Paras online-lomake- ja kyselytyökalut 2020

Verkkolomakkeet ja kyselytyökalut ovat paras tapa olla yhteydessä suoraan asiakkaisiisi verkossa. Näiden kahden ainutlaatuisen viestintäkanavan avulla voit kerätä arvokasta asiakastietoa ja käytännöllistä asiakaspalautetta verkkosivustollesi. Tästä syystä tee-se-itse-verkkolomake ja kyselytyökalut ovat tullut niin suosittuksi tänään.


On tärkeää huomata, että kaikki nämä työkalut ovat erilaisia ​​sen suhteen, kuinka helppokäyttöisiä ne ovat, mitä toimintoja ne tarjoavat ja miltä muoto ja kysely lopulta näyttävät. Siksi on tärkeää löytää tarpeisiisi sopiva ja löytää asiakkaidesi houkutteleva ja helppo käyttää.

Mitä ovat online-lomakkeet ja kyselyt?

Sivukuvan nastat

Online-lomakkeet voivat olla kokonaisia ​​verkkosivuja tai niitä voidaan käyttää aloitussivun elementtinä. Ne löytyvät yleisesti aloitussivulta ja yhteystiedoista, ja niiden avulla käyttäjät voivat syöttää pyydetyt tiedot ja välittää ne sitten sinulle sähköpostitse. Niitä voidaan käyttää myös antamaan käyttäjille mahdollisuus käyttää erityistä sisältöä toimitettaessa lomake, kuten ilmainen opas, e-kirja tai tilaamalla sähköpostiuutiskirje..

Verkkotutkimukset ovat vanhojen koulujen nuorempia sukulaisia ​​kasvotusten ja puhelimitse. Ytimessä ne ovat edelleen samat – niitä käytetään keräämään asiakkaan mielipide jostakin tietystä asiasta tai muun tyyppisestä tiedosta. Periaatteessa se on online-kyselylomake, jonka kohdeyleisösi voi täyttää ollessasi liikkeellä tai kotoaan sopivana.

Miksi tarvitset verkkolomaketta ja kyselytyökaluja?

Kuten huomaat, online-lomakkeilla ja kyselytyökaluilla on ainutlaatuinen kyky avata yrityksesi jatkuvalle palautteelle. Mutta miksi tarvitset työkaluja? Lomakkeiden ja kyselyjen luomiseksi sinun on tiedettävä, kuinka koodata.

Perusvaatimukset hyvännäköisen verkkolomakkeen rakentamiselle ovat HTML-, CSS-, Bootstrap- ja PHP-tietojen tuntemus. Verkkokyselyihin sinun on lisättävä tietokannan hallintotiedot.

Verkkolomake ja kyselytyökalut eivät sitä vastoin vaadi aiempaa teknistä tai koodaustietoa. Niitä käyttämällä voit rakentaa muutamassa minuutissa täysin toimivia ja näyttäviä verkkolomakkeita ja tutkimuksia.

Luettelo suosituimmista online-lomakkeista ja kyselytyökaluista

Verkkolomakkeet ja kyselyt ovat varsin käteviä, kun haluat pyytää asiakkaitasi jättämään henkilökohtaiset tiedot taakse tai antamaan arvokasta palautetta. Täältä löydät luettelon parhaista online-lomakkeista ja kyselytyökaluista, joita voidaan käyttää tehokkaiden lomakkeiden ja kyselyjen tekemiseen.

SurveyMonkeyn

SurveyMonkeyn

SurveyMonkey on online-kyselyohjelmisto, jonka avulla voit luoda ja suorittaa ammattimaisia ​​verkkotutkimuksia. Se on erittäin tehokas ja tunnettu online-sovellus.

Formstack

Formstack

Formstack on helppokäyttöinen online-lomakkeiden rakentaja, jonka avulla voit luoda ja merkitä lomakkeita ilman koodaustietoa.

Käy Formstackissa
TypeForm

TypeForm

Typeform on verkkopohjainen alusta tietojen keräämiselle ja jakamiselle ihmiskunnallisella tavalla. Voit luoda Typeformin avulla kiinnostavia ja keskustelevia online-lomakkeita, tutkimuksia, tietokilpailuja, aloitussivuja ja paljon muuta.

Google-lomakkeet

Google-lomakkeet

Google Forms on ilmainen palvelu, jonka avulla voit luoda online-tutkimuksia ja tietokilpailuja ja lähettää niitä muille ihmisille.

QuickTapSurvey

QuickTapSurvey

QuickTapSurvey on ainoa kyselyalusta, jonka avulla voit kaapata tietoja minne tahansa, jopa offline-tilassa, onko sinun kerättävä tietoja henkilökohtaisesti tai lähettämällä tutkimuksia verkossa.

Asiakkaan syke

Asiakkaan syke

Client Heartbeat on asiakaspalaute ja kyselyjenhallintaratkaisu, jonka avulla voit säännellä ja automatisoida asiakkaiden tutkimuksia

SurveyGizmo

SurveyGizmo

SurveyGizmo on online-kysely- ja lomakerakennusohjelmisto, joka auttaa liikemiehiä ja tutkijoita vastaamaan tärkeimpiin kysymyksiinsä.

Survicate

Survicate

Survicate on työkalu, joka auttaa yritysomistajia ja markkinoijia tunnistamaan asiakkaiden trendiä, käyttäytymistä ja paljon muuta verkkosivusto-widgetillä, jotka toimivat kyselytyökaluina, jotka auttavat käyttäjiä ylläpitämään lyhyitä kyselyjä ja keräämään kuluttajien palautetta verkkosivustosta, sen tuotteista ja palveluista.

Käy Survicate
Polldaddy

Polldaddy

PollDaddy on palvelu, joka tarjoaa kyselywidgetit blogeille, verkkosivustoille ja sosiaalisille verkostoille.

Formsite

Formsite

Formsite on palvelu, jonka avulla muut kuin tekniset käyttäjät voivat rakentaa ammattimaisia ​​verkkolomakkeita ja tutkimuksia ilman HTML- tai koodauskokemusta.

GetSiteControl

GetSiteControl

GetSiteControl on freemium-työkalu, jonka avulla julkaisijat voivat johtaa ja luoda käyttäjiä. Se tuo 7 toimintakehotus-widgetiä yhdessä laajennuksessa.

HubSpot-lomakkeet

HubSpot-lomakkeet

HubSpotin vapaamuotoisten rakennusohjelma auttaa sinua vaivattomasti muuttamaan tuntemattomia verkkosivustojen kävijöitä viittauksiksi. Jokainen lomakkeen täyttäjä ohjataan automaattisesti HubSpot CRM: ään, joka on myös ilmainen. Voit hallita edelleen suhdetta kyseiseen ihmiseen asettamalla muistutustehtäviä, soittamalla heille tai lähettämällä heille henkilökohtaisen sähköpostiviestin..

Käy HubSpot-lomakkeissa
formplus -logo

Formplus

Formplus on verkkosovellus, joka auttaa käyttäjiä luomaan yksinkertaisia ​​verkkolomakkeita, joissa on tehokkaat toiminnot. Ei-tekniset käyttäjät voivat luoda lomakkeita ehdollisella logiikalla, maksuintegraatioilla, allekirjoituskeräyskenttillä, toistavilla tiedoilla ja analytiikalla. Lomakkeet voidaan täyttää offline-tilassa ja tekstiviestitse.

SGS-logo

SoGoSurvey

SoGoSurvey on palautteenhallintaalusta, joka auttaa asiakkaita parantamaan asiakaskokemusta, keräämään tuotepalautetta ja kasvattamaan työntekijöiden sitoutumista.

Vastauslogo

Responsesuite

Responsesuite – palautteen muuttaminen myynniksi. ResponseSuite käyttää kyselyjen älykkyyttä saadaksesi enemmän asiakkaita ostamaan useammin tuotteitasi, useammin.

jotform-logo

JotForm-matkaviestinlomakkeet

JotForm Mobile Forms on online-lomakkeiden rakentaja, jonka avulla voit täyttää lomakkeita ja tutkimuksia jopa offline-tilassa. Voit mukauttaa lomakkeita lisäämällä edistyneitä lomakekenttiä ja määrittämällä luomasi lomakkeet joukkuetovereillesi vaivatonta yhteistyötä varten.

syöttölokin logo

Feedier

Feedier on palautetyökalu, joka erottuu kilpailijoista omikanavaisella lähestymistavalla, erittäin houkuttelevalla ja pelaamalla käyttäjäkokemuksella sekä kyvyllä antaa palkintoja palautteen valmistumisesta.

Käy syötteessä
leadquizzes-logo

LeadQuizzes

LeadQuizzes on online-kysely- ja tietokilpailuhenkilötyökalu, jonka avulla voit lisätä lyijykaappauksia ja oppia lisää yleisöllesi. Tarvitsetko 50 lisäliitettä kuukaudessa vai 50 000, LeadQuizzes voi auttaa sinua kasvamaan.

profs kyselylogo

ProProfs Survey Maker

ProProfs Survey Maker on tehokas SaaS-pohjainen kyselyohjelmisto, joka auttaa ammattilaisia ​​luomaan kiinnostavia verkkotutkimuksia, kuten NPS, pisteytettyjä kyselyjä, sovelluksen sisäisiä tutkimuksia, tietokilpailuja ja kyselyjä..

Engagebay-logo

EngageBay-lomakkeet

EngageBay Forms on yksinkertainen, tehokas ja lopullinen ILMAINEN lomakkeiden rakentaja. Jokainen lomakkeen täyttäjä ohjataan automaattisesti EngageBay CRM: ään. Luo reagoivia ja kauniita muotoja muutamassa minuutissa.

johtopäätös

Verkkolomakkeet ja kyselyt ovat tehokkaita tapoja kerätä tietoja asiakkaidestasi verkossa. Voit aloittaa niiden käytön jo tänään, yllä lueteltujen työkalujen avulla. Toivottavasti nämä tiedot auttavat sinua valitsemaan erityistarpeitasi vastaavan työkalun ja että sekä sinä että kohdeyleisösi pidät siitä.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Liked Liked