Kuinka luoda räätälöity yritysviesti vuonna 2020

Sähköposteja käytetään laajalti tehokkaana viestintävälineenä henkilökohtaiseen ja yrityksen käyttöön. Yrityssähköpostilla on edelleen johtava markkinointirooli yhteyksien luomisessa ja tulosten lisäämisessä. Se on myös olennainen osa sähköpostimarkkinointikampanjoita, joita monet yritykset ymmärtävät sen potentiaalin. Digitaalitalouden kasvaessa on vaikea kuvitella yritystä, jolla ei ole ammattimaista sähköpostiosoitetta.


Käyttääkö yrityksesi mukautettua sähköpostia?

Se voi tuntua pieneltä yksityiskohdalta suuressa brändikuvassa, mutta se voi antaa sinulle suuria etuja. Tässä oppaassa esittelen sinulle, kuinka luoda muokattu sähköpostiosoite yrityksellesi nykyisellä tai uudella verkkotunnuksellasi. Uusi sähköpostiosoitteesi näyttää tältä – [email protected]

Luo sähköpostitiedot
Katso kuinka luoda mukautettu sähköposti [Infographic]

Sisällysluettelo

 • Miksi tarvitset mukautetun sähköpostiosoitteen?
 • Pikahaku – mukautettu sähköposti aloittelijoille
 • Muokatun sähköpostin määrittäminen G Suite -sovelluksella (Google)
 • Luo sähköposti G Suite -vaihtoehtojen avulla
 • Sähköpostin synkronointi kolmannen osapuolen ohjelmistojen kanssa
 • Sähköpostitilisi yhdistäminen matkapuhelimeesi
 • FAQ
 • johtopäätös

Miksi tarvitset mukautetun sähköpostiosoitteen?

tyttö ajaa merkkituotteita

Ei ole väliä oletko bloggaaja tai yrityksen omistaja – mukautettu sähköposti erottaa sinut kilpailijoista. Jos etsit työtä, ammattimainen sähköpostiosoite erottaa sinut muista mahdollisuuksista. Jos luot blogin, haluat käyttää verkostoitumista luodaksesi vahvan tuotekuvan ja rakentaaksesi selkeän online-maineen. Henkilökohtaisen sähköpostiosoitteen avulla voit saavuttaa tämän, koska se auttaa sinua erottumaan muista nichesi bloggaajista.

Sama truismi pätee brändisi perustamiseen. Muokattu sähköpostitili antaa sinulle välittömän uskottavuuden ja osoittaa, että olet ammattilainen. Se on loistava tapa erottua muiden teollisuudenalojesi joukosta, joka luo unohtumattomia ensivaikutelmia.

Jos pidät yleisen sähköpostiosoitteen, saatat näyttää olevan amatööri. Eikö ole aika tehdä oma sähköpostiosoitteesi ja osoittaa, että olet tekniikan taitava ja tosissaan yritykseesi?

Lisäksi ihmiset muistavat sinut todennäköisemmin, koska he ovat tottuneet näkemään gmail.com, hotmail.com ja muut yleiset sähköpostit. Sähköpostin määrittäminen omalle verkkotunnukselle tekee sinusta ikimuistoisen. Ajattele sitä hetkeksi: kuinka monta kertaa olet unohtanut heti, mitä tapahtui ennen @ gmail.com?

Varmista henkilöllisyytesi erittäin kilpailukykyisessä yritysmaailmassa ja käännä koko peli ympäri näyttämällä ainutlaatuisen ja tunnistettavan ammatillisen sähköpostin. Se on helppo tapa osoittaa, että sinulla on todellinen yritys vai harraste.

merkintä: Jos sinulla on verkkosivusto (verkkotunnus + web-hosting) tai suunnittelet sellaisen luomista, voit luoda mukautetun sähköpostin web-palveluntarjoajaltasi ilmaiseksi. Kaikki web-hosting-yritykset, kuten Bluehost, tarjoavat ILMAISIA sähköpostitilejä hosting-suunnitelmissaan. Sinun tarvitsee vain käyttää tiliä ja voit määrittää sähköpostiosoitteesi muutamassa minuutissa.

sähköpostitse parhaat käytännöt

Pikahaku – mukautettu sähköposti aloittelijoille

Uuden sähköpostitilin luominen on todella helppoa, ja vaikka olisitkin täysin uusi prosessi, pidät sen hetkessä. Ajattele sitä verkkosivuston luomisena, koska aloitat ostamalla verkkotunnuksen ja valitsemalla sähköpostin isännöinnin tarjoajan. Jos sinulla on verkkosivustosi yrityksellesi, sinulla on jo oma verkkotunnus. Tässä tapauksessa paras vaihtoehto on käyttää tätä nimeä sähköpostiisi.

Jos sinulla ei vielä ole verkkotunnusta, sinun on ostettava se. Voit ostaa verkkotunnuksen verkkotunnuksen rekisteröijältä ja yhdistää sen sähköpostipalvelun tarjoajaan. Tai voit ostaa verkkotunnuksen suoraan valitsemalta sähköpostipalveluntarjoajalta. Näytämme sinulle yksityiskohtaisesti kuinka luoda sähköpostitilejä eri yrityksille.

1. Verkkotunnuksen ostaminen

Kuten edellä mainitsin, voit ostaa verkkotunnuksen jopa rekisteröijän tai sähköpostipalvelun tarjoajan kanssa. Verkkotunnusten rekisteröijien välillä on paljon valintaa, mutta suosituimpia ovat – Godaddy, Namecheap tai Hover.

Kuinka itse ostaa verkkotunnuksen? Siirry valitsemasi verkkotunnuksen rekisteröijän verkkosivustoon, ja sinulle näytetään tekstilaatikko, johon sinun tulee kirjoittaa haluamasi verkkotunnus.

Tässä on esimerkki, jonka avulla saat selkeän kuvan siitä, miltä sähköpostiosoitteesi pitäisi näyttää: Esimerkiksi [email protected] Voit valita muita ylimmän tason verkkotunnuksia, kuten .org, .net tai monia muita, mutta ylemmän tason verkkotunnus .com on yleisimmin käytetty ja mieleenpainuvampi..

Kun olet kirjoittanut verkkotunnuksesi nimen, valitse ylätason verkkotunnus ja tarkista, onko haluttu molempien yhdistelmä käytettävissä. Jos ei, sinun on keksittävä toinen verkkotunnus, koska et voi rekisteröidä jo rekisteröityä verkkotunnusta. Kun löydät käytettävissä olevan verkkotunnuksen, napsauta nimen ja ylätason verkkotunnuksen yhdistelmää ja lisää se ostoskoriin.
Myöhemmin sinua pyydetään kirjautumaan tilille ja antamaan perustiedot ja valitsemasi maksusi. Kun tilisi on vahvistettu ja maksu on hyväksytty, verkkotunnuksesi rekisteröidään.

2. Sähköpostipalveluntarjoajan valitseminen

Kun valitset sähköpostin isännöintipalvelua, sinun on valittava palvelu, joka tarjoaa sinulle parhaat sähköpostinhallintaratkaisut, tallennuskapasiteetin, teknisen tuen ja tietenkin tarjoaa heidän palvelunsa kohtuulliseen hintaan. Sinulla on monia valittavissa olevia sähköpostipalveluntarjoajia, kuten Google (G Suite), Office 365 Business Essentials (mukaan lukien koko Office-paketti ja monet verkkopalvelut), Zoho Mail, FastMail, ProtonMail, Pobox ja Rackspace Email.

Sähköpostisi luomisprosessi on melkein sama kaikkien sähköpostin isäntäasiakkaiden kanssa. Seuraavassa osassa esitellään tarkemmin tärkeimpiä palveluntarjoajia kaikilla tarvittavilla toimilla, mukaan lukien verkkotunnuksen ostaminen ilman verkkotunnuksen rekisteröijää.

Muokatun sähköpostin määrittäminen G Suite -sovelluksella (Google)

mukautettu sähköpostiosoite

G-sviitti

Avainominaisuudet

 • Pääsy suosittuihin Google-sovelluksiin, kuten Gmail, Kalenteri, Docs, Sheets jne.
 • Sähköpostiosoitteet yrityksesi verkkotunnuksellasi
 • Työskentele yhdessä asiakirjassa joukkuetovereiden kanssa
 • Tallenna ja jaa tiedostoja pilvessä Google Driven kautta
 • Kaksivaiheinen vahvistus ja kertakirjautuminen
 • Hallitse kaikkea yhdestä paikasta hallintakonsolin kautta
 • Tee haku kaikista sovelluksista Google Cloud Searchin kautta
 • Roskapostin, haittaohjelmien ja tietojenkalastelun tunnistus
 • Määritä käyttäjille erilaiset roolit
 • Hallitse arkaluontoisia tietoja Google Holvin avulla

hinnoittelu

 • G Suite -hinnat alkavat niinkin alhaalta kuin 6 dollaria käyttäjää kohti kuukaudessa perussuunnitelmassa
 • Liiketoimintasuunnitelma lisää ylimääräisiä sovelluksia ja ominaisuuksia 12 dollarilla käyttäjää kohti kuukaudessa
 • Enterprise antaa sinulle kaiken 25 dollarilla käyttäjää kohti kuukaudessa


Ensiluokkaiset Google Meet -ominaisuudet ovat nyt kaikkien G Suite -asiakkaiden käytettävissä 30. syyskuuta 2020 saakka. Aloita ilmainen G Suite -kokeilu tänään.

Vaihe 1: luo tili

Aivan kuten minkä tahansa muun käyttämäsi palvelun kanssa, tarvitset voimassa olevan tilin ennen yksityiskohtien määrittämistä. Lisäksi mukana on joitain teknisiä juttuja, mutta ole kiltti, seuraa jokaista vaihetta ja saat kaiken nopeasti.

Ensinnäkin, avaa G-sviitti ja napsauta isoa “Aloita” -painiketta.

gsuite Aloita

Kirjoita perustiedot, kuten yrityksen nimi, tiimin jäsenten lukumäärä ja sijaintisi, ja napsauta Seuraava.

gsuite käyttäjien lukumäärä

Täytä seuraavaksi järjestelmänvalvojan tiedot (etu- ja sukunimi sekä nykyinen sähköpostiosoitteesi).

gsuite-yhteystiedot

Sen jälkeen G Suite kysyy, haluatko käyttää verkkotunnusta, joka on jo käytössä, vai haluatko ostaa uuden. Tämän oppaan tarkoituksia varten oletan, että olet jo ostanut isännöinnin ja määrittänyt verkkotunnuksesi. Jos ei, valitse vain toinen painike ja osta vaiheet ostamalla uusi verkkotunnuksesi Googlen kautta.

Valitse ”Kyllä, minulla on sellainen, jota voin käyttää” -painike.

gsuite-verkkotunnuksen vaihe

Kirjoita sitten rekisteröimäsi verkkotunnus.

gsuite enter domain

Seuraavalla näytöllä sinun on vahvistettava, että antamasi verkkotunnus on tosiasiassa haluamasi verkkotunnus. Käytä tätä tilaisuutta tarkistaaksesi, ettei kirjoitusvirheitä ole.
Tämän jälkeen olet vihdoin saapunut näytölle, jossa voit valita käyttäjätunnuksesi (uutta sähköpostia varten) ja salasanan. Yleensä ihmisten henkilökohtainen nimi asetetaan käyttäjänimeksi. Tämä tarkoittaa, että yrityksesi sähköpostiosoite on [email protected]

gsuite signin

Kun olet tarkistanut, että et ole robotti, napsauta alla olevaa Hyväksy ja jatka -painiketta, joka vie sinut prosessin seuraavaan vaiheeseen.

Vaihe 2: Vahvista verkkotunnuksesi

Ennen kuin voit aloittaa uuden sähköpostiosoitteesi käyttämisen G Suite -sovelluksen kanssa, sinun on vahvistettava, että olet itse verkkotunnuksen omistaja. Ei olisi hauskaa, jos vain kuka tahansa voisi luoda sähköpostia verkkotunnuksellesi, eikö niin? Siksi tässä vaiheessa G Suite haluaa varmistaa, että pääset käyttämään tiettyä verkkotunnusta tai verkkosivustoa, jota siinä ylläpidetään..

Verkkotunnuksen vahvistamiseen on neljä eri tapaa:

 1. Luo TXT-tietue (suositeltava) – valitse tämä, jos voit muokata verkkotunnuksesi tietueita.
 2. Luo CNAME-tietue – valitse tämä, jos voit muokata verkkotunnuksesi tietueita.
 3. Lisää metatunniste – valitse tämä, jos voit muokata verkkosivustosi kotisivua.
 4. Lataa HTML-tiedosto – valitse tämä, jos voit lähettää tiedostoja verkkosivustollesi.

Jos sinulla on jo verkkosivusto verkkotunnukseen liitettynä, helpoin tapa varmistaa verkkotunnus olisi lisäämällä metatunniste. Tässä tapauksessa sinun täytyy vain löytää index.html-tiedosto palvelimelta, avata se ja laittaa koodi heti ja ennen tunnisteita. Index.html-tiedostostasi pitäisi pitää jotain tällaista:
Otsikko


Sivun sisältö

Kun olet tallentanut asiakirjan, palaa takaisin G Suite -asetusnäyttöön ja jatka napsauttamalla painiketta. Google vie muutaman minuutin vahvistaaksesi verkkotunnuksesi, ja olet valmis jatkamaan.
Silti suositeltava menetelmä verkkotunnuksen varmentamiseksi on ensimmäinen – TXT-tietueen lisääminen. Tämä on vain yksinkertainen teksti, joka kertoo Googlelle, että olet kyseisen verkkotunnuksen todellinen omistaja (se osoittaa, että sinulla on pääsy siihen ja että voit kirjoittaa muistiin koodin, jonka Google aikoo antaa sinulle). Voit oppia siitä lisää tässä. Joten katsotaan kuinka se tehdään:

 1. Valitse TXT Record -vahvistustapa ja napsauta “Jatka”. Google tunnistaa käyttämäsi hosting-yrityksen, joten saat täältä kaikki tarvittavat ohjeet.
 2. Avaa verkkotunnuksesi isäntän verkkosivusto uudessa välilehdessä.
 3. Kirjaudu sisään verkkotunnuksesi isäntä käyttäjänimellä ja salasanalla. Jos olet unohtanut salasanasi, ota yhteyttä tukeen.
 4. Kopioi TXT-vahvistuskoodisi, joka näyttää noin: google-site-verification = RjedsDxDER5lbFwmww2R5KS-fpnjertreH-RwJnRYP4
 5. Siirry DNS-tietueisiisi. Sivulle tai välilehdelle on luultavasti annettu nimi DNS-hallinta, nimipalvelimen hallinta, ohjauspaneeli tai se on Lisäasetukset-kohdassa.
 6. Etsi vaihtoehto lisätä uusi tietue.
 7. Lisää TXT-tietueesi.

Ensin sinulta kysytään tietuetyyppiä. Valitse vain TXT.

Kirjoita Nimi / Isäntä / Alias ​​-kenttään @ tai jätä se tyhjäksi. Isäntäsi saattaa pyytää sinua antamaan verkkotunnuksesi, jolloin sinun pitäisi kirjoittaa jotain verkkotunnuksesi.com.

Seuraavaksi sinun pitäisi löytää Aika elää (TTL) -kenttä. Jos sinulla on oletusarvo, jätä se tällä tavalla. Muussa tapauksessa kirjoita 86400. Liitä Arvo / Vastaus / Kohde -kenttään aikaisemmin kopioimasi TXT-vahvistustietue ja tallenna tietue..

Jos näet varoitusviestin DNS-asetusten muuttamisesta, jätä se huomiotta. TXT-tietueen lisääminen ei vahingoita verkkosivustoasi tai DNS-asetuksia, joten sinun ei tarvitse huolehtia tästä.

Kun olet tehnyt tämän, palaa takaisin G Suite -asetusnäyttöön ja napsauta sinistä “Vahvista verkkotunnukseni” -painiketta. Aivan kuten minkä tahansa muun vahvistusmenetelmän kanssa, Google tarvitsee jopa tunnin (se on yleensä paljon nopeampaa) ladataksesi uudet tiedot ja myöntää sinulle käyttöoikeuden verkkotunnukseen. Ja vaikka saatat saada vahvistuksen muutamassa minuutissa, vie yleensä muutaman tunnin, ennen kuin uusi sähköpostiosoitteesi alkaa toimia. Joten älä huolestu, mutta vie aikaa, jotta voit tutustua G Suiteen ja kaikkiin sen tarjoamiin vaihtoehtoihin.

Vaihe 3: Lisää uusia käyttäjiä

Viimeinkin tekniset tiedot ovat takana, ja rentoudut tutkimaan G Suite -hallinta-aluetta. Noudattamalla Googlen ohjeita seuraava asia, jonka sinun pitäisi tehdä, on lisätä uusia käyttäjiä yrityksesi sähköpostitilillesi. Tämä johtuu siitä, että G Suite on räätälöity ammattilaisille, jotka työskentelevät yleensä ryhmissä. Jos olet yksin työskentelevä yksinpuhuja, et todennäköisesti tarvitse koko sovelluskokoelmaa, jota G Suite tarjoaa.

gsuite lisää käyttäjiä

 1. Siirry tilivaihtoehtoihin (näytön oikeassa yläkulmassa avatareiden vieressä).
 2. Valitse Käyttäjät-kuvake (toinen vasemmalta).
 3. Napsauta Lisää uusia käyttäjiä -painiketta.
 4. Täytä uuden käyttäjän tiedot.
 5. Tallenna muutokset napsauttamalla Lisää uusi käyttäjä -painiketta.

gsuite lisää uusi käyttäjä

Tämän jälkeen voit kopioida kirjautumistiedot ja antaa ne joukkueesi jäsenille, jotka voivat alkaa käyttää uutta sähköpostia ja muita sovelluksiasi, joihin sinulla on käyttöoikeus.

Vaihe 4: Ryhmien luominen

Kun sinulla on enemmän kuin muutama ryhmäjäsen, joilla on oltava pääsy G Suite -sovellukseen, haluat ryhmitellä heidät. Ryhmittelemällä käyttäjiä voit hallita tiettyjen sovellusten pääsyä G Suite -sovellukseen, rajoittaa tiettyjä toimintoja ja / tai tietoja.

gsuite add group

 1. Avaa tilivaihtoehdot (näytön oikeassa yläkulmassa avatareesi vieressä).
 2. Napsauta kolmatta ryhmää edustavaa kuvaketta.
 3. Etsi ja napsauta oikeassa alakulmassa olevaa “+” -kuvaketta.
 4. Anna ryhmälle nimi.
 5. Luo sähköpostiosoite tälle ryhmälle.
 6. Valitse ryhmän käyttötaso. Se voi olla julkinen, rajoitettu tai jopa jotain väliin. Käyttöoikeustasoja on viisi, joten pelaa ympäri ja löydä sinulle parhaiten sopiva taso.

Kun olet valmis, napsauta Luo-painiketta, niin kaikki tallennetaan oikein. Ilmeisesti ryhmä on edelleen tyhjä, joten sinun pitäisi palata Käyttäjät-asetusten sivuille ja lisätä tiettyjä ihmisiä ryhmään.

Luo sähköposti G Suite -vaihtoehtojen avulla

Epäilemättä Googlen online-sovelluskokoelma on suosituin. On vaikea löytää joku, joka ei ole luonut Gmail-tiliä tai joka ei ole käyttänyt Google-dokumentteja online-asiakirjan muokkaamiseen vähintään kerran.

Lisäksi G Suite -sovelluksessa on vaikea löytää puutteita, kun työskentelet pienessä ryhmässä. Siinä on yksinkertaisesti kaikki mitä tarvitset ja se toimii moitteettomasti. Mutta jokaisella ylimääräisellä jäsenellä, jonka haluat puristaa sisään, kuukausittainen lasku kasvaa. Se on numero yksi syy siihen, miksi ihmiset etsivät G Suite -vaihtoehtoja, jotka tarjoavat melko saman samoin murto-osan hinnasta. Tämä on erityisen totta, jos tarvitset yksinkertaisen sähköpostipalvelun ilman ylimääräisiä kelloja ja pilliä.

Seuraavissa riveissä esitellään sinulle kuusi G Suite -vaihtoehtoa, jotka sinun tulisi kokeilla.

Zoho

zoho kotisivu

Jos sinulla on pieni tai keskisuuri yritys, Zoho saattaa olla oikea vaihtoehto sinulle. Vaikka tämä moderni alusta esiteltiin vuonna 2008, se tarjoaa enemmän kuin pelkkän sähköpostipalvelun. Sen avulla voit muodostaa yhteyden työtovereihisi, virtaviivaistaa jokaista tehtävää ja säästää aikaa päivittäin yhdistämällä todella tarvitsemiasi sovelluksia. Pohjimmiltaan Zoho on sekoitus perinteisiä sähköpostipalveluita, nykyaikaisia ​​yhteistyövälineitä sekä sosiaalista mediaa.

Avainominaisuudet

 • Muokatut verkkotunnuspohjaiset sähköpostiosoitteet
 • Vaivaton muutto
 • Sovelluspaketti (kalenteri, yhteystiedot, tehtävät, muistiinpanot ja kirjanmerkit)
 • Sosiaalisen median tyyliyhteistyö
 • Organisoidut liitteet
 • Suodattaa
 • Tarkennettu Haku
 • Tehokas ohjauspaneeli
 • Laaja integrointi

hinnoittelu

 • Zoho on ilmainen jopa 5 käyttäjälle
 • Mail Lite -suunnitelma alkaa yhdestä dollarista kuukaudessa
 • Mail Premium -suunnitelma laajentaa ominaisuuksia 4 dollarilla kuukaudessa

Microsoft 365

Microsoft 365 -kotisivu

Yrityksille, joiden on tehostettava peliäan reaaliaikaisen viestinnän ja sähköpostin suhteen, Microsoft 365 Business -palvelun tulisi olla mahdollisuus tutkia. Microsoft 365 Business on suosittu Microsoftin ohjelmisto ja mahdollisuus tuoda sama palvelu henkilökohtaisissa tietokoneissa, tablet-laitteissa ja älypuhelimissa..

Avainominaisuudet

 • Office-sovellusten verkko- ja mobiiliversiot
 • Muokattu verkkotunnuksen osoite
 • Rajoitettu 50 Gt
 • OneDrive Cloud ja 1 Tt tallennustilaa
 • Joukkuesovellus voi isännöidä jopa 250 käyttäjää

hinnoittelu

 • Microsoft 365 Business Basic alkaa 5 dollaria käyttäjää kohti kuukaudessa
 • Hanki ensimmäiset 6 kuukautta ilmaiseksi vuotuisella sitoutumisella
 • Microsoft 365 Business Standard tarjoaa sinulle enemmän sovelluksia ja ominaisuuksia 12,50 dollarilla käyttäjää kohti kuukaudessa
 • Microsoft 365 Business Premium sisältää kaikki sovellukset ja palvelut 20 dollarilla käyttäjää kohti kuukaudessa
 • Microsoft 365 Business Apps for Business (sisältää vain sovellukset) hintaan 8,25 dollaria käyttäjää kohti kuukaudessa

Fastmail

Fastmail-kotisivu

Jos et tarvitse lukuisia yhteistyösovelluksia, joita et todennäköisesti koskaan edes avaa, mutta haluat vain nopean ja turvallisen tavan työskennellä sähköpostien kanssa, Fastmail saattaa olla tapa. Nyt modernin ja yksinkertaisen verkkosovelluksen peruskorjauksen jälkeen, jonka hintalappu mahdollistaa jopa aloittajien siirtymisen sähköpostijunalle, Fastmailia pidetään nyt mojovaisena vastustajana suositummille sähköpostipalveluntarjoajille.

Avainominaisuudet

 • Tallennustila 2 Gt / käyttäjä – 100 Gt / käyttäjä
 • Mainokseton sähköposti
 • Täysin varustetut kalenterit
 • Yhteystietoluettelot ja ryhmät
 • Postin tuontityökalu
 • Kolme palvelua yhdessä (sähköposti, yhteystiedot ja kalenteri)

hinnoittelu

 • Ilmainen 30 päivän kokeilu
 • Perussuunnitelma alkaa 3 dollaria käyttäjää kohti kuukaudessa
 • Vakiosuunnitelma kattaa kaiken 5 dollarilla käyttäjää kohti kuukaudessa
 • Ammattisuunnitelma on paras ryhmille, joissa on vähintään viisi henkilöä ja hinta on 9 dollaria käyttäjää kohti kuukaudessa

ProtonMail

ProtonMail kotisivu

Joskus turvallisuuden tulisi olla tärkeämpää kuin lisäominaisuus, jota et ehkä edes tarvitse. Tämä Sveitsissä toimiva yritys tajusi sen ja päätti tarjota yksinkertaisen sähköpostipalvelun, joka korostaa turvallisuutta ja yksityisyyttä.

Avainominaisuudet

 • Tietoturva ja puolueettomuus
 • Päittäin salaus
 • Nimetön sähköposti
 • Avoin lähdekoodi
 • Moderni saapuneiden muotoilu

hinnoittelu

 • Ilmainen yksittäisille käyttäjille, rajoitetusti 500 Mt tallennustilaa ja 150 viestiä päivässä
 • Voit päivittää Plus-suunnitelmaan 5 dollaria kuukaudessa
 • Professional suunnitelma antaa jopa 5000 käyttäjää hintaan 8 dollaria käyttäjää kohti kuukaudessa
 • Visionaalinen suunnitelma tarjoaa erityisiä ominaisuuksia jopa 6 käyttäjälle 30 dollarilla käyttäjää kohti kuukaudessa

Postilokero

Pobox-kotisivu

Jos etsit kokemusta omaavaa sähköpostipalvelua, Poboxin tulisi olla sinun valintasi, koska tätä palvelua on ollut olemassa vuodesta 1995. Pobox auttaa sinua luomaan uuden sähköpostiosoitteen elämää varten, ja mukana tulee vankka postilaatikko, jonka tulisi kattaa kaikki sähköpostin perustarpeet. . Pobox keskittyy silti sähköpostin välittämiseen, eikä siinä ole niin paljon ominaisuuksia kuin kilpailijoillaan.

Avainominaisuudet

 • Vahva postilaatikko
 • Sähköpostin edelleenlähetys
 • Muokatut verkkotunnukset
 • SMTP-käyttö
 • URL-osoitteen uudelleenohjaus
 • Lomatila

hinnoittelu

 • Pobox Basic alkaa hinnasta 20 dollaria vuodessa
 • Pobox Plus parantaa tuottavuutta suodattimilla 35 dollaria / vuosi
 • Mailstore-suunnitelma esittelee 50 Gt: n postilaatikon hintaan 50 dollaria / vuosi

Rackspace-sähköposti

Rackspace Email kotisivu

Kun tarvitset yrityksellesi vain laadukasta sähköpostipalvelua ilman lisäominaisuuksia, Rackspace tarjoaa kaiken tarvitsemasi. Se käyttää suojattuja protokollia ja toimii Outlookissa sekä kaikissa muissa tietokoneesi tai älypuhelimen sähköpostiohjelmissa.

Avainominaisuudet

 • Muokattu verkkotunnus
 • Ensiluokkainen roskapostisuojaus
 • Rajoittamaton aliaksia ja ryhmäluetteloita
 • Enintään 25 Gt postilaatikoita
 • 100 käyttöaikaa
 • Liitteet enintään 50 Mt
 • Helppo ja ilmainen sähköpostin siirto

hinnoittelu

 • Rackspace Email alkaa 2,99 dollaria per postilaatikko kuukaudessa
 • Rackspace Email Plus tarjoaa muita ominaisuuksia ja palveluita 3,99 dollarilla kuukaudessa käyttäjää kohti
Vieraile Rackspace-sähköpostissa saadaksesi lisätietoja >>

Sähköpostin synkronointi kolmannen osapuolen ohjelmistojen kanssa

mukautetun sähköpostiosoitteen synkronointi

Jotkin sähköpostipalveluntarjoajat antavat sinun synkronoida sähköpostisi valitsemasi kolmannen osapuolen ohjelmiston tai sovelluksen kanssa. Tämä on loistava vaihtoehto niille, jotka haluavat tietyn käyttöliittymän ja haluavat yhdistää eri sähköpostitilit samaan postilaatikkoon. Tätä kutsutaan sähköpostin edelleenlähetykseksi, ja voit määrittää sen helposti jokaisen sähköpostin palveluntarjoajan kanssa.

Sähköpostin edelleenlähetys

Sähköpostin välittämisellä tarkoitetaan prosessia, jolla edelleenlähetät sähköpostit, jotka saat yhdellä sähköpostiosoitteella toiseen valitsemasi osoitteeseen. Siksi voit välittää kaikki saapuvat sähköpostiviestisi automaattisesti tietylle sähköpostitilille, lähettäjät edes tietämättä sitä.

Nimittäin ihmiset voivat lähettää sähköpostia omalle sähköpostiosoitteellesi ja voit käyttää heitä toisella sähköpostitilillä. Kun kuitenkin käytät sähköpostin edelleenlähetystä, et voi vastata välitettyihin sähköposteihin siitä sähköpostiosoitteesta, johon ne uudelleenohjattiin; voit vain lukea niitä.
Jos valitsemasi sähköpostipalveluntarjoaja käyttää POP3 (Post Office Protocol) tai IMAP (Internet Message Access Protocol) protokollia, voit synkronoida mukautetun sähköpostin helposti valitsemasi ohjelmiston kanssa..

POP3 – Postiprotokolla

POP3: ta käytetään yleensä
portin 110 ja 110 kautta
ei ole suojattu
pop3-järjestelmä
IMAP: ää käytetään yleensä
portin 143 ja
ei ole suojattu
imap-järjestelmä

Jos odotat vastaanottavan paljon sähköposteja, POP3 on sinun tapa, koska se lataa ja toimittaa kaikki saapuvat sähköpostiviestit laitteeseesi poistamalla ne palvelimen postilaatikosta. POP3 on loistava vaihtoehto, jos käytät yhtä laitetta sähköpostisi tarkistamiseen, mutta haittapuoli on, että POP-lataus on sidottu tiettyyn laitteeseen, joten et voi katsella sähköpostiasi, jos yrität käyttää postilaatikkoasi. uudesta laitteesta.

IMAP – Internet-viestien käyttöprotokolla

IMAP on paljon joustavampi kuin POP3, koska sen avulla voit synkronoida sähköpostisi useille laitteille. Siksi, jos haluat pystyä tarkistamaan sähköpostiviestisi eri laitteilta ja integroimaan mukautetun sähköpostiosoitteesi verkkopostipalveluihin, kuten Gmailiin tai Outlookiin, sinun tulee käyttää IMAP-asetusta sähköpostisi määrittämiseen..

IMAP: n yksi haittapuoli on kuitenkin se, että se ei poista mitään palvelimen viestejä, joten jos saat paljon sähköposteja, voit ylittää tallennustilasi nopeasti.

Sähköpostitilisi yhdistäminen matkapuhelimeesi

sähköpostin yhdistäminen matkapuhelimeen

Käytätkö Android-puhelinta tai iPhonea, sähköpostisi yhdistäminen matkapuhelimeesi on uskomattoman helppo prosessi, kuten seuraavista vaiheista näet..

Sähköpostin määrittäminen Android-puhelimeesi

 1. Avaa sähköpostiohjelmasi.
 2. Valitse Lisää tili.
 3. Kirjoita sähköpostiosoitteesi ja salasanasi.
 4. Valitse tilityyppi (POP3, IMAP tai Exchange). Sinun tulisi valita IMAP, jotta saat välimuistissa kopioita vastaanotetuista sähköposteista, jotka tallennetaan palvelimelle. Jos valitset POP3, kaikki vastaanotetut sähköpostit ladataan palvelimelta ja tallennetaan puhelimeesi.
 5. Määritä haluamasi tilivaihtoehdot, kuten ilmoitusasetukset ja sähköpostien synkronointi.
 6. Valitse Kirjaudu sisään.

Merkintä: Et voi valita IMAP: ta, jos sähköpostiosoitteesi on määritetty POP3: ksi. Voit kuitenkin muuttaa sähköpostisi asetuksia ja ottaa käyttöön sähköpostitilisi IMAP-pääsyn kirjautumalla tiliisi sähköpostipalveluntarjoajaasi.

Sähköpostin määrittäminen iPhonessa

 1. Valitse Asetukset> Mail> Lisää tili> Muu.
 2. Valitse Lisää postitili.
 3. Kirjoita nimesi, sähköpostiosoitteesi, salasanasi ja kuvaus tilistäsi (henkilökohtainen tili).
 4. Napsauta Seuraava ja jos Mail löytää tilisi asetukset, napsauta Valmis. Jos se ei löydä asetuksiasi, sinun on lisättävä ne manuaalisesti noudattamalla seuraavia vaiheita.
 5. Valitse IMAP tai POP (räätälöityjen sähköpostitilisi asetusten mukaan).
 6. Kirjoita nimesi, sähköpostiosoitteesi ja tilisi kuvaus.
 7. Kirjoita saapuvan postipalvelimen ja lähtevän postipalvelimen tiedot (isäntänimi, käyttäjänimi ja salasana).
 8. Lopeta valitsemalla Tallenna.

FAQ

Kuinka nimetän sähköpostiosoitteeni?

Vaikka ilmaisen sähköpostitilin luominen on saatavilla hyppysissäsi, et halua muuttaa sitä usein. Mitä enemmän käytät sähköpostiosoitettasi, sitä suurempia mahdollisuudet aiot pysyä siinä. Joten kun valitset nimeä uudelle sähköpostillesi, ole varovainen ja varmista, että se on osuva. Haluat todennäköisesti lisätä henkilö- tai yritysnimesi sähköpostiisi. Ehdotan voimakkaasti välttämään hauskoja nimiä tai mitä tahansa, joka ei liity toimintaan, koska päättäessäsi käyttää sähköpostia kouluun tai yritystarkoituksiin, saatat joutua näyttämään nuorelta, eikä kukaan koskaan kohtele viestejäsi kunnioittavasti. Sähköpostisi saattavat jopa päätyä roskapostikansioihin.

Voinko saada ilmaisen ammatillisen sähköpostiosoitteen?

Kyllä, tavallaan voit. Monet web-hosting-yritykset, kuten Bluehost, tarjoavat ilmaisia ​​sähköpostitilejä isännöintisuunnitelmissaan. Joten jos olet jo aloittanut verkkosivustosi heidän kanssaan, sinun on vain käytettävä tiliä, johon voit määrittää sähköpostiosoitteesi muutamassa minuutissa.

Joten sen sijaan, että käytät ilmaisia ​​sähköpostipalveluita @ gmail.com -laajennuksella, voit tosiasiallisesti asettaa jotain [email protected] muutamalla napsautuksella. Voit oppia lisää siitä luo sähköpostitili Bluehostilla.

Kuinka paljon räätälöity sähköposti maksaa?

On runsaasti sähköpostipalveluntarjoajia, jotka tarjoavat erilaisia ​​ominaisuuksia eri hinnoilla. Mutta ehdotan aina Bluehostia, joka tarjoaa sekä verkko- että sähköpostipalvelun niinkin vähän kuin 2,75 dollaria kuukaudessa.

johtopäätös

Jos teit sen tähän osaan, opit kaiken mukautetun yrityssähköpostin luomisesta. Saatat tuntea olevani hieman järkyttynyt tässä vaiheessa. Lue tämä opas tarvittaessa uudelleen ja luot helposti ammatillisen sähköpostiosoitteen. Vielä tärkeämpää on, että voit ylpeänä sanoa, että teit kaiken itse.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map