Sådan opdateres WordPress Plugins automatisk

automatisk-opdatering-wordpress-plugins.png


Selvom du kan oprette en blog uden et enkelt plugin på listen, er chancerne for, at du bliver nødt til at installere mindst et par af dem. Ligegyldigt hvor stor ekspert du er, vil nogle funktioner bare tage for meget af din dyrebare tid at udvikle sig fra bunden af. Da der er titusinder af plugins derude, vil du før eller senere indse, at du har brug for nogle af dem på bloggen.

Selvom plugins bare er WordPress-udvidelser, og de ikke kan fungere uden for CMS, fungerer plugins som software på egen hånd. Hvert plugin er kodet forskelligt, har unikke funktioner og har brug for regelmæssige opdateringer.

Udviklere bør regelmæssigt opdatere WordPress-plugins. Nå, i det mindste hvis de er interesseret i deres produkt. Nogle opdateringer giver dig nye funktioner, andre vil løse fejl og kompatibilitetsproblemer, mens det vigtigste er at lave kendte sikkerhedshuller. Du vil ikke gerne have et plugin, der giver indtrængende adgang til dit websted, ville du ikke?

Når tiden går, kan du muligvis ende med dusinvis af plugins på dit websted, og du bliver nødt til at opdatere WordPress-plugins regelmæssigt. Nogle får nye opdateringer et par gange om måneden, og hvis du opdaterer dem manuelt, kan du blive gal. Hvis du har en kort sikring, kan du muligvis opdatere WordPress-plugins automatisk.

Opdater automatisk alle WordPress-plugins

For at aktivere automatiske opdateringer til alle dine WordPress-plugins skal du bare fortælle det til dit CMS. Nej, stop med at råbe på din computerskærm; desværre er vi stadig langt væk fra at have den teknologi, der fuldstændigt forstår os, så du er nødt til at ændre kommunikationskanalen og opdatere funktionen.php-filen i stedet. Selv hvis du ikke har nogen anelse om, hvad filen handler om, skal du ikke bekymre dig. Bare for at være sikker på, at du er dækket, skal du oprette en sikkerhedskopi.

 1. Åbn filen features.php
 2. Kopier og indsæt følgende:
 3. add_filter ('auto_update_plugin', '__return_true');
 4. Gem ændringer

I tilfælde af at du vil gøre det samme for alle de temaer, du har installeret, har du brug for et andet filter, der stort set ligner det samme:

add_filter ('auto_update_theme', '__return_true');

Hvis du vil lære mere om dette, kan du se hvordan man konfigurerer automatiske baggrundsopdateringer i WordPress.

Når du har gemt ændringerne, opdaterer WordPress automatisk alle plugins, når der er nye versioner, der kan downloades. Du behøver ikke at gøre noget. Selvom dette muligvis lyder praktisk, kan det være farligt at aktivere automatiske opdateringer til alle dine plugins. Nogle kan ødelægge dit websted fuldstændigt, nogle vil forårsage kompatibilitetsproblemer, og de plugins, som du har tilpasset, vil overskrive alt, hvad du har gjort. Så hvis du har sådanne plugins, som du ikke ønsker at opdatere automatisk, vil du være interesseret i at aktivere automatiske opdateringer kun for specifikke plugins.

Vælg plugins, der får automatiske opdateringer

Hvis du kun ønsker, at nogle af dine plugins skal opdateres automatisk, skal du tage en anden tilgang. Heldigvis behøver du ikke denne gang at kopiere funktioner. Du skal bare installere et plugin, der får dine bekymringer væk.

Easy Updates Manager

PRIS: Gratis

Med mere end 100.000 aktive installationer er dette gratis plugin det mest populære valg, når det kommer til automatiske WordPress-opdateringer. Easy Updates Manager giver dig fuld kontrol over WordPress-opdateringer, men vi vil ikke tale om alle funktionerne i denne artikel.

Easy Updates Manager

Den interessante del er den funktion, der giver dig mulighed for at aktivere automatiske opdateringer til plugins og temaer. Plugin er relativt ligetil, og det giver dig mulighed for at vælge plugins og temaer fra listen. Alt hvad du skal gøre er at vælge, hvilke poster der skal, og hvilke der ikke skal opdateres automatisk.

Automatiske plugin-opdateringer

PRIS: Gratis

Selvom det ikke er så populært som det tidligere nævnte, er dette plugin så simpelt som får. Efter installation og aktivering vil alle de plugins, du har på din WordPress-blog, begynde at opdateres automatisk. Gå nu til, hvis du vil kontrollere det Indstillinger -> Automatiske plugin-opdateringer.

Automatiske plugin-opdateringer

På indstillingssiden ser du en liste over alle de udvidelser, du har. Kontroller bare det plugin, som du ikke ønsker at opdatere automatisk. Det er det!

Da du lige er begyndt at opdatere WordPress-plugins automatisk, er det en god ide at lade plugin’en underrette dig om ændringer via e-mail. Så hvis noget går galt, kan du reagere i tide.

Sådan får du den gamle version tilbage

I nogle tilfælde vil opdateringerne medføre problemer på dit websted. Indtil du får en chance for at ordne ting eller finde en anden løsning, vil du sandsynligvis have den gamle version tilbage. Ja, det er muligt, og du kan rulle tilbage til den ønskede version. Vi har allerede vist dig, hvordan du gør det, så se, hvordan du får den gamle version af et tema eller et plugin tilbage på dit websted.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map