Kuinka tehdä verkkosivustostasi mobiiliystävällinen

Tietoja tästä oppaasta

Mobiiliystävällisen verkkosivun infografia
Näytä mobiiliystävällinen verkkosivusto [Infographic]

Nopeassa digitaalimaailmassa, jossa elämme, jatkuva tekniikan kehitys avaa oven heti saatavissa olevan tiedon ylivuotoon. Tämä jättää ihmiset nälkäisiksi lisätietojen ja muiden palvelujen suhteen. He haluavat välittömän pääsyn haluttuihin tietoihin riippumatta siitä, missä he ovat ja millaista laitetta he käyttävät selatakseen verkkomaailmaa.

Asiakkaiden mahdollisuudesta saada tietoja liikkeellä ollessa on tullut yksi melkein kaikkien maailman yritysorganisaatioiden ensisijaisista tavoitteista. Se tarjoaa asiakkaille paljon paremman käyttökokemuksen, mikä voi parantaa yritystä huomattavasti monilla tärkeillä tasoilla. Siksi jokaiselle yrityksen omistajalle on tärkeää luoda mobiiliystävällinen verkkosivusto, jotta mobiilikäyttäjille tarjotaan saumaton mobiilikokemus. Sama sääntö pätee, jos aiot tehdä blogin. Sen on oltava mobiiliystävällinen.

Mikä on mobiiliystävällinen verkkosivusto?

Mobiiliystävällinen verkkosivusto on verkkosivusto, joka on suunniteltu näyttämään verkkosivuston sisältöä mobiililaitteissa, eli älypuhelimissa ja tablet-laitteissa. Se on optimoitu mobiililaitteille, koska se on matkapuhelimen käyttäjien huomattavasti helpompi lukea haluttua sisältöä ja selata verkkosivustoa, jossa he valitsevat käyvänsä.

mobiiliystävällinen verkkosivusto
67% käyttäjistä ilmoitti todennäköisemmin ostavansa tuotteen tai palvelun yritykseltä, joka rakensi mobiililaitteille sopivan verkkosivuston
ei mobiiliystävällinen verkkosivusto
61% käyttäjistä ilmoitti poistuvansa verkkosivustosta, joka ei ollut mobiiliystävällinen verkkosivusto

Nimittäin mobiililaitteille sopiva verkkosivusto mukautuu helposti verkkosivustolla kävijöiden käyttämien mobiililaitteiden näytön koon ja resoluution mukaan. Tämän avulla he voivat löytää etsimänsä muutamassa sekunnissa.

Alustamalla käyttöliittymän ja verkkosivustosi sisällön mobiiliystävällisellä tavalla, et vain tee navigointia helpompaa ja tekstiä suurempaa, jotta se on helpompi lukea, mutta myös optimoi verkkosivustosi kosketusnäytöiksi lisäämällä kosketusystävälliset elementit. Ja verkkosivustosi latausnopeus paranee mitattavissa.

Miksi on tärkeää, että sinulla on mobiiliystävällinen verkkosivusto

Mobiiliystävällisen verkkosivuston omistus voi olla suuri vaikutus yritykseesi ja lisätä tulosta. Yli vuosi sitten mobiilikäyttö ylitti työpöydän käytön, mikä osoittaa, että yli puolet verkkoliikenteestä tulee nyt mobiililaitteista.

Tämä on varmasti yksi tärkeimmistä syistä aloittaa harkitseminen verkkosivustosi mobiiliystävällisyyttä, koska suurin osa asiakkaista käy ehdottomasti verkkosivustollasi matkapuhelimien ja tablet-laitteiden kautta.

Google julkaisi 21. huhtikuuta 2015 uuden monista sijoitusalgoritmi-päivityksistään todeten, että mobiililaitteille optimoiduille verkkosivustoille annetaan etusija mobiilihakukoneiden tuloksissa, ja kehotti verkkosivustojen omistajia parantamaan verkkosivustojaan ja tarjoamaan käyttäjille parempaa käyttökokemusta.

Siksi verkkosivustosi tekeminen mobiiliystävälliseksi voi vaikuttaa merkittävästi verkkosivustosi sijoitukseen hakukoneissa. Se voi parantaa haun näkyvyyttä ja parantaa tuotemerkkiäsi ja tarjoamaasi käyttökokemusta. Lisäksi se voi auttaa sinua muuttamaan verkkosivustosi johtavana sukupolveksi.

mobiililaitteet kukoistavat
Mobiililaitteiden osuus on nyt melkein 2 jokaisesta 3 minuutteja vietetty verkossa
mobiililaitteella vietetty aika
Tavallinen käyttäjä viettää 4-5 tuntia päivässä matkapuhelimella
mobiili digitaalinen media
Digitaalisen median aika USA: ssa on nyt huomattavasti pidempi 51% verrattuna työpöydälle (42%)

Miksi sinun pitäisi liikkua nyt

mennä matkapuhelimeen

Yrityksesi hyötyy monin tavoin, kun optimoit verkkosivustosi mobiililaitteille. Katsotaanpa tärkeimpiä, jotka voivat auttaa sinua parantamaan yritystäsi pitkällä matkalla.

Lisääntynyt liikenne verkkosivustollesi

mobiilihaun liikenne
Noin 60% hakuliikenteestä tulee mobiililaitteista

Joukossa Top 5 Digitaalisten markkinoijien mielenkiintoisimmat mahdollisuudet, mobiilin optimointi on kärjessä, edes sosiaalisen median sitoutuminen ja kohdistaminen / mukauttaminen

43% Mobiililaitteiden optimointi
35% Sosiaalisen median sitoutuminen
35% Kohdistaminen ja mukauttaminen
30% Sisämarkkinointi
30% Sisällön optimointi

90% verkkosivustoista ei ole valmiita optimoimaan!

Kasvavan matkaviestinkäyttäjien määrän vuoksi voit houkutella melko suuren määrän asiakkaita tarjoamalla heille moitteettoman matkakokemuksen. Tämä tuo verkkosivuillesi paljon enemmän liikennettä. Nykyään ihmiset käyttävät älypuhelimia jopa television katselun aikana, pöytätietokoneiden tai kannettavien tietokoneiden kanssa. He käyttävät niitä edelleen työmatkalla ja usein töissä.

Lisäksi Google tunnistaa, jos tietty verkkosivusto ei ole mobiiliystävällinen. He todennäköisemmin näyttävät verkkosivustosi laillisena tuloksena hauissa, jos sitä ei ole optimoitu mobiililaitteille. Tämä voi luonnollisesti vaikuttaa negatiivisesti sijoitukseen hakukoneiden tulossivuilla ja jättää sinut kaukana kilpailusta, kun yrität rakentaa tietäsi ja tuoda lisää liikennettä verkkosivustoosi.

Siksi mobiililaitteille sopivan verkkosivuston omistaminen voi auttaa suuresti orgaanisissa hakutuloksissa ja auttaa sinua saamaan paljon enemmän liikennettä sivustoosi, parantaen lopulta hakukoneesi sijoitusta.

Parempi käyttökokemus

Kun annat mobiililaitteita käyttäville kohdeasiakkaillesi pääsyn verkkosivustoosi helposti ja löytää etsimäsi tavarat tai palvelut muutamassa sekunnissa, parannat heidän käyttökokemustaan ​​huomattavasti..

Nyt on paljon todennäköisempää, että suurin osa vierailijoista käyttää älypuhelimia ja tablet-laitteita tarkkaillaksesi tarjoamiasi tuotteita. Joten paremman käyttökokemuksen tarjoaminen sekä pöytätietokoneiden että mobiililaitteiden käyttäjille olisi oltava yksi tärkeimmistä prioriteeteista.

Parempi käyttökokemus tarkoittaa korkeampaa SEO-sijoitusta, koska Google indeksoi käyttökokemuksen verkkosivustojen sijoituksen määrittämiseksi hakukoneissa. Siksi, jos pystyt tarjoamaan mobiilikäyttäjillesi paremman käyttökokemuksen, parannat SEO-sijoitusta, mikä auttaa parantamaan hakusi näkyvyyttä ja lisäämään liikennettä.

Tämä ei tietenkään tarkoita, että sinun ei pitäisi täysin sivuuttaa asiakkaita ja potentiaalisia potentiaalisia asiakkaita, jotka käyttävät pöytätietokoneita tai kannettavia tietokoneita, koska heidän vastuullaan on edelleen huomattava määrä sivustollesi tulevaa liikennettä ja he ovat edelleen tärkeä osa asiakaskuntaasi.

huono mobiilikokemus
40% kuluttajista menee kilpailijan sivustolle huonon mobiilikokemuksen jälkeen
97% verkkosivustoista epäonnistuu UX: ssa. UX: n epäonnistuneet verkkosivustot kärsivät turhautuneista käyttäjistä ja heikoista muuntokursseista

Lisääntyneet muuntokurssit

Kun verkkosivustollesi tulee enemmän liikennettä, sinulla on paremmat mahdollisuudet houkutella kohdeasiakkaita sisältösi kanssa ja houkutella laadukkaita viittauksia. Viime kädessä muutat nämä liidit asiakkaiksi. Yhä useammat ihmiset käyvät verkkosivustollasi, ja tarjoamalla heille hyvää käyttökokemusta, onnistut nostamaan huomattavasti muuntoprosenttiasi.

vartioimaton verkkosivusto
48% sanovat, että kun sivustot eivät toimi hyvin älypuhelimillaan, se saa heidät tuntemaan, että yritykset eivät välitä heidän liiketoiminnastaan

Suurin osa verkko-ostajista on itse asiassa mobiililaitteiden käyttäjiä. Ja yhä enemmän he selaavat Internetiä älypuhelimiensa ja tablet-laitteidensa kautta, kun ovat liikkeellä etsiessäsi tuotteita tai palveluita.

Jos et tarjoa heille tätä mukavuutta ja helppoa navigointia, menetät sekä nykyiset että potentiaaliset asiakkaat, koska he todennäköisemmin poistuvat sivustostasi ja siirtyvät kilpailijan ystävällisemmälle sivustolle.

Siksi vastaamalla mobiililaitteilla selaamista mieluummin käyttävien kohdeasiakkaiden tarpeisiin voit houkutella paljon enemmän asiakkaita ja nostaa muuntokursseja. Korkeammilla muuntokursseilla voiton tuotto on paljon helpompaa ja näet positiivisia tuloksia sijoitetun pääoman tuottoprosentilla.

selausnopeus
Jotta kilpailla todella tänään ja pitää ihmiset sivustollasi, sen on kyettävä tukemaan yhtä hyvin sekä WiFi- että WiFi-yhteyksiä ja täydellisessä maailmassa, lataa sivu alle 4 sekunnissa.

Yli puolet mobiilikäyttäjistä odottaa tänään sivuston lataavan tämän ajanjakson, ja noin 80% on tyytymättömiä älypuhelimiensa yleiseen selausnopeuteen.

optimoitu ja kevyt verkkosivusto
Muutamia mielessä pidettäviä asioita ovat ensinnäkin visuaalisen sisällön optimointi (pienentää tiedostokokoja vaikuttamatta kuvan laatuun) ja sivustosi yleisen pitäminen koko alle 1 Mt

Alennetut poistumisprosentit

Jos verkkosivustosi saa mobiililaitteiden käyttäjien joutumaan siristämään, suurentamaan sivua tai asentamaan lisäosia, jotta heidän mobiililaitteensa pystyvät näyttämään verkkosivustosi, sinulla on erittäin korkea poistumisprosentti. Mobiililaitteiden käyttäjien on helpompaa poistua verkkosivustoltasi ja siirtyä kilpailukykyiseen sivustoon, joka ei ole niin vaivaa.

Tekemällä verkkosivustosi mobiiliystävälliseksi vähennät huomattavasti poistumisprosenttiasi. Ja koska tarjoat mobiilikäyttäjille intuitiivisen kokemuksen, sinulla on suuremmat mahdollisuudet kiinnittää heidät tuotemerkkiisi tekemällä heidän kannattavansa pysyä sivustolla pidempään.

Vain työpöytäkäyttöön optimoidut verkkosivustot eivät toimi hyvin mobiililaitteissa, mikä voi saada sivustosi vierailevat käyttäjät poistumaan hetkessä eikä koskaan palaa. Lisäksi tällaisten verkkosivustojen lataaminen mobiililaitteisiin vie paljon kauemmin. Muista, että verkkokauppiaat odottavat sivun latautuvan kahden sekunnin sisällä. Kolmen sekunnin kuluttua suuri joukko ostajia on mennyt muualle.

Sivun latausaika on yksi tärkeimmistä osatekijöistä jokaisessa onnistuneessa verkkosivustossa, koska se voi vaikuttaa merkittävästi poistumis- ja tulosprosenteihisi. Erityisesti yhden sekunnin viive sivun latausajalla voi vähentää tulosprosentteja 7 prosentilla, kun taas kahden sekunnin viive sivun latausajalla voi lisätä poistumisprosentteja jopa 87 prosenttia.

Optimoi verkkosivustosi nopeus paremman käyttökokemuksen saavuttamiseksi ja näet voiton yrityksesi loppupäässä. Verkkosivustosi optimointi mobiililaitteille auttaa sinua saavuttamaan myös tämän, koska verkkosivustosi toimii paljon paremmin kävijöiden tablet-laitteissa ja älypuhelimissa, mikä auttaa vähentämään poistumisprosentteja ja kasvattamaan asiakaskuntaasi.

asiakasuskollisuus
90% mobiilihakuista johtaa toimintaan yli 50% johtaa ostoon

Lisääntynyt asiakasuskollisuus

Jos tarjoat asiakkaillesi paremman käyttökokemuksen, innostat asiakasuskollisuutta, niin saat elinikäisiä asiakkaita ja tuotemerkkisi suurlähettiläitä. Mobiiliystävällinen verkkosivusto voi auttaa sinua tekemään juuri tämän, ja se auttaa parantamaan mainetta ja parantamaan tuotemerkin imagoa.

Tyytyväinen matkakokemus auttaa sinua luomaan luottamusta asiakkaidesi kanssa ja luomaan entistä vahvemman tuotemerkin. Sinulla on parempi uskottavuus ja sinusta tulee luotettava resurssi asiakkaillesi aina, kun he tarvitsevat tietoja, joita voit tarjota heille. Jos et tarjoa asiakkaillesi heidän etsimääsi matkakokemusta, riski menettää heidät, ehkä jopa lopullisesti, kilpailullesi.

Lähestymistavan valinta mobiiliystävällisen verkkosivun luomiseen

lähestymistavan valitseminen

Mobiiliystävällisen verkkosivun luomiseen on kaksi tapaa: valittu lähestymistapa riippuu täysin liiketoiminnan painopisteistä. Nimittäin, voit valita verkkosivun, joka on täysin uusi ja mobiili, tai suunnitella oman verkkosivustosi mukautuaksesi automaattisesti erilaisiin mobiililaitteisiin, johon viitataan reagoivana verkkosivuston suunnitteluna.

Luo mobiilisivusto

5 parhainta arkkitehtuuria 2019
5 suosituinta älypuhelinta vuonna 2016
Samsung 21,4%
Omena 18,7%
Huawei 8,1%
Lenovo 5,1%
Xiaomi 4,6%
Kaikki muut puhelinmyyjät kattavat 42,1% matkapuhelinmarkkinoista

Erillisen mobiilisivuston rakentaminen tarkoittaa verkkosivustosi mobiiliversion ylläpitämistä erillisillä URL-osoitteilla, jotka voivat olla mobiili aliverkkotunnus (m.example.com), verkkosivustosi alikansiot (esimerkki.com/mobile) tai täysin erillinen mobiililaite verkkotunnus (esimerkki.mobi).

Kun käytät erillistä mobiilisivustoa, sinun tulisi sisällyttää reagoivan web-suunnittelun elementit, koska sen avulla verkkosivusi voivat mukautua pieniin näytön kokoeroihin.

Erillisen mobiilisivuston rakentamisella on ehdottomasti plussaan ja miinukseensa. Mobiilisivusto on lisäys pääsivustollesi ja se on optimoitu käytettäväksi liikkeellä ollessasi. Se voi auttaa sinua paljon haun näkyvyydessä, koska se esiintyy todennäköisemmin mobiilihakuissa kuin tavallinen verkkotunnuksesi. Se käyttää myös minimaalista kaistanleveyttä, minkä vuoksi se on paljon nopeampi kuin muut verkkosivustot.

Matkapuhelinten käyttäjien kannalta erillinen mobiilisivusto on ehdottomasti parempi, koska sellainen verkkosivusto voi tarjota erinomaisen käytettävyyden. Sivustosi vierailevat matkapuhelinkäyttäjät ohjataan automaattisesti mobiililaitteille tarkoitettuun URL-osoitteeseen, mutta tablet-laitteiden käyttäjille näytetään työpöydän puolet, joten sisältösi ei ole yhdenmukainen kaikissa laitteissa.

4 tuuman puhelimen näyttö
4-tuumaiset puhelimet ovat suosituimpia useimmissa maissa, kuten Isossa-Britanniassa, Ranskassa, Saksassa, Italiassa, Australiassa, Japanissa ja Yhdysvalloissa. Tämän aiheuttaa iPhone 5: n ja 5S: n valtava suosio

Yrityksesi näkökulmasta luomalla erillisen mobiilisivuston, sinulla on kuitenkin kaksi ylläpidettävää verkkosivustoa, jotka voisivat viedä paljon aikaa, puhumattakaan rahasta. Ja sinun on tehtävä SEO uudelle verkkosivustollesi tyhjästä. Toinen erittäin tärkeä asia on, että sinulla on päällekkäistä sisältöä, josta Google voi rangaista sinua. Voit kuitenkin kiertää tämän ongelman omalla oikealla kaksisuuntainen merkintä. Tällä tavalla verkkosivustollasi ei näytetä olevan päällekkäistä sisältöä, sen sijaan kahdella URL-osoitteellasi katsotaan olevan vastaava sisältö.

suositut näytön resoluutiot
Näytön tarkkuuksien suhteen eniten suosittuja ovat 640 × 1136, 750 × 1334, 1080 × 1920 ja 720 × 1280
mobiilimaksut
20,2% Pohjois-amerikkalaisista käytä mobiilimaksuja säännöllisesti – Tämä prosenttiosuus tarkoittaa 55 miljoonaa ihmistä. Yrityksen ennustetaan kasvavan määrän 39,2 prosenttia seuraavan vuoden aikana.

Monet yritysomistajat päättävät käyttää mobiililaitteita -lähestymistapaa luodakseen mobiiliystävällisiä verkkosivustoja. Pohjimmiltaan se tarkoittaa ensin verkkosivustosi suunnittelua mobiililaitteille ja työskentelyäsi työpöytäsuunnitteluun asti. Se on ehdottomasti paras tapa luoda verkkosivusto ensimmäistä kertaa, koska jos onnistut saamaan verkkosivustosi toimimaan hyvin mobiililaitteissa, se toimii entistä paremmin työpöydällä.

Jos et kuitenkaan rakenna verkkosivustoa ensimmäistä kertaa ja haluat yksinkertaisesti optimoida nykyisen sivustosi mobiililaitteille, voit joko lisätä sivustosi mobiiliversion toiseen URL-osoitteeseen tai suunnitella verkkosivustosi uudelleen, jotta sen ulkoasu mukautuu Jokainen laite käyttää reagoivaa web-suunnittelua.

Vastuullinen verkkosivustojen suunnittelu

digitaalinen mobiilimainos
Mobiililaitteet muodostavat 50% kaikista käytetyistä digitaalimainoksista vuonna 2019

Reagoiva verkkosivuston suunnittelu tarkoittaa nykyisen verkkosivustosi suunnittelua siten, että se voi muuttaa asetteluaan siten, että se mukautuu automaattisesti erilaisiin mobiililaitteisiin. Siksi verkkosivustosi mukautuu automaattisesti laitteen näytön kokoon ja resoluutioon riippumatta siitä, millä laitteella sitä katsellaan, parantaen huomattavasti käyttökokemusta. Lisäksi reagoiva web-suunnittelu on Googlen erittäin suosittelema suunnittelumalli.

MOBIILIKÄSITTELY kasvaa nopeasti
3 dollaria. 2010
$ 6 2011
$ 10 2012
$ 14 2013
$ 19 2014
$ 25 2015
$ 31 2016

Reagoiva verkkosivusto tunnistaa laitteen, jota sitä tarkastellaan, ja muuttaa itsensä kokoa automaattisesti optimaalisen katselun mahdollistamiseksi. Jos sinulla on reagoiva verkkosivusto, pystyt tarjoamaan älypuhelimia ja tablet-laitteita käyttäville ihmisille parhaan mahdollisen käyttökokemuksen sivustossasi. Ja vähennät riskiä menettää ne kilpailijoillesi.

Haluat varmasti antaa nykyisille ja potentiaalisille asiakkaillesi juuri sen, mitä he haluavat, ja onnistut lisäämään asiakaskuntaasi ja tuottamaan enemmän tuloja. Joten omistamalla reagoivan verkkosivun, annat asiakkaillesi nopeita lataussivuja, helpon navigoinnin ja virtaviivaisen verkkosivuston, josta he voivat löytää nopeasti etsimänsä.

Kuinka tehdä verkkosivustostasi mobiiliystävällinen

digitaalisen sisällön hallinta
Tärkeimmät kuluttajien kannalta optimointitekijät
saavutettavuus
Tee siitä pääsy

Mobiilisivustojen tulisi toimia kaikissa mobiililaitteissa.
klikkaukset
Kaikkiin tietoihin pääsee yhdellä tai kahdella napautuksella
hakupalkki
Hakupalkki on helppo löytää ja käyttää
kuten kuvake
Tee verkkosivustolta puhdas ja tehokas
työpöytäversio
Anna mahdollisuus siirtyä koko työpöydän verkkosivustoon
sormiystävälliset painikkeet
Käyttäjät mieluummin isot sormiystävälliset painikkeet. Suunnittele verkkosivustosi siten, että kenen tahansa käsi voi helposti olla vuorovaikutuksessa sen kanssa
design-for-näkyvyys
Suunnittelu näkyvyyttä varten
Tee asiakkaillesi helppo lukea sisältöä.
ei-vieritysmuodot
Täytä lomakkeet vierittämättä ja vain muutamalla kentällä
vieritys yhteen suuntaan
Useimmat käyttäjät vierittävät vain yhteen suuntaan, joko ylöspäin – alas tai vasemmalle – oikealle
tehdä ostoksia
Tee siitä helppo muuntaa
Luo selkeitä tapoja käyttäjillesi tehdä ostoksia tai ottaa sinuun yhteyttä.
sijainti ja käyttötunnit
On tärkeää ilmoittaa sijainti ja käyttötunnit
Klikkaa soittaaksesi
Suunnittele “soita napsauttamalla” -toiminto verkkosivustollasi
sähköpostiosoite
Ilmoita sähköpostiosoitteesi
sosiaalisen verkoston tilit
Ilmoita sosiaalisen verkoston tilisi
mobiilisivustojen uudelleenohjaukset
Mobiilisivuston uudelleenohjaukset
Varmista, että kävijät, jotka vierailevat verkkosivustollasi mobiililaitteella, ohjataan mobiiliystävälliselle sivustollesi.
testaus ja optimointi
Kuuntele, oppi ja toista
Tee testauksesta ja optimoinnista jatkuva prosessi.

vieritä pohjaan

Se, kuinka teet verkkosivustosi mobiiliystävälliseksi, riippuu siitä, käytätkö jotain monista sisällönhallintajärjestelmistä (CMS) digitaalisen sisällön hallintaan vai käytätkö verkkosivustojen rakentajaa.

CMS

CMS: n käyttäminen verkkosivustosi tekemiseen mobiiliystävälliseksi on paras vaihtoehto, koska se tarjoaa tarvitsemasi ratkaisut joutumatta luomaan verkkosivustollesi kahta erillistä versiota.

Suosituimpia CMS-alustoja ovat WordPress, Joomla ja Drupal, mainitakseni vain muutama. Ne tarjoavat useita mobiililaajennuksia, teemoja ja malleja, joiden avulla voit muuttaa verkkosivustosi reagoivaksi, joka mukautuu mihin tahansa mahdolliseen mobiililaitteeseen.

Riippumatta siitä, minkä tyyppistä sisällönhallintajärjestelmää käytät verkkosivustossasi, verkkosivustosi tekeminen mobiiliystävälliseksi edellyttää verkkosivustosi teema muuttamista ja / tai mukauttamista. Tietysti valitsemasi teeman on käytettävä reagoivia suunnitteluperiaatteita, jotta se voi mukautua erilaisiin laitteisiin, joita verkkosivustosi katsellaan..

Voit tarkistaa ensin, onko jo käyttämäsi teema päivitys saatavana ja onko päivitys mobiiliystävällinen vai ei. Jos on, teeman päivittäminen on melkein kaikki mitä sinun täytyy tehdä. Vielä tärkeämpää on, että teemaasi päivittämällä saat verkkosivustollesi uusia tietoturvakorjauksia, jotka parantavat sekä verkkosivustoasi että koko yritystäsi.

WordPress

Jos verkkosivustosi isännöi WordPress.com-sivustoa, WordPress tarjoaa automaattisesti mobiiliystävällisen teeman verkkosivustollesi jo käytetyn teeman mukaan. Jos käytät WordPressiä oman web-hosting-yrityksen kanssa, voit tarkistaa teeman ja WordPress-version jollain seuraavista tavoista.

  • Tarkista hallintapaneelista, josta näet versionumeron hallintapaneelin yläosassa tai alatunnisteessa, saadaksesi WordPress-asennuksen uusimmat ja vanhemmat versiot, vastaavasti.
  • Vaihtoehtoisesti voit siirtyä verkkosivustolle asennetun WordPress-sovelluksen avulla ja käyttää selaimesi ”Näytä lähde” -toimintoa etsiäksesi sivulta generaattorin metatunnistetta, joka antaa sinulle versionumeron. WordPress-asennuksen versionumero sijaitsee myös tiedostossa /wp-includes/version.php.

Joomla

Jos käytät Joomla CMS-ominaisuutena voit tarkistaa käyttämäsi asennuksen version tarkistamalla hallintarajapinnan, tarkistamalla järjestelmän käyttöjärjestelmän Järjestelmätiedot-sivun tai tarkistamalla tiedoston /version.php, joka sisältää versionumeron ja joka tyypillisesti löytyy / kirjastot / joomla / tiedostot.

Jos Joomlan versiosi ei ole uusin saatavilla, voit päivittää Joomlan version ja mallin. Toinen vaihtoehto on asentaa mobiiliystävällinen Joomla-laajennus, koska monet laajennukset tekevät verkkosivustostasi mobiiliystävällisen joutumatta päivittämään versiota Joomlasta..

Drupal

Jos käytät Drupal CMS: nä ja haluat muuntaa koko verkkosivustosi uudeksi teemaksi, joka on mobiiliystävällinen, voit tehdä sen käymällä opas reagoivaan web-suunnitteluun toimittanut Drupal. Sieltä löydät luettelon reagoivista teemoista ja voit valita verkkosivustollesi sopivan. Asenna valitsemasi teema ja voit mennä.

Testaa teemaasi

Kun olet päivittänyt teemaasi, testaa sen käyttäytyminen sekä pöytätietokoneissa että mobiililaitteissa käymällä valitsemasi teeman live-esittelysivulla. Teemoilla on yleensä linkki, joka johtaa heidän esittelysivulleen, ja se on helpoin tapa selvittää, onko valitsemallasi teemalla tarpeitasi vastaava suunnitelma. Paras tapa nähdä, toimiiko teema haluamallasi tavalla, on käyttää mobiililaitetta vierailemaan esittelysivulla.

Voit kuitenkin käydä myös PageSpeed ​​Insights -työkalu, joka voi näyttää, toimiiko valitsemasi teema hyvin mobiililaitteissa. Google Chrome tarjoaa toisen vaihtoehdon teemaasi käyttäytymisen tarkistamiseen. Siihen sisältyy ”mobiililaitteiden emulointi” -työkalun käyttö Chrome-kehittäjätyökaluissa. Löydät työkalun Chrome-valikon Näytä> Kehittäjä> Kehittäjän työkalut -kohdasta.

Jos valitsemasi teema osoittautuu mobiiliystävälliseksi ja toimii hyvin sekä pöytätietokoneissa että mobiililaitteissa, varmista, että suoritat viimeisen testin tarkistaaksesi, onko verkkosivustosi reagoiva ja toimivatko kaikki laitteet. Voit suorittaa viimeisen tarkistuksen käyttämällä Mobiiliystävällinen testi -työkalu, joka edellyttää vain verkkosivustosi URL-osoitteen kirjoittamista ruutuun, jonka jälkeen se analysoi verkkosivustosi nopeasti ja antaa sinulle tuloksen muutamassa sekunnissa..

Jos verkkosivustosi ei edelleenkään ole mobiiliystävällinen, Mobiiliystävällinen testi kertoo sinulle miksi, ja tarjoaa sinulle hyödyllisiä tietoja kaikesta, joka on korjattava, jotta verkkosivustoasi voidaan optimoida mobiililaitteille..

Verkkosivun rakentaja

web-rakennuksen arvostelut
Verkkosuunnittelijoiden arvostelut

On olemassa paljon reagoivia web-rakentajia, joiden avulla voit tehdä verkkosivustostasi mobiiliystävällisen joutumatta kirjoittamaan yhtä koodiriviä. Heillä on helppokäyttöisiä työkaluja, joiden avulla voit luoda mobiiliystävällisen verkkosivuston nopeasti. Web-rakentajat voivat jopa isännöidä ja ylläpitää verkkosivustoasi, joten pohjimmiltaan he voivat tehdä kaiken työn puolestasi. Tämän avulla voit keskittyä sisällön luomiseen ja työskennellä kohti liiketoimintatavoitteidesi saavuttamista.

Suosituimpia web-rakentajia ovat Wix, Weebly ja Squarespace, mainitakseni vain muutama. Mutta on myös paljon muita web-rakentajia, joilla on helppokäyttöiset työkalut, joiden avulla voit parantaa verkkosivustosi, ja reagoiva suunnittelu, joka mukautuu mihin tahansa verkkosivustosi katseluun käytettyyn laitteeseen.

Verkkosivuston rakentajilla on työkaluja, joiden avulla voit yksinkertaisesti vetää ja pudottaa sisältöä verkkosivustoon ja julkaista heti mitä haluat. He voivat jopa isännöidä verkkosivustoasi ja hallita kaikkia teknisiä asioita, jotta voit keskittyä kiinnostavan sisällön luomiseen.

Web-rakentajien tärkein ominaisuus on, että he tekevät verkkosivustostasi automaattisesti mobiiliystävällisen. Joten käyttämällä mitä tahansa käytettävissä olevista vaihtoehdoista, luot verkkosivun, jonka suunnittelu on reagoiva ja joka mukautuu automaattisesti vierailijoiden käyttämiin laitteisiin.

Valittaessa verkkosivustojen rakentajaa on sanomattakin selvää, että sinun on valittava se, joka parhaiten vastaa tarpeitasi. Harkitset varmasti hintaa, mutta on erittäin tärkeää tarkistaa eri web-rakentajien tarjoamat mallit ja työkalut sekä niiden tarjoama asiakaspalvelu.

Wix

wix-logo ensimmäisessä käyttöoppaassa

Wix on yksi markkinoiden parhaista verkkosivustojen rakentajista. Se on ehdottomasti innovatiivisin, suunnittelussa, joka on ajan tasalla web-suunnittelun viimeisimpien suuntausten kanssa. Sinun ei tarvitse osata koodata; sinun tarvitsee vain vetää ja pudottaa sisältöäsi ja tarjota sivustosi kävijöille paras mahdollinen käyttökokemus. Wixillä on myös toimialakohtaisia ​​malleja ja työkaluja, jotka kattavat kaikki mahdolliset markkinaraot.

Weebly

weebly-logo ensimmäisessä käyttöoppaassa

Toisaalta Weeblyllä on yksinkertainen ja minimalistinen käyttöliittymä, ja sen rakenteet eroavat huomattavasti Squarespace-tarjouksista. Mutta jos pidät yksinkertaisuudesta suunnittelun sijaan, Weebly on tie. Siinä on vähemmän työkaluja kuin Squarespace ja se on ylivoimaisesti helpoin vetämällä ja pudottamalla Web-rakentaja. Se on erittäin käyttäjäystävällinen, kaikki mallit reagoivat ja siinä on yli 40 esisuunniteltua sivun asettelua, joista voit valita.

Squarespace

neliön tilan logo ensimmäisen sivuston oppaassa

Squarespace tarjoaa tyylikkäitä ja ammattimaisia ​​malleja, minkä vuoksi se on markkinajohtaja reagoivien verkkosivustojen luomisessa. Kaikki Squarespace-tarjouksen suunnittelumallit ovat hyvin kiillotettuja ja johtavat paljon parempiin käyttökokemuksiin. Squarespace tarjoaa 24/7 asiakastuen. Se tarjoaa sinulle myös laajan luettelon vaihtoehdoista, joita voit valita verkkosivustosi tyylittämiseen ja mukauttamiseen. Monet muut web-rakentajat eivät tarjoa vaihtoehtoja sivustosi tyylin mukauttamiseen, jotka eivät vaadi koodin muokkaamista.

johtopäätös

Nykyään on välttämätöntä mobiililaitteille sopiva verkkosivusto. Mobiililaitteella vierailijat saavat paremman käyttökokemuksen. Tee muutokset ja pysy ajan tasalla, koska Google palkitsee sinut korkeammalla sijoituksella hakutuloksissa.

Mobiililaitteille optimoidun verkkosivuston luomiseen on monia vaihtoehtoja. Katso mitä on saatavana ja valitse tarpeitasi parhaiten vastaava.

Kun kiinnität huomiota tähän tärkeään yksityiskohtiin, se kannattaa rakentamalla asiakaskuntaasi, lisäämällä myyntiä ja luomalla uskollisia, pitkäaikaisia ​​asiakkaita.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map