Kuinka tehdä logo

esittely

basso-logo

Nykyinen logosuunnittelun aikakausi alkoi 1870-luvulla ensimmäisellä abstraktilla logolla, Bassin punaisella kolmiolla.

Logosi on brändisi visuaalinen esitys ja kaikki se, mitä se tarkoittaa. Yhdellä silmäyksellä sen tulisi heijastaa brändisi persoonallisuutta ja lupauksia. Ihannetapauksessa se on ikimuistoinen ja erottuu joukosta. Mieti ikonisia logoja, kuten Nike-swoosh, Apple Computerin yksinkertainen omena tai Targetin punainen häränsilmä. Mikä tulee mieleen, kun ajattelet kutakin niistä?

Jos aloitat blogin tai pienyrityksen perustamisen, sinulla ei ehkä ole resursseja palkata suunnittelijaa logon kehittämiseen. Tämä opas on kehitetty auttamaan pienyritysten omistajia, joilla ei ole suunnittelukokemusta, ymmärtämään, miten logo luodaan. Opit prosesseista, jotka ovat tarpeen ideoiden siirtämiseksi paperille, selvittää, kuinka havaita konseptin puutteita ja mahdollistaa ensisijaisen ideasi kasvamisen, kunnes se saavuttaa tyydyttävän laatutason.

Vaikka tämä voi olla uusi perusta, opit todennäköisesti paljon ja nautit kokemuksesta. Joten aloitetaan alusta alkaen.

mikä on logo

Logo toimii paljon kuin nimesi. Syntyessään vanhempasi antoivat sinulle nimen, jonka ajan myötä sinä infusoitit persoonallisuutta. Nyt kun ihmiset kuulevat nimesi, he ajattelevat sinua heti. Ja kun ihmiset puhuvat sinusta, nimesi herättää tiettyjä tunteita ja ominaisuuksia.

Aina kun nimi tulee esiin, ihmiset ajattelevat heti ”sitä hauskaa juhlatilaa, jolla on syvä ääni” tai ”sitä vaaleaa tyttöä, jolla on omituinen nauraa ja joka pukeutuu aina hyvin”.

Samoin logo on symbolinen esitys brändisi identiteetistä. Se sisältää tärkeitä tietoja siitä, kuka olet ja mitä teet, ja saa ihmiset tuntemaan tietyn tunteen. Esimerkiksi BMW liittyy tarkkuuteen, laadukkaisiin ajoneuvoihin ja arvovaltaan, koska monet yritysjohtajat ajavat sedaanejaan. Nike liittyy korkeatasoiseen urheilutoimintaan ja kestäviin kenkiin.

Miksi logot ovat tärkeitä??

dreaming

Logot antavat verkkosivustoille identiteetin, mutta sinun on ymmärrettävä, miksi se on niin tärkeää. Brändäysprosessissa on useita eri vaiheita ja elementtejä. Logon suunnittelu ja asianmukainen käyttö ovat iso osa sitä.

Sinun tehtäväsi on varmistaa, että ihmiset yhdistävät pisteet ja tunnistavat verkkosivustosi ja tuotemerkin toisen kerran, kun he näkevät logon. Jos se toimii, markkinointitoimesi ovat paljon tehokkaampia. Tosiasia, että useimmat ihmiset rakentavat emotionaalisen yhteyden tuotemerkkiin, jolla heillä on ollut positiivisia kokemuksia, historiansa ja persoonallisuutensa perusteella.

Kun kohdennetut kuluttajat näkevät logosi, heidän on tunnistettava se välittömästi ja liitettävä se tuotemerkkiarvoihisi. Miksi tämä on tärkeää? Koska noin 65 prosenttia kuluttajista sanoi, että yhteiset arvot houkuttelevat heitä tuotemerkkiin ja tarjottaviin tuotteisiin tai palveluihin. He paljastivat myös, että yhteiset arvot auttavat tekemään brändistäsi ikimuistoisemman. Heti seuraavan kerran, kun he ajattelevat jotakin omaan markkinarakoihisi liittyvää, verkkotunnuksesi ja logosi tulisi olla ensimmäiset mielet, jotka tulevat heidän mielessään.

Yleisösi pitäisi pystyä erottamaan logosi hyllyssä olevista eri tuotemerkkilogoista ja valitsemaan tuotteesi sen perusteella, että he yhdistävät sen laatuun, kustannustehokkuuteen tai muuhun ominaisuuteen, josta haluat olla tunnettu..

Tehokkaan logon periaatteet

logon periaatteet

Jotta voit luoda logon onnistuneesti, on joitain periaatteita, jotka sinun täytyy olla tietoinen. Aloittelijana logosuunnittelun maailmassa sinun on koulutettava mieltäsi, jotta se voi omaksua luovan ajatteluprosessin, jonka avulla voit keksiä ainutlaatuisia kuvioita. Sinun pitäisi pystyä tekemään tämä, jos ymmärrät seuraavat periaatteet:

Yksinkertaisuus on avain

Suunnittelijat liioittelevat sitä jatkuvasti logon yhteydessä. Mutta suosituimmat logot ovat silmiinpistäviä yksinkertaisuudestaan. Nike ja Apple ovat hienoja esimerkkejä: kaikki planeetalla tunnustavat nämä logot ja heidän mottonsa. On selvää, että liioittelun ja aliarvioinnin välillä on ohut viiva, ja tämä saattaa olla suurin haaste suunnitellessasi logoa.

Sen on oltava ainutlaatuinen

Viimeksi tarvitsemasi yritysmeri on yleinen logosuunnittelu, joka näyttää kaikilta muilta. Toki, joillekin markkinarakoille on olemassa suosittuja suunnitteluominaisuuksia, mutta tarvitset jotain ainutlaatuisella tyylillä – ominaisuuksia, jotka ihmiset liittyvät erityisesti tuotemerkkiisi.

Sen on oltava tunnistettavissa

Sinun on päästävä kohdeyleisösi mieleen, selvitettävä, mitä he haluavat ja haluavat, ja kehitettävä suunnitteluasi vastaavasti. Logon tulisi erottua ja olla helppo tunnistaa edes kaukaa. On selvää, että täällä on tehtävä paljon tutkimusta, mutta se on vaivan arvoista.

Apple-logotyypin kehitys tukee hyvin tässä osassa esitettyä periaatetta.

omenan logo

Joustavuus on erittäin tärkeää

Logon tulisi olla tunnistettavissa koosta tai välineestä riippumatta. Sen on toimittava sekä värillisinä että mustavalkoisina, mainostauluissa ja käyntikortteissa, älypuhelimella katsotun verkkosivun nurkassa sekä avainnippeissä ja mukeja. Liian monimutkaiset logot eivät käännä hyvin pienempiin muotoihin.

Se tarvitsee peilata yrityksen persoonallisuutta

On mahdollista laatia loistava logo, josta puuttuu vain oikea henki. Erinomainen esimerkki olisi leikkisien väreiden ja sarjakuvamaisen fontin käyttö luotaessa logoa vakavalle lakiasiaintoimistolle – se on iso ei-ei. Tässä prosessissa on kuitenkin monia erilaisia ​​virheitä, jotka eivät ole niin ilmeisiä, minkä vuoksi on melko tärkeää, että määrittelet yrityksesi selkeästi.

Erityyppiset logot

Suosituimpien tuotemerkkien eniten käyttämät fontit
Vain logo
6%
Vain tekstiä
37%
Teksti ja logo
56%

prosenttimäärä

8%

Serif-fontit

11%

Komentosarjan fontit

12%

Levy fontit

63%

Sans-fontit

Nyt kun olet perehtynyt perusperiaatteisiin, on aika selvittää, minkä tyyppisiä logoja on, joten voit tutustua vaihtoehtoihisi. Erityyppiset logot voivat auttaa sinua saavuttamaan maksimaalisen personoinnin ja löytämään juuri oikean sävyn.

Teksti

Yleinen virhe, jonka maallikot tekevät, on ajattelu, että logon on koostuttava vain suunnitteluselementeistä pelkkän tekstin sijasta. Tämä on kaukana totuudesta. Ajaton muotoilu on mahdollista luoda käyttämällä sanaa, yksittäistä kirjainta tai lyhennettä. Tämän lähestymistavan kauneus piilee eri kirjasimissa ja mahdollisuuksissa, jotka ovat käytännössä rajattomat.

Symbolinen

Symbolit ovat hauskoja ja ikimuistoisia. Symboli voi olla mikä tahansa pienestä vihreästä lehdestä, joka merkitsee ympäristötietoisuutta tiettyyn eläimeen, geometrisiin muotoihin tai jopa jotain täysin abstraktiin. Monet symbolit ovat tunnistettavissa maailmanlaajuisesti, ja vaikka niihin sisältyy muita tunnettuja menneisyyden symboleja tai ne ovat saaneet inspiraationsa, monet parhaista luotiin tyhjästä..

Tässä ilmeinen ongelma on, että et ole ensimmäinen henkilö, joka muistaa tietyn konnotaation symbolin ja tietyn yritysraon välillä, ja on erittäin todennäköistä, että päätät jo olemassa olevan konseptin, jos et tee kotitehtäväsi.

Yhdistetty

Jos päätät yhdistää symboleja tekstiin, sinulla on vielä enemmän vaihtoehtoja suunnittelullesi. On monia mielenkiintoisia esimerkkejä siitä, kuinka voimakas symbolien ja sanojen yhdistelmä voi olla logomailmassa. Mutta on olemassa ongelma, joka sinun on vältettävä. Tämän tyyppinen logo voidaan helposti ohittaa – niin monella vaihtoehdolla voi olla vaikea olla ylittämättä sitä ohutta viivaa, jonka aiemmin mainitsimme. Ensimmäisen periaatteemme – yksinkertaisuuden – tiedostaminen pitää sinut oikealla tiellä.

Logon suunnitteluprosessi

aivoriihen logo

80%

80%

luulet, että väri lisää brändin säilyvyyttä

95% käytä vain yhtä tai kahta väriä

Rajoita logon värit 3 tai vähemmän

Kaikki mitä olemme toistaiseksi maininneet, on vähän teoreettista, mutta nyt on aika nähdä tarkat vaiheet, jotka sinun on suoritettava läpi, ennen kuin voit keksiä logosi lopullisen version. Pään yläpuolella näkyvä lamppu ja loistava idea mielessäsi, kun aloitat sen käsittelemisen, on mahdollisuus, mutta myös erittäin epätodennäköinen. Kaikki luova prosessi on jaettava selkeisiin vaiheisiin, jotta voit olla mahdollisimman tehokas.

Luo lyhyt tai luova ohje, joka kattaa lopulliset tavoitteet ja ongelmat, joihin on puututtava

Ennen kuin aloitat logon käsittelyn, sinun on määritettävä, mitä yrität kertoa, kuka on kohdeyleisösi, mikä yleinen ongelma ratkaistaan ​​ja mikä tekee brändistäsi erilaisen kilpailun kanssa. Haluat pohjimmiltaan määritellä arvoehdotuksesi selvästi ja kiteyttää brändifilosofiasi.

Tässä on tehokas luettelo kysymyksistä, jotka sinulla tulisi olla edessäsi tämän prosessin aikana:

 • Mitkä ovat tavoitteeni??
 • Keitä yritän esitellä logon kautta?
 • Kuka on kohdeyleisöni?
 • Mikä tekee minut paremmaksi kuin kilpailuni?
 • Mitä tuotemerkkini tarkoittaa?

Keskustele liikekumppaneidesi ja työntekijöidesi tai perheenjäsenten kanssa, jos aloitat perheyrityksen, ja varmista, että tiedät kuinka haluat muiden katselevan yritystäsi.

Perusteellinen tutkimus

Seuraava askel on alkaa tarkastella markkinoita, kapealla olevia yrityksiäsi ja jopa sitä, mitä kuluttajat sanovat foorumeilla ja sosiaalisessa mediassa. Logon on oltava markkinoiden mukainen, räätälöity kohderyhmäsi mieltymysten mukaan ja aloittamaan emotionaalinen vastaus. Samanaikaisesti sen on oltava yhdenmukainen omien tuotemerkkien arvojen ja kuvatyypin kanssa, jonka haluat kuvata. Ihanteellisen asiakashahmon luominen auttaa paljon tässä vaiheessa.

Tutkimustasi saatujen käsitysten pohjalta voit alkaa kaventaa ideoitasi tiettyyn logotyyppiin, jonka mielestäsi toimisit parhaiten, kuten yksi edellisessä osassa mainituista kolmesta. Voit myös alkaa miettiä värejä, fontteja ja symboleja, joita voit käyttää, ja tunneta, jonka haluat välittää. On parasta keskittyä yhteen tai kahteen ominaisuuteen, jotka haluat esitellä logosi kautta, kuten “tyylikäs ja moderni” tai “nuori ja seikkailunhaluinen”.

Fortune 500 -brändin käyttämät logon värit ja väritunnelmat
Sininen37%Luotettava, luotettava, turvallinen ja vastuullinen
Musta27%Glamour-yksinoikeuden hienostuneisuus
Punainen27%Jännitystä energian intohimo rohkeutta
Keltainen16%Iloisuus Älykäs Energia Spontaanisuus
Vihreä7%Terveys Tuoreus Serenity Wealth
Oranssi5%Innostuminen Kiehtova onnellisuusvoima
Ruskea3%Luonnollinen yksinkertainen maanläheinen kestävä
Violetti2%Aatelisiteetti mysteeri viisauden hengellisyys

Löydä inspiraatiota ja tutkitaan erilaisia ​​ideoita

Tässä vaiheessa voit istua liikekumppaneidesi, ystävien tai perheenjäsenten kanssa, tehdä paljon kahvia ja aloittaa aivoriihi. Kun teet kotitehtäviäsi, varmista, että altistat mielesi erilaisille inspiraation lähteille – jos tuijotat kilpailun tyhjän sivun edessäsi, tuskin voi tehdä mitään hyötyä. Voit tarkastella popkulttuuria, taidetta, historiaa, mytologiaa, jotain menneisyydestänne, jolla on suuri tunne-arvo, inspiroivia lainauksia teoksesta tai elokuvasta, tai luoda näytelmän sanojen perusteella yrityksen nimen perusteella. Se pitää sinut motivoituneena ja keskittyneenä koko prosessin ajan, jos pidät useita lyhyitä taukoja.

Useiden yhtenäisten digitaalisten luonnosversioiden luominen

Kun sinulla on hyvä idea, jonka haluat saavuttaa, ja olet löytänyt useita elementtejä, jotka haluat sisällyttää, voit alkaa piirtää erilaisia ​​ideoita paperille. Sinun ei tarvitse suurta piirtotaitoa tähän prosessiin, luo vain karkeita kuvia. Täällä on kolme päävaihtoehtoa: voit luoda karkeita ilmaispiirroksia antaaksesi ammattimaiselle suunnittelijalle kuvan siitä, mitä haluat, käyttää tietokoneohjelmistoja ja online-työkaluja kootaksesi muutamia luonnoksia tai ulkoistaaksesi hankkeen kokonaan, mutta lisää siitä myöhemmin.

Suunnittelun arviointi ja mukauttaminen

Ensisijaista konseptiasi, jota keksit, olisi kohdeltava juuri istutettua puuta – sinun on annettava sille tilaa hengittää ja kasvaa. Kun suunnittelet omaa logoa, on parasta jakaa ideasi ja karkeat luonnokset ystävien ja perheen kanssa tai jopa potentiaalisten asiakkaiden kanssa sosiaalisessa mediassa ja saada palautetta.

Tuottaa näytteitä ja valitsee mallin

Väripsykologia
Näytä väripsykologia [Infographic]

Kun olet luonut useita parhaiten toimivia suunnitteluvaihtoehtoja, on aika kiteyttää ne. Tässä vaiheessa voit valita yhden tai kaksi mallia, joista kaikki pitävät, ja luoda yhden tai kaksi muunnelmaa muuttamalla pieniä asioita, kuten fonttia, väriä, mittasuhteita tai joidenkin elementtien sijaintia. Sinun tulisi myös testata käsitteet mustalla ja valkoisella sekä värillä ja tarkistaa toimivatko ne erikokoisina. Kun tämä on tehty, on aika kysyä lisää palautetta. Kun olet päättänyt, mikä näistä muunnelmista näyttää saavan parhaan vastauksen, on aika siirtyä viimeiseen vaiheeseen.

Työkalut ja menetelmät logon luomiseen

piirustusPiirrä itsesi

Et ole vain kirjailija, vaan myös logosi suora luoja

Käytetty aika
 • 10-20 tuntia
Kustannus
 • Vapaa
edut
 • Täydellinen prosessin hallinta
 • Ilmaiseksi
haitat
 • Heillä on oltava piirtotaito
 • On tunnettava grafiikkaohjelmat
 • Heikkolaatuinen tulos (ei kokemusta)

suunnittelijan työTilaa suunnittelijan työ

Valmista yksityiskohtainen logokonsepti-luettelo kaikista toiveistasi etukäteen
Etsi suunnittelija. Jos ystäväsi sisällä ei ole sellaista henkilöä, käytä freelance-sivustoja

 • 2 päivää
 • välillä 50-100 dollarista 500-1000 dollariin
 • Suuri valikoima suunnittelijoita
 • Kokemus ja ammattitaito
 • Valmiin logon kunnollinen laatu
 • Hyvän suunnittelijan löytäminen vie kauan
 • Et ehkä pidä tuloksesta
 • Prosessia on valvottava
 • Freelancer voi sairastua tai “katoa”

suunnittelustudioTilaa suunnittelusstudion työ

Tilanne on sama kuin freelance-suunnittelijan tapauksessa, mutta paljon mukavampaa ja organisoituneempaa

 • 1-2 viikosta 1-2 kuukauteen
 • Alkaen 1000 dollaria (vähän tunnetuissa studioissa)
 • Ammattisuunnittelijat
 • Suuri valikoima suunnittelusstudioita
 • Helppo neuvotella
 • Korkealaatuinen logo
 • Parempi aikahallinta
 • Korkea hinta
 • Logon luominen vie kauan

vasaraSuorita tarjous

Rekisteröidy johonkin joukkotarjouspaikoista, luo yksityiskohtainen logokonsepti ja maksa rahaa. Kaikki suunnittelijat näkevät logokonseptinne ja haluttaessa he ottavat työn. Sitten valitset voittajan, joka saa maksun

 • 2 – 4 päivää
 • $ 100-200
 • Valinta useista vaihtoehdoista
 • Voit olla yhteydessä suunnittelijaan
 • Logo luodaan ajoissa
 • Vaikka et pidä mistään, sinun on silti maksettava
 • Sinulla on oltava yksityiskohtainen logokonsepti

toimittajaKäytä online-editoria

Tämä on Photoshopin yksinkertaistettu ja mukautettu versio logon luomiseen. Sinun on valittava kuvakkeet, fontit ja väri tietokannasta. Tee sitten logo itse

 • 0,5-3 tuntia
 • $ 20-50
 • shareware
 • ei ennakkomaksua
 • vaadittavat suunnittelutaidot
 • et voi tehdä pieniä muutoksia kuvaan palvelutietokannasta
 • yleensä keskinkertainen tulos (kaikki riippuu taitoistasi ja kokemuksestasi)

https://goo.gl/L4ESlk

Siellä on paljon hienoja käyttäjäystävällisiä työkaluja ja kustannustehokkaita palveluita, joiden avulla voit luoda logon tarpeistasi, budjetista ja taitotasosta riippuen. Vaikka sinulla ei olisi aikaisempaa kokemusta Logon suunnittelu, Voit luoda karkeita luonnoksia, jotka antavat ammattimaiselle suunnittelijalle hyvän lähtökohdan. Tässä on kolme suosituinta reittiä, joita voit käyttää.

Ole helppo itsesi suhteen, jos olet aloittelija. On olemassa monia erilaisia ​​verkkosivustoja, jotka voivat auttaa sinua keksimään kunnollisen suunnittelun nopeasti. Ilmaiset työkalut voivat tarjota jonkin verran kunnollista valikoimaa ja auttaa sinua luomaan käyttökelpoisen suunnittelun tai antamaan sinulle vain hyviä ideoita, joita voit laajentaa. Jotkut sivustot tarjoavat esivalmistettuja malleja, joita voit sekoittaa ja sovittaa mukauttamalla elementtejä, kuten kokoa, fonttia ja väriä. Jotkut mallit tarjoavat vielä enemmän vapautta mukauttamiseen. Ne eivät vaadi paljon taitoja ja ovat yleensä parhaita pienille yrityksille, joiden budjetit ovat erittäin tiukka.

Ilmaiset työkalut

Jos sinulla on aikaa käsissäsi ja haluat luoda logon itse, seuraavat kolme työkalua ovat erittäin hyödyllisiä. Jokainen niistä on hieno työkalu, joka on erittäin tehokas ja mikä tärkeintä – ilmainen käyttää.

Logaster

Logaster antaa sinun selata useita satoja logoja, kunnes löydät sinulle sopivan. Kun olet kirjoittanut yrityksesi nimen ja valinnut harjoittamasi liiketoiminnan tyypin, voit aloittaa tehtäväsi – kun olet valinnut logon, Logoaster tarjoaa sinulle useita vaihtoehtoja, kuten tekstin lisääminen tai värien vaihtaminen, muokata ja mukauttaa sitä. Ainoa jäljellä on ladata se, ja voit tehdä sen rasteri- ja vektorimuodoissa, mutta ensin sinun on tiedettävä ero näiden kahden muodon välillä.

Räätälöidyt tuotemerkit Logo Maker

Tailor Brands on yksi johtavista logonvalmistajista, joka on tänään saatavana verkossa. He hyödyntävät koneoppimista ja tekoälyn tekniikoita luodaksesi yrityksellesi räätälöidyn ja kauniin logon. Tailor Brands vie logosi uudelle tasolle sisällyttämällä sen automaattisesti sosiaaliseen mediaan, käyntikortteihin, malleihin ja muihin sosiaalisiin viesteihin.

Online Logo Maker

Yli miljoonalla käyttäjällä tämä ohjelmisto pystyy tarjoamaan sinulle ensikäden kokemuksen logomailmassa. Valtava kuvakokoelma useista eri kategorioista tekee siitä helpon käytön ja voit luoda oman logon muutamassa minuutissa. Sinun tulisi olla tietoinen siitä, että tämän työkalun käyttöliittymä ei ole kovin suuri, mikä on Online Logo Makerin ainoa suurin haitta. Siitä huolimatta voit luoda hyviä symbolisia logoja käyttämällä tätä ohjelmistoa.

Maksulliset palvelut

Niille, jotka haluavat omien ideoidensa ja kokoamiensa tutkimusten perusteella räätälöityjä malleja ja jotka ovat valmiita maksamaan siitä kohtuullisen hinnan, on olemassa useita loistavia freelance-verkkosivustoja, joista löydät graafisen suunnittelijan, jolla on eri tasot. Prosessi on melko yksinkertainen: Löydät suunnittelijan, jonka työsi pidät, annat heille panoksen ja maksat heille heidän palveluistaan ​​työn valmistuttua.

Seuraavat kolme alustaa yhdistävät freelancereita työnantajiin, joten voit odottaa työskentelevänsä suunnittelijoiden kanssa eri puolilta maailmaa. Heidän työnsä vaatii asianmukaista rahallista korvausta, mutta neuvotteluille on tilaa.

Freelancer

Vaikka monet ihmiset eivät pidä Freelancerin käyttöliittymästä, et voi oikeasti väittää sitä, että kyseessä on alusta, jolla on paljon tarjottavaa. Voit olla melko tarkka haluamasi logon suhteen, kuvata se täydellisesti, valita hintaluokan, jonka sisällä haluat työskennellä – ja odottaa yksinkertaisesti parhaan tarjoajan. Sinun ei kuitenkaan pitäisi odottaa paljon freelancer-tukitiimiltä, ​​jos ilmenee jonkin tyyppisiä ongelmia.

oDesk

Samoin kuin Freelancer, UpWork on alusta, joka yhdistää työnantajat freelancereihin ja antaa heille mahdollisuuden luoda ammatillinen suhde. Se syntyi, kun kaksi suurimmasta freelance-alustasta, oDesk ja Elance, sulautuivat yhteen. Kun olet luonut profiilin, voit luoda työtehtäviä, joissa on yksityiskohtaiset tiedot etsimästäsi. Seuraavaksi odotat useiden suunnittelijoiden hakemista. Sitten voit tarkistaa heidän profiilinsa ja valita parhaan mielestäsi profiilin. Siellä on paljon tilaa selkeälle edestakaiselle viestinnälle, joten voit antaa palautetta logon ensimmäisistä luonnoksista ja myöhemmistä versioista, kunnes lopullinen idea kiteytyy..

PeoplePerHour

Tällä alustalla sekä työnantajat että freelancerit keskittyvät vähemmän laajoihin työpaikkoihin, tekemällä pääasiassa sopimuksia, joihin sisältyy yleensä ehdotetun työn hinnoittelu perustuen arvioon, kuinka paljon aikaa työn suorittamiseen tarvitaan. Koska tarvitset kuitenkin vain logon, voit löytää hyvän suunnittelijan, joka työskentelee kohtuulliseen hintaan ja suorittaa tehtävänsä lyhyessä ajassa.

Talousarvion lähestymistavat

Jos budjettisi ei salli sinun maksaa osaavalle suunnittelijalle, etsi halvempia vaihtoehtoja. Kolme alla lueteltua alustaa tarjoavat sinulle erilaiset markkinat – tässä tulevat lahjakkaat suunnittelijat etsivät työnantajia tiukalla budjetilla.

Fiverr

Hieman selkeämpi kuin aiemmat alustat, ja työtarjousten alkaessa vain 5 dollarilla, tämä voi olla nopea ja helppo ratkaisu jokaiselle, joka etsii kunnollista, edullista logoa. Käytä yksinkertaisesti heidän sisäänrakennettua hakukonetta etsimään logosuunnittelijoita ja vuokraamaan haluamasi. Taidot ja hinnat vaihtelevat nopeista ja yksinkertaisista 5–30 dollarin logoista tai ammattimaisemmista logoista, joissa on versioita ja useita konsepteja useiden satojen dollarien hintaan. On paljon myönteisiä arvioita, jotka tulevat molemmilta osapuolilta, työnantajilta ja freelancereilta, joten jos budjetti on pienempi ja realistiset odotukset voivat olla täydellisiä sinulle.

Aseta se

Alkaen 39,95 dollarista (tai puolet hinnasta, jos tilaat kuukausittain), voit saada korkealaatuisen logon käyttämällä Placeitin yksinkertaisen logonvalmistajaa. Yli 4500 ammattimaisesti suunniteltua logomallia tarjoaa sinulle paljon vaihtoehtoja valita, toimialasta riippumatta. Joten jos etsit kohtuuhintaista, ainutlaatuista ja korkeatasoista logoa Placeit ja se on suoraviivainen logosuunnittelutyökalu, voisi olla loistava vaihtoehto sinulle.

Zeerk

Oikean suunnittelijan löytäminen tältä alustalta voi viedä jonkin aikaa – freelancerit ovat vahvistaneet palveluiden hinnat ja ne vaihtelevat välillä 5–1 000 dollaria. Jos kuitenkin panostat jonkin verran, voit löytää freelancerin, joka sopii budjettisi ja tarpeisiisi käymällä läpi suuren määrän salkkuja.

Crowdsourcing-verkkosivustot

Kuinka paljon maksaisit uudesta logosta?
kartoittaa

Kohderyhmänvaihtoon perustuvilla alustoilla on seuraavat kolme parasta. Ne kaikki houkuttelevat mielenkiintoista työnantaja-suunnittelija-suhdetta ja antavat sinun valita parhaan vaihtoehdon useiden ainutlaatuisten mallien joukosta, jotka useat lahjakkaat suunnittelijat ovat lähettäneet.

99designs

Hienoa 99Designsin suhteen on se, että se voi olla erittäin edullinen – jos budjetti on liian pieni, voit lähettää vain hinnan, jonka olet valmis maksamaan logosuunnittelusta, ja saada ideoita suunnittelijoilta, jotka haluavat työskennellä tuon hinnan kanssa. Useat suunnittelijat lähettävät logonsa ja voit valita parhaiten vastaavan. Saat logon; henkilö saa palkkaa; se on melko suoraviivaista. Sinun pitäisi kuitenkin tietää, että pitkäaikaisen ammatillisen suhteen rakentaminen ei ole mitä ihmiset tekevät täällä – saat logon .jpeg- tai .eps-tiedostomuodossa logon ja se on se. Sinun pitäisi myös tutkia näitä tiedostotyyppejä, jotta tiedät mikä on paras vaihtoehto.

Designhill

Niille, jotka haluavat tehdä oman logon, mutta joilla ei ole tarvittavia taitoja, Designhillin AI-pohjainen logovalmistaja on todennäköisesti yksi parhaista vaihtoehdoista. Ainoa mitä sinun täytyy tehdä, on antaa joitain tietoja yrityksestäsi, valita heidän suunnitteluominaisuutensa ja sitten näiden asetusten perusteella saada erilaisia ​​logoja, joista valita.

Suunnittelukilpailu

Toisin kuin edellinen alusta, Design Contest antaa sinun luoda pitkäaikaisia ​​ammatillisia suhteita, mikä saattaa olla heidän paras ominaisuus. Tämä on tuore logoalusta ja suurin, joten valita on paljon lahjakkaita ihmisiä. Jos tarvitset apua, sinun pitäisi myös tietää, että Design Contest -tukitiimi on online-tilassa maanantaista perjantaihin valmiina auttamaan sinua.

DesignCrowd

DesignCrowd antaa sinulle pääsyn yli 500 000 suunnittelijalle ympäri maailmaa, ja logoprojektit alkavat vain 99 dollaria. Sen lisäksi, että heillä on hämmästyttävä galleria, jossa on huomattava määrä erinomaisia ​​logoja, heillä on myös loistava joukkue, joka voi kiillottaa suunnittelusi ja saada sen valmiiksi tuotesovelluksiin. DesignCrowd koskee kaikkea laatua (ei vain määrää), joten sinun tulee ottaa ne huomioon tulevassa projektissasi.

Pro-työkalut


Näytä Adobe Photoshop CC [Huijauslehti]

Jos sinulla, jollakin työtovereistasi tai perheenjäsenelläsi on taiteellista kykyä, voit harkita koko logon rakentamista tyhjästä ammattimaisen ohjelmiston avulla. Työkaluilla, kuten Illustrator ja Photoshop, voi olla aluksi vaikea kääriä päätäsi, mutta niiden avulla voit toteuttaa ideasi paremmin kuin mikään muu. Ne vaativat pienen alkuinvestoinnin ja paljon työtä, mutta niiden avulla voit luoda ehdottomasti kaiken mitä voit kuvitella. Sinun ei tarvitse huolehtia ilmoittamalla ideasi jollekin Skypen tai sähköpostin kautta tai kuluttamalla tonnia rahaa saadaksesi mallin oikein. Mutta tarvitset joitain taitoja. Tämä on paras vaihtoehto luoville taiteilijoille ja yrittäjille, joilla on kyky suunnittelusta.

Adobe Illustrator


Tarkastele Adobe Illustrator -huijauslomaketta

Hienoa tässä työkalussa on, että voit luoda sen avulla molemmat grafiikatyypit – rasterin ja vektorin. Jotta sitä voidaan käyttää oikein ja tutustua kaikkiin sen vaihtoehtoihin, sinun on ehdottomasti otettava käyttöön jonkin aikaa – se on Adobe Illustratorin ainoa merkittävä haitta. Se on saatavana Windowsissa ja Macissa, ja se sisältää paljon aivan uusia ominaisuuksia, kuten älykkäitä piirtotyökaluja, uusia vääristysvaikutuksia jne. Joten jos sinulla on riittävästi aikaa käsissäsi, suosittelemme, että siirryt Adobeen.

Corel Draw

Corel Draw on ollut erinomainen ohjelmisto vektoripiirroksia varten, ja se on edelleen yksi suosituimmista logon suunnittelun työkaluista. Siinä on erittäin intuitiivinen käyttöliittymä, joka on helppo tottua, täysin muokattavissa ja antaa käyttäjälle runsaasti vaihtoehtoja työskennellä. Ohjelmisto on vähän kallis, mutta voit saada ilmaisen kokeiluversion ja olla matkalla luodaksesi loistavan logon nopeasti..

Laughingbird

Mielenkiintoinen tosiasia tästä ohjelmistosta on, että se tarjoaa hyödyllisiä vinkkejä ja temppuja luovan prosessin aikana. Myös Laughingbirdin navigointivalikko ja teemat ovat helppokäyttöisiä ja sovellettavia. Jos sinulla on vain vähän tietoa logon suunnittelusta, saatat hämmentää valtavia määriä vaihtoehtoja. Tämän lisäksi Laughingbird antaa sinun luoda ammattimaisen logon monien älykkäiden ominaisuuksiensa ansiosta.

kakku

Rekisteröi ja suojaa logosi

Vaikka tämä saattaa tuntua paljon työtä, niin ei todellakaan ole – se on yksinkertaisesti juridinen asia, josta sinun on huolehdittava logon ja brändin suojaamiseksi. Ensisijaisesti sinun on tutkittava tavaramerkkejä ja selvitettävä, onko joku muu, joka on jo vaatinut ja rekisteröinyt kyseisen logon tai sen hyvin samanlaisen logon. Todennäköisesti paras tapa tehdä tämä on käydä läpi Yhdysvaltain patentti- ja tavaramerkkiviraston ja nähdä, mitä heidän levynsä osoittavat.

Jos valitsemassasi logossa ei ole ongelmia, sinun tulee täyttää vaaditut lomakkeet ja jättää hakemus tavaramerkkitoimistoon, joka voidaan tehdä verkossa. Löydät myös paljon hyödyllistä tietoa tavaramerkeistä heidän verkkosivuiltaan.

Jos hakemuksesi hyväksytään, sinulla on kaikki lakisääteiset oikeudet logoosi jokaisessa Yhdysvaltojen osavaltiossa. On vielä yksi asia, joka sinun tulee harkita käyttöä – tuotemerkkikelloksi kutsuttu nimi voi olla erittäin hyödyllinen, koska se ilmoittaa, kun logoasi käytetään , laittomasti, kolmannen osapuolen toimesta.

johtopäätös

Tämä opas kattaa kaikki peruskohdat, jotka jokaisen, joka on kiinnostunut hyvän logon suunnittelusta pienellä budjetilla, on tiedettävä. Tiedot ovat varsin hyödyllisiä kaikille, jotka ovat logon suunnittelun aloittajia, etenkin kunnianhimoisille yrittäjille, jotka avaavat ensimmäisen verkkokaupan tai aloittavat ensimmäisen käyttöönoton, sekä bloggaajille ja taiteilijoille, jotka haluavat perustaa hyvämaineisen tuotemerkin.

Jos seuraat tätä opasta, pystyt omaksumaan terveellisen, luovan ajatteluprosessin, keksimään selkeitä ideoita ja suunnittelemaan logon, joka on mieleenpainuva, kiinnostava ja puhuu kohdeyleisöllesi. Tarkkaan määriteltyjen vaiheiden käyttäminen ja kohtuullinen määrä tutkimusta edessä antaa perustan, jonka tarvitset luomalla mieleesi ikimuistoinen ja monipuolinen esitys.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map