Πώς να ενημερώσετε αυτόματα τις προσθήκες WordPress

αυτόματα-ενημέρωση-wordpress-plugins.png


Παρόλο που μπορείτε να δημιουργήσετε ένα blog χωρίς ένα μόνο πρόσθετο στη λίστα, οι πιθανότητες είναι ότι θα πρέπει να εγκαταστήσετε τουλάχιστον μερικά από αυτά. Ανεξάρτητα από το πόσο μεγάλος είστε ειδικός, ορισμένα χαρακτηριστικά θα χρειαστούν πολύ περισσότερο από τον πολύτιμο χρόνο σας για να αναπτυχθούν από το μηδέν. Δεδομένου ότι υπάρχουν δεκάδες χιλιάδες προσθήκες εκεί έξω, αργά ή γρήγορα θα συνειδητοποιήσετε ότι χρειάζεστε κάποια από αυτά στο blog.

Παρόλο που οι προσθήκες είναι απλώς επεκτάσεις WordPress και δεν μπορούν να λειτουργούν εκτός του CMS, οι προσθήκες λειτουργούν σαν λογισμικό από μόνα τους. Κάθε προσθήκη κωδικοποιείται διαφορετικά, έχει μοναδικά χαρακτηριστικά και χρειάζεται τακτικές ενημερώσεις.

Οι προγραμματιστές θα πρέπει να ενημερώνουν τα πρόσθετα WordPress σε τακτική βάση. Λοιπόν, τουλάχιστον αν ενδιαφέρονται για το προϊόν τους. Ορισμένες ενημερώσεις θα σας φέρουν νέες δυνατότητες, άλλες θα διορθώσουν σφάλματα και ζητήματα συμβατότητας, ενώ το πιο σημαντικό είναι να διορθώσετε γνωστές τρύπες ασφαλείας. Δεν θα θέλατε να έχετε μια προσθήκη που επιτρέπει στους εισβολείς πρόσβαση στον ιστότοπό σας, έτσι δεν θέλετε?

Με την πάροδο του χρόνου, ενδέχεται να καταλήξετε να έχετε δεκάδες προσθήκες στον ιστότοπό σας και θα πρέπει να ενημερώνετε τακτικά τις προσθήκες WordPress. Μερικοί θα έχουν νέες ενημερώσεις μερικές φορές το μήνα και η μη αυτόματη ενημέρωσή τους μπορεί να σας τρελαίνει. Εάν έχετε μια σύντομη ασφάλεια, ίσως θελήσετε να ενημερώσετε αυτόματα τις προσθήκες WordPress.

Αυτόματη ενημέρωση όλων των προσθηκών WordPress

Για να ενεργοποιήσετε τις αυτόματες ενημερώσεις για όλες τις προσθήκες WordPress, πρέπει απλώς να το πείτε στο CMS σας. Όχι, σταματήστε να φωνάζετε στην οθόνη του υπολογιστή σας. Δυστυχώς, απέχουμε πολύ από την τεχνολογία που θα μας καταλάβει πλήρως, οπότε πρέπει να αλλάξετε το κανάλι επικοινωνίας και να ενημερώσετε το αρχείο functions.php. Ακόμα κι αν δεν έχετε ιδέα σχετικά με το αρχείο, δεν πρέπει να ανησυχείτε. Για να είστε σίγουροι ότι είστε καλυμμένοι, δημιουργήστε ένα αντίγραφο ασφαλείας.

 1. Ανοίξτε το αρχείο functions.php
 2. Αντιγράψτε και επικολλήστε τα ακόλουθα:
 3. add_filter ('auto_update_plugin', '__return_true');
 4. Αποθήκευσε τις αλλαγές

Σε περίπτωση που θέλετε να κάνετε το ίδιο για όλα τα θέματα που έχετε εγκαταστήσει, χρειάζεστε ένα άλλο φίλτρο που φαίνεται σχεδόν το ίδιο:

add_filter ('auto_update_theme', '__return_true');

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό, δείτε πώς να ρυθμίσετε τις αυτόματες ενημερώσεις παρασκηνίου στο WordPress.

Μετά την αποθήκευση των αλλαγών, το WordPress θα ενημερώσει αυτόματα όλες τις προσθήκες όταν υπάρχουν νέες εκδόσεις διαθέσιμες για λήψη. Δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα. Αν και αυτό μπορεί να ακούγεται πρακτικό, μπορεί να είναι επικίνδυνο να ενεργοποιήσετε τις αυτόματες ενημερώσεις για όλες τις προσθήκες σας. Κάποιοι ενδέχεται να καταστρέψουν πλήρως τον ιστότοπό σας, κάποιοι να προκαλέσουν προβλήματα συμβατότητας και αυτές οι προσθήκες που έχετε προσαρμόσει θα αντικαταστήσουν όλα όσα έχετε κάνει. Επομένως, εάν έχετε αυτά τα είδη προσθηκών που δεν θέλετε να ενημερώσετε αυτόματα, θα σας ενδιαφέρει να ενεργοποιήσετε τις αυτόματες ενημερώσεις μόνο για συγκεκριμένες προσθήκες.

Επιλέξτε προσθήκες που θα λαμβάνουν αυτόματες ενημερώσεις

Εάν θέλετε μόνο κάποια από τα plugins σας να ενημερώνονται αυτόματα, θα πρέπει να ακολουθήσετε άλλη προσέγγιση. Ευτυχώς, αυτή τη φορά δεν θα χρειαστεί να αντιγράψετε λειτουργίες. Απλά πρέπει να εγκαταστήσετε ένα πρόσθετο που θα ξεφορτώνει τις ανησυχίες σας.

Εύκολη διαχείριση ενημερώσεων

ΤΙΜΗ: Δωρεάν

Με περισσότερες από 100.000 ενεργές εγκαταστάσεις, αυτή η δωρεάν προσθήκη είναι η πιο δημοφιλής επιλογή όσον αφορά τις αυτόματες ενημερώσεις WordPress. Το Easy Updates Manager σάς παρέχει πλήρη έλεγχο των ενημερώσεων του WordPress, αλλά δεν πρόκειται να μιλήσουμε για όλες τις δυνατότητες σε αυτό το άρθρο.

Εύκολη διαχείριση ενημερώσεων

Το ενδιαφέρον μέρος είναι η δυνατότητα που σας επιτρέπει να ενεργοποιήσετε αυτόματες ενημερώσεις για προσθήκες και θέματα. Η προσθήκη είναι σχετικά απλή και σας επιτρέπει να επιλέξετε προσθήκες και θέματα από τη λίστα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε ποια στοιχεία πρέπει και ποια δεν πρέπει να ενημερώνονται αυτόματα.

Αυτόματες ενημερώσεις προσθηκών

ΤΙΜΗ: Δωρεάν

Αν και δεν είναι τόσο δημοφιλές όσο το προηγούμενο, αυτό το πρόσθετο είναι τόσο απλό όσο γίνεται. Μετά την εγκατάσταση και την ενεργοποίησή του, όλα τα πρόσθετα που έχετε στο blog σας στο WordPress θα αρχίσουν να ενημερώνονται αυτόματα. Τώρα, εάν θέλετε να το ελέγξετε, μεταβείτε στο Ρυθμίσεις -> Αυτόματες ενημερώσεις προσθηκών.

Αυτόματες ενημερώσεις προσθηκών

Στη σελίδα ρυθμίσεων, θα δείτε μια λίστα με όλες τις επεκτάσεις που έχετε. Απλώς ελέγξτε την προσθήκη που δεν θέλετε να ενημερώσετε αυτόματα. Αυτό είναι!

Δεδομένου ότι μόλις ξεκινήσατε να ενημερώνετε αυτόματα τα πρόσθετα WordPress, είναι καλή ιδέα να αφήσετε το πρόσθετο να σας ειδοποιήσει για αλλαγές μέσω email. Έτσι, σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά, μπορείτε να αντιδράσετε εγκαίρως.

Πώς να επαναφέρετε την παλιά έκδοση

Σε ορισμένες περιπτώσεις, οι ενημερώσεις θα προκαλέσουν προβλήματα στον ιστότοπό σας. Μέχρι να έχετε την ευκαιρία να επιδιορθώσετε τα πράγματα ή να βρείτε μια άλλη λύση, πιθανότατα θα θέλετε την παλιά έκδοση. Ναι, αυτό είναι δυνατό και μπορείτε να επιστρέψετε σε οποιαδήποτε έκδοση θέλετε. Σας δείξαμε ήδη πώς να το κάνετε αυτό, οπότε δείτε πώς μπορείτε να επαναφέρετε την παλιά έκδοση ενός θέματος ή μιας προσθήκης στον ιστότοπό σας.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map