Cel mai bun logo gratuit Maker 2020

Indiferent dacă căutați un logo cool pentru canalul YouTube sau creați un logo de afaceri – să găsiți cel mai bun producător de logo pe piață nu este o sarcină ușoară. În ceea ce privește brandingul, logo-ul dvs. este în fruntea companiei dvs. și tocmai de aceea realizarea acesteia este o sarcină atât de extinsă.


Pozați logo-urile esențiale de-a lungul istoriei. Sunt oriunde arătați. Telefonul, televizorul și chiar hârtia igienică poartă toate siglele distincte care arată compania care le produce. Acesta este motivul pentru a face ca logo-ul dvs. să se distingă de mulțime este atât de important. Există multe lucruri diferite pe care ar trebui să le aibă un logo.

Un logo bun ar trebui să fie captivant, memorabil, dar suficient de simplu. Recunoașterea mărcii se bazează mai ales pe siglele și serviciul pe care îl oferă compania din spatele graficului. Coca-Cola, Apple, McDonald au toate logo-uri distincte și de recunoscut. Studiile arată că arcadele de aur sunt mai recunoscute decât crucea creștină. Când vine vorba de crearea unui logo captivant, plăcut și memorabil, poate doriți să consultați un creator sau un designer de logo. Cealaltă opțiune este să vă proiectați singur logo-ul dvs., deși puterea unui producător de logo gratuit.

În timp ce instrumentele premium există și oferă multe avantaje și beneficii, spre deosebire de omologii lor gratuite, accesibilitatea logo-urilor gratuite este imbatabilă. Majoritatea instrumentelor de creare a logo-urilor premium vă vor permite să creați un logo de la zero, dar cereți plata odată ce încercați să îl exportați pe computer. Acesta este motivul pentru care producătorii de logo gratuite sunt atât de renumiți – permit gratuit un design uimitor al logo-ului.

Cei mai buni 3 producători de logo – mai 2020

RECOMANDAT
Logo Wix Logo MakerWix Logo Maker este un producător de design logo fără probleme.Vizita
Wix Logo Maker
Logo-ul croitorilorBranduri de croitorie este un instrument de creare a logo-ului de ultimă generație.Vizita
Branduri de croitorie
Logo-ul PlaceitPune-l este un instrument care permite oricui să proiecteze un logo profesional în câteva minute.Vizita
Pune-l

Nu toate siglele de pe piață sunt bune și nu orice opțiune populară este viabilă. Deși există milioane de instrumente diferite care vă ajută să creați una dintre graficele esențiale pe care le are compania dvs., există un număr mic de instrumente bune pe piață. Când căutați un creator de logo online, nu doriți să folosiți nimic care nu va fi la standard.

Există multe lucruri diferite pe care ar trebui să le aibă cel mai bun instrument, cum ar fi:

 • Multe opțiuni grafice
 • Filtre, presetări și elemente CAD
 • Multe modificări și opțiuni de personalizare
 • Multe modificări și opțiuni de personalizare
 • O paletă vastă și sugestie de culoare
 • Formați, dimensionați și opțiuni și instrumente de formă

Logo-urile premium nu sunt sigle rapide și, dacă doriți să vă creați logo-ul de afaceri, va trebui să investiți timp, bani și efort. Când aveți în vedere crearea unui astfel de logo, este posibil să doriți să optați pentru cele mai populare opțiuni de pe piață.

Materiale de desenare a imaginii laterale

Toate aceste instrumente sunt opțiuni de ultimă oră care sunt obligate să vă ajute să creați un logo cu aspect profesionist. Dacă doriți să faceți logo-ul dvs. pop, veți dori să aflați un pic despre culori, crearea logo-ului și chiar luați în considerare crearea propriului logo de la zero. În timp ce șabloanele ar putea face treaba mult mai ușoară, mai simplă și mai rapidă – dacă căutați un logo complet personalizat, veți dori să îl creați de la zero fără niciun conținut prematur sau să solicitați serviciile unui designer de logo profesionist..

1. Wix Logo Maker – un design de logo fără probleme
2. Marci de croitorie – instrument de creare a logo-ului de ultimă generație
3. Canva Logo Maker – un producător de logo gratuit cu multe opțiuni
4. Hatchful by Shopify – un instrument de generare a logo-ului ideal pentru afaceri
5. Squarespace Logo Maker – un instrument simplu, neted și eficient
6. Ucraft Logo Maker – un instrument uimitor cu multe presetări și șabloane
7. FreeLogoDesign – un instrument creativ axat pe personalizare
8. LogoMaker – un instrument profesional, dar simplu și rapid de construire a logo-ului
9. NameCheap Logo Maker – un instrument de top pentru crearea logo-ului
10. LogoMakr – un instrument expansiv cu șabloane pre-proiectate
Wix Logo Maker

Pagina de pornire Wix Logo Maker

Dacă sunteți în căutarea unui generator de logo care vă va ajuta să creați un logo online fără prea multă problemă, veți afla că producătorul de logo Wix îndeplinește toate cerințele dvs. Acest creator de logo este un instrument excelent. Potențialul creativ al acestui instrument este fantastic. Puteți proiecta un logo pentru compania dvs., cărțile de vizită, canalul YouTube și pentru orice alt scop în câteva minute. Nu aveți nevoie de experiență anterioară de proiectare a logo-ului, atât timp cât țineți cont de regulile de aur – cel mai bun logo este clar, memorabil și aplicabil pe scară largă.

Procesul de creație este la fel de simplu ca să spui instrumentului ce cauți, despre ce este afacerea ta și despre cum vrei să arate logo-ul tău. După aceea, tot ce ți-a rămas este un polonez rapid și vei opta să folosești logo-ul tău fantastic oriunde.

Caracteristici cheie

 • Utilizare comercială – după crearea logo-ului dvs., dețineți drepturile asupra acestuia și îl puteți folosi comercial
 • Opțiuni puternice de editare – alegeți dintr-o gamă largă de culori, fonturi și modele pentru a vă personaliza logo-ul
 • Crearea logo-ului gratuit – creați logo-ul dvs. gratuit, și descărcați-l într-un format redus pentru a-l încerca
 • Creați un logo de la zero – Puteți crea un logo complet personalizat în orice mod doriți cu Wix
 • Crearea logo-ului ghidat – dacă doriți un logo rapid, instrumentul de creare a logo-ului Wix vă va ajuta automatizând unele dintre procese
 • Opțiuni de pachet – creați logo-ul și site-ul dvs. web cu Wix într-un pachet de pachete pentru a obține o reducere suplimentară

Prețuri

 • Logo prototip – gratuit
 • Logo de bază – 12,99 USD
 • Logo profesional – 12,99 USD
 • Logo profesional + pachet de site-uri – 99,99 dolari

Branduri de croitorie

Pagina de pornire a mărcilor personalizate

Instrumentul online de creare a logo-ului Tailor Brands este destul de explicativ. Este adaptat pentru a ajuta brandurile să creeze un logo captivant și memorabil. Potențialul creativ al acestui instrument este la fel de imens ca oricare altul din această listă și vă permite să creați rapid un logo pentru afacerea dvs..

Introduceți toate informațiile solicitate și veți obține o imagine detaliată a aspectului produsului final. După aceasta, depinde de dvs. să vă ștergeți sigla și să o personalizați. După ce l-ai șlefuit suficient, îl poți descărca în două formate diferite. Cel mai bun instrument de creare a logo-ului, cum ar fi mărcile Tailor, vă va permite să descărcați atât o versiune extinsă a logo-ului dvs. cât și una cu un fundal transparent. Un fundal transparent vă va permite să aplicați noul logo pe orice produs, carte sau loc pe care doriți, indiferent de mediu.

Caracteristici cheie

 • Crearea rapidă a logo-ului – creați un logo rapid introducând numele companiei dvs. în generatorul de logo automat
 • Alegeți preferințele – instrumentul de generare automată de logo vă permite să introduceți preferințele pentru a oferi un logo optimizat mai bine
 • Personalizați-vă singur logo-ul – după ce instrumentul va fi generat, puteți să-l introduceți și să-l reglați singur
 • Alegeți din mai multe sectoare – Instrumentul de generare a logo-urilor auto va crea un logo destinat industriei dvs.
 • Opțiuni de redimensionare – După ce ați creat un logo distractiv, îl puteți redimensiona în 21 de dimensiuni diferite pentru toate aplicațiile sale

Prețuri

 • Rezistent scăzut – gratuit
 • De bază – 3,99 USD
 • Standard – 5,99 USD
 • Premium – 12,99 USD
Accesați mărcile Tailor pentru informații suplimentare >>

Canva Logo Maker

Pagina de pornire Canva Logo Maker

Creatorul logo-ului Canva este una dintre cele mai bune opțiuni de pe piață. Acesta vă oferă toate instrumentele necesare pentru a crea un logo captivant, interesant și cu aspect minunat în câteva minute. Uneori, crearea unui logo pentru o secțiune, un produs sau orice altceva care nu este atracția principală nu necesită multă muncă.

Marca originală și sigla companiei ar trebui să fie întotdeauna în centrul atenției. Acesta este motivul pentru care potențialul de reacție puternic pe care producătorul de logo online Canva îl aduce la masă este atât de util. O atenție atentă către persoane fără experiență de proiectare prealabilă, vine cu o multitudine de presetări, șabloane și opțiuni de personalizare.

După ce ați creat noul logo al companiei dvs., îl puteți descărca în două formate diferite și chiar puteți să îl distribuiți pe rețelele de socializare, prin e-mail sau în orice altă platformă. Când creați un logo, doriți ca acesta să apară. Cea mai bună modalitate de a vă asigura că logo-ul dvs. este unic, distractiv și memorabil este să îl prezentați colegilor, partenerilor și prietenilor. După ce obțineți feedback esențial de la colegii dvs., producătorul de logo gratuit Canva vă va permite să vă modificați sigla după bunul plac.

Caracteristici cheie

 • Multe șabloane – dacă sunteți în căutarea unui logo rapid, veți iubi cantitatea de presetări și șabloane pe care acest program trebuie să le ofere
 • Proiectarea rapidă a logo-ului gratuit – proiectarea logo-ului dvs. este la fel de oportună în câteva minute, permițându-vă să creați un logo fantastic cu aspect fără prea mult efort
 • Nu este nevoie de cunoștințe prealabile în materie de proiectare – deoarece acest generator de logo se bazează în mare parte pe șabloane și presetări, nu trebuie să aveți cunoștințe de proiectare,
 • Detaliere manuală – după ce instrumentul a creat logo-ul pentru dvs., puteți să-l introduceți și să-l reglați în funcție de preferințele dvs. personale
 • Complet online – este un instrument complet online, ceea ce înseamnă că nu trebuie să descărcați nimic pentru a crea un logo uimitor

Prețuri

 • Liber
 • Pro – 9,95 USD
 • Întreprindere – 30,00 USD

Hatchful de Shopify

Hatchful by Shopify homepage

Shopify Logo Maker este unul dintre instrumentele esențiale ale oricărui arsenal de afaceri. Creatorul de logo Hatchful, Shopify este un instrument online puternic, care vă permite să creați un logo uimitor, complet personalizat pentru marca, compania sau media dvs. socială, absolut gratuit.

Vine cu sute de șabloane diferite, care vă ajută în procesul de proiectare. Întregul instrument este foarte, foarte simplu de utilizat, ceea ce înseamnă că veți crea logo-uri precum un profesionist în cel mai scurt timp. Acest instrument nu are nevoie de explicații – caracteristicile sale pure sunt explicative și, întrucât instrumentul în sine este gratuit, vă sfătuim să-i dați o fotografie singură, chiar dacă nu aveți nevoie de un logo. În general doriți să căutați o companie de încredere și care are o foaie de reprezentare mai bună decât Shopify?

Caracteristici cheie

 • Sute de șabloane – șabloane și presetări fac ca procesul de design de logo să fie mult mai ușor și mai rapid
 • Multe posibilități de proiectare – fiecare instrument din acest creator de logo vă va ajuta să creați un logo personalizat, unic și de înaltă calitate
 • Kit de social media – acest instrument vine însoțit de un set suplimentar de dimensiuni pentru logo-ul social media, disponibil la un preț ieftin
 • Destinată industriilor – vă puteți baza sigla în jurul industriei dvs. specifice cu multe presetări ale preferințelor industriei
 • Produs uimitor de înaltă rezoluție – faceți logo-ul dvs. în definiție înaltă și descărcați-l într-o multitudine de formate

Prețuri

 • Crearea unui logo – gratuit
 • Descărcarea logo-ului – 19,99 dolari

Squarespace Logo Maker

Squarespace Logo Maker homepage

Crearea unui logo gratuit nu este atât de simplă pe cât ați putea crede, dar cu un instrument precum creatorul logo-ului Squarespace, este mai simplu decât vă puteți imagina. Acest instrument este rezistent la gloanțe și nu vă înecă în reclame enervante despre cât de mare este. Devine direct la punct. După ce accesați acest site, primul lucru pe care îl veți face este să adăugați numele companiei dvs. După aceea, ai ajuns la instrumentul de proiectare în sine. Vă permite să vă personalizați logo-ul și să-l faceți propriul dvs. în întregime.

Sub instrumentele de personalizare, veți vedea ceva fundamental – cum arată logo-ul dvs. atunci când este aplicat în diferite locuri: o cămașă, o carte de vizită și o pagină web. Acestea sunt instrumente critice dacă doriți să experimentați cu noul logo. Trimiteți-le pentru revizuiri suplimentare de către prieteni, parteneri și clientelă. După ce ați terminat experimentarea cu numeroasele instrumente de personalizare de care aveți la dispoziție, puteți descărca noul logo și apoi puteți începe să îl implementați în cadrul mărcii, strategiei de marketing sau a oricărui alt lucru pentru care sigla dvs. este predefinită..

Caracteristici cheie

 • Crearea logo-ului simplificată – procesul de creare a logo-ului este la fel de simplu ca introducerea numelui companiei dvs. și redarea în setări
 • Funcții de vizualizare a logo-ului – odată ce logo-ul dvs. este generat, îl puteți vizualiza implementat într-un tricou, un site web sau o carte de vizită
 • Elemente de design uimitoare – crearea logo-ului dvs. este simplificată în continuare prin utilizarea de elemente de design uimitoare, care sunt disponibile cu ușurință atunci când utilizați instrumentul
 • Opțiuni de format extraordinare – după ce ați finalizat crearea logo-ului dvs. de afaceri uimitor, îl puteți salva într-o multitudine de formate

Prețuri

 • Crearea unui logo dacă sunteți client Squarespace – Gratuit
 • Crearea unui logo dacă nu sunteți client Squarespace – 10 USD

Ucraft Logo Maker

Pagina de pornire Ucraft Logo Maker

Creatorul de logo Ucraft este un instrument popular de creare a logo-ului online. Este la fel ca restul din această listă, deoarece vă cere să introduceți numele companiei dvs. la început. După ce ați adăugat numele companiei, veți fi adus la instrumentul de personalizare.

Când vine vorba de opțiunile de personalizare a logo-ului, instrumentul de design logo gratuit Ucraft strălucește. Nu este revoluționar, dar este simplu și vă permite să creați un logo util în câteva minute. Nu aveți nevoie de cunoștințe prealabile de proiectare pentru a utiliza acest instrument la maximum. Este incredibil de versatil în această aplicație, ceea ce înseamnă că puteți utiliza logo-ul pe care l-ați creat cu software-ul Ucraft practic oriunde.

Ceea ce diferențiază acest instrument de concurență este șabloanele sale. Deși nu are multe șabloane decât restul din această listă, versatilitatea șablonului în sine este fantastică. Toate șabloanele se potrivesc unei anumite afaceri și toate sunt suficient de diferite pentru a vă ajuta în crearea logo-ului.

Caracteristici cheie

 • Generarea rapidă a logo-ului – în timp ce majoritatea instrumentelor de creare a logo-urilor vor genera un logo pentru dvs., niciunul nu o va face cu viteza Ucraft
 • Personalizare manuală – Ucraft vă permite să vă editați complet logo-ul generat, făcându-l propriul dvs.
 • Vârful simplității liniei – dacă nu sunteți mulțumit de generație, puteți edita sigla. Editarea nu necesită nicio cunoștință de proiectare anterioară și vă permite să creați un produs uimitor
 • Opțiunea de pictogramă extinsă – cantitatea mare de icoane din care puteți alege este uluitoare, accelerând în continuare crearea logo-ului și sporind calitatea acestuia

Prețuri

 • Descărcarea în PNG – Gratuit
 • Descărcarea în format HD SVG – 7,00 USD

FreeLogoDesign

Pagina de pornire FreeLogoDesign

Un software de design de logo premium ar trebui să îndeplinească cu promptitudine toate nevoile creative, toate fiind de înaltă calitate. Acolo intră în joc o unealtă precum dashing-ul FreeLogoDesign. Este unul dintre cele mai populare instrumente de creare a logo-urilor online dintr-un motiv.

După introducerea numelui companiei dvs., veți fi adus la instrumentul de personalizare. Acesta este, desigur, standardul industriei, dar ceea ce îl face să fie pop sunt opțiunile de personalizare în sine. Vi se oferă mult mai multă libertate atunci când utilizați acest instrument, deoarece opțiunile de personalizare nu se bazează exclusiv pe șabloane, presetări și alt conținut premadat..

Puteți să vă faceți cu adevărat sigla dvs. atunci când utilizați un instrument precum FreeLogoDesign. Vă permite să faceți un logo gratuit online fără înregistrare și să îl descărcați imediat după ce creați un logo excelent pentru afacerea dvs..

Caracteristici cheie

 • Ușor de utilizat – unele instrumente de creare a logo-urilor pot fi puțin complexe, dar designul GUI ușor de utilizat de FreeLogoDesign face ca logo-urile uimitoare să fie rapide, simple și simplificate
 • Opțiuni de branding – atunci când creați un logo cu FreeLogoDesign, îl puteți utiliza pentru a îmbunătăți brandingul, pentru a face o campanie promoțională sau pentru a-l utiliza în cadrul produsului / serviciului dvs.
 • Mii de șabloane – un generator de logo bun necesită mai multe șabloane, iar instrumentul de creare a logo-ului FreeLogoDesign are multe dintre ele de oferit
 • Diverse dimensiuni și formate – acest instrument vă permite să vă salvați fișierele în mai multe dimensiuni și formate, cum ar fi PNG, JPG și SVG
 • Nu este necesar niciun cont – dacă doriți să creați un logo distractiv, uimitor și ușor cu acest instrument, nu este nevoie să înregistrați niciun cont

Prețuri

 • Rezistent scăzut – gratuit
 • Rezultat ridicat – 34 dolari
 • Site Web & Logo Bundle – 109 USD

LogoMaker

Pagina de pornire LogoMaker

LogoMaker este una dintre cele mai populare opțiuni de pe piață. Rapiditatea și simplitatea sunt principalele caracteristici ale acestui creator de logo. Vă permite să creați un logo uimitor în câteva minute, iar instrumentele de personalizare asociate acestuia sunt exemplare.

Acest software este realizat pentru viteză și vine cu peste 10.000 de presetări și șabloane diferite din care puteți alege. Dar, potențialul de creare a logo-ului și o multitudine de opțiuni de personalizare nu sunt principalele puncte ale acestui instrument.

Spre deosebire de alte instrumente care vă permit să faceți doar un logo, acesta vă va permite să aflați despre ceea ce faceți. Este livrat cu o serie de cărți electronice despre crearea siglelor și câteva articole esențiale despre procesul în sine. În timp ce puteți crea un logo în câteva minute, puteți petrece, de asemenea, ore întregi proiectând magnum opusul dvs. fără să vă dați seama chiar.

Caracteristici cheie

 • Logo unic – acest instrument excelent vă permite să creați un logo complet unic pentru afacerea dvs.
 • Lucrați cu un designer – Prin utilizarea acestui instrument, puteți contacta un designer profesionist pentru a vă ajuta cu logo-ul dvs.
 • Numeroase revizii – dacă ați ales să lucrați cu funcția designerului, veți primi revizii nelimitate până când nu sunteți mulțumit de produsul dvs.
 • Serviciu excelent pentru clienți – dacă nu sunteți mulțumit de sigla dvs., puteți contacta serviciul pentru clienți care este prietenos, plăcut și receptiv
 • 10000 de presetări – în timp ce unele instrumente pot oferi câteva mii de presetări și șabloane, generatorul de logo online LogoMaker vă va oferi 10000 de șabloane și presetări diferite din care să alegeți

Prețuri

 • Gratuit pentru a face cât mai multe logo-uri fără a descărca
 • De bază – 39,95 USD
 • Premium – 59,90 USD

Pagina de pornire NameCheap Logo Maker

Producătorul de logo gratuit Namecheap este un instrument popular online, cu accent pe crearea logo-ului ghidat. Nu toată lumea din lume este la fel de creativă ca un designer și niciunul nu are un cadou pentru proiectare. Aici intră în joc NameCheap. Acesta vă va ghida prin fiecare pas al procesului de creare a logo-ului și vă va permite să terminați cu un logo de înaltă performanță pentru afacerea dvs..

Spre deosebire de multe alte instrumente care vă permit să creați un logo gratuit și care necesită apoi plata pentru a-l descărca sau utiliza – procesul de creare a logo-ului NameCheap este cu adevărat gratuit de la început până la sfârșit. Ca și cele mai bune instrumente din jur, acest creator de logo vă permite să vă testați logo-ul pe diferite produse și să vedeți cum arată într-un mediu 3D.

Caracteristici cheie

 • Absolut gratuit – în timp ce alte instrumente „gratuite” s-ar putea face publicitate ca atare, acesta vă permite de fapt să descărcați gratuit randurile de înaltă calitate ale logo-ului dvs.
 • Proiectare asistată de AI – dacă doriți să creați un logo, instrumentul de generare AI este aici pentru a vă ajuta
 • Proiectare mobilă – nu trebuie să fiți pe computer pentru a crea un logo uimitor, deoarece instrumentul logo-ului NameCheap funcționează pe toate dispozitivele și sistemul de operare
 • Nu este necesară înregistrarea – Pentru a obține beneficii complete ale acestui instrument de creare a logo-ului, nici nu trebuie să vă creați un cont
 • Opțiuni SVG și PNG – puteți descărca gratuit logo-ul dvs. în SVG și PNG

Prețuri

 • Liber

LogoMakr

Pagina de pornire LogoMakr

LogoMakr este poate unul dintre cele mai interesante instrumente logo gratuite din partea liberă a lucrurilor. Spre deosebire de alte dispozitive care fac cea mai mare parte a slujbei pentru tine, acesta este un instrument de creare a logo-urilor care se ocupă de designeri amatori.

Dacă vă considerați o persoană creativă, veți iubi acest software. Instrumentul de design logo LogoMakr vă permite să creați logo-uri uimitoare într-o manieră rapidă și vă oferă chiar și un videoclip cu instrucțiuni la începutul procesului.

Caracteristici cheie

 • Mii de pictograme de stoc – dacă doriți să creați un logo rapid cu acest instrument, veți avea o cantitate foarte mare de materiale care vă vor ajuta să creați
 • Sute de fonturi – crearea unui logo implică, de regulă, anumite litere, iar cantitatea suficientă de fonturi pe care LogoMakr o aduce în tabel ajută cu siguranță
 • Opțiune de proiectare asistată – dacă doriți să aveți un profesionist care să vă ajute, puteți cu LogoMakr
 • Salt direct la acțiune – când accesați site-ul web, nu veți obține niciun text plictisitor, veți fi introdus chiar în acțiunea de creare a logo-ului

Prețuri

 • Liber
 • Design logo personalizat – 299 USD

Cel mai bun

Alegerea celui mai bun producător de logo nu va fi ușor, dar norocos pentru dvs., am compilat o listă cu creme de la creme de software pe web.

Cei mai buni producători de logo gratuit

Cei mai buni de pe piață nu trebuie să coste întotdeauna o mică avere. Unele dintre cele mai bune instrumente de creare a logo-urilor online sunt gratuite, așa că oferim celor mai buni creatori de logo online gratuite o recenzie mai aprofundată.

Wix Logo Maker

În cazul în care instrumentul gratuit Wix strălucește este simplitatea ei pură. Oferă un serviciu asemănător unui premium, absolut gratuit. Principalele caracteristici îl fac un instrument puternic de observat atât pentru persoane fizice, cât și pentru branduri și companii.

Vă permite să utilizați o varietate de șabloane și presetări pentru a vă crea logo-ul. Wix are o orientare strictă asupra mărcii, stabilindu-l ca un instrument de afaceri excelent.

Caracteristici cheie

 • Multe presetări și șabloane
 • Instrument orientat spre afaceri
 • Personalizarea completă a logo-ului
 • Crearea logo-ului asistat
 • Liber de la început până la sfârșit
 • Fișe logo pentru inspirație

Squarespace Logo Maker

Squarespace este un serviciu online foarte renumit care te ajută să creezi o multitudine de lucruri. Instrumentul său puternic de proiectare a logo-ului nu este doar o carte pe puntea Squarespace. Squarespace vă permite să creați un site interesant interesant, cu cea mai mare ușurință. La fel ca software-ul logo, întregul proces de creare a site-urilor este simplu, eficient și simplu.

Când vine vorba de crearea siglelor, procesul este rapid, distractiv și eficientizat. Una dintre cele mai mari caracteristici pe care le are acest instrument de creare a logo-ului este să vă arate cum arată logo-ul dvs. într-un mediu real. Puteți vedea cum arată logo-ul dvs. pe o cămașă, marfă, cărți de vizită și când este aplicat pe un site web. Această abordare a implementării este o abordare interesantă, deoarece SquareSpace în sine este un instrument de proiectare web și creare de site-uri web.

Caracteristici cheie

 • Un proces simplu de construire a logo-ului
 • Instrumente de selecție și modificare robuste
 • Multe decalcomanii, șabloane și presetări
 • Crearea logo-ului în timp util
 • Reprezentare 3D pe carduri, mărfuri și site
 • Liber de la început până la sfârșit

Cei mai buni producători de logo premium

Acum, când vorbim despre cele mai bune dintre cele mai bune, veți dori să plătiți bani pentru un logo excelent. Un logo excelent va stabili afacerea dvs. și, din moment ce îl veți folosi în mai multe aspecte ale activității dvs., ar trebui să vă dureze toată viața.

Un logo excelent poate fi creat de un proiectant desemnat, dar angajarea unui designer necesită o investiție substanțială. Dacă doriți să vă creați logo-ul de la zero, dar totuși aveți un produs final cu aspect profesional, poate doriți să utilizați un producător de logo online plătit.

Looka Logo Maker

Când vine vorba de instrumente de creare a logo-urilor, pur și simplu nu puteți greși cu software-ul profesional, cum ar fi Looka. Looka vine ambalat cu toate caracteristicile de care aveți nevoie pentru a crea un logo complet personalizat care se potrivește oricărei corporații. Dacă doriți să vă construiți marca sau să obțineți recondiționarea dorită pe care o merită compania dvs., va trebui să includeți un instrument precum Looka în arsenalul dvs. de afaceri.

Programul are, de asemenea, un preț rezonabil, ceea ce înseamnă că orice afacere poate beneficia de o investiție relativ mică.
Caracteristici cheie

 • O multitudine de șabloane și presetări diferite
 • Proces de design distractiv, distractiv și eficient
 • Export de înaltă rezoluție
 • Multe formate pentru a exporta în
 • Selectați dimensiuni pentru social media

Pune-l

Placeit este unul dintre cei mai cunoscuți producători de logo-uri ale companiei plătite, cu accent pe crearea de logo-uri de înaltă calitate pentru companii. Acest instrument vă permite să creați fără efort un logo uimitor, care este sigur că vă veți ridica la cele mai bune sigle de pe planetă.

Opțiunile sale de personalizare nu sunt standard. Acestea s-au concentrat pe ghidarea către crearea siglelor și pe permiterea exprimării personale numai dacă alegeți acest lucru. Vă permite chiar să descărcați în mai multe dimensiuni, formate și culori. Vine cu peste 8.000 de șabloane diferite, toate fiind realizate de designeri profesioniști.

Caracteristici cheie

 • Multe elemente de logo prestabilite și proiectate profesional
 • Opțiuni de logo animate
 • SImple export în mai multe formate
 • Proces ghidat și eficient
 • Crearea rapidă a logo-ului

Întrebări frecvente

Cum pot să îmi creez propriul logo gratuit?

Puteți utiliza oricare dintre instrumentele gratuite de creare a logo-urilor din această listă pentru a crea un logo distractiv, atractiv și utilizabil pentru afacerea dvs. Puteți chiar să le utilizați pentru a crea un logo pentru rețelele de socializare, marca personală sau produsul dvs. – cerul este limita.

Crearea logo-ului dvs. gratuit este la fel de simplă ca să folosiți un instrument din această listă – sau să aflați un pic despre editarea de fotografii de pe YouTube. Există multe videoclipuri cu instrucțiuni pe această temă și există și mai multe cursuri disponibile pentru o sumă mică de bani.

Care este cel mai bun producător de logo gratuit?

Toți factorii de creare a logo-urilor gratuite din lista noastră sunt opțiuni viabile dacă doriți să creați un logo cu aspect excelent pentru compania dvs., media socială sau marca dvs. Dacă ar trebui să alegem cele mai bune două opțiuni pentru un instrument de creare a logo-ului online gratuit, va trebui să mergem cu Wix și Squarespace.

Ce software este cel mai bun pentru designul logo-ului?

Tot software-ul din această listă are pro și contra unice. Dacă doriți să faceți un logo rapid și gratuit, puteți utiliza oricare dintre instrumentele furnizate pe lista noastră. Dacă doriți să faceți un logo profesional cu elemente de design de ultimă generație, puteți utiliza oricare dintre opțiunile plătite din lista noastră.

Photoshop, AutoCAD, GIMP și multe alte instrumente sunt disponibile la un preț ieftin sau absolut gratuit. Dacă doriți să creați un logo de la zero și să controlați în totalitate ceea ce faceți, veți dori să utilizați unul dintre aceste programe. Stăpânirea lor va dura destul de mult, dar până la urmă, vei avea o abilitate valoroasă.

Pot crea un logo în Photoshop?

Da. Photoshop este un instrument excelent care vă permite să creați un logo, dar spre deosebire de celelalte opțiuni din această listă, utilizarea Photoshop este greu. Pentru a crea corect un logo în Photoshop, va trebui să aveți ceva experiență cu programul.

Photoshop este un program uriaș, expansiv și extrem de complex. Nu trebuie să fiți un maestru absolut al Photoshop-ului pentru a crea un logo pentru compania dvs. Crearea unui logo nu va fi o sarcină ușoară, dar cu Photoshop, veți avea toate personalizările care vă plac.

Cum pot crea un logo de înaltă rezoluție?

Crearea unui logo de înaltă rezoluție înseamnă crearea unui logo în forma vectorială și descărcarea acestuia într-un format transparent, full-res, precum PNG. Întotdeauna doriți să exportați logo-ul dvs. în mai multe dimensiuni și variabile diferite.

Un lucru esențial în procesul de creare a logo-ului este acela că doriți întotdeauna să lăsați ceva loc pentru îmbunătățiri. Atunci când creați un logo, colectarea de feedback de la clienți, colegi și parteneri este esențială. Prin acest feedback, puteți face modificări ale logo-ului dvs. pentru a-și îndeplini mai bine scopul.

Cât costă un logo profesional?

Un logo profesional poate costa orice, de la câțiva dolari la o mie de dolari. Angajarea unui artist pentru a vă face sigla și a face multe revizii va costa destul de mulți bani. Cu toate acestea, dacă faceți singur logo-ul, utilizând un instrument de creare a logo-ului online, veți economisi o mulțime de bani și îl veți face exact așa cum doriți.

Concluzie

Dacă aveți unul dintre cele mai bune sigle acolo, veți face minuni pentru compania dvs. Un logo bun este cel mai bun mod de a arăta valorile mărcii tale către oricine aruncă chiar și o privire blestemată asupra lui. Compania dvs. va intra în capul oamenilor și veți fi primul lucru la care se gândesc când au nevoie de un anumit produs sau serviciu.

Dacă doriți să creați singur un logo, puteți utiliza instrumentul nay furnizat în această listă. Utilizarea unui instrument din lista sa vă va oferi multe opțiuni pentru a crea un logo atractiv fără nicio cunoștință de proiectare anterioară.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map