Squarespace vs. WordPress Sammenligning 2020

Squarespace vs. WordPress


Uden tvivl er WordPress den mest populære webbygningsplatform i verden. Men som du sandsynligvis allerede ved, er det ikke den eneste. Forskellige andre platforme tilbyder også kraftfulde blogging og webværktøjer, og nogle af dem er ret gode konkurrenter. Og ligesom med alt andet i livet, er der fordele og ulemper ved at bruge WordPress og disse andre platforme.

I dag vil vi fokusere på Squarespace og sammenlign det med WordPress. For at undgå forvirring taler vi om den selvhostede version af WordPress.
Det har nogle meget markante variationer fra WordPress.com.

For at gøre det lettere at forstå forskellene har vi opdelt denne artikel i flere segmenter, der hjælper dig med at sammenligne WordPress og Squarespace hurtigere:

 • Enkelhed
 • Temaer og plugins
 • Indholdsstyring
 • Support
 • Omkostningerne
 • eCommerce
 • Sammenligningstabel
 • Hvilken skal du vælge?

Enkelhed

Når det kommer til at starte en ny blog, foretrækker de fleste af brugerne en enkel platform, der lader dem offentliggøre et nyt sted så hurtigt som muligt.

WordPress

Hvis det ikke var enkelt nok, WordPress ville ikke blive så populær i første omgang. Men når vi taler om den selvhostede version, tager det bestemt nogen tid at indhente alle terminologier og grundlæggende, før du selv kan oprette en blog. Mens mange valg er en god ting, kan snesevis af hostingsmuligheder og tusinder af temaer & plugins være for meget for en person, der lige er startet.

Efter et par dage tilbragt med WordPress tilpasser de fleste begyndere sig til platformen, og de har ingen problemer med at tilpasse blogs og skrive nye artikler.

Det kan dog altid være lidt mere enkelt, men det faktum, at det giver dig mulighed for at opgradere din begynders blog til den professionelle pengeindtægtsmaskine er en god nok grund til at bruge lidt ekstra tid på at lære mere om WordPress. Hvis du har brug for hjælp, har vi startet en ny WordPress indlæringsafdeling, som vil være din personlige guide.

Squarespace

Da alt omkring Squarespace er visuelt, gør det det meget mere begyndervenligt. Selvom du kan skabe et lignende miljø med WordPress, vil det tage tid og dygtighed at forberede græsset. Men med Squarespace får du brug af træk og slip-redigeringsprogram til at oprette sider helt fra starten.

Squarespace indeholder også et ganske mindre antal valg. Dette vil hjælpe begyndere med at tage hurtigere beslutninger, og det vil være lettere at lære. Men selvfølgelig, hvis du beslutter at opgradere din blog og tilpasse den mere detaljeret, vil du finde denne mangel på valg som et stort problem.

Temaer og plugins

For at tilpasse et websted skal brugere uden tekniske færdigheder bruge temaer og plugins til at tilpasse blogs. Hvordan står WordPress og Squarespace over for dette spørgsmål?

WordPress

WordPress tilbyder tusindvis af temaer og plugins, som du kan bruge gratis. For at være mere præcis er der mere end 40.000 plugins i det officielle arkiv, og du kan bruge dem alle uden beregning. Og dette er ikke slutningen – der er adskillige online markeder, der tilbyder premium-temaer og plugins til en bestemt pris. Så for hvert problem, du støder på, er der sandsynligvis et plugin, der kan løse det.

Desuden er tusinder af temaer designet til specifikke nicher. Det betyder, at uanset om du bygger en personlig blog, en fotografiportefølje eller et professionelt forretningssted, vil du finde et tema skræddersyet til dine behov.

WordPress-temaer

Da installation af temaer og plugins er meget ligetil, er den eneste tidskrævende opgave at finde det bedste tema eller det perfekte plugin til dit websted.

Squarespace

Hvis du vil udvide et websted ved hjælp af Squarespace, skal du tilpasse sig. Desværre tilbyder Squarespace et utilstrækkeligt valg af skabeloner og udvidelser. I modsætning til WordPress bliver du nødt til at nøjes med den tilgængelige løsning eller blot ignorere problemet og bede om support.

På den anden side repræsenterer dette begrænsede valg muligvis ikke et problem for nogle brugere. Hvis du ikke planlægger at udvide dit websted, og du er tilfreds med de tilgængelige muligheder med Squarespace, kan du slappe af og stoppe med at tænke på alle de andre tilgængelige udvidelser, som med WordPress. Undertiden er det at have færre muligheder bedre.

Indholdsstyring

Hvis du vil starte en ny blog, er det vigtigt, at platformen efter dit valg giver dig mulighed for frit at bevæge dig rundt i tekstredaktører. Er WordPress og Squarespace gode nok til bloggere?

WordPress

Utvivlsomt, WordPress er et kraftfuldt værktøj til bloggere og den bedste omkring. Det giver dig mulighed for at bruge både visuelle og teksteditorer, så du kan lide at skrive, og du kan stadig tilføj tilpasset HTML hvis det er nødvendigt. WordPress tager sig af dine artikler, så det gemmer automatisk dine fremskridt. Bare i tilfælde af, at der sker noget dårligt, kan du stole på WordPress når som helst. Det holder også revisioner, så hvis du beslutter, at du vil have det gamle afsnit tilbage på et tidspunkt, vil du være et enkelt klik væk fra at have det på siden.

Squarespace

uheldigvis, Squarespace er ikke så godt for bloggere. Der er ingen funktion, der gemmes automatisk, og platformen lader dig ikke bruge revisioner. Selvom der er kodeblokke, du kan bruge i Squarespace, giver funktionen dig stadig ikke mulighed for at køre din egen HTML eller CSS fra siden. For nogle bloggere kan dette være en afbryder.

Squarespace er ikke så godt med medier også. Mens WordPress giver dig mulighed for at genbruge billeder, som du uploadede tidligere, vil Squarespace tvinge dig til at uploade det samme billede igen, hvis du beslutter at genbruge det. Hvis du har en tendens til at bruge fotos regelmæssigt (som du burde), kan dette være et mareridt.

Support

Hvis du lige starter med WordPress eller Squarespace, er chancerne for, at du ikke er professionel på dette område. Så før eller senere har du brug for hjælp til platformen. Hvilken form for support får du med WordPress og Squarespace?

WordPress

Da du er vært for dit eget sted, er praktisk talt alt i dine hænder. Selvom der vil være nogle tekniske problemer, som dit hostingfirma skal løse for dig, vil der være mange flere problemer, som du bliver nødt til at løse på egen hånd eller leje fagfolk.

Support til gratis temaer og plugins er ret begrænset. Hvis noget går galt, kommer den eneste hjælp i form af supportfora og andre online ressourcer. Heldigvis, på grund af dets popularitet, findes der millioner af tutorials og artikler, der hjælper dig med at løse praktisk talt alle slags vanskeligheder. Hvis du bruger premiumprodukter, kan du forvente hjælp fra udviklerne, men det vil afhænge af hvert firma / individ.

Squarespace

Pladsstøtte

Ved at starte et websted med Squarespace, får du øjeblikkeligt adgang til professionel support. Der er et helt team af eksperter, der tager sig af systemet. Du har adgang til hele biblioteker med artikler, videoundersøgelser, live chat og e-mail-support. På samme måde som WordPress er der supportfora, hvor brugerne får mulighed for at diskutere problemer og funktioner.

Da Squarespace har et ganske mindre antal funktioner end WordPress, er chancen for, at noget fungerer, meget mindre. Da der ikke er titusinder af plugins, som du får installeret, vil der være færre kompatibilitetsproblemer i første omgang.

Omkostningerne

Mange mennesker tror, ​​at du kan få et websted gratis online. Selvom vi meget gerne vil fortælle dig, at det er sandt, har alt en pris. Så selv WordPress og Squarespace tvinger dig til at åbne dine tegnebøger.

WordPress

Ja, du har hørt det rigtigt – WordPress er gratis. Men det er kun sandt for selve platformen. Du er gratis at downloade WordPress, ændre filer, installere gratis plugins og temaer og gøre hvad du vil med dem. Men før du kan vise et websted for mennesker over hele verden, skal du betale for hosting. Der er nogle gratis muligheder, selv når det kommer til hosting, men vi foreslår, at du springer dem helt over.

Stadig kan du finde hosting og et domæne for så lidt som få bukke pr. Måned. Det er klart, du kan ikke forvente meget for den pris, men det vil få dit websted til at køre.

At bruge penge stopper ikke her. Selvom det er muligt at køre et websted uden at bruge en ekstra cent, vil du sandsynligvis købe et nyt tema eller et eller to plugins, der giver dig mulighed for at have en bestemt funktion på webstedet eller bare gøre det smukkere. Hvis du beslutter at ansætte vedligeholdelses fyre til at hjælpe dig eller få en programmør til at udvikle noget specifikt, vil omkostningerne fortsætte med at stige. Tror du stadig, at WordPress er gratis?

Squarespace

Hvis du ønsker et personligt websted, bliver du nødt til at betale $ 12 månedligt for den konto, der ikke inkluderer så meget, for at være ærlig. For den pris får du oprette op til 20 sider, gallerier og blogs med ubegrænset båndbredde og to bidragydere. Hvis du vil opgradere kontoen til en forretningskonto, hvor du får ubegrænsede muligheder, koster det dig $ 18 pr. Måned.

eCommerce

Ønsker du at forberede en online butik til salg af produkter og tjenester? I så fald skal du være ekstra forsigtig, når du vælger den rigtige platform til at starte din e-butik.

WordPress

WordPress giver dig mulighed for at bygge online butikker på egen hånd. Flere populære plugins kan omdanne dit websted til et e-handelssystem uden meget viden om det. Du kan oprette en hel butik med et tema efter dit valg og et par plugins, der udvider WordPress’s standardfunktioner. Ja, det vil tage lidt tid og tutorials, indtil du får alt i orden, men bare det at selv begyndere kan åbne en ny online butik er spændende.

Det populære CMS giver dig mulighed for nemt at integrere PayPal, Stripe, 2Checkout, Google Checkout, Payoneer, Skrill og Bitcoin.

Der er også plugins, der hjælper dig med tilknyttede programmer. Hvad mere har du brug for en enkel butik?

Squarespace

Desværre er Squarespace ret begrænset her. Til at begynde med giver det dig mulighed for det Brug bare Stripe til betalingsbehandling hvilket vil afvise mange brugere. Ikke kun at Stripe ikke er så populær som PayPal, men det er begrænset til et par lande.

Derudover har Squarespace sat en grænse for, hvor mange produkter du får til at sælge fra dit websted. Hvis du ønsker at åbne en lille butik, vil dette være helt fint, men at kende til begrænsningen kan være udmattende. Hvad hvis du tilfældigvis har flere kunder end forventet?

Sammenligningstabel

WordPress

Squarespace

Enkelhed:Begyndervenlig med en indlæringskurvePerfekt til begyndere
Temaer og plugins:Titusinder af udvidelserMeget begrænsede valg
Indholdsstyring:Revisioner, automatisk gemme, brugerdefineret HTML …Ingen revisioner, automatisk gemme eller brugerdefineret HTML
Support:Fællesskab, betaler for støtteProfessionelt supportteam
Omkostningerne:Fra et par bukke pr. MånedFra $ 12 per måned
eCommerce:Stort udvalg af mulighederMeget begrænsede muligheder

Hvilken skal du bruge?

Men til sidst skulle valget ikke være så svært at tage. Det er helt åbenlyst WordPress slår Squarespace i stort set alle områder. Det har flere funktioner, giver dig meget mere frihed og kontrol over din blog.

Hvis du er seriøs med at starte et nyt websted eller en personlig blog, Vi anbefaler kraftigt at hente WordPress og går med den selvhostede version. Det vil tage lidt mere tid at lære om det, men det vil betale sig i det lange løb.

Anbefalet læsning: Sådan flyttes din blog fra Squarespace til WordPress

På den anden side, hvis alt hvad du ønsker er et simpelt websted, der ikke generer dig med masser af valg, du skal foretage på ugentlig basis, og du vil sikre dig, at support altid vil være der for dig, kan Squarespace være lige god nok.

Vi vil altid anbefale WordPress over Squarespace, men det er tid for dig at vælge. Hvis du har spørgsmål, og du stadig ikke er sikker på platformene, så fortæl os det ved at forlade kommentaren nedenfor. Hvad er dine meninger om WordPress vs. Squarespace?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map