Mikä on VPN ja kuinka löydät parhaat VPN-palvelut?

60% VPN-käyttäjistä on huolissaan online-yksityisyydestään

Internetissä turvallisena pitäminen ja yksityisyyden ylläpitäminen ovat ensisijaisia ​​huolenaiheita sekä yrityksille että yksityishenkilöille tällä nopean online-laajentumisen aikana. Virtuaalisen yksityisen verkon muodossa oleva ratkaisu tarjoaa erilaisia ​​mukavuuksia – tietosuojaedut ovat vain joitain niistä.

Olet ehkä käyttänyt VPN: tä, mutta et tiennyt silloin, kun käytit sitä. Jos olet koskaan työskennellyt etäyhteydellä muodostamalla yhteyden yritysverkkoon, toimit VPN: n vesillä.

Joka sekunti 12 verkossa olevaa ihmistä joutuu tietoverkkorikollisuuden uhreiksi, yhteensä yli miljoona uhria ympäri maailmaa päivittäin. Vuoteen 2020 mennessä maailman on kyber puolustettava 50 kertaa enemmän tietoja kuin nykyään

Jos et tunne VPN-verkkoja tai tunnet niitä vain epämääräisesti, tämä opas on täydellinen sinulle. Aiomme johtaa sinut VPN-verkkoihin selittämällä, mitkä ne ovat, miten ne toimivat ja mitä etuja ne tarjoavat. Tarjoamme myös arvokkaita tietoja siitä, kuinka valita VPN-palveluntarjoaja, joka vastaa tarpeitasi, joko henkilökohtaisiin tai yritystarkoituksiin. Aloitetaan.

Mikä on VPN?

VPN_cod

Paras tapa visualisoida VPN on tarkastella sitä ikään kuin se olisi fyysisen tietokoneverkon versio. Ero tulee yhteysvälineisiin.

Fyysiset tietokoneverkot rajoitetaan yleensä johonkin sijaintiin, kuten kotiin tai toimistoon, ja tietokoneet ovat fyysisesti toisiinsa yhteydessä. VPN on virtuaalinen verkkotyyppi, antaa eri tietokoneiden liittyä verkkoon ja käyttää sitä Internetin käyttämiseen riippumatta niiden sijainnista. Fyysinen yhteys on edelleen olemassa, mutta nyt se koostuu sekä julkisista että yksityisistä kaapeleista, reitittimistä ja palvelimista. Ja etäisyysrajoja ei ole missään.

Joten VPN ei ole uusi uraauurtava laite, joka sallii tietokoneiden toimia kuin ne ovat fyysisesti toisiinsa linkittyneitä, mutta se on menetelmä tietokoneiden kytkemiseen virtuaaliseen verkkoon. Tämän menetelmän tarkoituksena on parantaa turvallisuutta ja parantaa loppukäyttäjän yksityisyyttä ilman rajoituksia Internetin sisällön käyttämiselle..

Joten miten VPN toimii?

Globaalilla tasolla yli neljäsosa vastaajista kertoo käyttäneensä virtuaalista yksityistä verkkoa tai välityspalvelinta Internetin käyttämiseen

Päästäksesi VPN-palveluun tarvitset ilmaisen tai maksetun VPN-palvelun. puhumme näiden kahden välisistä eroista myöhemmin. Kun olet tehnyt niin, saat VPN-asiakkaan asennettuna tietokoneellesi tai mobiililaitteeseesi, ja sieltä se kaikki alkaa.

VPN_network

VPN-asiakkaan kanssa saat pääsyn esiasennettuun VPN: ään, jonka tarjoaja on asettanut. Kun selaat Internetiä VPN: n kautta, tietokoneesi ei kommunikoi IP-osoitteen avulla, jonka Internet-palveluntarjoaja on määrittänyt sinulle. Sen sijaan se käyttää VPN: n tarjoamaa palvelua.

Alkuperäisen IP-osoitteen peittämisen lisäksi VPN suojaa myös kaikki tiedot. Joten miten tietojen luottamuksellisuus saavutetaan? VPN: t käyttävät protokollia koodataksesi kaikki tietokoneesi ja tietokoneesi välillä vaihdetut tiedot, joita käytät eräänlaisena yhdyskäytävänä Internet-yhteyteen pääsyyn. Tässä on yleisimmin käytetyt salausprotokollat:

L2TP / IPSec – Kerroksen 2 tunnelointiprotokolla luotiin PPTP-foorumin, Internet Engineering Task Force (IETF) ja Ciscon yhteistyönä. Tätä protokollaa kutsutaan L2TP: ksi IPsec: llä, koska se tarjoaa IPsec: n turvallisuuden L2TP: n tunneloinnin yli. Tätä protokollaa käyttävät VPN: t, jotka käyttävät Windows 2000 OS -käyttöjärjestelmää.

IPSec – Voimakkaiden salausalgoritmien ja laaja-alaisen todentamisen ansiosta Internet Protocol Security Protocol tarjoaa tietoturvalle lisäkerroksia. IPsec salaa tiedot tunnelin ja kuljetuksen kautta. Kuljetussalausmuoto koodaa tiedon hyötykuormaa tai olennaista sisältöä, kun taas tunnelitila koodaa sekä tiedon otsikkoa että hyötykuormaa.

Tämän salausprotokollan käyttämiseksi kaikkien verkkoon kytkettyjen laitteiden on käytettävä yhteistä avainta / varmennetta. Erityinen sovellus, joka on asennettu käyttäjän tietokoneeseen, käsittelee tätä koodausta / dekoodausta yhteyden aikana etä-VPN: ään. Tämä salausprotokolla tukee 56- ja 168-bittistä salausta.

PPTP / MPPE – Vaikka PPTP on vanhentunut protokolla, monet VPN: t käyttävät sitä edelleen. Se luotiin ECI Telematicsin, US Roboticsin, 3COMin, Microsoftin ja Ascendin yhteisillä ponnisteluilla. Se tukee 40- ja 128-bittistä salausta MPPE – Microsoftin piste-piste-salaus -toiminnolla.

Näiden salausprotokollien lisäksi VPN voi käyttää muita protokollia, kuten ei-hylkääminen, AAA, datan eheys, liikennevirran luottamuksellisuus, SOCKS5 ja vastatoisto. VPN: n käyttämät protokollat ​​määrittävät palvelut, joita he voivat tarjota käyttäjille. Käsittelemme tätä yksityiskohtaisemmin tarkemmin oppaassa.

Mitkä ovat ainutlaatuiset edut?
VPN: n käytöstä?

super_VPN

turvallisuus. Kuten jo mainittiin, turvallisuus on ensisijainen huolenaihe kaikille verkossa oleville. Internetissä olevat tiedot voidaan siepata, varastaa tai jopa muuttaa. Tällä voi olla vakavia seurauksia käyttäjille, mukaan lukien varastettuja luottokortteja ja arkaluonteisia yritystietoja. Tietokoneeseen asennetulla palomuurilla ja virustorjuntaohjelmilla ei voida suojata täysin viestintääsi ulkomaailmaan.

Koska PC: n ja VPN: n välinen tiedonsiirto muodostetaan kuvaamiemme protokollien kautta, yhteys tietokoneesi ja etäresurssien välillä on suojattu. Jos hakkeri vaarantaa jonkin reitittimen, hän ei voi purkaa salausta tiedonsiirrosta sinun ja VPN-tietokoneiden välillä..

yksityisyys. Henkilöllisyytesi piilottaminen online-tilassa on myös erittäin tärkeää. Ilman VPN: tä markkinointitoimistot tai muut riittävän utelias ja riittävät taidot kykenevät paljastamaan henkilöllisyytesi. Ja kun puhumme henkilöllisyydestä, tarkoitamme IP-osoitetta, nimeä, osoitetta ja sijaintia. Kun olet verkossa, laite kommunikoi reitittimien ja verkkopalvelimien kanssa, jättäen taakse tietoja IP- ja ISP-palvelimestasi.

Huippumarkkinat sisällön käyttämiselle VPN: n kautta


Thaimaa 24%
Indonesia 22%
Kiina 20%
Brasilia 19%
Saudi-Arabia 18%
Turkki 18%
Intia 18%
Meksiko 18%
Malesia 17%
Arabiemiirikunnat 16%
VS
Saksa 6%
USA 5%
UK 5%
Australia 4%

Thaimaalaiset ja indonesialaiset Internet-käyttäjät pääsevät sisällöllään pääsyyn VPN-verkkojen kautta

VPN estää onnistuneesti yksityisten tietojen ei-toivotun paljastamisen. Kun käytät sisältöä verkossa VPN: n kautta, VPN-palveluntarjoajan henkilöllisyydestä tulee oma. Näytät olevan online-tilassa muualla kuin omassa paikassa, kun taas henkilökohtaiset tietosi, IP-osoite mukaan lukien, ovat piilossa.

Rajoittamaton pääsy. Monet yritykset tarjoavat verkkopalveluitaan tietyillä maantieteellisillä rajoituksilla. Esimerkiksi Netflixiä ei edelleenkään ole saatavana monissa maissa ympäri maailmaa. Samoin kuin joissakin maissa, jotka kieltävät kansalaistensa pääsyn tietyille verkkosivustoille, ja yrityksiä, jotka rajoittavat työntekijöidensä Internet-käyttöä. VPN voittaa nämä esteet helposti.

Koska VPN-palveluntarjoajia on monilla maantieteellisillä alueilla, käyttäjät voivat helposti käydä läpi kaikki ulkomaisen yrityksen tai heidän maansa asettamat maantieteelliset rajoitukset..

Parempi verkkokokemus. Liitettävyysongelmat ovat erittäin yleinen ongelma ympäri maailmaa, etenkin kun haluat käyttää jotain, joka on toisella puolella maailmaa. Huonojen Internet-reittien ja rajoitetun kaistanleveyden vuoksi yleinen online-kokemuksesi saattaa olla heikko.

Tämä voidaan ratkaista VPN: llä. Kun käytät VPN-verkkoa, kaistanleveys etäpaikkoihin pääsyn aikana on suunnilleen sama kuin VPN: n ja tietokoneen välinen kaistanleveys. VPN-ratkaisu on erittäin hyödyllinen käyttäjille, joiden Internet-palveluntarjoajat noudattavat kaistanleveysrajoja.

VPN-käytön tiheys % Internet-käyttäjistä ja VPN-käyttäjistä, jotka käyttävät VPN: ää seuraavilla perusteilla

Joka päivä tai melkein joka päivä
4-5 kertaa viikossa
2-3 kertaa viikossa
Kerran viikossa
Kerran 2-3 kertaa kuukaudessa
Kerran kuukaudessa
Ei niin usein

VPN-KÄYTTÄJÄT

Internetin käyttäjät

On myös muita etuja, jotka voivat vaihdella VPN-palveluntarjoajien välillä. Jotkut VPN-palveluntarjoajat tarjoavat paremman liitettävyyden verkon kaikkien laitteiden välillä, kun taas toiset sallivat portin edelleenlähetyksen, mikä tekee verkon muista laitteista pääsyn Internetin kautta.


Mitä etsiä hyvästä VPN-palvelusta?

paras VPN-palvelu on se, jonka palvelut vastaavat täysin tarpeitasi. Siksi sinun on tunnistettava nämä tarpeet ennen VPN-palveluntarjoajan valitsemista. Tästä huolimatta on yksimielisyys siitä, mitä yleisiä palveluita ja ominaisuuksia hyvä VPN-palveluntarjoaja tarjoaa.

turvallisuus. Koska aiot sijoittaa kaikki selaamista koskevat tiedot ja henkilökohtaiset tietosi jonkun toisen käsiin, on erittäin tärkeää varmistaa, että VPN-palveluntarjoaja suojaa VPN-solmut, verkkosivustot ja infrastruktuurin.

Pääasiallinen VPN-käytön ohjain on suoratoistosisällön käyttö. Esimerkiksi lähes 30% kaikista VPN-käyttäjistä on käyttänyt Netflixiä tietyn kuukauden aikana

Hyvillä VPN-palveluntarjoajilla on säännölliset turvallisuustarkastukset, PCI-vaatimustenmukaisuus, verkkosovellusten palomuurit, omistettu palvelinlaitteisto ja suojatut / luotettavat palvelimet.

Ohjelmisto. Hyvällä VPN-palveluntarjoajalla on myös käyttäjäystävällinen ohjelmisto. Tämä on välttämätöntä, koska et halua vianetsintää asiakastuen ohjelmistoja joka kerta, kun muodostat yhteyden VPN: ään. Hyvä ohjelmisto on helppo asentaa ja vie sinut verkkoon nopeasti. Joten varmista, että VPN-palveluntarjoajalla on omat mukautetut ohjelmistonsa.

VPN-palvelimien sijainti. Hyvällä VPN-palveluntarjoajalla on palvelimia useammassa kuin yhdessä maantieteellisessä paikassa. Tämän ansiosta sinulla on rajoittamaton pääsy mihin tahansa sisältöön riippumatta siitä, missä sitä ylläpidetään. Joten varmista, että VPN-palveluntarjoajalla on palvelimia ympäri maailmaa, ennen kuin ostavat palveluitaan.

60% vastaajista sanoi, että etäkäyttö oli yksi tärkeimmistä perusteista IP VPN -ratkaisun hyväksymisessä

Muista, että Yhdysvallat, Iso-Britannia, Australia, Kanada ja Uusi-Seelanti, nimeltään Viisi silmää, ovat sitoutuneet vaihtamaan tietoja turvallisuuden parantamiseksi. Tämä tarkoittaa, että minkä tahansa näiden viiden maan hallitus voi velvoittaa VPN-palveluntarjoajan julkisella päätöksellä paljastamaan hallussaan olevat tiedot. Tämä ei koske VPN-palveluntarjoajia, joiden kotipaikka on muualla maailmassa.

Asiakaspalvelu. Tämä on myös erittäin tärkeä tekijä, joka erottaa hyvät ei-niin hyvistä VPN-palveluntarjoajista. Asiakastuen on oltava saatavana ympäri vuorokauden, jotta voit ratkaista ongelmasi aikavyöhykkeestä riippumatta. Hyvillä on käytössään itsepalvelupiste ja live chat-tuki.

VPN-käyttö nimettömässä selauksessa Nimetön selaaminen on tärkeä syy VPN: n käyttöön, etenkin Saudi-Arabiassa, Intiassa ja Vietnamissa

Ei tietojen kirjaamista. Useimmat ihmiset valitsevat VPN-ratkaisun, koska he ovat huolissaan yksityisyydestä ja turvallisuudesta. Jos haluat pysyä täysin piilossa VPN: n takana, sinun on luettava VPN-palveluntarjoajan käyttöehdot ja käytännöt varmistaaksesi, että he eivät kirjaa tietojasi.

VPN_world

Nopeus. Kaistanleveys voi pienentyä, kun käytät verkkoa VPN: n kautta. Haluat varmistaa, että VPN-palveluntarjoaja sijoittaa uusiin palvelimiin ja ohjelmistoihin tyydyttääkseen suuren joukon uusia käyttäjiä. Voit saada käsityksen tästä lukemalla käyttäjien arvosteluita. Hyvällä VPN-palveluntarjoajalla sinun tulee kokea vain hyvin pienet nopeuden muutokset.

hinnoittelu. Hyvä yleinen neuvo on aina käydä sellaisen palveluntarjoajan kanssa, joka tarjoaa useita maksutapoja ja erilaisia ​​tilaussuunnitelmia, jotka voit peruuttaa milloin tahansa ilman, että joudut kohtaamaan rangaistuksia..

Tutustu palveluihin ja hinnoitteluvaihtoehtoihin huolellisesti ennen valinnan tekemistä. Ja tarkista heidän asiakasarvosteluiden kautta varmistaaksesi, että he tarjoavat kaikki mainostetut palvelut.

Ilmaiset vs. maksetut VPN-palvelut

free_or_paid

Kun harkitset VPN-palveluiden käyttöä, sinulla on kaksi vaihtoehtoa: ilmainen ja maksettu VPN-palvelu. Niiden välillä on paljon eroja, paitsi hinta.


Ilmaisten VPN-palvelujen plussat:

 • he ovat ilmaisia

 • nimettömyys (kirjautumisen yhteydessä ei tarvitse antaa henkilökohtaisia ​​tietoja)

Miinukset ilmaisista VPN-palveluista:

 • Erittäin matala suojaustaso (128-bittinen salaus / PPTP-protokolla)

 • Ei asiakastukea

 • Pienempi nopeus monien käyttäjien takia

 • Joissakin tapauksissa rajoitettu aika verkossa ja tiedonsiirto

 • Joukko henkilökohtaisesti räätälöityjä mainoksia (tämä tarkoittaa, että he kirjaavat tietosi)

Alalla on yli 400 VPN-palveluntarjoajaa. Heistä 30 ovat ilmaisia

Hyödyllisiä maksettuja VPN-palveluita

 • Rajoittamaton kaistanleveys

 • Pro turvallisuus

 • Ei mainoksia

 • Asiakastuen saatavuus

 • Mahdollisuus valita useista kaistanleveysvaihtoehdoista

Vain 2% VPN-palveluntarjoajista tarjoaa räätälöityjä sovelluksia

Miinat maksetuista VPN-palveluista

 • On selvää, että joudut maksamaan tästä palvelusta

 • Voit joutua maksamaan ominaisuuksista, joita et aio käyttää

Kuinka valita parhaiden vaihtoehtojen välillä

10 parasta VPN-palveluntarjoajaa ylläpitää omia verkkojaan. Monet muut palvelut ulkoistavat työn vain web-hosting-yrityksille. Verkon ylläpito on monimutkainen prosessi, joka vaatii paljon teknisiä resursseja

Tietoverkkorikollisuudesta, seurannasta, tietovuodoista jne. Johtuvien kasvavien huolenaiheiden vuoksi käytettävissä olevien VPN-palveluntarjoajien määrä on saavuttanut huippunsa parin viime vuoden aikana. Mutta vain jotkut palveluntarjoajat löytyvät niiden verkkosivustojen kärki-luetteloista, joiden sijoituksilla on valta.

19% tilaajista käyttää VPN-torrenttia, koska joidenkin materiaalien jakaminen download-torrent-käyttäjiä käytettäessä uhkaa järjestelmän avoimen yhdyskäytävän kautta

Tämä on hyvä aika muistuttaa, että valintasi riippuu tarpeistasi ja VPN-palveluntarjoajan ominaisuuksista, hinnasta, liittymäsuunnitelmasta, maineesta ja helppokäyttöisyydestä. Joten käydään läpi joitain markkinoiden parhaimmista vaihtoehdoista.

NordVPN. Yksi VPN-palveluntarjoajista, jotka on nimitetty ”toimittajan valinnaksi” molemmissa kärjessä, Nord VPN herättää varmasti huomion. Palveluntarjoajan kotipaikka on Panamassa. Sen tiukka ei kirjautumiskäytäntö, yli 1200 palvelinta 61 maassa, huippuluokan kaksikerroksinen salaus, kyky pysyä nimettömänä jopa pimeässä verkossa ja maksaa PayPalin, luottokortin tai Bitcoinin kautta ovat kaikki haitat, jotka ovat tehneet tästä VPN-palveluntarjoajasta suosikin niin monien ihmisten kanssa.

Innostuneina matkustajina 11,5% asiakkaista käyttää VPN-verkkoja matkustamiseen. Tämä on suurelta osin turvallisuuden säilyttämistä verkossa ja pääsyä “kotiverkkoihin” ulkomailla ollessaan

Sillä on myös live-chat-tukipalvelu, joka on käytettävissä ympäri vuorokauden. Se voidaan asettaa Macille, Windowsille, Linuxille, iOS: lle ja Androidille, ja se tukee jopa kuutta kytkettyä laitetta kerralla. Perustilausohjelma maksaa 6 dollaria kuukaudessa. Asiantuntijat suosittelevat tätä VPN-palveluntarjoajaa, jos haluat käyttää VPN: ää katsomaan Yhdysvaltain Netflixiä.

IPVanish. Tällä VPN-palveluntarjoajalla on yli 700 sataa palvelinta 60 maassa ympäri maailmaa. Se tukee viittä kerrallaan kytkettyä laitetta ja sillä on erittäin kevyt salaus, joka todella täydentää torrent-latausta. Se on saatavana kaikissa käyttöjärjestelmissä. IPVanishia voidaan käyttää myös Amazon Firestickissä ja Android TV: ssä. Jos sitoudut vuotuiseen suunnitelmaan, maksat 6,50 dollaria kuukaudessa.

30% vastaajista on käyttänyt VPN-verkkoa turvallisen Wi-Fi-yhteyden aikaansaamiseksi. Se on askel tukipisteiden laajentamisesta ja helpon lähestymistavan asetusten muuttamisesta, mikä vaikuttaa luottamuksellisiin tietovuotoihin ja identiteettivarkauksiin.

Yksityinen Internet-yhteys VPN. Tämä VPN on erittäin suosittu, koska sen salaus tekee tiedonsiirrosta läpäisemättömän, mutta sinun on käsiteltävä vain hyvin yksinkertaista käyttöliittymää.

Vain yhdellä napsautuksella yksityinen Internet Access VPN varmistaa, että henkilöllisyytesi pysyy piilossa. Tällä palveluntarjoajalla on yli 3000 palvelinta 25 maassa. Heillä on mahdollisuus maksaa nimettömästi useiden merkittävien tuotemerkkilahjakorttien (Best Buy, Starbucks, Costco jne.) Kautta. Ne ovat yhdysvaltalainen yhtiö, joten muista osallistua viiden silmän sopimukseen. Maksut vaihtelevat 6,95 dollarista kuukaudessa 3,33 dollariin kuukaudessa, riippuen valitsemastasi sopimuksesta.

13,5% käyttäjistä käyttää VPN: tä pelaamiseen, koska se tekee maantieteellisesti rajoitettujen pelien, myös beetaversioiden tai ikärajoitettujen viihdetuotteiden avaamisen mahdolliseksi.

On monia muita VPN-palveluntarjoajia, jotka voit myös tarkistaa, Puskuroitu, ZenMate, TorGuard, Express VPN, Surfshark ja monet muut. Varmista vain, että saat niin paljon tietoa parhaista valinnoista, jotta voit tehdä tietoisen päätöksen. Viimeinen neuvo, maksettujen VPN-palveluntarjoajien tarjoamat ilmaiset kokeiluversiot sisältävät vain perusominaisuudet, joten älä perusta mielipiteesi vain ilmaisesta kokeiluversiosta saatuihin kokemuksiin..

johtopäätös

Tämä on käytännössä kaikki mitä sinun täytyy tietää VPN-palveluista. Olet nähnyt, että VPN ei vain tarjoa parempaa verkkokokemusta, vaan se kattaa myös tietoturva- ja tietosuojaongelmat. Tämän lisäksi voit käyttää mitä tahansa verkkosisältöä ohittamalla maantieteelliset rajoitukset. Toivomme, että tässä oppaassa löytämäsi tiedot auttavat sinua päättämään, haluatko mennä VPN-palveluntarjoajan kanssa ja kuinka valita paras tarpeitasi varten.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map