Kuinka luoda verkkosivusto Web Builder -sovelluksella

GeoCities oli yksi ensimmäisistä nykyaikaisemmista sivustojen rakentajista, joka ei vaatinut teknisiä taitoja. Viisi vuotta sen käynnistämisen jälkeen vuonna 1994, Yahoo! osti sen 3,6 miljardilla dollarilla

Etsitkö kaikkea yhdessä yksinkertaista ratkaisua verkkosivustosi rakentamiseen? Jos näin on, verkkosivustojen rakentaja saattaa olla juuri etsimäsi. Toisin kuin CMS-alustoilla, jotka on asennettava ja määritettävä Web-hosting-tilillesi, verkkosivustojen rakentajien avulla voit luoda staattisia verkkosivustoja, blogeja ja verkkokauppoja helposti yhdessä paikassa. Monet antavat sinulle vetämis- ja pudotustoiminnot, sadat mallit, joista valita, ja isännöivät verkkosivustoasi sinulle. Lisäksi sinulla on tuki, joka auttaa sinua verkkosivustosi kehittämisessä ja ylläpidossa.


Verkkosivustojen rakentajien haittapuoli on, että kun valitset rakennusmiessi ja teet verkkosivun, et voi viedä luomaasi ja siirtyä muualle. Verkkosivustosi on suunniteltu ja suunniteltu ylläpitämään vain tällä alustalla, ja web-rakentajilla on sellainen, joka on kuvattu käyttöehdoissaan. Joten on tärkeää valita oikea.

Tässä oppaassa tarkastellaan kuinka voit rakentaa verkkosivustosi käyttämällä kolmea suosituinta verkkosivustojen rakentajaa:

Wix
Weebly
Squarespace

Verkkosivun luominen Wixin avulla

Wix-sivusto

Nykyään sanoa, että yrityksesi ei tarvitse verkkosivustoa, on kuin sanoisit, että sinun ei tarvitse happea selviytyäkseen.

Wix on verkkosivustojen rakentaja, jota voidaan käyttää upeiden ja ammattitaitoisten verkkosivustojen luomiseen. Siinä on käyttäjäystävällinen Drag n ‘Drop Editor, ja sitä voi käyttää kuka tahansa tuntematon koodaus.

kustannukset

Wix tarjoaa ilmaisia ​​tilejä, ja voit rekisteröityä testataksesi heidän työkalunsa maksamatta penniäkään. Tietysti et aio saada verkkosivustosi mukautetulla verkkotunnuksella ilmaiseksi. Verkkosivustosi nimi näyttää tältä, yourwebsite.wix.com, mutta ne antavat sinulle täydellisen mahdollisuuden leikkiä sillä, mitä heillä on, ja päättää, pidätkö siitä vai ei..

Kun olet luonut verkkosivustosi ja olet tyytyväinen siihen, mitä sinulla on, voit päivittää yhteen suunnitelmiin ja asettaa sivustosi mukautetun verkkotunnuksen. Wix tarjoaa viisi erilaista suunnitelmaa:

Wixin perustivat vuonna 2006 israelilaiset Avishai Abrahami, Nadav Abrahami ja Giora Kaplan. Yrityksen pääkonttori sijaitsee Tel Avivissa, ja toimistot sijaitsevat Be’erissä – Shevassa, San Franciscossa, New Yorkin kaupungissa, Dniprossa, Kiovassa ja Vilnassa.
Sisältää verkkotunnuksenAlkeisinta$ 4,08 / kk
ComboHenkilökohtaiseen käyttöön$ 9,25 / kk
RajoittamatonYrittäjille$ +12,42 / mont
verkkokauppaYrittäjille$ +12,42 / kk
VIPEnsisijainen tuki$ 24,92 / kk

Edut

Nykyään Wix on maailmanluokan verkkosivustojen rakennusalusta, jolla on yli 110 miljoonaa käyttäjää 190 maassa

Alustan tarkoituksena on antaa käyttäjille vapaus, jota he tarvitsevat suunnitellakseen sivustojaan haluamallaan tavalla. He ovat tuoneet vuosien ajan kiitoksen arvoisia ominaisuuksia; Seuraavat komentavat huomioasi:

Mallit. Wix tarjoaa yli 280 kaunista mallia eri toimialoilta ja kategorioista. Löydät kaiken leivonnasta rahoitukseen lakiin. Nämä esivalmistetut mallit antavat käyttäjille yleisen rakenteen ja oppaan, jota he haluavat. Ota aikaa päätöksentekoon, koska et voi siirtyä mallista toiseen. Tämä puutteellinen malli sisältää laajan valikoiman työkaluja ja hyödyllisiä sovelluksia.

Muokattavat lisäosat. Wix-sovellusmarkkinoilla on kymmeniä lisäosia verkkosivustosi perustamiseen täydellisellä tavalla. Tämän seurauksena voit houkutella asiakkaita live-keskusteluun, sosiaaliseen vuorovaikutukseen, kuponkeihin, tutkimuksiin tai jopa myydä heille tuotteita käyttämällä verkkokaupan ominaisuuksia, kuten ostoskoria ja maksuyhdyskäytävää. Wix tarjoaa ohjeet näiden sovellusten integroimiseksi sivustoosi ja yhden napsautuksen asennukseen.

Wix käyttää 0,8% kaikista verkkosivustoista joiden sisällönhallintajärjestelmä tunnetaan. Tämä tekee 0,4% verkkosivustojen kokonaismäärästä maailmanlaajuisesti

Vedä ja pudota -editori. Jos olet uusi verkkosivustojen rakentamisessa, on mahtavaa, että pystyt sijoittamaan elementit tarkalleen mihin haluat, joutumatta tuntemaan koodauksen perusteita. Tämän mahdollistaa Vedä ja pudota -editori. Se toimii myös tukena kokeneille käyttäjille, jotka yrittävät päivittää sivustonsa suunnittelua.

Asiakaspalvelu. Wix tarjoaa käyttäjäystävällisen käyttöliittymän, ja useimpiin elementteihin ja ominaisuuksiin liittyy lisätietoja ja käytännön neuvoja. Jos käyttäjille ilmenee ongelmia, he voivat ottaa apua foorumista tai tukikeskuksesta. On usein kysyttyjä kysymyksiä, video-oppaita ja mahdollisuus ottaa yhteyttä osuvimpaan osastoon. Asiakaspalvelutiimi vastaa kysymyksiin 24 tunnin sisällä.

Wixin käyttö ja verkkosivustosi määrittäminen

Wixiä käyttävien yritysten fyysiset sijainnit
Wixiä käyttävien yritysten sijainti

Lue Wix-web-rakennusalan arvostelu.

Kun olet kirjautunut, voit valita mallin sivustollesi. Napsauta Muokkaa-painiketta käynnistääksesi vedä ja pudota -editorin. Voit muokata mitä tahansa mallissa, mukaan lukien kuvat ja teksti.

Wixin hieno ominaisuus on, että voit tallentaa keskeneräisen työn muokaamalla mallia. Tämä säästää sinua vaivaa aloittaa tyhjästä, jos irrotat Internetiä tai joudut työskentelemään määräajoin. Ja missä tahansa mukautusprosessin vaiheessa voit nähdä sivuston selaimessasi, joten voit esikatsella tarkalleen, kuinka se näyttää heti, kun se tulee.

Jos haluat tehdä verkkosivustojen lisämuokkauksia, käytä vasemmalla puolella olevaa valikkoa, joka sisältää:

 • sivut – Täällä voit lisätä sivuja napsauttamalla Lisää sivu. Voit avata Sivun asetukset -vaihtoehdon muuttaaksesi sivun nimeä ja sen URL-osoitetta. Kirjoita hakukoneiden hakukoneiden yksityiskohdat, jotta hakukoneet löytävät sivusi.
 • Design – räätälöi tausta, värit ja fontit
 • Lisätä – Täällä voit muuttaa eri elementtien taustaa ja valita tietyn värivalikoiman. Lisää-vaihtoehdolla voit lisätä tekstiä, kuvia, galleriaa, mediaa, painikkeita ja valikoita ja paljon muuta
 • Sovellusten hallinta – Täällä voit integroida useita ominaisuuksia sivustoihisi, kuten yhteyslomake, Google Maps, PayPal ja Flickr Gallery.
 • asetus – Täällä voit yhdistää verkkotunnuksen, päivittää SEO-asetuksia tehdäksesi sivustosi näkyväksi hakukoneissa, lisätä sosiaalisia profiileja ja määrittää Google Analytics -tilin seuraamaan tilastoja
Rekisteröityjen Wix-käyttäjien lukumäärä kasvaa 24% vuodessa. Maksettujen Wix-tilien määrä kasvaa 35% vuosi

Oletussuunnitelmassa sivustosi on verkossa verkkotunnuksessa, joka alkaa wix.com, mutta voit päivittää tilisi saadaksesi ilmaisen verkkotunnuksesi ja poistaa kaikki Wix-mainokset. Kun olet tehnyt sen, voit käyttää Wix-pohjaista sähköpostia verkkotunnuksellesi. Asenna sähköpostiosoite siirtymällä kohtaan Oma tili -> postilaatikot. Sähköpostijärjestelmä luottaa Google Apps -kehykseen, joten tarvitset Wix-suunnitelman, joka sisältää mukautetun verkkotunnuksen.

merkintä: Wix on testannut kaiken yksityisen kehitystiiminsä saumattomien toimintojen varmistamiseksi. Se on yksi helpoimmista verkkosivustojen rakentajista. Ainoa mitä sinun on tehtävä, on sijoittaa sivustollesi eri elementit tarkalleen kuinka haluat niiden näkyvän sivustosi kävijöille. Seurauksena on, että nautit WYSIWYG: n eduista (mitä näet on mitä saat), kun luot verkkosivustoa Wixin avulla.

Verkkosivun luominen Weeblyn avulla

Weeblyn käynnistäminen ja luominen

Weebly perustettiin vuonna 2006. Viimeisen yhdeksän vuoden ajan se on jatkanut kasvuaan kuukausittain toistaiseksi tullakseen yhdeksi maailman parhaista verkkosivustojen rakennusympäristöistä. Vaikka joillakin ihmisillä on kokemusta verkkosivujen suunnittelusta, toiset eivät tiedä ensimmäistä asiaa aloittamisessa. Ja tässä Weebly tulee pelaamaan.

Weebly perustuu siihen lähtökohtaan, että kuka tahansa voi luoda verkkosivuston. Ei ole väliä, jos luot henkilökohtaisen blogin, verkkokaupan tai verkkosivuston pienyrityksellesi, tämän alustan avulla voit tehdä sen helposti.

kustannukset

Olet todennäköisesti miettinyt, kuinka paljon se maksaa. Jos sinun on testattava vain työkalu, voit valita ilmaisen version. Tämä antaa sinulle rajattomat ominaisuudet ilmaiseksi. Kaikkien ominaisuuksien lisäksi saat pääsyn täysin integroituun verkkokaupan alustaan. Tässä on neljä tarjoamaa vaihtoehtoa:

David Rusenko, Chris Fanini ja Dan Veltri perustivat Weeblyn vuonna 2006 opiskellessaan Pennsylvanian osavaltion yliopistossa. Projekti yhdistyi Penn State’in vaatimuksen seurauksena, että kaikki opiskelijat luovat verkkosivuston; kolmikko loi ohjelmiston, jonka avulla kenen tahansa oli helppo rakentaa henkilökohtainen verkkosivusto
Vapaa0 dollaria / kuukausi
Käynnistin4 dollaria / kuukausi
ammattilainen8 dollaria / kuukausi
liiketoiminta25 dollaria / kuukausi
Päivänsä ajan Penn State -luokan projektiprojektina Weebly-alusta on kasvanut ilmoitetuksi 455 miljoonan dollarin yritykseksi, joka työllistää noin 300 ihmistä

Weeblyn käyttäminen ja verkkosivustosi määrittäminen

Lue Weeblyn web-rakennusalan arvostelu.

Vaihe 1

67% Weeblyn käyttäjistä aloitti, koska he joko halusivat harjoittaa liiketoimintaa verkossa tai kasvattaa nykyistä yritystään saadakseen lisää asiakkaita

Aloittaminen ja ilmoittautuminen. Voit tehdä tämän ilmaiseksi Weebly-sivuston kautta. Tarvitsee vain nimesi, sähköpostiosoitteesi ja salasanasi. Kun olet antanut tietosi, siirryt seuraavalle sivulle Lisää sivusto -painikkeella. Juuri täällä esitetään yksi peruskysymys. “Mikä on sivustosi painopiste?”

Sinulla on kolme vaihtoehtoa: Sivusto, Blogi tai Kauppa

Mieti ennen päätöksentekoa huolellisesti tiedot, joita verkkosivustosi tarjoaa, sekä kohdemarkkinat. Pieni yritys, joka ei myy mitään verkossa, voi valita ”sivusto” -vaihtoehdon. Jos aloitat blogin, blogi-kehote on sinun valintasi. Ja jos aiot myydä tuotetta verkossa, valitse ”myymälä”.

Vaihe 2

Teeman valitseminen. Tämä vaihe osoittaa, miksi on niin tärkeää tehdä oikea päätös valittaessa tarkennusta. Tässä vaiheessa sinulle tarjotaan teemoja sivustosi tarkoitukseen perustuen.

Weebly voimat yli 40 miljoonaa verkkosivustoa. Se vastaa 2% kaikista verkkosivustoista jotka ovat tällä hetkellä live

Jos esimerkiksi valitset sivuston, valittavana on satoja, joten sinun ei pitäisi kiirehtiä päätöksentekoon. Sen sijaan tutustu jokaiseen, mukaan lukien asettelu ja ominaisuudet, päättääksesi, mikä on paras verkkosivustollesi.

Vihjeitä. Weebly on helppo muuttaa teemaasi myöhemmin, joten älä orja tämän liian kauan. Tehdään enemmän päätöksiä. Se on myös näkökohta, jossa Weebly loistaa kilpailevien verkkosivustojen rakentajien, kuten Wixin, yli.

Suosituimmat verkkosivustokategoriat
Sivustokategoriat, joissa Weeblyä käytetään
Liiketoiminta ja teollisuus
18,63%
Taide ja viihde
11,46%
Ura ja koulutus
6,45%
Ura ja koulutus
> Koulutus
5,28%
muut
58,18%

Vaihe 3

Verkkosivustosi valitseminen. Kun olet valinnut teeman ja ennen kuin alat lisätä sisältöä, valita värejä ja liikkua, sinun on määritettävä sivustosi nimi.

Vaihtoehtojasi ovat seuraavat:

 • Käytä Weebly.com-aliverkkotunnusta (ilmainen).
 • Rekisteröi uusi verkkotunnus.
 • Yhdistä jo omistama verkkotunnus.

Suosittelemme aloittamaan ilmaisen version kanssa ja lisäämään mukautettu verkkotunnuksesi tielle, jos olet tyytyväinen tämän työkalun tarjoamiin ominaisuuksiin..

Verkkosivun räätälöinti ja suunnittelu

Weebly tarjoaa yli 100 sivusuunnittelumallia ja multimediaominaisuuksia, kuten valokuvagalleriat, diaesitykset, integroidut kartat, video ja ääni. Sivuston jäsenet voivat muuttaa Weebly-isännöimänsä verkkosivuston ulkonäköä vetämällä ja pudottamalla widgettejä verkkosivun eri paikkoihin. Sisältöä voidaan hallita Weebly-verkkosivustolla tai Weeblyn iPhone-sovelluksella, joka on saatavana App Storesta

Nyt on aika kaivaa kojelautaan ja mukauttaa sivustoasi sopivaksi katsomallasi tavalla. Aivan kuten kaikissa sisällönhallintajärjestelmissä, Weeblyllä on kojelauta, josta voit tehdä kaiken ja kaiken. Hallintapaneelissasi on nämä järjestelmänvalvojan vaihtoehdot:

Vasen sivupalkki on hyppäämispisteesi. Täältä löydät mahdollisuuden vetää ja pudottaa komponentteja seuraavista kategorioista: Perus, Rakenne, Media, Kauppa ja lisää.

Yläosa navigointipalkki tarjoaa sinulle vielä enemmän vaihtoehtoja. Vasemman sivupalkin näkyvän rakennuksen lisäksi voit napsauttaa Suunnittelu, Sivut, Tallenna ja Asetukset.

Huomaa: Neljän erillisen paketin, huippuluokan ominaisuuksien venekuorman ja helpon käyttöalustan avulla on selvää, miksi kymmenet miljoonat sivuston omistajat luottavat Weeblyyn. Heidän ohjekeskuksensa tarjoaa laajan valikoiman tukea sähköpostin, chatin, videoiden, webcastien ja oppaiden muodossa.

Sivuston luominen Squarespace-sovelluksella

Squarespace

Squarespace on yksi markkinoiden suosituimmista yleiskäyttöisistä verkkosivustojen rakentajista – ja se on parantunut vasta Squarespace 7: n käyttöönoton jälkeen. Se on isännöity ratkaisu, mikä tarkoittaa, että on helppo asentaa ja mukauttaa täysin toimiva verkkosivusto ilman, että saa liian paljon mukana isäntätoiminnassa.

kustannukset

Ruututila ei tarjoa ilmaista suunnitelmaa, mutta siinä on 14 päivän riskitön kokeilu. Käyttäjät voivat ilmoittautua testaamaan verkkosivujaan ennen päätöksentekoa. Tämän lisäksi on kolme pakettia:

standardi10 dollaria / kuukausi tai 96 dollaria / vuosi
Rajoittamaton20 dollaria / kuukausi tai 192 dollaria / vuosi
liiketoiminta30 dollaria / kuukausi tai 288 dollaria / vuosi

Olemassa oleville verkkotunnuksille sinun on määritettävä verkkotunnuksesi Squarespace-sovelluksella. Tähän sisältyy DNS-tietueiden muokkaaminen ja osoittaminen Squarespace-palvelimille (Squarespace tarjoaa videon, joka korostaa tärkeimpiä rekisteröijiä). Asiakastukiosasto auttaa käyttäjiä, jotka joutuvat ongelmiin integroidessaan olemassa olevat verkkotunnukset Squarespace-alustaan.

Squarespace perustettiin vuonna 2003 Anthonyn asuntolassa Marylandin yliopistossa, ja se on kasvanut yli 720 lahjakkaasta henkilöstä koostuvaan joukkueeseen.

Edut

Ruututilassa ei ole pulaa seuraavista:

Squarespace-alustalle on luotu miljoonia verkkosivustoja sen perustamisen jälkeen

Mallit. Ruututila tarjoaa minimalistisia ja erittäin ammattimaisia ​​malleja, jotka ohjaavat käyttäjän huomion. Siellä on runsaasti erilaisia. Jotkut ovat yksityiskohtaisia; Jotkut ovat harvat, toiset ovat verkkokauppaan suuntautuneita, toiset on suunniteltu toimimaan online-portfoliona – joten voit valita tyypin yrityksesi luonteesta riippuen. Sen lisäksi, että malli on tyylikäs ja minimaalinen, se on mobiiliystävällinen ja reagoiva.

Tyylieditori. Tyylieditori helpottaa käyttäjien mukauttamista verkkosivustolleen muuttamatta CSS-koodia. Voit säätää taustakuvia, värejä, sivupalkin leveyttä, etäisyyksiä ja pehmusteita, sivujen läpinäkyvyyttä ja typografiaa. Lisäksi on CSS-editori käyttäjille, jotka tuntevat koodauksen.

Markkinointi ja hakukoneoptimointi. Ruututilassa on tehokkaat SEO- ja markkinointiominaisuudet. Käyttäjät voivat muokata metakuvauksia, URL-osoitteita, sivun otsikoita; ja XML-sivukartat + HTML-koodi on jo mukana. Siellä on myös sosiaalinen integraatio Facebookille, Twitterille ja muille sosiaalisen median alustoille.

Ruututilaa käyttää 1,5% kaikista verkkosivustoista jonka sisällönhallintajärjestelmän tiedämme. Tämä on 0,7% verkkosivustojen kokonaismäärästä

kaupankäynti. Ruututilan avulla voit luoda verkkokaupan, joka myy tuotteita ja palveluita. Kaupankäynti-ominaisuus tukee erilaisia ​​tuotevariantteja, mukaan lukien paino, väri ja koko. Edistyneet verkkokaupan ominaisuudet, kuten pikakuljetus, integroidut tilitoiminnot, etikettien tulostaminen ja operaattorikuljetukset, sisältyvät maksettuun pakettiin. Käyttäjät voivat vastaanottaa maksuja Stripen kautta.

Asiakaspalvelu. Squarespace tarjoaa ilmaisen 24/7-live-chatin ja puhelintuen. Yhtiöllä on myös opetusdokumentaatio, video-oppaat ja jopa aktiivinen foorumi; Se on paikka, jossa voit saada kysymyksiisi vastauksia. Asiakaspalvelutiimi koostuu kokeneista käyttäjistä, eikä mitään ulkoisteta koskaan.

Suositut Squarespace-sivustot
Squarespace

Ruudun tilan käyttäminen ja verkkosivustosi määrittäminen

Lue Squarespace -verkkosuunnittelijan arvostelu.

Vaihe 1

Siirry Squarespaceen, valitse ‘Aloita’ ja valitse yksi malleista. Voit valita toisen mallin myöhemmin, jos alkuperäinen valintasi ei vastaa yrityksesi tarpeita. Kun olet valinnut mallin, napsauta Aloita tästä suunnittelusta ja kirjoita käyttäjätiedot.

Vaihe 2

Seuraavaksi näet tervehdysviestin, ja sinun on valittava sivuston tarkoitus seuraavilla vaihtoehdoilla: Liiketoiminta, Henkilökohtainen, verkkokauppa ja Voittoa tavoittelematon. Sitten sinun on täytettävä sivuston otsikko ja valitsemasi sivustotarkoituksen mukaan ehkä sisällyttää yritystietosi.

Verkkosivun räätälöinti ja suunnittelu

Kun olet kirjautunut sisään, sinut ohjataan sivuston järjestelmänvalvojan alueelle. Järjestelmänvalvojan paneelissa näet vasemman reunan valikkopalkin ja keskellä työskentelevää verkkosivustoasettelua. Voit osoittaa sivustoosi ja nähdä joitain käytettävissäsi olevista järjestelmänvalvojan perustoiminnoista heti verkkosivustolla. Suurin osa mukauttamistöistä tehdään kuitenkin vasemmalla puolella olevassa valikkopalkissa, joka sisältää seuraavat kohteet:

Ruututilan avulla voit nähdä vierailijasi liikenteen ja käyttäytymisen reaaliajassa, mikä tarkoittaa, että voit itse tarkistaa, mitä avainsanoja vierailijat käyttävät laskeutuaksesi sivustollesi, ja voit myös nähdä, mistä he tulevat
 • Sivut-välilehti voit luoda uusia sivuja blogiin, sivustoon ja verkkokauppaan navigoinnin päävalikossa. Sisältö lisätään sivulohkoihin, ja erityyppiselle sisällölle voidaan luoda erilaisia ​​lohkoja.
 • Suunnittelu-välilehti voit mukauttaa sivustosi ulkonäköä, luoda ainutlaatuisen ulkoasun vastaamaan nykyistä tuotemerkkiäsi. Se sisältää logon ja otsikon muutokset, mallin vaihtamisen ja tyylimuutosten tekemisen.
 • Kauppa-välilehti voit lisätä tuotteita, hinnoittelun ja myynnissä olevan tagin. On myös mahdollisuus laittaa lisätietoja tuotteesta (fyysinen tai digitaalinen). Valitse myös operaattori ja liitä maksutili.
 • Tiedot-välilehti avulla voit tarkistaa kattavan yleiskatsauksen vierailijoiden vuorovaikutuksesta verkkosivustollasi ja auttaa seuraamaan viimeisimpiä liikennetilastoja. Aktiviteetti metrissä päivittyy uusilla tiedoilla noin 90 minuutin välein.
 • Kommentit-välilehti antaa sinun olla vuorovaikutuksessa vierailijoidesi kanssa ja rakentaa yhteisön. Kommenttiasetuksissa voit hallita miten kommentit lähetetään, hyväksytään, niihin vastataan ja paljon muuta.
 • Asetukset-välilehti voit hallita useita tehtäviä, kuten: muuttaa sivustosi perustietoja, jotka sisältävät sivustotyylin ja kuvauksen, yhdistää mukautetun verkkotunnuksen nimi, sähköpostitili, sosiaalisen median profiilit. Voit myös muokata blogi- ja SEO-asetuksia.
 • Ohje-välilehti puhuu puolestaan. Täältä löydät vastauksia kysymyksiisi perusteellisten artikkeleiden, videoiden ja työpajojen muodossa, joiden avulla voit aloittaa tai lopettaa.
Squarepace integroituu kaikkiin tärkeisiin sosiaalisiin verkostoihin, kuten Facebook, Twitter, LinkedIn, Google+, Pinterest ja muut. Postitilat päivittyvät automaattisesti ja voit julkaista gallerioita suoraan Facebook-sivullesi ja jopa integroida Google+ -kirjallisuuden

merkintä: Squarespace tarjoaa useita suunnitelmia, ja sinulla on pääsy heidän tarjoamiinsa ammatillisiin malleihin, vedä ja pudota -editoriin tai 24/7 asiakastukeen. Joten Squarespace-verkkosivuston perustamisen arvo on pakottava heti kun punnitaan hyötyjä, jotka saat alustalta.

johtopäätös

Toivomme, että nautit tutustumisesta nykyaikaisiin verkkosivustojen rakentajiin, joita voit käyttää staattisen verkkosivusi, blogin tai verkkokaupan verkkosivuston luomiseen..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map