Συμβουλές, κόλπα και καλύτερες προσθήκες για την προσαρμογή των μενού του WordPress

Συμβουλές, κόλπα και καλύτερες προσθήκες για την προσαρμογή των μενού του WordPress


Τα μενού είναι ένα από τα πιο ζωτικά μέρη κάθε ιστότοπου. Είναι πανταχού παρόντα και καθοδηγούν τους χρήστες μέσω του ιστολογίου σας. Και ενώ είναι σχετικά εύκολο να προσθέσετε ένα μενού πλοήγησης στο WordPress, υπάρχουν πολλά περισσότερα που μπορείτε να κάνετε για να το προσαρμόσετε στον ιστότοπό σας.

Είτε πρόκειται για ένα μικρό εικονίδιο που θέλετε να έχετε στο μενού είτε θέλετε ένα εντελώς διαφορετικό σύστημα να το χειριστεί, αυτός ο οδηγός τα έχει όλα. Δείτε συμβουλές, κόλπα και μερικές από τις καλύτερες προσθήκες μενού που ετοιμάσαμε για εσάς σε αυτόν τον οδηγό:

 • Προσθέστε εικονίδια στο μενού του WordPress
 • Προσθέστε το κουμπί σύνδεσης / αποσύνδεσης στο μενού
 • Εμφάνιση μενού WordPress οπουδήποτε θέλετε
 • Πώς να προσθέσετε ένα πλαίσιο αναζήτησης στο μενού του WordPress
 • Πώς να κάνετε το μενού πλοήγησης να κολλήσει στην κορυφή της σελίδας
 • Δημιουργήστε το αυτοκόλλητο μενού πλοήγησης με προσθήκες
 • Πώς να αφαιρέσετε στοιχεία μενού ανώτερου επιπέδου στο WordPress
 • 4 κορυφαίες προσθήκες μενού για το WordPress
 • Οι καλύτερες προσθήκες μενού για φορητές συσκευές WordPress

Contents

Η δημιουργία ενός μενού στο WordPress δεν ήταν ποτέ πιο εύκολη. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δημιουργήσετε σελίδες και να τις προσθέσετε δίπλα στην αρχική σας σελίδα. Το κύριο μενού πλοήγησης θα γίνει με λίγα μόνο κλικ, αλλά πιθανότατα θα φαίνεται πολύ απλό.

Υπάρχουν πολλές προσθήκες που μπορούν να σας βοηθήσουν στη δημιουργία ενός εντυπωσιακά μενού πλοήγησης. Μπορείτε, φυσικά, να κωδικοποιήσετε έναν εάν γνωρίζετε πώς να το κάνετε, αλλά υπάρχει ένας απλούστερος τρόπος για να κάνετε το κανονικό σας μενού πιο φιλικό προς το χρήστη – προσθέτοντας εικονίδια.

Τα εικονίδια έχουν γίνει κάτι που δεν μπορούμε να ζήσουμε χωρίς. Όταν αναζητάτε κάτι στον πίνακα ελέγχου του WordPress, στην επιφάνεια εργασίας ή στο smartphone και το tablet σας, πιθανότατα έχετε συνηθίσει να χρησιμοποιείτε εικονίδια. Μετά από λίγες μόνο φορές τη χρήση μιας νέας εφαρμογής, είναι πιο πιθανό να θυμάστε το εικονίδιο της από ό, τι το κείμενο περιγραφής που συνοδεύει. Λοιπόν, γιατί να μην βάλετε ένα εικονίδιο δίπλα στο στοιχείο μενού και να αφήσετε τους ανθρώπους να περιηγούνται στον ιστότοπό σας με ευκολία?

Εικονίδια μενού

ΤΙΜΗ: Δωρεάν

Εικονίδια μενού

Εάν δεν ξέρετε πώς να το κάνετε αυτό, μην ανησυχείτε, γι ‘αυτό είστε εδώ. Σε αυτό το μέρος του οδηγού, δεν θα σας ενοχλήσουμε με την προσαρμοσμένη κωδικοποίηση, αλλά απλώς θα σας δείξουμε μια τακτοποιημένη δωρεάν προσθήκη την οποία μπορείτε να διαμορφώσετε τα επόμενα λεπτά.

 1. Παω σε Πρόσθετα-> Προσθήκη νέου
 2. Αναζήτηση για “Εικονίδια μενού”
 3. Εγκαταστήστε και ενεργοποιήστε την προσθήκη
 4. Μεταβείτε στο Εμφάνιση -> Μενού
 5. Ανοίξτε το μενού πλοήγησης
 6. Επιλέξτε μια σελίδα κάτω από τη δομή του μενού για την οποία θέλετε να επιλέξετε ένα εικονίδιο
 7. Επιλέξτε το εικονίδιο, επεξεργαστείτε τη θέση και το μέγεθός του
 8. Αποθήκευση μενού

Αυτό είναι! Τώρα πηγαίνετε να βρείτε μερικά δροσερά εικονίδια που θέλετε στο μενού σας και απολαύστε το νέο σας σχέδιο. Ενώ εξακολουθείτε να εργάζεστε με εικονίδια, μην ξεχνάτε ότι μπορείτε εύκολα να προσθέσετε ένα favicon στο blog σας στο WordPress.

Προσθέστε το κουμπί σύνδεσης / αποσύνδεσης στο μενού

Μία από τις πολλές δυνατότητες του WordPress που αγαπάμε είναι ο εύκολος τρόπος εγγραφής νέων χρηστών. Ο έλεγχος διαφορετικών ρόλων χρηστών στη δημοφιλή πλατφόρμα δεν θα ήταν πιο εύκολος. υπάρχουν ήδη καταχωρημένοι ρόλοι που μπορείτε να αναθέσετε και μπορείτε ακόμη και να δημιουργήσετε πολλούς προσαρμοσμένους ρόλους χρήστη για την ανάγκη του ιστότοπού σας.

Η εγγραφή τους είναι γρήγορη και εύκολη, η φροντίδα των χρηστών σας μπορεί να είναι σκληρή δουλειά. Αλλά πρέπει να κάνετε ό, τι είναι δυνατό για να κάνετε την εμπειρία τους στον ιστότοπο όσο το δυνατόν καλύτερα.

Ένα από τα πολλά πράγματα που θα μπορούσατε να κάνετε για αυτούς είναι να ενεργοποιήσετε έναν εύκολο τρόπο σύνδεσης και αποσύνδεσης από τον ιστότοπό σας. Προκειμένου οι σύνδεσμοι σύνδεσης / αποσύνδεσης να είναι πάντα διαθέσιμοι στα χέρια των χρηστών, μπορείτε να τοποθετήσετε αυτούς τους συνδέσμους απευθείας στο κύριο μενού σας. Το πρώτο πράγμα, Έχοντας αυτούς τους συνδέσμους στο μενού είναι πολύ πρακτικοί και δεύτερον, οι χρήστες σας πιθανώς έχουν συνηθίσει τη λειτουργία από διάφορες άλλες εφαρμογές που χρησιμοποιούν τον ίδιο τρόπο σύνδεσης και εξόδου.

Σε αυτήν την περίπτωση, δεν χρειάζεται να αρπάξετε ένα άλλο πρόσθετο. Μια απλή λειτουργία WordPress που θα σας δείξουμε σε αυτό το μέρος του άρθρου μπορεί να σας κάνει πολύ καλή δουλειά. Θα τοποθετήσει αυτόματα το σωστό σύνδεσμο στο μενού σας. Αυτό σημαίνει ότι ενώ ένας χρήστης αποσυνδεθεί, θα λάβει τον σύνδεσμο «log in» και το αντίστροφο. Ούτε εσείς ούτε ο χρήστης θα πρέπει να ανησυχείτε ξανά για τα κουμπιά σύνδεσης.

Εάν είστε έτοιμοι να προσθέσετε αυτήν την απλή αλλά τακτοποιημένη λειτουργία σύνδεσης στο μενού, ακολουθείτε τι πρέπει να κάνετε:

 1. Ανοίξτε το functions.php
 2. Αντιγράψτε και επικολλήστε τα ακόλουθα:
 3. λειτουργία add_login_logout_link ($ $, $ args) {
  $ loginoutlink = wp_loginout ('index.php', false);
  αντικείμενα $. = '
 4. ". $ loginoutlink. "
 5. "; επιστροφή αντικειμένων $; } add_filter ('wp_nav_menu_items', 'add_login_logout_link', 10, 2);
 6. Αποθήκευσε τις αλλαγές

Όπως συμβαίνει με τα περισσότερα αποσπάσματα μας, τελειώσατε απλώς αντιγράφοντας και επικολλώντας τη λειτουργία στο αρχείο. Μόλις τελειώσετε, μπορείτε να συνεχίσετε και να φορτώσετε ξανά την αρχική σελίδα. Εφόσον είστε ακόμα συνδεδεμένοι, θα λάβετε τον σύνδεσμο “αποσύνδεση” στην τελευταία θέση του κύριου μενού. Φροντίστε να ελέγξετε ολόκληρη τη λειτουργία, οπότε δοκιμάστε να αποσυνδεθείτε και να επιστρέψετε για να βεβαιωθείτε ότι όλα είναι εντάξει.

Τώρα που έχετε τελειώσει με αυτήν τη μικρή δυνατότητα, μην ξεχνάτε ότι μπορείτε εύκολα να ανακατευθύνετε τους χρήστες σε άλλη σελίδα μετά από μια επιτυχημένη σύνδεση ή ακόμη και να εμφανίσετε περιεχόμενο μόνο σε χρήστες που έχουν συνδεθεί ή αποσυνδεθούν.

Επίσης, τώρα που έχετε ένα προσαρμοσμένο μενού, ίσως σας ενδιαφέρει να το εμφανίσετε οπουδήποτε στον ιστότοπο παρέχοντας έναν προσαρμοσμένο σύντομο κωδικό.

Μας αρέσει να προσαρμόζουμε το WordPress με μικρά αποσπάσματα όπως αυτό, τι γίνεται με εσάς?

Εμφάνιση μενού WordPress οπουδήποτε θέλετε

Αφού το WordPress έφτασε στην έκδοση 3.0, πολλά πράγματα έγιναν ευκολότερα στη χρήση. Μεταξύ των διαφορετικών νέων λειτουργιών, η δημιουργία ενός μενού πλοήγησης έγινε προσβάσιμη σε όλους και σήμερα όλοι μπορούν να δημιουργήσουν τα δικά τους μενού με μερικά απλά κλικ ενός κουμπιού ποντικιού.

Κατά τη δημιουργία μενού όπου μπορείτε εύκολα να συνδέσετε οποιαδήποτε ανάρτηση, σελίδα, κατηγορία ή οποιονδήποτε εξωτερικό σύνδεσμο είναι ένα κομμάτι κέικ, Η εμφάνιση του μενού σε διαφορετικά μέρη κατά μήκος του ιστότοπού σας μπορεί να είναι λίγο μεγαλύτερη για όσους δεν συμμετέχουν στην ανάπτυξη WordPress.

Ανάλογα με το θέμα του WordPress που χρησιμοποιείτε, μπορείτε εύκολα να εμφανίσετε ένα νέο μενού στο πάνω μέρος της σελίδας σας όπου όλοι έχουμε συνηθίσει να βρίσκουμε πλοήγηση. Μπορεί να έχετε την επιλογή να τοποθετήσετε το μενού σας στην πλαϊνή γραμμή ή ακόμα και κάτω στην περιοχή υποσέλιδου, αλλά τι γίνεται αν θέλετε να εμφανίσετε το μενού στις αναρτήσεις, τις σελίδες σας ή ακόμα και στο widget?

Όχι, δεν χρειάζεται να δημιουργήσετε προσαρμοσμένες λίστες ή να πληκτρολογήσετε ξανά ολόκληρο τον κώδικα HTML για να αναπαραγάγετε τους συνδέσμους. μπορείτε να επωφεληθείτε από τους κωδικούς πρόσβασης και να τοποθετήσετε ένα υπάρχον μενού οπουδήποτε θέλετε!

Στις ακόλουθες γραμμές, πρόκειται να σας δείξουμε πώς να το κάνετε αυτό και είμαστε σίγουροι ότι θα σας αρέσει το νέο σας μενού «στη σύντομη» λειτουργία.

Δημιουργήστε έναν σύντομο κώδικα και εμφανίστε μενού WordPress οπουδήποτε θέλετε

 1. Ανοίξτε το αρχείο functions.php
 2. Αντιγράψτε και επικολλήστε τον κωδικό που θα καταχωρήσει τον σύντομο κωδικό:
 3. Λειτουργία menu_function ($ atts, $ content = null) {
  εκχύλισμα(
  shortcode_atts (
  πίνακας ('name' => null,),
  $ atts
  )
  )
  επιστροφή wp_nav_menu (
  πίνακας(
  'menu' => $ όνομα,
  'echo' => ψευδές
  )
  )
  }
  add_shortcode ('menu', 'menu_function');
  
 4. Αποθήκευσε τις αλλαγές

Αμέσως μετά την αποθήκευση των αλλαγών, θα μπορείτε να εμφανίζετε τα μενού του WordPress οπουδήποτε θέλετε. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να γράψετε τον σύντομο κωδικό όπου πρέπει να καθορίσετε το όνομα του μενού που θα χρησιμοποιήσετε:

[όνομα μενού = “κύριο μενού”]

Στις περισσότερες περιπτώσεις, το κύριο μενού σας θα είναι συνδεδεμένο με το όνομα “κύριο μενού”. Αλλά αν πρόκειται να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε άλλο μενού, απλώς εισαγάγετε το όνομά του στον σύντομο κωδικό. Δεν χρειάζεται να γνωρίζετε κάθε όνομα μενού από καρδιάς. αντ ‘αυτού, μεταβείτε στο Εμφάνιση -> Μενού και περιηγηθείτε στη λίστα των μενού ή δημιουργήστε νέα.

Δεδομένου ότι πλέον μπορείτε να εμφανίσετε τα μενού του WordPress σχεδόν οπουδήποτε, μπορείτε να δημιουργήσετε πολλές περιηγήσεις που πρόκειται να χρησιμοποιήσετε στον ιστότοπό σας που υποστηρίζεται από το WordPress. Μπορείτε να έχετε ένα σε μια ανάρτηση, ένα άλλο σε αρχεία προτύπων, ένα Widget κειμένου κ.λπ..

Πώς να προσθέσετε ένα πλαίσιο αναζήτησης στο μενού του WordPress

Εκτός εάν έχετε καταργήσει τη δυνατότητα, το WordPress επιτρέπει στους επισκέπτες σας να κάνουν αναζήτηση σε ολόκληρο τον ιστότοπό σας. Έχουμε αναφέρει αυτό το δροσερό χαρακτηριστικό αρκετές φορές και σας δείξαμε διαφορετικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε με τις σελίδες αναζήτησης. Για παράδειγμα, θα μπορούσατε εύκολα να ανακατευθύνετε τους χρήστες στην ανάρτηση εάν εντοπίστηκε μόνο ένα αποτέλεσμα ή ακόμη και να ρυθμίσετε μια προσαρμοσμένη αναζήτηση Google.

Εάν έχετε περιηγηθεί στα τυπικά widget WP, πιθανότατα το έχετε δει υπάρχει ένα widget αναζήτησης έτοιμο να τοποθετηθεί σε μια πλευρική γραμμή. Τι γίνεται όμως αν θέλετε το πλαίσιο αναζήτησης να εμφανίζεται δίπλα στο μενού σας?

Στις ακόλουθες γραμμές, θα σας δείξουμε μια λειτουργία που θα λαμβάνει το καθημερινό σας πλαίσιο αναζήτησης και θα την τοποθετεί στο μενού πλοήγησης.

Προσθέστε ένα πλαίσιο αναζήτησης στο μενού:

 1. Ανοίξτε το functions.php
 2. Αντιγράψτε και επικολλήστε τα ακόλουθα:
 3. add_filter ('wp_nav_menu_items', 'add_search_box', 10, 2);
  λειτουργία add_search_box ($ item, $ args) {
  αντικείμενα $. = '
 4. ". get_search_form (false). "
 5. "; επιστροφή αντικειμένων $; }
 6. Αποθήκευσε τις αλλαγές

Για να είστε σίγουροι ότι ο κώδικας θα λειτουργήσει για εσάς, βεβαιωθείτε ότι έχετε ήδη προσθέσει ένα μενού πλοήγησης στον ιστότοπό σας.

Ο κωδικός είναι πολύ απλός και η μόνη του λειτουργία είναι να προσθέσετε το πλαίσιο αναζήτησης στο μενού πλοήγησης. Πιθανότατα, το πλαίσιο αναζήτησης δεν θα ευθυγραμμιστεί με το σημείο που θέλετε. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να πείτε στο WordPress πού να τοποθετήσετε το πλαίσιο αναζήτησης:

 1. Προσθέστε μια τάξη στο
 2. ετικέτα που βρέθηκε στην τρίτη γραμμή κώδικα:
 3. αντικείμενα $. = '
 4. ". get_search_form (false). "
 5. "
 6. Αποθήκευσε τις αλλαγές
 7. Ανοίξτε το style.css
 8. Αντιγραφή και επικόλληση κώδικα CSS:
 9. .θέση-πλαίσιο αναζήτησης {
  margin-top: 15 εικονοστοιχεία;
  margin-right: 20 εικονοστοιχεία;
  }
  
 10. Αλλάξτε τον κωδικό σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας
 11. Αποθήκευσε τις αλλαγές

Ας ελπίσουμε ότι έχετε τοποθετήσει το κουτί ακριβώς δίπλα στο μενού σας. Δεν χρειάζεται πολύ για να ταιριάζει στο κουτί όπου το θέλετε. Μην ξεχάσετε να σχεδιάσετε το ίδιο το πλαίσιο αναζήτησης και να απολαύσετε τη λειτουργία.

Αν θέλετε περισσότερο έλεγχο στο μενού και στο πλαίσιο αναζήτησης, ελέγξτε πώς μπορείτε να προσθέσετε εικονίδια στο μενού σας και πώς να προσθέσετε μια επιλογή φωνητικής αναζήτησης για επισκέπτες που θέλουν να υπαγορεύσουν τους όρους αναζήτησης. Υπάρχουν πολλά περισσότερα που μπορείτε να κάνετε τόσο με το μενού όσο και με τις επιλογές αναζήτησης, οπότε δοκιμάστε το πλαίσιο αναζήτησης και μάθετε κάτι νέο.

Πιθανότατα έχετε δει ιστότοπους όπου Τα μενού πλοήγησης παραμένουν στην κορυφή της σελίδας και ακολουθούν κάθε βήμα της περιπέτειας κύλισης. Αυτή η δυνατότητα μπορεί να είναι κάτι που θέλετε στον ιστότοπό σας στο WordPress και σε αυτό το μέρος του οδηγού, πρόκειται να σας δείξουμε πώς να δημιουργήσετε ένα.

Όχι μόνο έχει μια λειτουργική πλευρά όπου το μενού είναι πάντα διαθέσιμο σε προσιτή απόσταση από το χέρι σας, αλλά μπορεί επίσης να φαίνεται πολύ όμορφο και υγρό.

Εάν έχετε λίγη γνώση CSS, δεν θα έχετε προβλήματα με το να κολλήσετε το μενού σας. Πρέπει να προσθέσετε μόνο ένα κομμάτι κώδικα στο αρχείο Style.css μετά το οποίο μπορείτε να απολαύσετε τη νέα σας δυνατότητα μενού.

 1. Ανοίξτε το φύλλο στυλ σας (style.php)
 2. Εύρημα .nav-μενού ή .genesis-nav-μενού (ή παρόμοιο, ανάλογα με το θέμα που χρησιμοποιείτε)
 3. Χρησιμοποιήστε τον ακόλουθο κωδικό για το κοντέινερ του κύριου μενού:
 4. .nav-μενού {
  θέση: σταθερή
  φόντο: # 333;
  κορυφή: 0px;
  δεξιά: 0px;
  αριστερά: 0px;
  ευρετήριο z: 99;
  }

  Όπως μπορείτε να μαντέψετε από τον κώδικα, το σημαντικό μέρος έρχεται στη δεύτερη γραμμή όπου πρέπει να διορθώσετε τη θέση του μενού σας. Μετά από αυτό, μπορείτε να ορίσετε τα επάνω, δεξιά και αριστερά στοιχεία σε 0 pixel ή να τα μετακινήσετε σε οποιαδήποτε απόσταση από την κορυφή ή από το αριστερό και το δεξί περιθώριο της σελίδας (για παράδειγμα: top: 10px θα τοποθετήσει το μενού σας 10 pixel από το πάνω περιθώριο του ιστότοπού σας).

 5. Ενημερώστε το αρχείο σας και απολαύστε το κολλώδες μενού πλοήγησης

Εάν δεν σας αρέσει να χτυπάτε τον κωδικό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε προσθήκες για να κάνετε τα μενού σας κολλώδη.

Σας διδάξαμε πώς να δημιουργήσετε ένα κολλώδες μενού πλοήγησης απλά αλλάζοντας μια γραμμή κώδικα CSS στο θέμα σας. Όμως, όσο εύκολο και αν είναι αυτό, δεν αρέσει σε όλους να περνούν αρχεία WordPress και να επεξεργάζονται τον ίδιο τον κώδικα. Εάν είστε αυτός ο τύπος ατόμου ή χρειάζεστε περισσότερο έλεγχο στο μενού, μην ανησυχείτε. Μπορείτε εύκολα να ρυθμίσετε το μενού σας και να το κολλήσετε χρησιμοποιώντας πρόσθετα. Σε αυτό το μέρος του άρθρου, θα σας δείξουμε μερικά από τα καλύτερα.

Κολλώδης επέκταση UberMenu

ΤΙΜΗ: 8 $

Κολλώδης επέκταση UberMenu

Το UberMenu Sticky Extension είναι ένα πρόσθετο για Πρόσθετο UberMenu που σημαίνει ότι πρέπει πρώτα να εγκαταστήσετε αυτό το πρόσθετο για να λειτουργήσει η επέκταση. Η επέκταση κάνει τα πάντα απλά. μετά την εγκατάσταση, είστε έτοιμοι να κάνετε το μενού σας κολλώδες. Ανεξάρτητα από το πού τοποθετείτε το μενού σας, όταν ένας χρήστης αρχίσει να κάνει κύλιση, το μενού θα παραμείνει στην κορυφή της σελίδας και να το κάνετε εύκολα προσβάσιμο.

Για να βεβαιωθείτε ότι οι χρήστες κινητών μπορούν να έχουν πρόσβαση σε κάθε τμήμα του μενού, η επιλογή κολλώδους απενεργοποιείται μόλις εντοπιστεί μια κινητή συσκευή. Δεν υπάρχουν πολλά να προσθέσετε εδώ – δείτε το demo στον επίσημο ιστότοπο και αν έχετε ήδη UberMenu, προχωρήστε και κάντε το μενού σας κολλώδες.

myStickymenu

ΤΙΜΗ: Δωρεάν
ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ

myStickymenu

Αυτό το πρόσθετο έχει σχεδιαστεί για χρήση σε θέμα Twenty Thirteen. Αλλά αν το τροποποιήσετε λίγο, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε οποιοδήποτε θέμα θέλετε. Από προεπιλογή, χρησιμοποιεί την κατηγορία CSS πλοήγησης του θέματος “.navbar”. Επομένως, εάν θέλετε να το χρησιμοποιήσετε σε κάποιο άλλο θέμα, πρέπει να βρείτε την τάξη που χρησιμοποιεί το θέμα σας για να περιγράψετε το μενού πλοήγησης και να αλλάξετε το όνομα αυτής της κλάσης.

Εάν το θέμα σας ανταποκρίνεται, η προσθήκη θα είναι επίσης ευαίσθητη. Εάν θέλετε να το τροποποιήσετε περισσότερο, μπορείτε να εισαγάγετε τα προσαρμοσμένα στυλ CSS και να κάνετε το κολλώδες μενού σας ακόμα πιο εξατομικευμένο.

Sticky Menu (ή οτιδήποτε άλλο!) Στο Scroll

ΤΙΜΗ: Δωρεάν

Sticky Menu (ή οτιδήποτε άλλο!) Στο Scroll

Αυτή η προσθήκη θα σας επιτρέψει να τοποθετήσετε το μενού σας στην κορυφή και να το κολλήσετε. Όχι μόνο αυτό, Η προσθήκη θα σας επιτρέψει να κάνετε οποιοδήποτε στοιχείο κολλώδες μόνο με την εύρεση του σωστού επιλογέα για το στοιχείο. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να κολλήσετε το λογότυπό σας ή ακόμη και ολόκληρη την κεφαλίδα στο πάνω μέρος της σελίδας ενώ οι χρήστες κάνουν κύλιση στον ιστότοπό σας. Για να λειτουργήσουν τα πάντα, θα πρέπει να γνωρίζετε λίγα πράγματα για HTML και CSS, ώστε να μπορείτε να βρείτε τον σωστό επιλογέα.

Πώς να αφαιρέσετε στοιχεία μενού ανώτερου επιπέδου στο WordPress

Ίσως γνωρίζετε ήδη ότι το WordPress είναι εξαιρετικά προσαρμόσιμο. Εάν ξέρετε πώς να κωδικοποιήσετε ή τουλάχιστον να βρείτε τα σωστά πρόσθετα, μπορείτε να μετατρέψετε το backend σας, καθώς και το frontend και να παρουσιάσετε έναν μοναδικό ιστότοπο στους επισκέπτες και τους συγγραφείς σας.

Σε αυτό το μέρος, θα σας δείξουμε έναν απλό κώδικα που θα σας επιτρέψει να αφαιρέσετε στοιχεία μενού ανώτερου επιπέδου από τις σελίδες διαχειριστή του WordPress.

Ο κώδικας που μπορείτε να βρείτε παρακάτω θα καταργήσει όλα τα στοιχεία μενού ανώτερου επιπέδου για όλους τους χρήστες αντί για διαχειριστές. Πριν συνεχίσετε, πρέπει να γνωρίζετε ότι αυτό το απόσπασμα καταργεί μόνο τα στοιχεία μενού, αλλά ότι αυτά τα στοιχεία θα εξακολουθούν να είναι διαθέσιμα σε όποιον γνωρίζει τη σωστή διαδρομή προς μια σελίδα ρυθμίσεων. Εάν θέλετε να περιορίσετε εντελώς την πρόσβαση σε συγκεκριμένες σελίδες μενού, θα πρέπει να αλλάξετε τις δυνατότητες του χρήστη.

Κατάργηση στοιχείων μενού ανώτερου επιπέδου:

 1. Ανοίξτε το αρχείο functions.php
 2. Αντιγράψτε και επικολλήστε τον ακόλουθο κώδικα:
 3. αν (! current_user_can ('management_options')) {
  add_action ('admin_menu', 'my_remove_menus', 999);
  }
  συνάρτηση my_remove_menus () {
  remove_menu_page ('index.php'); //Ταμπλό
  remove_menu_page ('edit.php'); // Δημοσιεύσεις
  remove_menu_page ('upload.php'); //Μεσο ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
  remove_menu_page ('edit.php? post_type = page'); // Σελίδες
  remove_menu_page ('edit-comments.php'); //Σχόλια
  remove_menu_page ('themes.php'); //Εμφάνιση
  remove_menu_page ('plugins.php'); // Πρόσθετα
  remove_menu_page ('users.php'); // Χρήστες
  remove_menu_page ('tools.php'); //Εργαλεία
  remove_menu_page ('options-general.php'); //Ρυθμίσεις
  }
 4. Αποθήκευσε τις αλλαγές

Καθώς αυτός ο κώδικας αφαιρεί όλα τα μενού ανώτερου επιπέδου που πιθανώς δεν θέλετε να κάνετε, μη διστάσετε να τροποποιήσετε τον κώδικα στις ανάγκες σας. Κάθε γραμμή “remove_menu_page” είναι υπεύθυνη για την κατάργηση μίας σελίδας (η οποία περιγράφεται στις αγκύλες καθώς και στο σχόλιο δίπλα στη γραμμή του κώδικα). Απλώς προσθέστε ή αφαιρέστε μια σελίδα που θέλετε να απουσιάζει από το μενού σας και αποθηκεύστε τις αλλαγές για άλλη μια φορά.

Τώρα που έχετε μάθει πώς να καταργείτε σελίδες ανώτερου επιπέδου από το μενού, ίσως θελήσετε να καταργήσετε μόνο μερικές από τις υποσελίδες που βρίσκονται κάτω από αυτές του ανώτερου επιπέδου.

4 κορυφαίες προσθήκες μενού για το WordPress

Μόλις ξεκινήσετε τη δημιουργία του νέου σας ιστότοπου, αργά ή γρήγορα θα χρειαστείτε ένα μενού. Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα χρησιμοποιώντας μια τυπική επιλογή μενού στο WordPress, αλλά αν θέλετε πιο επαγγελματικό, θα πρέπει να γνωρίζετε τους κώδικες HTML και CSS. Αυτό σημαίνει επίσης ότι θα αφιερώσετε λίγο χρόνο σχεδιάζοντας τα πάντα ώστε να λειτουργούν τέλεια και να φαίνονται όμορφα ταυτόχρονα.

Αλλά αν χρειάζεστε μια πιο γρήγορη λύση ή απλά δεν ξέρετε πώς να κωδικοποιήσετε το δικό σας φανταστικό μενού, το WordPress σας επιτρέπει να εγκαταστήσετε μερικά υπέροχα πρόσθετα που έχουν σχεδιαστεί για να κάνουν υπέροχα μενού με λίγα μόνο κλικ. Χωρίς καμία συγκεκριμένη παραγγελία, εδώ είναι μερικές από τις καλύτερες προσθήκες μενού για το WordPress.

Μενού Uber

ΤΙΜΗ: 20 $
ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ

Μενού Uber

Με πάνω από 43.000 πωλήσεις, Το Uber Menu είναι ένα από τα πιο δημοφιλή πρόσθετα για το WordPress. Μόλις ανοίξετε τον ιστότοπο επίδειξης και δείτε πώς φαίνεται το μενού που δημιουργήθηκε με αυτήν την προσθήκη, θα καταλάβετε γιατί είναι τόσο δημοφιλές. Και μόλις αρχίσετε να απαριθμείτε τις δυνατότητές του, πιθανότατα θα θέλετε ένα για τον εαυτό σας.

Τα μενού που δημιουργούνται με το μενού Uber θα ανταποκρίνονται και θα επιτρέπουν το άγγιγμα για τους επισκέπτες των κινητών σας συσκευών. Μπορείτε να δημιουργήσετε όμορφες διατάξεις και να τοποθετήσετε εικονίδια, εικόνες, βίντεο και χάρτες στο μενού σας. Ολόκληρη η φόρμα θα μπορούσε να τοποθετηθεί σε ένα υπομενού, ώστε να μπορείτε να δημιουργήσετε μια φόρμα επικοινωνίας χωρίς να χρειάζεται να προσθέσετε επιπλέον σελίδα για αυτό. Η προσθήκη είναι εξαιρετικά προσαρμόσιμη και μπορείτε να παίξετε με πάνω από 50 ρυθμίσεις στυλ με ζωντανή προεπισκόπηση. Μπορείτε να δημιουργήσετε αυτόματα υπομενού από το άλλο περιεχόμενό σας, να δημιουργήσετε καρτέλες κάτω από το μενού σας και πολλά άλλα.

 • Δυναμική δημιουργία αντικειμένων
 • Υπομενού με καρτέλες
 • Βελτιωμένη διεπαφή χρήστη

Morph: Προσαρμόσιμο μενού Fly-Out WordPress

ΤΙΜΗ: 20 $
ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ

Μόρφ

Το Morph είναι ένα μενού που έχει σχεδιαστεί για φορητές συσκευές. Όμως, όπως μπορείτε να δείτε στη σελίδα επίδειξης εάν την ανοίξετε στον προσωπικό σας υπολογιστή, φαίνεται πολύ ωραία και στην επιφάνεια εργασίας.

Χρησιμοποιώντας αυτήν την προσθήκη, μπορείτε να αποκρύψετε ένα μενού και να το καλέσετε με ένα απλό κλικ. Στην περιοχή μενού, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα τυπικό αναπτυσσόμενο μενού, να προσθέσετε εικόνες, κουμπιά αναζήτησης και ολόκληρη η περιοχή είναι γραφικοποιημένη, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να ενσωματώσετε ό, τι χρειάζεστε και θέλετε. Η προσθήκη είναι πολύ προσαρμόσιμη, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε τα χρώματα που θέλετε, να αλλάξετε το ύψος της εικόνας και να προσθέσετε ή να αφαιρέσετε στοιχεία που ταιριάζουν στις ανάγκες σας. Εάν πρόκειται να το χρησιμοποιήσετε για κινητές συσκευές, μπορείτε εύκολα να ορίσετε αναλύσεις για τις οποίες θα εμφανίζεται το μενού.

 • Λειτουργεί εξαιρετικά τόσο σε επιτραπέζιους υπολογιστές όσο και σε κινητές συσκευές
 • Προσθήκη / κατάργηση προσαρμόσιμων στοιχείων
 • Μπορεί να ενεργοποιηθεί από οποιοδήποτε στοιχείο

Μενού ήρωα

ΤΙΜΗ: 19 $
ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ

Μενού ήρωα

Είτε θέλετε ένα απλό μενού είτε ένα σύνθετο “Mega Menu”, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα με την προσθήκη Hero Menu. Κάθε μενού που δημιουργείτε θα ανταποκρίνεται και θα φαίνεται υπέροχο σε οποιαδήποτε συσκευή. εάν επιλέξετε να δημιουργήσετε ένα mega μενού, τα αντικείμενα μπορούν να εμφανίζονται ή να κρυφτούν, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τη διάταξη σε μικρότερες οθόνες.

Υπάρχει ειδική υποστήριξη αφής για Android, iOS και Windows Phone. Επιλέξτε τη γραμμή πλοήγησης πλήρους πλάτους ή σταθερού πλάτους όπου μπορείτε προσθέστε εύκολα επιπλέον στοιχεία απλά χρησιμοποιώντας μια τεχνική μεταφοράς και απόθεσης. Υπάρχουν πάνω από 60 προκαθορισμένοι συνδυασμοί χρωμάτων και είστε ελεύθεροι να χρησιμοποιήσετε καθεμία από τις δωρεάν γραμματοσειρές Google. Κάντε το μενού κολλώδες, επιλέξτε απόσταση ενεργοποίησης… αυτό το υπέροχο πρόσθετο μπορεί να προσφέρει πολλά περισσότερα, οπότε φροντίστε να δείτε ολόκληρη τη λίστα δυνατοτήτων στο CodeCanyon.

 • Εργαλείο δημιουργίας δομών μενού μεταφοράς και απόθεσης
 • Δημιουργήστε απλό μενού ή σύνθετο μενού
 • Ειδική πλοήγηση για κινητά

Γραμμή πολλαπλών Χ

ΤΙΜΗ: 16 $
ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ

Multi X Bar

Η γραμμή Multi-X είναι μια αρθρωτή προσθήκη και σας επιτρέπει να τοποθετήσετε σχεδόν ό, τι θέλετε στη γραμμή πλοήγησης. Εκτός από τα στοιχεία μενού, μπορείτε να τοποθετήσετε έως και 8 αντικείμενα στη γραμμή – είτε πρόκειται για φόρμα επικοινωνίας, φόρμα αναζήτησης, εικονίδια κοινής χρήσης, περιοχή widget κ.λπ..

Υπάρχουν δύο διαφορετικά θέματα για να διαλέξετε συν ένα προσαρμοσμένο θέμα όπου μπορείτε να ορίσετε τα δικά σας χρώματα ενώ η κλίση θα υπολογίζεται αυτόματα. Η γραμμή πλοήγησης μπορεί να τοποθετηθεί ως σταθερό ή κυλιόμενο μενού. Εάν είστε προγραμματιστής, θα θέλατε να γνωρίζετε ότι υπάρχει ένα σετ αγκιστριών έτοιμο για εσάς εάν θέλετε να δημιουργήσετε ένα νέο πρόσθετο από τη γραμμή Multi-X. Αυτό το πρόσθετο προσφέρει πολλά, πολύ περισσότερο, φροντίστε να ρίξετε μια ματιά σε όλες τις δυνατότητες του CodeCanyon.

 • 8 ενσωματωμένες λειτουργικές ενότητες
 • 2 χρωματικά θέματα + προσαρμοσμένο θέμα
 • Πάνω ή κάτω θέση

Οι καλύτερες προσθήκες μενού για φορητές συσκευές WordPress

Όλοι γνωρίζουμε πόσο έχει φτάσει η τεχνολογία. Τα smartphone και τα tablet έχουν γίνει αναπόφευκτα και υπάρχει ένας αυξανόμενος αριθμός κατόχων κινητών συσκευών. Τα δίκτυα WiFi καλύπτουν κάθε μέρος των πόλεών μας και εάν δεν υπάρχει, μπορείτε πάντα να συνδέσετε την κινητή συσκευή σας στο Διαδίκτυο μέσω του παροχέα σας. Αυτό που σημαίνει όλα αυτά είναι ότι ο αριθμός των surfers ιστού για κινητά είναι υψηλότερος από ποτέ και ότι πρέπει να τους φροντίσετε εάν χρησιμοποιείτε έναν ιστότοπο.

Εάν δημιουργείτε έναν ιστότοπο για κινητά ή θέλετε να τον βελτιώσετε, σίγουρα πρέπει να δημιουργήσετε ένα ειδικό μενού για κινητά που θα προσαρμόζεται σε οποιοδήποτε μέγεθος οθόνης και θα επιτρέπει στους χρήστες κινητών συσκευών ευκολότερη πλοήγηση.

Με το WordPress, αυτή η εργασία δεν είναι τόσο δύσκολη όσο νομίζετε. Δεν χρειάζεται να ξέρετε πώς να κωδικοποιήσετε ή πώς να δημιουργήσετε ένα μενού. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα πρόσθετο που μπορείτε εύκολα να εγκαταστήσετε και να προσαρμόσετε στις ανάγκες σας.

Σε αυτό το μέρος του οδηγού, πρόκειται να σας δείξουμε μερικές από τις καλύτερες premium προσθήκες που μπορούν να δημιουργήσουν ένα μενού για κινητά για τον ιστότοπό σας στο WordPress. Ας ρίξουμε μια κύλιση προς τα κάτω και ρίξτε μια ματιά.

Απτός

ΤΙΜΗ: 18 $
ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ

Απτός

Αυτό το premium πρόσθετο θα δημιουργήσει μια καθαρή κεφαλίδα για κινητά με ενσωματωμένο μενού για κινητά. Τα κινούμενα σχέδια είναι πολύ απλά και μπορούν να φαίνονται πολύ ωραία και ρευστά στην οθόνη του smartphone. Με το Tactile, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα μενού ακορντεόν πολλαπλών επιπέδων, να δημιουργήσετε ένα οριζόντιο μενού ενός επιπέδου που μπορεί να μετακινηθεί ή να δημιουργήσετε μια πλαϊνή γραμμή με widget που μπορεί να πετάξει στον ιστότοπό σας.

Όλα είναι προσαρμόσιμα, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να βάψετε τα στοιχεία σας με όποιο χρώμα θέλετε, να αλλάξετε φόντο και να ρυθμίσετε τα χρώματα, την αδιαφάνεια και πολλά άλλα. Το μενού σας μπορεί να διορθωθεί ή να τοποθετηθεί απολύτως. Εάν θέλετε ακόμη μεγαλύτερο έλεγχο στις φορητές συσκευές, μπορείτε να ορίσετε αναλύσεις για τις οποίες θα ενεργοποιηθεί αυτό το μενού.

 • Διάφοροι τύποι μενού
 • Λειτουργίες αναζήτησης
 • Σταθερή / απόλυτη τοποθέτηση

Πατήστε Πατήστε

ΤΙΜΗ: 10 $
ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ

Πατήστε-Πατήστε

Το TapTap θα σας δώσει τη δύναμη να δημιουργήσετε ένα μοναδικό μενού για κινητά για τον ιστότοπό σας στο WordPress. Όπως μπορείτε να δείτε από τον ιστότοπο επίδειξης, μπορείτε να δημιουργήσετε σχεδόν οτιδήποτε φαντάζεστε και τα μενού σας θα φαίνονται πολύ τακτοποιημένα. Με αυτό το πρόσθετο, Μπορείτε να δημιουργήσετε μενού πολλαπλών επιπέδων, να αποφασίσετε ποια στοιχεία θέλετε να εμφανίζονται, να προσθέσετε περιγραφές ή να ενεργοποιήσετε την επιλογή ολοκληρωμένης αναζήτησης.

Υπάρχουν δύο σχέδια κουμπιών μενού και μερικά κινούμενα σχέδια για να διαλέξετε. Η θέση του μενού σας μπορεί να διορθωθεί ή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την απόλυτη τοποθέτηση. Επιλέξτε στυλ φόντου και παίξτε με πολλές επιλογές στυλ, ώστε να μπορείτε να προσαρμόσετε τέλεια το μενού στο θέμα σας. Τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, το TapTap θα σας επιτρέψει να επιλέξετε αναλύσεις στις οποίες θα εμφανίζεται. Τι περισσότερο θέλετε από ένα μενού πλοήγησης για κινητά?

 • Μενού πολλαπλών επιπέδων
 • Σχέδια και κινούμενα σχέδια 2 κουμπιών μενού
 • Σταθερή / απόλυτη τοποθέτηση

Mobi

ΤΙΜΗ: 16 $
ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ

Mobi

Το Mobi είναι ένα άλλο απλό αλλά εξαιρετικό plugin WordPress έτοιμο να βοηθήσει με ιστότοπους για κινητά. Με αυτήν την προσθήκη, το θέμα που ανταποκρίνεται θα έχει ακόμη καλύτερη πλοήγηση. Μόλις δημιουργήσετε ένα μενού χρησιμοποιώντας ένα διαισθητικό εργαλείο δημιουργίας μενού μεταφοράς και απόθεσης, μπορείτε να το τοποθετήσετε στην κορυφή ή στο κάτω μέρος του ιστότοπού σας.

Όλα τα στοιχεία μενού είναι προσαρμόσιμα και μπορείτε να προσθέσετε εικονίδια κοινωνικών μέσων στη γραμμή πλοήγησης. Υπάρχουν πάνω από 700 γραμματοσειρές εικονιδίων και μπορείτε να ολοκληρώσετε το σχέδιό σας χρησιμοποιώντας μία από τις Γραμματοσειρές Google. Εάν χρειαστεί, μπορείτε να ελέγξετε την ορατότητα χρήστη για τους επισκέπτες και τους συνδεδεμένους χρήστες.

 • Προσαρμογή μεταφοράς και απόθεσης
 • Θέση μενού πάνω ή κάτω
 • Ορατότητα χρήστη για επισκέπτες και συνδεδεμένους χρήστες

Wah-μενού

ΤΙΜΗ: 44 $
ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ

Wah-Wah

Το Wah-menu είναι ένα μενού με δυνατότητα σύνδεσης ιδανικό για ιστότοπους για κινητά, ειδικά σχεδιασμένο για πλοήγηση αφής iPad. Με αυτό το premium πρόσθετο, μπορείτε να προσθέσετε έως και 8 συνδέσμους μενού που θα τοποθετηθούν όμορφα στο πλάι του ιστότοπού σας WordPress.

Μόλις κάνετε κλικ σε ένα συγκεκριμένο εικονίδιο στο μενού, θα εμφανιστεί ένα υπομενού που επιτρέπει HTML, ενσωματωμένα βίντεο, χάρτες και σχεδόν όλα όσα θέλετε. Η προσθήκη είναι εξαιρετικά προσαρμόσιμη, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε 8 χρώματα προφοράς, να παίξετε με πλάτος μενού, εικονίδια, συνδέσμους κ.λπ. Η δημιουργία μενού είναι εξαιρετικά εύκολη με τον επεξεργαστή WYSIWYG. Είτε επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε το σκοτεινό είτε το ανοιχτό θέμα, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα φαίνεται ωραίο.

 • Πρόγραμμα επεξεργασίας WYSIWYG
 • Υπο-μενού με υποστήριξη για HTML, ενσωματωμένα βίντεο κ.λπ..
 • Επιλογή κατάσταση εξόδου ή σύνδεσης

Μενού στυλ διαδρομής

ΤΙΜΗ: 12 $
ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ

Στυλ διαδρομής

Αυτό το premium plugin είναι κάπως διαφορετικό από το συνηθισμένο plugin που είναι αφιερωμένο στη δημιουργία μενού. Αντί για κλασική γραμμή μενού ή μενού πλευρικής γραμμής, το Path Style Menu δημιουργεί ένα κουμπί. Αφού ενεργοποιήσετε ένα κουμπί, θα εμφανιστεί ένα μενού γύρω από το κουμπί σε έναν κύκλο, θα το επεκτείνετε ευθυγραμμισμένο προς οποιαδήποτε κατεύθυνση θέλετε ή ακόμα και να οργανώσετε τα εικονίδια σας σε ένα τόξο.

Εάν υπάρχουν πολλά επίπεδα μενού, το κουμπί θα δημιουργήσει ένα κουμπί επιστροφής που θα επιτρέπει στους χρήστες να μεταβούν ξανά στο κύριο μενού. Υπάρχουν τόνοι επιλογών προσαρμογής και για να δημιουργήσετε ένα μενού. μπορείτε απλά να χρησιμοποιήσετε τον τυπικό επεξεργαστή μενού του WordPress. Εάν αναζητάτε ένα μοναδικό μενού για κινητά, δώστε την ευκαιρία στο Path Style Menu.

 • Δημιουργία μενού γύρω από το κουμπί
 • Εξαιρετικά προσαρμόσιμο
 • Χρησιμοποιήστε το τυπικό μενού WP για την επεξεργασία του μενού

Scrollnav

ΤΙΜΗ: 10 $
ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ

Scrollnav

Ένα άλλο μοναδικό πρόσθετο μενού που σας προσφέρει μερικές εξαιρετικές λειτουργίες και μπορεί να φαίνεται υπέροχο στον ιστότοπό σας. Το Scrollnav αποτελείται από έναν κύκλο που περιέχει πολλές επιλογές μενού. Υπάρχει ένας σύνδεσμος αρχικής σελίδας στο μέσο του κουμπιού, ο επάνω σύνδεσμος σας οδηγεί λογικά στην κορυφή της σελίδας, υπάρχει ένα πλαίσιο αναζήτησης, ένα προσαρμοσμένο μενού και ένα τμήμα προσαρμοσμένου συνδέσμου του κύκλου.

Το προσαρμοσμένο μενού θα δώσει αρκετό χώρο για να δημιουργήσετε ολόκληρα μενού με υπομενού, θα φαίνεται υπέροχο και θα σας δώσει πολύ απαραίτητο χώρο στον ιστότοπό σας για κινητά. Υπάρχουν πολλά σχέδια χρωμάτων από τα οποία μπορείτε να διαλέξετε και όλα είναι εύκολο να διαμορφωθούν. Πρέπει σίγουρα να ελέγξετε τον ιστότοπο επίδειξης για να δείτε πώς λειτουργεί αυτό το μικρό πρόσθετο.

 • Κυκλικό κουμπί με διαφορετικές λειτουργίες
 • Προσαρμοσμένο μενού και τμήμα προσαρμοσμένου συνδέσμου
 • Αρκετοί χρωματικοί συνδυασμοί

Μενού ScrollTo

ΤΙΜΗ: 24 $
ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ

Μεταβείτε στο μενού

Αυτό το απλό premium πρόσθετο θα σας προσφέρει ένα δροσερό μενού πλευρικής γραμμής που έχει δημιουργηθεί για πλοήγηση αφής iOS και Android. Μόλις δημιουργήσετε ένα μενού, θα διαθέτει εικονίδια που συνδέονται με άλλο μέρος της σελίδας και θα μετακινείται αυτόματα.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι Το ScrollTo δεν είναι ένα πλήρες μενού πλοήγησης, αλλά μετακινείται μόνο σε άλλο μέρος της ίδιας σελίδας. Μπορείτε να επιλέξετε από πάνω από 750 εικονίδια ή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δικές σας εικόνες ως στοιχεία μενού και υπάρχει επιπλέον χώρος για διαφημίσεις. Για να λειτουργήσουμε τα πάντα, θα πρέπει να έχετε βασικές γνώσεις HTML, ώστε να μπορείτε να ακολουθήσετε τις οδηγίες. Μπορεί να χρειαστούν μερικά ακόμη λεπτά από το χρόνο σας, αλλά το τελικό αποτέλεσμα φαίνεται υπέροχο.

 • Με δυνατότητα αφής
 • Πάνω από 750 εικονίδια + προσαρμοσμένες εικόνες
 • Επιπλέον διαφημιστικός χώρος

συμπέρασμα

Ελπίζουμε ότι μέχρι τώρα, έχετε συνειδητοποιήσει ότι είναι δύσκολο να διαχειριστείτε έναν ιστότοπο χωρίς μενού. Ακόμα κι αν εκτελείτε ένα σελιδοδείκτη, θα εξακολουθείτε να θέλετε μια πλοήγηση μεταξύ των ενοτήτων. Έτσι, ενώ είστε ήδη εδώ, αφιερώστε λίγο χρόνο για να προσαρμόσετε το μενού του WordPress και να κάνετε το καλύτερο δυνατό.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map