rețelele de socializare adună peste patru miliarde de utilizatori în fiecare zi. Prin stabilirea unei prezențe eficiente în social media, întreprinderile au șansa de a îmbunătăți generarea de plumb, marketingul brandului, implicarea clienților și de a ajunge la o audiență mai largă.

Prin urmare, este esențial să alegeți instrumentele de gestionare a rețelelor de socializare potrivite pentru a transforma acea implicare în creșterea afacerilor, profituri, păstrarea clienților și vânzări..

Acest lucru va avantaja afacerea dvs. în mai multe moduri diferite:

 • Creșterea gradului de conștientizare a mărcii
 • Creșterea vânzărilor și generarea de plumb
 • Creșteți implicarea
 • Creșterea traficului
 • Adunați date relevante despre performanța dvs.
 • Promovează colaborarea în echipă
 • Economisiți timp și resurse
 • Planificarea avansată a rețelelor de socializare
 • Experiență îmbunătățită a utilizatorului
 • Suport pentru rețelele de socializare
 • Măsurarea ROI
 • Monitorizare și ascultare social media
 • Analytics și raportare

Acum că aveți o perspectivă adecvată asupra instrumentelor SMM de ultimă oră, permiteți să aprofundăm fiecare instrument pentru a vedea modul în care instrumentele diferite acoperă nevoile diferite de afaceri și marketing.

Cel mai bun

În timp ce internetul este plin de sute de instrumente SMM cu funcții diferite, vă ofer primele 10 dintre cele mai bune instrumente, fiecare acoperind diferite nevoi de afaceri / marketing.

Cele mai bune instrumente gratuite de management social media

Instrumente precum Buffer și Hootsuite sunt eficiente exclusiv atunci când vine vorba de gestionarea social media. Caracteristicile lor cheie specifice sunt concepute pentru a ajuta indivizii și întreprinderile să profite la maximum de eforturile lor de social media.

Tampon

Buffer este un instrument SMM care este în principal pentru partajarea de conținut în mai multe rețele de socializare.

Caracteristici cheie

 • Analitică socială informativă
 • Mai multe postări și tweet-uri
 • Partajarea profilurilor sociale
 • Managementul profilului
 • Partajare în format multi-media
 • Programare personalizată

HootSuite

Conceput ca o platformă software de relații sociale, Hootsuite permite brandurilor să dezvolte și să execute strategii de social media care să le permită să crească dezvoltarea afacerii.

Caracteristici cheie

 • Programare
 • Curarea conținutului
 • Promova
 • Google Analytics
 • Monitorizarea
 • Actualizări multiple cu un pas în rețele

Cele mai bune instrumente de management social all-in-one

O afacere poate câștiga atât de mult prin sufocarea instrumentului potrivit pentru nevoile lor specifice. Întreprinderile diferite au nevoi diferite, iar instrumentele SMM all-in-one ar putea fi doar cea mai bună soluție pentru a satisface aceste nevoi. În acest sens, iată două instrumente care oferă o astfel de experiență integrală.

HubSpot

Chiar dacă HubSpot este în primul rând un instrument de marketing de intrare pentru vânzări și servicii pentru clienți, oferă și o suită completă de CRM. Hubspot are multe caracteristici diferite, dar patru dintre aceste funcții ajută întreprinderile să crească vânzări, clienți și trafic: CMS, marketing, CRM și vânzări.

Caracteristici cheie

 • Sistem de gestionare a conținutului
 • Integrare blog și CRM
 • Comercializare integrală într-unul
 • Centrul de vânzări
 • Centrul de service

Agorapulse

Agorapulse este un instrument SMM performant pentru marketeri, agenții și companii. Este un programator automat și un editor de conținut cu funcții fantastice.

Caracteristici cheie

 • Programare flexibilă
 • Ascultare socială
 • Categorii de coadă, oferind fiecărui subiect un program de publicare automată
 • Instrumente de publicare socială
 • Gestionarea comentariilor despre anunțurile sociale
 • Caracteristici de colaborare
 • Filtrarea cuvintelor cheie
 • Urmărirea conversiilor

Cele mai bune instrumente cu cele mai multe rețele

Rețelele de socializare diferite oferă diferite opțiuni care pot ajuta întreprinderile să își atingă multe obiective diferite, în funcție de nevoile lor. Iată două instrumente fantastice care funcționează cu majoritatea rețelelor.

HootSuite

Hootsuite oferă performanțe deosebite în rețele precum Reddit, StumbleUpon, Tumblr, Slideshare, Edocr, Storify, MailChimp, Evernote, Instagram, etc..

Caracteristici cheie

 • Analize și rapoarte avansate
 • Colectarea de date
 • Optimizarea rețelei

Sendible

Sendible permite unei întreprinderi să se ocupe de tot ce are legătură cu rețelele de socializare la orice scară, în special atunci când vine vorba de implicarea audienței, analize și monitorizare.

Caracteristici cheie

 • Publicarea mai multor rețele sociale
 • Vizualizați postările de pe social media
 • Urmărire avansată
 • Construirea de brand
 • Monitorizarea reputației

Cele mai bune instrumente pentru Instagram

În lumea internetului, platformele de socializare au devenit fiecare strategie de marketing pe care întreprinderile o folosesc. Rețelele precum Instagram oferă funcții care sunt create special pentru marketingul pe social media. Să vedem care sunt două dintre cele mai bune instrumente pentru Instagram.

Mai tarziu

Mai târziu este un instrument care permite unei întreprinderi să își monetizeze conținutul, postările și eforturile de social media. Optimizați-vă conținutul social pentru a vă dezvolta afacerea, conducând mai mult trafic către canalele dvs..

Caracteristici cheie

 • Administrare post
 • Managementul feedului Instagram
 • Linkin.bio – urmăriți vânzările și conduceți mai mult trafic conectând Instagram-ul dvs. cu Linkin.bio
 • Sincronizarea conținutului pe mai multe dispozitive
 • Publicitate de conținut generată de utilizator

Snaplytics

Instagram se referă la implicarea publicului, iar Snaplytics oferă toate funcțiile de care aveți nevoie pentru a crea povești captivante care vor aduce rezultatele dorite. Creați cea mai scalabilă strategie de poveste pentru Snapchat și Instagram și comparați analizele pentru a stabili o prezență socială mai autoritară.

Caracteristici cheie

 • Suita de publicare
 • Repostarea de conținut generată de utilizator
 • Analitică automată
 • Monitorizarea și ascultarea social media

Cele mai bune instrumente pentru companiile B2B

Companiile B2B sunt la fel de competitive, deoarece pot crește expunerea mărcii și pot atrage mai mulți consumatori. Nu există un loc mai bun pentru a face asta decât pe rețelele de socializare. Iată două instrumente excelente, destinate în special întreprinderilor B2B.

Şoim

Falcon vă oferă toată expunerea online de care aveți nevoie, deoarece acest instrument de marketing în rețeaua socială oferă suficiente funcții pentru a gestiona tot ceea ce are legătură cu social media.

Caracteristici cheie

 • Crearea de conținut
 • Managementul canalului
 • Analiza datelor
 • Managementul CX și unificarea social media

Oktopost

Oktopost permite întreprinderilor să crească expunerea și conștientizarea mărcii prin distribuirea conținutului către publicul potrivit.

Caracteristici cheie

 • Publicați pe Google+, Twitter, LinkedIn și Facebook
 • Ascultare socială
 • ROI social
 • Advocarea socială

Întrebări frecvente

Am nevoie de un instrument de management social media?

Dacă doriți să vă promovați concurența, veți avea nevoie de un software de socializare pentru a vă îmbunătăți jocul de social media și pentru a face mișcările corecte la momentul potrivit.

Cât costă managementul social media?

În timp ce prețurile managementului social media variază pe lună, există multe programe de editor gratuit și instrumente gratuite de planificare a rețelelor de socializare. Majoritatea instrumentelor plătite permit o încercare gratuită pentru a experimenta funcțiile.

Pot face managementul social media pe cont propriu?

Dacă aveți timp și sunteți gata să investiți un efort în el, da, puteți. Puteți explora diferite instrumente gratuit până îl găsiți pe cel care vă satisface nevoile.

Când ar trebui să caut să angajez un manager de socializare?

Momentul în care creșterea afacerii dvs. a depășit potențialul dvs. actual este momentul potrivit pentru a lua în considerare angajarea unui manager de social media. Aceasta este o investiție pe termen lung, așa că vă recomand să o faceți cât mai curând posibil.

Cât ar trebui să plătesc pentru un manager de socializare?

Rata populară pe care managerii de social media o percep de la 25 la 35 USD, ceea ce înseamnă că o medie este de aproximativ 250-750 USD pe lună, în funcție de domeniul de muncă.

Concluzie

Într-un peisaj modern de afaceri de astăzi, conducerea unei afaceri necesită multe abilități și tehnici pentru a învinge concurența și a rămâne relevante. Instrumentele de gestionare a rețelelor de socializare sunt pur și simplu vitale pentru eforturile dvs. de afaceri, în special atunci când vine vorba de urmărirea implicării audienței, de răspândirea conștientizării mărcii, de organizare și publicare de conținut.

Aceste 20 de instrumente de top de management social media oferă toate o serie de caracteristici diferite care acoperă diferite aspecte ale nevoilor dvs. de social media. Aceste instrumente superioare sunt menite să vă ajute să stabiliți noi standarde în industria dvs. și să vă prezentați marca ca o autoritate demnă în linia dvs. de lucru.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map