Paras verkkosuunnittelu- ja graafiset työkalut 2020

Sekä web-suunnittelija että graafinen suunnittelija ovat digitaalikaudella erittäin suosittuja ammatteja. Vaikka näiden molempien ammattien ponnisteluilla on sama tarkoitus – tarjota ihana käyttäjäkokemus luomalla uskomattomia ja käyttäjäystävällisiä verkkosivustoja, ne eivät ole samoja. Jokainen näistä vaatii erityisen tiedon, taidot ja työkalut.


Mikä on web-suunnittelu?

Sivukuva hevonen

Ensimmäiset yhdistykset, jotka tulevat mieleen, kun sana web-suunnittelu nousee esiin, ovat verkkosivuston estetiikka ja lukuisat visuaaliset näkökohdat. Se on juuri se, mitä web-suunnittelu on – visuaalisten elementtien tekeminen asiakkaan verkkosivustolle.

Verkkosuunnittelu käsittää joukon erilaisia ​​taitoja, joita tarvitaan kaikkien verkkosivustolta löytyvien visuaalien tuottamiseen. Tätä varten web-suunnittelijoiden ei tarvitse osata koodata, mutta heidän on tunnettava graafisen suunnittelun käsitteet, parhaat UX-käytännöt ja tiedettävä, mitkä web-suunnittelutyökalut tekevät työstä.

Verkkosuunnittelu käsittää periaatteessa prosessit, jotka vaihtelevat käsitteellisestä suunnittelusta ja verkkosivuston suunnittelusta verkkosivuston ulkoasun rakentamiseen, värien, kirjasintyyppien ja interaktiivisten ominaisuuksien valintaan. Verkkosuunnittelun parantamiseksi suunnittelijoiden on myös osattava käyttää logoja, valokuvia, kuvakkeita ja clipart-sovelluksia vaikuttamatta kielteisesti verkkosivuston latausnopeuteen..

Mikä on graafinen suunnittelu?

Suunnittelun elementit ja periaatteet
Tarkastele suunnittelun elementtejä ja periaatteita

[Lunttilappu]

Graafinen suunnittelu puolestaan ​​on paljon laajempi kenttä. Siksi se tunnetaan myös nimellä viestinnän suunnittelu tai taidetta, jolla on tarkoitus. Vaikka web-suunnittelijat erikoistuvat visuaalien toimittamiseen, joita käytetään verkkosivuston luomisessa, graafiset suunnittelijat rakentavat visuaalisia kuvia, joita voidaan käyttää useissa tapauksissa.

CMYK vs. RGB
Näytä CMYK vs. RGB [Huijauslehti]

Toisin sanoen graafinen suunnittelu kattaa kaikki toimet, joiden tarkoituksena on välittää hyvin erityinen viesti suunnittelun kautta.

Graafisen suunnittelun muoto voi olla sekä fyysinen että virtuaali. Graafinen suunnittelija voi tuottaa visuaalisia kuvia verkkosivustoille, mutta hän voi myös suunnitella kuvia mainoksille, julisteille, pakkauksille, lehdille ja niin edelleen.

Graafinen suunnittelu sisältää kaikenlaisia ​​elementtejä lukuisissa yhdistelmissä. Nämä elementit ovat viivoja, muotoja, väriä, kirjasintyyppejä ja tekstuuria. Yhdistämällä kykynsä ja tekniikkansa graafiset suunnittelijat kykenevät luomaan vaikuttavia visioita ja upottamaan katsojat täysin uuteen maailmaan.

99designs

99designs

Löydä oikea suunnittelija seuraavalle projektillesi. Heillä on asiantuntijasuunnittelijoita yli 90 kategoriassa, joten löydät täydellisen ottelun.

Valitse mallisi

Luettelo suosituimmista web-suunnittelu- ja graafisista työkaluista

Vaikka alueet, joilla ne toimivat, eivät välttämättä ole samat, sekä web- että graafiset suunnittelijat käyttävät saman työkalupakin työkaluja. Tiedämme, että oikea työkalu voi kirjaimellisesti mullistaa työnkulun. Siksi olemme luoneet luettelon vuoden 2018 parhaista verkkosuunnittelu- ja graafisista työkaluista.

Freelancer

Freelancer

Freelancer on maailmanlaajuinen joukkotarjousmarkkinasivusto, jonka avulla potentiaaliset työnantajat voivat lähettää työpaikkoja, joita freelancerit voivat sitten tarjota suorittaakseen.

Käy Freelancerissa
oDesk

oDesk

Upwork, entinen Elance-oDesk, on maailmanlaajuinen freelance-alusta, jossa yritykset ja riippumattomat ammattilaiset yhdistävät ja tekevät yhteistyötä etäyhteyden kautta.

Dribbble

Dribbble

Dribbble on online-yhteisö, joka esittelee käyttäjän tekemiä kuvia. Se toimii graafisen suunnittelun, verkkosivujen suunnittelun, kuvien, valokuvauksen ja muiden luovien alueiden itsensä edistämisen ja verkostoitumisen alustana.

Fiverr

Fiverr

Fiverr on maailmanlaajuinen online-markkinapaikka, joka tarjoaa tehtäviä ja palveluita, hinta alkaa 5 dollaria suoritettua työtä kohden, josta se saa nimen.

Käy Fiverrissä
Suunnittelukilpailu

Suunnittelukilpailu

”Design Contest on verkkosivusto, joka on luotu yhdistämään ihmisiä, jotka etsivät kaikenlaisia ​​verkkosuunnittelupalveluita, ammattimaisten suunnittelijoiden kanssa. Sinun tarvitsee vain asettaa kilpailu, selittää mitä tarvitset ja yksinkertaisesti odottaa suunnittelijoiden keksimään ideoitaan.

Käy suunnittelukilpailussa
Behance

Behance

Behance on online-alusta, joka esittelee ja löytää luovaa työtä; se on paikka, jossa luova maailma päivittää heidän töitään yhdessä paikassa levittääkseen sitä laajasti ja tehokkaasti.

99designs

99designs

99designs on online-graafisen suunnittelun markkinat, jotka yhdistävät yli miljoonan lahjakkaan freelance-suunnittelijan luovien ihmisten, nerokkaiden yrittäjien, taitavien yritysten … jokaisen kanssa, joka tarvitsee minkäänlaista suunnittelutyötä.

Käy 99designs-sivustossa
Codementor

Codementor

Codementor tarjoaa välitöntä 1: 1-apua ohjelmistojen kehittämiselle – se on kysynnän mentorointimarkkina kehittäjille. He tekevät kehittäjille helpon yhteydenpidon asiantuntijoihin heti näytön / koodin jakamisen, videon ja chatin kautta.

Käy Codementorissa
Designhill

Designhill

Designhill tarjoaa interaktiivisen käyttöliittymän, jonka avulla asiakkaat voivat antaa reaaliaikaista palautetta ja arvioita suunnittelutöille, jotta suunnittelijat ymmärtävät paremmin asiakkaan odotuksia.

Käy Designhillissä
Zeplin

Zeplin

Zeplin on paras yhteistyökalu suunnittelijoiden ja kehittäjien välillä. Se katkaisee kokoukset puoliksi ja varmistaa, että mallit toteutetaan täydellisesti, muttei monimutkaisesti

Kangas

Kangas

Canva on ilmainen graafisen suunnittelun työkalusivusto, joka tarjoaa pääsyn yli miljoonaan valokuvaan, grafiikkaan ja fonttiin. Sitä käyttävät sekä suunnittelijat että ammattilaiset. Työkaluja voidaan käyttää sekä verkko- että painotuotteiden suunnitteluun ja grafiikkaan.

Easel.ly

Easel.ly

Easel.ly on yksinkertainen verkkotyökalu, jonka avulla kuka tahansa voi luoda ja jakaa tehokkaita visioita (infografioita, julisteita jne.) Ilman suunnittelukokemusta.!

Infogr.am

Infogr.am

Infogr.am on ilmainen verkkosivusto, joka nauttii laskentataulukoita ja .csv-tiedostoja ja pyyhkii upeaa, interaktiivista infografiaa.

Google-kaaviot

Google-kaaviot

Google Charts on interaktiivinen verkkopalvelu, joka luo graafisia kaavioita käyttäjän toimittamista tiedoista.

MyEcoverMaker

MyEcoverMaker

“Työkalu, jonka avulla voit helposti luoda kauniita ja ammattitaitoisia e-kirjan kansia – vaikka et ole koskaan suunnitellut mitään elämässäsi –

Snappa

Snappa

Snappa on työkalu, jonka avulla voit luoda kuvia itse blogi- ja Facebook-mainoksia varten.

Käy Snappassa
VECTR

VECTR

Vectr on ilmainen grafiikkaohjelmisto, jota käytetään vektorigrafiikan luomiseen helposti ja intuitiivisesti. Se on yksinkertainen, mutta tehokas verkko- ja työpöytäympäristöjen välinen työkalu, joka tuo mallisi todellisuuteen.

Visme

Visme

Visme on yksinkertainen työkalu, jonka avulla voit kääntää ideasi kiinnostavaan sisältöön esitysten muodossa.

TinyPNG

TinyPNG

TinyPNG on työkalu, joka optimoi kuvasi täydellisessä tasapainossa laadussa ja tiedostokoossa.

designwizard

Ohjattu suunnittelu

Suunnitteluvelho on yksinkertainen graafisen suunnittelun työkalu, jonka avulla voit luoda markkinointivideoita ja grafiikkaa minuuteissa. Niiden helppokäyttöisten mallien avulla voit muokata ja luoda helposti ammattimaisia ​​malleja ilman kokemusta.

crello-logo

Crello

Crello.com on visuaalinen editori, jonka avulla voidaan luoda sosiaalisen median kuvia, mainosbannereita, julisteita, sähköpostin otsikoita ja muita suosittuja muotoja.

johtopäätös

Oikean työkalun valitseminen verkko- tai graafiseen suunnitteluun on erittäin tärkeä tehtävä. Sen lisäksi, että se auttaa työskentelemään tehokkaammin, myös antaa sinulle mahdollisuuden luoda houkuttelevampia visioita. Toivomme, että tämä luettelo parhaista web-suunnittelu- ja grafiikkatyökaluista hyödyttää sinua ja että se auttaa sinua löytämään työkalusi, joka sopii sinun tarpeisiisi.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map