Sådan oprettes tilpassede indlægstyper i WordPress

Sådan oprettes tilpassede indlægstyper i WordPress


Inden vi rent faktisk viser dig, hvordan du opretter din egen tilpassede posttype, som du stolt bruger på din nye WordPress-drevne blog, så lad os se, hvad en brugerdefineret posttype faktisk er.

En posttype er simpelthen et sæt regler, der bruges til at beskrive den måde, indhold præsenteres i din artikel. Hver indlægstype har sine egne parametre, som definerer den, så du kan se forskellen mellem et indlæg, en side, et arkiv, en revision eller en navigationsmenu. Men som du vil se, hvis du begynder at skrive artikler som dine indlæg, vil alt hvad du skriver have den samme struktur. Det er fordi du vil bruge den samme skabelon til indlægget. Men det er helt OK, hvis du skriver en blog, hvor en indlægstype er nok til at håndtere dine artikler.

Gennem den ikke så lange historie har WordPress udviklet sig enormt, og det har bestemt vokset frem sin rolle som blogplatform. Det er blevet et af de mest anvendte og værdsatte indholdsstyringssystemer i verden. At tillade folk at oprette tilpassede indlægstyper er en af ​​hovedårsagerne hertil.

Lad os se, hvad en brugerdefineret indlægstype kan gøre for dig i et simpelt eksempel. Forestil dig, at du kører et spilwebsted. Du ønsker at offentliggøre nyheder med jævne mellemrum, der er udgivet adskillige trailere hver dag, som du kan dele med dit publikum, dine forfattere spiller nye spil og skriver anmeldelser, du ønsker at offentliggøre skærmbilleder fra din seneste online kamp osv..

Som du allerede kan gætte, er der flere indholdstyper, du har brug for i dette tilfælde, og hvis du fortsætter med at bruge almindelige indlæg, vil alt indholdet se det samme ud, og det vil gøre det sværere for dig og dine besøgende at finde en forskel mellem en videoartikel og en anmeldelse. Ja, du vil have en tilpasset posttype, så alt ser mere organiseret ud.

Bliv ved med dette billede bare i nogle få sekunder. Hvis du opretter en tilpasset posttype, kan dine nyheder have et specielt område, hvor du kan placere et link til kilden. Din spilanmeldelsestype kunne have en vurdering, som forfatteren gav til et bestemt spil, inklusive et stjernebaseret system, og du kan anvende forskellige stylinger til, lad os sige, underteksten til din anmeldelse. Din type trailers indlæg ville fremhæve en video og lade folk nyde den fra en lightbox i stedet for at se den i et indlæg. Vi kan fortsætte for evigt, men du får det rigtige?

 • Opret en tilpasset posttype
 • Opret tilpassede indlægstyper med plugins

Opret en tilpasset posttype:

OK, vi ved, at du keder dig med vores snak – du er her for at lære, hvordan man opretter et tilpasset indlæg, så lad os starte. Stræk dine muskler, tag en dyb indånding, og lad os starte, når du er klar. Hvis du er interesseret i at grave dybere ned i WordPress og koden, spring til det plugin, der hjælper dig.

 1. Åbn filen file.php, og indsæt følgende kode.
 2. Sørg for, at koden er placeret før det afsluttende PHP-tag (?>), Eller at det ikke fungerer.

  // Opretter spilanmeldelser Brugerdefineret posttype
  funktion game_reviews_init () {
  $ args = matrix (
  'label' => 'Spilanmeldelser',
  'public' => sandt,
  'show_ui' => sandt,
  'capability_type' => 'indlæg',
  'hierarchical' => falsk,
  'rewrite' => array ('slug' => 'game-reviews'),
  'query_var' => sandt,
  'menu_icon' => 'dashicons-video-alt',
  'understøtter' => matrix (
  'titel',
  'Editor',
  'uddrag',
  'trackbacks',
  'custom-felter',
  kommentarer ',
  'revisioner',
  'Miniature',
  'forfatter',
  'page-attributter',)
  );
  register_post_type ('game-reviews', $ args);
  }
  add_action ('init', 'game_reviews_init');
 3. Gem ændringer

Hvis du kigger på dit admin-område i WordPress, vil du bemærke, at der er et nyt punkt “Game Reviews” tilgængeligt i menuen. Indtil videre ser det ud som ethvert andet indlæg, men du vil stadig ikke kunne se disse indlæg online. Du har et par trin til at følge gennem for at få mest muligt ud af denne tilpassede posttype.

Sørg for at konfigurere dine permalinks, før du prøver dit nye indlæg, eller du ender med en fejl.

Opret en skabelon til din nye tilpassede posttype:

 1. Åbn mappet til dit tema
 2. Opret en ny fil og navngiv den som noget som game-review-template.php
 3. Åbn filen, og indsæt følgende:
 4. 
  
 5. Åbn side.php-filen, der er placeret i dit temas mappe
 6. Kopier og indsæt koden i din game-review-template.php
 7. Find et stykke kode, der er det samme eller ligner dette (kan afhænge af dit tema):
 8. 
  
  
  

  Når du har fundet denne del, lad os ændre den, så du kan vise din tilpassede posttype på en ny side. Du skal tilføje $ query linje over din loop og ændre derefter selve loopen. Når du ændrer koden, skal den se sådan ud:

   'spil-anmeldelser', 'posts_per_page' => 5));
  while ($ query-> have_posts ()): $ query-> the_post (); ?>
  // Din kode f.eks. "indholdet();"
  
  
  
 9. Gem ændringer
 10. Gå til Sider -> Tilføj nyt
 11. Opret en side med navnet “Spilanmeldelser”
 12. På højre side under fanen “Sideattributter” skal du finde “Skabelon”
 13. Vælg en skabelon, du har oprettet i et af de foregående trin, og tildel den til siden.
  Tilpassede sideskabeloner i WordPress

 14. Gem ændringer

Det er det. Du skal prøve alt og oprette et nyt Game Review-indlæg. Når du har åbnet din Game Review-side, skal du være i stand til at se dine nyhedsindlægstyper kronologisk oprettet, ligesom dit normale indlæg ville være.

Og dette er bare begyndelsen. Du har oprettet den tilpassede posttype, men nu skal du ændre den, som du kan lide den og tilføje den kode, du har brug for.

Opret tilpassede indlægstyper med plugins

Når du begynder at oprette dine egne indlægstyper for at udvide din WordPress, er der to måder at gå på. Vi har allerede vist dig en – hvordan manuelt opretter en tilpasset posttype. Ved at følge flere trin kan du oprette en brugerdefineret posttype, men det kan tage meget af din tid, hvis du er en WordPress-begynder og ikke er vant til at håndtere koden. Men du behøver ikke rod med koden – hvis du har brug for en enklere og hurtigere løsning, kan du oprette utallige tilpassede indlægstyper ved hjælp af en af ​​plugins.

I denne del af selvstudiet er vi ved at vise dig en af ​​de bedste plugins, der vil oprette disse brugerdefinerede indlægstyper til dig. Du behøver ikke at kode eller endda kopiere / indsætte koden. Bare installer plugin, skriv navnet på din nye posttype og opsæt det via GUI.

Brugerdefineret posttype UI

PRIS: Gratis

Brugerdefineret posttype UI
Hvis du kun behøver at registrere en brugerdefineret posttype, vil dette plugin gøre et godt stykke arbejde. Når du har installeret det, kan du oprette tilpassede indlægstyper og taksonomier. Gå bare til en nyoprettet menu, tilføj en ny brugerdefineret posttype og skriv navnet og beskrivelsen af ​​din nye posttype. Det er let som det, men du bliver nødt til at bemærke det dette plugin håndterer ikke visningen af ​​din nye indlægstype. Når du har registreret den nye posttype, er det stadig op til dig, hvordan du viser det. Vi foreslår, at du tjekker, hvordan du gør det eller går med et andet plugin, der også kan vise dine indlæg.

Yderligere læsning: Dybdegående vejledning om WordPress tilpassede indlægstyper

Konklusion

Tilpassede indlægstyper er en af ​​de største WordPress-funktioner selv i dag. Ved blot at ændre et par kodelinjer eller bruge et plugin kan du generere en posttype, der vil være unik for dit websted. Sandheden er, at det måske er lidt sværere for en nybegynder at gennemføre alt for første gang, men hvis du holder dig med denne tutorial, skal du ikke have nogen problemer.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map