Sådan tilpasses din WordPress-webstedsoverskrift

tilpasse-wordpress-header.png


WordPress-header er det øverste afsnit og uden tvivl det vigtigste visuelle element i en WordPress-blog. Da det er den første ting, som besøgende vil se, når de har indlæst dit websted, er det vigtigt, at du er opmærksom, når du tilpasser overskriften.

Normalt viser WordPress-overskrift et billede eller en video, der bruges til at fange de besøgende opmærksomhed. Oftere end ikke kan du også forvente en navigationsmenu der. Da sociale medier er blevet populære, har mange WordPress-brugere en tendens til at sætte sociale ikoner derinde, så andre kan komme til deres profiler hurtigere.

Selvom dette element er et standardmodul, der kan findes på alle websteder, afhænger funktioner i en WordPress-header kun af et tema, du bruger. Mens de fleste af de gratis og premium-temaer giver dig mulighed for at håndtere billeder og videoer, som du kan justere i detaljer, vil nogle ikke lade dig tilpasse overskriften overhovedet. Forhåbentlig har du valgt et godt WordPress-tema fra den første gruppe, og nu er du interesseret i, hvordan du tilpasser din WordPress-webstedsoverskrift. Hvis ikke, bliver du nødt til at redigere temafiler. Der er ingen vej omkring det.

Sådan føjes billeder og videoer til et WordPress-overskrift

For at komme til redaktøren skal du navigere til Udseende -> Header fra WordPress-betjeningspanelmenuen til venstre.

Alternativt kan du finde Header-editoren fra Udseende -> Tilpas -> Header Media. Da indstillingerne afhænger af hvert tema, skal du være opmærksom på, at “Header Media” muligvis har et andet navn, eller det vises måske slet ikke på listen. Med henblik på denne tutorial vil vi fokusere på det store Twenty Seventeen tema.

Header Media i WordPress

Den første ting, du bemærker, når du har klikket på linket, er det WordPress åbnede en demoside på dit websted med alle mulighederne i venstre side. Dette giver dig mulighed for at se ændringer i overskriften, mens du gør dem. Det er altid rart at se, hvordan det nye billede eller video vil påvirke din startside, også før du gemmer nye indstillinger. Med live preview kan du frit eksperimentere med forskellige videoer og billeder uden at påvirke dine besøgende.

Header video

Videoer betragtes som vigtigere end billeder. Så hvis du tilføjer en til din header, erstatter det det billede, der allerede er der. Du kan tilføje en video til din WordPress-header på to forskellige måder. Normalt vil videoer, du tilføjer her, være uden lyd, da det ellers ville irritere besøgende.

Upload video i .mp4-format

Hvis du vil bruge en video fra mediebiblioteket eller uploade en ny, skal du bruge .mp4 format. Det er det eneste format, som WordPress accepterer i øjeblikket, så du bliver nødt til at imødekomme det. Da disse typer videoer kan blive ret store, er det vigtigt, at du reducer filstørrelsen så meget som muligt. MP4-video kan nemt komme over et par hundrede megabyte pr. Fil, og det er noget, som bare ikke er acceptabelt for en blog.

Den anbefalede størrelse på en video i pixels afhænger af dit tema. Med 20 Seventeen er det det anbefalede, at din video er 2000 × 1200 pixels.

Hvis du har en sådan video, skal du klikke på knappen “Vælg video”. Vælg derefter et fra dit mediebibliotek, eller upload en ny video. Du vil straks se resultaterne på din side.

Brug en video fra Youtube:

Youtube Video overskrift

Det er meget enklere at bruge en video fra Youtube. Når du har fundet en, du kan lide, skal du bare kopiere og indsætte dens URL i formularen. Så snart du indsætter linket, indlæser WordPress videoen og viser dig forhåndsvisningen af ​​dit websted.

Hvis du bruger en video, bruger WordPress overskriftsbilledet som et tilbageslag.

Hvad er et tilbagevendende billede? Indtil videoen indlæses, vil dine brugere traditionelt se et tomt sted på dets placering. For at undgå det giver tilbagebillede-billedet dem mulighed for at se et billede i stedet. Da ikke alle browsere er i stand til at gengive videoer, bruges et billede i tilfælde, hvor folk ikke kan se den video, du valgte. På grund af det, selvom du bruger en video, er det vigtigt, at du vælger et overskriftsbillede til disse kanter.

Header Image

Som standard viser WordPress automatisk et headerbillede, som du kan se fra Udseende -> Header redaktør. Her kan du se det aktuelle overskriftbillede, der tidligere er uploadet et (hvis du ikke har uploadet headerbilleder, ser du ikke denne mulighed) og et foreslået foto.

Hvis du ikke ønsker at have et overskriftbillede, skal du blot klikke på knappen “Skjul billede”.

For at ændre et billede skal du klikke på knappen “Tilføj nyt billede”, der åbner mediebiblioteket. Her vil du være i stand til at vælge fotos, som du allerede har tilføjet til dit websted eller uploade nye.

Tilføj nyt Header Image i WordPress

Når du har valgt et billede, vil det være muligt at beskære det til de anbefalede dimensioner. Hvis du ønsker, at billedet skal passe perfekt til dit tema, foreslår vi, at du beskærer det. Det anbefales også, at dit billede har de samme dimensioner som din video (hvis du selvfølgelig bruger en sådan).

Hvis der er mere end et uploadet eller foreslået billede, kan du klikke på knappen “Tilfæld uploadede / foreslåede overskrifter”. WordPress vælger derefter tilfældigt et billede til din header. Dette er en dejlig mulighed for dem af jer, der vil skifte mellem billeder hvert par dage.

Forsøm ikke din WordPress-overskrift

Både fra et visuelt og funktionelt perspektiv er WordPress-header en vigtig funktion i din blog. Derfor skal du ikke bare overse dens design. Da dit tema giver dig privilegierne til at tilpasse overskriften i detaljer, kan du bruge disse tilgængelige indstillinger til at ændre videoer og billeder efter din smag. Dine brugere vil med glæde se, at du har investeret nogen tid i tilpasningen.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Liked Liked