Sådan nulstilles et WordPress-websted – Begynderguide

Sådan nulstilles et WordPress-sted - en begynderguide


Har du nogensinde været i en situation, hvor du har brug for at starte forfra dit WordPress-sted?

Selvom WordPress giver alle mulighed for let at starte en blog, er det ikke så ligetil, som du måske har forestillet dig at oprette det perfekte websted, du har drømt om. Du bliver nødt til at bruge lidt tid på at rodde rundt med WordPress, indtil du virkelig kommer til at forstå, hvordan det opfører sig. Det betyder, at du vil vandre rundt i indstillingerne, indtil du finder alt, hvad du vil ændre til din smag. Uanset hvor forsigtig du er, vil du før eller senere begå en fejl.

Når du udvikler det perfekte websted, bliver du også nødt til at prøve forskellige temaer, indtil du får det, du ledte efter. Og fordi der er titusinder af forskellige plugins, skal du sandsynligvis installere to eller tre af den samme funktionalitet, før du beslutter dig for den, du vil bruge i de følgende måneder og år.

Og hvis du lige er startet, efter et par timer eller dage med at prøve forskellige ting på WordPress, er du måske klar over, at du er nødt til at starte forfra. Så hvordan nulstiller du dit WordPress-sted?

Sådan nulstilles et WordPress-sted?

Denne gang har vi ikke generet dig af tekniske detaljer og detaljer. WordPress bruger databaser, tabeller og forskellige filer og procedurer for at holde sig kørende. Så for manuelt at nulstille alt, bliver du nødt til at holde alt i tankerne og slette den ene ting efter den anden. Hvis du ikke er en koder eller designer, er det ikke noget, du selv vil gøre.

En anden mulighed ville være helt at afinstallere / slette alt fra din server og installere WordPress fra bunden. Ja, det er en mulighed, men hvorfor bruge din dyrebare tid, når du kan gøre alt med et enkelt klik på en knap?

Lad os vise dig et enkelt gratis plugin, som du kan stole på.

 1. Gå til Plugins -> Tilføj nyt
 2. Søg efter “WP Reset” af WebFactory Ltd
 3. Installer & aktiver plugin
Installer WP Reset plugin

Søg efter WP Reset, installer og aktiver plugin

Når du har pluginet aktivt på dit websted, kan du forberede alt på en nulstilling.

Ikke rolig; du kan ikke ved et uheld nulstille din blog. WP Reset leveres med en sikkerhedsmekanisme, der forhindrer dig i at nulstille dit websted ved at “trampe over en knap”.

Vær stadig opmærksom på det faktum, at dette plugin ikke foretager nogen sikkerhedskopiering. Hvis du ikke er helt sikker på, at du vil nulstille denne WordPress-installation, foreslår vi, at du opretter en sikkerhedskopi. I tilfælde af at du fortryder beslutningen, giver sikkerhedskopien dig mulighed for hurtigt at gendanne alt til en tidligere tilstand.

Før du fortsætter, skal du sørge for at forstå, hvad der vil blive slettet.

Nulstilling nulstiller:

 • alle indlæg, sider, brugerdefinerede indlægstyper, kommentarer, medieindlæg, brugere
 • alle standard WP-databasetabeller
 • alle brugerdefinerede databasetabeller, der har den samme præfiks “wp_” som standardtabeller i denne installation

Nulstilling af testament ikke slette:

 • mediefiler – de forbliver i wp-uploads mappe, men vises ikke længere under Media
 • ingen filer berøres; plugins, temaer, uploads – alt forbliver på serveren
 • sidetitel, WordPress-adresse, webstedsadresse, webstedets sprog og synlighedsindstillinger for søgemaskiner
 • den loggede bruger gendannes med den aktuelle adgangskode, så du kan

Når du er sikker på, at du forstår alt, kan du fortsætte ved at nulstille dit WordPress-sted:

 1. Gå til Værktøjer -> WP Reset
 2. Læs listen over ting, der ikke vil blive slettet endnu en gang
 3. Rul ned til bunden af ​​siden
 4. Skriv “reset”, og klik på “reset WordPress” -knappen
 5. Bekræft nulstillingen
Nulstil WordPress-websted

Skriv “reset”, og klik på knappen. Der er ingen fortrydelse

Og det er det! Du bliver nu logget ud og logget ind automatisk med din nuværende brugernavn og adgangskode-kombination. Du kan nu starte med at vide, at du har en ren installation.

Vælg handlinger, der er nulstillet

Inden du trykker på reset-knappen, kan du fortælle WP Reset-plugin, hvad de skal gøre efter dette. For tiden kan du:

 • Genaktiver det aktuelle tema
 • Genaktiver WP Reset plugin
 • Genaktiver alle aktuelt aktive plugins
WordPress nulstilling - Indsæt nulstil handlinger

Vælg hvad du skal gøre efter nulstillingen

Hvis du vil fortsætte med at bruge det samme tema, eller hvis du har haft snesevis af aktive plugins, som du vil aktivere igen, skal du bruge denne indstilling i stedet for at aktivere alt for hånd. Hvis du nogensinde har forsøgt at installere ti eller flere plugins på samme tid, ved du, at selvom det er let, er det virkelig tidskrævende, så indstillingen er himmelssendt.

Selektiv nulstilling

Hvis du kun behøver at slette / nulstille en del af dit WordPress-sted, kan du bruge værktøjssektionerne.

 • Slet transienter – Ved at klikke på knappen og bekræfte alle forbigående relaterede databaseposter slettes. Det inkluderer udløbne og ikke-udløbne transienter og forældreløse transiente timeout-poster.
 • Ren mappe til uploads – Alle filer i din wp-content \ uploads mappen slettes. Det inkluderer mapper og undermapper samt alle filer i undermapper. Filer, der er tilknyttet medieindgange, slettes også.
 • Nulstil temaindstillinger – Alle indstillinger (mods) for alle temaer nulstilles.
 • Slet temaer – Denne knap hjælper dig med at slette alt det tema, du har installeret på webstedet. Dette inkluderer det aktuelt aktive tema.
 • Slet plugins – Hvis du har mere end et dusin plugins, som du har prøvet, skal du blot klikke på denne knap for at slette dem alle. Alle plugins undtagen WP Reset vil blive slettet.
 • Tøm eller slet tilpassede tabeller – Denne handling påvirker kun tilpassede tabeller med wp_ præfiks. Kerne WP-tabeller og andre tabeller i databasen, der ikke har det præfiks, slettes ikke / tømmes, så WordPress kan arbejde uafbrudt. Sletning af tabeller fjerner dem helt fra databasen. Tømning fjerner alt indhold fra dem, men holder strukturen intakt.
 • Slet .htaccess-fil – Hvis du har manipuleret med .htaccess-filen, kan du hurtigt slette ved at trykke på knappen. Hvis du arbejder med .htaccess, foreslår vi, at du bruger gratis WP Htaccess Editor plugin. Det hjælper dig med at komme til filen hurtigere, og den opretter også automatisk sikkerhedskopieringer, så du ikke behøver at bekymre dig om at miste ændringerne.
  Når du har slettet filen, skal du sørge for, at du åbner Indstillinger -> Permalinks og gem indstillinger (uden at foretage nogen ændringer). Denne handling genskaber den originale .htaccess-fil.

Sådan opretter du et snapshot af en database?

Snapshot af databaser bruges normalt til udvikling. Ved at oprette et snapshot af en database, vil du være i stand til at sammenligne to databaser og se, hvilke ændringer der er foretaget i databasen efter installation af et specifikt plugin eller tema.

Bemærk, at snapshots i databasen ikke nøjagtigt er en sikkerhedskopi. Selvom du kan downloade dem og importere senere, kan du stadig ikke fange nogen filer med snapshot-værktøjet. Vi foreslår at bruge et komplet backup-plugin, hvis du vil sikre dig, at du ikke mister noget.

Hvad fremtiden har

I øjeblikket er plugin stort set ligetil. Du får nulstillet dit websted eller vælger et af værktøjerne til at slette en bestemt del af webstedet.

Men der er nogle fantastiske funktioner, der kommer i de følgende måneder:

Multisite (WPMU) support

Alle jer, der driver et netværk af WordPress-websteder, vil elske det faktum, at plugin gør sig klar til sin support. Dette betyder, at du som superadministrator vil være i stand til at kontrollere alle siderne i netværket. Du vil være i stand til at nulstille siderne om nødvendigt eller endda anvende de specifikke værktøjer til specifikke websteder.

Installer automatisk plugins & temaer (samlinger)

Når først du installer WP Reset, kan du oprette en samling af dine foretrukne WordPress-temaer og plugins, som du vil arbejde med. Når du har valgt listen med dine foretrukne plugins, installerer WP Reset dem automatisk for dig.

Det betyder, at du ikke behøver at installere og aktivere et plugin og et tema på det tidspunkt.

Hvis du har en tendens til at nulstille dit websted ofte, mens du tester tingene ud, sparer du dyrebare minutter, hver gang du starter forfra. Vi elsker virkelig funktionen og kan ikke vente med at se WP Reset plugin opdateret.

Nuke Nulstil

Nå, denne er temmelig meget selvforklarende. Denne enkle, men ekstremt kraftfulde mulighed giver dig mulighed for at nuke dit websted, hvilket betyder at slette og nulstille alt med et enkelt klik.

I stedet for at vælge indstillinger og tænke, hvad man skal nulstille, og hvad man skal holde intakt, vil Nuke Nulstil-indstillingen slette stort set alt, så du kan starte frisk. Med stor kraft kommer stort ansvar, så vær meget forsigtig med denne mulighed, når den rulles ud. Vi er sikre på, at udvikleren vil indeholde en sikkerhedsmekanisme her, men tænk to gange, før du klikker på knappen.

Konklusion

Nulstilling af et WordPress-sted udføres normalt under test. Uanset om du er en udvikler, der tester et nyt plugin / tema eller en nybegynder, der ikke er sikker på, hvad de skal gøre med et nyt sted, er WP Reset et gratis plugin, der kan sætte fart i testprocessen.

I stedet for manuelt at forberede miljøet hver gang, vil dette gratis plugin gøre alt for dig, og du vil være i stand til at fokusere på vigtigere ting som at finde perfekte temaer, plugins eller teste noget, du har prøvet at udvikle.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map