Πώς να αλλάξετε τα χαρακτηριστικά τίτλου στο WordPress

Πώς να αλλάξετε τα χαρακτηριστικά τίτλου στο WordPress


Η ύπαρξη ιστοτόπου ή ιστολογίου WordPress χωρίς διαχείριση τίτλων είναι πολύ αδύνατη. Εάν έχετε ξεχάσει ποτέ να γράψετε έναν τίτλο, συνειδητοποιήσατε γρήγορα ότι το WordPress πρόσθεσε έναν μόνο του. Δεδομένου ότι είναι σημαντικά για τους διαχειριστές, τους άλλους χρήστες, τους επισκέπτες, ακόμη και τις μηχανές αναζήτησης, θα πρέπει να προσέχετε ιδιαίτερα όταν γράφετε τίτλους.

Αν και πρέπει σίγουρα να περάσετε ένα επιπλέον λεπτό σε κάθε τίτλο που γράφετε, υπάρχουν ορισμένα πράγματα που μπορείτε να αλλάξετε σε ολόκληρο τον ιστότοπο. Επομένως, μείνετε μαζί μας μέσω αυτού του οδηγού και μάθετε πώς να τροποποιείτε διαφορετικά χαρακτηριστικά τίτλου στο WordPress.

 • Πώς να περιορίσετε το μήκος του τίτλου του WordPress
 • Πώς να αλλάξετε την ευθυγράμμιση του τίτλου της ανάρτησής σας
 • Γράψτε μια λίστα λέξεων που δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε τίτλους ανάρτησης
 • Μια μικρή αλλαγή διαχωρισμού τίτλου μπορεί να έχει μεγάλο αντίκτυπο στον ιστότοπό σας
 • Οι ετικέτες τίτλου μπορούν εύκολα να αλλάξουν μέσω προσαρμοσμένων πεδίων

Πώς να περιορίσετε το μήκος του τίτλου του WordPress

Όταν θέλετε να διατηρήσετε τους τίτλους των δημοσιεύσεών σας όσο το δυνατόν συντομότερα και να συνεργαστείτε με πολλούς συντάκτες, αυτό μπορεί να γίνει πρόβλημα. Είτε ξεκινάτε ένα blog μόδας, ένα blog φαγητού ή οποιονδήποτε άλλο τύπο ιστότοπου, όλοι θα πρέπει να φροντίζουν τους τίτλους τους, να μετράνε λέξεις ή γράμματα και μάλλον θα ήταν δύσκολο να το κάνετε αυτό κάθε φορά που γράφετε ένα νέο άρθρο.

Λοιπόν, πώς περιορίζετε έναν τίτλο ανάρτησης στο WordPress, ώστε να φροντίζει αυτόματα το μήκος του τίτλου που εμφανίζεται στη σελίδα σας?

Ας ξεκινήσουμε με μια απλή λύση.

 1. Ανοίξτε το functions.php στο θέμα σας
 2. Επικολλήστε τον ακόλουθο κώδικα:
 3. συνάρτηση max_title_length ($ title) {
  $ max = 20;
  εάν (strlen ($ title)> $ max) {
  επιστροφή substr ($ τίτλος, 0, $ max). " …";
  } αλλιώς {
  επιστροφή τίτλου $;
  }
  }
 4. Τοποθετήστε την επόμενη λειτουργία όπου θέλετε στο θέμα σας. Για παράδειγμα, εάν θέλετε να εμφανίσετε συντομευμένους τίτλους στην αρχική σας σελίδα, θέλετε να τοποθετήσετε αυτόν τον κωδικό στο Κύριο πρότυπο ευρετηρίου (index.php)
 5. add_filter ('the_title', 'max_title_length');

Όπως μπορείτε να δείτε στον κώδικα, μεταβλητή μέγ. $ χρησιμοποιείται για τον περιορισμό του μήκους του τίτλου της ανάρτησής σας. Είστε ελεύθεροι να το αλλάξετε σε οποιονδήποτε αριθμό θέλετε. Αλλά να γνωρίζετε ότι το βέλτιστο μήκος του τίτλου σας είναι μεταξύ 55 και 60 χαρακτήρων.

Ορίστε. Εάν έχετε καλέσει τη συνάρτηση στο Πρότυπο κύριου ευρετηρίου, οι τίτλοι σας θα εμφανίζονται συντομευμένοι και μετά, στην περίπτωσή μας 20 χαρακτήρες, θα εμφανιστούν τρεις κουκκίδες για να δείξουν ότι υπάρχουν περισσότερα για προβολή.

Κάνοντας το ίδιο, είστε ελεύθεροι να συνδέσετε τη λειτουργία όπου θέλετε – είτε κεφαλίδα, υποσέλιδο, πλευρική γραμμή ή οτιδήποτε άλλο.

Πώς να αλλάξετε την ευθυγράμμιση του τίτλου της ανάρτησής σας

Θέματα WordPress που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο WordPress είναι διαφορετικά. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα τυπικό που συνοδεύει το WordPress, να δημιουργήσετε το δικό σας, να βρείτε ένα δωρεάν ανάμεσα σε χιλιάδες διαθέσιμα θέματα ή να αγοράσετε ένα premium από το Διαδίκτυο.

Αλλαγή ευθυγράμμισης τίτλου ανάρτησης

Ακόμα κι αν έχετε πληρώσει μεγάλα χρήματα για το θέμα σας, δεν θα τα έχετε όλα κοντά σας και είναι αδύνατο να ενσωματώσετε τα πάντα σε μια φιλική προς το χρήστη διεπαφή. Επομένως, εάν θέλετε να αλλάξετε την ευθυγράμμιση των τίτλων της ανάρτησής σας και το θέμα σας δεν συνοδεύεται από μια εύκολη αλλαγή, θα πρέπει να το κάνετε μόνοι σας.

Προετοιμάστε τα εργαλεία σας και αφήστε να χάσετε μερικές βίδες για να ολοκληρώσετε τη δουλειά. Εντάξει, ακούγεται ότι υπάρχουν ώρες εργασίας πριν από εσάς – μην ανησυχείτε, θα τελειώσετε σε ένα λεπτό περίπου.

Δεν έχει σημασία ποιο θέμα χρησιμοποιείτε, ένας τίτλος για την ανάρτησή σας θα βρίσκεται στο ίδιο αρχείο:

 1. Μεταβείτε στο Εμφάνιση-> Επεξεργαστής
 2. Στη δεξιά πλευρά, βρείτε το αρχείο Single Post (single.php) και ανοίξτε το ή ακόμα καλύτερα, ανοίξτε το αρχείο σε κάποιο εξωτερικό πρόγραμμα επεξεργασίας
 3. Αναζήτηση αρχείου για “«
 4. Τροποποιήστε την ετικέτα με την επιθυμητή ευθυγράμμιση:
 5. ΑΡΙΣΤΕΡΑ:

  ΚΕΝΤΡΟ:

  ΣΩΣΤΑ:

 6. Αποθήκευσε τις αλλαγές

Αυτό είναι. Τώρα μπορείτε να ανοίξετε οποιαδήποτε από τις αναρτήσεις σας και να δείτε τις αλλαγές που κάνατε. Εάν έχετε ακολουθήσει τα βήματα και έχετε αλλάξει την ευθυγράμμιση, ο τίτλος της ανάρτησής σας θα πρέπει να εμφανίζεται στα αριστερά, στο κέντρο ή στα δεξιά.

Η εργασία με το WordPress είναι διασκεδαστική, έτσι δεν είναι; Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με το blogging και την προσαρμογή του WordPress, δείτε τους πόρους μας και αναβαθμίστε τις δεξιότητες του webmaster σας σε χρόνο μηδέν.

Γράψτε μια λίστα λέξεων που δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε τίτλους ανάρτησης

Ενώ μπορείτε να περιορίσετε σχετικά εύκολο το μήκος ενός τίτλου στο WordPress, μερικές φορές θα χρειαστεί να τροποποιήσετε ακόμη περισσότερους τίτλους. Ο περιορισμός του αριθμού των χαρακτήρων σε έναν τίτλο ανάρτησης μπορεί να σας βοηθήσει να διατηρήσετε μια σταθερή σχεδίαση και μπορεί να βοηθήσει με το SEO, αλλά οι συντάκτες σας θα εξακολουθούν να είναι σε θέση να γράψουν οτιδήποτε θέλουν.

Ανάλογα με το τι γράφετε ή με τη συνεργασία σας με κάποια άλλη εταιρεία, ενδέχεται να έχετε κάποιες λέξεις ή φράσεις που θέλετε να αποφύγετε στους τίτλους σας. Αυτές μπορεί να είναι άσεμνες λέξεις που θέλετε να αποφύγετε ή απλά ένα εμπορικό σήμα ή δύο που δεν θέλετε να διαφημίζονται στον ιστότοπό σας.

Ενώ μπορείτε να καθίσετε και να μιλήσετε με τους συντάκτες σας για αυτό και να τους ζητήσετε να μην αναφέρουν λέξεις που θα μπορούσαν να βλάψουν τη φήμη του ιστότοπού σας, είναι θέμα χρόνου που ένας από τους συγγραφείς θα το ξεχάσει όλα και θα δημοσιεύσει έναν τίτλο που μπορεί να σας κάνει φαίνονται άσχημα ή ακόμη και χάνουν χρήματα παραβιάζοντας τη συμφωνία με έναν συνεργάτη.

Λίστα λέξεων που δεν χρησιμοποιούνται σε τίτλους

Αντί για προφορική προειδοποίηση, γιατί να μην γράφετε μια συνάρτηση που θα απαγορεύει σε κανέναν στον ιστότοπό σας να γράψει έναν τίτλο με συγκεκριμένες λέξεις; Ή ακόμα καλύτερα, γιατί να μην αντιγράψετε και να επικολλήσετε την ίδια λειτουργία από κάτω και απλά να αλλάξετε τις λέξεις που θέλετε να αποκλείσετε?

Τώρα που αποφασίσατε να καταργήσετε συγκεκριμένες λέξεις από τίτλους ανάρτησης, ας δούμε πώς μπορείτε να το κάνετε αυτό.

Κατάργηση συγκεκριμένων λέξεων από τίτλους:

 1. Ανοίξτε το αρχείο functions.php
 2. Αντιγράψτε και επικολλήστε τον κωδικό:
 3. τίτλος λειτουργίας (τίτλος $) {
  καθολική ανάρτηση $;
  $ title = $ post-> post_title;
  $ limitedWords = "word1; word2; word3";
  $ limitedWords = explode (";", $ limitedWords);
  foreach ($ limited λέξεις ως $ limitedWord) {
  εάν (stristr ($ title, $ limitedWord))
  wp_die (__ ('Σφάλμα: Έχετε χρησιμοποιήσει μια απαγορευμένη λέξη στον τίτλο της ανάρτησης'));
  }
  }
  add_action ('publish_post', 'titlerestriction');
  
 4. Αλλαγή λέξεων στο 4ου Προσθέστε όσα θέλετε, αλλά μην ξεχάσετε να τα διαχωρίσετε με ερωτηματικό
 5. Προσαρμόστε το μήνυμα σφάλματος στο 8ου γραμμή
 6. Αποθήκευσε τις αλλαγές

Εάν ανοίξετε μια νέα ανάρτηση και προσπαθήστε να τη δημοσιεύσετε, ενώ ο τίτλος περιέχει μία από τις λέξεις που έχετε ορίσει στον κώδικα, Το WordPress θα σας εμποδίσει να δημοσιεύσετε την ανάρτηση και σας προειδοποιεί με το μήνυμα.

Παρόλο που ίσως έχετε πει στους συγγραφείς σας για απαγορευμένες λέξεις, δεν θα ήταν κακό να δείξετε αυτές τις λέξεις ακριβώς κάτω από τον τίτλο και να τις γράψετε ως υπενθύμιση..

Εάν δεν είναι απόρρητο, μπορείτε να μας πείτε ποιες λέξεις έχετε τοποθετήσει στη λίστα και γιατί?

Μια μικρή αλλαγή διαχωρισμού τίτλου μπορεί να έχει μεγάλο αντίκτυπο στον ιστότοπό σας

Διαχωριστής τίτλου είναι ένας απλός χαρακτήρας που διαχωρίζει τον τίτλο του ιστότοπού σας από τα ονόματα δημοσιεύσεων και σελίδων. Αν και δεν είναι τόσο σημαντικό όσο η εύρεση των σωστών λέξεων-κλειδιών για τα άρθρα σας, αυτό μπορεί να φανεί στην κορυφή της καρτέλας του προγράμματος περιήγησής σας μόλις ανοίξετε έναν ιστότοπο, αλλά το πιο σημαντικό, αυτός ο διαχωριστής θα χρησιμοποιηθεί από την Google και άλλες μηχανές αναζήτησης όταν εμφανίζουν τον ιστότοπό σας στο Αποτελέσματα αναζήτησης.

Αν και δεν υπάρχει απόδειξη ότι διαφορετικοί διαχωριστές μπορούν να έχουν διαφορετικό αντίκτυπο στο SEO σας, ίσως θελήσετε να αλλάξετε τον τυπικό διαχωριστή μόνο για να αλλάξετε τον τρόπο εμφάνισης του ιστότοπού σας WordPress σε όλους τους άλλους ιστότοπους σε αυτά τα αποτελέσματα αναζήτησης.

Αλλαγή διαχωριστή τίτλου:

Μετά τη ζωή του WordPress 4.4, παρουσιάστηκαν νέα φίλτρα και ένα από αυτά είναι άμεσα υπεύθυνο για τους διαχωριστές τίτλων. Για να αλλάξετε το διαχωριστικό τίτλου, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

 1. Ανοίξτε το αρχείο functions.php
 2. Αντιγράψτε και επικολλήστε τον ακόλουθο κώδικα:
 3. συνάρτηση wploop_change_separator ()
  {
  επιστροφή '|';
  }
  add_filter ('document_title_separator', 'wploop_change_separator');
 4. Αλλάξτε το διαχωριστικό μεταξύ μεμονωμένων εισαγωγικών στην τρίτη γραμμή
 5. Αποθήκευσε τις αλλαγές

Αλλαγή διαχωριστικού τίτλου για παλαιότερες εκδόσεις του WordPress:

Πριν από την εισαγωγή του WordPress 4.4, ο διαχωριστής τίτλου θα μπορούσε εύκολα να αλλάξει χρησιμοποιώντας τη συνάρτηση wp_title. Προγραμματιστές WordPress πρώτα καταργήθηκε η συνάρτηση από τη λίστα των υποστηριζόμενων και καταργήθηκε. Όμως, επειδή ένας τεράστιος αριθμός θεμάτων το χρησιμοποιεί ακόμα, οι προγραμματιστές αποφάσισαν να το επαναφέρουν.

Η ακόλουθη λειτουργία μπορεί να σας βοηθήσει να αλλάξετε αυτό το διαχωριστικό εάν χρησιμοποιείτε παλαιότερη έκδοση WordPress, αλλά σας συνιστούμε να ενημερώσετε το WordPress σας το συντομότερο δυνατό (για πολλούς διαφορετικούς λόγους) και να ακολουθήσετε τη νέα μέθοδο που εμφανίζεται παραπάνω. αργά ή γρήγορα, η συνάρτηση wp_title θα καταργηθεί μια για πάντα και θα πρέπει να τροποποιήσετε ξανά τις λειτουργίες.php.

function change_wp_title_separator ($ title, $ sep) {
$ sep = '-';
$ title = str_replace ('|', $ sep, $ title);
επιστροφή τίτλου $;
}
add_filter ('wp_title', 'change_wp_title_separator', 10, 2);

Ενώ μπορείτε να αλλάξετε το διαχωριστικό σε οποιονδήποτε χαρακτήρα θέλετε, σας συνιστούμε να μην το κάνετε. Για παράδειγμα, υπάρχουν ορισμένοι ειδικοί χαρακτήρες που απλώς δεν θα εμφανίζει η Google και δεν θέλετε ο τίτλος του ιστότοπού σας να φαίνεται μη επαγγελματικός. Μερικοί από τους πιο συνηθισμένους διαχωριστές είναι “|”, “-” και “>” οπότε μην υπερβάλλετε και επιλέξτε αυτό που σας αρέσει περισσότερο.

Οι ετικέτες τίτλου μπορούν εύκολα να αλλάξουν μέσω προσαρμοσμένων πεδίων

Οι ετικέτες τίτλου είναι σημαντικές για τον ιστότοπό σας. Όχι μόνο θα εμφανίζονται στους χρήστες, αλλά θα διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο στο SEO σας. Η επιλογή της σωστής ετικέτας τίτλου μπορεί να έχει μεγάλο αντίκτυπο στις μηχανές αναζήτησης και μπορείτε να επωφεληθείτε από την αλλαγή ετικετών τίτλου εάν γίνει σωστά.

Για έναν κανονικό χρήστη, είναι εύκολο να αλλάξετε ετικέτες τίτλου απλά μεταβαίνοντας στο Ρυθμίσεις -> Γενικά. Ομοίως, πηγαίνοντας στο Εμφάνιση -> Προσαρμογή θα δείξει ένα μέρος όπου σχεδόν κάθε θέμα θα σας επιτρέψει να αλλάξετε τον τίτλο και τον τίτλο του ιστότοπού σας. Συνήθως, οι ιστότοποι χρησιμοποιούν τον τίτλο και το όνομα της δημοσίευσης / σελίδας τους, χωρισμένοι με έναν χαρακτήρα. Αλλά μπορείτε να το αλλάξετε αν θέλετε να είστε τόσο επαναστατικοί.

Δημιουργήστε μια στατική ετικέτα τίτλου για όλες τις αναρτήσεις σας:

Αν και δεν συνιστάται, ίσως θέλετε να αλλάξετε την ετικέτα τίτλου σελίδας και να την κάνετε ίδια σε όλες τις αναρτήσεις και τις σελίδες του WordPress. Αντί να χρησιμοποιήσετε έναν τίτλο, διαχωριστικό και όνομα ανάρτησης, για παράδειγμα, μπορείτε να το αλλάξετε σε κάτι στατικό:

 1. Ανοίξτε το αρχείο functions.php
 2. Αντιγράψτε και επικολλήστε τα ακόλουθα:
 3. λειτουργία same_title_tag ()
  {
  επιστρέψτε «Πρώτος οδηγός ιστότοπου».
  }
  add_filter ('pre_get_document_title', 'same_title_tag');
  
 4. Αλλάξτε τον τίτλο στο 3rd γραμμή
 5. Αποθήκευσε τις αλλαγές

Αυτή η λειτουργία θα άλλαζε κάθε τίτλο ανάρτησης και σελίδας σε “First Site Guide” (hey, μην χρησιμοποιείτε το όνομά μας, να είστε δημιουργικοί), αλλά αυτό είναι αποδεκτό εάν πρόκειται να έχετε μόνο μία σελίδα. Αντ ‘αυτού, η χρήση προεπιλεγμένων τίτλων είναι μια πολύ καλύτερη επιλογή όσον αφορά το SEO και τη συνολική εμπειρία χρήστη. Ακόμα κι αν είχατε μόνο την αρχική σελίδα και τη σελίδα επαφών, εξακολουθεί να είναι καλύτερη επιλογή να γράφετε αυτό το τμήμα “επαφής” στην ετικέτα τίτλου.

Αλλαγή ετικετών τίτλου μέσω προσαρμοσμένων πεδίων:

Αλλά, ας βασίσουμε αυτό και δώστε στους συγγραφείς σας τη δυνατότητα να προσθέσετε προσαρμοσμένους τίτλους στις αναρτήσεις τους:

 1. Ανοίξτε το functions.php
 2. Αντιγράψτε και επικολλήστε τον κωδικό:
 3. συνάρτηση post_meta_title_tag ()
  {
  $ customPostTitleMeta = get_post_meta (get_the_ID (), 'custom_post_title', true);
  εάν ($ customPostTitleMeta)
  {
  επιστροφή $ customPostTitleMeta;
  }
  ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ '';
  }
  add_filter ('pre_get_document_title', 'post_meta_title_tag');
  
 4. Αποθήκευσε τις αλλαγές
 5. Ανοίξτε μια ανάρτηση για την οποία θέλετε να αλλάξετε τον τίτλο
 6. Στο όνομα του προσαρμοσμένου πεδίου, γράψτε “custom_post_title”
 7. Στην τιμή του προσαρμοσμένου πεδίου, γράψτε οποιονδήποτε τίτλο θέλετε να χρησιμοποιήσετε για αυτήν την ανάρτηση
 8. Αποθήκευση αλλαγών / δημοσίευση ανάρτησης

Τώρα, αντί να λαμβάνετε έναν προεπιλεγμένο τίτλο, η ανάρτησή σας θα χρησιμοποιεί τον προσαρμοσμένο τίτλο που έχετε εισαγάγει στο 6ου βήμα. Εάν αφήσετε το προσαρμοσμένο πεδίο, το WordPress θα φορτώσει την προεπιλεγμένη ετικέτα τίτλου και θα τη χρησιμοποιήσει για αυτήν την ανάρτηση.

Ελέγξτε τους τίτλους σας στο WordPress

Ελπίζουμε ότι αυτός ο οδηγός θα σας βοηθήσει να ελέγξετε τους τίτλους σας στο WordPress πιο εύκολα. Αλλά αν έχετε απορίες, μη διστάσετε να αφήσετε και να σχολιάσετε και θα προσπαθήσουμε να τις απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map