Treu el millor rendiment a les etiquetes de WordPress

Treu el millor rendiment a les etiquetes a WordPress


Semblant a les categories, les etiquetes són una forma d’agrupar les publicacions i pàgines de WordPress. Normalment són més específics que les categories, però són completament opcionals. Tot i que podeu decidir fàcilment no utilitzar etiquetes a les vostres publicacions, la majoria de persones que fan WordPress etiqueten les seves publicacions amb almenys una paraula que és la més rellevant per a l’article que han estat escrivint.

El problema de les etiquetes és que la majoria de nous blocaires que han iniciat els seus blocs no els utilitzen correctament. Alguns ompliran el quadre de text d’etiquetes només per sentir que la seva publicació millora, mentre que d’altres seguiran afegint etiquetes irrellevants i sobrepoblant la caixa de text. Com en la majoria de les coses de la vida, hauríeu de ser moderat. Us suggerim que afegiu 2-3 etiquetes per publicació i que també mantingueu el nombre mínim d’úniques. Com que WordPress crea una pàgina addicional per a cada etiqueta, no voldreu omplir la base de dades amb la informació innecessària.

En aquesta guia, estem a punt de mostrar-vos:

 • Com afegir automàticament etiquetes a WordPress
 • Com limitar el nombre d’etiquetes per publicació
 • Com limitar el nombre d’etiquetes al widget Núvol d’etiquetes

Com afegir automàticament etiquetes a WordPress

Si us interessa etiquetar les vostres publicacions, ja sabeu que podeu perdre fins i tot diversos minuts preciosos per cada publicació escollint les etiquetes adequades. Però, i si us expliquéssim que podríeu afegir etiquetes automàticament a les vostres publicacions de WordPress?

Insereix etiqueta intel·ligent

PREU: Gratuït

Insereix etiqueta intel·ligent

Com ja podeu veure, afegir automàticament etiquetes es pot fer amb l’ajuda d’un complement gratuït. No haureu de modificar fitxers ni escriure codi, ja que Smart Tag Insert farà la vostra tasca. En lloc de perdre el temps pensant en les etiquetes per a cada publicació que escriviu, el complement us permetrà configurar les coses mitjançant una interfície d’usuari amable. El complement trobarà diverses etiquetes que són les millors per a les vostres publicacions i podreu utilitzar-les o modificar-les si cal.

Crea una llista d’etiquetes

Després d’instal·lar i activar el complement, el primer que voldreu fer és fer-ho crear una llista d’etiquetes. Smart Tag Insert utilitzarà aquesta llista en el futur; el connector examinarà totes les etiquetes que hàgiu indicat per tal de trobar-ne les més adequades per als vostres articles.

Podeu utilitzar paraules o frases completes. Per escriure una etiqueta més llarga, només cal afegir un espai entre paraules.

Tipus de publicació permesos

En lloc d’afegir automàticament etiquetes a tots els tipus de publicació que teniu, el complement us permet triar els tipus de publicació amb què funcionarà. Això significa que només podeu seleccionar publicacions, pàgines o revisions. La bona notícia és que el connector reconeixerà tots els vostres tipus de publicacions personalitzades de manera que també pugueu triar treballar amb ells.

Etiquetes intel·ligents Inseriu la configuració

Els rols d’usuari permeten afegir noves etiquetes personalitzades

Aquesta opció us permetrà triar rols d’usuari als quals podreu afegir etiquetes personalitzades al widget Etiquetes. Per exemple, si activeu la casella del costat d’autors, només podran trobar idees d’etiquetes noves en escriure articles. Tots els altres usuaris no podran veure el widget Etiquetes.

Afegeix automàticament etiquetes a publicacions anteriors

Tot el que heu esmentat anteriorment funcionarà per a les vostres publicacions futures. En la majoria dels casos, ja tindreu publicacions abans de la instal·lació d’aquest complement. Però això no us hauria de preocupar perquè Smart Tag Insert us cobri amb l’última opció, de manera que podeu dedicar més temps a promocionar el vostre contingut i guanyar diners amb el vostre lloc..

Amb un sol clic d’un botó, podeu afegir automàticament les etiquetes més rellevants a totes les publicacions anteriors. El primer botó afegirà el nombre d’etiquetes definit als tipus de publicació seleccionats, mentre que l’altre botó eliminarà totes les etiquetes antigues i les substituirà per les noves. Abans de prémer el botó, heu de saber que aquesta opció és irreversible, així que assegureu-vos que sabeu el que esteu fent i creeu una còpia de seguretat abans d’aplicar canvis.

Tot i que us caldrà temps per configurar el complement, us estalviareu una mica de temps en el futur. El complement tindrà cura de les vostres etiquetes i podreu relaxar-vos i pensar en crear el contingut. Heu provat el complement d’inserció d’etiquetes intel·ligents? Com t’agrada?

Com limitar el nombre d’etiquetes per publicació

Quan treballeu sol, probablement no haureu d’utilitzar funcions i plugins per restringir-vos a publicar-ho gaire ni a escriure etiquetes a les vostres publicacions. Probablement sigui així si teniu un bloc personal o un lloc web senzill que podeu conservar-lo.

Però si teniu més que uns quants autors que escriuen al vostre lloc web de WordPress, és probable que no totes tingueu cura de les normes que heu creat..

Tot i que de vegades més etiquetes són opcions millors que tenir només una o cap, moltes etiquetes tampoc seran bones per al vostre lloc. Si hi poseu massa etiquetes en una publicació, tard o d’hora perdreu el seu propòsit. Així que si heu de limitar els vostres autors a poques etiquetes, podeu fer-ho fàcilment. Per descomptat, hi ha un complement per això i aquest és gratuït i fàcil d’instal·lar i configurar.

Etiqueta límit WP

PREU: Gratuït

Com que el connector és gratuït, només cal que el instal·leu i activeu abans d’anar a l’àrea de configuració. Un cop fet això, podeu definir fàcilment el nombre màxim d’etiquetes que un usuari pot utilitzar en una publicació. Un cop desats els canvis, quan un autor arriba a configurar el límit, simplement desapareixerà el botó “Afegeix un nou” i farà que l’afegir etiquetes noves sigui impossible. D’aquesta manera, els vostres autors hauran de triar només les etiquetes més adequades per a una publicació.

No només això, però podeu triar quins tipus de publicació estan restringits per aquest complement i quins no, mentre que el complement funcionarà per a totes les taxonomies que no siguin jeràrquiques..

Limiteu el nombre d’etiquetes al giny de WordPress Tag Cloud

Com a característica del Web 2.0 inicial, el núvol d’etiquetes s’ha convertit en una part molt popular dels llocs web de nova creació. El núvol d’etiquetes és una representació visual de metadades de paraules clau, també conegudes, on les paraules més freqüents es solen mostrar en un tipus de lletra més gran o en un color diferent, que accentuaria aquesta paraula. El núvol sembla un petit mapa que pot dir a l’instant al visitant quins són els temes més habituals al vostre lloc i navegar directament a articles d’interès.

Tot i que un núvol d’etiquetes pot semblar excel·lent i pot ajudar-nos molt, si utilitzeu massa etiquetes diferents, el núvol tindrà un aspecte molt ple. No només es veurà desordenat, sinó que es poden perdre algunes etiquetes importants a la multitud a causa d’això.

Per tant, probablement us preguntareu com podeu limitar el nombre màxim d’etiquetes a WordPress. Com que no hi ha cap opció simple al tauler de control o a l’àrea de configuració de WordPress per limitar les etiquetes al núvol d’etiquetes, haureu de fer-ne una. Sí, haureu de copiar i enganxar algunes línies de codi, però el treball es farà en pocs segons.

  1. Obriu el fitxer function.php d’un tema que esteu utilitzant
  2. Copieu i enganxeu el codi següent:
add_filter ('widget_tag_cloud_args', 'limit_tag_in_tag_cloud_widget');

function limit_tag_in_tag_cloud_widget ($ args) {
if (isset ($ args ['taxonomia']) && $ args ['taxonomia'] == 'post_tag') {
$ args ['número'] = 10; // Limitar el nombre d’etiquetes
}

retornar $ args;
}
 1. A la línia nº 5, canvieu el número pel nombre de etiquetes que vulgueu en un núvol.
 2. Guardar canvis

Això és tot. Ara podeu afegir un widget Tag Cloud que no hauria de mostrar més que el nombre d’etiquetes que heu especificat al codi. Gaudeix!

Conclusió

De vegades, les etiquetes poden semblar una tecnologia arcaica. Si us sentiu així, us equivoqueu bé. Les etiquetes són encara un element important de molts blocs i llocs web, però el problema és que la majoria de la gent no els utilitza correctament.

Quan treballeu amb etiquetes, assegureu-vos de mantenir les coses ordenades i ordenades. Si necessiteu ajuda per restringir el nombre d’etiquetes, o voleu definir automàticament les etiquetes per a les vostres publicacions, aquesta guia us ajudarà. Ara, feu-nos-ho saber: utilitzeu etiquetes al vostre lloc? Teniu normes específiques sobre aquestes?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map