Szöveg keresése és cseréje a WordPress programban

Szöveg keresése és cseréje a WordPress programban


Tudta valaha, hogy hibát követett el a WordPress-üzenet írása közben, csak hogy kiderítse, hogy nincs könnyű módszer keresni és helyettesíteni ezt a helyesírási hibát az egész bejegyzésben? Mi van, ha rossz szavakat, kifejezéseket vagy linkeket írt az elmúlt néhány hónapban? Sajnos a WordPress nem teszi lehetővé a szöveg egyszerű keresését és cseréjét, ám ingyenes beépülő modulokat fogunk mutatni Önnek, amelyek megóvhatják Önt a száz, ha nem ezer tipográfiai hiba manuális törléséről..

Keressen és cseréljen ki minden szöveget a WordPress-ben, és időt spóroljon meg a hozzászólások szerkesztésekor

Igen, a PHP és a MySQL hatékony eszközök, amelyek csak néhány sornyi kóddal vagy lekérdezéssel meg tudják oldani az ilyen dolgokat. De nem mindannyian kódolók vagyunk, és nem is kényelmesen szórakozni a kóddal. Tehát ezt csak kihagyjuk, és megmutatjuk a keresés és a csere egyszerű kezelésének a WordPress alkalmazásban.

 • Keressen és cseréljen szöveget a post szerkesztőben
 • Cseréljen ki minden szót a teljes WordPress webhelyen
 • Automatikusan hozzon létre hivatkozásokat a kulcsszavakból az összes cikkben

Keressen és cseréljen szöveget a postaszerkesztőben

Csakúgy, mint sok használt szövegszerkesztőben (mint például a Microsoft Word), a szöveget is meg kell keresnie és le kell cserélnie a WordPress szerkesztőben. Mivel ezt olvasta, valószínűleg felfedezte a WP szerkesztő hátrányait – nem rendelkezik ilyen funkcióval. Amint azt már a bevezetésben elmondtuk neked, hamarosan megmutatunk egy remek plugint a munkához

TinyMCE Advanced

ÁR: Ingyenes

A TinyMCE Advanced keresése és cseréje

A TinyMCE Advanced egy fantasztikus bővítmény, amely lehetővé teszi a WordPress Visual Editorban található gombok hozzáadását, eltávolítását és átrendezését. Mint gondoltam, a plugin egyik legfontosabb tulajdonsága a keresés és csere funkció.

Ha azt szeretné, hogy gyorsan megtalálja a szöveget az éppen írt bejegyzésben, és helyettesítse egy másik szöveggel, percek alatt beállíthatja a beépülő modult. Csak telepítse a TinyMCE Advanced szoftvert, aktiválja azt, és megkapja a gombot:

 1. Keresse meg a Beállítások -> TinyMCE Advanced
 2. Keresse meg a nem használt gombok listáját és keresse meg Keresse meg és cserélje ki
 3. Húzza a gombot a szerkesztő menübe
 4. Változtatások mentése

A négy lépés elvégzése után az új szolgáltatás készen áll a használatra. A keresés elindításához és a cseréhez a WordPress-ben meg kell kezdenie egy új üzenet írását (vagy egy régebbi szerkesztését), és ellenőriznie kell, hogy a hozzászólást a Visual Editor-ban nézi-e. Készen áll a szavak cseréjére?

 1. Keres Keresse meg és cserélje ki gomb a szerkesztő tetején
 2. Töltse ki a cserélni kívánt szöveget
 3. Írja be a szöveget a helyére
 4. Jelölje be, hogy szeretné-e egyeztetni a kis- és nagybetűket, és keresse meg a teljes szavakat
 5. Keresse meg, cserélje ki vagy cserélje ki az összeset

Ez az! Ahelyett, hogy manuálisan átnézné az adott bejegyzésben esetleg írt szavak ezreit, ez a fantasztikus bővítmény egy pillanat alatt elvégzi a helyzetet..

Könnyű volt, nem igaz? De mi van, ha ugyanazt szeretné megtenni az összes bejegyzésén és oldalán? Lehet, hogy meg akarja keresni és cserélni szeretne dolgokat megjegyzésekben vagy taxonómiákban? Ebben az esetben folytassa az olvasást, mert újabb pluginre lesz szüksége.

Keressen és cseréljen szöveget az egész WordPress-ben

Néha rájössz, hogy napok óta nyelvtani hibát követett el. Lehet, hogy hibásan írt valamit, talán egy említett szolgáltatás megváltoztatta a nevét, vagy frissítenie kell egy URL-t. Ne aggódj; ezt könnyen megváltoztathatja, és a probléma megoldásához nem kell futtatnia a MySQL lekérdezéseket.

Jobb keresés Cserélje le

ÁR: Ingyenes

Jobb keresés Cserélje ki a WordPress bővítményt

Ahogy ígértük, itt van egy másik ingyenes plugin, amely megment. Mivel valamit ki szeretne cserélni az egész WordPress rendszerben, ez a plugin lehetővé teszi az adatbázisokkal való munkát – anélkül, hogy kézzel kellene megnyitnia vagy módosítania az adatbázist.

A plugin telepítése normál és gyors. A Jobb keresés cseréje beépülő modul aktiválása után a szórakozás megkezdődhet.

Mielőtt bármilyen változtatást végrehajtana, készítsen biztonsági másolatot az adatbázisáról.

 1. Keresse meg a Eszközök -> Jobb keresés cseréje
 2. Írja be a keresett szöveget
 3. Írja be a helyébe lépő szöveget
 4. Válasszon táblázatokat, amelyeket a plugin érint

Mielőtt az adatbázisban ténylegesen megváltoztatná, javasoljuk, hogy hagyja el a Futtassa szárazon opció bejelölve. Ez az opció megmondja a pluginnek, hogy hajtsa végre a szükséges keresést, de nem fog változtatni. Használva Szárazon futás, megtudhatja, hogy egy adatbázis hány táblát és cellát érint, és kétszer is elgondolkozhat, mielőtt ténylegesen változtatna.

Ha készen áll a szöveg cseréjére, törölje a jelölőnégyzetet Szárazon futás lehetőséget, és élvezze, amit ez a csodálatos bővítmény fog tenni az Ön számára.

Legyen óvatos, amikor a 4. lépéstől választja meg a táblákat. Ha csak a hozzászólásain szeretne változtatni, válassza csak a lehetőséget wp_posts asztal.

Az adatbázisától függően a keresés és a csere funkció időt vehet igénybe a munka elvégzésében. Mielőtt elkezdené a pánikba jutást, tudnia kell, hogy a keresés futtatásakor időtúllépést és fehér képernyőket kell beszerezni, és helyettesíteni kell a pluginnal. Ebben az esetben keresse meg a Eszközök -> Jobb keresés csere -> Beállítások, és csökkentse a Max. Oldalméret érték.

Ha telepíti ezt a két ingyenes bővítményt, akkor pihenhet, és gond nélkül elkezdheti dolgozni az új cikknél. Akár csak egy cikkből kell keresnie és helyettesítenie a szöveget, vagy ezt meg kell tennie az összes bejegyzéséhez, hozzászólásához, stb., Tudnia kell, hogy a TinyMCE Advanced és a Better Search Replace plugins beépítették.

Ahelyett, hogy helyettesítenék őket, tudta, hogy könnyen elkészítheti a szavak listáját, amelyeket nem szabad megengedni a hozzászólások címeiben?

Kipróbálta a plugin-eket? Hogy szereted őket? Inkább a szöveg kézi cseréjét használja lekérdezések futtatásával, vagy esetleg egy másik plugint használ a feladathoz? Tudassa velünk az alábbi megjegyzésekben.

Cseréljen ki minden szót a teljes WordPress webhelyen

Miután több száz vagy akár több ezer különböző halmazt és felosztást gyűjtött össze, amelyek különböző kategóriákba vannak osztva, az egész adatbázis módosítása egyre nehezebbé válik. Ha valaha csak egy szót vagy a teljes kifejezést ki akarta cserélni minden egyes bejegyzésben, oldalon, címben, megjegyzésben stb., Akkor fejfájás érkezett, mert ez a feladat túl sok időt vagy műszaki ismereteket igényel tőled.

Mivel már használ egy WordPress blogplatformot, amely a kiterjesztéseiről (plugins) híres, amelyek lehetővé teszik, hogy gyakorlatilag bármit megtehessen, ez a probléma egyáltalán nem jelent problémát. Most telepíthet egy ingyenes bővítményt, és néhány kattintással kezelheti a szóváltoztatásokat.

Szócsere

ÁR: Ingyenes

Word helyettesítő a WordPresshez

A beépülő modul, amelyről beszélünk, Word Replacer néven ismert, és ingyenesen telepítheti, ha letölti a beépülő modult a WordPress lerakat webhelyről, vagy a beépülő modult megtalálhatja a WordPress keresésével:

 1. Keresse meg a Beépülő modulok -> Új hozzáadása
 2. “Szóhelyettesítő” keresése
 3. Telepítse és aktiválja a plugin-t
 4. Nyissa meg a beállítások oldalt, ahol a szavakat egyetlen kattintással lecserélheti

Ha valaha is használta a „Keresés és csere” elemet a Microsoft Word alkalmazásban vagy hasonló szövegszerkesztő alkalmazásban, akkor megismerheti ezt a bővítményt. Felhasználóbarát felülete lehetővé teszi, hogy gyorsan beírjon egy szót vagy a teljes kifejezést, amelyet meg akar cserélni, válasszon egy másik szót, amelyet hozzáad az eredeti szó / kifejezés helyett, és eldöntheti, hogy hol történnek ezek a változások..

A Word Replacer lehetővé teszi a szavak cseréjét a hozzászólásokon, az oldalakon, a hozzászólásokon, a címeken és még a bbPress fórum oldalain a 0.3 verzió óta.

Jó dolog ehhez a pluginhoz az, hogy például elkészíthet egy olyan rosszindulatú szavak listáját, amelyeket könnyen megcenzálhat a megjegyzésekben és a fórum oldalain, vagy megváltoztathatja azt az egy mondatot, amelyet esetleg helytelenül használt az elmúlt néhány hónapban. . És mindezt megteheti, ha egy szót / kifejezést csak egyszer gépel be a plugin beállításaiba, és a Word Replacer egy pillanat alatt megteszi a varázsát.

Egy másik jó példa arra, hogy a plugin képes-e a JavaScript hirdetésekre. Ha a hirdetés helyőrzőjét használta webhelyén, akkor most könnyen megmondhatja a Word Replacernek, hogy keresse meg azt a helyőrzőt, és cserélje le annak a tényleges JavaScript-kódnak a segítségével, amely megjeleníti a kívánt hirdetést. Miután úgy dönt, hogy megváltoztatja a hirdetést, egyszerűen változtassa meg a kódot a beállításokban anélkül, hogy aggódnia kellene a kód beillesztése helyett. Elég szép szolgáltatás egy ilyen egyszerű bővítményhez.

A Word Replacer valóban egy erős bővítmény, amely lehetővé teszi a WordPress teljes tartalmának egy helyről történő kezelését. Még ha nem is tervezi folyamatosan használni, a plugin valóban segít megváltoztatni ezeket a hibákat, és cenzúrázhatja azokat a rossz szavakat, amelyeket a hozzászólásokban vagy a fórum-oldalakon írtak. Mivel ez ingyenes, nem kell aggódnia, hogy pénzt veszít rajta – telepítse a plugint, és engedje el. Természetesen ne felejtsen el biztonsági másolatot készíteni a webhelyéről, mielőtt bármilyen szót lecserélne, mivel soha nem tudhatja, mikor jelentkezhet a hiba.

A szavak vagy a teljes kifejezések összekapcsolása a WordPress-ben nem lehet egyszerűbb. Cikk írása közben mindössze annyit kell tennie, hogy kiválaszt egy szót / kifejezést, és kattintson a link gombra, ahol beillesztheti a link rendeltetési helyét. Ha ismeri az alapvető HTML-t, hivatkozásokat is létrehozhat közvetlenül a szövegszerkesztőből, szükség esetén saját kódjának megírásával.

WordPress linkek

Noha a szó szerint történő összekapcsolás könnyű és nagyon szórakoztató lehet, ha lassan dolgozik egy új bejegyzés kidolgozásán, mi lenne, ha egy adott szót / kifejezést össze szeretne kapcsolni a teljes bejegyzés / oldalgyűjteményben?

Ha csak most kezdte meg a WP-alapú webhelyét, és csak néhány cikkel rendelkezik foglalkozni, akkor nem lenne probléma az összes manuális összekapcsolása. De mi van, ha úgy döntött, hogy egy szót összekapcsol az összes cikkben, és több száz ilyen van?

Hozzon létre linkeket meghatározott szavakból:

Függetlenül attól, hogy egy adott webhely nevét össze szeretné kapcsolni a saját URL-jével, vagy elindította-e a hivatkozási programot, és minden számítógépes szót hozzá szeretne kapcsolni a számítógépes eszközöket értékesítő hivatkozási webhelyhez, ez a funkció segít egy linkcímke beillesztésében a szóba / választott kifejezés.

 1. Nyissa meg a function.php fájlt
 2. Másolja és illessze be a következő funkciót:
 3. függvény link_words ($ text) {
  $ csere = tömb (
  'google' => 'Google',
  'számítógép' => 'számítógép',
  'billentyűzet' => 'itt vásárolhat billentyűzetet'
  );
  $ text = str_replace (array_keys ($ csere), $ csere, $ text);
  visszaküld $ szöveget;
  }
  add_filter ('the_content', 'link_words');
  add_filter ('the_excerpt', 'link_words');
  
 4. Cserélje a kulcsszavakat és a linkeket
 5. Változtatások mentése

Ahogy a kód példáiból látható, a cikkben található szavak vagy kifejezések helyettesíthetők. Lehetséges továbbá a szó / kifejezés cseréje és a link teljes megváltoztatása.

Miközben egyszerűen hozzáadhatja a linket a „számítógép” szóhoz, add hozzá a linket, és a „számítógép” szót „számítógépes rendszer” -re vagy bármi másra módosíthatja..

Noha ez a funkció segít felzárkózni az összes cikk mögött maradt anyagnál, ez alapvetően lényeges. Ha nagyobb irányítást szeretne a linkek felett, különösen ha hivatkozásokkal dolgozik, okosabb választás lenne az egyik speciális bővítmény használata..

Mivel a linkekkel már dolgozik, érdemes lehet utasítania a WordPress-t, hogy nyissa meg az összes külső linket új lapokon, vagy akár össze is kapcsolja a hozzászólásokat és oldalakat egy külső URL-címmel..

Következtetés

Ha éppen elindította a WordPress blogot, lehetetlennek tűnik a szavak keresése és cseréje. De ha néhány percet vesz igénybe ezen útmutató átnézésére, akkor megoldja a problémát, és a szöveg keresése és cseréje a WordPress-ben gyermekek játékának tűnik.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Liked Liked