Paras Web Analytics -työkalu 2020

Yrityksesi ei voi toimia kunnolla nykymarkkinoilla riippumatta toimialasta, ellet tiedä kuinka ylläpitää aktiivista verkkosivustoa, joka on rakennettu nykyisten suuntausten mukaisesti.


Jotta voit kehittää kannattavaa verkkosivustoa, sinun on kuitenkin asetettava se suurennuslasin alle. Ainoa tehokas tapa mukauttaa ja mukauttaa verkkosivustosi kohdeyleisösi tarpeisiin on alistaa se analytiikalle.

Tästä syystä sinun on opittava verkkoanalytiikkatyökaluista, syventävä niiden monimuotoisuutta ja selvitettävä, kuinka niitä voidaan käyttää verkkosivustollasi..

Analytics

Google Analyticsin aloittelijan opas

Tässä oppaassa aiomme keskustella erilaisista analytiikkatyökaluista ja siitä, kuinka ne voivat auttaa sinua parantamaan yrityksesi eri näkökohtia tarjoamalla sinulle tärkeitä tietoja käyttäjän tiedoista.

Lue opas

Mikä on verkkosivustoanalytiikka?

kaavio

Verkkosivun analysointi sisältää sarjan prosesseja, jotka on kehitetty seuraamaan kävijöiden käyttäytymistä verkkosivustollasi.

Verkkosivun analysointityökalujen takia voit muuttaa verkkosivustosi karttaksi. Tämä kartta näyttää verkkosivustosi suosituimmat alueet, mutta se voi myös osoittaa alueille, jotka ovat täysin laiminlyötyjä ja joita käydään harvoin.

Tämä CRM-haara voi myös antaa sinun seurata kävijöidesi napsautuspolkua. Voit seurata heidän matkaansa ensimmäiseltä sivulta, jolle he ovat ostaneet tuotteen loppuun tai hylätä ostoskorin.

Hienoa näissä työkaluissa on, että ne voivat esitellä tietosi ei laajassa luettelossa tietolomakkeista, joita on vaikea tulkita ja vaikeasti luettavia, vaan kaavioiden, kaavioiden ja taulukoiden muodossa..

Miksi tarvitset verkkoanalytiikkatyökaluja?

Palautettujen tietojen, verkkosivustojen analyysitulosten ansiosta pystyt tekemään tiettyjä päivityksiä, jotka lisäävät blogisi tai verkkosivustosi liikennettä, herättävät uskollisuutta nykyisille asiakkaillesi ja auttavat sinua keräämään uusia.

Kun olet soveltanut analytiikkatyökaluja verkkosivustoosi, saat arvokasta tietoa verkkosivustosi kävijöiden käyttäytymisestä. Voit kehittää malleja, jotka kiertävät eniten myytyjä tuotteita, ostaa luopumisia ja alueita, joita kävijät pitävät ongelmallisina.

Kun olet kerännyt nämä tiedot, voit tehdä tehokkaita muutoksia verkkosivustoosi. Kun pääset eroon verkkosivustojen häiriöistä ja optimoit sivuitasi käyttämällä suosituimpia sivuja esimerkkinä, pystyt parantamaan asiakastyytyväisyyttä.

Lisäksi verkkoanalyysityökaluja voidaan käyttää myös välineenä markkinatutkimuksessa. Seuraamalla verkkosivustosi kävijöiden jalanjälkiä voit oppia heidän mieltymyksistään, nähdä, mitä he pitävät tarjouksessaan houkuttelevimpana, ja parantaa sitä näiden tietojen mukaisesti.

Luettelo suosituimmista verkkoanalyysityökaluista

On kuitenkin välttämätöntä, että löydät oikeat varusteet. Vain laatutyökaluilla voit kerätä arvokasta tietoa verkkosivustostasi, kävijöistäsi ja teollisuutesi kysynnästä. Seuraava luettelo sisältää suosituimmat verkkoanalyysityökalut, jotka ovat jo osoittautuneet tehokkaiksi, joten sinun tulisi aloittaa haku selaamalla sitä.

Crazyegg

Crazyegg

Crazy Egg on online-sovellus, joka tarjoaa sinulle silmäseurannan työkaluja, kuten lämpökartan, vierityskartan, peittokuvan ja konfetin, verkkosivuston toiminnan seuraamiseksi. Crazy Egg antaa sinulle kilpailuetua verkkosivustosi parantamiseksi sydämessäsi ilman korkeita kustannuksia.

Google Analytics

Google Analytics

Google Analytics on Googlen tarjoama Freemium-verkkoanalyysipalvelu, joka seuraa ja raportoi verkkosivustojen liikennettä. Sen avulla voit mitata mainostuottoasi ja seurata Flash-, video- ja sosiaalisen verkottumisen sivustojasi ja sovelluksiasi.

Clicky

Clicky

Clicky on kattava verkkoanalytiikkatyökalu, jonka avulla näet melkein kaiken, mitä voit koskaan toivoa verkkosivustosi liikenteestä. Siinä yhdistetään historiallinen raportointi reaaliaikaiseen verkkosivustojen seurantaan tavalla, joka on sekä helppoa että tyylikästä.

Käy Clickyssä
Pingdom

Pingdom

Pingdom tarjoaa sinulle yhden alustan ratkaisun verkkosivustojen, palvelimien tai verkkosovellusten saatavuuden ja suorituskyvyn seuraamiseen.

SimilarWeb

SimilarWeb

SimilarWeb on verkkoliikenteen älykkyystyökalu, joka erottaa itsensä muista kilpailullisista älykkyys- ja verkkosijainnityökaluista hyödyntämällä valtavan määrän napsautusvirran tietoja, jotka tulevat heidän selaimen lisäosista.

PageSpeed ​​Insights

PageSpeed ​​Insights

Google PageSpeed ​​on Google Inc: n työkaluryhmä, joka on suunniteltu auttamaan verkkosivuston suorituskyvyn optimoinnissa.

ClickMeter

ClickMeter

ClickMeter on kattava ja lopullinen työkalu, jonka avulla voit hallita uudelleenohjausta, seurata tapahtumia ja seurata kaikkien ulkoisten linkkiesi (liikenteen lähteiden) tilaa.

Käy ClickMeterissä
Piwik

Piwik

Piwik on ladattava ilmainen verkkoanalyysiohjelmistoalusta, joka tarjoaa yksityiskohtaisia ​​raportteja verkkosivustoltasi ja sen kävijöille, mukaan lukien käyttämät hakukoneet ja avainsanat, kielen, jota he puhuvat, mitkä sivut heille pitävät, lataamansa tiedostot ja paljon muuta

Woopra

Woopra

Woopra on helppokäyttöinen, reaaliaikainen web-seuranta- ja analysointisovellus, jonka avulla voit seurata asiakkaidesi verkko- ja mobiilitoimintaa, lomakkeita, sähköposteja, tukilippuja ja paljon muuta yhdessä paikassa asiakasanalytiikan avulla.

supermetrics-logo

Supermetrics

Supermetrics on johtava raportoinnin automatisointityökalu PPC: lle, SEO: lle, sosiaaliselle ja web-analyysille. Se auttaa digitaalisia markkinoijoita ilmoittamaan, seuraamaan ja analysoimaan vaivattomasti markkinointitietojaan Google Sheetsissä, Google Data Studiossa, Excelissä ja missä tahansa he haluavat käyttää tietoja.

Käy Supermetricsissä

johtopäätös

Laadukkaiden verkkoanalyysityökalujen jatkuvan käytön avulla voit kerätä arvokasta ja melko tarkkaa tietoa verkkosivustostasi. Verkkosivustosi kävijöiden käyttäytymistä koskevien tietojen perusteella pystyt tekemään kaikki tarvittavat säädöt ja vastaamaan siten markkinoidesi vaatimuksiin.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Liked Liked