Slik endrer du forfatteren i WordPress og Best Author Plugins

Tilpass forfatteropplevelse på et WordPress-nettsted med disse 8 tips og triks


Selv om WordPress i dag er et kraftig og allsidig innholdsstyringssystem som er i stand til praktisk talt hva som helst, brukes det fortsatt mest som en bloggplattform. Selv om en blogg bare er en del av nettstedet ditt, må du ha minst en forfatter som vil skrive nytt innhold. Men sjansen er at du vil ha flere forfattere som også vil få litt ekstra hjelp fra gjestebloggere hvis det er noe du vil gjøre.

Hvis du arbeider med forfattere på WordPress-nettstedet ditt, er det bare normalt at du ønsker å gjøre bloggen til et bedre sted for dem. På grunn av det har vi utarbeidet flere opplæringsprogrammer som vil hjelpe til med å tilpasse WordPress-bloggen din når det gjelder forfattere. Dette er hva du vil lære i denne guiden:

 • Hvordan endre standard forfatterpermalink
 • Viderekoble forfatterarkivlenke til en annen side
 • Endre forfatter av et innlegg uten å opprette flere brukere
 • Forfattere kan få innleggene sine stylet annerledes
 • Se de beste forfatterens biografiplugins
 • Send e-postforfattere når artiklene deres blir publisert
 • Lag en tilpasset toppliste med forfattere på bloggen din
 • Vis forfatterstatistikk i en widget

Som navnet allerede antyder, er permalinks permanente lenker, dvs. nettadresser som fører til innlegg, kategorier, forfattersider og så videre. Du kan enkelt sette opp grunnleggende permalinkstruktur i generelle innstillinger for WordPress, men hvis du vil endre en permalink for forfattersider, må du gå litt mer inn på detaljer.

Det kan være forskjellige grunner til å endre standard forfatter sidesluggen. Bare for et eksempel, hvis du jobber på en webside for en restaurant hvor du vil at kokkene dine skal ha sine egne sider og hvor de kan skrive personlige blogger (om mat forhåpentligvis), vil du endre permalinkstrukturen. Hvis du har satt opp alt for å gå sammen med restauranten din, hvorfor ville du ikke endre “forfatter” til “kokk”?

Ikke bare dette vil se mye mer profesjonelt ut, men det kan faktisk hjelpe deg med SEO og få tilbake mye mer relevante søkeresultater for potensielle besøkende.

Du har kanskje en helt annen grunn til å skifte basissnegle, men vi holder oss til kokkene våre (ja, vi var sultne når vi skrev dette, og vi tenker på kjøkkenet stort sett hele tiden) for å vise deg hvordan endre funksjonen:

Endre standard forfatterpermalink:

 1. Åpne funksjoner.php-filen
 2. Kopier og lim inn følgende:
 3. funksjon tilpasset_author_base () {
  global $ wp_rewrite;
  $ author_slug = 'kokk'; // endre dette til hva du vil
  $ wp_rewrite-> author_base = $ author_slug;
  }
  add_action ('init', 'custom_author_base');
 4. Endre $ author_slug til hva du vil vises i stedet for “forfatter” på de personlige sidene
 5. Lagre endringer
 6. Navigere til Innstillinger-> Permalinks
 7. Klikk på “Lagre endringer” uten å gjøre endringer på innstillingssiden

Aaaand, du er ferdig! Nå kan du navigere til en side ved å bruke de nye permalinkene.

Etter vårt eksempel vil ny forfatterpermalink se slik ut: http://www.firstsiteguide.com/chef/gordon.

Som standard vil WordPress arkivere innleggene dine og organisere dem av forfattere. I et miljø med flere forfattere kan dette være veldig nyttig – ved å klikke på forfatterens navn som vanligvis finnes øverst eller på bunnen av innlegget, blir du omdirigert til arkivsiden som viser alle innlegg skrevet av den personen..

Men hva om du er en forfatter? Det betyr at en lenke til arkivsiden din fører til den samme bloggen du allerede har på hjemmesiden eller bloggsiden din (avhengig av nettstedets organisasjon), og det er ikke noe fornuftig I stedet kan det hende du vil omdirigere brukerne dine til en annen side – for eksempel “Om meg” -siden der du kan fortelle de besøkende mer om deg selv eller gi litt ekstra informasjon om innleggene, virksomheten eller hva du måtte ønske deg..

Du kan gjøre det enkelt med bare noen få kodelinjer:

 1. Åpne features.php-filen
 2. Kopier og lim inn følgende funksjon:
 3. add_filter ('author_link', 'redirect_link');
  funksjon omdirigering_link () {
  return home_url ('om-oss');
  }
 4. Endre siden på 4th linje til hvilken som helst side du ønsker
 5. Lagre endringer

Og det er alt det er. Etter at du har lagret endringer, alle som klikker på linken til forfatternavnet blir omdirigert til siden du har spesifisert i koden. I vårt eksempel vil du bli omdirigert til http://www.firstsiteguide.com/about-us.

Selv om denne metoden vil omdirigere deg til en ny side når du klikker på koblingen til forfatterarkivet (navnet på forfatteren), vil det å angi hele URLen fremdeles føre deg til standardarkivsidene. Hvis du manuelt navigerer til www.yourdomain.com/archive/john for eksempel vil lenken fremdeles vise alle Johns innlegg. Du kan la det være slik at hvis du fremdeles vil ha arkivsidene dine tilgjengelige, eller du kan omdirigere hele URLen også.

Endre forfatter av et innlegg uten å opprette flere brukere

Når det gjelder å skrive nye artikler, vil de fleste starte med å skrive utelukkende på egenhånd. Det vil sannsynligvis gå måneder før de bestemmer seg for at det er på tide å ansette flere forfattere som vil hjelpe dem med å lage interessant materiale for nettstedet. Det har ikke noe å si om du har en lojal forfatter, eller at det er mange titalls bidragsytere som har skrevet mer enn ett stykke, du har sannsynligvis opprettet kontoer for dem alle og latt dem legge inn stoffet sitt direkte i innlegg og sider.

Noen ganger trenger du en artikkel som forfatterne dine ikke kan skrive. For eksempel kan du ha et sponset innlegg som kan hjelpe deg med å tjene penger, som du vil ha en annen forfatter til. Det vil også være tidspunkter der en person bare trenger å legge ut en artikkel på nettstedet ditt.

Hvis det er tilfelle, er det ikke nødvendig å opprette de ekstra WordPress-kontoene bare for å vise et innlegg. I stedet kan du overskrive ditt eget eller et av forfatterens navn og vise det nye navnet bare i det samme innlegget. Hvis du vil ha mer kontroll over det, kan du se på plugin som lar deg administrere gjesteforfattere og tilordne flere forfattere til en artikkel.

Forbered funksjonen:

For å gjøre det, viser vi deg hvordan du kan hacke de tilpassede feltene og overskrive forfatteren med et museklikk:

 1. Åpne funksjoner.php
 2. Kopier og lim inn følgende kode:
 3. add_filter ('the_author', 'guest_author_name');
  add_filter ('get_the_author_display_name', 'guest_author_name');
  
  funksjon guest_author_name ($ name) {
  global $ post;
  $ author = get_post_meta ($ post-> ID, 'forfatter', sant);
  if ($ forfatter)
  $ name = $ forfatter;
  returner $ navn;
  }
 4. Lagre endringer

Endre forfatter via tilpassede felt:

Etter at du har gjort endringene i filen, er du klar til å endre forfatteren til bestemte innlegg. Som vi allerede nevnt ovenfor, vil dette bli gjort ved å legge til et tilpasset felt i innlegget:

 1. Åpne et innlegg du vil endre forfatter for
 2. Naviger til tilpassede felt
 3. Legg til et nytt felt og navngi det som “forfatter.”
 4. Skriv inn navnet på forfatteren i verdifeltet
 5. Lagre endringer

Endre forfatter via tilpassede felt

Når du har trykket på oppdateringsknappen eller publisert innlegget, vil funksjonen se etter det tilpassede feltet, og hvis det blir funnet, vil funksjonen automatisk endre forfatterens navn til det som finnes i verdifeltet.

Ganske et praktisk hack, var det ikke?

Forfattere kan få innleggene sine stylet annerledes

Mens du blar gjennom forskjellige nettsteder, kan det hende du har opplevd nettsteder som har innlegg stylet annerledes. Selv om innleggene kan styles ut fra forskjellige forhold (for eksempel kan du endre utseendet til bare det siste innlegget i bloggrullen din), men en populær måte å style innleggene dine på er basert på forfattere.

På noen nettsteder kan du ha sett at hver forfatter har sin egen farge på posten, en annen kant eller en annen lenkefarge. I et miljø med flere forfattere kan dette være en fin idé.

Leserne dine kan finne innlegg fra favorittforfatterne lettere og alt kan se veldig bra ut hvis du ikke overdriver stylingen; du vil ikke at bloggen din skal se ut som et sirkus … å, vel, hvem skal vi dømme, du kan selvfølgelig gjøre hva du vil, selvfølgelig.

På grunn av dette vil vi ikke style innleggene dine, men i løpet av de neste linjene er vi i ferd med å vise deg koden som vil utføre stilene for deg. Så la oss begynne.

Før du kan style innlegg på en annen måte, må du fortelle WordPress-en om å finne forfatterens fornavn.

Finn forfatternavn:

 1. Åpne index.php-filen eller hvilken som helst som inneholder loopen
 2. Før sløyfen, må du sette inn denne linjen med kode:
 3. 
  
 4. Lagre endringer

Nå vet WordPress hvordan du skal lese forfatterens fornavn, og du er klar til neste trinn. Etter at du har opprettet $ forfattervariabel og bedt WordPress om å plassere forfatterens fornavn i det (navnet som vil bli plassert i variabelen er fornavnet som kan endres i brukerprofilinnstillingene), må du plassere variabelen i post_class code.

Denne koden bør settes inn i loopen:

 1. Åpne index.php-filen eller filen du har brukt i de foregående trinnene
 2. Finn DIV-elementet som inneholder post-id i seg selv, og erstatt linjen med følgende:
 3. >
 4. Lagre endringer

OK, du er ferdig med å forberede torva for stylinginnlegg for forfatterne dine, og den morsomme delen kan begynne. Det er på tide å åpne CSS-filen og definere CSS-regler for hver bruker. Hvis du husker, ba vi WordPress om å finne forfatterens fornavn og bruke det som en klasse. Det betyr at du må navngi klassene dine deretter. Vær forsiktig – fornavn er store og små bokstaver, så “John” vil ikke være det samme som “john”.

Hvis du har utarbeidet navnene, kan du fortsette.

Stilinnlegg:

 1. Åpne stil.css-filen
 2. Legg til nye klasser med brukernavn. Hvis du for eksempel har to forfattere, John og Jennifer, vil CSS-koden se slik ut:
 3. .John {
  farge: blå;
  }
  .Jennifer {
  fargen rød;
  }
 4. Lek rundt med stylingen din. I dette eksemplet har vi endret farge på innlegget deres, men som du allerede burde vite, er CSS et veldig kraftig verktøy som lar deg gjøre praktisk talt hva som helst – fra å endre farger og størrelser til til og med å animere objekter.
 5. Lagre endringer

Det er det. Du kan nå laste inn blogrollen din og se hvordan endringene trer i kraft. Ta gjerne tid og stilinnlegg pent … åh, her går vi igjen; du kan style innleggene dine slik du vil (men gjør dem vakre).

Beste forfatterbiografiplugins for WordPress

På slutten av nesten hvilken som helst blogg du har kommet over, har du sannsynligvis lagt merke til at det er litt kort info om forfatteren. Informasjonen blir vanligvis presentert i en enkel boks der et bilde, navn og få personlige detaljer blir presentert.

Ved å plassere forfatterens biografi i en artikkel, kobler du til de besøkende, og du gir dem en sjanse til å vite minst noe om personen som skrev artikkelen. Du gir dem en sjanse til å få kontakt med forfatteren og ha en enda bedre forståelse av innholdet.

Ikke bare det; forfatter biografi plugins kan tillate besøkende å finne alle artikler skrevet av en bestemt person og å kontakte ham via e-post eller sosiale nettverk.

Det har ikke noe å si hva som er årsakene til å plassere en av forfatterens biografiplugins på nettstedet ditt. I denne artikkelen skal vi vise deg noen av de beste utvidelsene som vil hjelpe deg å gjøre nettopp det.

Sexy forfatter Bio

PRIS: Gratis
DEMO

Sexy forfatter Bio

La oss starte listen med en gratis plugin som definitivt vil tiltrekke deg navnet sitt – hvem vil ikke ha en sexy forfatterbio for seg selv? Plugin-en oppretter en boks som støtter en eller flere forfattere. Det er responsivt, noe som betyr at du ikke trenger å bekymre deg for å endre størrelse på siden der biografien din vises. Plugin-en kan vise opptil fem ikoner på sosiale medier som kan koble til forfatterens Facebook-sider og mange flere sosiale mediesider du kan velge mellom.

Med Sexy Author Bio kan du tilpasse mange av funksjonene slik at du kan endre gravatarikonstørrelser, skriftstørrelse og farge, bakgrunn og mye mer. Når du har opprettet bioboksen din, vil du få en kortkode som du kan plassere hvor som helst du vil at din sexy biografi skal vises.

 • Opptil 5 ikoner for sosiale nettverk
 • Mottakelig
 • passelig

Fanciest Author Box

PRIS: 18 dollar
DEMO

Fanciest Author Bio

Denne premium plugin er et godt valg for de av dere som ønsker mer kontroll over forfatterbiografien. Enten du trenger å vise din egen biografi, eller om du har mer enn én forfatter, får pluginen deg dekket. Det ser fint ut og den kan vise forskjellige widgeter som lar deg få kontakt med publikum og øke konverteringene. Blant selve biografifanen og flere sosiale nettverksikoner du kan plassere i boksen, står du fritt til å legge til de siste forfatterinnleggene og en tilpasset HTML som du kan tilpasse til dine behov.

Plugin-en leveres med en fargevelger slik at du kan fargelegge widgetene dine. Det fungerer automatisk, noe som betyr at du bare må velge hvor du vil at boksen skal vises (for eksempel før eller etter et innlegg / side). Det er en RSS-feedforfatterboks, pluginen er oversettelse og retina klar, har tilfeldige forfatterinnlegg for widgets, lat belastning og mye mer.

 • Ulike tilpassbare widgeter
 • Ikoner for sosiale nettverk
 • Tilpasset HTML-fane

Enkel forfatterboks

PRIS: Gratis

Enkel forfatterboks

Du kan få et bilde av denne pluginen bare ved å lese navnet – den er enkel, ren og enkel å bruke. For dere som ikke trenger for mye fra en biografiplugin, Enkel forfatterplugin kan være et godt valg. Det skaper en stilfull og moderne utseende biokasse for forfattere der du får vist forfatterfoto (gravatar), 30 sosiale nettverksikoner å velge mellom og selvfølgelig et sted for en kort biografi.

Plugin-enheten er responsiv, noe som er en flott ting for mobilsiden din, og du kan angi en effekt som vil rotere boksen ved musoverføring. Plugin-en kan tilpasses, slik at du enkelt kan gjøre det til en del av temaet ditt, men du må vite at det bare kan plasseres på slutten av hver artikkel – det er ikke noe alternativ å inkludere boksen på toppen av innlegget ditt eller i en sidefelt / bunntekst som widget.

 • Enkelt, stilig og moderne
 • Responsiv og tilpassbar
 • Kan bare vises på slutten av et innlegg / en side

Send e-postforfattere når artiklene deres blir publisert

Når du er en administrator eller forfatter med privilegiet å publisere dine egne innlegg, trenger du ikke ha noen ekstra varsler om det – du har nettopp publisert ditt eget innlegg, ikke sant? Men hvis du er en forfatter / bidragsyter uten de privilegiene, og du ikke er logget inn på WordPress-administratoren hele tiden, slik at du ikke kan se statusen til innleggene dine, ville det være fint å motta en melding når innlegget til slutt går live.

I stedet for å tenke på å sende en privat melding til en forfatter hvis tekst er godkjent eller korrekturleset, kan du automatisere hele prosessen.

Det finnes utallige plugins som kan hjelpe deg med å kontrollere det, men i denne korte opplæringen er vi i ferd med å vise deg en enkel funksjon som vil sende e-post i stedet for deg.

La oss lage en enkel funksjon som vil finne forfatteren av innlegget, e-posten hans, posttittelen og sende e-posten etter at innlegget er publisert uten ekstra forhold.

 1. Åpne funksjoner.php
 2. Kopier og lim inn koden:
 3. funksjon wpr_authorNotification ($ post_id) {
  $ post = get_post ($ post_id);
  $ forfatter = get_userdata ($ post-> post_author);
  $ melding = "
  Hei der ". $ Author-> display_name.",
  Innlegget ditt, ". $ Post-> post_title." har nettopp blitt publisert. Du kan nå besøke din egen tekst og glede deg over den som er innebygd i nettstedet! ";
  wp_mail ($ author-> user_email, "Artikkelen din har blitt publisert", $ melding);
  }
  
  add_action ('publish_post', 'wpr_authorNotification');
 4. Endre teksten til meldingen
 5. Lagre endringer

Hvis du ikke vil at alle skal bli varslet om innlegget, kan du sjekke om brukerrollen og utføre koden bare hvis for eksempel forfatteren har en bidragsyterrolle eller et spesifikt brukernavn.

Du kan for eksempel sende e-posten som varsler en bruker om innlegget bare hvis den brukeren er John:

if ($ forfatter = 'John') {
add_action ('publish_post', 'wpr_authorNotification');
}

Hvis du vil ha mer kontroll over å varsle brukerne dine, kan du se hvordan du automatisk gir beskjed til medlemmene om de nye innleggene dine ved å bruke en plugin. Sammen med det kan du la WordPress varsle deg om eventuelle innleggsendringer.

Lag en tilpasset toppliste med forfattere på bloggen din

Når det er flere forfattere på et nettsted, er det viktig å la folk bla gjennom forskjellige artikler skrevet av forskjellige forfattere. Derfor har WordPress allerede implementert funksjonen som sorterer postarkiver for hver forfatter.

I denne korte opplæringen skal vi vise deg å lage en toppliste med forfattere ved å vise en enkel liste på sidefeltet..

Noen ganger vil du opprette en toppliste med forfatternavn og vise den i sidefeltet. Selvfølgelig vil du ikke gjøre det manuelt ved å telle forfatteres innlegg eller sortere dem alfabetisk. Heldigvis er WordPress klar for å sortere forfattere på nettstedet ditt, noe som betyr at du ikke har noen problemer med å lage listen. Den grunnleggende funksjonen ser slik ut:

Hvis du bruker denne funksjonen, vil WordPress som standard vise alle forfattere og sortere dem etter navnet. Dette kan være godt nok hvis du vil vise en enkel liste over alle forfatterne som jobber på nettstedet ditt, men hva om du ville sortere dem annerledes? Kanskje du ønsket å vise forfattere med flest innlegg eller bestille dem via e-postadresse på kontaktsiden?

Forfatter toppliste

I så fall vil du ønsker å fokusere på $ args variabel som lagrer en rekke parametere som du enkelt kan endre. Hvis du vil lære mer om funksjonen og alle parametrene, bør du gå til WordPress Codex-side dedikert til wp_list_authors funksjon.

Lag den øverste listen over forfattere:

I de følgende linjene skal vi vise deg a funksjon som sorterer forfattere etter antall innlegg og viser bare topp 10:

 1. Åpne sidefeltet.php
 2. Kopier og lim inn følgende funksjon:
 3. 'POST_COUNT',
  'order' => 'DESC',
  'nummer' => '10',
  'optioncount' => sant,
  'show_fullname' => falsk,
  );
  wp_list_authors ($ args);
  ?>
 4. Lagre endringer

Hvis du har sett på WordPress Codex-siden, har du sett alle de andre parameterne som kan brukes i matrisen. Ved å legge til en hvilken som helst parameter i matrisen, kan du endre måten funksjonen sorterer forfatterne på. Du kan gjerne leke deg med disse parameterne og se hvordan topplisten endres.

Hvis du ikke har gjort noen endringer, vil funksjonen vise de ti beste forfatterne (bestilt etter antall innlegg) i synkende rekkefølge og vise antall innlegg ved siden av hver forfatter. Forfatterens navn blir også automatisk koblet til den forfatterens personlige arkivside som viser alle innlegg skrevet av denne personen. Hvor kult er det?

Selv om denne topplisten kan se bra ut på sidefeltet, vil den hjelpe de nye besøkende med å finne forfattere som har bidratt mest til nettstedet ditt. På den annen side kan denne topplisten starte en sunn konkurranse mellom forfattere og kan fungere som et spill der bare de med flest artikler kan være oppført i topp ti. Hvis du bare hadde to artikler for å være på topp, ville du ikke jobbet litt hardere for å ha navnet ditt på toppen?

Vis forfatterstatistikk i en widget

Når det er mer enn noen få forfattere som skriver for nettstedet ditt, blir ting mye mer interessant. Ikke bare at du er i ferd med å få en betydelig økning i antall artikler, men du vil også tiltrekke et bredere publikum til nettstedet ditt og få temaet dekket fra forskjellige synsvinkler..

Mens forfatterne skriver flittig, kan du gi dem ekstra kreditt ved å vise statistikken deres rett i widgeten. I stedet for bare å legge til en forfatterboks nederst i hvert innlegg, kan du vise forfatterenes avatar, antall innlegg han eller hun har skrevet så langt, antall visninger per innlegg osv..

For å hjelpe deg med det, er vi i ferd med å vise deg en flott plugin som vil sette deg opp om få minutter.

Forfatter og innlegg Statistisk widget

PRIS: gratis

Forfatter og post statistiske widgeter

Dette gratis plugin-navnet heter forfatteren og poststatistikk-widgeten, og den kan enkelt installeres fra WordPress-plugin-repository:

 1. Navigere til Plugins-> Legg til nytt
 2. Søk etter “Forfatter og poststatistisk widget”
 3. Installer og aktiver plugin-modulen
 4. Navigere til Utseende -> Widgets

Alt du trenger å gjøre nå er å velge en av de nylig installerte widgetene og slippe dem på widgetområdet.

widgets:

I gratisversjonen får du følgende småprogram:

 • Aktive brukere – Viser en liste over forfattere som er aktive på nettstedet ditt. Den viser brukernavn med en lenke til profilene deres og viser antall publiserte innlegg
 • Populær forfatterliste – Viser en liste over de mest populære forfatterne på nettstedet ditt og legger til et innlegg og kommentertelling ved siden av forfatternavn. Du kan velge datointervall fra hvilke innlegg som skal velges
 • Populære innlegg – Viser en liste over de mest populære innleggene. Widgeten viser innleggene dine og legger til en visningstall ved siden av dem. Det lar deg velge datointervall fra hvilke innlegg som skal velges
 • Liste over populære innlegg – Viser en liste over de mest populære innleggene, og ved siden av tidligere nevnte visningstall viser den også kommentarantall. Du kan velge å vise innlegg fra siste 7, 30, 90 og 365 dager
 • Forfatter og poststatistikk – Viser en liste over forfattere og alle innleggene deres

Alle widgetene kan få navnene deres endret og kan dras rundt sidefeltet og / eller bunntekstområdet (avhengig av tema). Hver widget har også sitt eget sett med alternativer som lar deg i tillegg tilpasse forfatter- og innleggstatistikk. Du kan til og med legge til din egen CSS-stil for å endre utseendet til widgeter, og det er funksjoner og kortkoder klare for deg å bruke dem i hver daglige innlegg og sider.

Hvis alt dette ikke er nok for deg, kan denne pluginen utvides til PRO-versjon som koster $ 14 – $ 55 og legger til en rekke forskjellige grafiske statistikker på dashbordet. PRO-versjonen kommer også fullpakket med nye kortkoder som lar deg vise tilleggsstatistikk om forfattere og innlegg.

Innpakking

Hvis du har en blogg, vil du ikke kunne kjøre den uten å ha minst en aktiv forfatter. Siden du sannsynligvis vil ha mer enn bare en forfatter, kan du ta deg tid til å gjøre opplevelsen deres så god som mulig. Vi håper disse tipsene og triksene hjalp deg med det.

Dette innlegget ble lagt ut i WordPress. Legg merke til permalink.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map