Tippek, trükkök és a legjobb bővítmények a WordPress menü testreszabásához

Tippek, trükkök és a legjobb bővítmények a WordPress menü testreszabásához


A menük minden weboldal legfontosabb részei. Mindenütt jelen vannak, és a blogodon keresztül vezetik a felhasználókat. És bár viszonylag könnyű navigációs menüt hozzáadni a WordPress-hez, még sok minden más megtehető, amit testreszabhat webhelye számára.

Függetlenül attól, hogy egy kis ikont szeretne látni a menüben, vagy egy teljesen más rendszert akar kezelni, ez az útmutató mindent tartalmaz. Nézze meg a tippeket, trükköket és a legjobb menübővítményeket, amelyeket ebben az útmutatóban készítettünk Önnek:

 • Ikonok hozzáadása a WordPress menübe
 • Adja hozzá a bejelentkezés / kijelentkezés gombot a menübe
 • A WordPress menüket bárhol megjelenítheti
 • Hogyan adhatunk hozzá egy keresőmezőt a WordPress menübe
 • Hogyan állítsuk be a navigációs menüt az oldal tetejére
 • Készítse el a ragadós navigációs menüt pluginekkel
 • Hogyan lehet eltávolítani a legfelső szintű menüelemeket a WordPress programból
 • A WordPress 4 legfontosabb menübővítője
 • A legjobb WordPress mobil menü plugins

A WordPress menü létrehozása soha nem volt ilyen egyszerű. Csak annyit kell tennie, hogy oldalakat generál, és hozzáadja azokat a kezdőlaphoz. A fő navigációs menü néhány kattintással elkészül, de valószínűleg nagyon egyszerűnek tűnik.

Számos beépülő modul segíti Önt vizuálisan lenyűgöző navigációs menü létrehozásában. Természetesen kódolhatja magát, ha tudja, de van egy egyszerűbb módja a normál menü felhasználóbarátabbá tételéhez – ikonok hozzáadásával.

Az ikonok olyan dolgokká váltak, amelyek nélkül nem élhetünk. Amikor valamit keres a WordPress műszerfalán, az asztalon vagy az okostelefonon vagy a táblagépen, valószínűleg megszokta az ikonok használatát. Miután csak néhány alkalommal használt egy új alkalmazást, valószínűbb, hogy emlékszik annak ikonjára, mint az ahhoz mellékelt összes leírt szövegre. Tehát miért nem helyezne egy ikont a menüpont mellé, és hagyná az embereknek könnyedén navigálni az Ön webhelyén?

Menü ikonok

ÁR: Ingyenes

Menü ikonok

Ha nem tudod, hogyan kell ezt csinálni, ne aggódj, ezért vagy itt. Az útmutató ezen részében nem az egyedi kódolással fogunk foglalkozni, hanem egyszerűen megmutatjuk egy ügyes ingyenes bővítményt, amelyet a következő néhány percben konfigurálhat.

 1. Menj Beépülő modulok-> Új hozzáadása
 2. “Menü Ikonok” keresése
 3. Telepítse és aktiválja a plugin-t
 4. Keresse meg a Megjelenés -> Menük
 5. Nyissa meg a navigációs menüt
 6. Jelöljön ki egy oldalt a menüstruktúrában, amelynek ikonját ki szeretné jelölni
 7. Válassza ki az ikont, módosítsa annak helyét és méretét
 8. Mentés menü

Ez az! Most keressen néhány menő ikonot a menüben, és élvezze az új dizájnt. Miközben továbbra is ikonokkal dolgozik, ne felejtsük el, hogy könnyen hozzáadhat egy favicont a WordPress blogjához is.

Adja hozzá a bejelentkezés / kijelentkezés gombot a menübe

A WordPress sok olyan szolgáltatásának egyikét, amelyet szeretünk, az új felhasználók regisztrációjának egyszerű módja. A különböző felhasználói szerepek ellenőrzése a népszerű platformon nem lehet egyszerűbb; már vannak regisztrált szerepkörök, amelyeket hozzárendelhet, és akár számos egyedi felhasználói szerepkört is létrehozhat webhelye igényeinek megfelelően.

Mialatt ezek regisztrálása gyors és egyszerű, a felhasználók gondozása nehéz munka lehet. De mindent meg kell tennie, hogy a lehető legjobban élvezhesse a webhely tapasztalatait.

A számukra tehetõ sok dolog az, hogy egyszerûen be lehet jelentkezni és kijelentkezhet a webhelyrõl. Annak érdekében, hogy a bejelentkezési / kijelentkezési linkek mindig a felhasználók rendelkezésére álljanak, helyezheti ezeket a linkeket közvetlenül a főmenübe. Első dolog, mivel ezek a linkek a menüben nagyon praktikusak, másodszor, a felhasználók valószínűleg megszokták a funkciót számos más alkalmazásból, amelyek azonos módon jelentkeznek be és ki.

Ebben az esetben nincs szükség újabb bővítmény megragadására. Egy egyszerű WordPress funkció, amelyet a cikk ezen részében mutatunk be, nagyszerű munkát jelenthet az Ön számára. Ez automatikusan elhelyezi a helyes linket a menübe. Ez azt jelenti, hogy amíg a felhasználó kijelentkezik, megkapja a „bejelentkezés” linket, és fordítva. Sem Önnek, sem a felhasználónak nem kell újra aggódnia a bejelentkezési gombok miatt.

Ha készen áll arra, hogy hozzáadja ezt az egyszerű, mégis ügyes bejelentkezési funkciót a menühöz, a következőképpen kell tennie:

 1. Nyissa meg a function.php fájlt
 2. Másolja és illessze be a következőket:
 3. add_login_logout_link függvény ($ tételek, $ args) {
  $ loginoutlink = wp_loginout ('index.php', hamis);
  $ tételek. = '
 4. ”. $ loginoutlink. '
 5. „ visszaküld $ elemeket; } add_filter ('wp_nav_menu_items', 'add_login_logout_link', 10, 2);
 6. Változtatások mentése

Mint a legtöbb kivonatban, egyszerűen lemásolja és beilleszti a fájlt a fájlba. Ha kész, akkor folytathatja és újratöltheti a kezdőlapot. Mivel továbbra is be van jelentkezve, a főmenü utolsó pontján megjelenik a „kijelentkezés” link. Ne felejtse el ellenőrizni a teljes funkciót, ezért próbáljon ki kijelentkezni, majd jelentkezzen vissza, hogy megbizonyosodjon arról, hogy minden rendben van.

Most, hogy elkészült ezzel a kis funkcióval, ne felejtsük el, hogy sikeres bejelentkezés után könnyen átirányíthatjuk a felhasználókat egy másik oldalra, vagy akár tartalmat is megjeleníthetünk csak bejelentkezett vagy kijelentkezett felhasználók számára.

Ezenkívül, most, amikor már van testreszabott menüje, érdekli, ha azt egy egyedi kóddal látja el, bárhol a webhelyen..

Szeretjük a WordPress testreszabását olyan apró részletekkel, mint ez, mi van veled??

A WordPress menüket bárhol megjelenítheti

Miután a WordPress elérte a 3.0 verziót, sok minden könnyebbé vált. A különféle új funkciók között a navigációs menü létrehozása bárki számára elérhetővé vált, és ma mindenki egyszerű egérgombbal kattintva elkészítheti saját menüjét..

A menük létrehozásakor bármilyen üzenet, oldal, kategória vagy bármilyen külső link könnyen összekapcsolható egy darab tortával, ha a menüt a webhelyének különböző helyein jeleníti meg, egy kicsit nagyobb harapás lehet azok számára, akik nem vesznek részt a WordPress fejlesztésében.

A használt WordPress-típustól függően, könnyen megjelenítheti az újonnan létrehozott menüt az oldal tetején ahol mindannyian szoktak megtalálni a navigációt. Lehet, hogy elhelyezheti a menüt az oldalsávra, vagy akár közvetlenül a lábléc területére, de mi lenne, ha a menüt meg szeretné jeleníteni a hozzászólásaiban, oldalain vagy akár a widgetben??

Nem, nem kell létrehoznia egyedi listákat, vagy újra beírnia a teljes HTML kódot a linkek replikálásához; kihasználhatja a rövid kódok előnyeit, és bárhol elhelyezhet egy meglévő menüt!

A következő sorokban megmutatjuk, hogyan kell ezt csinálni, és biztosak vagyunk abban, hogy tetszeni fog az új „menü a rövid kódban” szolgáltatásban..

Hozzon létre egy rövid kódot, és jelenítse meg a WordPress menüket bárhol

 1. Nyissa meg a function.php fájlt
 2. Másolja és illessze be a rövid kódot regisztráló kódot:
 3. function menu_function ($ atts, $ content = null) {
  kivonat(
  shortcode_atts (
  tömb ('name' => null,),
  $ ATTS
  )
  );
  return wp_nav_menu (
  sor(
  'menü' => $ név,
  'echo' => hamis
  )
  );
  }
  add_shortcode ('menü', 'menü_funkció');
  
 4. Változtatások mentése

Közvetlenül a változtatások mentése után a WordPress menüket bárhol megjelenítheti. Csak annyit kell tennie, hogy leírja a rövid kódot ahol meg kell adnia a használni kívánt menü nevét:

[menü neve = ”főmenü”]

A legtöbb esetben a főmenünek a „főmenü” neve lesz csatolva. De ha más menüt is használ, egyszerűen írja be annak nevét a rövid kódba. Nem kell minden színnel megismerni minden menüt; ehelyett keresse meg a Megjelenés -> Menük és keresse meg a menük listáját, vagy hozzon létre újakat.

Mivel most már gyakorlatilag bárhol megjelenítheti a WordPress menüket, számos navigációt létrehozhat, amelyeket használni fog a WordPress alapú webhelyén. Van egy bejegyzésében, egy másik sablonfájlokban, szöveges widget stb.

Hogyan adhatunk hozzá egy keresőmezőt a WordPress menübe

Hacsak nem távolította el a szolgáltatást, a WordPress lehetővé teszi a látogatók számára, hogy az egész webhelyen keressenek. Többször már említettük ezt a fantasztikus funkciót, és megmutatta neked, mit tehet a keresőoldalaival. Például könnyen átirányíthatja a felhasználókat a bejegyzéshez, ha csak egy találat található, vagy akár beállíthat egy egyéni Google-keresést.

Ha böngészte a szokásos WP-kütyüket, akkor valószínűleg látta ezt van egy kereső widget készen arra, hogy az oldalsávra el lehessen helyezni. De mi lenne, ha azt akarja, hogy a keresőmező inkább a menü mellett jelenjen meg?

A következő sorokban megmutatunk egy funkciót, amely elviszi a mindennapi keresőmezőt, és beilleszti a navigációs menübe.

Adjon hozzá egy keresőmezőt a menühez:

 1. Nyissa meg a function.php fájlt
 2. Másolja és illessze be a következőket:
 3. add_filter ('wp_nav_menu_items', 'add_search_box', 10, 2);
  add_search_box függvény ($ tételek, $ args) {
  $ tételek. = '
 4. ” get_search_form (false). '
 5. „ visszaküld $ elemeket; }
 6. Változtatások mentése

Annak érdekében, hogy biztosan működjön a kód, ne felejtsen el egy navigációs menüt hozzáadni a webhelyéhez.

A kód meglehetősen egyszerű, és egyetlen funkciója a keresőmező hozzáadása a navigációs menübe. Valószínűleg a keresőmező nem igazodik a kívánt helyhez. Ez azt jelenti, hogy el kell mondania a WordPressnek, hogy hol helyezze el a keresőmezőt:

 1. Adjon hozzá osztályt
 2. a kód harmadik sorában található címke:
 3. $ tételek. = '
 4. ” get_search_form (false). '
 5. '
 6. Változtatások mentése
 7. Nyissa meg a style.css fájlt
 8. Másolja és illessze be a CSS-kódot:
 9. .keresőmező-pozíció {
  margin-top: 15 képpont;
  jobb margó: 20 képpont;
  }
  
 10. Változtassa meg a kódot, ahogy tetszik
 11. Változtatások mentése

Remélhetőleg tökéletesen beágyazta a dobozt a menü mellett. Nem sok szükséges ahhoz, hogy a dobozt a kívánt helyre illessze. Ne felejtsd el stílusolni a keresőmezőt, és élvezni a funkciót.

Ha jobban szeretné ellenőrizni a menüt és a keresőmezőt, akkor nézd meg, hogyan kell ikonokat hozzáadni a menühöz, és hogyan adhat hozzá hangos keresési lehetőséget azokhoz a látogatókhoz, akik szeretnék diktálni a keresési kifejezéseket. Sokkal többet tehet a menüvel és a keresési lehetőségekkel egyaránt, tehát tesztelje a keresőmezőnket és tanuljon meg valami újat.

Valószínűleg olyan webhelyeket is látott, ahol a navigációs menük az oldal tetején ragaszkodnak, és a görgető kaland minden lépése után követik Önt. Lehet, hogy ezt a funkciót a WordPress webhelyén szeretné, és az útmutató ezen részében megmutatjuk, hogyan kell létrehozni.

Nem csak funkcionális oldalával rendelkezik, ahol a menü mindig kéznél van, de nagyon szép és folyékonynak is tűnhet.

Ha van egy kis CSS-ismerete, akkor nem lesz problémája a menü ragasztóssá tételével. Csak egy darab kódot kell hozzáadnia a Style.css fájlhoz, amely után élvezheti az új menü funkciót.

 1. Nyissa meg a stíluslapot (style.php)
 2. megtalálja .nav-menü vagy .genesis-nav-menü (vagy hasonló, a használt témától függően)
 3. Használja a következő kódot a főmenü tartályához:
 4. .nav-menu {
  összesen: fix;
  háttér: # 333;
  felső: 0 képpont;
  jobbra: 0px;
  balra: 0 képpont;
  z-index: 99;
  }

  Ahogy a kódból kitalálni lehet, a fontos rész a második sorban érkezik, ahol rögzítenie kell a menü pozícióját. Ezt követően beállíthatja a felső, a jobb és a bal elemet 0 pixelre, vagy bármilyen távolságra mozgathatja őket az oldal tetejétől vagy bal és jobb szélétől (például: felső: 10 képpont: 10 menüpontot helyez a menübe a a webhely felső margója).

 5. Frissítse a fájlt, és élvezze a ragadós navigációs menüt

Ha nem szereti szórakozni a kóddal, pluginek segítségével ragaszthatja a menüket.

Megtanítottuk, hogyan hozhat létre ragadós navigációs menüt egyszerűen a CSS-kód sorának a témában történő megváltoztatásával. Bármennyire is könnyű ez, nem mindenki szereti átmenni a WordPress fájlokat, és magukat szerkeszteni. Ha ilyen ember vagy, vagy több ellenőrzésre van szüksége a menü felett, ne aggódjon. Könnyedén beállíthatja a menüt, és tapadóssá teheti plug-inek használatával. A cikk ezen részében megmutatjuk a legjobbakat.

UberMenu Sticky Extension

ÁR: 8 USD

UberMenu Sticky Extension

Az UberMenu Sticky Extension kiegészítő UberMenu plugin ami azt jelenti, hogy először telepítenie kell ezt a bővítményt a kiterjesztés működéséhez. A kiterjesztés mindent egyszerűvé tesz; a telepítés után készen áll arra, hogy a menüjét ragasztóssá tegye. Nem számít, hová helyezi a menüt, amint a felhasználó elkezdi görgetni, a menü az oldal tetején marad és könnyen elérhetővé tegye.

Annak biztosítása érdekében, hogy a mobil felhasználók hozzáférjenek a menü minden részéhez, a ragadós lehetőség kikapcsol, ha egy mobilkészüléket észlelnek. Nincs sok hozzád hozzá – nézd meg a bemutatót a hivatalos webhelyen, és ha már rendelkezik UberMenu-val, akkor menj tovább, és tedd ragacsosabban a menüdet.

myStickymenu

ÁR: Ingyenes
DEMÓ

myStickymenu

Ezt a bővítményt huszonhárom témában való felhasználásra tervezték. De ha kissé megcsípeli, akkor bármilyen témában felhasználhatja. Alapértelmezés szerint a téma navigációs CSS osztálya .navbar. Tehát ha más témában szeretné használni, meg kell találnia azt az osztályt, amelyet a témája használ a navigációs menü leírására és az osztály nevének megváltoztatására.

Ha a témája érzékeny, akkor a plugin is reagál. Ha többet szeretne módosítani, akkor szívesen írja be az egyéni CSS stílusokat, és még ragaszkodóbbá tegye a ragadós menüjét..

Sticky menü (vagy bármi más!) A görgetésnél

ÁR: Ingyenes

Sticky menü (vagy bármi más!) A görgetésnél

Ez a bővítmény lehetővé teszi, hogy a menüt tetejére tegye, és ragacsossá tegye. De nem csak ezt, a beépülő modul lehetővé teszi, hogy bármilyen elem tapadjon, csak a megfelelő választóval az elemhez. Ez azt jelenti, hogy ragaszthatja a logót vagy akár a teljes fejlécet az oldal tetejére, miközben a felhasználók görgetik az Ön weboldalát. Ahhoz, hogy minden működjön, egy kicsit ismeri a HTML-t és a CSS-t, hogy megtalálja a megfelelő választót.

Hogyan lehet eltávolítani a legfelső szintű menüelemeket a WordPress programból

Valószínűleg már tudja, hogy a WordPress nagymértékben testreszabható. Ha tudja, hogyan kell kódolni, vagy legalább megtalálni a megfelelő plugineket, átalakíthatja a háttérprogramot és az előlapot, és bemutathat egy egyedi weboldalt a látogatók és a szerzők számára is.

Ebben a részben megmutatunk egy egyszerű kódot, amely lehetővé teszi a felső szintű menüelemek eltávolítását a WordPress adminisztrációs oldalairól.

Az alább található kód eltávolítja az összes felső szintű menüelemet az összes felhasználó számára az adminisztrátorok helyett. Mielőtt folytatná, tudnia kell, hogy ez a kivonat csak a menüelemeket távolítja el, de ezek továbbra is elérhetők lesznek mindenkinek, aki ismeri a helyes beállítási oldal elérési útját. Ha teljesen korlátozni kívánja a hozzáférést bizonyos menüoldalakhoz, meg kell változtatnia a felhasználói képességeket.

Felső szintű menüelemek eltávolítása:

 1. Nyissa meg a function.php fájlt
 2. Másolja és illessze be a következő kódot:
 3. if (! current_user_can ('manage_options')) {
  add_action ('admin_menü', 'my_remove_menus', 999);
  }
  funkció my_remove_menus () {
  remove_menu_page ('index.php'); //Irányítópult
  remove_menu_page ('edit.php'); // Hozzászólások
  remove_menu_page ('upload.php'); //Média
  remove_menu_page ('edit.php? post_type = page'); // oldalak
  remove_menu_page ('edit-comments.php'); //Hozzászólások
  remove_menu_page ('themes.php'); //Megjelenés
  remove_menu_page ('plugins.php'); // plugins
  remove_menu_page ('users.php'); // felhasználók
  remove_menu_page ('tools.php'); // Tools
  remove_menu_page ('options-general.php'); //Beállítások
  }
 4. Változtatások mentése

Mivel ez a kód eltávolítja az összes felső szintű menüt, amelyet valószínűleg nem akar megtenni, bátran módosíthatja a kódot az Ön igényei szerint. Minden „remove_menu_page” sor felel egy oldal eltávolításáért (amelyet a zárójelben és a kódsor mellett található megjegyzésben írnak le). Egyszerűen adjon hozzá vagy távolítson el egy oldalt a menüből és mentse el még egyszer a változtatásokat.

Most, hogy megtanulta a felső szintű oldalak eltávolítását a menüből, érdemes eltávolítani csak a felső szint alatt található aloldalakat..

A WordPress 4 legfontosabb menübővítője

Miután elkezdte új webhelyének felépítését, előbb vagy utóbb menüre lesz szüksége. Létrehozhat egy szokásos menüopciót a WordPress alkalmazásban, de ha professzionálisabbat szeretne, akkor ismernie kell a HTML- és CSS-kódokat. Ez azt is jelenti, hogy időt töltenek annak érdekében, hogy mindent megtervezhessen, hogy tökéletesen működjön, és ugyanakkor gyönyörű legyen.

De ha gyorsabb megoldásra van szüksége, vagy egyszerűen nem tudja, hogyan kell kódolni a saját képzeletét, a WordPress lehetővé teszi néhány nagyszerű bővítmény telepítését, amelyek néhány kattintással csodálatos menüket készítenek. Különleges megrendelés nélkül itt találja a WordPress legjobb menübővítőit.

Uber menü

ÁR: 20 USD
DEMÓ

Uber menü

Több mint 43 000 eladással, A Uber Menu az egyik legnépszerűbb bővítmény a WordPress számára. Miután megnyitotta a demonstrációs oldalt és megnézte, hogy néz ki az ezzel a bővítménnyel létrehozott menü, meg fogja érteni, hogy miért olyan népszerű. És ha elkezdi felsorolni annak jellemzőit, akkor valószínűleg azt akarja magának.

Az Uber menüvel létrehozott menük érzékenyek és érintésre képesek lesznek a mobil látogatói számára. Készíthet gyönyörű elrendezéseket, és elhelyezhet ikonokat, képeket, videókat és térképeket a menübe. Az egész űrlap elhelyezhető egy almenüben, így létrehozhat egy kapcsolattartási űrlapot anélkül, hogy ehhez külön oldalt kellene hozzáadnia. A plugin nagymértékben testreszabható, és több mint 50 stílusbeállítással játszhatsz élő előnézettel. Automatikusan almenüket építhet a többi tartalomból, lapokat hozhat létre a menü alatt és még sok minden mást.

 • Dinamikus elem generálás
 • Lapok almenüi
 • Továbbfejlesztett felhasználói felület

Morph: Testreszabható WordPress menü

ÁR: 20 USD
DEMÓ

Morph

A Morph egy mobil eszközökhöz tervezett kiugró menü. De amint azt a demonstrációs oldalon láthatja, ha személyi számítógépén nyitja meg, az asztalon is nagyon jól néz ki.

E bővítmény használatával, elrejtheti a menüt, és egyszerű kattintással elhívhatja azt. A menüterületen létrehozhat egy standard legördülő menüt, hozzáadhat képeket, keresési gombokat, és az egész terület widgetizálható, ami azt jelenti, hogy beágyazhat bármit, amire szüksége van és szeretne. A plugin nagyon testreszabható, így kiválaszthatja a kívánt színeket, megváltoztathatja a kép magasságát, és elemeket adhat hozzá vagy távolíthat el az igényeinek. Ha mobil eszközökhöz fogja használni, akkor könnyen beállíthatja a felbontásokat, amelyekhez a menü jelenik meg.

 • Kiválóan működik asztali és mobil eszközökön egyaránt
 • Testreszabható elemek hozzáadása / eltávolítása
 • Bármely elem kiváltható

Hero menü

ÁR: 19 USD
DEMÓ

Hős menü

Akár egyszerű menüt, akár összetett „Mega menüt” szeretne, létrehozhat egyet a Hero Menü plugin segítségével. Minden létrehozott menü reagál, és bármilyen eszközön jól néz ki; ha egy megamenüt hoz létre, az elemek megjeleníthetők vagy elrejthetők, így nem kell aggódnia a kisebb képernyőkön megjelenő elrendezés miatt.

Az Android, iOS és a Windows Phone speciális érintéstámogatást kínál. Válassza ki a teljes vagy a rögzített szélességű navigációs sávot, ahol csak lehet könnyedén hozzáadhat további elemeket egyszerűen a drag and drop technikával. Jelenleg több mint 60 előre beállított színséma létezik, és Ön szabadon használhatja mindegyiket az ingyenes Google Fonts-ban. Tegye ragasztóvá a menüt, válassza az aktiválási távolságot … ez a nagyszerű plugin sokkal többet kínálhat, ezért feltétlenül nézd meg a CodeCanyon szolgáltatásai teljes listáját..

 • Húzza és vidd menü szerkezet-készítő
 • Készítsen egyszerű menüt vagy komplex megamenüt
 • Különleges mobil navigáció

Multi-X sáv

ÁR: 16 USD
DEMÓ

Multi X sáv

A Multi-X sáv egy moduláris plugin, amely lehetővé teszi, hogy gyakorlatilag bármit megtehessen a navigációs sávba. A menüpontok mellett, legfeljebb 8 elemet helyezhet el a bárban – függetlenül attól, hogy elérhetőségi űrlapot, keresési űrlapot, közösségi megosztási ikonokat, widget területet stb.

Két különféle téma közül választhat, valamint egyéni témát, ahol beállíthatja a saját színeit, miközben a színátmenet automatikusan kiszámításra kerül. A navigációs sáv rögzített vagy görgethető menüként helyezhető el. Ha fejlesztő vagy, akkor szeretné tudni, hogy van-e egy sor horog készen áll, ha új bővítményt szeretne létrehozni a Multi-X sávból. Ez a bővítmény sokkal többet kínál, ezért érdemes átnéznie a CodeCanyon összes funkcióját.

 • 8 beágyazott funkcionális modul
 • 2 színes téma + egyedi téma
 • Felső vagy alsó helyzet

A legjobb WordPress mobil menü plugins

Mindannyian tudjuk, hogy a technológia milyen messzire ment el. Az okostelefonok és a táblagépek elkerülhetetlenné váltak, és egyre több a mobil eszközök tulajdonosai. A WiFi hálózatok lefedik városunk minden részét, és ha nem létezik ilyen, akkor mobil szolgáltatóját mindig a szolgáltatón keresztül csatlakoztathatja az internethez. Mindez azt jelenti, hogy a mobil webes szörfösök száma nagyobb, mint valaha, és hogy webhelyet üzemeltetve kell vigyáznia rájuk..

Ha mobil webhelyet épít, vagy jobbat szeretne tenni, feltétlenül létre kell hoznia egy speciális mobil menüt, amely alkalmazkodik bármilyen képernyőmérethez, és lehetővé teszi a mobil felhasználók számára a navigációt.

A WordPress használatával ez a feladat nem olyan nehéz, mint gondolnád. Nem kell tudnia, hogyan kell kódolni, vagy hogyan kell beállítani a menüt. Csak egy pluginre van szüksége, amelyet könnyedén telepíthet és testreszabhat az igényeinek megfelelően.

Az útmutató ezen részében megmutatjuk a legjobb prémium pluginek néhányát, amelyek létrehozhatnak egy mobil menüt a WordPress webhelyéhez. Tehát görgessünk le és nézzünk meg.

Tapintható

ÁR: 18 USD
DEMÓ

Tapintható

Ez a prémium plugin tiszta mobil fejlécet fog létrehozni, amelybe beágyazott mobil menü tartozik. Az animációk nagyon egyszerűek és nagyon okosak és folyékonyak lehetnek az okostelefon képernyőjén. Tapintható, létrehozhat többszintű harmonikamenüt, készíthet egyszintű vízszintes menüt, amely elcsúsztatható, vagy létrehozhat egy widgetizált oldalsávot, amely repülhet a webhelyére.

Minden testreszabható, ami azt jelenti, hogy bármilyen színűre festetheti az elemeket, megváltoztathatja a hátteret, beállíthatja színeit, fedettségét és még sok minden mást. A menü rögzíthető vagy elhelyezhető teljesen. Ha még nagyobb ellenőrzést szeretne a mobil eszközök felett, beállíthat olyan felbontásokat, amelyekre ez a menü aktiválódik.

 • Több menütípus
 • Keresési funkciók
 • Rögzített / abszolút pozicionálás

TapTap

ÁR: 10 USD
DEMÓ

Tap-Tap

A TapTap lehetőséget ad arra, hogy egyedi mobil menüt hozzon létre a WordPress webhelyén. Amint az a demonstrációs oldalon látható, szinte bármit létrehozhat, amit elképzel, és a menük valóban szépen néznek ki. Ezzel a bővítménnyel, létrehozhat többszintű menüket, eldöntheti, hogy mely elemeket jeleníti meg, leírásokat adhat hozzá, vagy engedélyezheti az integrált keresési lehetőséget.

Két menügomb-kivitel és néhány animáció közül lehet választani. Menü pozíciója rögzíthető, vagy használhatja az abszolút pozicionálást. Válasszon háttérstílusokat, és játsszon számos stílussal, így tökéletesen illesztheti a menüt a témájához. Végül, de nem utolsósorban a TapTap lehetővé teszi a felbontások kiválasztását, amelyeken megjelenik. Mit lehet még többet szerezni a mobil navigációs menüből?

 • Többszintű menük
 • 2 menügomb tervezése és animáció
 • Rögzített / abszolút pozicionálás

Mobi

ÁR: 16 USD
DEMÓ

Mobi

A Mobi egy újabb egyszerű, mégis nagyszerű WordPress bővítmény, amely készen áll a mobil webhelyek segítésére. Ezzel a kiegészítéssel az érzékeny témád még jobb navigációt fog elérni. Miután létrehozott egy menüt a egy intuitív drag and drop menükészítő, elhelyezheti a webhely tetején vagy alján.

Az összes menüelem testreszabható, és szabadon hozzáadhat szociális média ikonokat a navigációs sávhoz. Több mint 700 ikon betűtípus van, és a Google Fonts egyikével befejezheti a tervét. Szükség esetén ellenőrizheti a felhasználók láthatóságát a vendégek és a bejelentkezett felhasználók számára.

 • Húzza és vidd testreszabás
 • A felső vagy az alsó menü elhelyezése
 • Felhasználói láthatóság a vendégek és a bejelentkezett felhasználók számára

Wah-menü

ÁR: 44 USD
DEMÓ

Wah Wah

A Wah-menü a dokkolható menü tökéletesen mobil webhelyek számára, kifejezetten az iPad touch navigációhoz. Ezzel a prémium pluginnel akár 8 menüpontot is felvehet, amelyek szépen illeszkednek a WordPress webhely oldalára.

Ha rákattint egy adott ikonra a menüben, megjelenik egy almenü, amely lehetővé teszi a HTML-t, a beágyazott videókat, a térképeket és nagyjából mindent, amit akar. A plugin nagymértékben testreszabható, ami azt jelenti, hogy 8 ékezetes szín közül választhat, lejátszhat menüszélességgel, ikonokkal, linkekkel stb. A menü létrehozása rendkívül egyszerű a WYSIWYG szerkesztővel. Akár a sötét, akár a világos témát választja, biztos lehet benne, hogy ez jól néz ki.

 • WYSIWYG szerkesztő
 • Almenük HTML, beágyazott videók stb. Támogatásával.
 • Ki vagy dokkolt állapot opció

Útvonalstílus menü

ÁR: 12 USD
DEMÓ

Útvonal stílusa

Ez a prémium plugin kissé különbözik a menü létrehozására szentelt szokásos pluginjától. Klasszikus menüsáv vagy oldalsáv menü helyett a Path Style Menu gombot hoz létre. Egy gomb aktiválása után egy körben megjelenik a gomb körüli menü, körben kibővíti a kívánt irányba, vagy akár ikonjait ívben rendezi.

Ha több menüszint létezik, akkor a gomb létrehoz egy vissza gombot, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy ismét menjenek a főmenübe. Rengeteg testreszabási lehetőség van, és menüt lehet létrehozni; egyszerűen használhatja a WordPress szabványos menüszerkesztőjét. Ha egyedülálló mobilmenüt keres, adjon esélyt az Ösvénystílus menüre.

 • Menü létrehozása a gomb körül
 • Nagyon testreszabható
 • Használja a szabványos WP menüt a menü szerkesztéséhez

Scrollnav

ÁR: 10 USD
DEMÓ

Scrollnav

Egy másik egyedülálló menübővítmény, amely kiváló funkciókat nyújt és nagyszerűen néz ki az Ön webhelyén. A Scrollnav körből áll, amely több menüopciót tartalmaz. A gomb közepén van egy honlap link, a felső link logikusan viszi az oldal tetejére, van egy keresőmező, egyéni menü és a kör egyéni link része.

Az egyéni menü elegendő helyet biztosít a teljes almenükkel ellátott menük létrehozásához, remekül fog kinézni, és nagy szükség lesz helyre a mobil webhelyén. Számos színsémát választhat, és mindent könnyű konfigurálni. Mindenképpen ellenőrizze a bemutató oldalt, hogy megnézze, hogyan működik ez a kis plugin.

 • Kör alakú gomb különböző funkciókkal
 • Egyéni menü és egyéni linkrész
 • Számos színséma

ScrollTo Menu

ÁR: 24 USD
DEMÓ

Görgessen a Menü elemhez

Ez az egyszerű prémium plugin hűvös oldalsáv-menüt biztosít Önnek, amelyet iOS és Android touch navigációhoz készítettek. Miután létrehozott egy menüt, olyan ikonokat mutat, amelyek az oldal másik oldalára mutatnak és automatikusan görgetnek.

Fontos ezt megjegyezni A ScrollTo nem teljes navigációs menü, de csak az azonos oldal másik részére görgeti. Választhat több mint 750 ikon közül, vagy használhatja saját képeit menüelemként, és további hely van a hirdetések számára. Ahhoz, hogy minden működjön, rendelkeznie kell alapvető HTML ismeretekkel, így követheti az utasításokat. Lehet, hogy még néhány percig tart az időd, de a végeredmény nagyszerű.

 • Touch-kompatibilis
 • Több mint 750 ikon + egyedi képek
 • Extra hirdetési hely

Következtetés

Reméljük, hogy eddig rájött, hogy nehéz menü nélkül üzemeltetni egy weboldalt. Még ha egy személyhívót is futtat, akkor továbbra is navigálni kell a szakaszok között. Tehát, amíg már itt van, szánjon időt a WordPress menü testreszabására és a lehető legjobb megoldás készítésére.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Liked Liked