Cea mai bună găzduire web WordPress

Sectorul de date

În acest ghid am colectat și analizat date din trei surse:


 • sondaj pentru profesioniști WordPress (176 răspunsuri)
 • recomandări compilate de la bloggerii de top (71 de bloggeri)
 • analizate date din rezultatele de căutare de top (evaluarea companiilor din primele 50 de rezultate de căutare)

Aceste informații vă vor oferi o înțelegere clară a companiei de găzduire web care este cea mai bună alegere.

Primele 3 alegeri pe baza rezultatelor sondajului

Bluehost

De 66 de ori
recomandat

Rata medie
4.19

Hai tăticu

De 54 de ori
recomandat

Rata medie
3.31

SiteGround

De 20 de ori
recomandat

Rata medie
4,58

Rețineți că cu cât compania este mai mare, cu atât veți primi mai multe opinii și care ar putea afecta ratingul mediu al companiei. În acest sens, aici sunt dimensiunile companiilor menționate mai sus:

 • BlueHost – 2.156.823 de domenii găzduite
 • GoDaddy (o companie de înregistrare, astfel că nu toate domeniile sunt site-uri web reale) – 43.163.218 domenii găzduite
 • SiteGround – 1.900.000 de domenii găzduite

Datele colectate de pe Webhostinggeeks.com pe 9 iunie 2018

Detalii despre rezultatele sondajului


Diagramă

Opinii + recomandări

evaluare

BlueHost

67

4.23

Hai tăticu

57

3.31

SiteGround

24

4,58

HostGator

18

3,95

Gazduire InMotion

15

4,43

LiquidWeb

4

4,39

a2 Gazduire

3

4,52

DreamHost

3

4.27

NeamCheap

3

4,02

WebHostingHub

2

4.19

iPage

2

3,91

O portocală mică

2

3.58

1 și 1

1

3,03

Opinia experților WordPress (Sondaj – 176 răspunsuri)

Sondajul a fost foarte simplu. Am solicitat experților să recomande o companie de găzduire WordPress din listă sau să o includă pe alta, dacă nu este pe listă. Am solicitat două opțiuni Companii WordPress partajate și WordPress gestionate. Rețineți că unele companii de găzduire web oferă servicii WordPress partajate și gestionate. Gazduirea comună costă mai puțin și va fi suficientă pentru a porni și a rula un blog sau un site web. După ce traficul dvs. de site crește, poate fi necesar să treceți la găzduire gestionată (dar nu este necesar). Dacă doriți să includeți părerea dvs., urmați acest lucru legătură.

36

Hai tăticu

32

BlueHost

23

SiteGround

14

In miscare

10

HostGator

51

Alte

Recomandarea celor mai buni bloggeri (71 opinii)

Am examinat site-urile de top ale bloggerilor și am verificat ce companii și servicii recomandate de găzduire WordPress folosesc. Puteți verifica lista bloggerilor aici, și rezultatele acestei analize mai jos.

35

BlueHost

21

Hai tăticu

8

HostGator

3

DreamHost

2

hostmaster

12

Alte

Evaluare din primele 50 de rezultate ale căutării

Am preluat lista tuturor companiilor menționate în sondaj și am colectat punctajele de evaluare din primele 50 de rezultate ale căutării Google. Puteți vedea datele culese aici iar mai jos sunt informațiile cu ratingurile medii colectate.

Rețineți că unele informații provin de pe site-urile web în care oamenii prezintă recenziile editorului. Aceasta înseamnă opinia și evaluarea unei persoane despre o anumită companie. Dar, unele site-uri colectează recenzii și evaluări ale utilizatorilor care ar putea reflecta opinia publică.

4,58

SiteGround

4,52

găzduire a2

4,43

In miscare

4,39

LiquidWeb

4.27

DreamHost

4.19

BlueHost

Informații suplimentare de verificat

Preț

De regulă, veți ajunge să plătiți undeva în jur de 5-15 USD pe lună pentru planul dvs. de găzduire WordPress partajat, plus taxa anuală de înregistrare a domeniului. Puteți găsi oferte și oferte fantastice, cu prețuri de până la 1,00 USD / lună pentru găzduire web. Dacă citiți Termenii și condițiile acestui tip de ofertă, veți înțelege că acesta este un preț promoțional dacă vă înscrieți pentru pachete de mai mulți ani. După această perioadă, rata va crește de obicei. Am văzut oameni surprinși de surprindere când vine data reînnoirii, așa că dorim să fiți conștienți de asta. Dacă doriți să mergeți pentru planuri de plată lunare, atunci consultați sau ghidați cele mai bune planuri de găzduire WordPress de la luna la lună.

Banii inapoi garantat

Majoritatea companiilor oferă anumite perioade complete de rambursare (30, 45, 90 de zile) și în această perioadă veți primi o rambursare completă. S-ar putea să vedeți reclamații „Oricare de garantare a înapoierii banilor” de la unele companii. De obicei, asta înseamnă că veți primi suma proporțională înapoi după trecerea perioadei sugerate. Asigurați-vă că citiți „Termenii de servicii”.

A sustine

În zilele noastre, majoritatea companiilor oferă suport tehnic 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână. Cu toate acestea, este întotdeauna bine să le testați prin e-mail la miezul nopții și sâmbătă seara, duminică dimineața, etc. Verificați cât timp durează pentru a răspunde. Pe lângă viteza răspunsurilor, verificați dacă sunt competenți din punct de vedere tehnic. Nu ați dori să vă înscrieți cu o gazdă care este operată de o mulțime de vânzători care știu doar să vândă și să nu rezolve probleme.

Instalare cu un singur clic

În timp ce fiecare gazdă are panouri de control diferite, procesul de instalare WordPress va fi similar. Majoritatea furnizorului de găzduire oferă o instalare WordPress cu un singur clic și veți găsi foarte ușor să o configurați. De obicei, veți vedea o pictogramă pe panoul de control al gazdei care scrie „Instalează WordPress”. și este la fel de simplu ca să faceți clic pe pictograma respectivă și să urmați instrucțiunile pas cu pas pentru a instala cea mai recentă versiune a WordPress.

Uptime

Cele mai multe companii vor oferi 99,9% sau 100% uptime. Realitatea este că fiecare server are nevoie de timp pentru repornirea și remedierea eventualelor erori hardware. Trebuie să înțelegeți că 0,01% din timpul de oprire înseamnă că serverul dvs. ar putea fi indisponibil aproximativ 8 ore și jumătate pe parcursul unui an. Astfel, 99,9% nu este o companie nebună cu un număr mare care vă promite, de fapt, acest număr ar trebui să fie și mai mare. Realitatea este că serverele sunt piese hardware și, deși sunt destul de fiabile, au nevoie de întreținere din când în când.

Viteza de încărcare

Viteza site-ului dvs. web este crucială și Google a anunțat viteza site-ului ar avea un impact asupra clasamentelor de căutare. Dacă căutați pe Internet, puteți găsi unele site-uri care efectuează teste de viteză ale diferitelor companii de găzduire. Aceste teste sunt utile, dar rezultatele ar putea varia, deoarece toate aceste teste s-au făcut pe baza performanței unui singur site web găzduit pe unicul server al furnizorului de găzduire. Astfel, aceste teste sunt inutile și nu vă oferă nicio valoare, deoarece nu știți cum ar funcționa site-ul dvs. După ce configurați site-ul dvs. web cu furnizorul de hosting pe care îl alegeți, ar fi să vă verificați site-ul și să lucrați la îmbunătățirea acestui factor. Iată câteva instrumente gratuite pe care le puteți folosi pentru a vă testa viteza Loadimpact, Pingdom, Google PageSpeed.

Copiile de rezervă

Un lucru la care trebuie să acordați atenție este o copie de rezervă. Poate fi o diferență uriașă între opțiunile de rezervă ale gazdelor web. Este important să aveți un plan de backup bun, deci cea mai bună alegere ar fi o gazdă care efectuează copii de rezervă zilnic. Cea mai rea opțiune ar fi să mergi cu o gazdă care nu are plan de rezervă. Multe gazde web oferă copii de rezervă pentru o taxă suplimentară, așa că verificați asta. Dacă prețul pare rezonabil, atunci merită cel mai definitiv costul. Nu uitați, dacă site-ul dvs. web se reduce și nu aveți nicio copie de rezervă, nu există nicio modalitate de a-l recupera înapoi. Pentru a repeta încă o dată: copiile de rezervă obișnuite sunt obligatorii!

Certificat SSL

Dacă intenționați să vindeți bunuri sau servicii prin intermediul site-ului dvs. web, poate doriți să vedeți dacă gazda web vă permite să configurați SSL (Secure Sockets Layer). Este posibil să fi văzut asta pe alte site-uri unde adresa lor web începe cu un „https: //” în loc de „http: //”. Certificatul SSL va fi necesar dacă intenționați să colectați informații despre plățile cu cardul de credit. Dar, de vreme ce Google a anunțat că vor folosi „https: //” ca factor de clasare, asta înseamnă că site-ul dvs. web poate fi mai mare dacă îl utilizați, tot mai multe site-uri au început să treacă la conexiuni sigure. Astfel, este important să verificați dacă este disponibil înainte de a vă angaja cu gazda.

Locația serverelor

Dacă nu stai în SUA, ai opțiunea de a-ți găzdui site-ul cu un furnizor local. Ar fi mai ușor să se ocupe de asistență și să le contacteze prin telefon sau o vizită, dacă este necesar. Internetul este global și puteți deschide orice site web indiferent unde se află. De exemplu, dacă un site are o adresă web franceză, aceasta nu înseamnă că site-ul se află de fapt pe un server plasat în Franța. Deși datele călătoresc cu viteză mare, va exista întotdeauna o întârziere mai mare cu o distanță mai mare între un server și computerul utilizatorului. Cea mai bună soluție ar fi să localizați site-ul dvs. web pe un server care este cel mai aproape de publicul dvs. Astfel, nu uitați să verificați unde își plasează gazda web serverele.

Prezentare rapidă a primelor 3 alegeri

Bluehost

Bluehost

De 66 de ori
recomandat

Rata medie

4.19

BlueHost a crescut cot la cot cu Internetul. Fondată în 1996, este una dintre cele mai mari companii de găzduire din lume și mulți bloggeri de top o recomandă. Acum deținută de Endurance International Group, compania găzduiește peste două milioane de site-uri web.

Pro-uri

 • cPanel personalizabil
 • timp de funcționare bun
 • mare sprijin
 • găzduire specializată WordPress

Contra

 • caracteristici suplimentare costisitoare
 • lipsa de opțiuni de constructor de site-uri web
 • prețuri neclare pentru planurile de găzduire

Preț

Gazduire partajată (potrivită pentru WordPress) cu ofertă redusă: Planul de pornire începând de la 2,75 USD.

Notă: Pachetele de găzduire au o rată redusă pentru cumpărătorii pentru prima dată și au limitări de timp.

Hai tăticu

Hai tăticu

De 54 de ori
recomandat

Rata medie

3.31

Fondată în 1997, GoDaddy a început ca registrator de domenii și s-a ramificat la găzduire web. Astăzi, este cel mai mare registrator acreditat de ICANN, care deservește peste 12 milioane de clienți. GoDaddy este, de asemenea, renumit pentru reclame Super Bowl și NASCAR. Nu se poate nega faptul că este gigantul din industria de hosting.

Pro-uri

 • multe planuri de găzduire
 • uptime excelentă
 • Servere Windows și Linux pentru toate planurile

Contra

 • constructor de site-uri plătit
 • adrese de e-mail limitate
 • vânzare fără încetare

Preț

Găzduire WordPress cu ofertă redusă: Plan de bază începând de la 3,99 USD.

Notă: Pachetele de găzduire au o rată redusă pentru cumpărătorii pentru prima dată și au limitări de timp.

Siteground

SiteGround

De 20 de ori
recomandat

Rata medie

4,58

În 2004, SiteGround, proprietate privată, a fost fondată într-o cameră de cămin, de către un grup de vrăjitori universitari. Un jucător global, sediul SiteGround situat în Bulgaria, care a numit Silicon Valley din țările estului Bloc. Compania are servere la Chicago, Amsterdam și Singapore. Este greu să găsiți reclamații în acest sens
gazdă; clienții sunt de obicei foarte mulțumiți de servicii.

Pro-uri

 • serviciu excelent de asistență
 • uptime mare
 • puteți alege o locație a serverului
 • folosind constructorul de site-uri Weebly

Contra

 • spațiu limitat pe disc pentru cel mai scump plan de găzduire partajat
 • fără nume de domeniu gratuit

Preț

Gazduire partajată (potrivită pentru WordPress) cu ofertă redusă: Planul StartUp începând de la 3,95 USD.

Notă: Pachetul de găzduire reflectă 60% reducere la primul termen pentru cumpărătorii care fac prima dată.

Furnizori suplimentari de găzduire WordPress

GreenGeeks

GreenGeeks

GreenGeeks a fost fondată în 2008 în California. Este una dintre cele mai transparente companii pe care le-am întâlnit și GreenGeeks oferă informații simple despre serviciile sale. Nimic nu este ascuns cu litere mici.

Dacă împărtășiți îngrijorarea noastră pentru mediul înconjurător, veți fi bucuroși să știți că serverele GreenGeek au o putere de 300 la sută. Acest lucru îi plasează în topul celor mai ecologice companii de găzduire.

Pro-uri

 • una dintre cele mai conștiente gazde ecologice
 • 99,99 la sută uptime
 • tablou de bord elegant
 • o autentificare pentru tot

Contra

 • lipsește sprijinul comunității
 • timpi de încărcare inconsecvenți
 • incapacitatea de a obține o autentificare separată cPanel

Preț

Găzduire WordPress cu ofertă redusă: Plan inițial începând de la 3,95 USD.

Notă: Pachetele de găzduire au o rată redusă pentru cumpărătorii pentru prima dată și au limitări de timp.

Kinsta

Kinsta

Kinsta este un furnizor de găzduire WordPress, gestionat premium, cu o infrastructură alimentată de platforma Google Cloud. Au lucrat de mai bine de cinci ani, oferind servicii de ultimă oră. Găzduirea lor este potrivită pentru o mare varietate de utilizatori, inclusiv întreprinderi mici și întreprinderi cu trafic ridicat.

Kinsta are numeroase caracteristici remarcabile, pe lângă arhitectura obsesivă a vitezei și rețeaua de înaltă securitate, au o echipă de asistență a experților WordPress care lucrează non-stop și au construit MyKinsta, propriul tablou de bord de gestionare a site-ului de la sol..

Pro-uri

 • verificări regulate de funcționare, backupuri zilnice complete, scanare malware, garanție gratuită de remediere a hack-urilor
 • tablou de bord de gestionare a site-urilor personalizate
 • SSL gratuit
 • CDN gratuit
 • Acces SSH
 • migrații gratuite

Preț

Planurile lui Kinsta pornesc de la 30 de dolari. Oferă 2 luni de concediu pentru toate abonamentele anuale.

Concluzie

Găsirea celui mai bun furnizor de găzduire web WordPress pentru noul dvs. site ar putea fi un pic dificilă. Mai ales dacă o parte din terminologia implicată este nouă pentru tine. Sperăm că informațiile de mai sus vă vor ajuta să alegeți cea mai fiabilă și mai de încredere gazdă WordPress bazată pe toate datele pe care le-am colectat. Fiecare dintre primele trei companii de găzduire WordPress oferă servicii și ajutor de excepție. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări, deoarece am testat toți furnizorii de hosting de top din industrie.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Liked Liked