Cel mai bun formular online și instrumente de anchetă 2020

Formularele online și instrumentele de sondaj sunt cel mai bun mod de a vă conecta direct cu clienții online. Prin aceste două canale de comunicare unice, puteți colecta informații valoroase despre clienți și feedback-ul clienților acționabili pentru site-ul dvs. web. Acesta este exact motivul pentru care formularul online și instrumentele de sondaj au devenit atât de populare astăzi.


Este important să rețineți că toate aceste instrumente sunt diferite, în termenii cât de ușor de utilizat sunt, funcționalitățile pe care le oferă și aspectul formei și sondajului la final. Acesta este motivul pentru care este important să îl găsiți pe cel care se potrivește nevoilor dvs. și că clienții dvs. vor găsi atrăgători și ușor de utilizat.

Care sunt formularele și sondajele online?

Pini pentru imagini laterale

Formularele online pot fi pagini web întregi sau folosite ca element din pagina dvs. de destinație. Acestea se găsesc în mod obișnuit pe paginile de aterizare și de contact și permit utilizatorilor să introducă datele solicitate și apoi să vă transmită aceste date prin e-mail. De asemenea, pot fi utilizate pentru a permite utilizatorilor să acceseze conținut special la trimiterea formularului, cum ar fi un ghid gratuit, un ebook sau un abonament la un newsletter prin e-mail..

Sondajele online sunt rude mai tinere ale studiilor din fața în față și din studiile telefonice. În esență, acestea sunt în continuare aceleași – sunt folosite pentru a colecta opinia clientului cu privire la o chestiune specifică sau la un alt tip de informație. Practic, este un chestionar online pe care publicul țintă îl poate completa din mers sau din confortul caselor lor.

De ce ai nevoie de un formular online și instrumente de sondaj?

După cum vedeți, formularele online și instrumentele de sondaj au capacitatea unică de a vă deschide afacerea până la feedback constant. Dar de ce ai nevoie de instrumente? Pentru a crea formulare și sondaje, trebuie să știți cum să codați.

Cerințele de bază pentru crearea unui formular online cu aspect bun sunt cunoștințele în HTML, CSS, Bootstrap și PHP. Pentru sondaje online, va trebui să adăugați cunoștințe de administrare a bazelor de date.

Pe de altă parte, formularul online și instrumentele de sondaj nu necesită cunoștințe tehnice sau de codificare anterioare. Folosindu-le, puteți crea formulare și sondaje online complet funcționale și cu aspect excelent în câteva minute.

Lista celor mai populare forme online și instrumente de sondaj

Formularele și sondajele online sunt destul de utile atunci când doriți să rugați clienții să lase informațiile personale în urmă sau să ofere feedback-ul lor valoros. Aici veți găsi o listă cu cele mai bune forme online și instrumente de sondaj pe care să le utilizați pentru realizarea formularelor și sondajelor puternice.

SurveyMonkey

SurveyMonkey

SurveyMonkey este un software de sondaj online care vă ajută să creați și să derulați sondaje profesionale online. Este foarte puternic și o aplicație online bine cunoscută.

Formstack

Formstack

Formstack este un constructor de formulare online ușor de utilizat, care vă permite să creați și să marcați formulare fără cunoștințe de codare.

Accesați Formstack
TypeForm

TypeForm

Typeform este o platformă bazată pe web pentru colectarea și schimbul de informații, într-un mod conversațional, uman. Puteți crea formulare online interesante și conversaționale, sondaje, chestionare, pagini de destinație și multe altele cu Typeform.

Formulare Google

Formulare Google

Google Forms este un serviciu gratuit pe care îl puteți utiliza pentru a crea sondaje și chestionare online și pentru a le trimite altor persoane.

QuickTapSurvey

QuickTapSurvey

QuickTapSurvey este singura platformă de sondaj care vă permite să captați date oriunde, chiar și offline, indiferent dacă trebuie să colectați date în persoană sau să trimiteți sondaje online.

Bătăile inimii clientului

Bătăile inimii clientului

Client Heartbeat este o soluție de feedback a clienților și de gestionare a sondajelor care vă permite să reglementați și să automatizați sondajele pentru clienții dvs.

SurveyGizmo

SurveyGizmo

SurveyGizmo este un software online pentru crearea de forme și sondaje care ajută profesioniștii de afaceri și cercetătorii să răspundă la cele mai importante întrebări ale acestora.

Survicate

Survicate

Survicate este un instrument care ajută proprietarii de afaceri și marketerii să identifice tendința, comportamentul și multe altele ale clienților cu widget-urile site-ului său web, care acționează ca instrumente de sondaj care ajută utilizatorii să administreze sondaje scurte și să adune feedback-ul consumatorilor despre site-ul web, produsele și serviciile sale..

Accesați Supraviețuirea
PollDaddy

PollDaddy

PollDaddy este un serviciu care oferă widget-uri pentru sondaje pentru bloguri, site-uri web și rețele sociale.

Formsite

Formsite

Formsite este un serviciu care permite utilizatorilor non-tehnici să construiască formulare și sondaje web de calitate profesională fără experiență HTML sau codare.

GetSiteControl

GetSiteControl

GetSiteControl este un instrument freemium pentru a ajuta editorii cu generarea de plumb și implicarea utilizatorilor. Acesta aduce 7 widgeturi de apel la acțiune într-un singur plugin.

Formulare HubSpot

Formulare HubSpot

Creatorul gratuit de formular HubSpot vă ajută să convertiți fără efort vizitatorii anonimi ai site-urilor web. Toți cei care completează formularul dvs. vor fi automat direcționați în HubSpot CRM, care este gratuit și. Puteți gestiona în continuare relația cu acea persoană, setând sarcini de memento, apelând-o sau trimițându-le un e-mail personalizat personalizat.

Accesați Formulare HubSpot
logo-ul formplus

Formplus

Formplus este o aplicație web care ajută utilizatorii să creeze formulare simple online cu funcționalități puternice. Utilizatorii non-tehnici pot crea formulare cu logică condiționată, integrări de plată, câmpuri de colectare a semnăturilor, repetarea datelor și analitice. Formularele pot fi completate offline, precum și prin SMS.

SGS logo

SoGoSurvey

SoGoSurvey este o platformă de gestionare a feedback-ului care ajută clienții să îmbunătățească experiența clienților, să colecteze feedback-ul produsului și să crească implicarea angajaților.

Logo-ul de răspuns

Responsesuite

Responsesuite – transformarea feedback-ului în vânzări. ResponseSuite folosește inteligența sondajelor pentru a obține mai mulți clienți care cumpără mai multe produse, mai des.

logo jotform

Formulare mobile JotForm

JotForm Mobile Forms este un creator de formulare online care vă permite să completați formulare și sondaje, chiar și offline. Puteți personaliza formularele dvs. adăugând câmpuri de formular avansate și puteți atribui formularele pe care le-ați creat colegilor de echipă pentru o colaborare fără efort.

logo-ul feedier

Feedier

Feedier este un instrument de feedback care se remarcă de concurenți, cu o abordare omni-channel, o experiență de utilizator foarte atractivă și gamificată, precum și capacitatea de a oferi recompense la finalizarea feedback-ului.

Vizitați Feedier
logo-ul leadquizzes

LeadQuizzes

LeadQuizzes este un instrument online pentru sondaje și creatori de teste care vă permite să creșteți captarea de plumb și să aflați mai multe despre publicul dvs. Fie că aveți nevoie de 50 de puncte suplimentare pe lună sau 50.000, LeadQuizzes vă poate ajuta să creșteți.

sigla sondaj profs

ProProfs Survey Maker

ProProfs Survey Maker este un software puternic de sondaj bazat pe SaaS, care ajută profesioniștii să creeze sondaje de angajare online precum NPS, sondaje punctate, sondaje în aplicație, teste și sondaje.

Logo Engagebay

Formulare EngageBay

Formele EngageBay este simplu, puternic și cel mai bun constructor GRATUIT de forme. Toți cei care completează formularul dvs. vor fi direcționați automat la EngageBay CRM. Creați forme responsive și frumoase în câteva minute.

Concluzie

Formularele și sondajele online sunt metode puternice de colectare a informațiilor despre clienții dvs. online. Puteți începe să le utilizați începând de astăzi, datorită instrumentelor enumerate mai sus. Sperăm că aceste informații vă vor ajuta să selectați un instrument care să se potrivească nevoilor dvs. specifice și care să vă placă atât dvs., cât și publicului dvs. țintă.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map