Sådan tilføjes klikbare telefonnumre i WordPress

klikbare-telefon-numre-wordpress.png


Smartphones styrer verden. Vi behøver ikke at gentage, hvordan smartphones ændrede verden, og hvad er de i stand til. Vi ved også, at i det moderne samfund skal ethvert websted, du opretter, være lydhør. Men hvad sker der med telefonnumre, som du skriver i dine WordPress-indlæg og sider?

De fleste af de nylige smartphonemodeller genkender automatisk et telefonnummer. Det er i det mindste tilfældet, hvis du har skrevet dette nummer i et rigtigt format, der indeholder land- og områdekoder:

 • <(Area Code) >

Desværre er ikke alle smartphones de samme, og ikke alle vil genkende telefonnumre i alle formater. Mange mennesker bruger stadig telefoner, der er mere end fem år gamle, og chancerne er, at telefonnumre, selvom de er skrevet korrekt, ikke kan klikkes. I dette tilfælde, selvom du har oprettet et fantastisk sted, der lokker brugerne til at ringe til dig, kan du have problemer. Hvis disse brugere er nødt til at nedskrive, kopiere og indsætte eller indtaste antallet, er chancerne for, at de vil få kaution. Inden du mister utålmodige kunder, som ikke ønsker at rod med numrene, skal du forberede græsset til enhver smartphone-bruger, uanset deres enhed.

Tilføj klikbare telefonnumre

Telefonnummer, der kan klikkes på

Hvis du bare har brug for at tilføje et klikbart telefonnummer til dit websted, behøver du ikke at installere yderligere plugins. Du kan gøre det ved en simpel linje med HTML-kode, der faktisk er det samme som et almindeligt link. Lad os se, hvor let det virkelig er:

  1. Åbn et indlæg i Teksteditor eller brug koden i en skabelon
  2. Kopier og indsæt en af ​​følgende linjer:
  +1 (234) 567-8912
 1. Skift telefonnummer
 2. Gem, offentliggør eller se et eksempel på dit indlægFor få år tilbage ville TEL-protokollen gøre sit job perfekt for mobile brugere. Problemet var, at de klikbare telefonnumre ikke blev genkendt af desktop-browsere, som enten ikke overhovedet ville buge eller endda ville vise en fejlmeddelelse. I dag har udviklerne rettet problemet, og du kan bruge protokollen i alle moderne browsere. Mens det åbner telefonnummeret og begynder at ringe til det på smartphones, forbereder stationære computere Skype til dit opkald.

Brug Skype-opkald

Men hvad nu hvis du ville have, at dine smartphone-brugere kunne vælge mellem et almindeligt og et Skype-opkald? Ikke rolig; skal du bare ændre protokollen i linket. Så i stedet for TEL-protokollen skal du bruge CALLTO-protokollen:

+1 (234) 567-8912

Hvis du bruger Skype, kan du endda tillade brugere at ringe til dig ved at angive Skype-navn:

Skype

Brug SMS

Vidste du, at du endda kan oprette et link til SMS-beskeder? Som du måske allerede har gættet, skal du bare ændre protokollen. Som du kunne forvente, gør dette link ikke noget, hvis der klikkes på en stationær computer, så sørg for, at dine brugere er opmærksomme på, at du giver dem mulighed for at sende en SMS-besked eller bruge denne type link lige når dit websted er en lydhør tilstand.

 Send SMS til +1 (234) 567-8912

Tilføj knappen Opkald nu med et gratis plugin

Hvis din virksomhed i høj grad er afhængig af telefonopkald, skal du tage et andet skridt, når det gælder at oprette klikbare telefonnumre. I stedet for at oprette et simpelt link, kan du overveje at tilføje en opkald nu-knap, som altid er tilgængelig for dine mobile besøgende. Heldigvis er der blandt nogle fantastiske WordPress-plugins en fantastisk gratis en, der kan hjælpe dig med at opnå det.

Kald nu-knap

PRIS: Gratis

Ring nu-knap til WordPress

Dette gratis plugin er let, og det tager sekunder at installere, aktivere og konfigurere. Alt hvad du skal gøre efter installationen er at indtaste dit telefonnummer, vælge en farve til knappen og dens placering. Du kan vise et opkald nu-knap til venstre eller højre side af skærmen, eller vælge at få vist en knap med fuld bund, der vil fremhæve din nye funktion.

Hvis du har Google Analytics-konto tilknyttet dit websted, giver plugin dig mulighed for at spore telefonopkald ved at oprette en begivenhed for hvert klik, der foretages. Det er simpelt; Når du først har konfigureret plugin, skal du tillade mindst 24 timer inden Google Analytics viser dataene.

Kald nu-knap til WordPress-indstillinger

Hvis du ikke ønsker at vise knappen på specifikke indlæg og sider, skal du skrive deres ID’er under indstillingerne. Det er let som det. For at vise knappen på alle WordPress-sider skal du lade den sidste indstilling være tom.


Som med mange andre ting i WordPress er det slet ikke svært at oprette klikbare telefonnumre. Vi håber, at denne artikel vil hjælpe dig med at oprette din egen. Hvordan kan du lide dine nye links?

Hvis du har brug for mere hjælp til din WordPress-blog, skal du nivellere dine WordPress-færdigheder med vores tutorials.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map