Sådan søges og udskiftes tekst i WordPress

Sådan søges og udskiftes tekst i WordPress


Har du nogensinde indset, at du havde begået en fejl, mens du skrev et WordPress-indlæg, bare for at finde ud af, at der ikke er nogen nem måde at søge og erstatte denne skrivefejl i hele indlægget? Hvad hvis du har skrevet et forkert ord, sætning eller link i de sidste par måneder? Desværre tillader WordPress ikke dig at søge og udskifte tekst på en nem måde, men vi er ved at vise dig gratis plugins, som kan redde dig fra manuelt at slette hundreder, hvis ikke tusinder af typografiske fejl.

Søg og erstat enhver tekst i WordPress, og spar tid, når du redigerer indlæg

Ja, PHP og MySQL er magtfulde værktøjer, der kan løse disse slags ting med bare et par linjer med kode eller forespørgsler. Men ikke alle af os er kodere eller behagelige at kommunikere med kode. Så vi springer bare over det og viser dig den lette måde at håndtere søgning og erstatte i WordPress.

 • Søg og erstatt tekst i posteditoren
 • Udskift ethvert ord på hele WordPress-webstedet
 • Opret automatisk links fra nøgleord i alle artikler

Søg og erstatt tekst i posteditoren

Ligesom i mange tekstprocessorer, du måske har brugt (som f.eks. Microsoft Word), kan du måske søge og udskifte tekst i WordPress-editor. Da du læser dette, har du sandsynligvis opdaget ulempen med WP-editor – det kommer ikke med en sådan funktion. Som vi allerede har fortalt dig i introduktionen, skal vi vise dig et pænt plugin til jobbet

TinyMCE Advanced

PRIS: Gratis

TinyMCE Advanced finder og udskifter

TinyMCE Advanced er et fantastisk plugin, der giver dig mulighed for at tilføje, fjerne og omarrangere knapper, der findes i WordPress ‘Visual Editor. Som du måske har gættet, er en af ​​de gode funktioner, dette plugin tilbyder søgning og udskiftningsfunktionen.

Hvis du vil være i stand til hurtigt at finde tekst i det indlæg, du bare skriver og erstatte den med en anden tekst, kan du konfigurere plugin i løbet af få minutter. Bare installer TinyMCE Advanced, aktiver det og du vil tilføje din knap:

 1. Naviger til Indstillinger -> TinyMCE Advanced
 2. Find listen over ubrugte knapper, og kig efter Find og udskift
 3. Træk knappen til redigeringsmenuen
 4. Gem ændringer

Når du har gennemført disse fire trin, bliver din nye funktion klar til brug. For at begynde at bruge søgning og erstatte i WordPress, skal du begynde at skrive et nyt indlæg (eller redigere et ældre) og sørge for, at du får vist indlægget i Visual Editor. Klar til at erstatte ord?

 1. Lede efter Find og udskift knappen øverst på editoren
 2. Udfyld teksten, du vil erstatte
 3. Skriv teksten for at erstatte den med
 4. Kontroller, om du vil matche sag og søg efter hele ord
 5. Find, udskift eller udskift alle

Det er det! I stedet for manuelt at gennemgå tusinder af ord, som du måske har skrevet i det pågældende indlæg, vil dette fantastiske plugin gøre jobbet for dig om et øjeblik.

Det var let, ikke sandt? Men hvad nu hvis du vil gøre det samme for alle dine indlæg og sider? Måske vil du søge og udskifte ting i kommentarer eller taksonomier? Hvis det er tilfældet, skal du fortsætte med at læse, fordi du har brug for et andet plugin.

Søg og erstat tekst i hele WordPress

Nogle gange er du klar over, at du har begået en grammatisk fejl i flere dage. Måske har du forkert stavet noget, måske har en tjeneste, du nævnte, ændret navn, eller måske har du brug for at opdatere en URL. Ikke rolig; kan du nemt ændre det, og du behøver ikke at køre MySQL-forespørgsler for at løse problemet.

Bedre søgning udskiftes

PRIS: Gratis

Bedre søgning Erstat plugin til WordPress

Som lovet, her er endnu et gratis plugin, der sparer dig. Da du vil udskifte noget i hele WordPress-systemet, giver dette plugin dig mulighed for at arbejde med databaser – uden at skulle åbne eller ændre en database for hånd.

Installation af plugin er standard og hurtig. Når du har aktiveret Better Search Replace-plugin, kan det sjove begynde.

Inden du foretager ændringer, skal du oprette en sikkerhedskopi af din database.

 1. Naviger til Værktøjer -> Bedre søgning udskiftes
 2. Indtast den tekst, du leder efter
 3. Indtast teksten, der erstatter den
 4. Vælg tabeller, der vil blive påvirket af plugin

Før du foretager de faktiske ændringer i din database, foreslår vi, at du forlader Kør som tørløb mulighed markeret. Denne mulighed fortæller plugin at udføre den nødvendige søgning, men det vil ikke foretage nogen ændringer. Ved hjælp af Tørt løb, får du se, hvor mange tabeller og celler i en database der vil blive påvirket, og du kan tænke to gange, inden du foretager en faktisk ændring.

Når du er klar til at erstatte tekst, skal du fjerne markeringen af Tørt løb mulighed og nyd hvad det fantastiske plugin vil gøre for dig.

Vær forsigtig, når du vælger tabeller fra trin 4. Hvis du kun vil ændre dine indlæg, skal du kun vælge wp_posts bord.

Afhængig af din database, kan det søge og udskifte funktion det kan tage nogen tid at udføre sit job. Inden du begynder at få panik, skal du vide, at det er okay at få timeouts og hvide skærme, mens du kører søgning og erstatte det med plugin. I så fald skal du bare navigere til Værktøjer -> Bedre søgning erstattes -> Indstillinger, og mindsk Maks sidestørrelse værdi.

Hvis du installerer disse to gratis plugins, kan du slappe af og begynde at arbejde på din nye artikel uden bekymring. Uanset om du skal søge og erstatte tekst fra kun en artikel, eller du skal gøre det for alle dine indlæg, kommentarer osv., Skal du vide, at TinyMCE Advanced og Better Search Replace-plugins fik dig dækket.

I stedet for at erstatte dem, vidste du, at du nemt kan skrive en liste over ord, der ikke er tilladt i posttitler?

Har du prøvet plugins? Hvordan kan du lide dem? Foretrækker du at udskifte tekst manuelt ved at køre forespørgsler, eller bruger du måske et andet plugin til jobbet? Fortæl os det i kommentarerne herunder.

Udskift ethvert ord på hele WordPress-webstedet

Når du har samlet hundreder eller endda tusinder af forskellige indlæg og sider, der er spredt over forskellige kategorier, bliver ændringer i hele databasen mere og mere vanskelig hver dag. Hvis du nogensinde har ønsket at erstatte kun et ord eller hele sætningen i hvert indlæg, side, titel, kommentar osv., Endte du med en hovedpine, fordi denne opgave ville kræve for meget tid eller teknisk viden fra dig.

Da du allerede bruger en WordPress-blogplatform, der er kendt for dens udvidelser (plugins), der giver dig mulighed for at gøre praktisk talt alt, stopper dette problem overhovedet at være et problem. Nu kan du installere et gratis plugin og administrere ordændringer med få klik.

Ordskifte

PRIS: Gratis

Word Replacer til WordPress

Det plugin, vi taler om, kaldes Word Replacer, og du kan installere det gratis ved at downloade plugin fra WordPress-repositorywebstedet, eller du kan finde plugin ved at søge det fra dit WordPress:

 1. Naviger til Plugins -> Tilføj nyt
 2. Søg efter “Word Replacer”
 3. Installer og aktiver plugin
 4. Åbn side med indstillinger, hvor du kan erstatte ord med et enkelt klik

Hvis du nogensinde har brugt “Søg og erstat” i Microsoft Word eller en lignende tekstprocessorapplikation, vil du være ganske bekendt med dette plugin. Dens brugervenlige interface giver dig mulighed for hurtigt at indtaste et ord eller hele sætningen, som du vil erstatte, vælge et andet, der tilføjes i stedet for det originale ord / sætning, og du kan beslutte, hvor disse ændringer vil ske.

Word Replacer giver dig mulighed for at erstatte ord i indlæg, sider, kommentarer, titler og endda bbPress-forumsider siden version 0.3.

En god ting ved dette plugin er, at du f.eks. Kan skrive en liste med bandeord, som du nemt kan censurere i kommentarer og dine forumsider, eller du kan ændre den ene sætning, som du muligvis har brugt forkert i de sidste par måneder eller deromkring . Og du kan gøre alt det ved at skrive et ord / en sætning kun en gang i plugins indstillinger, og Word Replacer vil gøre dets magi om et sekund.

Et andet godt eksempel på, hvad plugin er i stand til, er JavaScript-annoncer. Hvis du har brugt annoncepladsholder på dit websted, kan du nu let fortælle Word Replacer at søge efter den pågældende pladsholder og erstatte den med den faktiske JavaScript-kode, der viser den ønskede annonce. Når du beslutter at ændre annoncen, skal du blot ændre koden i indstillingerne uden at skulle bekymre dig om, hvor koden er indsat. Noget en dejlig funktion til sådan en simpel plugin.

Word Replacer er virkelig et kraftfuldt plugin, der giver dig mulighed for at administrere hele dit WordPress-indhold fra ét sted. Selv hvis du ikke planlægger at bruge det hele tiden, kan plugin virkelig hjælpe dig med at ændre disse fejl og censurere de dårlige ord, der er skrevet i kommentarer eller dine forumsider. Da det er gratis, behøver du ikke bekymre dig om at miste nogen penge på det – installer plugin og giv det en chance. Glem selvfølgelig ikke at oprette en sikkerhedskopi af dit websted, før du udskifter nogen ord, da du aldrig ved, hvornår fejlen muligvis dukker op.

At knytte ord eller hele sætninger i WordPress kunne ikke være lettere. Når du skriver en artikel, skal du blot vælge et ord / en sætning og klikke på link-knappen, hvor du kan indsætte linkdestinationen. Hvis du kender grundlæggende HTML, kan du også oprette links direkte fra en teksteditor ved at skrive din egen kode om nødvendigt.

WordPress-links

Selvom det er let at sammenkæde ord for ord og kan være ret sjovt, hvis du langsomt arbejder på et nyt indlæg, hvad nu hvis du ville linke et specifikt ord / udtryk i hele din samling af indlæg / sider?

Hvis du lige er startet med dit WP-drevne websted og kun har et par artikler at beskæftige sig med, ville det ikke være et problem at knytte dem alle sammen manuelt. Men hvad nu hvis du har besluttet at linke et ord i alle artikler, og du har hundreder af dem?

Opret links fra specifikke ord:

Uanset om du vil linke et specifikt webstedsnavn til sin egen URL, eller du har startet dit henvisningsprogram og ønsker at knytte hvert computerrelateret ord til dit henvisningswebsted, der sælger computerudstyr, hjælper denne funktion dig med at indsætte et link-tag i ordet / valgfrase.

 1. Åbn features.php
 2. Kopier og indsæt følgende funktion:
 3. funktion link_words ($ tekst) {
  $ erstatte = matrix (
  'google' => 'Google',
  'computer' => 'computer',
  'keyboard' => 'køb tastatur her'
  );
  $ text = str_replace (array_keys ($ erstatte), $ erstatte, $ text);
  returner $ tekst;
  }
  add_filter ('the_content', 'link_words');
  add_filter ('the_excerpt', 'link_words');
  
 4. Skift nøgleord og links i matrix
 5. Gem ændringer

Som du kan se fra eksempler i koden, er det muligt at erstatte ethvert ord eller enhver sætning, der findes i dine artikler. Det er også muligt at erstatte selve ordet / sætningen og ændre linket helt.

Mens du blot kan tilføje linket til ordet “computer”, kan du tilføje linket og ændre ordet “computer” til “computersystem” eller noget du vil.

Selvom denne funktion hjælper dig med at indhente alle de tilbageholdte artikler, er den stort set grundlæggende, som den bliver. Hvis du ønsker mere kontrol over links, især hvis du arbejder med henvisninger, ville det være et smartere valg at gå med et af de specialiserede plugins.

Da du allerede arbejder med links, kan du måske være interesseret i at instruere WordPress om at åbne alle eksterne links i nye faner eller måske endda linke indlæg og sider til en ekstern URL.

Konklusion

Hvis du lige er startet en WordPress-blog, kan det se umuligt at søge og udskifte ord. Men hvis du tager et par minutter af din tid på at gennemgå denne guide, vil du løse problemet, og søgning og udskiftning af tekst i WordPress vil se ud som et børns leg.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map