Πώς να τροποποιήσετε τις επιλεγμένες εικόνες στο WordPress

Προτεινόμενη εικόνα WordPress


Οι εικόνες είναι ζωτικής σημασίας συστατικά κάθε ιστοτόπου. Προτού αρχίσετε να αμφισβητείτε τη σημασία των εικόνων, απλώς προσπαθήστε να φανταστείτε το αγαπημένο σας ιστολόγιο ή ιστότοπο χωρίς αυτές. Θα σας ενδιαφέρει εξίσου να διαβάσετε σχετικά με την τεχνολογία, τα αυτοκίνητα, τα τρόφιμα ή τη μόδα και το μακιγιάζ εάν ο ιστότοπος δεν περιέχει εικόνες?

Όταν οι πρώτοι ιστότοποι συνδέθηκαν στο διαδίκτυο, οι εικόνες δεν μπορούσαν να παίξουν σημαντικό ρόλο στην ύπαρξή τους. Οι συνδέσεις στο Διαδίκτυο ήταν πολύ αργές και κανείς δεν μπορούσε να φορτώσει δεκάδες φωτογραφίες ανά σελίδα. Ευτυχώς, τα πράγματα έχουν αλλάξει και τώρα δεν μπορούμε να ζήσουμε χωρίς διαδικτυακά μέσα. Η ίδια αρχή μπορεί να ισχύει για ένα προσωπικό ιστολόγιο ή τον ιστότοπό σας. Σε έναν σύγχρονο κόσμο, απλώς δεν μπορείτε να έχετε ιστότοπο ιστολογίου χωρίς φωτογραφίες. Είναι πολύ πιο σημαντικά από ό, τι ίσως φανταστείτε.

 1. Τι είναι μια επιλεγμένη εικόνα στο WordPress
 2. Ο οδηγός για το μέγεθος της επιλεγμένης εικόνας – Πώς να το αλλάξετε στο WordPress
 3. Αυτόματη ρύθμιση της επιλεγμένης εικόνας στο WordPress
 4. Συνδέστε αυτόματα τις επιλεγμένες μικρογραφίες ανάρτησης με τις αρχικές τους αναρτήσεις
 5. Πώς να προσθέσετε προεπισκοπήσεις μικρογραφιών στη λίστα επεξεργασίας δημοσιεύσεων / σελίδων
 6. Κάντε τους συγγραφείς σας να επιλέξουν επιλεγμένες εικόνες πριν δημοσιεύσετε δημοσιεύσεις
 7. Αλλαγή επιλεγμένου κειμένου εικόνας σε σελίδες διαχειριστή

Contents

1. Τι είναι μια επιλεγμένη εικόνα στο WordPress

Αν και μια επιλεγμένη εικόνα είναι απλώς ένα άλλο αρχείο πολυμέσων που μπορείτε να προσθέσετε στο WordPress, αξίζει ειδική μεταχείριση. Αυτό το είδος εικόνας μπορεί να σας βοηθήσει να τραβήξετε την προσοχή των επισκεπτών σας. Χρησιμοποιείται για να προσελκύσει άτομα να διαβάσουν τις ιστορίες σας, να ενισχύσει την οπτική ποιότητα του ιστολογίου σας και παίζει ακόμη σημαντικό ρόλο στην κοινή χρήση κοινωνικών μέσων. Επομένως, μην παραμελείτε τη σημασία μιας επιλεγμένης εικόνας.

Οι επιλεγμένες εικόνες ελέγχονται από θέματα WordPress.

Όχι πολύ καιρό πριν, πολλά θέματα WordPress δεν είχαν υποστήριξη για αυτά. Ακριβώς οι πιο προσεκτικοί προγραμματιστές ήταν αρκετά καλοί για να εισαγάγουν επιλεγμένες εικόνες στα θέματα τους, ενώ όλοι οι άλλοι έπρεπε να κωδικοποιήσουν οι ίδιοι τη λειτουργία. Ευτυχώς, οι καιροί έχουν αλλάξει και τώρα τα περισσότερα από τα θέματα είναι πλήρως έτοιμα για επιλεγμένες εικόνες.

Πού εμφανίζονται οι επιλεγμένες εικόνες στον ιστότοπό σας?

Συνήθως, μια επιλεγμένη εικόνα στο WordPress θα βρει τη θέση της κάτω από τους προβολείς της αρχικής σας σελίδας. Χρησιμοποιούνται ως μικρογραφίες που αντιπροσωπεύουν ολόκληρη την ανάρτηση. Τις περισσότερες φορές, η ίδια μικρογραφία ανάρτησης (που είναι επίσης ένα άλλο όνομα για μια επιλεγμένη εικόνα) συνδέεται απευθείας με αυτήν την ανάρτηση. Επιλέγοντας μια επιλεγμένη εικόνα για μια ανάρτηση, μπορείτε να ορίσετε ολόκληρο τον τόνο της ιστορίας σας. Ενώ μια καλή φωτογραφία μπορεί να δελεάσει έναν επισκέπτη να διαβάσει ολόκληρη την ανάρτηση, μια κακή μπορεί εύκολα να απωθεί έναν μέσο αναγνώστη.

Το WordPress παρουσίασε εικόνες στην πρώτη σελίδα

Επίσης, οι ίδιες επιλεγμένες εικόνες συνήθως εμφανίζονται πάνω από τις μεμονωμένες αναρτήσεις, τις σελίδες και τους προσαρμοσμένους τύπους δημοσιεύσεων στο WordPress. Ανάλογα με το θέμα που χρησιμοποιείτε, μια επιλεγμένη εικόνα μπορεί να εμφανίζεται ακριβώς πάνω ή κάτω ο τίτλος. Μπορεί να εμφανιστεί σε διαφορετικές διαστάσεις. Όλα εξαρτώνται από έναν προγραμματιστή θεμάτων που εργάστηκε στις λεπτομέρειες.

Και πάλι, ανάλογα με το θέμα, οι επιλεγμένες εικόνες μπορούν να χρησιμοποιηθούν αλλού. Για παράδειγμα, εάν προσθέσετε ένα γραφικό στοιχείο για να εμφανίσετε τις πιο πρόσφατες αναρτήσεις, οι μικρογραφίες ανάρτησης μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να προσθέσετε περισσότερο στυλ στο γραφικό στοιχείο και να λάβετε περισσότερη προσοχή από τους επισκέπτες σας.

Ορισμένα θέματα θα εμφανίζουν ακόμη και τις εικόνες στις σελίδες διαχειριστή του WordPress, ακριβώς δίπλα στις ανατεθείσες αναρτήσεις τους.

Πώς να προσθέσετε μια επιλεγμένη εικόνα

Όταν σας καθοδηγήσαμε προσθέτοντας την πρώτη σας ανάρτηση στο WordPress, αναφέραμε επίσης την καρτέλα επιλεγμένων εικόνων που βρίσκεται στη δεξιά πλευρά της οθόνης. Σε περίπτωση που δεν μπορείτε να βρείτε την καρτέλα, θα πρέπει να ελέγξετε τις επιλογές οθόνης:

 1. Προσθέστε μια νέα ανάρτηση ή επεξεργαστείτε μια υπάρχουσα
 2. Μετακινηθείτε προς τα πάνω
 3. Κάντε κλικ στην καρτέλα “Επιλογές οθόνης” στην επάνω δεξιά γωνία
 4. Βεβαιωθείτε ότι είναι επιλεγμένο το πλαίσιο “Επιλεγμένη εικόνα”

Πρόγραμμα επεξεργασίας αναρτήσεων επιλογών οθόνης WordPress

Σε έναν νέο ιστότοπο WordPress, η καρτέλα επιλεγμένων εικόνων θα βρίσκεται στο κάτω μέρος της πλευρικής γραμμής στη δεξιά πλευρά. Ελέγξτε αν έχετε και ετοιμαστείτε για προσθέτοντας τη μικρογραφία της πρώτης ανάρτησής σας:

 1. Κάντε κλικ στο σύνδεσμο “Ορισμός επιλεγμένης εικόνας” που βρίσκεται στο πλαίσιο “Επιλεγμένη εικόνα”
 2. Ένα νέο παράθυρο θα ανοίξει τη βιβλιοθήκη πολυμέσων
 3. Επιλέξτε οποιαδήποτε εικόνα έχετε ή ανεβάστε μια νέα από τον υπολογιστή
 4. Μόλις επιλέξετε την εικόνα, κάντε κλικ στο κουμπί “Ορισμός επιλεγμένης εικόνας”

Προτεινόμενη εικόνα WordPress

Αυτό είναι! Τώρα μπορείτε να δείτε την προεπισκόπηση μιας εικόνας απευθείας στο πλαίσιο Επιλεγμένη εικόνα. Εάν θέλετε να δείτε πώς φαίνεται στην ανάρτηση, μπορείτε να μετακινηθείτε γρήγορα προς τα πάνω και να κάνετε κλικ στο κουμπί “Προεπισκόπηση”.

Μεταφορά και απόθεση επιλεγμένης εικόνας

ΤΙΜΗ: Δωρεάν

Μεταφορά και απόθεση επιλεγμένης εικόνας στο WordPress

Εάν θέλετε να μεταφέρετε και να αποθέσετε εικόνες στη βιβλιοθήκη πολυμέσων του WordPress, θα πρέπει σκεφτείτε να προσθέσετε αυτό το δωρεάν πρόσθετο στη λίστα των ενεργών στον ιστότοπό σας. Ακριβώς με την εγκατάσταση του Drag & Drop Featured Image plugin, ο κανονικός σύνδεσμος για την προσθήκη μικρογραφίας θα αλλάξει. Αντί να κάνετε κλικ στον σύνδεσμο και στη συνέχεια να ανεβάσετε μια νέα εικόνα, θα μπορείτε να σύρετε και να ρίξετε την εικόνα απευθείας στο σημείο.

Πώς να αφαιρέσετε ή να αντικαταστήσετε μια μικρογραφία ανάρτησης

Μερικές φορές, θέλετε να καταργήσετε ή να αντικαταστήσετε μια μικρογραφία ανάρτησης. Είτε βρήκατε είτε δημιουργήσατε μια καλύτερη φωτογραφία, ή υπήρχε κάποιο πρόβλημα με την πρώτη, θα χρειαστούν μερικά κλικ για να γίνει η αλλαγή:

 1. Κάντε κλικ στο σύνδεσμο “Κατάργηση επιλεγμένης εικόνας” που βρίσκεται στο πλαίσιο “Επιλεγμένη εικόνα” κάτω από τη μικρογραφία
 2. Εάν θέλετε να ορίσετε μια νέα εικόνα, επαναλάβετε τα βήματα για την προσθήκη μιας νέας επιλεγμένης εικόνας

Τι γίνεται αν το θέμα σας δεν έχει την επιλογή?

Αν και τα περισσότερα από τα θέματα σήμερα είναι έτοιμα για επιλεγμένες εικόνες, εξακολουθούν να υπάρχουν μερικά που δεν χρησιμοποιούν τη λειτουργία. Για να προσθέσετε με μη αυτόματο τρόπο το στοιχείο, θα πρέπει να έχετε κάποια βασική κατανόηση της ανάπτυξης του WordPress. Ευτυχώς, μπορείτε να το ξεπεράσετε και να ξεχάσετε τον κωδικό. Θα σας δείξουμε κάποια πρόσθετα WordPress που θα εισαγάγουν γρήγορα μικρογραφίες μετά το θέμα σας. Με αυτές τις επεκτάσεις, μπορείτε ακόμη και να επιτρέψετε στο WordPress να χειρίζεται αυτόματα επιλεγμένες εικόνες.

Δυναμική επιλεγμένη εικόνα

ΤΙΜΗ: Δωρεάν

Δυναμική επιλεγμένη εικόνα

Το γεγονός ότι αυτή η δωρεάν προσθήκη μετρά περισσότερους από 70.000 ενεργούς χρήστες σας λέει ότι εξακολουθούν να υπάρχουν πολλά θέματα που χρειάζονται επιπλέον προσοχή για τις μικρογραφίες μετά. Το Dynamic Featured Image σας επιτρέπει να το κάνετε Προσθήκη πολλές εικόνες, οπότε δεν χρειάζεται να βασίζεστε μόνο σε αυτό που είναι συνήθως διαθέσιμο. Χωρίς να αγγίξετε τον κωδικό, η προσθήκη θα προετοιμάσει επιλεγμένες εικόνες και θα επιτρέψει σε άλλες λειτουργίες θέματος να έχουν πρόσβαση σε αυτές όταν είναι απαραίτητο. Μπορείτε απλά να χαλαρώσετε. δεν υπάρχει τίποτα που πρέπει να κάνετε για αυτό.

Η προσθήκη είναι μια εξαιρετική επιλογή όταν εργάζεστε με άλλες προσθήκες που χρειάζονται επιλεγμένες εικόνες και ρυθμιστικά που θα τις εμφανίζουν στους χρήστες σας. Υπάρχει ακόμη και μια premium έκδοση που προσθέτει πολλές διαφορετικές λειτουργίες.

Γρήγορες επιλεγμένες εικόνες

ΤΙΜΗ: Δωρεάν

Γρήγορες επιλεγμένες εικόνες

Από τη στιγμή που εγκαθιστάτε αυτό το πρόσθετο, όλα μπορούν να λειτουργήσουν στον αυτόματο πιλότο. Οι Γρήγορες Προτεινόμενες Εικόνες θα σας επιτρέψουν ορίστε μια προεπιλεγμένη επιλεγμένη εικόνα. Έτσι, όποτε ξεχάσετε να ορίσετε ένα, η προσθήκη θα χρησιμοποιεί την προεπιλεγμένη μικρογραφία. Μπορεί επίσης να αντικαταστήσει ή να αφαιρέσει εικόνες από οποιονδήποτε αριθμό επιλεγμένων δημοσιεύσεων ταυτόχρονα.

Επιπλέον, αυτό το δωρεάν πρόσθετο προσθέτει μια εικόνα σε μια στήλη με δυνατότητα ταξινόμησης σε λίστες αναρτήσεων, σελίδων και προσαρμοσμένων τύπων δημοσιεύσεων. Υπάρχουν επίσης διαφορετικά φίλτρα και κανόνες που θα σας επιτρέψουν να προσαρμόσετε τον τρόπο με τον οποίο ο ιστότοπός σας χειρίζεται τις μικρογραφίες ανάρτησης.

Σε έναν σύγχρονο διαδικτυακό κόσμο, όλα αποτελούνται από αρχεία πολυμέσων. Παρόλο που τα βίντεο έχουν αρχίσει να καταλαμβάνουν το Διαδίκτυο, οι εικόνες εξακολουθούν να αποτελούν ζωτικό στοιχείο που δεν μπορείτε να ζήσετε χωρίς. Όποια τοποθεσία κι αν ανοίξετε, θα πρέπει να έχει τουλάχιστον μερικές φωτογραφίες. Τα αρχεία πολυμέσων εμπλουτίζουν αναρτήσεις και αρχικές σελίδες, και θα θυμάστε στον εαυτό σας τη σημασία των αρχείων πολυμέσων όποτε σκοντάψετε σε έναν ιστότοπο χωρίς αυτά. Μπορείτε ακόμη και να αναζητήσετε δωρεάν εικόνες μόνοι σας. Μόλις τα προσθέσετε στο ιστολόγιό σας, θα κάνουν ολόκληρο το ιστολόγιο να φαίνεται πιο ζωντανό και ελκυστικό για έναν μέσο επισκέπτη.

Ο οδηγός για το μέγεθος της επιλεγμένης εικόνας

Συνήθως, οι επιλεγμένες εικόνες ελέγχονται από το θέμα. Είτε πρόκειται να έχετε ένα, πόσες επιλογές μεγέθους θα λάβετε και πού πρόκειται να εμφανιστεί, εξαρτάται εξ ολοκλήρου από τον προγραμματιστή θεμάτων σας. Δυστυχώς, δεν έχουν όλοι οι προγραμματιστές την προσοχή στις επιλεγμένες εικόνες. Έτσι, σε ορισμένες περιπτώσεις, θα πρέπει να κάνετε προσαρμογές στο μέγεθος της επιλεγμένης εικόνας. Σε άλλες περιπτώσεις, θα χρειαστείτε ένα επιπλέον σύνολο διαστάσεων για να φιλοξενήσετε ένα πρόσθετο, νέο widget ή κάποια άλλη περιοχή του ιστότοπού σας που θέλετε να προσαρμόσετε.

Ενώ η εγγραφή νέων μεγεθών εικόνας είναι ένα κομμάτι κέικ για έναν προγραμματιστή WordPress, μπορεί να είναι ένας εφιάλτης για έναν μη κωδικοποιητή. Έτσι, σε αυτό το μέρος, δεν θα σας δείξουμε αποσπάσματα κώδικα. Αντ ‘αυτού, θα σας δείξουμε πώς λειτουργούν οι βασικές ρυθμίσεις και πώς να επεκτείνετε τη λειτουργικότητα των επιλεγμένων εικόνων μέσω μιας δωρεάν προσθήκης WordPress.

Βασικές ρυθμίσεις εικόνας

Για αρχάριους, πρέπει να γνωρίζετε ότι το WordPress σας επιτρέπει να αλλάξετε μερικές βασικές ρυθμίσεις πολυμέσων που θα επηρεάσουν όλες τις νέες εικόνες που ανεβάζετε στον ιστότοπο. Από προεπιλογή, κάθε εγκατάσταση WordPress λειτουργεί μόνο με τέσσερα μεγέθη εικόνας:

 • Το αρχικό μέγεθος
 • Ονυξ του αντίχειρος
 • Μεσαίο
 • Μεγάλο

Βασικές ρυθμίσεις εικόνας

Μόλις ανεβάσετε μια νέα εικόνα, το WordPress θα αποθηκεύσει το αρχικό αρχείο χωρίς τροποποιήσεις σε αυτό. Μετά τη μεταφορά δεδομένων, το σύστημα θα λάβει αυτό το αρχικό αρχείο και θα κάνει όλες τις επιπλέον διαστάσεις που έχετε ρυθμίσει στις Ρυθμίσεις πολυμέσων. Μπορεί επίσης να προσθέσει μερικά επιπλέον μεγέθη που καταχωρούνται από το θέμα που χρησιμοποιείτε και τα οποία ενδέχεται να μην είναι ορατά στις ρυθμίσεις πολυμέσων.

Για πρόσβαση στις Ρυθμίσεις πολυμέσων, μεταβείτε στο Ρυθμίσεις -> Πολυμέσα

Η μικρογραφία είναι κάπως μοναδική. Είναι τετράγωνο και ανεξάρτητα από τη διάσταση που έχετε ορίσει, το WordPress θα επικεντρωθεί στο τμήμα της εικόνας και θα το περικόψει για να πάρει τις απαραίτητες διαστάσεις. Ορισμένα θέματα ενδέχεται να χρησιμοποιούν αυτήν την προεπιλογή ως επιλεγμένη εικόνα.

Όσον αφορά τα μεσαία και μεγάλα μεγέθη, το WordPress λειτουργεί λίγο διαφορετικό. Μπορείτε να καθορίσετε το μέγιστο πλάτος και ύψος και το σύστημα θα μειώσει την εικόνα σύμφωνα με αυτές τις ρυθμίσεις, ώστε να μην περικοπεί. Αυτές είναι συνήθως εικόνες που θα χρησιμοποιήσετε μέσα σε αναρτήσεις και σελίδες.

Γιατί το WordPress δημιουργεί επιπλέον μεγέθη?

Εάν το WordPress δεν δημιούργησε επιπλέον μεγέθη εικόνας, θα πρέπει να δημιουργήσετε αυτά με μη αυτόματο τρόπο. Η εναλλακτική λύση θα ήταν να έχει το ίδιο μέγεθος εικόνας σε ολόκληρο τον ιστότοπό σας ή οι σχεδιαστές θα πρέπει να δουλέψουν πολύ πιο σκληρά για να καθορίσουν τις διαστάσεις κάθε εικόνας μέσω του κώδικα. Αυτή η επιλογή θα καθιστούσε επίσης πολύ πιο δύσκολη την προσαρμογή.

Φανταστείτε πόσο χρόνο θα χρειαστείτε για να ανοίξετε κάθε αρχείο σε ένα πρόγραμμα επεξεργασίας φωτογραφιών, να ορίσετε μια προσαρμοσμένη διάσταση και, στη συνέχεια, να το ανεβάσετε στο WordPress?

Γνωρίζετε ότι τα θέματα WordPress μπορούν να χρησιμοποιούν την ίδια εικόνα σε πολλές διαφορετικές διαστάσεις ανάλογα με την τοποθεσία; Αυτό θα σήμαινε τη δημιουργία πολλών αρχείων εικόνας κάθε φορά που πρόκειται να ανεβάσετε μια νέα εικόνα! Κανείς δεν θα είχε χρόνο για αυτό.

Αλλαγή μεγέθους επιλεγμένης εικόνας

Προφανώς, δεν χρησιμοποιούν όλα τα θέματα WordPress το ίδιο μέγεθος εικόνας. Έτσι, κατά την εναλλαγή μεταξύ θεμάτων ή απλώς όταν θέλετε να το τροποποιήσετε στις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας, ίσως θελήσετε να προσαρμόσετε το μέγεθος της επιλεγμένης εικόνας.

Αλλαγή μεγέθους επιλεγμένης εικόνας στο WordPress

Ίσως ένα μικρότερο μέγεθος να φαίνεται καλύτερα, τονίζοντας τον τίτλο; Ίσως θέλετε να είναι ευρύτερη η επιλεγμένη εικόνα σας; Ευτυχώς, όποιος κι αν είναι ο λόγος για την αλλαγή του μεγέθους της επιλεγμένης εικόνας, δεν θα χρειαστεί να κωδικοποιήσετε τίποτα μόνοι σας. Πρόκειται να σας δείξουμε μια φανταστική δωρεάν προσθήκη που θα σας βοηθήσει.

Ελέγξτε τις ρυθμίσεις θέματος

Πριν εγκαταστήσετε τυχόν πρόσθετα, θα πρέπει να ελέγξετε προσεκτικά τις ρυθμίσεις του θέματος. Τα τελευταία χρόνια, οι προγραμματιστές θεμάτων επιτρέπουν τροποποιήσεις πολλών θεματικών λειτουργιών. Έτσι, ανάλογα με ένα θέμα που έχετε, υπάρχει πιθανότητα εύρεσης μιας επιλεγμένης επιλογής μεγέθους εικόνας απευθείας στις ρυθμίσεις θέματος.

Παω σε Εμφάνιση -> Θέματα -> Προσαρμογή και αναζητήστε τις επιλογές. Επίσης, ορισμένα θέματα θα έχουν πρόσθετες ρυθμίσεις που συνήθως βρίσκονται στο Εμφάνιση μενού. Εάν μπορείτε να βρείτε ένα, είστε τυχεροί επειδή μπορείτε να αλλάξετε το μέγεθος της επιλεγμένης εικόνας με λίγα μόνο κλικ. Εάν όχι, μην ανησυχείτε. Το ακόλουθο πρόσθετο θα είναι ακόμα πολύ απλό, ώστε να κάνει τις απαραίτητες αλλαγές.

Απλά μεγέθη εικόνας

ΤΙΜΗ: Δωρεάν

Απλά μεγέθη εικόνας

Όταν εγκαθιστάτε απλά μεγέθη εικόνας, οι βασικές ρυθμίσεις πολυμέσων για τις οποίες μόλις συζητήσαμε θα επεκταθούν αμέσως. Η προσθήκη θα αναγνωρίσει όλα τα άλλα μεγέθη εικόνας από το τρέχον ενεργό θέμα και θα σας επιτρέψει επίσης να δημιουργήσετε μόνοι σας προσαρμοσμένα μεγέθη.

Μόλις ενεργοποιήσετε την προσθήκη, μεταβείτε στο Ρυθμίσεις -> Πολυμέσα. Μεταξύ όλων των πρόσθετων μεγεθών εικόνας, θα πρέπει να βρείτε αυτό που είναι αφιερωμένο στην επιλεγμένη εικόνα. Εάν χρησιμοποιείτε ένα τυπικό θέμα Είκοσι δεκαοκτώ, θα πρέπει να βρείτε την επιλογή “μέγεθος είκοσι δεκαέξι χαρακτηριστικών-εικόνας”. Εδώ μπορείτε εύκολα να ορίσετε ένα προσαρμοσμένο πλάτος και ύψος για επιλεγμένες εικόνες.

Ανάλογα με ένα θέμα που χρησιμοποιείτε, μπορεί να υπάρχουν περισσότερα από ένα μόνο μέγεθος εικόνας. Για παράδειγμα, ένα θέμα μπορεί να εμφανίζει επιλεγμένη εικόνα στην πρώτη σελίδα, μεμονωμένες αναρτήσεις και ορισμένα widget. Σε αυτήν την περίπτωση, θα χρειαστούν τρία μεγέθη για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τη δυνατότητα. Ανάλογα με το πώς θέλετε να εξατομικεύσετε την επιλεγμένη εικόνα, αλλάξτε τις ρυθμίσεις ανάλογα. Μην ξεχάσετε να πατήσετε το κουμπί ενημέρωσης, να αποθηκεύσετε τις αλλαγές και να ανοίξετε τον ιστότοπό σας για να δείτε τι συνέβη στις εικόνες.

Τι γίνεται με τις παλαιότερες εικόνες?

Συνήθως, όταν αλλάζετε τις διαστάσεις της εικόνας, Το WordPress πραγματοποιεί αλλαγές μόνο στις νέες που πρόκειται να ανεβάσετε. Τι γίνεται όμως με τα παλιά που χρησιμοποιείτε ήδη?

Αναγέννηση μικρογραφιών

Ευτυχώς, ο προγραμματιστής του Simple Images Size ήταν αρκετά ευγενικός για να εισαγάγει μια δυνατότητα που θα διορθώσει αυτό το πρόβλημα. Στην ίδια σελίδα Ρυθμίσεις πολυμέσων, απλώς μετακινηθείτε προς τα κάτω στη λίστα των διαστάσεων εικόνας. Θα βρείτε ένα Δυνατότητα αναπαραγωγής μικρογραφιών που σας επιτρέπει να επιλέξετε ποιες μικρογραφίες θέλετε να δημιουργήσετε ξανά. Εφόσον μιλάμε μόνο για επιλεγμένες εικόνες, επιλέξτε τις ίδιες μικρογραφίες που επεξεργαστήκατε νωρίτερα.

Εάν θέλετε ακόμη μεγαλύτερο έλεγχο στις μικρογραφίες, κάντε κύλιση λίγο περισσότερο και επιλέξτε έναν τύπο ανάρτησης στον οποίο θέλετε να δημιουργήσετε ξανά.

Μόλις είστε έτοιμοι, κάντε κλικ εάν θέλετε να δημιουργήσετε ξανά μικρογραφίες και μην ξεχάσετε να αποθηκεύσετε τις αλλαγές.

Μειονεκτήματα των αλλαγών μεγέθους εικόνας

Ενώ η ρύθμιση των νέων διαστάσεων εικόνας είναι αρκετά εύκολη με τα απλά μεγέθη εικόνας, να είστε προσεκτικοί όταν τροποποιείτε τις φωτογραφίες σας.

Εάν εργάζεστε σε έναν μικρότερο ιστότοπο που δεν έχει ακόμα πολλές φωτογραφίες, μπορείτε να χαλαρώσετε και να δημιουργήσετε ξανά τις μικρογραφίες. Αλλά σημειώστε ότι υπάρχουν ιστότοποι με εκατοντάδες χιλιάδες εικόνες.

Η δημιουργία μιας νέας διάστασης για κάθε εικόνα ενδέχεται να πάρει πολύ χώρο στο διακομιστή σας. Επομένως, πριν επιβεβαιώσετε την αλλαγή, βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε τι κάνετε.

Επίσης, το WordPress δεν φροντίζει πραγματικά τις παλιές μικρογραφίες σας. Έτσι, ακόμα κι αν δεν τα χρησιμοποιείτε πια, όλες αυτές οι εικόνες θα παραμείνουν στο φάκελο και καταλαμβάνετε πολύτιμο χώρο στο σκληρό δίσκο. Ορισμένες προσθήκες καθαρισμού εικόνων μπορούν να σας βοηθήσουν εάν χρησιμοποιείτε μικρότερο ιστότοπο. Αλλά για μεγαλύτερους ιστότοπους με τόνους φωτογραφιών, θα χρειαστείτε μια πιο επαγγελματική (και δυστυχώς πιο περίπλοκη και πιο ακριβή) προσέγγιση.

3. Αυτόματη ρύθμιση της επιλεγμένης εικόνας στο WordPress

Η χρήση επιλεγμένων εικόνων στο WordPress είναι εύκολη και σχετικά απλή, ακόμη και αν το θέμα σας δεν υποστηρίζει τη λειτουργία από το μηδέν. Σας έχουμε ήδη δείξει πώς να ορίσετε και να εμφανίσετε τη βασική επιλεγμένη εικόνα και θα μάθετε πώς να ελέγχετε εάν υπάρχει σύνολο επιλεγμένων εικόνων και να εμφανίζεται μια ειδοποίηση στον συγγραφέα που ξέχασε να ορίσει ένα.

Εάν δεν σας αρέσει αυτή η επιλογή, μπορείτε να εφαρμόσετε γρήγορα μια ελαφρώς διαφορετική δυνατότητα – μπορείτε να προγραμματίσετε το WordPress σας για να ορίσετε μια επιλεγμένη εικόνα για εσάς αυτόματα.

Σε αντίθεση με τη μέθοδο που αναφέρθηκε παραπάνω, όπου το WP θα σας ειδοποιήσει για την ελλείπουσα επιλεγμένη εικόνα όπου πρέπει να επιλέξετε μόνοι σας, αυτή η προσέγγιση θα ορίσει αυτόματα μια εικόνα ως επιλεγμένη. Για να το κάνετε αυτό, θα πρέπει να έχετε τουλάχιστον μία εικόνα στην ανάρτησή σας.

Αφού δημοσιεύσετε την ανάρτηση χωρίς την επιλεγμένη εικόνα, η συνάρτηση θα τραβήξει την πρώτη εικόνα από αυτό το άρθρο και θα την ορίσει ως την επιλεγμένη εικόνα.

Αυτό που είναι υπέροχο είναι ότι μόλις η συνάρτηση ορίσει επιλεγμένη εικόνα για εσάς, θα παραμείνει ενεργή ακόμη και αν αποφασίσετε να διαγράψετε την εικόνα από την ανάρτηση (η μία λειτουργία που χρησιμοποιήθηκε για την πρώτη δημιουργία της επιλεγμένης εικόνας).

Εάν δεν έχετε συνημμένες φωτογραφίες στην ανάρτησή σας και πατήσετε το κουμπί δημοσίευσης, δεν θα υπάρχουν ειδοποιήσεις και, φυσικά, δεν θα υπάρχουν εικόνες για τη λειτουργία που θα διαλέξετε. Έτσι, αυτή είναι μια εξαιρετική επιλογή για κάποιον που χρησιμοποιεί εικόνες στις περισσότερες από τις αναρτήσεις του. Αν όμως τείνετε να ξεχνάτε τις εικόνες πιο συχνά από ό, τι όχι και δεν επισυνάπτετε εικόνες σε τακτική βάση, σας προτείνουμε να ελέγξετε την προηγούμενη μέθοδο αποτροπής δημοσίευσης αναρτήσεων χωρίς την εικόνα.

Τώρα, όταν ξέρετε τι μπορείτε να πάρετε με αυτό, ας σας δείξουμε τον κωδικό. Για να εγκαταστήσετε τη συνάρτηση, θα πρέπει να ανοίξετε το αρχείο functions.php και να αντιγράψετε / επικολλήσετε το ακόλουθο απόσπασμα:

λειτουργία autoset_featured () {
καθολική ανάρτηση $;
$ ήδη_has_thumb = has_post_thumbnail ($ post-> ID);
εάν (! $ ήδη_has_thumb) {
$ attach_image = get_children ("post_parent = $ post-> ID & post_type = attachment & post_mime_type = image & numberposts = 1");
αν ($ attach_image) {
foreach ($ attach_image ως $ attachment_id => $ attachment) {
set_post_thumbnail ($ post-> ID, $ attachment_id);
}
}
}
}

add_action ('the_post', 'autoset_featured');
add_action ('save_post', 'autoset_featured');
add_action ('draft_to_publish', 'autoset_featured');
add_action ('new_to_publish', 'autoset_featured');
add_action ('pending_to_publish', 'autoset_featured');
add_action ('μέλλον_to_publish', 'autoset_featured');

Μην ξεχάσετε να αποθηκεύσετε τις αλλαγές αφού επικολλήσετε τον κώδικα. Τώρα μπορείτε να προσπαθήσετε να προσθέσετε μια νέα ανάρτηση με οποιαδήποτε εικόνα μέσα σε αυτήν και να τη δημοσιεύσετε. Βλέπετε πώς εμφανίστηκε η επιλεγμένη εικόνα στον ιστότοπο; Μαγεία.

Τα μοντέρνα θέματα WordPress είναι έργα τέχνης που έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα την τελευταία τεχνολογία. Αυτό σημαίνει ότι οι προγραμματιστές έχουν φροντίσει για κάθε πράγμα που θα χρειαστείτε εσείς και οι μελλοντικοί επισκέπτες του ιστότοπού σας από ένα θέμα. Αυτό περιλαμβάνει όμορφο σχεδιασμό και πολλά χαρακτηριστικά που προστίθενται τόσο στο backend όσο και στο frontend.

Μετά το WordPress παρουσίασε επιλεγμένες μικρογραφίες μετά, Οι προγραμματιστές θεμάτων έπρεπε να βρουν έναν τρόπο να συνδέσουν αυτές τις εικόνες με τις αρχικές τους δημοσιεύσεις. Αυτή η απλή επιλεγμένη εικόνα έγινε ένα παιχνίδι αλλαγής για το WordPress που μετέτρεψε μια δημοφιλή πλατφόρμα blogging σε ακόμη πιο δημοφιλές CMS. Μερικές φορές αυτές οι φωτογραφίες δεν χρειάζεται να συνδέονται οπουδήποτε, αλλά αν μας ρωτήσετε, κάθε επιλεγμένη μικρογραφία πρέπει να οδηγεί στην αρχική ανάρτηση.

Παρόλο που πολλοί προγραμματιστές το θεωρούν απαραίτητο σε ένα θέμα, πολλά θέματα WordPress (τα περισσότερα θα είναι δωρεάν) δεν θα το έχουν εγκαταστήσει από προεπιλογή. Και εάν έχετε προβλήματα με τις εικόνες μικρογραφιών μετά την ανάρτηση με δυνατότητα κλικ, όπως κάνουμε, αυτό μπορεί να προκαλέσει νεύρα. Αλλά μην ανησυχείτε, μπορείτε να βρείτε μια γρήγορη λύση μερικές γραμμές παρακάτω.

Σε αυτό το μέρος του σεμιναρίου, πρόκειται να σας δείξουμε πώς να συνδέσετε αυτόματα την επιλεγμένη εικόνα με τον μόνιμο σύνδεσμο και έτσι επιτρέψτε σε οποιονδήποτε κάνει κλικ στην εικόνα να ανακατευθυνθεί στην αρχική ανάρτηση.

Σύνδεση επιλεγμένης εικόνας με την ανάρτηση:

 1. Ανοίξτε το functions.php
 2. Αντιγράψτε και επικολλήστε τον ακόλουθο κώδικα:
 3. λειτουργία wcs_auto_link_post_thumbnails ($ html, $ post_id, $ post_image_id) {
  $ html = '". $ html. "";
  επιστροφή $ html;
  }
  add_filter ('post_thumbnail_html', 'wcs_auto_link_post_thumbnails', 10, 3);
 4. Αποθήκευσε τις αλλαγές

Αυτό ήταν παιδιά. Αφού αποθηκεύσετε τις αλλαγές, δεν θα χρειάζεται να ανησυχείτε για αυτές τις επιλεγμένες μικρογραφίες ανάρτησης που δεν συνδέονται με την αρχική ανάρτηση. Τώρα τόσο η επιλεγμένη εικόνα μικρογραφίας όσο και το κείμενο “διαβάστε περισσότερα” θα οδηγήσουν τους επισκέπτες σας στην ανάρτησή σας.

5. Πώς να προσθέσετε προεπισκοπήσεις μικρογραφιών στη λίστα επεξεργασίας δημοσιεύσεων / σελίδων

Εάν έχετε το καθημερινό σας θέμα WordPress με τυπικές δυνατότητες, πιθανώς έχετε συνηθίσει σε μια συγκεκριμένη εμφάνιση του πίνακα διαχείρισης του WordPress. Όταν μιλάμε για επιλογές επεξεργασίας για αναρτήσεις και σελίδες, πιθανότατα έχετε μια τυπική προβολή όπου ο τίτλος, ο συγγραφέας, οι κατηγορίες, οι ετικέτες και οι ημερομηνίες εμφανίζονται σε διαφορετικές στήλες.

Όπως μπορείτε να δείτε, δεν υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με τις επιλεγμένες εικόνες. Έτσι, εάν θέλετε να δείτε εάν μια ανάρτηση έχει ήδη ρυθμιστεί μια επιλεγμένη εικόνα και πιθανώς να δείτε πώς φαίνεται η εικόνα, πρέπει να επεξεργαστείτε κάθε ανάρτηση ξεχωριστά.

Πώς να προσθέσετε προεπισκοπήσεις μικρογραφιών στη λίστα επεξεργασίας δημοσιεύσεων / σελίδων

Φανταστείτε να περάσετε από δεκάδες αναρτήσεις μόνο για να ρίξετε μια γρήγορη προβολή της επιλεγμένης εικόνας, έτσι ώστε να μην αντιγράφετε μία ή να αφήνετε μια ανάρτηση χωρίς μία. Αυτό είναι μόνο χάσιμο χρόνου και γι ‘αυτό θα σας δείξουμε μια γρήγορη λύση για αυτό.

Σε αυτό το μέρος του σεμιναρίου, θα σας δείξουμε έναν απλό κώδικα που μπορείτε να προσθέσετε στο θέμα σας, ο οποίος στη συνέχεια θα προσθέσει μια μικρογραφία απευθείας στη στήλη ανάρτησης / σελίδας. Για να λειτουργήσει αυτό το «κόλπο», βεβαιωθείτε ότι το θέμα σας λειτουργεί υποστήριξη μικρογραφιών δημοσίευσης.

Αρκετά με τη συζήτηση. ας εισαγάγουμε τον κώδικα στο θέμα και να δείξουμε μια μικρογραφία στο πρόγραμμα επεξεργασίας αναρτήσεων:

 1. Ανοίξτε το αρχείο function.php
 2. Αντιγράψτε και επικολλήστε τον ακόλουθο κώδικα:
 3. add_filter ('management_posts_columns', 'posts_columns', 5);
  add_action ('management_posts_custom_column', 'posts_custom_columns', 5, 2);
  
  add_filter ('management_post-type_posts_columns', 'posts_columns', 5);
  add_action ('management_post-type_posts_custom_column', 'posts_custom_columns', 5, 2);
  συνάρτηση posts_columns ($ προεπιλογές) {
  $ defaults ['riv_post_thumbs'] = __ ('Thumbs');
  επιστροφή προεπιλογών $;
  }
  συνάρτηση posts_custom_columns ($ column_name, $ id) {
  αν ($ column_name === 'riv_post_thumbs') {
  εάν (has_post_thumbnail ()) {
  echo the_post_thumbnail ('μέσο');
  } αλλιώς {
  _e ("Χωρίς μικρογραφία για ανάρτηση");
  }
  
  ηχώ "";}}
 4. Αποθήκευσε τις αλλαγές
 5. Παω σε Δημοσιεύσεις-> Όλες οι δημοσιεύσεις και δείτε την αλλαγή

Στον παραπάνω κώδικα, έχουμε ορίσει το μέγεθος της μικρογραφίας στα 100 × 100 pixel. Δεδομένου ότι αυτό χρησιμοποιείται μόνο ως προεπισκόπηση προεπιλεγμένης εικόνας, δεν υπάρχει ανάγκη για μεγαλύτερη εικόνα. Φυσικά, μπορείτε να αλλάξετε το μέγεθος της μικρογραφίας σε οποιοδήποτε μέγεθος θέλετε. Στις ακόλουθες γραμμές, μπορείτε να δείτε μερικά παραδείγματα για τον τρόπο επεξεργασίας της τελευταίας γραμμής του κώδικα:

Εμφάνιση πλήρους επιλεγμένης εικόνας αντί για μικρογραφία:

echo the_post_thumbnail ('Featured-thumbnail');

Διπλασιάστε το μέγεθος της μικρογραφίας:

echo the_post_thumbnail (πίνακας (200.200));

Ο τίτλος μας λέει ότι μπορείτε να εμφανίσετε μικρογραφίες σε αναρτήσεις και οθόνες επεξεργασίας σελίδων. Έχετε δοκιμάσει τον κωδικό, αλλά δεν μπορείτε να δείτε τους αντίχειρες στις σελίδες; Μην ανησυχείτε, θα χρειαστείτε αυτές τις δύο γραμμές κώδικα και θα πρέπει να τις προσθέσετε στην αρχή του αποσπάσματος που εμφανίζεται παραπάνω:

add_filter ('management_pages_columns', 'posts_columns', 5);
add_action ('management_pages_custom_column', 'posts_custom_columns', 5, 2);

Αφού προσθέσετε αυτό το κομμάτι κώδικα, οι μικρογραφίες σας θα είναι ορατές και στο πρόγραμμα επεξεργασίας σελίδων.

6. Κάντε τους συγγραφείς σας να επιλέξουν επιλεγμένες εικόνες πριν δημοσιεύσετε δημοσιεύσεις

Όταν το WordPress έφτασε στην έκδοση 2.9, οι χρήστες είχαν την ευκαιρία να προσθέσουν επιλεγμένες εικόνες στις αναρτήσεις τους. Έκτοτε, εάν το επέτρεπαν τα θέματα, θα μπορούσατε να ανεβάσετε ή να επιλέξετε μια εικόνα για την ανάρτησή σας, η οποία θα την αντιπροσωπεύει όμορφα και εξακολουθείτε να μην είστε υποχρεωμένοι να δείξετε αυτήν την εικόνα μέσα στην ανάρτηση.

Οι χρήστες του WordPress εξοικειώθηκαν γρήγορα με τη νέα δυνατότητα και τώρα έχει γίνει δύσκολο να βρεθεί ένα θέμα χωρίς επιλεγμένες εικόνες.

Αλλά αν δημοσιεύσετε πολλά και έχετε περισσότερους από έναν συγγραφείς, μερικές φορές μπορείτε να ξεχάσετε να προσθέσετε μια επιλεγμένη εικόνα που μπορεί να οδηγήσει σε ακατάστατο ιστότοπο. Η ανάρτησή σας χωρίς εικόνα θα φαίνεται κενή και ημιτελής στην αρχική σελίδα, σίγουρα θα υπήρχε μια τρύπα στο widget των πρόσφατων αναρτήσεών σας και αν χρησιμοποιείτε μικρογραφίες για να εμφανίσετε τις εικόνες στην αρχή των άρθρων σας, οι αναρτήσεις σας θα φαίνονται πολύ απλές χωρίς μια εικόνα.

Αυτά είναι μερικά απλά προβλήματα που μπορεί να έχετε αν ξεχάσετε να συμπεριλάβετε μια επιλεγμένη εικόνα. Προτού ακόμη προκύψουν αυτά τα προβλήματα, ας δούμε πώς να τα εξαφανίσουμε για πάντα.

Σε αυτό το μέρος του σεμιναρίου, πρόκειται να σας δείξουμε ένα κομμάτι κώδικα που θα σας αφήσει να ξεχάσετε το πρόβλημα. Μόλις εγκαταστήσετε τον κώδικα, κάθε συγγραφέας που προσπαθεί να δημοσιεύσει μια ανάρτηση χωρίς να έχει μια επιλεγμένη εικόνα θα λάβει ένα μήνυμα σφάλματος. Η ανάρτησή του θα καταλήξει στη συνέχεια να αποθηκευτεί ως πρόχειρο αντί να δημοσιευτεί. Αυτό θα κάνει τον συγκεκριμένο συγγραφέα να χρησιμοποιεί οποιαδήποτε επιλεγμένη εικόνα πριν δημοσιεύσει μια ανάρτηση και θα είναι σωσίβιος όταν βιάζεστε.

Εάν είστε έτοιμοι να κάνετε τη λειτουργία να λειτουργεί, ακολουθούν τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε:

 1. Ανοίξτε το αρχείο functions.php
 2. Αντιγράψτε και επικολλήστε τον ακόλουθο κώδικα:
 3. add_action ('save_post', 'pu_validate_thumbnail');
  
  συνάρτηση pu_validate_thumbnail ($ post_id)
  {
  // Επικυρώστε μόνο τον τύπο της ανάρτησης
  εάν (get_post_type ($ post_id)! = 'post')
  ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ;
  
  // Η επιταγή έχει μικρογραφία
  αν (! has_post_thumbnail ($ post_id)) {
  
  // Επιβεβαιώστε ότι η επικύρωση μικρογραφίας απέτυχε
  set_transient ("pu_validate_thumbnail_failed", "true");
  
  // Καταργήστε αυτήν την ενέργεια, ώστε να μπορούμε να αποθηκεύσουμε ξανά την ανάρτηση ως πρόχειρο και, στη συνέχεια, να επισυνάψουμε ξανά την ανάρτηση
  remove_action ('save_post', 'pu_validate_thumbnail');
  
  wp_update_post (πίνακας ('ID' => $ post_id, 'post_status' => 'πρόχειρο'));
  add_action ('save_post', 'pu_validate_thumbnail');
  } αλλιώς {
  
  // Εάν η ανάρτηση έχει μικρογραφία διαγράψτε το παροδικό
  delete_transient ("pu_validate_thumbnail_failed");
  
  }
  }
 4. Αποθήκευσε τις αλλαγές

Αυτός ο κωδικός θα ελέγξει την κατάσταση της ανάρτησης μόλις ο συγγραφέας κάνει κλικ στο κουμπί δημοσίευσης. Λειτουργεί μόνο για αναρτήσεις και αν η συνάρτηση δεν εντοπίσει μικρογραφία σε αυτήν, ένα πρόχειρο θα αποθηκευτεί και το WordPress θα είναι έτοιμο για εμφάνιση μηνύματος σφάλματος.. Εάν βρεθεί μια μικρογραφία, συνήθως δημοσιεύεται μια ανάρτηση χωρίς να εμφανίζεται το μήνυμα.

Δεδομένου ότι ο κωδικός που εμφανίζεται παραπάνω δεν περιέχει το ίδιο το μήνυμα σφάλματος, χρειάζεστε ακόμα ένα μικρό απόσπασμα κώδικα που θα το προετοιμάσει:

 1. Αμέσως μετά τον προηγούμενο κώδικα, αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν:
 2. add_action ('admin_notices', 'pu_validate_thumbnail_error');
  συνάρτηση pu_validate_thumbnail_error ()
  {
  εάν (get_transient ("pu_validate_thumbnail_failed") == "true") {
  ηχώ "

  Πρέπει να οριστεί μια μικρογραφία ανάρτησης πριν από την αποθήκευση της ανάρτησης.

  "; delete_transient ("pu_validate_thumbnail_failed"); } }
 3. Αποθηκεύστε τις αλλαγές και δοκιμάστε τη νέα σας λειτουργία

Εάν θέλετε να εξατομικεύσετε το μήνυμα σφάλματος, μεταβείτε στη γραμμή # 5 και αλλάξτε το “Πρέπει να οριστεί μια μικρογραφία ανάρτησης πριν από την αποθήκευση της ανάρτησης” σε οτιδήποτε θέλετε.

Αυτό είναι. Απολαύστε τις αναρτήσεις σας χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για το ότι δεν θα έχετε επιλεγμένη εικόνα.

7. Αλλαγή κειμένου Προτεινόμενης εικόνας στις σελίδες διαχειριστή

Εάν επεξεργάζεστε ένα θέμα ή δημιουργείτε ένα νέο, πιθανότατα πρέπει να επεξεργαστείτε τα πράγματα γύρω από τις επιλεγμένες εικόνες.

Προτεινόμενη εικόνα WordPress

Εάν έχετε χρησιμοποιήσει, για παράδειγμα, μια συνάρτηση που θα προσθέσει αυτόματα την επιλεγμένη εικόνα από την πρώτη εικόνα σε μια ανάρτηση, θα ήταν ωραίο να ενημερώστε τους συγγραφείς σας τι συμβαίνει. Θα μπορούσατε απλώς να αλλάξετε το κείμενο και να το χρησιμοποιήσετε ως σύντομη ειδοποίηση που θα λέει σε έναν συγγραφέα ότι η επιλεγμένη εικόνα θα επιλεγεί αυτόματα εάν ένας συγγραφέας δεν έχει επιλέξει μόνο του. Λοιπόν, πώς να αλλάξετε αυτό το κείμενο που γράφει “Ορισμός επιλεγμένης εικόνας” σε κάτι άλλο?

 1. Ανοίξτε το αρχείο functions.php του θέματος που χρησιμοποιείτε
 2. Αντιγράψτε και επικολλήστε τον ακόλουθο κώδικα:
 3. function change_featured_image_text (περιεχόμενο $) {
  επιστροφή $ content = str_replace (__ ('Ορισμός επιλεγμένης εικόνας'), __ ('Το προσαρμοσμένο κείμενο πηγαίνει εδώ'), $ content);
  }
  add_filter ('admin_post_thumbnail_html', 'change_featured_image_text');
 4. Αλλάξτε το “Το προσαρμοσμένο κείμενο σας πηγαίνει εδώ”, αλλά μην ξεχάσετε να αφήσετε τα μεμονωμένα εισαγωγικά
 5. Αποθήκευσε τις αλλαγές
 6. Μεταβείτε σε οποιαδήποτε ανάρτηση και δείτε το αλλαγμένο κείμενο

Τυλίγοντας

Οι επιλεγμένες εικόνες είναι ίσως ο πιο σημαντικός τύπος αρχείου πολυμέσων που θα έχετε στο ιστολόγιό σας. Εξαιτίας αυτού, είναι σημαντικό να φαίνονται καλά. Ενώ είναι απαραίτητο να έχετε μια όμορφη φωτογραφία ή μια ωραία δημιουργημένη εικόνα υπολογιστή, θα πρέπει να κάνετε ό, τι είναι δυνατό για να το κάνετε όσο καλύτερο μπορεί.

Ευτυχώς, δεν χρειάζεται να είστε προγραμματιστής ή να έχετε πλήρη κατανόηση του τρόπου με τον οποίο το WordPress επεξεργάζεται εικόνες. Χρειάζεστε απλώς μια απλή προσθήκη ή ένα απόσπασμα κώδικα που θα σας βοηθήσει να ορίσετε νέες επιλεγμένες εικόνες. ελπίζουμε ότι αυτός ο οδηγός σας βοήθησε με αυτό.

Αυτή η καταχώρηση δημοσιεύτηκε στο WordPress. Προσθήκη σελιδοδείκτη στον μόνιμο σύνδεσμο.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map