Πώς να αλλάξετε τον συντάκτη στο WordPress και τις καλύτερες προσθήκες συγγραφέα

Προσαρμόστε την εμπειρία του συγγραφέα σε έναν ιστότοπο WordPress με αυτές τις 8 συμβουλές και κόλπα


Αν και σήμερα το WordPress είναι ένα ισχυρό και ευέλικτο σύστημα διαχείρισης περιεχομένου που μπορεί να κάνει σχεδόν οτιδήποτε, εξακολουθεί να χρησιμοποιείται ως πλατφόρμα blogging. Ακόμα κι αν ένα blog είναι μόνο μέρος του ιστότοπού σας, θα πρέπει να έχετε τουλάχιστον έναν συντάκτη που θα γράφει νέο περιεχόμενο. Αλλά η πιθανότητα είναι, θα έχετε αρκετούς συγγραφείς που θα λάβουν επίσης κάποια επιπλέον βοήθεια από τους φιλοξενούμενους bloggers εάν αυτό είναι κάτι που θέλετε να κάνετε.

Εάν ασχολείστε με συγγραφείς στον ιστότοπό σας στο WordPress, είναι φυσιολογικό να θέλετε να κάνετε το blog ένα καλύτερο μέρος για αυτούς. Εξαιτίας αυτού, έχουμε ετοιμάσει πολλά σεμινάρια που θα βοηθήσουν στην προσαρμογή του ιστολογίου σας στο WordPress όταν πρόκειται για συγγραφείς. Εδώ θα μάθετε σε αυτόν τον οδηγό:

 • Πώς να αλλάξετε τον προεπιλεγμένο μόνιμο σύνδεσμο συγγραφέα
 • Ανακατεύθυνση συνδέσμου αρχειοθέτησης συγγραφέα σε άλλη σελίδα
 • Αλλάξτε τον συντάκτη μιας ανάρτησης χωρίς να δημιουργήσετε επιπλέον χρήστες
 • Οι συγγραφείς μπορούν να έχουν διαφορετικό στυλ στις αναρτήσεις τους
 • Δείτε τις καλύτερες προσθήκες βιογραφίας συγγραφέα
 • Στείλτε email στους συγγραφείς όταν δημοσιεύονται τα άρθρα τους
 • Δημιουργήστε μια προσαρμοσμένη κορυφαία λίστα συγγραφέων στο ιστολόγιό σας
 • Εμφάνιση στατιστικών στοιχείων συγγραφέα σε ένα γραφικό στοιχείο

Contents

Όπως ήδη υποδηλώνει το όνομά τους, οι μόνιμοι σύνδεσμοι είναι μόνιμοι σύνδεσμοι, δηλαδή διευθύνσεις URL που οδηγούν στις αναρτήσεις, τις κατηγορίες, τις σελίδες συγγραφέων και ούτω καθεξής. Μπορείτε εύκολα να ρυθμίσετε τη βασική δομή μόνιμων συνδέσμων στις γενικές ρυθμίσεις του WordPress, αλλά αν θέλετε να τροποποιήσετε έναν μόνιμο σύνδεσμο για σελίδες συγγραφέα, θα πρέπει να ανατρέξετε λίγο περισσότερο στις λεπτομέρειες.

Μπορεί να υπάρχουν διαφορετικοί λόγοι για την αλλαγή του προεπιλεγμένου slug σελίδας συγγραφέα. Για παράδειγμα, εάν εργάζεστε σε έναν ιστότοπο για ένα εστιατόριο όπου θέλετε οι σεφ σας να έχουν τις δικές τους σελίδες και όπου θα μπορούν να γράφουν προσωπικά ιστολόγια (σχετικά με το φαγητό ελπίζουμε), θα θελήσετε να τροποποιήσετε τη δομή των μόνιμων συνδέσμων. Εάν έχετε ρυθμίσει τα πάντα για να ταιριάξετε με το εστιατόριό σας, γιατί να μην αλλάξετε τον “συγγραφέα” σε “σεφ”?

Όχι μόνο αυτό θα φαίνεται πολύ πιο επαγγελματικό, αλλά μπορεί πραγματικά να σας βοηθήσει με το SEO και να επιστρέψετε πολύ πιο σχετικά αποτελέσματα αναζήτησης για τους πιθανούς επισκέπτες σας.

Μπορεί να έχετε έναν εντελώς διαφορετικό λόγο για την αλλαγή του βασικού γυμνοσάλιαγκας, αλλά εμείς θα μείνουμε με τους σεφ μας (ναι, πειναζόμασταν όταν το γράφαμε αυτό, και σκεφτόμαστε την κουζίνα σχεδόν όλη την ώρα) για να σας δείξουμε πώς να τροποποιήστε τη λειτουργία:

Αλλαγή προεπιλεγμένου μόνιμου συνδέσμου συγγραφέα:

 1. Ανοίξτε το αρχείο functions.php
 2. Αντιγράψτε και επικολλήστε τα ακόλουθα:
 3. συνάρτηση custom_author_base () {
  παγκόσμιο $ wp_rewrite;
  $ author_slug = 'σεφ'; // αλλάξτε το σε ό, τι θέλετε
  $ wp_rewrite-> author_base = $ author_slug;
  }
  add_action ('init', 'custom_author_base');
 4. Αλλάξτε το $ author_slug σε ό, τι θέλετε να εμφανίζεται αντί για “συγγραφέας” στις προσωπικές σελίδες
 5. Αποθήκευσε τις αλλαγές
 6. Μεταβείτε στο Ρυθμίσεις-> Μόνιμοι σύνδεσμοι
 7. Κάντε κλικ στην επιλογή “Αποθήκευση αλλαγών” χωρίς να κάνετε πραγματικά αλλαγές στη σελίδα ρυθμίσεων

Aaaand, τελειώσατε! Τώρα μπορείτε να πλοηγηθείτε σε μια σελίδα χρησιμοποιώντας τους νέους μόνιμους συνδέσμους σας.

Ακολουθώντας το παράδειγμά μας, ο νέος μόνιμος σύνδεσμος συγγραφέα θα μοιάζει με αυτό: http://www.firstsiteguide.com/chef/gordon.

Από προεπιλογή, το WordPress θα αρχειοθετήσει τις αναρτήσεις σας και θα τις οργανώσει από συγγραφείς. Σε ένα περιβάλλον πολλών συγγραφέων, αυτό μπορεί να είναι πραγματικά χρήσιμο – κάνοντας απλώς κλικ στο όνομα του συγγραφέα που βρίσκεται συνήθως στην κορυφή ή στο κάτω μέρος της ανάρτησης, θα μεταφερθείτε στη σελίδα αρχειοθέτησης που παραθέτει όλες τις αναρτήσεις που γράφει αυτό το άτομο.

Τι γίνεται όμως αν είστε μεμονωμένος συγγραφέας; Αυτό σημαίνει ότι ένας σύνδεσμος προς τη σελίδα αρχειοθέτησής σας οδηγεί στο ίδιο blogroll που έχετε ήδη στην αρχική σελίδα ή τη σελίδα ιστολογίου σας (ανάλογα με την οργάνωση του ιστότοπού σας) και αυτό δεν έχει νόημα. Αντ ‘αυτού, μπορεί να θέλετε να ανακατευθύνετε τους χρήστες σας σε μια άλλη σελίδα – για παράδειγμα τη σελίδα “Σχετικά με εμένα” όπου μπορείτε να πείτε στους επισκέπτες σας περισσότερα για τον εαυτό σας ή να παράσχετε μερικές επιπλέον πληροφορίες σχετικά με τις αναρτήσεις, την επιχείρηση ή οτιδήποτε άλλο θέλετε.

Μπορείτε να το κάνετε εύκολα με λίγες μόνο γραμμές κώδικα:

 1. Ανοίξτε το αρχείο functions.php
 2. Αντιγράψτε και επικολλήστε την ακόλουθη λειτουργία:
 3. add_filter ('author_link', 'redirect_link');
  συνάρτηση redirect_link () {
  επιστροφή home_url ('about-us');
  }
 4. Αλλάξτε τη σελίδα στο 4ου γραμμή σε οποιαδήποτε σελίδα θέλετε
 5. Αποθήκευσε τις αλλαγές

Και αυτό είναι όλο. Αφού αποθηκεύσετε τις αλλαγές, Όποιος κάνει κλικ στο σύνδεσμο ονόματος συγγραφέα θα ανακατευθυνθεί στη σελίδα που έχετε ορίσει στον κώδικα. Στο παράδειγμά μας, θα ανακατευθυνθείτε στο http://www.firstsiteguide.com/about-us.

Ενώ αυτή η μέθοδος θα σας ανακατευθύνει σε μια νέα σελίδα όταν κάνετε κλικ στο σύνδεσμο αρχειοθέτησης συγγραφέα (όνομα του συντάκτη), η εισαγωγή του πλήρους URL θα σας οδηγήσει ακόμα στις προεπιλεγμένες σελίδες αρχειοθέτησης. Εάν πλοηγηθείτε χειροκίνητα στο www.yourdomain.com/archive/john Για παράδειγμα, ο σύνδεσμος θα εξακολουθεί να εμφανίζει όλες τις δημοσιεύσεις του John. Μπορείτε να το αφήσετε, αν εξακολουθείτε να θέλετε να έχετε πρόσβαση στις σελίδες αρχειοθέτησης ή να ανακατευθύνετε ολόκληρη τη διεύθυνση URL.

Αλλάξτε τον συντάκτη μιας ανάρτησης χωρίς να δημιουργήσετε επιπλέον χρήστες

Όταν πρόκειται για τη σύνταξη νέων άρθρων, οι περισσότεροι άνθρωποι θα ξεκινήσουν γράφοντας αποκλειστικά μόνοι τους. Πιθανότατα θα υπάρχουν μήνες πριν αποφασίσουν ότι είναι ώρα να προσλάβουν επιπλέον συγγραφείς που θα τους βοηθήσουν να δημιουργήσουν ενδιαφέρον υλικό για τον ιστότοπο. Δεν έχει σημασία αν έχετε έναν πιστό συγγραφέα ή έχετε δεκάδες συνεισφέροντες που έχουν γράψει περισσότερα από ένα κομμάτια, πιθανότατα έχετε δημιουργήσει λογαριασμούς για όλους αυτούς και τους επιτρέψατε να εισάγουν το υλικό τους απευθείας σε αναρτήσεις και σελίδες.

Μερικές φορές, θα χρειαστείτε ένα άρθρο που οι συγγραφείς σας δεν θα μπορούν να γράψουν. Για παράδειγμα, μπορεί να έχετε μια διαφημιστική ανάρτηση που μπορεί να σας βοηθήσει να κερδίσετε χρήματα, για την οποία θέλετε να έχετε διαφορετικό συντάκτη. Θα υπάρξουν επίσης στιγμές που ένα άτομο θα χρειαστεί να δημοσιεύσει μόνο ένα άρθρο στον ιστότοπό σας.

Εάν συμβαίνει αυτό, δεν χρειάζεται να δημιουργήσετε αυτούς τους επιπλέον λογαριασμούς WordPress για να εμφανίσετε μια ανάρτηση. Αντ ‘αυτού, μπορείτε να αντικαταστήσετε το δικό σας ή ένα από τα ονόματα του συγγραφέα και να εμφανίσετε το νέο όνομα μόνο σε αυτήν τη μεμονωμένη ανάρτηση. Εάν θέλετε περισσότερο έλεγχο σε αυτό, ρίξτε μια ματιά στην προσθήκη που θα σας επιτρέψει να διαχειριστείτε τους συντάκτες των επισκεπτών και να εκχωρήσετε πολλούς συντάκτες σε ένα άρθρο.

Προετοιμάστε τη λειτουργία:

Για να το κάνετε αυτό, θα σας δείξουμε πώς να κάνετε hack τα προσαρμοσμένα πεδία και να αντικαταστήσετε τον συντάκτη με ένα κλικ του κουμπιού του ποντικιού:

 1. Ανοίξτε το functions.php
 2. Αντιγράψτε και επικολλήστε τον ακόλουθο κώδικα:
 3. add_filter ('the_author', 'guest_author_name');
  add_filter ('get_the_author_display_name', 'guest_author_name');
  
  function guest_author_name (όνομα $) {
  καθολική ανάρτηση $;
  $ author = get_post_meta ($ post-> ID, "author", true);
  εάν ($ συντάκτης)
  $ name = $ συγγραφέας;
  επιστρέψτε το όνομα $;
  }
 4. Αποθήκευσε τις αλλαγές

Αλλαγή συγγραφέα μέσω προσαρμοσμένων πεδίων:

Αφού πραγματοποιήσετε τις αλλαγές στο αρχείο, είστε έτοιμοι να αλλάξετε τον συντάκτη συγκεκριμένων δημοσιεύσεων. Όπως ήδη αναφέραμε παραπάνω, αυτό θα γίνει προσθέτοντας ένα προσαρμοσμένο πεδίο στην ανάρτηση:

 1. Ανοίξτε μια ανάρτηση για την οποία θέλετε να αλλάξετε τον συντάκτη
 2. Μεταβείτε στα προσαρμοσμένα πεδία
 3. Προσθέστε ένα νέο πεδίο και ονομάστε το “συγγραφέας”.
 4. Πληκτρολογήστε το όνομα του συγγραφέα στο πεδίο τιμών
 5. Αποθήκευσε τις αλλαγές

Αλλαγή συγγραφέα μέσω προσαρμοσμένων πεδίων

Μόλις πατήσετε το κουμπί ενημέρωσης ή δημοσιεύσετε την ανάρτηση, η συνάρτηση θα ελέγξει για το προσαρμοσμένο πεδίο και, αν βρεθεί, η συνάρτηση θα αλλάξει αυτόματα το όνομα του συντάκτη σε ένα που βρίσκεται στο πεδίο τιμών.

Αρκετά εύχρηστο hack, έτσι δεν ήταν?

Οι συγγραφείς μπορούν να έχουν διαφορετικό στυλ στις αναρτήσεις τους

Κατά την περιήγηση σε διαφορετικούς ιστότοπους, μπορεί να έχετε συναντήσει ιστότοπους που έχουν διαφορετικό στυλ αναρτήσεων. Ενώ οι αναρτήσεις μπορούν να διαμορφωθούν βάσει διαφορετικών συνθηκών (για παράδειγμα, μπορείτε να αλλάξετε την εμφάνιση μόνο της πιο πρόσφατης ανάρτησης στο blogroll σας), ένας δημοφιλής τρόπος στυλ των αναρτήσεων σας βασίζεται σε συγγραφείς.

Σε ορισμένους ιστότοπους, μπορεί να έχετε δει ότι κάθε συγγραφέας έχει το δικό του χρώμα ανάρτησης, διαφορετικό bordure ή διαφορετικό χρώμα συνδέσμου. Σε ένα περιβάλλον πολλών συγγραφέων, αυτό μπορεί να είναι μια καλή ιδέα.

Οι αναγνώστες σας μπορεί να βρουν ευκολότερα αναρτήσεις από τους αγαπημένους τους συγγραφείς και όλα μπορούν να φαίνονται πραγματικά υπέροχα αν δεν υπερβάλλετε υπερβολικά το στυλ. δεν θέλετε το ιστολόγιό σας να μοιάζει με τσίρκο… ω, λοιπόν, ποιοι είμαστε να κρίνουμε, μπορείτε να κάνετε ό, τι θέλετε, φυσικά.

Εξαιτίας αυτού, δεν πρόκειται να διαμορφώσουμε τις αναρτήσεις σας, αλλά στις επόμενες γραμμές, πρόκειται να σας δείξουμε τον κωδικό που θα εκτελέσει τα στυλ για εσάς. Ας ξεκινήσουμε.

Προτού μπορέσετε να διαμορφώσετε τις αναρτήσεις με διαφορετικό τρόπο, πρέπει να πείτε στο WordPress σας για να βρείτε τα πρώτα ονόματα του συγγραφέα.

Βρείτε τα ονόματα των συγγραφέων:

 1. Ανοίξτε το αρχείο index.php ή οποιοδήποτε περιέχει το βρόχο
 2. Πριν από το βρόχο, πρέπει να εισαγάγετε αυτήν τη γραμμή κώδικα:
 3. 
  
 4. Αποθήκευσε τις αλλαγές

Τώρα, το WordPress ξέρει πώς να διαβάσει το όνομα του συγγραφέα και είστε έτοιμοι για το επόμενο βήμα. Αφού δημιουργήσετε τη μεταβλητή $ author και πείτε στο WordPress να τοποθετήσει το όνομα του συγγραφέα (το όνομα που θα τοποθετηθεί στη μεταβλητή είναι το πρώτο όνομα που μπορεί να αλλάξει στις ρυθμίσεις προφίλ χρήστη), πρέπει να τοποθετήσετε τη μεταβλητή στον κώδικα post_class.

Αυτός ο κωδικός πρέπει να εισαχθεί στον βρόχο:

 1. Ανοίξτε το αρχείο index.php ή το αρχείο που χρησιμοποιήσατε στα προηγούμενα βήματα
 2. Βρείτε το στοιχείο DIV που περιέχει post-id από μόνο του και αντικαταστήστε τη γραμμή με τα εξής:
 3. >
 4. Αποθήκευσε τις αλλαγές

Εντάξει, ολοκληρώσατε την προετοιμασία του χλοοτάπητα για το στυλ των δημοσιεύσεων για τους συγγραφείς σας και το διασκεδαστικό μέρος μπορεί να ξεκινήσει. Είναι καιρός να ανοίξετε το αρχείο CSS και να ορίσετε κανόνες CSS για κάθε χρήστη. Αν θυμάστε, είπαμε στο WordPress να βρει το όνομα του συγγραφέα και να το χρησιμοποιήσει ως τάξη. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να ονομάσετε τα μαθήματά σας ανάλογα. Να είστε προσεκτικοί – τα πρώτα ονόματα είναι πεζά, οπότε το “John” δεν θα είναι το ίδιο με το “john”.

Εάν έχετε προετοιμάσει τα ονόματα, μπορείτε να συνεχίσετε.

Δημοσιεύσεις στυλ:

 1. Ανοίξτε το αρχείο style.css
 2. Προσθέστε νέες τάξεις με τα ονόματα των χρηστών. Για παράδειγμα, εάν έχετε δύο συγγραφείς, τον John και την Jennifer, ο κώδικας CSS θα μοιάζει με αυτό:
 3. .Γιάννης {
  χρώμα: μπλε;
  }
  .Τζένιφερ {
  χρώμα: κόκκινο;
  }
 4. Παίξτε με το στυλ σας. Σε αυτό το παράδειγμα, έχουμε αλλάξει το χρώμα για την ανάρτησή τους, αλλά όπως θα πρέπει να γνωρίζετε ήδη, το CSS είναι ένα πολύ ισχυρό εργαλείο που σας επιτρέπει να κάνετε σχεδόν οτιδήποτε – από την αλλαγή χρωμάτων και μεγεθών έως και την κίνηση αντικειμένων.
 5. Αποθήκευσε τις αλλαγές

Αυτό είναι. Τώρα μπορείτε να φορτώσετε το blogroll και να δείτε πώς ισχύουν οι αλλαγές. Παρακαλώ πάρτε ωραία τις αναρτήσεις σας για το χρόνο και το στυλ… ας πάμε ξανά. μπορείτε να διαμορφώσετε τις αναρτήσεις σας με τον τρόπο που σας αρέσει (αλλά κάντε τις όμορφες).

Καλύτερες προσθήκες βιογραφίας συγγραφέα για το WordPress

Στο τέλος σχεδόν κάθε ιστολογίου που έχετε συναντήσει, πιθανότατα έχετε παρατηρήσει ότι υπάρχουν μερικές σύντομες πληροφορίες σχετικά με τον συγγραφέα. Οι πληροφορίες παρουσιάζονται συνήθως σε ένα απλό πλαίσιο όπου παρουσιάζεται μια εικόνα, ένα όνομα και λίγα προσωπικά στοιχεία.

Τοποθετώντας τη βιογραφία του συγγραφέα σε ένα άρθρο, συνδέεστε με τους επισκέπτες σας και τους δίνετε την ευκαιρία να γνωρίζουν τουλάχιστον κάτι για το άτομο που έγραψε το άρθρο. Τους δίνετε την ευκαιρία να συνδεθούν με τον συγγραφέα και να έχετε ακόμη καλύτερη κατανόηση του περιεχομένου.

Οχι μόνο αυτό; Τα πρόσθετα βιογραφίας του συγγραφέα μπορούν να επιτρέψουν στους επισκέπτες σας να βρουν όλα τα άρθρα που έχουν γραφτεί από ένα συγκεκριμένο άτομο και να επικοινωνήσουν μαζί του μέσω e-mail ή κοινωνικών δικτύων.

Δεν έχει σημασία ποιοι είναι οι λόγοι για την τοποθέτηση ενός από τα πρόσθετα βιογραφίας του συγγραφέα στον ιστότοπό σας, σε αυτό το άρθρο, πρόκειται να σας δείξουμε μερικές από τις καλύτερες επεκτάσεις που θα σας βοηθήσουν να κάνετε ακριβώς αυτό.

Σέξι Συγγραφέας Βιο

ΤΙΜΗ: Δωρεάν
ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ

Σέξι Συγγραφέας Βιο

Ας ξεκινήσουμε τη λίστα με ένα δωρεάν πρόσθετο που σίγουρα θα σας προσελκύσει με το όνομά του – ποιος δεν θα ήθελε ένα σέξι βιογραφικό συγγραφέα για τον εαυτό του; Η προσθήκη δημιουργεί ένα πλαίσιο που υποστηρίζει έναν ή περισσότερους συντάκτες. Είναι αποκριτικό που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το μέγεθος της σελίδας όπου εμφανίζεται η βιογραφία σας. Η προσθήκη μπορεί να εμφανίσει έως και πέντε εικονίδια κοινωνικών μέσων τα οποία μπορούν να συνδέονται με σελίδες Facebook του συγγραφέα και σε πολλούς άλλους ιστότοπους κοινωνικών μέσων από τους οποίους μπορείτε να επιλέξετε.

Το Sexy Author Bio σάς επιτρέπει να προσαρμόσετε πολλές από τις δυνατότητές του, ώστε να μπορείτε να αλλάξετε τα μεγέθη εικονιδίων gravatar, το μέγεθος και το χρώμα της γραμματοσειράς, το φόντο και πολλά άλλα. Μόλις δημιουργήσετε το βιογραφικό σας κουτί, θα λάβετε έναν σύντομο κωδικό που μπορείτε να τοποθετήσετε οπουδήποτε θέλετε να εμφανίζεται η σέξι βιογραφία σας.

 • Έως 5 εικονίδια κοινωνικού δικτύου
 • Αποκριτικός
 • Προσαρμόσιμο

Πιο φανταστικό κουτί συγγραφέα

ΤΙΜΗ: 18 $
ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ

Φανταχτερότερος συγγραφέας Bio

Αυτό το premium πρόσθετο είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους από εσάς θέλετε περισσότερο έλεγχο στη βιογραφία του συγγραφέα τους. Είτε πρέπει να εμφανίσετε τη δική σας βιογραφία είτε έχετε περισσότερους από έναν συγγραφείς, η προσθήκη σας καλύπτει. Φαίνεται ωραίο και Μπορεί να εμφανίσει διαφορετικά widget που σας επιτρέπουν να συνδεθείτε με το κοινό και να αυξήσετε τις μετατροπές. Μεταξύ της ίδιας της καρτέλας βιογραφίας και πολλών εικονιδίων κοινωνικού δικτύου που μπορείτε να τοποθετήσετε στο πλαίσιο, μπορείτε να προσθέσετε τις τελευταίες δημοσιεύσεις συγγραφέων και ένα προσαρμοσμένο HTML που μπορείτε να προσαρμόσετε στις ανάγκες σας.

Η προσθήκη έρχεται με ένα εργαλείο επιλογής χρωμάτων, ώστε να μπορείτε να χρωματίσετε τα widget σας. Λειτουργεί αυτόματα, πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει να επιλέξετε μόνο πού θέλετε να εμφανίζεται το κουτί σας (για παράδειγμα, πριν ή μετά από μια ανάρτηση / σελίδα). Υπάρχει ένα πλαίσιο συγγραφέα τροφοδοσίας RSS, το πρόσθετο είναι έτοιμο για μετάφραση και αμφιβληστροειδή, διαθέτει τυχαίες αναρτήσεις για συγγραφείς για widget, τεμπέλης φόρτωσης και πολλά άλλα.

 • Διαφορετικά προσαρμόσιμα widget
 • Κοινωνικό δίκτυο εικονίδια
 • Προσαρμοσμένη καρτέλα HTML

Απλό κουτί συγγραφέα

ΤΙΜΗ: Δωρεάν

Απλό κουτί συγγραφέα

Μπορείτε να πάρετε μια εικόνα αυτού του πρόσθετου απλά διαβάζοντας το όνομά του – είναι απλό, καθαρό και εύκολο στη χρήση. Για όσους από εσάς δεν χρειάζεστε πάρα πολλά από μια προσθήκη βιογραφίας, Το Simple Author Plugin θα μπορούσε να είναι μια εξαιρετική επιλογή. Δημιουργεί ένα κομψό και μοντέρνο βιογραφικό κουτί συγγραφέα όπου μπορείτε να δείξετε τη φωτογραφία του συγγραφέα (gravatar), 30 εικονίδια κοινωνικού δικτύου για να διαλέξετε και φυσικά ένα μέρος για μια σύντομη βιογραφία.

Η προσθήκη είναι ευαίσθητη, κάτι που είναι υπέροχο για τον ιστότοπό σας για κινητά και μπορείτε να ορίσετε ένα εφέ που θα περιστρέφει το πλαίσιο κατά την αναδίπλωση. Η προσθήκη είναι προσαρμόσιμη, ώστε να μπορείτε να την ορίσετε εύκολα στο θέμα σας, αλλά πρέπει να γνωρίζετε ότι μπορεί να τοποθετηθεί μόνο στο τέλος κάθε άρθρου – δεν υπάρχει επιλογή να συμπεριλάβετε το πλαίσιο στο πάνω μέρος της ανάρτησής σας ή σε μια πλευρική γραμμή / footer ως widget.

 • Απλό, κομψό και μοντέρνο
 • Αποκριτικό και προσαρμόσιμο
 • Μπορεί να εμφανιστεί μόνο στο τέλος μιας ανάρτησης / σελίδας

Στείλτε email στους συγγραφείς όταν δημοσιεύονται τα άρθρα τους

Όταν είστε διαχειριστής ή συγγραφέας με το προνόμιο να δημοσιεύσετε τις δικές σας αναρτήσεις, δεν χρειάζεστε επιπλέον ειδοποιήσεις σχετικά με αυτό – μόλις δημοσιεύσατε τη δική σας ανάρτηση, σωστά; Αλλά αν είστε συγγραφέας / συνεργάτης χωρίς αυτά τα προνόμια και δεν είστε συνδεδεμένοι στον διαχειριστή του WordPress όλη την ώρα, ώστε να μην μπορείτε να δείτε την κατάσταση των αναρτήσεών σας, θα ήταν ωραίο να λάβετε ένα μήνυμα όταν η ανάρτησή σας τελικά βγαίνει ζωντανά.

Αντί να σκεφτείτε να στείλετε ένα ιδιωτικό μήνυμα σε έναν συγγραφέα του οποίου το κείμενο έχει εγκριθεί ή διαγνωστεί, μπορείτε να αυτοματοποιήσετε ολόκληρη τη διαδικασία.

Υπάρχουν αμέτρητα πρόσθετα που μπορούν να σας βοηθήσουν να το ελέγξετε, αλλά σε αυτό το σύντομο σεμινάριο, πρόκειται να σας δείξουμε μια απλή λειτουργία που θα στέλνει email αντί για εσάς.

Χωρίς επιπλέον προϋποθέσεις, ας δημιουργήσουμε μια απλή συνάρτηση που θα βρει τον συντάκτη της ανάρτησης, το email του, τον τίτλο της ανάρτησης και θα στείλει το email μετά τη δημοσίευση της ανάρτησης

 1. Ανοίξτε το functions.php
 2. Αντιγράψτε και επικολλήστε τον κωδικό:
 3. συνάρτηση wpr_authorNotification ($ post_id) {
  $ post = get_post ($ post_id);
  $ author = get_userdata ($ post-> post_author);
  $ message = "
  Γεια σου ". $ Author-> display_name.",
  Η ανάρτησή σας, ". $ Post-> post_title." μόλις δημοσιεύτηκε. Τώρα μπορείτε να επισκεφθείτε το δικό σας κείμενο και να το απολαύσετε ενσωματωμένο στον ιστότοπο! ";
  wp_mail ($ author-> user_email, "Το άρθρο σας έχει δημοσιευτεί", $ message);
  }
  
  add_action ('publish_post', 'wpr_authorNotification');
 4. Αλλάξτε το κείμενο του μηνύματος
 5. Αποθήκευσε τις αλλαγές

Αν δεν θέλετε να ειδοποιούνται όλοι για την ανάρτηση, μπορείτε να ελέγξετε τον ρόλο του χρήστη και να εκτελέσετε τον κώδικα μόνο εάν, για παράδειγμα, ο συντάκτης της ανάρτησης έχει ρόλο Συντελεστή ή συγκεκριμένο όνομα χρήστη.

Για παράδειγμα, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που ειδοποιεί έναν χρήστη σχετικά με την ανάρτηση μόνο εάν ο χρήστης είναι ο John:

αν ($ author = 'John') {
add_action ('publish_post', 'wpr_authorNotification');
}

Εάν θέλετε περισσότερο έλεγχο στην ειδοποίηση των χρηστών σας, δείτε πώς να ενημερώνετε αυτόματα τα μέλη για τις νέες αναρτήσεις σας χρησιμοποιώντας μια προσθήκη. Μαζί με αυτό, μπορείτε να αφήσετε το WordPress να σας ειδοποιεί για τυχόν αλλαγές στην ανάρτηση.

Δημιουργήστε μια προσαρμοσμένη κορυφαία λίστα συγγραφέων στο ιστολόγιό σας

Όταν υπάρχουν πολλοί συντάκτες σε έναν ιστότοπο, είναι σημαντικό να επιτρέπεται στους χρήστες να περιηγούνται σε διαφορετικά άρθρα γραμμένα από διαφορετικούς συντάκτες. Γι ‘αυτό το WordPress έχει ήδη εφαρμόσει τη δυνατότητα που ταξινομεί τα αρχεία αρχειοθέτησης για κάθε συγγραφέα.

Σε αυτό το σύντομο σεμινάριο, πρόκειται να σας δείξουμε να δημιουργήσετε μια κορυφαία λίστα συγγραφέων, εμφανίζοντας μια απλή λίστα στην πλευρική γραμμή.

Μερικές φορές, θα θελήσετε να δημιουργήσετε μια κορυφαία λίστα με τα ονόματα των συγγραφέων και να την εμφανίσετε στην πλευρική γραμμή. Φυσικά, δεν θα το κάνετε αυτό χειροκίνητα, μετρώντας τις αναρτήσεις των συγγραφέων ή ταξινομώντας τους αλφαβητικά. Ευτυχώς, το WordPress είναι έτοιμο να ταξινομήσει συγγραφείς στον ιστότοπό σας, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα να δημιουργήσετε τη λίστα. Η βασική λειτουργία μοιάζει με αυτήν:

Εάν χρησιμοποιείτε αυτήν τη λειτουργία, από προεπιλογή, το WordPress θα εμφανίσει όλους τους συντάκτες και θα τα ταξινομήσει με το όνομά τους. Αυτό μπορεί να είναι αρκετά καλό αν θέλετε να εμφανίσετε μια απλή λίστα όλων των συγγραφέων που εργάζονται στον ιστότοπό σας, αλλά τι γίνεται αν θέλετε να τα ταξινομήσετε διαφορετικά; Ίσως θέλετε να δείξετε στους συγγραφείς τις περισσότερες δημοσιεύσεις ή να τους παραγγείλετε μέσω διεύθυνσης email στη σελίδα επικοινωνίας?

Κορυφή λίστα συγγραφέων

Σε αυτήν την περίπτωση, θα θελήσετε να εστιάσετε σε $ args μεταβλητή που αποθηκεύει μια σειρά παραμέτρων που μπορείτε εύκολα να αλλάξετε. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τη λειτουργία και όλες τις παραμέτρους, θα πρέπει να επισκεφτείτε τη σελίδα WordPress Codex που είναι αφιερωμένη συνάρτηση wp_list_authors.

Δημιουργήστε την κορυφαία λίστα συγγραφέων:

Στις ακόλουθες γραμμές, πρόκειται να σας δείξουμε ένα συνάρτηση που ταξινομεί τους συντάκτες με βάση τον αριθμό τους και δείχνει μόνο τα κορυφαία 10:

 1. Ανοίξτε το sidebar.php
 2. Αντιγράψτε και επικολλήστε την ακόλουθη λειτουργία:
 3. "post_count",
  'order' => 'DESC',
  'number' => '10',
  'optioncount' => true,
  'show_fullname' => false,
  )
  wp_list_authors ($ args);
  ?>
 4. Αποθήκευσε τις αλλαγές

Εάν έχετε ρίξει μια ματιά στη σελίδα WordPress Codex, έχετε δει όλες τις άλλες παραμέτρους που μπορούν να χρησιμοποιηθούν στον πίνακα. Προσθέτοντας οποιαδήποτε παράμετρο στον πίνακα, μπορείτε να αλλάξετε τον τρόπο με τον οποίο η συνάρτηση ταξινομεί τους συντάκτες σας. Μη διστάσετε να παίξετε με αυτές τις παραμέτρους και να δείτε πώς αλλάζει η κορυφαία λίστα.

Εάν δεν έχετε πραγματοποιήσει καμία αλλαγή, η συνάρτηση θα εμφανίσει τους 10 κορυφαίους συντάκτες (ταξινομημένοι κατά τον αριθμό των δημοσιεύσεών τους) σε φθίνουσα σειρά και θα εμφανίσει τον αριθμό των δημοσιεύσεων δίπλα στο όνομα κάθε συγγραφέα. Επίσης, το όνομα του συγγραφέα θα συνδεθεί αυτόματα με την προσωπική σελίδα αρχειοθέτησης αυτού του συγγραφέα, στην οποία παρατίθενται όλες οι αναρτήσεις που έχουν γραφτεί από αυτό το άτομο. Πόσο δροσερό είναι αυτό?

Ενώ αυτή η κορυφαία λίστα μπορεί να φαίνεται καλή στην πλαϊνή γραμμή σας, θα βοηθήσει τους νέους επισκέπτες σας να βρουν συγγραφείς που συνέβαλαν περισσότερο στον ιστότοπό σας. Από την άλλη πλευρά, αυτή η κορυφαία λίστα μπορεί να ξεκινήσει έναν υγιή ανταγωνισμό μεταξύ των συγγραφέων και μπορεί να λειτουργήσει σαν ένα παιχνίδι όπου μόνο εκείνοι με τα περισσότερα άρθρα μπορούν να περιληφθούν στους πρώτους δέκα. Εάν ήσασταν μόνο δύο άρθρα για να είσαι στην κορυφή, δεν θα δουλεύεις λίγο πιο σκληρά για να έχεις το όνομά σου στην κορυφή?

Εμφάνιση στατιστικών στοιχείων συγγραφέα σε ένα γραφικό στοιχείο

Όταν υπάρχουν περισσότερα από λίγα συγγραφείς που γράφουν για τον ιστότοπό σας, τα πράγματα γίνονται πολύ πιο ενδιαφέροντα. Όχι μόνο ότι πρόκειται να έχετε σημαντική αύξηση στον αριθμό των άρθρων, αλλά θα προσελκύσετε επίσης ένα ευρύτερο κοινό στον ιστότοπό σας και θα καλύψετε το θέμα από διαφορετικές οπτικές γωνίες.

Ενώ οι συντάκτες σας γράφουν επιμελώς, μπορείτε να τους δώσετε επιπλέον πίστωση δείχνοντας τα στατιστικά τους απευθείας στο widget. Αντί να προσθέσετε απλώς ένα πλαίσιο συγγραφέα στο κάτω μέρος κάθε ανάρτησης, μπορείτε να δείξετε το avatar των συγγραφέων, τον αριθμό των δημοσιεύσεων που έχει γράψει μέχρι στιγμής, τον αριθμό προβολών ανά ανάρτηση κ.λπ..

Για να σας βοηθήσουμε με αυτό, πρόκειται να σας δείξουμε μια εξαιρετική προσθήκη που θα σας ρυθμίσει σε λίγα λεπτά.

Widget συγγραφέα και δημοσίευσης στατιστικών στοιχείων

ΤΙΜΗ: δωρεάν

Widgets συγγραφέα και δημοσίευσης στατιστικών στοιχείων

Αυτό το δωρεάν πρόσθετο πηγαίνει με το όνομα του Συγγραφέα και του Post Statistic Widget και μπορεί εύκολα να εγκατασταθεί από το αποθετήριο WordPress plugin:

 1. Μεταβείτε στο Πρόσθετα-> Προσθήκη νέου
 2. Αναζήτηση για “Widget Συγγραφέας και Δημοσίευσης Στατιστικών”
 3. Εγκαταστήστε και ενεργοποιήστε την προσθήκη
 4. Μεταβείτε στο Εμφάνιση -> Widgets

Το μόνο που έχετε να κάνετε τώρα είναι να επιλέξετε ένα από τα νέα εγκατεστημένα widget και να τα αφήσετε στην περιοχή widget.

Widgets:

Στην δωρεάν έκδοση, λαμβάνετε τα ακόλουθα widget:

 • Ενεργοί χρήστες – Εμφανίζει μια λίστα συγγραφέων που είναι ενεργοί στον ιστότοπό σας. Παραθέτει ονόματα χρήστη με έναν σύνδεσμο προς τα προφίλ τους και δείχνει τον αριθμό των δημοσιευμένων δημοσιεύσεων
 • Δημοφιλή λίστα συγγραφέων – Εμφανίζει μια λίστα με τους πιο δημοφιλείς συγγραφείς στον ιστότοπό σας και προσθέτει έναν αριθμό δημοσιεύσεων και σχολίων δίπλα στα ονόματα των συγγραφέων. Μπορείτε να επιλέξετε το χρονικό διάστημα από το οποίο θα επιλεγούν οι δημοσιεύσεις
 • Δημοφιλείς Αναρτήσεις – Εμφανίζει μια λίστα με τις πιο δημοφιλείς δημοσιεύσεις. Το widget εμφανίζει τις αναρτήσεις σας και προσθέτει έναν αριθμό προβολών δίπλα τους. Σας επιτρέπει να επιλέξετε το χρονικό διάστημα από το οποίο θα επιλεγούν οι δημοσιεύσεις
 • Δημοφιλή λίστα δημοσιεύσεων – Εμφανίζει μια λίστα με τις πιο δημοφιλείς αναρτήσεις και δίπλα στον αριθμό προβολών που αναφέρθηκε προηγουμένως, εμφανίζει επίσης τον αριθμό σχολίων. Μπορείτε να επιλέξετε να εμφανίζονται αναρτήσεις από τις τελευταίες 7, 30, 90 και 365 ημέρες
 • Συγγραφέας και Δημοσίευση Στατιστικής – Εμφανίζει μια λίστα συγγραφέων και όλων των δημοσιεύσεών τους

Όλα τα widget μπορούν να αλλάξουν τα ονόματά τους και να μεταφερθούν γύρω από την πλευρική γραμμή ή / και την περιοχή του υποσέλιδου (ανάλογα με το θέμα σας). Επίσης, κάθε widget έχει το δικό του σύνολο επιλογών που σας επιτρέπει να προσαρμόσετε επιπλέον στατιστικά στοιχεία συγγραφέα και δημοσιεύσεων. Μπορείτε ακόμη και να προσθέσετε το δικό σας στυλ CSS για να αλλάξετε την εμφάνιση των widget και υπάρχουν λειτουργίες και συντομεύσεις έτοιμοι να τα χρησιμοποιήσετε στις καθημερινές αναρτήσεις και σελίδες σας.

Εάν όλα αυτά δεν είναι αρκετά για εσάς, αυτό το πρόσθετο μπορεί να επεκταθεί σε έκδοση PRO που κοστίζει 14 $ – 55 $ και προσθέτει έναν αριθμό διαφορετικών στατιστικών γραφικών στον πίνακα ελέγχου σας. Η έκδοση PRO συνοδεύεται επίσης από νέους σύντομους κωδικούς που σας επιτρέπουν να εμφανίζετε επιπλέον στατιστικά στοιχεία σχετικά με τους συγγραφείς και τις αναρτήσεις σας.

Τυλίγοντας

Εάν έχετε ένα ιστολόγιο, δεν θα μπορείτε να το εκτελέσετε με επιτυχία χωρίς να έχετε τουλάχιστον έναν ενεργό συντάκτη. Εφόσον πιθανότατα θα έχετε περισσότερους από έναν συγγραφείς, αφιερώστε χρόνο και κάντε την εμπειρία τους όσο το δυνατόν μεγαλύτερη. Ελπίζουμε ότι αυτές οι συμβουλές και κόλπα σας βοήθησαν με αυτό.

Αυτή η καταχώρηση δημοσιεύτηκε στο WordPress. Προσθήκη σελιδοδείκτη στον μόνιμο σύνδεσμο.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map