Kuinka aloittaa ruokablogi

Vuonna 1997, kun Jeff Lim ja Bob Okumura aloittivat Chowhound, ruokablogi syntyi virallisesti!

Ruokablogin aloittaminen ei ole vaikea tehtävä, mutta pelottava se saattaa vaikuttaa aluksi. Monia ruokablogeja isännöivät ihmiset, jotka saattavat olla keittiön asiantuntijoita, mutta ovat aloittelevia tekniikan suhteen.


Jos he oppivat aloittamaan ruokablogin, niin sinä voit!

Ruokablogin luominen on edullinen ja toteutettavissa riippumatta siitä, kuinka vanha olet tai mistä päin maailmaa olet. Joissain tapauksissa ruokablogin perustamisen kustannukset ovat alhaisempia kuin mukana olevien ainesosien kokonaishinta. Ruokablogit ovat trendissä nykyään, ja siksi heillä on mahdollisuus ansaita tasaista tuloa.

Ruokablogi tarjoaa mahdollisuuden pitää hauskaa, tavata mielenkiintoisia ihmisiä ja hioa kulinaarisia taitoja. Monet ihmiset ihmettelevät, kuinka heistä voi tulla menestyviä ruokablogereita. Tämä opas selittää, kuinka tehdä se itse.

Neljä helppoa vaihetta ruokablogin perustamiseen

 • Valitse sisällönhallintajärjestelmäsi (CMS)
 • Valitse verkkotunnuksesi
 • Web-hosting-palvelun tilin asennus
 • Vinkkejä menestyvään ruokablogointiin

Aloittaessasi blogiasi on helppo päästä eroon Internetin tiedon määrästä; Pelkästään teknisten yksityiskohtien selvittäminen voi olla vaikeaa. Mutta olemme täällä tehdäksemme asiat helpoiksi. Oletetaan, kuinka voit perustaa ASAP-ruokablogin.

CMS

Valitse sisällönhallintajärjestelmäsi

Koodin kanssa työskenteleminen vaatii paljon teknistä tietämystä. Mutta älä välitä siitä, koska nykyään ruokablogit voivat käyttää interaktiivista visuaalista käyttöliittymää rakentaa, hallita ja lisätä blogin sisältöä tarvitsematta huolehtia teknisistä näkökohdista.

Sisällönhallintajärjestelmä palvelee näitä bloggaajien erityistarpeita. Sen avulla he voivat lähettää, siirtää, muuttaa koon, kopioida, liittää ja linkittää bloginsa elementtejä. Vaikka sisällönhallintajärjestelmiä on monia, kuten Joomla, Blogger ja Drupal, suosituin ja laajimmin hyväksytty CMS on WordPress. Siksi tämä opas opettaa aloittamaan ruokablogin WordPressin avulla.

WordPress on eniten käytetty CMS maailmanlaajuisesti. Eurostatin koottujen tietojen mukaan W3techs, WordPressin markkinaosuus on 59,9%

Syynä siihen, että WordPress on valittu tässä oppaassa, on se, että se on ollut vuodesta 2009 lähtien yksi maailman suosituimmista blogialustoista. Se tarjoaa vaihtoehtoja rajattomalle luovuudelle ja tarjoaa erinomaisen toiminnallisuuden. WordPressillä on hyvin muokattava alusta, joka toimii hienosti ruokablogien kanssa ja voi myös auttaa verkkosivun luomisessa. Koodaamisen ja suunnittelun osaaminen voi olla bonus, mutta se ei ole välttämätöntä ruokablogin luomisessa.

Valitse verkkotunnuksesi

verkkosivusto-prosentit

Blogin nimen valitseminen vaatii huolellista harkintaa. Erilaiset yksityiskohdat on otettava huomioon, kun nimetään ruokablogia. Esimerkiksi sen on oltava ainutlaatuinen ja heijastava bloggaajan tyyliä ja persoonallisuutta. Lisäksi sen on annettava vihje siitä, mistä sivustolla on kyse.

Tässä on nopea opas siihen, kuinka ruokablogerit voivat hienosäätää verkkotunnusten valintaa:

 • Pidä se lyhyesti. Kohderyhmä muistaa paremmin ruokablogin lyhyet, yksinkertaiset ja tiiviit URL-osoitteet.
 • Verkkotunnuksen ainutlaatuisuus on tärkeä tekijä sen tekemisessä ikimuistoiseksi. Blogin nimen on erotuttava kaikille, jopa niille, jotka eivät ole koskaan käyneet siinä.
 • Näkyvästi vahva yhteys blogin nimen ja perustajan välillä on välttämätöntä viestien johdonmukaisuuden ylläpitämiseksi. Lukijat, katsojat ja yleisö yleensä mieluummin tuntevat aidon yhteyden persoonallisuuksiin, jotka pitävät ruokablogeja.

Suositeltava työkalu:

Yksi suosikkiisäntästämme, jotka toimivat parhaiten ruokablogin verkkotunnuksissa, on Bluehost. Sillä on mahdollisuus luoda uusi verkkotunnus ILMAISEKSI, käyttää olemassa olevaa sekä luoda myöhemmin.

Web-hosting-palvelun tilin asetus

hosting-palvelujen tarjoaja

Web-isäntä on palvelu, joka pitää verkkosivut saatavilla 24/7 kaikilla laitteilla. Kun verkkotunnus on viimeistelty, seuraava ruokablogin perustamisvaihe on löytää paras blogin isäntäsivusto ja perustaa tili heidän kanssaan.

Jotkut ihmiset pitävät parempana kertaluonteista sopimusta sekä verkkotunnukselle että isännöinnille. Näiden kahden yhdistäminen on suositeltava tapa saada parhaan hyödyn isännöintipalvelusta ja lisätä ruokablogien toteutettavuutta.

Ensimmäinen sivusto-opas kiinnittää erityistä huomiota parhaiden hosting-palveluiden määrittämiseen, ja Bluehost on suositeltava vaihtoehto verkkotunnusten ja hosting-palveluiden hankkimiseksi.

Bluehost tarjoaa reilun kaupan, joka sisältää ilmainen verkkotunnus ja 30 päivän rahat takaisin -takuu. Tätä web-hosting-yritystä kutsutaan WordPress.org nimellä “yksi parhaista ja kirkkaimmista isäntämaailmasta”. Se tekee siitä erinomaisen valinnan kaikille ruokablogereille.

Bluehost on ainoa web-hosting-yritys suositteli WordPress

WordPress Bluehost

Web-hosting-palveluihin liittyminen on suoraviivainen prosessi, ja olemme laatineet sen yksityiskohtaisesti Bluehostille.

Huomaa: Muiden web-hosting-palveluiden ohjauspaneeli voi olla hiukan erilainen. Asennusprosessi tulee kuitenkin olemaan samanlainen.

Vaihe 1: Aloita

Bluehost tarjoaa yksinoikeuden, joka auttaa bloggaajia aloittamaan parhaat ruoanlaittoblogit. Napsauta ”Aloita nyt” Bluehost-kotisivulla aloittaaksesi blogin asettamisen.

Ensimmäinen askel

Vaihe 2: Tilaa oikea suunnitelma

Bluehost tarjoaa erilaisia ​​blogivaihtoehtoja, mutta aloittelijat valitsevat paremmin perussuunnitelman. Paketti on mahdollista päivittää myöhemmin blogin kasvaessa.

Vaikka perussuunnitelmalla on muutamia rajoituksia, se tarjoaa kaiken, mitä uusi bloggaaja voi tarvita saadakseen hyvän alkua.

Toinen Bluehostilla saatavilla oleva web-hosting-suunnitelma on Pro Plan, joka on samanlainen kuin Plus Plan, mutta tarjoaa paremman suorituskyvyn verrattuna. Tämä on edistyksellinen paketti, joka sopii maustetuille ruokablogereille.

vaihe toinen

Vaihe 3: Valitse verkkotunnuksesi

Kuten aiemmin mainittiin, luovalle ja tarttuvalle blogillesi nimeäminen on välttämätöntä ruokablogin onnistumisen kannalta. Verkkotunnus voi tehdä tai rikkoa bloggaajan uran ja Bluehost tarjoaa kaiken, mitä ruokablogger tarvitsee päästäkseen raiteilleen.

Sivustosi isännöinnin lisäksi Bluehost toimii myös työkaluna, joka voi auttaa sinua keksimään verkkotunnuksia rekisteröintiprosessin aikana. Kokeile erilaisia ​​yhdistelmiä ja pelaa mahdollisilla vaihtoehdoilla ennen lopullisen nimikkeen kirjoittamista annettuun ruutuun.

Tämä voi auttaa sinua valitsemaan parhaat blogin verkkotunnukset. Jos valitsemasi nimeä ei ole saatavana, Bluehost näyttää sinulle lisäluettelon samanlaisista verkkotunnuksista, joista valita. Oikein nimellä varustetun ruokablogin tekeminen on helpompaa tällaisten tilojen ollessa käsillä.

vaihe kolme

Vaihe 4: rekisteröi verkkotunnuksesi

Nyt on aika rekisteröidä valittu verkkotunnus blogiin. Tutustu tähän lomakkeeseen ja varmista, että sinulla on kaikki vaadittavat tiedot helposti saatavilla, kun aikoit täyttää sen.

Tilin luominen edellyttää käyttäjän henkilökohtaisia, yritystietoja ja laskutustietoja. Bluehost takaa jaetun tiedon turvallisuuden ja yksityisyyden, jotta voit antaa pankkitiedot huolehtimatta liikaa.

vaihe neljä

Vaihe 5: Maksu

Budjetointi on olennainen osa ruokablogin perustamisen oppimista.

12 kuukauden paketti on edullisin vaihtoehto blogin perustamiseen. Pitkän aikavälin sitoutumista etsiville ruokablogereille kuitenkin edullisemmat vaihtoehdot ovat 24 kuukauden ja 36 kuukauden paketit. Mitä pidempi paketti, sitä alhaisempi se maksaa kuukausittain.

Pakkausominaisuuksien valitseminen ei ole pakollista tässä vaiheessa; bloggaaja voi jättää laatikot tyhjiksi toistaiseksi ja palata sivulle myöhemmin, kun he tarvitsevat uusia ruokablogin ominaisuuksia.

vaihe viisi

Valitse ”Käyttöehdot” -ruutu ja palaa Bluehostin kotisivulle. Oikeassa yläkulmassa on sisäänkirjautumispainike. Kirjoita verkkotunnus tai käyttäjänimi ja salasana. Sisäänkirjautumisen jälkeen etsi WordPress-kuvake ja napsauta ”pika-asennus”. Valtakirjat lähetetään sähköpostitse pian sen jälkeen.

Vaihe 6: Aseta salasana

Seuraava askel ruokablogin perustamisessa on luoda vahva salasana, jota ei ole helppo murtaa. Tämä voi estää verkkohyökkäykset ja yksityisyyden loukkaamisen.

Suojattu salasana on vähintään yksitoista merkkiä pitkä ja sisältää symboleja, numeroita, isoja ja pieniä kirjaimia. Kun salasana on luotu, napsauta ”Ehdot ja asetukset” ja napsauta sitten ”Seuraava”.

Vaihe kuusi
Vaihe kuusi

Vaihe 7: Kirjaudu sisään

Vahvistettuasi salasanan, sivu näyttää viestin onnistuneesta salasanan luomisesta ja näyttää sisäänkirjautumispainikkeen. Napsauta sitä ja kirjoita käyttäjätunnus tai verkkotunnus ja salasana kirjautuaksesi tiliisi.

Vaihe seitsemän

Vaihe 8: Valitse teema

Kun olet kirjautunut tilille, ilmestyy sivu, jolla näytetään useita teemoja ruokablogia varten. Bluehost tarjoaa erilaisia ​​WordPress-oletusteemoja, jotka kaikki voivat tehdä blogista visuaalisesti houkuttelevan.

Näitä teemoja voidaan aina muuttaa myöhemmin, joten täällä tehdyllä päätöksellä ei ole pysyviä vaikutuksia. Voit aina valita toisen teeman WordPress.org-teemahakemisto.

Vaihe kahdeksan

Vaihe 9: Aloita rakentaminen

Kun teema on valittu, on aika aloittaa ruokablogin rakentaminen. Kirjaudu WordPress-hallintapaneeliin, napsauta ”Aloita rakennus” ja jatka.

Vaihe yhdeksän

Vaihe 10: Asenna sivusto

Kun olet kirjautunut WordPress-hallintapaneeliin, esiin tulee Tervetuloa-sivu, jolla on kaksi vaihtoehtoa valita: henkilökohtainen sivusto ja yrityssivusto.

Siellä on myös toinen vaihtoehto, jossa sanotaan “En tarvitse apua” tapauksissa, joissa Bluehostin apua ei tarvita ruokablogin tekemiseen.

Vaihe kymmenen

Vaihe 11: Bluehostin käytettävissä olevat vaihtoehdot sivuston luomiseen

Jos bloggaaja tarvitsee apua isännöintipalvelulta, he tarjoavat laajan valikoiman vaihtoehtoja auttaaksesi sinua löytämään tarvitsemasi tiedot. Kun tutkit kaikkia käytettävissä olevia vaihtoehtoja, napsauta navigointivalikon vasemmassa yläkulmassa olevaa ”Bluehost” -painiketta.

Se johtaa sivulle, joka on täynnä vaihtoehtoja, joissa on erilaisia ​​välilehtiä ja erilaisia ​​työkaluja ruokablogin luomiseksi. Napsauta ”Käynnistä” luodaksesi sivuston, ja se avaa sivun, jossa pyydetään verkkosivuston nimeä ja kuvausta. Aseta otsikko ja kuvaus vierailijoille.

Vaihe yksitoista
Vaihe yksitoista

Onnittelut!

WordPress-blogi on perustettu ja se on käyttövalmis. Ruokablogin perustamisen perusteet on katettu, ja nyt on aika perustaa asettelu, teema ja suunnitella ruokablogi.

Vinkkejä menestyvään ruokablogointiin

bloggaaminen-vinkit

Kun blogi käynnistetään, on otettava huomioon useita asioita. Tässä on muutamia vinkkejä ruokablogin tekemiseen oikealla tavalla:

 • Aikataulu blogisi ja ylläpitää jatkuvaa viestivirtaa. Olipa se päivittäin tai viikoittain, mutta varmista, että sinulla on ennalta määritetty sisältösuunnitelma, jota noudatat.
 • Aseta blogiin kuuluva ääni, tyyli ja ääni. Sen tulisi olla luonnollinen, luettavissa, sulava ja ennen kaikkea ystävällinen.
 • Kun kirjoitat reseptiä, pidä otsikko, URL-linkki ja nimi tai otsikko samoina. Älä lisää mitään lisätietoja niihin. Se auttaa lukijoita tunnistamaan sisällön, ja hakukoneet sijoittavat sen korkeammalle.
 • Johdonmukaisuus on avainasemassa. Älä siirrä suuntaa kappaleessa. Esimerkiksi monet sisällöntuottajat alkavat usein sanoilla “ohjeet”, siirtyvät sitten ”ohjeisiin” ja myöhemmin muuttavat sen “menetelmiksi”. Ylläpidä johdonmukaista rakennetta, jotta yleisö ei lopu hämmennykseen. Se voi vaikuttaa blogin sijoitukseen
 • Tee sisällön ääriviivat ja pysy siitä. Jaa ruokablogi osioihin suunnitelman aiheiden mukaan. Pysy ajan tasalla asiaan liittyvissä kysymyksissä blogoidessaan kustakin osasta. Esimerkiksi reseptiblogissa on oltava keittomenetelmiin liittyvää sisältöä.
 • Ihanteellinen artikkelin pituus on kolmesataa seitsemänsataa sanaa blogiin.
 • Suositellaan lisäosien käyttöä luetteloissa paremman kuvan ja selkeyden aikaansaamiseksi – olipa kyse sitten leivonnaisten blogien ainesosaluettelosta tai prosessin vaiheista.
 • Ennen valokuvien lähettämistä on tärkeää nimetä tiedostot oikein. Jos vaiheita tai yksittäisiä ruokia on useita valokuvia, niiden tiedostonimien tulisi sisältää vaihe, aterian nimi ja viestin tietty aihe.
 • Lopputuotteen kuvan, josta puhutaan tai josta opetetaan, tulisi olla viestin suositeltu valokuva.
 • Avainsanojen käyttö päätageissa ja artikkelin ensimmäisissä 25 sanassa antaa lukijalle tietää, mitä he aikovat lukea.
 • Vältä sisällön, reseptien tai kuvien kopioimista toisesta ruokablogista. Jos tietty resepti tuntuu houkuttelevalta, on parempi kokeilla sitä ja antaa sille kierre sen sijaan, että riskisit plagioivan sisällön kanssa..

Aiheideat

Kirjailijan esto on aivan liian yleinen bloggaajien keskuudessa, ja ruokabloggerit eivät ole eroja, hekin voivat loppua aiheista keskustellakseen.

Motivaatio ruokablogointiin

“Ruoka on intohimoani”
88%
Antaakseni itselleni nimen ruokamaailmassa
49%
Minulla on ääni, jotta voin sanoa mitä haluan sanoa
48%
Kirjoittaminen on intohimoni
44%
Toivon muuttavan blogini työksi
41%

Mutta älä huoli; keksimme muutaman idean käynnistääksemme luovan prosessin. Kokeile seuraavaa:

 • Käy uudelleen ja sekoita reseptejä
 • Kokeile kausiluonteisia ja paikallisia ruokia
 • Kansainvälisen keittiön arvostelut
 • Ravintola-, tuote-, keittokirja- tai markkinatiedot
 • Kuinka valita juhlallisen aterian elementit
 • Keittiön vinkkejä ja temppuja
 • Ruoanlaittokurssit, kurssit ja akkreditoinnit
 • Uusia tarjouksia, alennuksia, kuponkeja ja myyntiä

Tekstin lisäksi kuvien, videoiden ja linkkien käyttö voi tehdä sisällöstä vuorovaikutteisemman, houkuttelevamman ja houkuttelevamman.

Houkutteleva visuaalinen

Elävien kuvien tarjoaminen resepteillä ja muulla sisällöllä on ratkaisevan tärkeää, jotta yleisö kiinnostuisi blogia. Lukijaa houkuttelevat houkuttelevat visuaalit, kuten ruokavalokuva ja selkeät kuvat.

On mukavaa ottaa kunnollisia kuvia ruoasta jopa aloittelijoille kentällä, jos seuraavat ohjeet otetaan huomioon:

57% pinterest käyttäjät ovat vuorovaikutuksessa ruokaan liittyvän sisällön kanssa, sisältöluokka # 1, ja se on ruokablogojen viittausliikenteen tärkein lähde
 • Pidä valaistus tasaisena. Vältä turhia varjoja, epäselviä alueita tai teräviä kontrasteja.
 • Puhdista pöytätaso ja vältä lisäämästä elementtejä taustaan, koska se saattaa häiritä katsojaa pääkohteesta.
 • Valokuvien ottaminen vaiheista on välttämätöntä, mutta älä liioittele sitä. Esimerkiksi yhden munankeltuaisen lisäämistä sekoittimeen ei tarvitse vangita, vaan vaivauksen yleinen vaihe on näytettävä visuaalisesti.
 • Suunnittele mielenterveyden mukaan valokuvattavissa olevat vaiheet ja kirjoita ne muistiinpanona, jotta ei tarvitse toistaa pelkästään valokuvausta varten.
 • Yritä ylläpitää visuaalisuuden yhdenmukaisuutta pitämällä polttoväli ja valaistus samana kaikissa kuvissa, ellei ruuan makro- ja mikrotietoja tarvita.
 • Pidä editointi minimaalisena. Säädä tasot ja rajaa kuvan häiritsevät kohteet.
 • Ihanteellinen valokuvien resoluutio on 72 dpi. Se täyttää verkon vaatimukset, eikä lataaminen vie kauan.
 • Tallentaminen .jpg- tai .png-muodossa toimii parhaiten verkossa hahmottamisen kannalta.

Jos valokuvia on muokattava blogiin lataamisen jälkeen, kääntö-, rajaus-, koon ja nimeämisvaihtoehtoja voidaan käyttää suoraan WordPress-hallintapaneelissa..

Esimerkkejä parhaista ruokablogista

Erinomaisen ruokablogin tekeminen vaatii omistautumista, harjoittelua ja aikaa.

Parhaat ruokablogit

Ja jos tarvitaan jonkinlaista pyrkimystä ja suuntaa, sieltä löytyy paljon verkosta. Katso nämä suositut erilaisille markkinarakoille suunnatut ruokablogit:

Cookin tasavalta

Kirjoittaja Sneh

Cook Republic - verkkosivun näyttökuva

Keittäminen melangery

mennessä Jelena

Cooking Melangery - verkkosivun näyttökuva

Parhaat vegaaniblogit

Vegaaniruokaa on myös vegaaniruoka-blogeja, kuten:

Voi, hän hehkuu

mennessä Angela

Voi hän hehkuu - verkkosivun näyttökuva

Parhaat kasvisblogit

Siellä on kasvissyöjä-blogeja, joissa keskitytään kasvisruokaan. Kaksi parhainta kasvisruokablogia ovat:

Archanan keittiö

mennessä Archana

Archana's Kitchen - verkkosivun näyttökuva

Luonnollisesti Ella

mennessä Erin

Luonnollisesti Ella - verkkosivun näyttökuva

Usein Kysytyt Kysymykset

Useimpien ihmisten, jotka pitävät ruokablogointia urana, esittämiä yleisiä kysymyksiä on käsitelty täällä.

Kuinka paljon maksaa ruokablogin aloittaminen?

Aluksi ruokablogin ei tarvitse olla kallista. On parempi aloittaa WordPressistä kuin kuluttaa tuhansia dollareita mukautetulle verkkosivustolle.

Hanki isäntä ja verkkotunnus vain 2,75 dollaria kuukaudessa fantastinen aloitus blogiisi.

WordPressin asennus on ilmaista, vaikkakin se on kannattava sijoitus saada premium-teema, joka on suunniteltu nimenomaan ruokablogiin. Se säästää aikaa, joka kuluu koko teeman mukauttamiseen. On hyvä mahdollisuus, että premium-teema sisältää elementtejä, joita tarvitaan onnistuneen ruokablogin pitämiseen.

Mistä minun pitäisi blogoida?

On parasta blogiida asioista, joita rakastat ja tiedät parhaiten. Se osoittaa aitouden, ja lukijat voivat havaita sisällön omaperäisyyden. Persoonallisuutesi aito esitys houkuttelee oikeaa yleisöä ja pitää heidät ympärillä.

Sen avulla ruokablogger voi esitellä taitojaan ja persoonallisuuttaan. Useimmat ihmiset rakastavat tarinoita, visioita, videoita ja ainutlaatuisia reseptejä.

Sisältöideoiden seuraaminen voi auttaa ruokablogaajia houkuttelemaan joukkoja.

 • Alkuperäiset reseptit
 • Ravintola arvosteluja
 • Ravintotiedot
 • Julkkis ruokailutottumukset
 • Uutisia tietyn alueen ruokia ja ravintoloita
 • Innovatiiviset vinkit ja tekniikat ruoanlaittoon

Vältä verkossa löydettyjen artikkeleiden ja reseptien kopiointia tai kehrämistä. Ihmiset ja hakukoneet voivat ymmärtää, onko sisältö alkuperäinen vai ei, ja se voi johtaa vakaviin seurauksiin.

Kuinka mainostaa ruokablogiani?

Edistäminen on askel askeleelta prosessi, joka vaatii huolellista suunnittelua ja strategiaa. Ruokabloggerin on tunnistettava markkinarako tutkimuksen kautta ja muutettava markkinointipyrkimyksiään vastaavasti. On useita kanavia, joita voi käyttää maksulliseen, sekä orgaaniseen markkinointiin.

Kuten suusanallisesti, Facebook-mainokset, YouTube-kanavat, sähköpostimarkkinointi, vieraiden lähettäminen, vaikuttajamarkkinointi ja tiettyjen avainsanojen hakukoneoptimointi. On ehdottoman tärkeää, että sinulla on suunnitelma ennen aloittamista – muuten se on uhkapeli.

Kuinka menestyviä ovat ruokablogit?

Vakavalla työllä ruokablogit voivat houkutella miljoonia käyttäjiä verkossa ja ansaita tuhansia dollareita kuukaudessa.

Pinch of Yumin lisäksi elintarvikkeiden blogaajilla on lukemattomia muita menestystarinoita todistaakseen kuinka tuottoisa tämä liiketoiminta on. Kaksi hyvää esimerkkiä onnistuneista blogeista ovat Budjettitavut ja Smitten Keittiö – ja nämä eivät ole edes huippuja.

Kuinka ruokablogerit saavat palkan??

Ruokablogger voi ansaita rahaa monella tapaa. Jotkut niistä on lueteltu alla.

 • Liity mainosverkostoihin – Niiden avulla verkkosivustojen omistajat voivat näyttää kohdistettuja mainoksia lukijoilleen. Mitä enemmän näkymiä viesti saa, sitä enemmän rahaa se ansaitsee.
 • Myy mainostilaa – Ruokablogien sivuilla on paljon tilaa mainostamiselle. Näiden tilojen myynti tai vuokraaminen markkinoijille voi olla kannattavaa.
 • Sponsoroitu sisältö tai vierasviestit – Ihmiset, yritykset tai tuotemerkit saattavat haluta esiintyä ruokablogissa, kun sitä seuraa. Näissä tapauksissa he maksavat bloggaajalle lähettämisestä sisällön blogiin.
 • Affiliate-ohjelmat – Bloggaaja suosittelee tuotetta tai palvelua blogin kautta ja ansaitsee palkkion jokaisesta sen kautta tehdystä myynnistä.
 • Myy keittokirja tai e-kirja – Suositusta, ammattitaitoisesta tai kokeneesta ruokablogista voi tulla kirjoittaja ja myydä työnsä bloginsa kautta.
 • Tarjoa jäsenohjelmia – Bloggaaja voi veloittaa suoraan heidän sisällönsä käyttöoikeudesta tilauskannalla.
 • Ruokavalokuvaus – Taitava ruokavalokuvaaja voi ansaita myymällä oikeuksia valokuviinsa.

Sijoita vähän aikaa ja kokemusta löytääksesi uusia ansaintatapoja blogin kautta. On mahdollista löytää uusia tapoja ansaita rahaa ainutlaatuisena tietyssä blogissa.

Kuinka paljon rahaa voit ansaita ruokablogilla?

Ruokablogia voidaan käyttää harrastuksena tai kokopäivätyönä. Tulokset riippuvat ajasta, resursseista ja taitoista, joita ruokabloggeilla on. Mitä enemmän on investoitava, sitä suurempi sijoitetun pääoman tuotto on.

Muutaman tuhannen dollarin ansaitseminen kuukaudessa ei ole ongelma suosituille ruokablogeille. Huffington Post kertoi että “Pinch of Yum” takana oleva duo – Lindsay ja Bjork Ostrom – ansaitsivat 802 144,55 dollaria vuonna 2016.

Kaikki ruokablogi ei kuitenkaan ansaitse niin paljon. Esimerkiksi sama Pinch of Yumin duo teki vain 20 dollaria ensimmäisessä kuussa. Siksi on erittäin tärkeää pitää mielessä, että bloggaamisen ensimmäiset kuukaudet tulevat olemaan ylämäkeen suuntautuva taistelu.

Ruoansuolalla on mahdollisuus ansaita satoja dollareita kuukaudessa yhden vuoden jatkuvan ja laadukkaan bloggaamisen jälkeen.

Hyödyllisiä resursseja

 • Opi käyttämään WordPressiä (video-ohjeiden kanssa)
 • Kuinka kirjoittaa ja luoda loistavaa blogisisältöä
 • Kuinka mainostaa blogiasi ja sen sisältöä
 • Kuinka ansaita rahaa blogistasi
 • Haastattelimme ruokablogerit

johtopäätös

Nyt kun ruokablogin perustamisen perusteet ovat selvät, on aika aloittaa bloggaaminen. Valmistele sisältö, hanki sosiaalinen sisältö ja mene virukselliseksi – se on kaikki, mitä tarvitaan liikenteen lisäämiseen ja ruokablogin ansaitsemiseen..

Menestyminen ruokablogien maailmassa voi lisätä kenen tahansa luottamusta. Se on rikastava kokemus olla vuorovaikutuksessa muiden ruokablogien kanssa, löytää uusia temppuja ja kokeilla reseptejä.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map