Sådan tilføjes en copyright-meddelelse i WordPress

Sådan tilføjes en copyright-meddelelse i WordPress


Næsten hvert websted, du finder på Internettet, har en copyright-meddelelse, der giver grundlæggende information om webstedet. Selvom loven er ændret, og at placering af et copyright-symbol ikke rent faktisk beskytter dit arbejde, er der en uskrevet regel for webdesignere at lægge en meddelelse i sidefoden på det websted, de har oprettet.

Normalt er en copyright-meddelelse en simpel tekst, der består af kun et par elementer. Hvis du vil oprette en, skal du:

 • copyright-symbol
 • oprettelsesdato
 • forfatter navn
 • rettighedserklæring

Som vi allerede har fortalt dig, er du fri til at tilføje alt, hvad du ønsker. Du behøver ikke at anbringe et copyright-symbol, hvis du ikke vil, du kan bruge et link til din meddelelse eller enhver anden tekst, du kan lide.

Sådan opretter du en dynamisk meddelelse om ophavsret

OK, vi antager, at du ikke er her for at læse om copyright-meddelelsen, men du vil vide, hvordan du opretter en i WordPress. Opret muligvis en, der dynamisk ændres, så du ikke behøver at opdatere din sidefod hvert år bare for at ændre etiketten. Lad os oprette en og stoppe med at bekymre os om en copyright-meddelelse i fremtiden. Hvis du ikke ønsker at ændre koden, kan du bruge et plugin til at udføre det samme job for dig.

 1. Kopier følgende kode, og indsæt den i dit temas funktioner.php-fil:
 2. funktion create_copyright () {
  $ all_posts = get_posts ('post_status = publish & order = ASC');
  $ first_post = $ all_posts [0];
  $ first_date = $ first_post-> post_date_gmt;
  _e ('Copyright ©');
  if (substr ($ first_date, 0, 4) == date ('Y')) {
  ekko-dato ('Y');
  } andet {
  ekko-underlag ($ første_dato, 0, 4). "-". dato ('Y');
  }
  ekko ' '. get_bloginfo ('navn'). ' ';
  _e ('Alle rettigheder forbeholdes.');
  }
 3. Gem ændringer
 4. Åbn footer.php-fil
 5. Find de copyrightoplysninger, du allerede har i temaet (hvis der er en), og erstat dem med følgende PHP-kode.

 6. For eksempel, hvis du arbejder med Twenty Seventeen-tema, finder du i sidefodsområdet HTML-koden, der gentager “Proudly powered by WordPress” -meddelelse. Overskriv blot den kode med denne:

 7. Gem ændringer

Hvis du ikke har ændret noget i koden, skal din nyoprettede copyright-meddelelse se sådan ud:

Copyright © 2017 Første sidevejledning Alle rettigheder forbeholdes.

Hvis du kun ville ændre copyright-meddelelsen, er du færdig. I de næste par linjer vil vi forklare koden, der er angivet ovenfor.

Ovenstående funktion søger efter alle indlæg i dit WordPress-bibliotek. Det bliver den første, der nogensinde er offentliggjort og henter sin dato. Denne del er vigtig, hvis du var begyndt at arbejde på dit WordPress-projekt i de sidste par år. I så fald vil copyright-meddelelsen automatisk skrive året, da du startede, og tilføje det aktuelle år, hvor det er nødvendigt. Hvis du har startet bloggen i år, vil den kun vise det aktuelle år.

Derefter skriver funktionen “Copyright” -tekst efterfulgt af et kendt © symbol og tilføjer dit blognavn fra din side med generelle indstillinger. I sidste ende vil der være “Alle rettigheder forbeholdt” tekst, som du selvfølgelig kan ændre til hvad du vil.

Genesis-brugere:

Hvis du har et tema, der er bygget på Genesis rammer, har du allerede alt hvad du har brug for i en enkelt kortkode. Brug blot følgende kortkode til automatisk at generere og vise det aktuelle år med noget tekst før og efter det:

[footer_copyright først = ”2007 ″ før =” Tekst ”efter =” Tekst ”]

Hvis du ikke skal tilpasse koden, er der en enkel løsning i form af et gratis plugin, der kan gøre alt for dig. OK, det gætte ikke dine personlige oplysninger, så du bliver stadig nødt til at indtaste et ord her og et ord der, men du behøver ikke at krangle den kode, du sandsynligvis hader så meget.

Footer Putter

PRIS: Gratis

Footer Putter

Footer Putter er et gratis plugin med et sjovt navn (vi tør dig sige “Footer Putter” tre gange i træk og opretholde et seriøst ansigt). Plugin vil gøre det beskidte arbejde for dig, og alt hvad du skal gøre er hurtigt at konfigurere det. Derefter kan du glemme Footer Putter og din copyright-meddelelse, fordi alt bliver gjort uden din indgriben.

 1. Gå først til Plugins-> Tilføj nyt
 2. Søg efter “Footer Putter”
 3. Installer og aktiver plugin
 4. Naviger til Footer Putter i WP-menuen, og åbn Footer Credits

 5. Her skal du udfylde oplysninger som websteeejerinformation, organisationsadresse, geografiske koordinater, der bruges af søgemaskiner, kontakt og juridiske detaljer. Når du har gjort det, skal du rulle ned for at se forhåndsvisningen af ​​din nyoprettede copyright-meddelelse.

 6. Gem ændringer
 7. Åben Udseende -> Widgets
 8. Find footer Copyright Widget, og træk den til et widget-område, hvor du vil vise nyoprettede oplysninger

Hvis dit tema ikke har et widgetområde i sidefoden, skal du oprette et.

Føj en copyright-meddelelse til udklipsholderen, når nogen kopierer en tekst

Når du beslutter dig for at offentliggøre noget på Internettet, kan du ikke forhindre folk i at kopiere dit indhold. Du ved det, og der er praktisk taget intet, du kan gøre ved det. Uanset om det kun er en sætning, eller du har skrevet en hel historie, hvad enten det er et fotografi eller et billede, du har tegnet, en video, du har oprettet eller noget andet, vil den blive offentlig og tilgængelig for praktisk talt enhver, uanset hvad du gør for beskyt det.

Selv hvis du tager ekstra forholdsregler og gør dit indhold mere sikkert, vil du aldrig være i stand til at gøre det helt kopisikkert.

Tilføj en copyright-meddelelse i WordPress

Når du tager det i betragtning, kan du stadig gøre en indsats og oprette advarsler og copyright-meddelelser eller endda prøve at deaktivere kopiering helt. En af de andre ting, du kan gøre, er at tilføje et link til teksten, som folk kan kopiere fra dit websted og få dem til at indsætte det derudover. Du har sandsynligvis set funktionen i handling på et af mange populære websteder, der gør det. Hvis du kopierede tekst fra deres hjemmeside, endte du med at have yderligere tekst, der sagde noget lignende “Læs mere på www.domain.com”.

I stedet for at blokere folk fra at kopiere tekst fra dit websted (de vil finde en vej rundt, hvis de virkelig vil), kan du blot tilføje navnet på dit websted og linke til det originale indlæg.

Tilføj et link til kopieret tekst fra dit websted:

 1. Åben footer.php
 2. Kopier og indsæt følgende kode:
 3. Gem ændringer

Nu, hvor du har gemt koden på din sidefod, hver gang nogen forsøger at kopiere en tekst fra dit websted, tilføjes et tillæg med et link til det originale indlæg efter det oprindeligt kopierede indhold.

Mens en person, der har kopieret teksten, stadig let kan slette din tilføjelse i enhver teksteditor, viste du i det mindste, at du er opmærksom på det kopierede materiale. Mens de fleste mennesker simpelthen sletter denne tilføjelse, kan du håbe, at nogen vil forlade et link til dit websted (med vilje eller ej) og derfor tak for dit arbejde.

Afslutter

Selvom en simpel copyright-meddelelse muligvis ikke forhindrer folk i at kopiere dit indhold, er det vigtigt, at du har et. Uanset om du tilføjer koden manuelt eller bruger et plugin til generering af en copyright-meddelelse, gør WordPress det nemt at håndtere funktionen, er du ikke enig?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map