Kuinka nopeuttaa verkkosivustoasi

esittely

kalastaja

83% käyttäjistä odottaa sivustojen latautuvan enintään 3 sekunnissa mutta 500 parhaan verkkokaupan kotisivun keskimääräinen latausaika on 10 sekuntia

Tiedot osoittavat, kuinka tärkeä verkkosivustojen nopeus on Yhdysvalloissa noin 25% ihmisistä, jotka sanovat luopuvansa verkkosivusta, joka vie enemmän kuin neljä sekuntia lastata

Sivun latausaika sekunneissa.

kello

Noin 47% kaikista ostajista haluaa verkkosivustosi latautuvan alle kahdessa sekunnissa.

panoroida

Jos sivun lataaminen vie yli kolme sekuntia, yli 40% kävijöistä pomppii.

Mikään ei ole turhauttavampaa kuin hidas verkkosivusto. Se on paitsi loppukäyttäjille myös verkkosivustojen omistajille. Päivän ikäisinä elämme, että verkkosivusto on välttämätön paitsi yrityksille myös kaikille, jotka haluavat jakaa hyödyllistä tietoa maailman kanssa. Valokuvaajat, jotka yrittävät esitellä töitään, taiteilijat, jotka yrittävät saada äänensä kuuluviksi, kotona olevat äidit, tarjoamalla itse valmistamisohjeita tai opettajat, jotka haluavat jakaa tietonsa, on erittäin tärkeää, että sillä on tehokas verkkosivusto. Yksi tärkeimmistä tekijöistä, jotka tekevät verkkosivustosta tehokkaan, on nopeus.

Miksi verkkosivustosi nopeus on tärkeä??

Nopeus voi luoda tai rikkoa verkkosivuston. Se vaikuttaa liikenteeseen, sivun katseluihin, tuloksiin, myyntiin ja yleiseen maineeseen. Nopeuttamalla voit parantaa yritystäsi tai fanejasi ja auttaa sitä kasvamaan. Tutkimukset ovat osoittaneet:

 • 47 prosenttia ihmisistä odottaa verkkosivuston latautuvan alle kahdessa sekunnissa.>
 • 40 prosenttia ihmisistä poistuu todennäköisesti verkkosivustolta, jos lataus vie yli kolme sekuntia.

Siksi verkkosivuston nopeudella on erittäin tärkeä rooli liiketoiminnan onnistumisessa. Sen pitäisi olla yksi tärkeimmistä prioriteeteista, jos haluat erottua kilpailustasi. Nopeuttamalla verkkosivustosi tuotat positiivisia tuloksia sivujen näyttökertojen ja tulosten suhteen, mutta annat myös vierailijoillesi paremman käyttökokemuksen.

Hyvä käyttökokemus on avain vahvan asiakaskunnan ja vahvan brändin rakentamiseen. Jos verkkosivustosi latautuu ikuisesti, niin mitä hyötyä on mahtavasta verkkosivustosta sen muiden osien suhteen, kun ihmiset eivät edes todennäköisesti jäädä ja tarkista sitä? Siksi, ettet varmista, että verkkosivustosi latautuu nopeasti, riski menettää paljon asiakkaita tai seuraajia ja siten paljon tuloja.

Lisäksi verkkosivustosi nopeus on erittäin tärkeä SEO: lle. Jos verkkosivustosi latautuu nopeasti, sijoituksesi hakukoneissa on korkeampi. Tämä johtuu siitä, että Google suosii nopeita verkkosivustoja, ja se palkitsee niitä sijoittamalla ne korkeammalle hakukoneiden tuloksissa. Nopeuden lisäksi käyttäjäkokemus on toinen tekijä Googlen sijoitusalgoritmissa. Joten lisäämällä verkkosivustosi nopeutta ja parantamalla käyttökokemustasi parannat lopulta SEO-sijoitustasi.

Seurauksena on, että saat enemmän liikennettä ja houkuttele lisää laadun johtajia, jotka voit muuntaa asiakkaiksi, mikä lopulta kasvattaa myyntiäsi ja tuottaa enemmän tuloja.

Kuinka testata verkkosivustosi nopeutta?

 • PageSpeed ​​Insights on Googlen ilmainen työkalu verkkosivustosi nopeuden testaamiseen, ja sitä on erittäin helppo käyttää. Ainoa mitä sinun on tehtävä, on kirjoittaa verkkosivustosi URL-osoite ja työkalu analysoi sen sisällön ja antaa ehdotuksia verkkosivustosi nopeuttamiseksi.
 • Pingdom on myös erittäin hyödyllinen työkalu, joka ei vain testaa verkkosivustosi nopeutta, vaan myös arvioi ja arvioi verkkosivustosi suorituskykyä. Se seuraa myös verkkosivustosi suoritushistoriaa, joten sinulla on tietoa mahdollisista muutoksista, jotka koskevat verkkosivustosi nopeutta.
 • YSlow on työkalu, joka testaa verkkosivustosi nopeutta ja tarjoaa neuvoja sen parantamiseksi. Se voi myös tarjota sinulle Chrome-laajennuksen verkkosivustosi nopeuden tarkistamiseen.

15 tapaa nopeuttaa verkkosivustosi

On monia tapoja nopeuttaa verkkosivustosi tekemällä siitä todella tehokas ja menestyvä. Seuraavassa on useita helpoimpia ja tehokkaimpia tapoja nopeuttaa verkkosivustosi ja saada kaikki vaivasi kannattavaksi pitkällä tähtäimellä.

Päivitä Web-hosting-suunnitelmasi

Todellisuudessa tämä tarkoittaa, että jos sivustosi ansaitsee yleensä 100 000 dollaria päivässä

1 sekuntia

Monet ihmiset valitsevat halvat web-hosting-suunnitelmat, kun he luovat ensin blogin tai verkkosivuston, joten he valitsevat jaetun hosting-palvelun. Ajan myötä ne tarjoavat enemmän sisältöä ja niiden verkkosivustot kasvavat lopulta hidastumalla. Jos näin on, paras valinta olisi päivittää web-hosting-suunnitelmasi. Web-hosting-suunnitelman päivittäminen on yksinkertaisin ja helpoin tapa parantaa verkkosivustosi nopeutta. Mutta varmista, että valitset parhaan hosting-yrityksen, joka täyttää kaikki tarpeesi.

Jos sinulla on jaettua hosting-palvelua, sinun on joko siirryttävä VPS: ään tai erilliseen vaihtoehtoon. Kummassakin tapauksessa huomaat merkittävän eron verkkosivustosi nopeudessa. Päätös näiden kahden vaihtoehdon välillä riippuu yrityksesi tarpeista, joten muista tutkia molemmat vaihtoehdot huolellisesti ja perusteellisesti.

Tässä on vain nopea huomautus molemmista. VPS (Virtual Private Servers) -majoitus on kenties paras vaihtoehto, koska se käyttää sisällön jakeluun useita palvelimia (joskus jopa satoja palvelimia). Se on myös skaalautuva ratkaisu, joka vetoaa eniten pienille ja keskisuurille yrityksille sekä bloggaajille.

Toisaalta omistettujen palvelimien avulla saat täyden hallinnan, koska saat omistettuja resursseja. Sinun ei tarvitse jakaa RAM-muistia, CPU: ta, kaistanleveyttä tai muuta, koska kaikki resurssit on omistettu vain sinulle. Myös kaistanleveysrajoitukset ovat korkeammat, mutta koska sinulla ei ole useita tietokoneita, tämä isännöintivaihtoehto on paljon vähemmän joustava. Se on kuitenkin paljon kalliimpaa kuin VPS-hosting.

Ota selaimen välimuisti käyttöön

Microsoftin nopeusasiantuntija ja tietotekniikan tutkija Harry Shum uskoo 0,25 sekuntia Sivun latausaikojen erot – nopeammat tai hitaammat – on maaginen numero, joka määrää kilpailuedut verkkoyrityksille.

Välimuistin käyttöönotto voi parantaa verkkosivustosi nopeutta merkittävästi ja antaa sivustosi kävijöille palkitsevamman käyttökokemuksen. Välimuisti tarkoittaa staattisten tiedostojen, kuten HTML-asiakirjojen, mediatiedostojen, kuvien, CSS- ja JavaScript-tiedostojen, tallennusprosessia, jotta niiden käyttö olisi helpompaa ja nopeampaa, jotta tietokannan ei tarvitse hakea jokaista tiedostoa joka kerta, kun on uusi pyyntö. Mitä enemmän pyyntöjä palvelimellesi tehdään, sitä enemmän aikaa vie verkkosivustosi lataaminen.

Kun joku vierailee verkkosivustollasi, sen verkkosivun elementit, jota he yrittävät käyttää, ladataan automaattisesti ja tallennetaan kiintolevylle välimuistiin (väliaikainen tallennus). Näin seuraavan kerran kun he vierailevat verkkosivustollasi, heidän selaimessaan ladataan pyydetty verkkosivu erittäin nopeasti, joutumatta lähettämään HTTP-pyyntöä palvelimelle uudelleen.

käsi

44% Verkkokaupoista sanoo, että hitaat verkkokaupat tekevät heistä huolissaan kaupan onnistumisesta

Välimuisti toimii kuitenkin vain toistuville vierailijoille, koska ensimmäisellä kerralla kävijöillä ei selvästikään ole välimuistissa tallennettua versiota verkkosivustostasi. tästä huolimatta, mahdollistaa täyden välimuistin verkkosivustollesi voi lyhentää sivusi latausaikaa 2,4: stä 0,9 sekuntiin. Tämä johtuu tosiasiasta, että käyttäjän välimuistiin on tallennettava vähintään 30 erilaista komponenttia, kun hän käy verkkosivustollasi ensimmäistä kertaa, mutta seuraavia käyntejä varten on ladattava vain muutama komponentti..

Käytämästäsi verkkosivustoympäristöstä riippuen on olemassa erilaisia ​​tapoja sallia selaimen välimuisti. Jos esimerkiksi käytät WordPressiä, välimuistin käyttöönotto on helpoin tapa asentaa laajennus. Parhaat WordPress-välimuistilaajennukset ovat W3-välimuisti, joka on suosituin suorituskyvyn laajennus, ja WP Super-välimuisti, mikä sopii parhaiten sivustoille, joilla on paljon liikennettä ja joilla on vajaat palvelimet.

etana

51% Yhdysvaltain verkkokaupoista sanoo, että sivuston hitaus on tärkein syy heidän luopumiseen ostosta

Jos käytät Drupalia CMS-laitteena, sinun tulee käyttää Lakkavälimuisti ohjelmisto selaimen välimuistion hyödyntämiseksi. Jos Joomla on CMS, voit ottaa selaimen välimuistin käyttöön Joomla-hallintapaneelissa: siirry kohtaan Järjestelmä> Yleinen kokoonpano ja napsauta Järjestelmä-välilehteä. Välimuisti-etiketti näkyy Välimuistin asetukset -etiketissä, jossa napsautat avataksesi avattavan valikon ja valitsemalla vaihtoehdon PÄÄLLÄ – konservatiivinen välimuisti luettelosta. Napsauta Tallenna ja siirry laajennuksiin> Plugin Manager, jossa voit ottaa Järjestelmä – välimuisti -laajennuksen käyttöön.

roska

18% ostoksista luopuu ostoskoristaan, jos sivut ovat liian hitaita. Verkkokauppiaiden hylättyjen ostoskärryjen kokonaiskustannusten on arvioitu olevan yli 20 miljardia dollaria vuodessa

Voit myös ottaa selaimen välimuistin käyttöön palvelintasolla, ts. Integroida välimuistin palvelinpuolen komentosarjoihin, mikä on jotain, jonka web-kehittäjäsi voi auttaa sinulle.

Välimuistiin tallennettujen staattisten resurssien välimuistin käyttöiän tulisi olla vähintään yksi viikko. Voit asettaa sen lisäämällä vanhenemispäivät ja asettamalla ne vähintään yhdelle viikolle ja enintään vuodelle. Paras vaihtoehto on asettaa myöhäiset voimassaoloajat staattisille resursseille, joita ei päivitetä usein, ja lyhyet voimassaoloajat säännöllisesti päivitettäville resursseille..

Vanhenevat otsikot kertovat selaimelle, onko tietty tiedosto pyydettävä palvelimelta vai selaimen välimuistista. Ne kertovat myös selaimelle, kuinka kauan se tarvitsee tiedostojen tallentamisen välimuistiin, jotta niitä ei ladata uudelleen seuraavien käyntien aikana.

huono kuorma-auto

79% tyytymättömistä asiakkaista ei enää käy uudelleen heikosti suoriutuvissa verkkosivustoissa – paitsi jos olet Google tai Amazon.

Ota Gzip-pakkaus käyttöön

Jos olet koskaan pakattu tietokoneesi tiedostoja ZIP-tiedostoina, sinun on tiedettävä, kuinka paljon tämä menetelmä voi vähentää tiedostojen kokoa. Gzip-pakkaus toimii täsmälleen samalla tavalla paitsi verkkosivuilla. Se on paras ja tehokkain pakkaustapa, joka pystyy huomattavasti minimoi HTTP-pyynnöt ja lyhennä vastausaikaa, joskus jopa 70 prosenttia.

kaksi miestä

46% tyytymättömistä asiakkaista muodostaa pysyvän negatiivisen vaikutelman, ja 44% jakaa ostokokemuksensa muun maailman kanssa.

Kun otat Gzip-pakkauksen käyttöön, verkkosivustosi tiedostot pakataan automaattisesti ZIP-tiedostoksi. Tämä pienentää merkittävästi niiden kokoa ja lisää verkkosivustosi nopeutta. Paljon kaistanleveyttä säästyy ja verkkosivustosi sivujen latausaika paranee. Kun joku vierailee verkkosivustollasi, pakatut tiedostot puretaan automaattisesti, jotta sisältöön pääsee.

Voit asentaa Gzip-pakkauksen verkkosivustollesi käyttämällä asianmukaista pakkauslaajennusta CMS: ään, mutta voit myös tehdä sen helposti manuaalisesti. On kaksi tapaa lisätä Gzip-pakkaus manuaalisesti verkkosivustoosi. Ensimmäinen on lisätä seuraava koodi .htaccess-tiedostoosi, jos haluat pakata tekstiä, JavaScript, HTML, CSS tai XML:

100 millisekuntia. Se on kuinka kauan aivomme Occipital-lohko tallentaa visuaalista tietoa aistinvaraisena muistina

Nopeuta verkkosivustosi
Tarkastele verkkosivustosi nopeuttamista [Infographic]

AddOutputFilterByType DEFLATE text / plain
AddOutputFilterByType DEFLATE text / html
AddOutputFilterByType DEFLATE text / xml
AddOutputFilterByType DEFLATE text / css
AddOutputFilterByType DEFLATE -sovellus / xml
AddOutputFilterByType DEFLATE -sovellus / xhtml + xml
AddOutputFilterByType DEFLATE-sovellus / rss + xml
AddOutputFilterByType DEFLATE-sovellus / javascript
AddOutputFilterByType DEFLATE application / x-javascript

Jos haluat pakata tiettyjä tiedostotyyppejä laajennuksen perusteella, lisää seuraava koodi .htaccess-tiedostoosi:

<tiedostot *.html>
SetOutputFilter DEFLATE
</tiedostot>

Toinen tapa lisätä Gzip-pakkaus manuaalisesti verkkosivustoosi on lisätä seuraava koodi HTTP- tai PHP-sivusi yläosaan:

if (substr_count ($ _SERVER['HTTP_ACCEPT_ENCODING'], 'gzip')) ob_start("ob_gzhandler"); muu ob_start();?>

Poista tarpeettomat laajennukset

100 millisekuntia
antaa kävijöille illuusion verkkosivustojen välittömästä vastauksesta

1 sekunti Sivun latausaika riittää ylläpitämään saumattomia ajatusvirtoja

at 10 sekuntia viivästyessä vierailijoiden huomio on tuskin pidetty. Kärsimättömyyden, turhautumisen ja hylkäämisen tunne on yleensä riittävän vahva, jotta kävijät eivät voi käydä näin hitaissa verkkosivustoissa uudelleen

Jokainen lisäämäsi laajennus vaatii resursseja voidakseen suorittaa. Lisää resursseja johtaa kuitenkin hitaampaan verkkosivustoon. Jos sinulla on asennettu joitain laajennuksia, joita et enää käytä tai pidät tarpeettomina, sinun on poistettava ne käytöstä ja poistettava. Liian monet laajennukset voivat paitsi hidastaa verkkosivustoasi, mutta ne voivat myös aiheuttaa tietoturvaongelmia ja kaatumisia.

Poistamalla tarpeettomia laajennuksia, voit parantaa sivusi latausaikaa ja nopeuttaa verkkosivustosi. Sinun pitäisi kuitenkin tietää, että kun kyse on laajennuksista, kyse ei ole vain laajennusten määrästä. Sinulla voi olla 50 laajennusta ja verkkosivustosi on silti nopeampi kuin joku, joka asensi sivustolleen 10 laajennusta. Laajennusten määrä on tärkeä, mutta niiden laadussa on jotain. Esimerkiksi sosiaalisen jakamisen laajennukset voivat vaikuttaa suuresti sivusi latausaikaan, joten sinun kannattaa harkita upottamalla sosiaalisen median painikkeita verkkosivuteemaasi lähdekoodiin..

Siksi sinun tulee välttää laajennuksia, jotka lataavat paljon skriptejä ja paljon tyylejä, suorittavat monia etäpyyntöjä ja ylikuormittavat verkkosivustosi jokaisen sivun lisäämällä paljon tietokantakyselyjä. Tietysti laajennukset edistävät verkkosivustosi toimivuutta, ja niistä on melko paljon, jotka voivat auttaa sinua parantamaan sitä. Mutta sinun tulisi ehdottomasti pitää vain niitä, jotka pidät ehdottoman välttämättöminä.

Huomaa: Jos käytät esimerkiksi Drupalia tai Joomlaa, sinulla ei ole plugineja, jotka käsittelevät ensisijaisesti. Joten voit nopeuttaa verkkosivustoasi poistamalla moduulit käytöstä tai lisäämällä nopeuden optimointilaajennuksia. Paras neuvo Drupalille on koskaan ajaa yli 50 moduulia. Suorita vain ne, jotka ovat ehdottomasti välttämättömiä verkkosivustosi toiminnoille.

Joomlan osalta muista tarkistaa seuraavat laajennukset, koska jokainen niistä voi lisätä verkkosivustosi nopeutta: JQuery Easy, LLFJ, Javascript Async ja lykätä ja ScriptsDown.

Pienennä HTTP-pyynnöt

Oikea elämä
esimerkit

Amazon ja Walmart molemmat ilmoittivat 1% tulojen menetys / 100ms sivuston latausviiveestä

Walmart lisäsi tuloksia 2% jokaiselle 1 sekunti kuormitusajan paraneminen

Kun Mozilla lisäsi sivunopeutta 2,2 sekuntia, Firefoxin latausluvut nousivat 15,4%, tai 10 miljoonaa vuodessa!

Verkkokauppa jättiläinen Shopzilla näki 50 prosenttia operatiivisen budjetin pienentäminen vähentämällä sivujen latausaikoja vuodesta 2006 7 sekuntia että 2 sekuntia

Verkkosivustot voivat olla hitaita liian monien HTTP-pyyntöjen takia. Kun joku käy verkkosivustollasi, hän pyytää tiettyjä tiedostoja. Heidän selaimensa pyytää näitä tiedostoja palvelimelta HTTP-protokollan avulla. Nämä tiedostot sisältävät HTML-tiedostoja, CSS- ja JavaScript-tiedostoja. Jos sinulla on paljon niitä, HTTP-pyyntöjä tulee paljon ja verkkosivustosi hidastuu lopulta.

Siksi sinun pitäisi minimoida HTTP-pyynnöt. Tätä varten on joitain erinomaisia ​​tapoja.

 • Yhdistä CSS-, JS-skriptit ja HTML-tiedostot yhdessä.
 • Käytä CSS-kuvaa kuvien sijasta aina kun mahdollista.
 • Vähennä elementtien määrää jokaisella verkkosivulla.
 • Asenna välimuistin laajennus.
 • Vähennä uudelleenohjauksia, jotka luovat lisää HTTP-pyyntöjä palvelimellesi ja lisäävät sivusi latausaikaa.

Esimerkiksi, jos verkkosivustosi on reagoiva, verkkosivustossasi käyvät matkapuhelinkäyttäjät ohjataan sen reagoivaan versioon. Voit tehdä kaksi toimenpidettä varmistaaksesi, että sellaiset uudelleenohjaukset eivät hidasta verkkosivustosi. Voit joko asettaa HTTP-uudelleenohjauksen lähettämään mobiililaitteiden käyttäjiä suoraan laitekohtaiseen URL-osoitteeseen ilman ylimääräisiä uudelleenohjauksia, tai määrittää JavaScriptin uudelleenohjauksen tunnistaaksesi mobiililaitteita vastaavan URL-osoitteen ja ohjaamaan matkaviestimen käyttäjät siihen. Jälkimmäinen vaihtoehto voi kuitenkin aiheuttaa viiveen, koska verkkosivu on ladattava ensin uudelleenohjauksen asiakaspuolelta, ennen kuin JavaScript voidaan suorittaa ja uudelleenohjaus tapahtua.

Ota HTTP Keep-Alive käyttöön

Kun verkkopalvelimesi vastaanottaa HTTP-pyynnön verkkosivustosi kävijäselaimesta, ts. Kun vierailija pyytää tiettyä tiedostoa, selain pyytää palvelimelta lupaa tiedoston lataamiseen. Se tekee niin jokaiselle tiedostolle erikseen. Tämä vie paljon kaistanleveyttä ja muistia puhumattakaan siitä, että se käyttää enemmän prosessointitehoa. Lopulta se aiheuttaa paljon kuormaa palvelimellesi ja hidastaa verkkosivustosi.

HTTP vs. HTTPS
Näytä HTTP vs. HTTPS [Cheat Sheet]

Voit tehdä verkkosivustosi nopeammaksi ottamalla käyttöön HTTP Keep-Alive -toiminnon, joka luo yhden avoimen yhteyden palvelimellesi useille tiedostopyynnöille, mikä nopeuttaa verkkosivustoasi huomattavasti. Yksinkertaisesti sanottuna palvelin kertoo selaimelle, että se voi ladata useita tiedostoja samanaikaisesti, ilman että palvelimeen asetetaan liikaa kuormitusta. Kun palvelimellesi muodostettujen yhteyksien määrä on rajoitettu, paljon kaistanleveyttä tallennetaan.

Voit ottaa käyttöön HTTP Keep-Alive -sovelluksen kopioimalla ja liittämällä seuraavan koodin .htaccess-tiedostoon:

<IfModule mod_headers.C>
Otsikko asetettu Yhteys pitää hengissä
</ IfModule>

Pienennä JavaScript- ja CSS-tiedostoja

Tässä on toinen hämmästyttävä esimerkki sivun nopeuden roolista sivustotuloissa. Intuit, vero-ohjelmistoyritys, teki? Kokeiluja verkkosivustonsa latausajan lyhentämiseksi:

Jokaisesta kuormitusaikoista poistetusta sekunnista Intuit voitti
muuntaminen

latausajat

Jos verkkosivustossasi on paljon JavaScript- ja CSS-tiedostoja, HTTP-pyyntöjä tulee paljon, kun verkkosivustosi vierailijat haluavat käyttää tiettyjä tiedostoja. Koska heidän selaimensa käsittelee näitä tiedostoja erikseen, nämä lukuisat HTTP-pyynnöt hidastavat verkkosivustoasi huomattavasti.

Minimoimalla (minimoimalla) HTTP-pyynnöt ja sallimalla HTTP: n, Keep-Alive voi parantaa huomattavasti verkkosivustosi nopeutta. Sinun tulisi harkita JavaScriptin ja CSS-tiedostojen pienentämistä, koska se voi myös nopeuttaa verkkosivustosi huomattavasti. Laittamalla kaikki JavaScript-tiedostot yhdeksi JavaScript-tiedostoksi samoin kuin kaikki CSS-tiedostot yhdeksi CSS-tiedostoksi vähennät niiden määrää. Tämä vähentää HTTP-pyyntöjen määrää ja nopeuttaa verkkosivustoasi.

Voit kokeilla monia pienentämistyökaluja, mutta kannattaa aloittaa ilmaisella ja erittäin helppokäyttöisellä WillPeavy plugin, jonka avulla voit minimoida HTML-, CSS- ja JavaScript-tiedostot nopeasti. BWP Minify (Parempi WordPress Minify) on myös loistava laajennus, jonka avulla voit yhdistää ja pienentää JavaScript- ja CSS-tiedostojasi, mutta se on vain WordPress-laajennus.

Optimoi kuvat

Kuvat vievät paljon kaistanleveyttä. Kun niitä ei ole optimoitu, eli ne ovat kooltaan suuria, he käyttävät paljon palvelinresursseja ja vievät enemmän aikaa lataamiseen. Kun kuviasi ei ole optimoitu, verkkosivustosi voi olla paljon hitaampi.

Siksi harkitse kuvien koon pienentämistä vaikuttamatta kielteisesti niiden laatuun. Voit suorittaa tämän käyttämällä laajennusta, joka voi pakata kuvat ja varmistaa, etteivät ne menetä laatuaan prosessissa.

Kokeile, jos käytät WordPressiä WP Smush, plugin, joka pakkaa kuvat automaattisesti, kun lataat ne mediakirjastoon. Toisaalta, jos käytät Drupalia tai Joomlaa CMS-laitteena, tarkista Kraken, joka on myös loistava työkalu kuvien pakkaamiseen.

Lisäksi harkitse CSS-spritien käyttöä, koska ne voivat myös nopeuttaa verkkosivustosi huomattavasti. Sprite on yksi tiedosto, joka sisältää kaikki kuvat. Voit luoda spritejä CSS: n avulla, joka voi määrittää koordinaatit ja piilottaa kuvan kaiken paitsi tarvitsemasi osan. Siksi kaikki kuvasi sijoitetaan yhteen paikkaan ja verkkosivusi latautuvat paljon nopeammin, koska yksi iso kuva latautuu nopeammin kuin monet pienet kuvat.

Kun sinä optimoi kuvasi, koon lisäksi sinun on keskityttävä heidän muotoonsa ja src-määritteeseen, joka on kuvan URL-osoite. Sinun tulisi pysyä JPEG-muodossa, vaikka PNG on myös hyvä, mutta vanhemmat selaimet eivät tue sitä täysin.

matkapuhelimen käyttäjät

50% matkaviestimen käyttäjistä hylkää sivun, jos se ei lataudu 10 sekunnissa, ja kolme viidestä ei palaa kyseiselle sivulle

Kun kyse on src-määritteestä, sinun on varmistettava, että koodi on oikein. Vältä tyhjiä kuvan src-koodeja. Nimittäin HTML-kuvan koodi sisältää seuraavat:

<img src=””>

Jos lainausmerkeissä ei ole lähdettä, selain tekee pyynnön sivun hakemistoon tai itse sivulle, mikä voi aiheuttaa palvelimille paljon kuormitusta ja jopa vioittaa tietoja. Siksi, sisällyttäkää aina ”src-määrite” kelvolliseen URL-osoitteeseen.

Vaihda verkkosivustosi teema

rikas kuorma-auto

Keskimääräinen vasteaika 14: lle
alan johtavat liikkuvat vähittäissivustot
oli 4,73 sekuntia. Amazon johti
vasteaika 2,85 sekuntia

Sivustosi teema voi myös vaikuttaa verkkosivustosi nopeuteen. Palvelimen kokoonpanosta riippumatta, jos verkkosivustosi teemalla on monimutkainen koodi, verkkosivustosi latautuu hitaasti. Ei ole harvinaista, etenkin WordPressissä, että muutat vain verkkosivustosi teemaa, vain löytääksesi, että sivun latausaika on lisääntynyt huomattavasti.

Siksi harkitse verkkosivustosi vaihtamista ja tee suorituksesta yksi painopistealueista valitessaan aihetta sen sijaan, että katsot vain estetiikkaa. Voit tarkistaa tietyn teeman demon sivunopeuden yhdellä verkkosivuston nopeuden testaamisen työkaluista, jotta näet kuinka nopeasti teema käy.

Käytä CDN

Mobiiliverkkojen käyttäjien kärsivällisyys

Suurin osa kyselyyn osallistuneista odottaisi 6-10 sekuntia ennen kuin he hylkäävät sivut

30%

30%

16-20 sekuntia

20 $

20%

20 + sekuntia

16%

16%

1-5 sekuntia

16%

16%

11-15 sekuntia

15%

15%

11-15 sekuntia

3%

3%

tutkituista sanoi, että he odottaisivat alle sekunnin sivun latautumisen ennen luopumista.

CDN (Content Delivery Network) on useiden ympäri maailmaa sijaitsevien palvelimien verkko, joka toimittaa verkkosisältöä loppukäyttäjille maantieteellisen sijaintinsa mukaan. CDN voi isännöidä verkkosivustosi staattisia tiedostoja toimittaaksesi niitä tehokkaammin ja vähentääksesi kaistanleveyttä ja palvelimen kuormitusta.

CDN: n avulla pyydetty verkkosisältö toimitetaan loppukäyttäjille paljon nopeammin, koska CDN käyttää käyttäjiä lähinnä olevaa palvelinta toimittamaan pyytämänsä tiedostot. Seurauksena on, ettei latenssia ole, vaan myös verkkosivustosi tulee paljon nopeammaksi. Tämä johtuu siitä, että vierailijat käyttävät välimuistia sen sijaan, että pyytäisivät tiedostoja suoraan palvelimelta.

Siksi, CDN: n avulla säästät paljon kaistanleveyttä ja parannat huomattavasti sivusi latausaikaa ja verkkosivuston nopeutta. Voit tallentaa CSS- ja JavaScript-tiedostosi CDN: ään sekä kuvia, videoita, PDF-tiedostoja ja muun tyyppistä ladattua sisältöä.

CDN: n käyttö voi olla erittäin kallista, mutta siitä on aika paljon hyötyä, joten se on jokaisen sentin arvoinen, etenkin jos käytät paljon kaistanleveyttä. Joten, jos sinulla on suuri verkkosivusto ja paljon kävijöitä, CDN on sinun tapa mennä.

Vähennä ulkoisia komentosarjoja

Ulkoiset skriptit, jotka lisäät verkkosivustollesi JavaScript-koodeina, tekevät HTTP-pyyntöjä aina, kun verkkosivusi latautuvat. Kuten jo tiedät, tämä hidastaa verkkosivustosi toimintaa. Nämä ulkoiset skriptit voivat olla ulkoisia kommentointijärjestelmiä, ponnahdusikkunoita, ulkoisia fontteja, verkkosivustojen analysointipalveluita, sosiaalisen median laatikoita, kuten Facebook “kuten minun sivuni” -ruutu ja monia muita.

Vaikka et missään nimessä välttämättä poista kaikkia ulkoisia skriptejäsi, sinun pitäisi pienentää niitä, koska se auttaa sinua nopeuttamaan verkkosivustosi. Voit esimerkiksi käyttää Pingdomia tarkistaaksesi, mitkä ulkoiset skriptit lataavat pisimpään ja jos ne sattuvat tarpeettomiksi, voit poistaa ne.

Jos upotat videoita ja muita multimediatiedostoja verkkosivustoilta, jotka sattuvat olemaan hitaita, verkkosivustosi nopeuteen voi vaikuttaa negatiivisesti. Voit parantaa sivusi latausaikaa varmista, että pyydät ulkoisia tiedostoja vain nopeilta ja luotettavilta verkkosivustoilta. Voit myös harkita verkkosivustosi kokonaan tekemien ulkoisten pyyntöjen määrän rajoittamista.

Korjaa rikkinäiset linkit

wifi

50% yhden toisen sivun latausaikabudjetista mobiililaitteilla kuluu verkon viiveellä.

Sisällön katkenneet linkit eivät voi hidastaa verkkosivustoasi, mutta ne voivat vaikuttaa suuresti käyttökokemukseen, joten sinun tulee kiinnittää erityistä huomiota kaikkiin niihin. CSS: n, JavaScriptin ja kuva-URL-osoitteiden rikkoutuneet linkit voivat kuitenkin vaikuttaa negatiivisesti verkkosivustosi nopeuteen. Skannaa linkkisi säännöllisesti ja korjaa rikkoutuneet linkit heti, kun huomaat ne.

Rikkoutuneet linkit löytyvät yleisimmin kuvan lähdetiedostoista, mikä tapahtuu, kun URL-osoite on väärä. Nämä linkit voidaan helposti sivuuttaa, varsinkin kun tietyn kuvan koko on määritelty erittäin pieneksi. Kun kuvassa on rikkinäinen linkki, ts. Kun virhe 404 ilmestyy, katkennut linkki luo hukkaan vastauksen HTTP-pyynnöstä, mikä höyryttää verkkosivustoasi. Selain yrittää ladata kuvan, jota ei ole saatavana, joten verkkosivusi viettää enemmän aikaa kuvan lataamiseen ja hidastaa verkkosivustoasi.

puhelin

99% vastausaikaongelmat johtuvat edelleen siitä, että käyttöliittymä on liian hidas

Rikkoutuneet linkit löytyvät myös HTML-asiakirjojesi yläosassa olevista CSS-linkkien tunnisteista. Aivan kuten kuvatiedostoissa, jos CSS-tiedostosi ei ole mihin olet linkittänyt, HTTP-pyyntö johtaa turhaan vastaukseen ja se palaa 404-koodilla. On erityisen tärkeää tarkistaa säännöllisesti, onko vioittuneita linkkejä, jos käytät paljon ulkoisia CSS-tiedostoja, koska ne voidaan siirtää ja johtaa virheeseen 404.

Jos JavaScript-lähde-URL-osoitteessa on rikki linkki, verkkosivustosi voidaan myös hidastaa, kuten kuvan lähdetiedostojen ja CSS-linkkien kanssa. Mutta selain voi myös yrittää tulkita JavaScriptiä ja aiheuttaa paitsi pidentyneen latausajan, myös huonoja komentosarjojen vuorovaikutuksia. Kun selain yrittää ladata 404-sivun JavaScriptin sijasta, kaikki muut lataukset lopetetaan, kunnes 404-sivun lataus on valmis. Siksi sinun tulee laittaa JavaScript aina HTML-asiakirjojesi alaosaan (heti ennen sulkemista tag), joka on erityisen tärkeä, kun linkkejä on katkennut.

Voit tarkistaa, onko katkenneita linkkejä WordPress Broken Link Checker ilmaiseksi.

nopeusmittari

Automaattisen käyttöliittymäoptimointiratkaisun toteuttaminen CDN: n rinnalla voi tehdä sivuja jopa neljä kertaa nopeammiksi

Toisinaan rikkoutuneet linkit eivät kuitenkaan ole katkenneiden linkkien tarkastajien keskuudessa, joten paras tapa tarkistaa ne on tarkastella säännöllisesti palvelinlokeja. On olemassa useita työkaluja, joiden avulla voit tarkistaa 404 virhettä saaneita URL-osoitteita nähdäksesi, mitkä sivut aiheuttavat ne, ja korjata ne välittömästi.

Poista hotlinking käytöstä

Jos et poista hotlink-palveluita käytöstä, annat ihmisten käyttää palvelimellasi ylläpidettyä sisältöä omille verkkosivustoilleen. Antamalla heidän käytännössä käyttää palvelimia ja sisältöä verkkosivustoillesi, saat paljon palvelinkuormitusta ilman syytä.

Siksi sinun pitäisi poistaa hotlink-palvelut käytöstä ja estää ihmisiä varastamasta palvelinresursseja. Jotta voit tehdä niin, sinun on kuitenkin lisättävä tarvittava koodi palvelimellesi. Jotkut työkalut voivat auttaa sinua luomaan oikean koodin, mutta myös web-palveluntarjoajasi voi auttaa sinua tässä.

planeetat

79% EU: n ja 400 parhaan verkkokauppasivuston joukkoon 75% Yhdysvaltojen 2000 suosituimmasta verkkokauppasivustosta ei käytä tunnustettua CDN-tunnusta

Pikalinkitys sisältää yleensä kuvia ja muita multimediatiedostoja, jotka yleensä vievät paljon kaistanleveyttä. Siksi, jos sinulla on verkkosivusto, jolla on vain vähän kuvia tai ei ollenkaan kuvia, hotlinkin poistaminen käytöstä ei todellakaan vaikuta verkkosivustosi nopeuteen.

Pikalinkinnästä puhumattakaan ei pitäisi vain poistaa sitä käytöstä, vaan välttää sitä kokonaan. Lataa sen sijaan, että linkittäisit kuvia jonkun verkkosivustolla, omalle palvelimellesi. Saatat ajatella, että kuvalinkit säästävät paljon kaistanleveyttä, mutta ne voivat itse asiassa hidastaa verkkosivustoasi, jos linkitettyyn kuvaan liittyvä verkkosivusto on hidas ja epäluotettava. Lisäksi heillä voi olla seisokkeja tai kaatua, joten lataa aina kaikki kuvat omalle palvelimellesi, ennen kuin linkit heihin.

Käytä luotettavaa CMS-järjestelmää

Tietokone

Vain 10% odotusjakson määritellään HTML-vastauksella selaimen pyyntöihin, ja jäljellä 90% viivästyksestä aiheutuu sivujen renderoinnissa, HTML: n jäsentämisessä, koodiskriptien suorittamisessa ja sulautettujen omaisuuksien noutamisessa

CMS (Content Management System) on kriittinen Web-sivustosi toimivuuden ja suorituskyvyn kannalta. Paras ja luotettavin CMS, jota voit käyttää, on ehdottomasti WordPress, mutta on myös muita erinomaisia ​​CMS: itä, kuten Drupal ja Joomla. Jos käytät jotain näistä verkkosivustoalustasi, teet sen suoraan sivustosi tehokkuuden mukaan.

Jos kuitenkin käytät jotain muuta vähemmän suosittua CMS: ää tai jopa jotain, jonka olet itse luonut, riski on, että sinulla on erittäin hidas verkkosivusto. Tämän välttämiseksi varmista, että suoritat perusteellisen tutkimuksen ja valitset luotettavan ja tarpeitasi parhaiten vastaavan CMS: n.

Tärkeää myös CMS: n suhteen on tarkistaa säännöllisesti viimeisimmät päivitykset. Varmista, että verkkosivustosi skriptit ovat ajan tasalla, koska uusia versioita ilmestyy jatkuvasti tavoitteena parantaa verkkosivustoja ja tehdä niistä nopeampia. Siksi päivitä verkkosivustosi skriptit säännöllisesti. Mutta varmista aina, että varmuuskopiotiedostot ovat paikoillaan ensin.

arkisto

Kuvien pakkaamisen tulisi olla harkittu kompromissi kuvan koon ja laadun välillä. JPG-levyjen tapauksessa 60–70 prosentin puristus tuottaa hyvän tasapainon. Verkkokalkkinäytöissä suurenna (JPG) kuvan kokoa 150-200 prosentilla, pakkauta 30–40 prosentilla ja pienennä sitä uudelleen vaadittujen mittojen mukaan.

Optimoi tietokanta

Tietokannan optimointi on jälleen yksi erittäin tehokas tapa nopeuttaa verkkosivustosi. Tämän pitäisi tehdä säännöllisesti, varsinkin jos käytät WordPressiä tai jotain muuta CMS: ää, joka luottaa paljon tietokannan käyttöön.

Kun käytät tällaista CMS: ää tai jopa joitain monimutkaisia ​​laajennuksia, tietokannan tiedot kasvavat ja verkkosivustosi hidastuu. Tämä pätee etenkin laajennuksiin, jotka tallentavat käyttäjätietoja, tilastoja ja lokit, koska ne voivat viedä paljon tiedon tallennustilaa. Ennen kuin tiedät sen, tietokantasi täyttyy palautuksilla, pingbacksilla, uusimilla versioilla, roskakorikohteilla ja hyväksymättömillä kommentteilla, mikä voi tehdä verkkosivustostasi huomattavasti hitaamman..

Siksi puhdista tietokanta säännöllisesti, mutta varmista aina, että varmuuskopioit tiedostot ensin. Älä koskaan tee mitään tietokannan kanssa ennen varmuuskopiointia. On monia laajennuksia, jotka voivat auttaa sinua optimoimaan tietokantaasi, joten tee tutkimusta ja etsi sopivat laajennukset käyttämällesi CMS: lle.

Jos käytät esimerkiksi WordPressiä, voit automatisoida tietokannan puhdistamisen erittäin hyödyllisillä laajennuksilla, kuten WP-optimointi.

johtopäätös

Nopean verkkosivuston omistaminen ei ole koskaan ollut tärkeämpää kuin nykyään. Ihmiset odottavat verkkosivustojen olevan salamannopeita, ja jos et noudata odotuksiaan, menetät paljon verkkosivustojen liikennettä ja lopulta uskollisia seuraajiasi tai tulojasi. Siksi varmista, että tarjoat verkkosivustosi kävijöille saumattoman kokemuksen parantamalla verkkosivustosi nopeutta ja erottelemalla väkijoukosta.

On varmasti enemmän tapoja parantaa verkkosivustosi nopeutta, mutta edellä mainitut ovat välttämättömimpiä ja tehokkaimpia. Ne saattavat tuntua vähäiseltä ongelmalta käsiteltäessä erikseen, mutta yhdistettynä voit olla varma, että niillä on valtava ero ja nopeuttaa verkkosivustoasi huomattavasti.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map