Slik finner du raskt og redigerer kode fra temaer og plugins

finne redigere-wordpress-code.png


Det kan være enkelt å jobbe med WordPress. Sammenlignet med mange andre innholdsstyringssystemer er det virkelig enkelt. Selv om du ikke har noe med kode eller design å gjøre, kan du fremdeles opprette WordPress-bloggen din, og du kan begynne å skrive og publisere innhold i løpet av få minutter. Hvis du trenger å utvide WordPress-bloggen din, kan du gjøre det ved å installere noen av de millionene plugins og temaer som er tilgjengelige på Internett.

Men hvis du blir litt mer alvorlig om nettstedet ditt, vil du før eller senere måtte tilpasse en ting eller to. Uansett hvor bra tema eller plugin er, hvor mange alternativer får du med det, det er rett og slett ikke mulig å gjøre alt redigerbart. For eksempel vil du kunne endre en tittel og noen viktige knapper, men hvordan gjør du en endring hvis et bestemt element ikke kan endres via Customizer og alternativets tema / plugin? Du modifiserer det selv.

Avhengig av hvor mye du vet om WordPress, kan endring av filer være en to-minutters jobb, eller det kan krasje hele nettstedet ditt etter å ha brukt timer på tilpasning. Før du begynner å endre filene, må du forsikre deg om at du er klar over hva du gjør, og at du alltid har en sikkerhetskopi plassert i en mappe utenfor serveren din..

Hvis du har bestemt at det er tid for modifikasjoner, kan du bli sittende fast på et første trinn – å finne riktig fil der koden ligger. Siden WordPress består av dusinvis av forskjellige filer, kan en nybegynner ha problemer med å finne dem. WordPress-utviklere har ikke noe problem med det fordi de allerede vet det Mal hierarki utenat. Men hvis du ikke er så interessert i koding, bør du vite om disse programtilleggene som kan hjelpe deg mye.

Hva filen

PRIS: Gratis

Hva filen

Når du har kommet bak ideen om at forkortelsen for denne plugin-en er WTF, vil du se hvor kult plugin-en egentlig er. Når du har installert og aktivert den, oppretter What File-filen et enkelt menyelement direkte på verktøylinjen, rett ved siden av brukernavnet og det kule bildet. Hvis du nå åpner en side på nettstedet ditt, kan du holde musepekeren over menyelementet Hva Filen og pluginen vil fortelle deg hvilke maldeler som er brukt til å opprette den aktuelle siden..

Plugin-enheten lar deg klikke på malnavnet som deretter fører deg til redigeringssiden. Selv om dette kan være flott å gjøre små endringer, må du være veldig forsiktig hvis du redigerer malfiler direkte fra WordPress.

Som du allerede ser, er plugin-modulen ganske grei, men det kan hjelpe deg med å identifisere maldeler som du vil endre raskt. Resten er opp til deg. Derfor ønsker vi å introdusere en annen gratis plugin som kan hjelpe deg enda mer.

Streng Locator

PRIS: Gratis

Streng Locator

Når det ikke er nok å finne riktig mal, er String Locator her for å hjelpe. Se for deg at du vil endre et spesifikt HTML-element i temaet ditt eller hvilken som helst plugin du har installert. Du kan raskt finne elementet ved å inspisere det gjennom nettleseren din, men du vil fremdeles ha problemer med å finne ut filen som gjengi elementet. Siden du nå jobber med tilpassede temaer og plugins, kan filer ha forskjellige navn enn det du er vant til. En utvikler kan ha plassert en kode i en egen fil for å gjøre ting enklere for videre utvikling, og du kan sitte fast ved å søke i koden gjennom hundrevis av filer. I stedet kan du bruke String Locator.

Hvis du velger å bruke denne pluginen, trenger du ikke å bekymre deg for hvilken mal som brukes til å produsere den aktuelle strengen du søker etter.

Enten du søker etter et ord, en hel frase eller et stykke kode, vil denne pluginen kunne finne det.

Alt du trenger å gjøre er å navigere til Verktøy -> Strengelokator og begynn å søke. Plugin-filen vil da skanne gjennom alle tema- og plugin-filene du har installert, og den finner søkeordet. Du kan til og med velge det spesifikke temaet / plugin som pluginen skal søke gjennom.

Etter at du har trykket på Søk-knappen og tillatt noen sekunder for String Locator å utføre sin magi, viser resultatene deg strengen, filen der den befinner seg og et linjenummer. Plugin-enheten lar deg redigere den spesifikke filen, og den vil umiddelbart fremheve søkefrasen!

Nå kan du endre hvilken som helst del av hvilket som helst tema / plugin, du kan oversette de hardkodede delene av dem og du kan glemme manuell skanning gjennom filer som er ukjente for deg.


Selv om disse WordPress-verktøyene kan hjelpe deg mye, foreslår vi fortsatt at du tar vare på nettstedet ditt. Hvis du ikke er helt sikker på hvilke endringer du gjør, må du sørge for at du alltid har en ny sikkerhetskopi og vurder å ansette en profesjonell for å gjøre jobben for deg. Vær også oppmerksom på at mange utviklere ikke vil kunne hjelpe deg hvis du gjør feil ved å endre et tema eller en plugin på egenhånd.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map