Tips, triks og beste plugins for tilpasning av WordPress-menyer

Tips, triks og beste plugins for tilpasning av WordPress-menyer


Menyer er en av de mest viktige delene av hvert nettsted. De er allestedsnærværende, og de guider brukere gjennom bloggen din. Og selv om det er relativt enkelt å legge til en navigasjonsmeny i WordPress, er det så mye mer du kan gjøre for å tilpasse den til nettstedet ditt.

Enten det er et lite ikon du vil ha på menyen eller du vil at et helt annet system skal håndtere det, har denne guiden alt. Sjekk tips, triks og noen av de beste menypluginene som vi forberedte for deg i denne guiden:

 • Legg til ikoner til WordPress-menyen
 • Legg til innloggings- / utloggingsknapp til menyen
 • Vis WordPress-menyer hvor du vil
 • Slik legger du til en søkeboks i WordPress-menyen
 • Slik lager du navigasjonsmenyen på toppen av siden
 • Lag din klebrig navigasjonsmeny med plugins
 • Slik fjerner du menyelementer på toppnivå i WordPress
 • Topp 4 menypluginprogrammer for WordPress
 • Beste WordPress-mobilmeny-plugins

Å lage en meny i WordPress var aldri enklere. Alt du trenger å gjøre er å generere sider og legge dem ved siden av hjemmesiden din. Hovednavigasjonsmenyen din blir utført med bare noen få klikk, men den vil sannsynligvis se veldig ren ut.

Det er mange plugins som kan hjelpe deg med å lage en visuelt fantastisk navigasjonsmeny. Du kan selvfølgelig kode deg en hvis du vet hvordan du gjør det, men det er en enklere måte å gjøre din vanlige meny mer brukervennlig – ved å legge til ikoner.

Ikoner har blitt noe vi ikke kan leve uten. Når du søker etter noe i WordPress-oversikten, på skrivebordet eller på smarttelefonen og nettbrettet, er du sannsynligvis vant til å bruke ikoner. Etter bare noen få ganger med bruk av et nytt program, er det mer sannsynlig at du husker ikonet enn all beskrivelsesteksten som følger med den. Så hvorfor skulle du ikke plassere et ikon ved siden av menyelementet ditt og la folk navigere gjennom nettstedet ditt med letthet?

Menyikoner

PRIS: Gratis

Menyikoner

Hvis du ikke vet hvordan du gjør det, ikke bekymre deg, det er derfor du er her. I denne delen av guiden vil vi ikke plage deg med tilpasset koding, men Vi viser deg ganske enkelt et pent gratis programtillegg som du kan konfigurere i løpet av de neste minuttene.

 1. Gå til Plugins-> Legg til nytt
 2. Søk etter “Menyikoner”
 3. Installer og aktiver plugin-modulen
 4. Navigere til Utseende -> Menyer
 5. Åpne navigasjonsmenyen
 6. Velg en side under menystrukturen du vil velge et ikon for
 7. Velg ikonet, rediger posisjon og størrelse
 8. Lagre meny

Det er det! Gå nå og finn noen kule ikoner du vil ha på menyen, og nyt det nye designet. Mens du fremdeles jobber med ikoner, må du ikke glemme at du enkelt kan legge til en favoritt til WordPress-bloggen din.

Legg til innloggings- / utloggingsknapp til menyen

En av mange WordPress-funksjoner som vi elsker er den enkle måten å registrere nye brukere på. Det kan ikke være enklere å kontrollere forskjellige brukerroller på den populære plattformen. det er allerede registrerte roller som du kan tildele, og du kan til og med opprette en rekke tilpassede brukerroller for nettstedets behov.

Det er raskt og enkelt å registrere dem, å ta vare på brukerne dine kan være et hardt arbeid. Men du må gjøre alt som er i din makt for å gjøre opplevelsen deres på nettstedet så god som mulig.

En av mange ting du kan gjøre for dem er å aktivere en enkel måte å logge på og logge ut fra nettstedet ditt. For å gjøre innloggings- / utloggingslenker alltid i rekkevidde for brukernes hender, kan du legge koblingene rett til hovedmenyen. Første ting, Å ha disse lenkene i menyen er veldig praktiske, og for det andre har brukerne dine sannsynligvis blitt vant til funksjonen fra forskjellige andre applikasjoner som bruker samme måte å logge inn og ut på.

I dette tilfellet er det ikke nødvendig å ta tak i en annen plugin. En enkel WordPress-funksjon som vi skal vise deg i denne delen av artikkelen, kan gjøre en god jobb for deg. Den vil automatisk plassere riktig lenke på menyen. Det betyr at mens en bruker er logget ut, vil han få “logg inn” -koblingen og omvendt. Verken du eller brukeren trenger å bekymre deg for påloggingsknapper igjen.

Hvis du er klar til å legge til denne enkle, men likevel pene påloggingsfunksjonen på menyen, er det du trenger å gjøre:

 1. Åpne funksjoner.php
 2. Kopier og lim inn følgende:
 3. funksjon add_login_logout_link ($ elementer, $ args) {
  $ loginoutlink = wp_loginout ('index.php', falsk);
  $ varer. = '
 4. '. $ loginoutlink. '
 5. '; returner $ varer; } add_filter ('wp_nav_menu_items', 'add_login_logout_link', 10, 2);
 6. Lagre endringer

Som med de fleste av tekstutdragene våre, er du gjort ganske enkelt ved å kopiere og lime inn funksjonen i filen. Når du er ferdig, kan du fortsette og laste inn hjemmesiden på nytt. Siden du fremdeles er logget inn, vil du få “logg ut” -lenken på det siste stedet i hovedmenyen. Sørg for å sjekke ut hele funksjonen, så prøv å logge av og inn igjen for å forsikre deg om at alt er i orden.

Nå som du er ferdig med denne lille funksjonen, ikke glem at du enkelt kan viderekoble brukere til en annen side etter en vellykket innlogging eller til og med vise innhold bare til innloggede eller loggede brukere.

Nå som du har en tilpasset meny, kan du også være interessert i å vise den hvor som helst på nettstedet ved å oppgi en tilpasset kortkode.

Vi elsker å tilpasse WordPress med små utdrag som denne, hva med deg?

Vis WordPress-menyer hvor du vil

Etter at WordPress nådde versjon 3.0 ble mange ting enklere å bruke. Blant forskjellige nye funksjoner ble det å lage en navigasjonsmeny tilgjengelig for alle, og i dag kan alle bygge sine egne menyer med noen få enkle museklikk.

Mens du lager menyer der du enkelt kan koble et innlegg, side, kategori eller en ekstern lenke, er et kakestykke, Å vise menyen på forskjellige steder på nettstedet ditt kan være litt større bitt for de som ikke er med på WordPress-utvikling.

Avhengig av WordPress-temaet du bruker, kan du enkelt vise en nyopprettet meny på toppen av siden din hvor vi alle er vant til å finne navigasjon. Du kan ha muligheten til å plassere menyen på sidefeltet eller til og med helt nede i bunntekstområdet, men hva om du ville vise menyen i innleggene, sidene eller til og med i widgeten?

Nei, du trenger ikke å lage egendefinerte lister eller skrive inn hele HTML-koden på nytt for å gjenskape koblingene. kan du dra nytte av kortkoder og plassere en eksisterende meny hvor som helst du vil!

I de følgende linjene skal vi vise deg hvordan du gjør det, og vi er sikre på at du kommer til å like den nye ‘menyen i kortkode-funksjonen.

Lag en kortkode og vis WordPress-menyer hvor du vil

 1. Åpne features.php-filen
 2. Kopier og lim inn koden som vil registrere kortkoden:
 3. funksjonsmenyfunksjon ($ atts, $ content = null) {
  ekstrakt(
  shortcode_atts (
  array ('name' => null,),
  $ att
  )
  );
  returner wp_nav_menu (
  array (
  'menu' => $ navn,
  'echo' => falsk
  )
  );
  }
  add_shortcode ('meny', 'menyfunksjon');
  
 4. Lagre endringer

Rett etter at du har lagret endringene, vil du kunne vise WordPress-menyer hvor du vil. Alt du trenger å gjøre er å skrive ned kortkoden der du må spesifisere navnet på menyen du skal bruke:

[menynavn = ”hovedmeny”]

I de fleste tilfeller vil hovedmenyen ha navnet “hovedmenyen” knyttet til seg selv. Men hvis du skal bruke en annen meny, skriver du bare navnet i kortkoden. Du trenger ikke å vite hvert menynavn utenfra; i stedet naviger til Utseende -> Menyer og bla gjennom listen over menyer eller opprette nye.

Siden du nå er i stand til å vise WordPress-menyer praktisk talt hvor som helst, kan du lage en rekke navigeringer du kommer til å bruke på ditt WordPress-drevne nettsted. Du kan ha en i et innlegg, en annen i malfiler, en tekst widget, osv.

Slik legger du til en søkeboks i WordPress-menyen

Med mindre du har fjernet funksjonen, tillater WordPress besøkende å søke gjennom hele nettstedet. Vi har nevnt denne kule funksjonen flere ganger og viste deg forskjellige ting du kan gjøre med søkesidene dine. For eksempel kan du enkelt omdirigere brukere til innlegget hvis det bare er ett resultat funnet eller til og med sette opp et tilpasset Google-søk.

Hvis du har bla gjennom standard WP-widgetene, har du sannsynligvis sett det det er en søkewidget klar til å plasseres på en sidefelt. Men hva om du vil at søkefeltet skal vises ved siden av menyen i stedet?

I de følgende linjene vil vi vise deg en funksjon som tar hverdagen din i søkefeltet og legger den i navigasjonsmenyen.

Legg til et søkefelt i menyen:

 1. Åpne funksjoner.php
 2. Kopier og lim inn følgende:
 3. add_filter ('wp_nav_menu_items', 'add_search_box', 10, 2);
  funksjon add_search_box ($ items, $ args) {
  $ varer. = '
 4. '. get_search_form (falsk). '
 5. '; returner $ varer; }
 6. Lagre endringer

For å være sikker på at koden fungerer for deg, må du sørge for at du allerede har lagt til en navigasjonsmeny på nettstedet ditt.

Koden er ganske enkel, og den eneste funksjonen er å legge til søkefeltet i nav-menyen. Sannsynligvis vil ikke søkefeltet bli justert der du ønsket at den skulle være. Det betyr at du må fortelle WordPress hvor du skal plassere søkefeltet:

 1. Legg en klasse til
 2. taggen som er funnet på den tredje kodelinjen:
 3. $ varer. = '
 4. '. get_search_form (falsk). '
 5. '
 6. Lagre endringer
 7. Åpen stil.css
 8. Kopier og lim inn CSS-kode:
 9. .søkeboks-posisjon {
  margin-top: 15px;
  margin-høyre: 20px;
  }
  
 10. Endre koden til din smak
 11. Lagre endringer

Forhåpentligvis har du nestet boksen helt perfekt ved siden av menyen. Det krever ikke mye å plassere esken der du vil ha den. Ikke glem å style søkeboksen selv og nyt funksjonen.

Hvis du vil ha mer kontroll over menyen og søkefeltet, kan du sjekke hvordan du legger til ikoner i menyen og hvordan du legger til et talesøkalternativ for besøkende som liker å diktere søkeordene sine. Det er mye mer du kan gjøre både med menyen og søkealternativene dine, så test søkefeltet og lær noe nytt.

Du har sikkert sett nettsteder der navigasjonsmenyer holder seg øverst på siden og følger deg hvert trinn på rulleeventyret ditt. Denne funksjonen kan være noe du vil ha på WordPress-nettstedet ditt, og i denne delen av guiden skal vi vise deg hvordan du lager en.

Ikke bare har den en funksjonell side der menyen alltid er tilgjengelig innen rekkevidde av hånden din, men den kan også se veldig vakker og flytende ut.

Hvis du har litt CSS-kunnskap, har du ikke problemer med å gjøre menyen klissete. Du trenger bare å legge til et stykke kode i Style.css-filen, hvoretter du kan glede deg over den nye menyfunksjonen.

 1. Åpne stilarket ditt (style.php)
 2. Finne .nav-menyen eller .Genesis-nav-menyen (eller lignende, avhengig av hvilket tema du bruker)
 3. Bruk følgende kode for hovedmenybeholderen:
 4. .nav-meny {
  stilling: fast;
  bakgrunn: # 333;
  topp: 0px;
  høyre: 0px;
  venstre: 0px;
  z-indeks: 99;
  }

  Som du kan gjette fra koden, den viktige delen kommer på den andre linjen der du trenger å fikse plasseringen til menyen. Etter det kan du stille øverste, høyre og venstre element til 0 piksler eller flytte dem til hvilken som helst avstand fra toppen eller fra venstre og høyre margin på siden (for eksempel: topp: 10px plasserer menyen 10 piksler fra toppmarginen på nettstedet ditt).

 5. Oppdater filen og nyt den klissete navigasjonsmenyen

Hvis du ikke liker å rote med koden, kan du bruke plugins for å gjøre menyene klistrete.

Vi lærte deg hvordan du lager en klebrig navigasjonsmeny bare ved å endre en linje med CSS-kode i temaet ditt. Men uansett hvor enkelt dette kan være, er det ikke alle som liker å gå gjennom WordPress-filer og redigere koden selv. Hvis du er den typen personer eller trenger mer kontroll over menyen, ikke bekymre deg. Du kan enkelt sette opp menyen og gjøre den klebrig ved å bruke plugins. I denne delen av artikkelen skal vi vise deg noe av det beste.

UberMenu Sticky Extension

PRIS: 8 dollar

UberMenu Sticky Extension

UberMenu Sticky Extension er et tillegg for UberMenu-plugin noe som betyr at du først må installere denne pluginen for å få utvidelsen til å fungere. Utvidelsen gjør alt enkelt; etter installasjonen er du klar til å gjøre menyen klissete. Uansett hvor du plasserer menyen, når en bruker begynner å rulle, vil menyen feste seg på toppen av siden og gjøre det lett tilgjengelig.

For å sikre at mobilbrukere kan få tilgang til alle deler av menyen, slutter det klebrige alternativet når en mobil enhet blir oppdaget. Det er ikke mye å legge til her – sjekk demoen på det offisielle nettstedet, og hvis du allerede har UberMenu, fortsett og gjør menyen klistret.

myStickymenu

PRIS: Gratis
DEMO

myStickymenu

Denne pluginen er designet for å brukes på Twenty Thirteen tema. Men hvis du finjusterer den litt, kan du bruke den på hvilket som helst tema du liker. Som standard bruker det temaets navigasjons CSS-klasse “.navbar”. Så hvis du vil bruke det på et annet tema, må du finne klassen som temaet bruker for å beskrive navigasjonsmenyen og endre navnet på den klassen.

Hvis temaet ditt er responsivt, vil plugin-en også være responsiv. Hvis du vil endre den mer, er du velkommen til å gå inn i dine tilpassede CSS-stiler og gjøre den klistrete menyen enda mer personlig.

Klistret meny (eller noe!) På bla

PRIS: Gratis

Klistret meny (eller noe!) På bla

Denne pluginen lar deg plassere menyen på toppen og gjøre den klebrig. Men ikke bare det, pluginen lar deg gjøre ethvert element klissete bare ved å finne riktig velger for elementet. Det betyr at du kan gjøre logoen din eller til og med hele overskriften fast på toppen av siden mens brukerne bla gjennom nettstedet ditt. For å få alt til å fungere, må du vite litt om HTML og CSS, slik at du kan finne riktig velger.

Slik fjerner du menyelementer på toppnivå i WordPress

Du vet sannsynligvis allerede at WordPress kan tilpasses svært godt. Hvis du vet hvordan du skal kode eller i det minste finne riktige plugins, kan du også transformere backend så vel som frontend og vise frem et unikt nettsted for besøkende og forfattere også.

I denne delen vil vi vise deg en enkel kode som lar deg fjerne menyelementer på toppnivå fra dine WordPress admin sider.

Koden du finner nedenfor vil fjerne alle menyelementer på toppnivå til alle brukere i stedet for administratorer. Før du fortsetter, bør du vite at dette utdraget bare fjerner menypunktene, men at disse elementene fremdeles vil være tilgjengelige for alle som vet riktig vei til en innstillingsside. Hvis du vil begrense tilgangen til bestemte menysider fullstendig, må du endre brukerfunksjonene.

Fjern menyelementer på øverste nivå:

 1. Åpne funksjoner.php-filen
 2. Kopier og lim inn følgende kode:
 3. if (! current_user_can ('manage_options')) {
  add_action ('admin_menu', 'my_remove_menus', 999);
  }
  funksjon my_remove_menus () {
  remove_menu_page ('index.php'); // Dashboard
  remove_menu_page ('edit.php'); // innlegg
  remove_menu_page ('upload.php'); //Media
  remove_menu_page ('edit.php? post_type = side'); // Sider
  remove_menu_page ('edit-comments.php'); // Kommentarer
  remove_menu_page ('temaer.php'); //Utseende
  remove_menu_page ('plugins.php'); // plugins
  remove_menu_page ('brukere.php'); // brukere
  remove_menu_page ('tools.php'); //Verktøy
  remove_menu_page ('options-general.php'); // Innstillinger
  }
 4. Lagre endringer

Når denne koden fjerner alle toppmenyene som du sannsynligvis ikke vil gjøre, må du gjerne endre koden til dine behov. Hver “remove_menu_page” -linje er ansvarlig for å fjerne en side (som er beskrevet i parentesene så vel som i kommentaren ved siden av kodelinjen). Bare legg til eller fjern en side du vil være fraværende fra menyen og lagre endringene en gang til.

Nå som du har lært hvordan du fjerner sider på toppnivå fra menyen, kan det være lurt å fjerne bare noen av undersidene som ligger under toppnivå-sidene.

Topp 4 menypluginprogrammer for WordPress

Når du har begynt å bygge det nye nettstedet ditt, vil du før eller senere trenge en meny. Du kan opprette et ved å bruke et standard menyalternativ i WordPress, men hvis du vil ha et mer profesjonelt, må du kjenne HTML- og CSS-kodene dine. Det betyr også at du vil bruke litt tid på å designe alt slik at det fungerer perfekt og for å se vakkert ut samtidig.

Men hvis du trenger en raskere løsning, eller du ganske enkelt ikke vet hvordan du skal kode din egen fancy meny, lar WordPress deg installere noen gode plugins som er designet for å lage fantastiske menyer i løpet av noen få klikk. Uten noen spesiell rekkefølge, her er noen av de beste menypluginene for WordPress.

Uber-meny

PRIS: 20 dollar
DEMO

Uber-meny

Med over 43 000 salg, Uber Menu er en av de mest populære plugins for WordPress. Når du åpner demosiden og ser hvordan ser menyen opprettet med denne plugin ut, vil du forstå hvorfor den er så populær. Når du først har oppført funksjonene, vil du sannsynligvis ha en for deg selv.

Menyer opprettet med Uber-menyen vil være responsive og berøringsaktiverte for mobilbesøkende. Du kan lage vakre oppsett og plassere ikoner, bilder, videoer og kart i menyen. Hele skjemaet kan plasseres i en undermeny slik at du kan opprette et kontaktskjema uten å måtte legge til en ekstra side for det. Plugin-en kan tilpasses veldig godt, og du kan spille med over 50 stilinnstillinger med live forhåndsvisning. Du kan bygge undermenyer automatisk fra det andre innholdet, opprette faner under menyen og mye, mye mer.

 • Dynamisk gjenstand generering
 • Undermenyer med fane
 • Forbedret brukergrensesnitt

Morph: Tilpasselig Fly-Out WordPress-meny

PRIS: 20 dollar
DEMO

Morph

Morph er en fly-out-meny designet for mobile enheter. Men som du kan se på demosiden hvis du åpner den på din personlige datamaskin, ser den veldig bra ut på skrivebordet, også.

Ved å bruke denne plugin, Du kan skjule en meny og ringe den ut med et enkelt klikk. På menyområdet kan du lage en standard nedtrekksmeny, legge til bilder, søkeknapper, og hele området er widgetert, noe som betyr at du kan legge inn alt du trenger og vil ha. Plugin-en er veldig tilpassbar, slik at du kan velge farger du ønsker, endre bildehøyder og legge til eller fjerne elementer som passer dine behov. Hvis du skal bruke den til mobile enheter, kan du enkelt angi oppløsninger som menyen skal vises for.

 • Fungerer bra både på stasjonære og mobile enheter
 • Legg til / fjern tilpassbare elementer
 • Kan utløses av ethvert element

Heltemeny

PRIS: 19 dollar
DEMO

Heltemeny

Enten du vil ha en enkel meny eller en kompleks “Mega Menu”, kan du opprette en med Hero Menu-plugin. Hver meny du oppretter, vil være responsiv og vil se bra ut på alle enheter; Hvis du velger å lage en mega-meny, kan elementer vises eller skjules, slik at du ikke trenger å bekymre deg for utformingen på mindre skjermer.

Det er spesiell berøringsstøtte for Android, iOS og Windows Phone. Velg full bredde eller fast bredde navigasjonslinje der du kan legge til ekstra elementer ganske enkelt ved å bruke en dra & slipp-teknikk. Det er over 60 forhåndsinnstilte fargeskjemaer, og du kan gratis bruke hver enkelt gratis Google-skrifttype. Gjør menyen klissete, velg aktiveringsavstand … denne flotte plugin kan tilby mye mer, så husk å sjekke ut hele funksjonslisten på CodeCanyon.

 • Dra & slipp menystrukturbygger
 • Lag enkel meny eller kompleks mega-meny
 • Spesiell mobilnavigasjon

Multi-X bar

PRIS: $ 16
DEMO

Multi X Bar

Multi-X-linjen er en modulær plugin og lar deg plassere praktisk talt alt du ønsker i navigasjonsfeltet. Foruten menyelementer, Du kan plassere opptil 8 elementer i baren – om det er et kontaktskjema, søkeskjema, sosiale delingsikoner, widget-område osv.

Det er to forskjellige temaer du kan velge mellom pluss et tilpasset tema der du kan angi dine egne farger mens gradienten blir beregnet automatisk. Navigeringslinjen kan plasseres som en fast eller rullbar meny. Hvis du er en utvikler, vil du gjerne vite at det er et sett med kroker klare for deg hvis du vil opprette en ny plugin fra Multi-X-linjen. Denne pluginen tilbyr mye, mye mer, så husk å se på alle funksjonene på CodeCanyon.

 • 8 innebygde funksjonelle moduler
 • 2 fargetemaer + tilpasset tema
 • Topp- eller bunnposisjon

Beste WordPress-mobilmeny-plugins

Vi vet alle hvor langt teknologien har kommet. Smarttelefoner og nettbrett har blitt uunngåelig, og det er et økende antall eiere av mobile enheter. WiFi-nettverk dekker alle deler av byene våre, og hvis det ikke er det, kan du alltid koble mobilenheten din til Internett via leverandøren din. Hva alt det betyr er at antallet mobile nett surfere er høyere enn noen gang, og at du trenger å ta vare på dem hvis du driver et nettsted.

Hvis du bygger et mobilnettsted eller vil gjøre det bedre, du definitivt trenger å lage en spesiell mobilmeny som vil tilpasse seg hvilken som helst skjermstørrelse og gjøre det lettere for brukerne å navigere.

Med WordPress er ikke denne oppgaven så vanskelig som du kanskje tror. Du trenger ikke å vite hvordan du skal kode eller hvordan du setter opp en meny. Alt du trenger er en plugin som du enkelt kan installere og tilpasse etter dine behov.

I denne delen av guiden skal vi vise deg noen av de beste premium-programtilleggene som kan lage en mobilmeny for ditt WordPress-nettsted. Så la oss bla ned og ta en titt.

taktil

PRIS: 18 dollar
DEMO

taktil

Denne premium plugin vil opprette en ren mobiloverskrift med en mobilmeny innebygd i den. Animasjoner er veldig enkle, og de kan se veldig fine og flytende ut på en smarttelefonskjerm. Med taktil, du kan lage en trekkspillmeny på flere nivåer, lage en horisontal meny på ett nivå som kan sveipes eller opprette en widgetert sidefelt som kan fly inn på nettstedet ditt.

Alt kan tilpasses, noe som betyr at du kan male elementene i hvilken som helst farge du ønsker, endre bakgrunn og angi farger, uklarhet og mye mer. Menyen din kan være fast eller plassert absolutt. Hvis du vil ha enda mer kontroll over mobile enheter, kan du stille inn oppløsninger som denne menyen skal aktiveres for.

 • Flere menytyper
 • Søkefunksjoner
 • Fast / absolutt posisjonering

TapTap

PRIS: 10 dollar
DEMO

Tap-Tap

TapTap vil gi deg kraften i å lage en unik mobilmeny for ditt WordPress-nettsted. Som du kan se fra demosiden, kan du lage nesten hva du kan forestille deg, og menyene dine vil se veldig pent ut. Med denne pluginen, du kan lage menyer på flere nivåer, bestemme hvilke elementer du vil vise, legge til beskrivelser eller aktivere integrert søkealternativ.

Det er to menyknappdesign og noen få animasjoner å velge mellom. Menyens plassering kan være fast, eller du kan bruke absolutt posisjonering. Velg bakgrunnsstiler og spill med mange stylingsalternativer slik at du kan passe menyen perfekt inn i temaet ditt. Sist men ikke minst, TapTap lar deg velge oppløsninger den vil vise seg selv på. Hva mer kan du ønske deg fra en mobil navigasjonsmeny?

 • Menyer på flere nivåer
 • 2 menyknapper design og animasjoner
 • Fast / absolutt posisjonering

Mobi

PRIS: $ 16
DEMO

Mobi

Mobi er en annen, men likevel flott WordPress-plugin som er klar til å hjelpe med mobile nettsteder. Med dette tillegget vil det responsive temaet ditt ha enda bedre navigasjon. Når du oppretter en meny med en intuitiv dra & slipp-menybygger, kan du plassere den på toppen eller bunnen av nettstedet.

Alle menyelementene kan tilpasses, og du kan fritt legge til ikoner for sosiale medier i navigasjonslinjen. Det er over 700 ikonfonter, og du kan fullføre designet ditt ved å bruke en av Google-skrifter. Hvis du trenger det, kan du kontrollere brukernes synlighet for gjester og loggførte brukere.

 • Dra og slipp tilpasning
 • Topp- eller bunnposisjonering
 • Brukers synlighet for gjester og innloggede brukere

Wah-menyen

PRIS: 44 dollar
DEMO

Wah-wah

Wah-menyen er en dockbar meny perfekt for mobile nettsteder, spesielt designet for iPad touch-navigasjon. Med denne premium plugin-enheten kan du legge til opptil 8 menykoblinger som vil passe godt på siden av WordPress-nettstedet ditt.

Når du klikker på et spesifikt ikon i menyen, vises en undermeny som lar HTML, innebygde videoer, kart og stort sett alt du ønsker. Plugin-en kan tilpasses veldig, noe som betyr at du kan velge mellom 8 aksentfarger, spille rundt med menybredde, ikoner, lenker osv. Menyoppretting er superenkelt med WYSIWYG-editor. Enten du velger å bruke det mørke eller lyse temaet, kan du være sikker på at det vil se fint ut.

 • WYSIWYG-redaktør
 • Undermenyer med støtte for HTML, innebygde videoer osv.
 • Alternativet for ut eller forankret tilstand

Sti-stilmeny

PRIS: 12 dollar
DEMO

Banestil

Denne premium plugin er noe forskjellig fra din vanlige plugin dedikert til menyoppretting. I stedet for en klassisk menylinje eller en sidefeltmeny oppretter Path Style Menu en knapp. Etter at du har aktivert en knapp, vil den vise en meny rundt knappen i en sirkel, utvide den i linje i hvilken retning du vil eller til og med organisere ikonene dine i en bue.

Hvis det er flere menynivåer, vil knappen opprette en tilbake-knapp som lar brukerne gå til hovedmenyen igjen. Det er mange tilpasningsalternativer og for å lage en meny; du kan ganske enkelt bruke WordPress standard menyredigerer. Hvis du leter etter en unik mobilmeny, kan du gi Path Style Menu en sjanse.

 • Lag meny rundt-knappen
 • Meget tilpassbar
 • Bruk standard WP-meny for å redigere menyen

Scrollnav

PRIS: 10 dollar
DEMO

Scrollnav

En annen unik menyplugin som gir deg noen fantastiske funksjoner og kan se bra ut på nettstedet ditt. Scrollnav består av en sirkel som inneholder flere menyalternativer. Det er en hjemmeside-kobling midt på knappen, den øverste lenken tar deg logisk på toppen av siden, det er en søkeboks, en tilpasset meny og en tilpasset lenke del av sirkelen.

Den tilpassede menyen vil gi nok plass til å lage hele menyene med undermenyer, den vil se bra ut og gi deg mye nødvendig plass på mobilnettstedet ditt. Det er flere fargevalg du kan velge mellom, og alt er enkelt å konfigurere. Du bør absolutt sjekke demosiden for å se hvordan denne lille pluginen fungerer.

 • Sirkulær knapp med forskjellige funksjoner
 • Egendefinert meny og tilpasset koblingsdel
 • Flere fargevalg

ScrollTo Menu

PRIS: 24 dollar
DEMO

Bla til meny

Denne enkle premium-plugin vil gi deg en kul sidelinjemeny som er bygget for iOS- og Android touch-navigasjon. Når du har opprettet en meny, vil den inneholde ikoner som lenker til en annen del av siden og ruller automatisk.

Det er viktig å merke seg det ScrollTo er ikke en full navigasjonsmeny, men den blar bare til en annen del av den samme siden. Du kan velge mellom over 750 ikoner, eller du kan bruke dine egne bilder som menyelementer, og det er ekstra plass til annonser. For å få alt til å fungere, må du ha grunnleggende HTML-kunnskaper, slik at du kan følge instruksjonene. Det kan ta noen minutter til av tiden din, men sluttresultatet ser bra ut.

 • Berøringsaktivert
 • Over 750 ikoner + tilpassede bilder
 • Ekstra reklameplass

Konklusjon

Vi håper at du nå har innsett at det er vanskelig å drive et nettsted uten en meny. Selv om du kjører en personsøker, vil du fremdeles ha en navigering mellom seksjonene. Så mens du allerede er her, kan du ta deg tid til å tilpasse WordPress-menyen og gjøre den best mulig.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map