Vinkkejä, temppuja ja parhaita laajennuksia WordPress-valikoiden mukauttamiseen

Vinkkejä, temppuja ja parhaita laajennuksia WordPress-valikoiden mukauttamiseen


Valikot ovat yksi tärkeimmistä osista jokaisella verkkosivustolla. Ne ovat läsnä kaikkialla ja opastavat käyttäjiä blogin kautta. Ja vaikka navigointivalikon lisääminen WordPressiin on suhteellisen helppoa, voit tehdä niin paljon enemmän, jotta voit mukauttaa sen verkkosivustollesi.

Olipa kyse pienestä kuvakkeesta, jonka haluat olla valikossa, tai haluatko täysin erilaisen järjestelmän käsittelemään sitä, tässä oppaassa on kaikki. Katso vinkkejä, temppuja ja joitain parhaimmista valikkoliitännäisistä, jotka olemme laatineet sinulle tässä oppaassa:

 • Lisää kuvakkeita WordPress-valikkoon
 • Lisää kirjautumis- / uloskirjauspainike valikkoon
 • Näytä WordPress-valikot missä haluat
 • Kuinka lisätä hakukenttä WordPress-valikkoon
 • Kuinka saada navigointivalikko kiinni sivun yläosaan
 • Tee tarttuva navigointivalikko plugineilla
 • Kuinka poistaa ylimmän tason valikkokohteet WordPressistä
 • WordPressin 4 suosituinta valikkolaajennusta
 • Parhaat WordPress-mobiilivalikon laajennukset

Valikon luominen WordPressissä ei ole koskaan ollut näin helppoa. Ainoa mitä sinun on tehtävä, on luoda sivuja ja lisätä niitä etusivullesi. Päänavigointivalikko tehdään vain muutamalla napsautuksella, mutta se näyttää todennäköisesti erittäin selkeältä.

On olemassa lukuisia laajennuksia, joiden avulla voit luoda visuaalisesti upeita navigointivalikkoja. Voit tietysti koodata itsesi, jos osaat, mutta on olemassa yksinkertaisempi tapa tehdä tavallisesta valikosta käyttäjäystävällisempi – lisäämällä kuvakkeita.

Kuvakkeista on tullut jotain, josta emme voi elää ilman. Kun etsit jotain WordPress-hallintapaneelista, työpöydältä tai älypuhelimesta tai tablet-laitteesta, olet todennäköisesti tottunut käyttämään kuvakkeita. Kun olet käyttänyt vain muutaman kerran uutta sovellusta, muistat todennäköisemmin sen kuvakkeen kuin kaiken mukana olevan kuvaustekstin. Joten miksi et laita kuvaketta valikkokohteesi viereen ja anna ihmisten selata sivustosi helposti?

Valikkokuvake

HINTA: Ilmainen

Valikkokuvake

Jos et tiedä miten se tehdään, älä huolestu, siksi olet täällä. Tässä oppaan osassa emme häiritse sinua mukautetulla koodauksella, mutta me vain näytämme sinulle siisti ilmaisen laajennuksen, jonka voit määrittää muutaman minuutin sisällä.

 1. Mene Laajennukset-> Lisää uusi
 2. Hae hakusanalla ”Valikkokuvake”
 3. Asenna ja aktivoi laajennus
 4. Navigoida johonkin Ulkonäkö -> valikot
 5. Avaa navigointivalikko
 6. Valitse sivu valikkorakenteesta, jolle haluat valita kuvakkeen
 7. Valitse kuvake, muokkaa sen sijaintia ja kokoa
 8. Tallenna-valikko

Se siitä! Mene nyt etsimään haluamiasi hienoja kuvakkeita valikosta ja nauti uudesta suunnittelustasi. Kun työskentelet edelleen kuvakkeiden kanssa, älä unohda, että voit helposti lisätä favicon myös WordPress-blogiisi.

Lisää kirjautumis- / uloskirjauspainike valikkoon

Yksi monista rakastamamme WordPressin ominaisuuksista on helppo tapa rekisteröidä uusia käyttäjiä. Eri käyttäjäroolien hallitseminen suositulla alustalla ei voisi olla helpompaa; on jo rekisteröityjä rooleja, jotka voit määrittää, ja voit luoda jopa useita mukautettuja käyttäjärooleja sivustosi tarpeita varten.

Niiden rekisteröinti on nopeaa ja helppoa, käyttäjistä huolehtiminen voi olla kovaa työtä. Mutta sinun on tehtävä kaikki voimasi, jotta heidän kokemuksensa verkkosivustolla olisi mahdollisimman hyvää.

Yksi monista asioista, jotka voit tehdä heille, on helppo tapa kirjautua sisään ja ulos sivustoltasi. Jotta kirjautumis- / uloskirjautumislinkit ovat aina käyttäjien ulottuvilla, voit laittaa nämä linkit suoraan päävalikkoosi. Ensimmäinen asia, ottaa nämä linkit valikossa ovat erittäin käytännöllisiä, ja toiseksi, käyttäjän on todennäköisesti tottunut ominaisuuteen useista muista sovelluksista, jotka käyttävät samaa tapaa kirjautua sisään ja ulos.

Tässä tapauksessa ei tarvitse tarttua toiseen laajennukseen. Yksinkertainen WordPress-toiminto, jonka aiomme näyttää sinulle tässä artikkelin osassa, voi tehdä hyvää työtä sinulle. Se sijoittaa oikean linkin valikkoosi automaattisesti. Tämä tarkoittaa, että kun käyttäjä kirjataan ulos, hän saa kirjautumislinkin ja päinvastoin. Sinun eikä käyttäjän ei tarvitse enää huolehtia kirjautumispainikkeista.

Jos olet valmis lisäämään tämän yksinkertaisen mutta siistisen kirjautumisominaisuuden valikkoon, sinun on tehtävä seuraava:

 1. Avaa function.php
 2. Kopioi ja liitä seuraava:
 3. toiminto add_login_logout_link ($ esineet, $ args) {
  $ loginoutlink = wp_loginout ('index.php', väärä);
  $ kohteita. = '
 4. '. $ loginoutlink. '
 5. '; palauta $ esineitä; } add_filter ('wp_nav_menu_items', 'add_login_logout_link', 10, 2);
 6. Tallenna muutokset

Kuten useimpien katkelmien kohdalla, olet valmis vain kopioimalla ja liittämällä toiminto tiedostoon. Kun olet valmis, voit jatkaa ja ladata kotisivun uudelleen. Koska olet edelleen kirjautuneena sisään, saat uloskirjautumislinkin päävalikon viimeiseen kohtaan. Muista tarkistaa koko toiminto, joten yritä kirjautua ulos ja kirjautua sisään varmistaaksesi, että kaikki on kunnossa.

Nyt kun olet valmis tämän pienen ominaisuuden kanssa, älä unohda, että voit helposti ohjata käyttäjät toiselle sivulle onnistuneen kirjautumisen jälkeen tai edes näyttää sisältöä vain kirjautuneille tai kirjautuneille käyttäjille.

Nyt kun sinulla on mukautettu valikko, saatat olla kiinnostunut näyttämään sitä missä tahansa sivuston sivustossa tarjoamalla mukautetun lyhytkoodin.

Rakastamme WordPressin mukauttamista pienillä katkelmilla, kuten tämä, entä sinä?

Näytä WordPress-valikot missä haluat

Kun WordPress saavutti version 3.0, monien asioiden käyttö on helpompaa. Erilaisten uusien ominaisuuksien joukosta navigointivalikon luominen tuli kaikkien saatavilla ja nykyään jokainen voi rakentaa omat valikkonsa muutamalla hiiren painikkeella.

Luodessasi valikkoja, joihin voit linkittää helposti minkä tahansa viestin, sivun, luokan tai minkä tahansa ulkoisen linkin, on pala kakkua, valikon näyttäminen sivustosi eri paikoissa voi olla hiukan isompi purema niille, jotka eivät ole mukana WordPress-kehityksessä.

Käytetystä WordPress-teemasta riippuen, voit näyttää äskettäin luodun valikon helposti sivusi yläosassa josta olemme kaikki tottuneet löytämään navigoinnin. Sinulla voi olla mahdollisuus sijoittaa valikko sivupalkille tai jopa suoraan alatunnisteen alueelle, mutta entä jos haluat näyttää valikon viesteissään, sivuillasi tai jopa widgetissä?

Ei, sinun ei tarvitse luoda mukautettuja luetteloita tai kirjoittaa koko HTML-koodia uudelleen linkkien toistamiseksi. Voit hyödyntää lyhyitä koodeja ja sijoittaa olemassa olevan valikon minne haluat!

Seuraavissa riveissä aiomme näyttää sinulle, miten se tehdään, ja olemme varmoja siitä, että pidät uudesta “shortcode-valikkosi” -ominaisuudesta.

Luo lyhytkoodi ja näytä WordPress-valikot missä haluat

 1. Avaa function.php-tiedosto
 2. Kopioi ja liitä koodi, joka rekisteröi lyhytkoodi:
 3. toimintovalikko_toiminto ($ atts, $ content = nolla) {
  ottaa talteen(
  shortcode_atts (
  taulukko ('nimi' => nolla,),
  $ atts
  )
  );
  palauta wp_nav_menu (
  array (
  'valikko' => $ nimi,
  'kaiku' => väärä
  )
  );
  }
  add_shortcode ('valikko', 'valikkotoiminto');
  
 4. Tallenna muutokset

Heti tallentaessasi muutokset voit näyttää WordPress-valikot missä tahansa. Ainoa mitä sinun täytyy tehdä, on kirjoittaa lyhytkoodi missä sinun on määritettävä käytettävän valikon nimi:

[valikon nimi = ”päävalikko”]

Useimmissa tapauksissa päävalikollesi on liitetty itselleen ”päävalikon” nimi. Mutta jos aiot käyttää jotain muuta valikkoa, kirjoita sen nimi vain lyhytkoodiin. Sinun ei tarvitse tietää jokaista valikon nimeä sydämestäsi; sen sijaan, navigoi kohtaan Ulkonäkö -> valikot ja selaa valikoiden luetteloa tai luo uusia.

Koska pystyt nyt näyttämään WordPress-valikot käytännössä missä tahansa, voit luoda useita navigointeja, joita aiot käyttää WordPress-käyttöisellä verkkosivustollasi. Sinulla voi olla yksi viestissä, toinen mallitiedostoissa, teksti-widget jne.

Kuinka lisätä hakukenttä WordPress-valikkoon

Ellet ole poistanut ominaisuutta, WordPress antaa vierailijoille mahdollisuuden etsiä koko sivustosi. Olemme maininneet tämän hienon ominaisuuden useita kertoja ja osoittaneet sinulle erilaisia ​​asioita, jotka voit tehdä hakusivuillasi. Voit esimerkiksi ohjata käyttäjät helposti viestiin, jos löytyy vain yksi tulos tai jopa määrittää mukautettu Google-haku.

Jos olet selanut tavallisia WP-widgettejä, olet todennäköisesti nähnyt sen siellä on hakuwidget, joka on valmis sijoitettavaksi sivupalkkiin. Entä jos haluat, että hakukenttä näkyy valikkosi vieressä?

Seuraavilla riveillä näytämme sinulle toiminnon, joka vie päivittäisen hakukentän ja lisää se navigointivalikkoon.

Lisää hakukenttä valikkoon:

 1. Avaa function.php
 2. Kopioi ja liitä seuraava:
 3. add_filter ('wp_nav_menu_items', 'add_search_box', 10, 2);
  toiminto add_search_box ($ items, $ args) {
  $ kohteita. = '
 4. '. get_search_form (false). '
 5. '; palauta $ esineitä; }
 6. Tallenna muutokset

Varmista, että koodi toimii sinulle, varmista, että olet jo lisännyt navigointivalikon sivustoosi.

Koodi on melko yksinkertainen ja sen ainoa tehtävä on lisätä hakukenttä navigointivalikkoosi. Todennäköisesti hakukenttääsi ei kohdisteta mihin haluat. Tämä tarkoittaa, että sinun on kerrottava WordPressille, mihin hakukenttä sijoitetaan:

 1. Lisää luokka luokkaan
 2. tunniste löytyi koodin kolmannelta riviltä:
 3. $ kohteita. = '
 4. '. get_search_form (false). '
 5. '
 6. Tallenna muutokset
 7. Avaa style.css
 8. Kopioi ja liitä CSS-koodi:
 9. .hakukentän sijainti {
  marginaalikansi: 15px;
  marginaali-oikea: 20px;
  }
  
 10. Vaihda koodi mieleiseesi
 11. Tallenna muutokset

Toivottavasti olet pesännyt ruudun aivan täydellisesti valikkosi viereen. Laatikon kiinnittäminen haluamaasi paikkaan ei vie paljon. Älä unohda tyyliä itse hakukenttää ja nauttia ominaisuudesta.

Jos haluat hallita enemmän valikkoasi ja hakukenttää, tutustu kuinka lisätä kuvakkeita valikkoosi ja kuinka lisätä äänihakuvaihtoehto kävijöille, jotka haluavat sanella hakutermejään. Voit tehdä paljon enemmän sekä valikossa että hakuvaihtoehdoissa, joten testaa hakukenttäämme ja opi jotain uutta.

Olet todennäköisesti nähnyt verkkosivustoja, joissa navigointivalikot pysyvät sivun yläosassa ja seuraavat sinua jokaisen vieritysseikkailun askeleen kohdalla. Tämä ominaisuus saattaa olla jotain mitä haluat WordPress-verkkosivustollasi, ja oppaan tässä osassa aiomme näyttää sinulle, kuinka luoda se.

Sen lisäksi, että sillä on toiminnallinen puoli, jossa valikko on aina saatavilla käden ulottuvilla, se voi myös näyttää erittäin kauniilta ja juoksevalta.

Jos sinulla on vähän CSS-tietämystä, et halua tehdä valikkosi tahmeaksi. Sinun on lisättävä vain pala koodia Style.css-tiedostoosi, jonka jälkeen voit nauttia uudesta valikkotoiminnostasi.

 1. Avaa tyylitaulukko (style.php)
 2. löytö .nav-valikko tai .genesis-nav-valikko (tai vastaava käytetystä teemasta riippuen)
 3. Käytä seuraavaa koodia päävalikkosäiliöön:
 4. .nav-menu {
  position: fixed;
  tausta: # 333;
  yläosa: 0px;
  oikea: 0px;
  vasen: 0px;
  z-indeksi: 99;
  }

  Kuten koodista voidaan arvata, tärkeä osa tulee toiselle riville, jossa sinun on korjattava valikkosi sijainti. Sen jälkeen voit asettaa ylimmän, oikean ja vasemman elementin 0 pikseliksi tai siirtää ne mihin tahansa etäisyyteen sivun yläreunasta tai vasemmasta ja oikeasta reunasta (esimerkiksi: yläosa: 10 pikseliä asettaa valikkosi 10 pikseliä alkaen sivustosi ylämarginaali).

 5. Päivitä tiedosto ja nauti tarttuvasta navigointivalikosta

Jos et pidä sekoittamasta koodia, voit tehdä plugineista tehdäksesi valikkosi tahmeaksi.

Opetimme sinulle kuinka luoda tahmea navigointivalikko yksinkertaisesti vaihtamalla CSS-koodirivin teemaasi. Mutta riippumatta siitä, kuinka helppoa tämä voi olla, kaikki eivät halua käydä läpi WordPress-tiedostoja ja muokata koodia itse. Jos olet tällainen henkilö tai tarvitset enemmän valikon hallintaa, älä huolestu. Voit helposti asettaa valikkosi ja tehdä siitä tarttuvan laajennuksia käyttämällä. Tässä artikkelin osassa näytämme sinulle joitain parhaimmista.

UberMenu Sticky -laajennus

HINTA: 8 dollaria

UberMenu Sticky -laajennus

UberMenu Sticky Extension on lisäosa UberMenu-laajennus mikä tarkoittaa, että sinun on asennettava tämä laajennus ensin, jotta laajennus toimisi. Laajennus tekee kaikesta yksinkertaista; asennuksen jälkeen olet valmis tekemään valikkosi tahmeaksi. Riippumatta mihin sijoitat valikon, kun käyttäjä alkaa vierittää, valikko pysyy sivun yläreunassa ja tee siitä helppo pääsy.

Jotta matkapuhelinkäyttäjät pääsevät käyttämään kaikkia valikon osia, tarttuva vaihtoehto sammuu, kun mobiililaite havaitaan. Täällä ei ole paljon lisättävää – katso demo virallisella sivustolla ja jos sinulla on jo UberMenu, mene eteenpäin ja tee valikkosi tahmea.

myStickymenu

HINTA: Ilmainen
DEMO

myStickymenu

Tämä laajennus on suunniteltu käytettäväksi kaksikymmentätoista teemaa. Mutta jos säädät sitä hiukan, voit käyttää sitä missä tahansa haluamassasi teemassa. Oletuksena se käyttää teeman navigoinnin CSS-luokkaa ”.navbar”. Joten jos haluat käyttää sitä muussa teemassa, sinun on löydettävä luokka, jota teemaasi käyttää kuvaamaan navigointivalikkoa ja muuttaa luokan nimeä.

Jos teema on reagoiva, myös laajennus on reagoiva. Jos haluat muokata sitä enemmän, olet tervetullut antamaan mukautetut CSS-tyylit ja tekemään tarttuvasta valikostasi entistä yksilöllisemmän..

Sticky Menu (tai mikä tahansa!) Selaa

HINTA: Ilmainen

Sticky Menu (tai mikä tahansa!) Selaa

Tämän laajennuksen avulla voit asettaa valikkosi päälle ja tehdä siitä tarttuvan. Mutta ei vain sitä, plugin antaa sinun tehdä kaikista elementeistä tahmeita etsimällä oikean valitsimen alkuaineelle. Tämä tarkoittaa, että voit kiinnittää logosi tai jopa koko otsikon kiinni sivun yläosaan, kun käyttäjät vierittävät verkkosivustoasi. Jotta kaikki toimisi, sinun on tiedettävä vähän HTML: stä ja CSS: stä, jotta löydät oikean valitsimen.

Kuinka poistaa ylimmän tason valikkokohteet WordPressistä

Tiedät todennäköisesti jo, että WordPress on erittäin muokattavissa. Jos osaat koodata tai ainakin löytää oikeat laajennukset, voit muuntaa taustaohjelmasi ja käyttöliittymän ja esitellä ainutlaatuisen verkkosivuston vierailijoille ja kirjailijoillesi.

Tässä osassa näytämme sinulle yksinkertaisen koodin, jonka avulla voit poistaa ylimmän tason valikkokohteet WordPress-järjestelmänvalvojasivuilta.

Alla oleva koodi poistaa kaikki ylätason valikkokohteet kaikille käyttäjille järjestelmänvalvojien sijasta. Ennen kuin jatkat, sinun pitäisi tietää, että tämä katkelma poistaa vain valikkokohteet, mutta nämä kohteet ovat silti käytettävissä kaikille, jotka tietävät oikean polun asetussivulle. Jos haluat rajoittaa pääsyn tietyille valikkosivuille, sinun on vaihdettava käyttäjän ominaisuuksia.

Poista ylimmän tason valikkokohteet:

 1. Avaa function.php-tiedosto
 2. Kopioi ja liitä seuraava koodi:
 3. if (! current_user_can ('manage_options')) {
  add_action ('admin_menu', 'my_remove_menus', 999);
  }
  toiminto my_remove_menus () {
  poista_valikkosivu ('index.php'); // Dashboard
  remove_menu_page ('edit.php'); // Viestit
  remove_menu_page ('upload.php'); // Media
  remove_menu_page ('edit.php? post_type = page'); // Sivut
  remove_menu_page ('edit-comments.php'); // Kommentit
  remove_menu_page ('teemat.php'); //Ulkomuoto
  remove_menu_page ('plugins.php'); // liitännäiset
  remove_menu_page ('users.php'); // Käyttäjät
  remove_menu_page ('tools.php'); // Työkalut
  remove_menu_page ('options-general.php'); //Asetukset
  }
 4. Tallenna muutokset

Koska tämä koodi poistaa kaikki ylimmän tason valikot, joita et todennäköisesti halua tehdä, muokkaa koodia tarpeisiisi. Jokainen “poista_valikko_sivu” -rivi vastaa yhden sivun poistamisesta (mikä on kuvattu suluissa ja koodirivin vieressä olevassa kommentissa). Lisää tai poista sivu, jonka haluat poistua valikosta ja tallenna muutokset vielä kerran.

Nyt kun olet oppinut poistamaan ylätason sivut valikosta, saatat haluta poistaa vain osan alatasoista, jotka sijaitsevat ylimmän tason alla.

WordPressin 4 suosituinta valikkolaajennusta

Kun olet aloittanut uuden verkkosivustosi rakentamisen, tarvitset ennemmin tai myöhemmin valikon. Voit luoda yhden käyttämällä WordPressin vakiovalikkovaihtoehtoa, mutta jos haluat ammattimaisemman, sinun on tiedettävä HTML- ja CSS-koodisi. Tämä tarkoittaa myös, että käytät jonkin aikaa suunnitellaksesi kaiken toimimaan täydellisesti ja näyttämään samanaikaisesti kauniilta.

Mutta jos tarvitset nopeamman ratkaisun tai et vain osaa koodata omaa mielikuvitusvalikkoasi, WordPress antaa sinun asentaa hienoja laajennuksia, joiden tarkoituksena on tehdä upeita valikoita muutamalla napsautuksella. Ilman erityistä tilausta, tässä on joitain WordPressin parhaimmista valikon laajennuksista.

Uber-valikko

HINTA: 20 dollaria
DEMO

Uber-valikko

Yli 43 000 myyntiä, Uber-valikko on yksi WordPressin suosituimmista laajennuksista. Kun avaat esittelysivun ja näet miltä tämän liitännäisen avulla luotu valikko näyttää, ymmärrät miksi se on niin suosittu. Ja kun aloitat luettelon sen ominaisuuksista, haluat todennäköisesti sellaisen itsellesi.

Uber-valikossa luodut valikot ovat reagoivia ja kosketuskäyttöisiä matkapuhelimen vierailijoille. Voit luoda kauniita asetteluja ja sijoittaa kuvakkeita, kuvia, videoita ja karttoja valikkoosi. Koko lomake voitiin sijoittaa alavalikkoon, jotta voit luoda yhteyslomakkeen ilman, että tarvitset siihen lisäsivua. Laajennus on helposti muokattavissa ja voit pelata yli 50 tyyliasetusella live-esikatselulla. Voit rakentaa alivalikoita automaattisesti muusta sisällöstäsi, luoda välilehtiä valikon alle ja paljon muuta.

 • Dynaaminen esineiden luominen
 • Välilehden alavalikot
 • Parannettu käyttöliittymä

Morph: Muokattavissa oleva perinpohjainen WordPress-valikko

HINTA: 20 dollaria
DEMO

Morph

Morph on matkapuhelimille suunniteltu fly-out-valikko. Mutta kuten voit nähdä esittelysivulta, jos avaat sen tietokoneellasi, se näyttää todella upealta myös työpöydällä.

Käyttämällä tätä laajennusta, voit piilottaa valikon ja kutsua sen ulos yhdellä napsautuksella. Valikkoalueelle voit luoda tavallisen avattavan valikon, lisätä kuvia, etsiä painikkeita ja koko alue on widgetisoitu, mikä tarkoittaa, että voit upottaa mitä tarvitset ja haluat. Plugin on erittäin muokattavissa, joten voit valita haluamasi värit, muuttaa kuvan korkeutta ja lisätä tai poistaa elementtejä tarpeitasi vastaavasti. Jos aiot käyttää sitä mobiililaitteisiin, voit määrittää helposti tarkkuudet, joille valikko tulee näkyviin.

 • Toimii hyvin sekä pöytätietokoneissa että mobiililaitteissa
 • Lisää / poista muokattavia elementtejä
 • Voidaan laukaista mikä tahansa elementti

Hero-valikko

HINTA: 19 dollaria
DEMO

Hero-valikko

Haluatpa yksinkertaisen valikon vai monimutkaisen ”Mega-valikon”, voit luoda sen Hero Menu -laajennuksella. Jokainen luomasi valikko on reagoiva ja näyttää hyvältä kaikilla laitteilla; jos päätät luoda mega-valikon, kohteet voidaan näyttää tai piilottaa, joten sinun ei tarvitse huolehtia pienemmissä näytöissä olevasta asettelusta.

Androidille, iOS: lle ja Windows Phonelle on erityinen kosketustuki. Valitse täysleveä tai kiinteän leveyden navigointipalkki, missä voit lisää helposti ylimääräisiä elementtejä yksinkertaisesti vetämällä ja pudottamalla. Valmiita väriaineistoja on yli 60, ja voit käyttää kaikkia ilmaisia ​​Google-fontteja. Tee valikosta tahmea, valitse aktivointietäisyys… Tämä hieno laajennus voi tarjota paljon enemmän, joten muista tutustua CodeCanyonin koko ominaisuusluetteloon..

 • Vedä ja pudota -valikkorakenteen rakentaja
 • Luo yksinkertainen valikko tai monimutkainen megavalikko
 • Erityinen mobiili navigointi

Multi-X-palkki

HINTA: 16 dollaria
DEMO

Multi X -palkki

Multi-X-palkki on modulaarinen laajennus, jonka avulla voit sijoittaa mitä tahansa haluamiasi selauspalkkiin. Valikkokohtien lisäksi, voit sijoittaa jopa 8 tuotetta palkkiin – onko kyseessä yhteyslomake, hakulomake, sosiaalisen jakamisen kuvakkeet, widget-alue jne.

Voit valita kahdesta eri teemasta ja mukautetusta teemasta, jossa voit asettaa omat värit, kun gradientti lasketaan automaattisesti. Selauspalkki voidaan sijoittaa kiinteäksi tai vieritettäväksi valikkoksi. Jos olet kehittäjä, haluat tietää, että sinulla on joukko koukkuja valmiina, jos haluat luoda uuden laajennuksen Multi-X-palkista. Tämä laajennus tarjoaa paljon muuta, joten muista tutustua kaikkiin CodeCanyon-ominaisuuksiin.

 • 8 upotettua toiminnallista moduulia
 • 2 väriteemoa + mukautettu teema
 • Ylä- tai ala-asento

Parhaat WordPress-mobiilivalikon laajennukset

Me kaikki tiedämme, kuinka pitkälle tekniikka on edennyt. Älypuhelimista ja tablet-laitteista on tullut väistämätöntä, ja mobiililaitteiden omistajien määrä kasvaa. WiFi-verkot kattavat kaupunkiemme kaikki osat, ja jos sellaista ei ole, voit aina yhdistää mobiililaitteesi Internetiin palveluntarjoajan kautta. Mitä tämä tarkoittaa, on se, että mobiililautailijoiden lukumäärä on suurempi kuin koskaan ja että sinun on huolehdittava heistä, jos sinulla on verkkosivusto.

Jos rakennat mobiilisivustoa tai haluat tehdä siitä paremman, sinun on ehdottomasti rakennettava erityinen matkaviestinvalikko, joka mukautuu mihin tahansa näytön kokoon ja mahdollistaa mobiilikäyttäjille navigoinnin helpommin.

WordPressin kanssa tämä tehtävä ei ole niin vaikea kuin luuletkaan. Sinun ei tarvitse tietää, kuinka koodata tai kuinka valikko asetetaan. Tarvitset vain laajennuksen, jonka voit helposti asentaa ja mukauttaa tarpeisiisi.

Tässä oppaan osassa aiomme näyttää sinulle parhaita premium-laajennuksia, jotka voivat luoda mobiilivalikon WordPress-verkkosivustoosi. Joten vieritetään alas ja katsotaan.

tunto-

HINTA: 18 dollaria
DEMO

tunto-

Tämä premium-laajennus luo puhtaan mobiiliotsikon, johon on upotettu mobiilivalikko. Animaatiot ovat hyvin yksinkertaisia ​​ja ne voivat näyttää todella hienoilta ja sujuvalta älypuhelimen näytöltä. Taktiililla, voit luoda monitasoisen haitarharjoituksen valikon, tehdä yhden tason vaakavalikon, jota voidaan pyyhkäistä, tai luoda widgetisoidun sivupalkin, joka voi lentää verkkosivustollesi.

Kaikki on muokattavissa, mikä tarkoittaa, että voit maalata elementtejä millä tahansa haluamallasi värillä, muuttaa taustaa ja asettaa niiden värit, opasiteetit ja paljon muuta. Valikko voi olla kiinteä tai sijoitettu ehdottomasti. Jos haluat vielä enemmän hallita mobiililaitteita, voit määrittää tarkkuudet, joille tämä valikko aktivoidaan.

 • Useita valikkotyyppejä
 • Hakutoiminnot
 • Kiinteä / ehdoton paikannus

TapTap

HINTA: 10 dollaria
DEMO

Tap-tap

TapTap antaa sinulle voiman luoda ainutlaatuinen mobiilivalikko WordPress-verkkosivustoosi. Kuten esittelysivustosta voidaan nähdä, voit luoda melkein mitä tahansa kuvitelmasi ja valikot näyttävät todella siistiltä. Tämän liitännäisen avulla, Voit luoda monitasoisia valikkoja, päättää, mitkä elementit haluat näyttää, lisätä kuvauksia tai ottaa käyttöön integroidun hakuvaihtoehdon.

Valittavana on kaksi valikkopainikekuvaa ja muutama animaatio. Valikkosi sijainti voidaan vahvistaa tai voit käyttää absoluuttista paikannusta. Valitse taustatyylit ja pelaa lukuisilla tyylivaihtoehdoilla, jotta voit sovittaa valikon teemaasi täydellisesti. Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, TapTap antaa sinun valita päätöslauselmat, joissa se näyttää itsensä. Mitä enemmän voit haluta mobiili navigointivalikosta?

 • Monitasoiset valikot
 • 2 valikkopainikkeen mallia ja animaatioita
 • Kiinteä / ehdoton paikannus

mobi

HINTA: 16 dollaria
DEMO

mobi

Mobi on toinen yksinkertainen mutta loistava WordPress-laajennus, joka on valmis auttamaan mobiilisivustoissa. Tämän lisäyksen avulla reagoivalla teemallasi on vielä parempi navigointi. Kun olet luonut valikon käyttämällä intuitiivinen vedä ja pudota -valikkorakentaja, voit sijoittaa sen sivustosi ylä- tai alaosaan.

Kaikki valikkokohteet ovat muokattavissa, ja voit vapaasti lisätä sosiaalisen median kuvakkeita navigointipalkkiisi. Meillä on yli 700 kuvake fonttia ja voit viimeistellä suunnittelusi käyttämällä yhtä Google Fontsista. Tarvittaessa voit hallita vieraiden ja kirjautuneiden käyttäjien näkyvyyttä.

 • Vedä ja pudota -muokkaus
 • Ylä- tai alavalikon sijainti
 • Käyttäjien näkyvyys vieraille ja kirjautuneille käyttäjille

Wah-valikko

HINTA: 44 dollaria
DEMO

Wah-wah

Wah-valikko on a telakoitavissa oleva valikko täydellinen mobiilisivustoille, suunniteltu erityisesti iPad touch -navigointiin. Tämän premium-laajennuksen avulla voit lisätä jopa 8 valikkolinkkiä, jotka sopivat kauniisti WordPress-verkkosivustosi sivulle.

Kun napsautat tiettyä kuvaketta valikossa, alavalikko ilmestyy, joka sallii HTML: n, upotetut videot, kartat ja melkein kaiken mitä haluat. Laajennus on helposti muokattavissa, mikä tarkoittaa, että voit valita kahdeksasta aksenttiväristä, pelata valikon leveydellä, kuvakkeilla, linkkeillä jne. Valikon luominen on erittäin helppoa WYSIWYG-editorilla. Haluatpa käyttää tummaa tai vaaleaa teemaa, voit olla varma, että se näyttää hyvältä.

 • WYSIWYG-toimittaja
 • Alivalikot tuella HTML: lle, sulautetuille videoille jne.
 • Pois tai Telakoitu tila -vaihtoehto

Polku tyylivalikko

HINTA: 12 dollaria
DEMO

Polku tyyli

Tämä palkkiolaajennus eroaa hiukan tavallisesta laajennuksesta, joka on omistettu valikon luomiseen. Klassisen valikkopalkin tai sivupalkkivalikon sijasta Path Style Menu luo painikkeen. Kun olet aktivoinut painikkeen, se näyttää valikon painikkeen ympärillä ympyrässä, laajentaa sitä sisäänpäin haluamaasi suuntaan tai jopa järjestää kuvakkeet kaari.

Jos valikkotasoja on useita, painike luo takaisin-painikkeen, jonka avulla käyttäjät voivat siirtyä päävalikkoon uudelleen. Mukauttamisvaihtoehtoja ja valikon luomiseen on runsaasti; voit yksinkertaisesti käyttää WordPress-vakiovalikkoeditoria. Jos etsit ainutlaatuista mobiilivalikkoa, anna Path Style Menu -mahdollisuus.

 • Luo valikko painikkeen ympärille
 • Erittäin muokattavissa
 • Käytä tavallista WP-valikkoa valikon muokkaamiseen

Scrollnav

HINTA: 10 dollaria
DEMO

Scrollnav

Toinen ainutlaatuinen valikkoliitos, joka antaa sinulle hienoja toimintoja ja voi näyttää hyvältä verkkosivustollasi. Scrollnav koostuu ympyrästä, joka sisältää useita valikkovaihtoehtoja. Painikkeen keskellä on kotisivulinkki, ylälinkki vie sinut loogisesti sivun yläosaan, siellä on hakukenttä, mukautettu valikko ja ympyrän mukautettu linkkiosa.

Muokattu valikko antaa tarpeeksi tilaa luoda koko valikoita alivalikoilla, se näyttää hyvältä ja antaa sinulle kaivatun tilan mobiilisivustollasi. Voit valita useita värimalleja, ja kaikki on helppo määrittää. Sinun tulisi ehdottomasti tarkistaa esittelysivusto nähdäksesi kuinka tämä pieni laajennus toimii.

 • Pyöreä painike eri toiminnoilla
 • Muokattu valikko ja mukautettu linkkiosa
 • Useita värimalleja

ScrollTo-valikko

HINTA: 24 dollaria
DEMO

Vieritä kohtaan Valikko

Tämä yksinkertainen premium-laajennus antaa sinulle viileän sivupalkki-valikon, joka on rakennettu iOS- ja Android touch -navigointiin. Kun olet luonut valikon, siinä on kuvakkeet, jotka linkittävät toiseen sivun osaan ja vierittävät automaattisesti.

On tärkeää huomata se ScrollTo ei ole täydellinen navigointivalikko, mutta se vierittää vain saman sivun toiseen osaan. Voit valita yli 750 kuvakkeesta tai voit käyttää omia kuviasi valikkokohteina, ja mainoksille on tilaa. Jotta kaikki toimisi, sinulla on oltava HTML-perustiedot, jotta voit seurata ohjeita. Se voi viedä muutama minuutti ajasta, mutta lopputulos näyttää hyvältä.

 • Touch-käytössä
 • Yli 750 kuvaketta + mukautetut kuvat
 • Ylimääräinen mainostila

johtopäätös

Toivomme, että jo nyt olet huomannut, että verkkosivuston ylläpito on vaikeaa ilman valikkoa. Vaikka suoritat yhden hakulaitteen, haluat silti navigoinnin osioiden välillä. Joten olisit jo täällä, muokkaa WordPress-valikkoasi ja tee paras mahdollinen.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map