Sfaturi, trucuri și cele mai bune pluginuri pentru personalizarea meniurilor WordPress

Sfaturi, trucuri și cele mai bune pluginuri pentru personalizarea meniurilor WordPress


Meniurile sunt una dintre cele mai importante părți ale fiecărui site web. Sunt omniprezente și îi ghidează pe utilizatori prin blogul tău. Și deși este relativ ușor să adăugați un meniu de navigare în WordPress, puteți face multe altele pentru a-l personaliza pentru site-ul dvs. web.

Indiferent dacă este o pictogramă mică pe care doriți să o aveți în meniu sau doriți un sistem complet diferit pentru a o gestiona, acest ghid are totul. Consultați sfaturi, trucuri și unele dintre cele mai bune pluginuri de meniu pe care le-am pregătit pentru dvs. în acest ghid:

 • Adăugați pictograme în meniul dvs. WordPress
 • Adăugați butonul de conectare / deconectare în meniu
 • Afișați meniurile WordPress oriunde doriți
 • Cum să adăugați o casetă de căutare în meniul dvs. WordPress
 • Cum faceți ca meniul de navigare să rămână în partea de sus a paginii
 • Faceți meniul de navigare lipicios cu plugin-uri
 • Cum să eliminați elementele de meniu de nivel superior din WordPress
 • Top 4 plugin-uri de meniu pentru WordPress
 • Cele mai bune pluginuri pentru meniul mobil WordPress

Crearea unui meniu în WordPress nu a fost niciodată mai ușoară. Tot ce trebuie să faceți este să generați pagini și să le adăugați lângă pagina dvs. de pornire. Meniul principal de navigare se va face cu doar câteva clicuri, dar probabil va părea foarte simplu.

Există numeroase pluginuri care vă pot ajuta în crearea unui meniu de navigare uimitor vizual. Puteți, desigur, să vă codificați unul singur dacă știți să faceți, dar există o modalitate mai simplă de a face meniul obișnuit mai ușor de utilizat – prin adăugarea pictogramelor.

Icoanele au devenit ceva ce nu putem trăi fără. Când căutați ceva în tabloul de bord WordPress, pe desktop sau pe smartphone și tabletă, probabil sunteți obișnuit să utilizați pictograme. După doar câteva ori de utilizare a unei aplicații noi, este mai probabil să vă amintiți pictograma acesteia decât tot textul de descriere care vine cu aceasta. Așadar, de ce nu ai pune o pictogramă lângă elementul de meniu și să îi lași pe oameni să navigheze pe site-ul tău cu ușurință?

Icoane de meniu

PRET: Gratuit

Icoane de meniu

Dacă nu știți cum să faceți asta, nu vă faceți griji, tocmai de aceea sunteți aici. În această parte a ghidului, nu vă vom deranja codificarea personalizată, ci vă vom arăta pur și simplu un plugin gratuit, pe care îl puteți configura în următoarele câteva minute.

 1. Mergi la Pluginuri-> Adăugare nou
 2. Căutați „Icoane de meniu”
 3. Instalați și activați pluginul
 4. Navigheaza catre Aspect -> Meniuri
 5. Deschideți meniul de navigare
 6. Selectați o pagină în structura meniului pentru care doriți să selectați o pictogramă
 7. Alegeți pictograma, editați poziția și dimensiunea
 8. Salvați meniul

Asta e! Acum mergeți să găsiți câteva pictograme cool pe care le doriți în meniul dvs. și bucurați-vă de noul dvs. design. În timp ce lucrați în continuare cu pictograme, nu uitați că puteți adăuga cu ușurință și un favicon pe blogul dvs. WordPress.

Adăugați butonul de conectare / deconectare în meniu

Una dintre numeroasele caracteristici WordPress care ne plac este modul ușor de înregistrare a noilor utilizatori. Controlul diferitelor roluri ale utilizatorului pe platforma populară nu ar putea fi mai ușor; există deja roluri înregistrate pe care le puteți atribui și puteți crea chiar și numeroase roluri de utilizator personalizate pentru nevoia site-ului dvs..

În timp ce înregistrarea acestora este rapidă și ușoară, grija utilizatorilor dvs. poate fi o muncă grea. Dar trebuie să faceți tot ce vă stă la dispoziție pentru a face experiența lor pe site-ul web cât mai bine posibil.

Una dintre multe lucruri pe care le-ați putea face pentru ei este să activați un mod ușor de logare și logare de pe site-ul dvs. Pentru a face legături de conectare / deconectare întotdeauna la îndemâna utilizatorilor, puteți pune aceste legături chiar în meniul principal. Primul lucru, având linkurile respective în meniu sunt foarte practice și în al doilea rând, utilizatorii dvs. s-au obișnuit probabil cu funcția din diferite alte aplicații care folosesc același mod de logare și de ieșire.

În acest caz, nu este nevoie să apucați un alt plugin. O simplă funcție WordPress pe care o vom arăta în această parte a articolului vă poate face o treabă minunată. Acesta va plasa automat linkul corect în meniul dvs. Asta înseamnă că, în timp ce un utilizator este deconectat, va primi legătura „log in” și invers. Nici tu, nici utilizatorul nu va trebui să vă faceți griji cu privire la butoanele de conectare.

Dacă sunteți gata să adăugați această funcție de conectare simplă dar îngrijită în meniu, iată ce va trebui să faceți:

 1. Funcții deschise.php
 2. Copiați și lipiți următoarele:
 3. funcție add_login_logout_link ($ articole, $ args) {
  $ loginoutlink = wp_loginout ('index.php', fals);
  $ articole. = '
 4. “. $ loginoutlink. '
 5. „; returneaza articole $; } add_filter ('wp_nav_menu_items', 'add_login_logout_link', 10, 2);
 6. Salvează modificările

La fel ca în majoritatea fragmentelor noastre, ai făcut doar copierea și lipirea funcției în fișier. După ce ați terminat, puteți continua și reîncărca pagina de pornire. Deoarece sunteți încă conectat, veți primi linkul „deconectare” pe ultimul loc al meniului principal. Asigurați-vă că verificați întreaga funcție, încercați să vă deconectați și să vă întoarceți pentru a vă asigura că totul este în regulă.

După ce ați terminat cu această caracteristică mică, nu uitați că puteți redirecționa cu ușurință utilizatorii către o altă pagină după o autentificare reușită sau chiar să afișați conținut doar către utilizatorii autentificați sau deconectați.

De asemenea, acum când aveți un meniu personalizat, ați putea fi interesat să îl afișați oriunde pe site, furnizând un shortcode personalizat.

Ne place să personalizăm WordPress cu fragmente mici ca acesta, ce zici de tine?

Afișați meniurile WordPress oriunde doriți

După ce WordPress a ajuns la versiunea 3.0, multe lucruri au devenit mai ușor de utilizat. Printre diferite funcții noi, crearea unui meniu de navigare a devenit accesibilă oricui și astăzi fiecare își poate construi propriile meniuri cu câteva simple clicuri ale unui buton de mouse.

În timp ce creați meniuri unde puteți lega cu ușurință orice postare, pagină, categorie sau orice link extern este o bucată de tort, afișarea meniului pe diferite locuri de-a lungul site-ului dvs. poate fi o mușcătură puțin mai mare pentru cei care nu se dezvoltă în WordPress.

În funcție de tema WordPress pe care o utilizați, puteți afișa cu ușurință un meniu nou creat în partea de sus a paginii unde suntem cu toții obișnuiți să găsim navigare. Este posibil să aveți opțiunea de a plasa meniul pe bara laterală sau chiar în jos în zona de subsol, dar ce se întâmplă dacă ați dori să afișați meniul în postările, paginile sau chiar în widget?

Nu, nu trebuie să creezi liste personalizate sau să retipăi întregul cod HTML pentru a reproduce legăturile; puteți profita de shortcodes și puteți plasa un meniu existent oriunde doriți!

În rândurile următoare, urmează să vă arătăm cum să faceți asta și suntem siguri că veți dori noul dvs. meniu din funcția shortcode ”.

Creați un cod scurt și afișați meniurile WordPress oriunde doriți

 1. Deschideți fișierul funcții.php
 2. Copiați și lipiți codul care va înregistra codul scurt:
 3. function menu_function ($ atts, $ content = null) {
  extrage(
  shortcode_atts (
  tablou ('nume' => nul,),
  $ ATTS
  )
  );
  returna wp_nav_menu (
  array (
  'menu' => $ nume,
  'echo' => fals
  )
  );
  }
  add_shortcode ('meniu', 'menu_funcție');
  
 4. Salvează modificările

Imediat după salvarea modificărilor, veți putea afișa meniuri WordPress oriunde doriți. Tot ce trebuie să faci este să scrii codul scurt unde trebuie să specificați numele meniului pe care îl veți folosi:

[nume meniu = ”meniu principal”]

În cele mai multe cazuri, meniul principal va avea numele „meniu principal” atașat la sine. Dar dacă veți folosi orice alt meniu, pur și simplu introduceți numele acestuia în codul scurt. Nu trebuie să știți fiecare nume de meniu pe de rost; în schimb, navigați la Aspect -> Meniuri și răsfoiți lista de meniuri sau creați altele noi.

Deoarece acum puteți afișa meniuri WordPress practic oriunde, puteți crea numeroase navigări pe care le veți utiliza pe site-ul dvs. web WordPress. Puteți avea unul într-o postare, altul în fișiere de șabloane, un widget de text etc..

Cum să adăugați o casetă de căutare în meniul dvs. WordPress

Dacă nu ați eliminat funcția, WordPress permite vizitatorilor dvs. să caute pe întregul site. Am menționat această caracteristică interesantă de mai multe ori și v-am arătat diferite lucruri pe care le puteți face cu paginile dvs. de căutare. De exemplu, puteți redirecționa cu ușurință utilizatorii către postare dacă a fost găsit un singur rezultat sau chiar configurați o căutare Google personalizată.

Dacă ați răsfoit prin widgeturile WP standard, ați văzut probabil asta există un widget de căutare gata de a fi plasat pe o bară laterală. Dar dacă doriți ca caseta dvs. de căutare să apară lângă meniul dvs.?

În rândurile următoare, vă vom arăta o funcție care vă va lua caseta de căutare zilnică și o va pune în meniul de navigare.

Adăugați o casetă de căutare în meniu:

 1. Funcții deschise.php
 2. Copiați și lipiți următoarele:
 3. add_filter ('wp_nav_menu_items', 'add_search_box', 10, 2);
  funcție add_search_box ($ articole, $ args) {
  $ articole. = '
 4. '. get_search_form (false). '
 5. „; returneaza articole $; }
 6. Salvează modificările

Pentru a vă asigura că codul va funcționa pentru dvs., asigurați-vă că aveți un meniu de navigare adăugat deja pe site-ul dvs..

Codul este destul de simplu, iar singura sa funcție este să adăugați caseta de căutare în meniul dvs. Nav. Cel mai probabil, căsuța dvs. de căutare nu va fi aliniată acolo unde doriți să fie. Asta înseamnă că va trebui să spuneți WordPress unde să puneți caseta de căutare:

 1. Adăugați o clasă la
 2. eticheta găsită pe a treia linie de cod:
 3. $ articole. = '
 4. '. get_search_form (false). '
 5. '
 6. Salvează modificările
 7. Open style.css
 8. Copiați și lipiți codul CSS:
 9. .căutare-poziție {
  margine de sus: 15px;
  margine-dreapta: 20px;
  }
  
 10. Schimbați codul după bunul plac
 11. Salvează modificările

Sperăm că ați amplasat perfect caseta lângă meniul dvs. Nu este nevoie de mult pentru a încadra caseta în care doriți. Nu uitați să modelați caseta de căutare și să vă bucurați de funcție.

Dacă doriți mai mult control asupra meniului și a casetei de căutare, verificați cum să adăugați pictograme în meniul dvs. și cum să adăugați o opțiune de căutare vocală pentru vizitatorii care doresc să dicteze termenii de căutare. Puteți face multe altele atât cu meniul dvs. cât și cu opțiunile dvs. de căutare, așa că testați caseta noastră de căutare și aflați ceva nou.

Probabil ați văzut site-uri web meniurile de navigare rămân în partea de sus a paginii și te urmăresc la fiecare pas în aventura ta de defilare. Această caracteristică poate fi ceva dorit pe site-ul dvs. WordPress și în această parte a ghidului, urmează să vă arătăm cum puteți crea unul.

Nu numai că are o latură funcțională în care meniul este întotdeauna disponibil la îndemâna mâinii, dar poate arăta și foarte frumos și fluid.

Dacă aveți un pic de cunoștințe în domeniul CSS, nu veți avea probleme cu crearea unui meniu lipicios. Trebuie doar să adăugați o bucată de cod fișierului dvs. Style.css după care vă puteți bucura de noua funcție de meniu.

 1. Deschideți foaia de stil (style.php)
 2. Găsi .nav-meniu sau .Geneza-nav-meniu (sau similar, în funcție de tema pe care o utilizați)
 3. Utilizați următorul cod pentru containerul meniului principal:
 4. .nav-menu {
  Poziția: fix;
  fundal: # 333;
  partea de sus: 0px;
  dreapta: 0px;
  stanga: 0px;
  z-index: 99;
  }

  După cum puteți ghici din cod, partea importantă vine la a doua linie unde trebuie să fixați poziția meniului. După aceea, puteți seta elementele de sus, dreapta și stânga la 0 pixeli sau le puteți muta la orice distanță de sus sau de marginea stângă și dreaptă a paginii (de exemplu: sus: 10px vă va plasa meniul cu 10 pixeli de la marja de sus a site-ului dvs.).

 5. Actualizați-vă fișierul și bucurați-vă de meniul dvs. de navigare lipicios

Dacă nu vă place să încurcați codul, puteți utiliza pluginuri pentru a vă face meniurile lipicioase.

V-am învățat cum să creați un meniu de navigare lipicios, doar prin schimbarea unei linii de cod CSS în tema dvs. Dar, oricât de ușor ar fi acest lucru, nu tuturor le place să parcurgă fișierele WordPress și să editeze codul în sine. Dacă sunteți acel tip de persoană sau dacă aveți nevoie de mai mult control asupra meniului, nu vă faceți griji. Puteți configura cu ușurință meniul dvs. și îl puteți face lipicios folosind pluginuri. În această parte a articolului, vă vom arăta unele dintre cele mai bune.

Extensia lipicioasă UberMenu

PRET: 8 USD

Extensia lipicioasă UberMenu

Extensia UberMenu Sticky Extension este un supliment pentru Pluginul UberMenu ceea ce înseamnă că trebuie să instalați acest plugin mai întâi pentru ca extensia să funcționeze. Extensia face totul simplu; după instalare, sunteți gata să vă faceți meniul lipicios. Indiferent de locul în care așezați meniul dvs., după ce un utilizator începe să deruleze, meniul va rămâne în partea de sus a paginii și să fie ușor accesibil.

Pentru a vă asigura că utilizatorii de telefonie mobilă pot accesa fiecare parte a meniului, opțiunea lipicioasă se stinge odată ce un dispozitiv mobil este detectat. Nu mai este mare lucru de adăugat aici – consultați demo-ul de pe site-ul oficial și dacă aveți deja UberMenu, mergeți mai departe și faceți meniul dvs. lipicios.

myStickymenu

PRET: Gratuit
DEMO

myStickymenu

Acest plugin este conceput pentru a fi folosit pe tema Douăzeci și Treisprezece. Dar dacă o modificați puțin, o puteți folosi pe orice temă doriți. În mod implicit, utilizează clasa CSS de navigare a temei „.navbar”. Deci, dacă doriți să o utilizați pe o altă temă, trebuie să găsiți clasa pe care o folosește tema voastră să descrie meniul de navigare și să schimbe numele clasei respective.

Dacă tema dvs. răspunde, pluginul va răspunde și el. Dacă doriți să o modificați mai mult, sunteți bineveniți să introduceți stilurile dvs. CSS personalizate și să faceți și mai personalizat meniul dvs. lipicios.

Meniu lipicios (sau orice altceva!) Pe defilare

PRET: Gratuit

Meniu lipicios (sau orice altceva!) Pe defilare

Acest plugin vă va permite să așezați meniul deasupra și să îl faceți lipicios. Dar nu numai asta, pluginul vă va permite să faceți orice element lipicios doar găsind selectorul potrivit pentru element. Asta înseamnă că puteți face sigla sau chiar întregul antet blocat în partea de sus a paginii în timp ce utilizatorii defilează pe site-ul dvs. web. Pentru ca totul să funcționeze, va trebui să știi puțin despre HTML și CSS, astfel încât să găsești selectorul potrivit.

Cum să eliminați elementele de meniu de nivel superior din WordPress

Probabil știți deja că WordPress este foarte personalizabil. Dacă știți să codați sau să găsiți cel puțin pluginurile potrivite, puteți să transformați backend-ul, precum și frontend-ul și să vă prezentați un site unic pentru vizitatorii și autorii dvs..

În această parte, vă vom arăta un cod simplu care vă va permite să eliminați elementele de meniu de nivel superior din paginile dvs. de administrator WordPress.

Codul pe care îl puteți găsi mai jos va elimina toate elementele de meniu de nivel superior tuturor utilizatorilor în loc de admins. Înainte de a continua, ar trebui să știți că acest fragment elimină doar elementele din meniu, dar acele elemente vor fi în continuare disponibile pentru oricine știe calea corectă către o pagină de setări. Dacă doriți să restricționați complet accesul la anumite pagini de meniu, va trebui să schimbați funcțiile utilizatorului.

Eliminați elementele din meniul de nivel superior:

 1. Deschideți fișierul funcții.php
 2. Copiați și lipiți următorul cod:
 3. if (! current_user_can ('manage_options')) {
  add_action ('admin_menu', 'my_remove_menus', 999);
  }
  function my_remove_menus () {
  remove_menu_page ('index.php'); //Tablou de bord
  remove_menu_page ('edit.php'); // Mesaje
  remove_menu_page ('upload.php'); //Mass-media
  remove_menu_page ('edit.php? post_type = pagina'); // Pagini
  remove_menu_page ('editare-comentarii.php'); // Comentarii
  remove_menu_page ('theme.php'); //Aspect
  remove_menu_page ('plugins.php'); // plugins
  remove_menu_page ('utilizatori.php'); // Utilizatori
  remove_menu_page ('tools.php'); // Instrumente
  remove_menu_page ('options-general.php'); // Setări
  }
 4. Salvează modificările

Deoarece acest cod elimină toate meniurile de nivel superior pe care probabil nu doriți să le faceți, nu ezitați să modificați codul pentru nevoile dvs. Fiecare linie „remove_menu_page” este responsabilă de eliminarea unei pagini (care este descrisă între paranteze, precum și în comentariul de lângă linia de cod). Pur și simplu adăugați sau eliminați o pagină pe care doriți să absentați din meniul dvs. și salvați modificările încă o dată.

După ce ați învățat cum să eliminați din meniu paginile de nivel superior, este posibil să doriți să eliminați doar unele dintre paginile care sunt localizate sub cele de nivel superior.

Top 4 plugin-uri de meniu pentru WordPress

După ce ați început să vă construiți noul site, mai devreme sau mai târziu, va trebui să aveți nevoie de un meniu. Puteți crea una folosind o opțiune standard de meniu în WordPress, dar dacă doriți una mai profesională, va trebui să vă cunoașteți codurile HTML și CSS. Acest lucru înseamnă, de asemenea, că veți petrece ceva timp proiectând totul pentru a funcționa perfect și pentru a arăta frumos în același timp.

Dar dacă aveți nevoie de o soluție mai rapidă sau pur și simplu nu știți cum să vă codificați propriul meniu fantezist, WordPress vă permite să instalați câteva plugin-uri grozave, menite să creeze meniuri superbe în doar câteva clicuri. Fără nicio comandă anume, iată câteva dintre cele mai bune pluginuri de meniu pentru WordPress.

Meniu Uber

PRET: 20 USD
DEMO

Meniu Uber

Cu peste 43.000 de vânzări, Meniul Uber este unul dintre cele mai populare pluginuri pentru WordPress. După ce deschideți site-ul demo și veți vedea cum arată meniul creat cu acest plugin, veți înțelege de ce este atât de popular. Și după ce începeți să enumerați funcțiile sale, veți dori probabil una pentru dvs..

Meniurile create cu meniul Uber vor răspunde și vor fi activate pentru atingerea vizitatorilor dvs. de telefonie mobilă. Puteți crea machete frumoase și puteți plasa pictograme, imagini, videoclipuri și hărți în meniul dvs. Întregul formular ar putea fi plasat într-un submeniu, astfel încât să puteți crea un formular de contact fără a fi nevoie să adăugați o pagină suplimentară pentru asta. Pluginul este foarte personalizabil și vă puteți juca cu peste 50 de setări de stil cu previzualizare live. Puteți construi submeniuri automat din celălalt conținut, puteți crea file sub meniul dvs. și multe altele.

 • Generarea de elemente dinamice
 • Submeniuri cu tablă
 • Interfață de utilizator îmbunătățită

Morph: Meniu WordPress personalizabil Fly-Out

PRET: 20 USD
DEMO

Transformare

Morph este un meniu fly-out conceput pentru dispozitive mobile. Dar, după cum puteți vedea pe pagina de demo, dacă o deschideți pe computerul personal, arată foarte bine și pe desktop.

Prin utilizarea acestui plugin, puteți ascunde un meniu și îl puteți apela cu un simplu clic. În zona de meniu, puteți crea un meniu derulant standard, adăuga imagini, butoane de căutare și întreaga zonă este widgetizată ceea ce înseamnă că puteți încorpora orice aveți nevoie și doriți. Pluginul este foarte personalizabil, astfel încât să puteți alege culorile dorite, să schimbați înălțimea imaginii și să adăugați sau să eliminați elemente care să se potrivească nevoilor dvs. Dacă îl veți folosi pentru dispozitive mobile, puteți seta cu ușurință rezoluții pentru care va apărea meniul.

 • Funcționează excelent atât pe dispozitive desktop cât și pe dispozitive mobile
 • Adăugați / eliminați elemente personalizabile
 • Poate fi declanșat de orice element

Meniul Eroilor

PRET: 19 dolari
DEMO

Meniul Eroilor

Fie că doriți un meniu simplu sau un „Mega Meniu” complex, puteți crea unul cu pluginul Hero Meniu. Fiecare meniu creat va fi receptiv și va arăta excelent pe orice dispozitiv; dacă alegeți să creați un mega meniu, elementele pot fi afișate sau ascunse, astfel încât nu trebuie să vă faceți griji cu privire la aspectul pe ecrane mai mici.

Există asistență tactilă specială pentru Android, iOS și Windows Phone. Alegeți unde puteți bara de navigare cu lățime completă sau lățime fixă adăugați cu ușurință elemente suplimentare, pur și simplu folosind o tehnică drag and drop. Există peste 60 de scheme de culori prestabilite și nu puteți utiliza fiecare dintre fonturile Google gratuite. Faceți meniul lipicios, alegeți distanța de activare… acest plugin excelent poate oferi mult mai mult, așa că asigurați-vă că consultați întreaga listă de funcții de pe CodeCanyon.

 • Drag & Drop constructor de structuri de meniu
 • Creați un meniu simplu sau un mega meniu complex
 • Navigare mobilă specială

Bara Multi-X

PRET: 16 USD
DEMO

Multi X Bar

Bara Multi-X este un plugin modular și vă permite să plasați practic orice doriți în bara de navigare. Pe lângă elementele de meniu, puteți plasa până la 8 articole pe bara – fie că este vorba de un formular de contact, formular de căutare, pictograme de partajare socială, zona widget, etc.

Există două teme diferite pentru a alege, plus o temă personalizată, unde puteți seta propriile culori în timp ce gradientul va fi calculat automat. Bara de navigare poate fi plasată ca un meniu fix sau defilabil. Dacă sunteți dezvoltator, veți dori să știți că există un set de cârlige gata pentru dvs. dacă doriți să creați un nou plugin din bara Multi-X. Acest plugin oferă multe, mult mai multe, așa că asigurați-vă că aruncați o privire la toate funcțiile de pe CodeCanyon.

 • 8 module funcționale încorporate
 • 2 teme de culoare + temă personalizată
 • Poziția de sus sau de jos

Cele mai bune pluginuri pentru meniul mobil WordPress

Știm cu toții cât de departe a ajuns tehnologia. Smartphone-urile și tabletele au devenit inevitabile și există un număr tot mai mare de proprietari de dispozitive mobile. Rețelele WiFi acoperă fiecare parte a orașelor noastre și, dacă nu există, puteți conecta dispozitivul mobil la Internet prin intermediul furnizorului dvs. Tot ceea ce înseamnă este că numărul de navigatori web mobili este mai mare decât oricând și că trebuie să aveți grijă de ei dacă utilizați un site web.

Dacă construiți un site mobil sau doriți să îmbunătățiți unul, cu siguranță, trebuie să construiți un meniu mobil special, care să se adapteze oricărei dimensiuni a ecranului și să permită utilizatorilor de telefonie mobilă o navigare mai ușoară.

Cu WordPress, această sarcină nu este atât de grea cum ai putea crede. Nu trebuie să știți cum să codați sau cum să configurați un meniu. Tot ce ai nevoie este un plugin pe care îl poți instala și personaliza cu ușurință la nevoile tale.

În această parte a ghidului, urmează să vă arătăm unele dintre cele mai bune pluginuri premium care pot crea un meniu mobil pentru site-ul dvs. WordPress. Așadar, să derulăm în jos și să aruncăm o privire.

Tactil

PRET: 18 $
DEMO

Tactil

Acest plugin premium va crea un antet mobil curat, cu un meniu mobil încorporat în el. Animațiile sunt foarte simple și pot arăta foarte drăguțe și fluide pe ecranul unui smartphone. Cu tactil, puteți crea un meniu de acordeon pe mai multe niveluri, puteți face un meniu orizontal la un singur nivel care poate fi trecut sau puteți crea o bară laterală widgetizată care poate zbura pe site-ul dvs..

Totul este personalizabil, ceea ce înseamnă că vă puteți picta elementele în orice culoare doriți, schimba fundalurile și setați-le culorile, opacitățile și multe altele. Meniul dvs. poate fi fixat sau poziționat absolut. Dacă doriți și mai mult control asupra dispozitivelor mobile, puteți seta rezoluții pentru care va fi activat acest meniu.

 • Mai multe tipuri de meniu
 • Funcții de căutare
 • Poziționare fixă ​​/ absolută

TapTap

PRET: 10 USD
DEMO

Tap-Tap

TapTap vă va oferi puterea de a crea un meniu mobil unic pentru site-ul dvs. WordPress. După cum puteți vedea de pe site-ul demo, puteți crea aproape orice vă imaginați, iar meniurile dvs. vor arăta cu adevărat îngrijite. Cu acest plugin, puteți crea meniuri pe mai multe niveluri, puteți decide care elemente doriți să afișați, adăugați descrieri sau puteți activa opțiunea de căutare integrată.

Există două modele de butoane de meniu și câteva animații din care să alegeți. Poziția meniului dvs. poate fi fixată sau puteți utiliza poziționare absolută. Alegeți stiluri de fundal și jucați-vă cu numeroase opțiuni de styling, astfel încât să puteți încadra perfect meniul în tema dvs. Nu în ultimul rând, TapTap vă va permite să alegeți rezoluții pe care se va afișa. Ce mai puteți dori de la un meniu de navigare mobilă?

 • Meniuri cu mai multe niveluri
 • 2 modele de butoane de meniu și animații
 • Poziționare fixă ​​/ absolută

mobi

PRET: 16 USD
DEMO

mobi

Mobi este un alt plugin WordPress simplu și grozav, gata să vă ajute cu site-urile web mobile. Prin această adăugare, tema dvs. receptivă va avea o navigare și mai bună. Odată ce creați un meniu folosind un constructor intuitiv de meniuri drag & drop, îl puteți așeza în partea de sus sau de jos a site-ului dvs..

Toate elementele de meniu sunt personalizabile și puteți adăuga pictograme de social media în bara de navigare. Există peste 700 de fonturi pentru pictograme și puteți completa designul dvs. utilizând unul dintre fonturile Google. Dacă aveți nevoie, puteți controla vizibilitatea utilizatorilor pentru clienți și utilizatorii conectați.

 • Personalizare Drag and Drop
 • Poziționarea meniului de sus sau de jos
 • Vizibilitatea utilizatorilor pentru clienți și utilizatorii conectați

Wah-meniu

PREȚ: 44 USD
DEMO

Wah-wah

Wah-menu este un meniu de andocare perfect pentru site-urile mobile, special concepute pentru navigarea pe iPad. Cu acest plugin premium, puteți adăuga până la 8 link-uri de meniu care vor fi bine montate pe partea web a site-ului dvs. WordPress.

După ce faceți clic pe o pictogramă specifică din meniu, va apărea un submeniu care permite HTML, videoclipuri încorporate, hărți și aproape tot ce doriți. Pluginul este foarte personalizabil, ceea ce înseamnă că puteți alege dintre 8 culori de accent, să vă jucați cu lățimea meniului, pictograme, link-uri etc. Crearea meniului este foarte ușoară cu editorul WYSIWYG. Indiferent dacă alegeți să folosiți tema întunecată sau luminoasă, puteți fi sigur că va arăta frumos.

 • Editor WYSIWYG
 • Submeniuri cu suport pentru HTML, videoclipuri încorporate etc..
 • Opțiune de ieșire sau stare stocat

Meniu stil de cale

PRET: 12 USD
DEMO

Stil de cale

Acest plugin premium este oarecum diferit de pluginul dvs. obișnuit dedicat creării meniului. În loc de o bară de meniu clasică sau un meniu de bară laterală, meniul Path Style creează un buton. După activarea unui buton, acesta va afișa un meniu în jurul butonului într-un cerc, îl va extinde în linie în direcția dorită sau chiar va organiza pictogramele într-un arc.

Dacă există mai multe niveluri de meniu, butonul va crea un buton înapoi care va permite utilizatorilor să meargă din nou la meniul principal. Există tone de opțiuni de personalizare și pentru a crea un meniu; puteți utiliza pur și simplu editorul de meniu standard WordPress. Dacă sunteți în căutarea unui meniu mobil unic, dați șansa meniului stil de cale.

 • Creați meniu în jurul butonului
 • Foarte personalizabile
 • Utilizați meniul WP standard pentru editarea meniului

Scrollnav

PRET: 10 USD
DEMO

Scrollnav

Un alt plugin de meniu unic care vă oferă câteva funcții grozave și care pot arăta excelent pe site-ul dvs. web. Scrollnav este format dintr-un cerc care conține mai multe opțiuni de meniu. În mijlocul butonului există un link de pagină de pornire, linkul de sus te duce logic în partea de sus a paginii, există o casetă de căutare, un meniu personalizat și o legătură personalizată parte a cercului.

Meniul personalizat va oferi suficient spațiu pentru a crea întregi meniuri cu submeniuri, va arăta grozav și vă va oferi spațiu foarte necesar pe site-ul dvs. mobil. Există mai multe scheme de culori din care puteți alege și totul este ușor de configurat. Cu siguranță, ar trebui să verificați site-ul demo pentru a vedea cum funcționează acest mic plugin.

 • Buton circular cu diferite funcții
 • Meniu personalizat și parte link personalizat
 • Mai multe scheme de culori

Meniul ScrollTo

PRET: 24 dolari
DEMO

Derulați la Meniu

Acest plugin premium simplu vă va oferi un meniu de bară laterală mișto, care este construit pentru navigare prin iOS și Android. Odată ce ați creat un meniu, acesta va prezenta pictograme care se leagă de o altă parte a paginii și derula automat.

Este important să rețineți că ScrollTo nu este un meniu complet de navigare, dar defilează doar către o altă parte a aceleiași pagini. Puteți alege dintre peste 750 de pictograme sau puteți utiliza propriile imagini ca elemente de meniu și există spațiu suplimentar pentru reclame. Pentru ca totul să funcționeze, va trebui să aveți cunoștințe de bază HTML pentru a putea urma instrucțiunile. Poate mai dura câteva minute din timp, dar rezultatul final arată minunat.

 • Ecran tactil
 • Peste 750 de pictograme + imagini personalizate
 • Spațiu publicitar suplimentar

Concluzie

Sperăm că acum, v-ați dat seama că este greu să rulați un site web fără un meniu. Chiar dacă rulați un singur pager, veți dori totuși o navigare între secțiuni. Așadar, în timp ce sunteți deja aici, acordați-vă timp pentru a vă personaliza meniul WordPress și pentru a face cel mai bun posibil.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Liked Liked