Sådan ændres valgte billeder i WordPress

WordPress featured billede


Billeder er vigtige komponenter på hvert websted. Før du begynder at stille spørgsmålstegn ved vigtigheden af ​​billeder, skal du bare prøve at forestille dig din foretrukne blog eller hjemmeside uden dem. Ville du være så meget interesseret i at læse om teknologi, biler, mad eller mode og makeup, hvis webstedet ikke indeholdt nogen billeder?

Når de første websteder gik online, kunne billeder ikke spille en væsentlig rolle i deres eksistens. Internetforbindelser var for langsomme, og ingen kunne indlæse snesevis af billeder pr. Side. Heldigvis har tingene ændret sig, og nu kan vi ikke leve uden online medier. Det samme princip kan gælde for en personlig blog eller dit websted. I en moderne verden kan du bare ikke have et blogsite uden billeder. De er langt vigtigere, end du måske endda forestiller dig.

 1. Hvad er et vist billede i WordPress
 2. Vejledningen til udvalgt billedstørrelse – Sådan ændres det i WordPress
 3. Indstil automatisk det fremhævede billede i WordPress
 4. Link automatisk fremhævede miniaturebilleder til deres oprindelige indlæg
 5. Sådan tilføjes forhåndsvisning af miniaturebilleder i redigeringslisten efter indlæg / side
 6. Få dine forfattere til at vælge fremhævede billeder, før de offentliggør indlæg
 7. Skift valgt billedtekst på admin-sider

1. Hvad er et vist billede i WordPress

Selvom et fremhævet billede bare er en anden mediefil, som du kan tilføje til WordPress, fortjener det særlig behandling. Denne type billeder kan hjælpe dig med at få dine besøgende opmærksomhed. Det bruges til at lokke enkeltpersoner til at læse dine historier, øge den visuelle kvalitet på din blog, og den spiller endda en bemærkelsesværdig rolle i deling af sociale medier. Så forsøm ikke vigtigheden af ​​et fremhævet billede.

Udvalgte billeder styres af WordPress-temaer.

For ikke længe siden havde mange WordPress-temaer ikke støtte til dem. Bare de mest omhyggelige udviklere var venlige nok til at introducere fremhævede billeder i deres temaer, mens alle de andre måtte kode funktionen selv. Heldigvis har tiderne ændret sig, og nu de fleste af temaerne er helt klar til fremhævede billeder.

Hvor vises fremhævede billeder på dit websted?

Normalt finder et fremhævet billede i WordPress sin plads under rampelyset på din startside. De bruges som miniaturebilleder, der repræsenterer hele indlægget. Oftere end ikke kobler den samme indlægsminiatyr (som også er et andet navn på et vist billede) direkte til dette indlæg. Ved at vælge et fremhævet billede til et indlæg kan du indstille hele tonen i din historie. Selvom et godt foto kan friste en besøgende til at læse hele indlægget, kan et dårligt billede nemt afvise en gennemsnitlig læser.

WordPress viste billeder på forsiden

Også de samme fremhævede billeder vises normalt øverst på de enkelte indlæg, sider og tilpassede indlægstyper i WordPress. Afhængigt af det tema, du bruger, kan et fremhævet billede vises lige over eller under titlen. Det kan komme op i forskellige dimensioner; det hele afhænger af en temaudvikler, der arbejdede på detaljerne.

Afhængig af temaet kan fremhævede billeder muligvis bruges andre steder. Hvis du f.eks. Tilføjer en widget for at vise de seneste indlæg, kan post-miniaturer muligvis bruges til at tilføje mere stil til widgeten og for at få mere opmærksomhed fra dine besøgende.

Nogle temaer viser endda billederne på WordPress admin sider, lige ved siden af ​​deres tildelte poster.

Sådan tilføjes et fremhævet billede

Da vi ledte dig gennem tilføjelse af dit første indlæg i WordPress, nævnte vi også den viste billedfane, der er placeret i højre side af skærmen. Bare i tilfælde af at du ikke finder fanen, skal du kontrollere dine skærmindstillinger:

 1. Tilføj et nyt indlæg, eller rediger et eksisterende
 2. Rul hele vejen op
 3. Klik på fanen “Skærmindstillinger” i øverste højre hjørne
 4. Sørg for, at afkrydsningsfeltet “Featured Image” er markeret

WordPress skærmindstillinger post editor

På et nyt WordPress-sted vil den viste billedfane være placeret i bunden af ​​sidebjælken på højre side. Kontroller, om du har en, og forbered dig på tilføj din første miniaturebillede til indlæg:

 1. Klik på linket “Angiv vist billede”, der er placeret i feltet “Udvalgt billede”
 2. Et nyt vindue åbner mediebiblioteket
 3. Vælg ethvert billede, du har, eller upload et nyt fra computeren
 4. Når du har valgt billedet, skal du klikke på knappen “Indstil vist billede”

WordPress featured billede

Dette er det! Du kan nu se forhåndsvisningen af ​​et billede lige i feltet Udvalgt billede. Hvis du vil se, hvordan det ser ud i indlægget, kan du hurtigt rulle op og klikke på knappen “Eksempel”.

Træk & slip det valgte billede

PRIS: Gratis

Træk og slip det fremhævede billede i WordPress

Hvis du kan lide at trække og slippe billeder til dit WordPress Media Library, skal du gøre det overveje at tilføje dette gratis plugin til listen over de aktive på dit websted. Bare ved at installere Drag & Drop Featured Image-plugin, ændres det regelmæssige link til tilføjelse af miniaturepost. I stedet for at klikke på linket og derefter uploade et nyt billede, kan du trække og slippe billedet direkte til stedet.

Sådan fjernes eller udskiftes et post-miniature

Undertiden vil du fjerne eller udskifte et indlægsminiatyrbillede. Uanset om du har fundet eller oprettet et bedre foto, eller der var et problem med det første, det tager kun et par klik for at foretage ændringen:

 1. Klik på linket “Fjern vist billede”, der er placeret i feltet “Udvalgt billede” under miniaturebilledet
 2. Hvis du vil indstille et nyt billede, skal du gentage trinnene for at tilføje et nyt featured billede

Hvad hvis dit tema ikke har muligheden?

Selvom de fleste af temaerne i dag er klar til fremhævede billeder, er der stadig nogle, der ikke bruger funktionen. Hvis du manuelt skal tilføje elementet, skal du have en vis grundlæggende forståelse af WordPress-udvikling. Heldigvis kan du gå omkring det og glemme koden. Vi vil vise dig nogle WordPress-plugins, der hurtigt introducerer miniaturebilleder efter dit tema. Med disse udvidelser kan du endda lade WordPress automatisk håndtere fremhævede billeder.

Dynamisk udvalgt billede

PRIS: Gratis

Dynamisk udvalgt billede

Det faktum, at dette gratis plugin tæller mere end 70.000 aktive brugere, fortæller dig, at der stadig er en hel del temaer, der har brug for ekstra omhu med post-miniaturer. Dynamic Featured Image giver dig mulighed for det tilføje flere billeder, så du behøver ikke at være afhængig af kun den, der normalt er tilgængelig. Uden at berøre koden forbereder plugin valgte billeder og giver andre temafunktioner adgang til dem, når det er nødvendigt. Du kan bare slappe af; der er intet, du skal gøre ved det.

Plugin er et fremragende valg, når du arbejder med andre plugins, der har brug for fremhævede billeder og skydere, der viser dem til dine brugere. Der er endda en premium-version, der tilføjer flere forskellige funktioner.

Hurtigt udvalgte billeder

PRIS: Gratis

Hurtigt udvalgte billeder

Fra det øjeblik, du installerer dette plugin, kan alt arbejde på autopiloten. Hurtigt fremhævede billeder giver dig mulighed for indstil et standardfremstillet billede. Så når du glemmer at indstille en, bruger plugin standard-miniature. Det kan også erstatte eller fjerne billeder fra et vilkårligt antal valgte indlæg på en gang.

Derudover tilføjer dette gratis plugin et billede i en sorterbar billedkolonne på lister over indlæg, sider og tilpassede indlægstyper. Der er også forskellige filtre og regler, der giver dig mulighed for at tilpasse den måde, dit websted håndterer post-miniaturer.

I en moderne online verden består alt af mediefiler. Selvom videoer er begyndt at overtage Internettet, er billeder stadig en vigtig komponent, som du ikke kan leve uden. Uanset hvilket sted du åbner, skal det mindst have et par billeder knyttet til det. Mediefiler beriger indlæg og hjemmesider, og du vil minde dig selv om betydningen af ​​mediefiler, hver gang du snubler på et websted uden sådanne. Du kan endda se selv efter gratis billeder. Når du føjer dem til din blog, får de hele bloggen til at se mere levende og tiltalende ud for en gennemsnitlig besøgende.

Vejledningen til den viste billedstørrelse

Normalt styres fremhævede billeder af temaet. Uanset om du vil have en, hvor mange størrelsesindstillinger får du, og hvor den vil vises, afhænger helt af din temaudvikler. Desværre er det ikke alle udviklere, der giver opmærksomme billeder nok opmærksomhed. Så i nogle tilfælde skal du justere den viste billedstørrelse. I andre tilfælde har du brug for et ekstra dimensionssæt til at rumme et plugin, en ny widget eller et andet område på dit websted, som du vil tilpasse.

Mens registrering af nye billedstørrelser er et stykke kage for en WordPress-udvikler, kan det være et mareridt for en ikke-koder. Så i denne del, vi vil ikke vise dig kodestykker. I stedet vil vi vise dig, hvordan de grundlæggende indstillinger fungerer, og hvordan du udvider funktionaliteten af ​​fremhævede billeder gennem et gratis WordPress-plugin.

Grundlæggende billedindstillinger

Til at begynde med skal du vide, at WordPress giver dig mulighed for at ændre et par grundlæggende medieindstillinger, der vil påvirke alle nye billeder, du uploader til webstedet. Som standard fungerer hver WordPress-installation med kun fire billedstørrelser:

 • Den originale størrelse
 • Miniature
 • Medium
 • Stor

Grundlæggende billedindstillinger

Når du uploader et nyt billede, gemmer WordPress den originale fil uden ændringer foretaget til den. Efter dataoverførslen tager systemet den originale fil og foretager alle de ekstra dimensioner, som du har konfigureret i Medieindstillingerne. Det kan også tilføje et par ekstra størrelser, der er registreret efter det tema, du bruger, som muligvis ikke er synlige i medieindstillingerne.

For at få adgang til Medieindstillinger skal du navigere til Indstillinger -> Medier

Miniaturebilledet er noget unikt. Det er firkantet, og uanset hvilken dimension du har angivet, vil WordPress centrere på den del af billedet og beskære det for at få nødvendige dimensioner. Nogle temaer bruger muligvis denne forudindstilling som et vist billede.

Når det kommer til mellemstore og store størrelser, fungerer WordPress lidt anderledes. Du kan angive den maksimale bredde og højde, og systemet skalerer billedet ned i henhold til disse indstillinger, så det ikke bliver beskåret. Dette er normalt billeder, som du vil bruge i indlæg og sider.

Hvorfor genererer WordPress yderligere størrelser?

Hvis WordPress ikke genererede yderligere billedstørrelser, skulle du oprette dem manuelt. Alternativet ville være at have den samme billedstørrelse på hele dit websted eller designere bliver nødt til at arbejde meget hårdere for at indstille dimensionerne på hvert enkelt billede gennem koden. Denne mulighed ville også gøre det meget vanskeligere at tilpasse.

Forestil dig, hvor lang tid du har brug for for at åbne hver fil i en fotoredigerer, indstil en brugerdefineret dimension og derefter uploade den til WordPress?

Ved du, at WordPress-temaer kan bruge det samme billede i flere forskellige dimensioner afhængigt af placeringen? Det ville betyde, at der genereres flere billedfiler, hver gang du skal uploade et nyt billede! Ingen ville have tid til det.

Skift udvalgt billedstørrelse

Det er klart, at ikke alle WordPress-temaer bruger den samme fremhævede billedstørrelse. Så når du skifter mellem temaer eller blot når du vil ændre et til dine behov og smag, kan du muligvis justere den fremhævede billedstørrelse.

Skift udvalgt billedstørrelse i WordPress

Måske vil en mindre størrelse se bedre ud for at fremhæve titlen? Måske vil du have, at dit fremhævede billede skal være bredere? Heldigvis uanset årsagen til at ændre den fremhævede billedstørrelse, du behøver ikke at kode noget på egen hånd. Vi er ved at vise dig et fantastisk gratis plugin, der vil hjælpe dig.

Kontroller dine temaindstillinger

Før du installerer yderligere plugins, skal du kontrollere dine temaindstillinger grundigt. I de sidste par år har temaudviklere tilladt ændringer af mange temafunktioner. Så afhængigt af det tema, du har, der er en chance for at finde en fremhævet valg af billedstørrelse lige i temaindstillingerne.

Gå til Udseende -> Temaer -> Tilpas og kig efter mulighederne. Nogle temaer har også yderligere indstillinger, der normalt findes i Udseende menu. Hvis du kan finde en, er du heldig, fordi du kan ændre den fremhævede billedstørrelse med få klik. Hvis ikke, skal du ikke bekymre dig; følgende plugin vil stadig være mere end simpelt nok til at foretage de nødvendige ændringer.

Enkle billedstørrelser

PRIS: Gratis

Enkle billedstørrelser

Når du installerer Simple Image Størrelser, udvides de grundlæggende medieindstillinger, vi lige har talet om, øjeblikkeligt. Plugin genkender alle andre billedstørrelser fra det aktuelt aktive tema, og det giver dig også mulighed for at oprette tilpassede størrelser på egen hånd.

Når du har aktiveret plugin, skal du navigere til Indstillinger -> Medier. Blandt alle de ekstra billedstørrelser, skal du finde den, der er dedikeret til det fremhævede billede. Hvis du bruger et almindeligt tyve-atten-tema, skal du finde “twentyeteen-featured-image-størrelse”. Her kan du nemt indstille en brugerdefineret bredde og højde for fremhævede billeder.

Afhængigt af et tema, du bruger, er der muligvis mere end kun en fremhævet billedstørrelse. For eksempel kan et tema også vise det fremhævede billede på forsiden, enkeltindlæg og nogle widgets også. I dette tilfælde er der behov for tre størrelser for at få det bedste ud af funktionen. Afhængigt af hvordan du ønsker at tilpasse det fremhævede billede, skal du ændre indstillingerne i overensstemmelse hermed. Glem ikke at trykke på opdateringsknappen, gem ændringer og åbne dit websted for at se, hvad der skete med billederne.

Hvad med de ældre billeder?

Normalt, når du ændrer billeddimensioner, WordPress foretager ændringer bare til de nye, du er ved at uploade. Men hvad med de gamle, du allerede bruger?

Regenerering af miniaturebilleder

Heldigvis var udvikleren af ​​Simple Images Size venlig nok til at introducere en funktion, der vil løse dette problem. På den samme side med medieindstillinger skal du bare rulle ned gennem listen over billeddimensioner. Du finder en Thumbnail Regeneration-funktion der giver dig mulighed for at vælge de miniaturer, du vil genopbygge. Da vi kun taler om fremhævede billeder, skal du vælge de samme miniaturebilleder, som du redigerede tidligere.

Hvis du vil have endnu mere kontrol over miniaturebilleder, skal du rulle lidt mere og vælge en posttype, som du vil genopbygge.

Når du er klar, skal du klikke på, hvis du vil regenerere miniaturebilleder, og glem ikke at gemme ændringer.

Ulemper ved at ændre billedstørrelser

Selvom det er ganske let at indstille de nye billeddimensioner med enkle billedstørrelser, Vær forsigtig, når du ændrer dine billeder.

Hvis du arbejder på et mindre sted, der stadig ikke har så mange fotos, kan du slappe af og genoprette miniaturebilleder. Men vær opmærksom på, at der er steder med hundrede tusinder af billeder.

Generering af en ny dimension til hvert billede kan tage en masse plads på din server. Så før du bekræfter ændringen, skal du være sikker på, at du ved, hvad du laver.

WordPress tager heller ikke rigtigt dine gamle miniaturebilleder. Så selvom du ikke bruger dem længere, alle disse billeder sidder stadig ned i mappen og optager dyrebar harddiskplads. Nogle plugins til billedoprydning kan hjælpe dig, hvis du kører et mindre sted. Men til større websteder med masser af fotos har du brug for en mere professionel (og desværre mere kompliceret og dyrere) tilgang.

3. Indstil automatisk det fremhævede billede i WordPress

Brug af fremhævede billeder i WordPress er let og relativt enkelt at konfigurere, selvom dit tema ikke understøtter funktionen fra bunden. Vi har allerede vist dig, hvordan du indstiller og viser det basale fremhævede billede, og du lærer, hvordan du kontrollerer, om der er et featured billedssæt, og viser en anmeldelse til den forfatter, der har glemt at indstille et.

Hvis du ikke kan lide denne mulighed, kan du hurtigt implementere en lidt anden funktion – du kan programmere din WordPress til automatisk at indstille et featured billede til dig.

I modsætning til den metode, der er nævnt ovenfor, hvor WP vil underrette dig om manglende fremhævede billeder, hvor du stadig har brug for at vælge en selv, indstiller denne fremgangsmåde automatisk et billede som et vist billede. For at gøre dette arbejde skal du have mindst et billede knyttet til dit indlæg.

Når du har offentliggjort indlægget uden det viste billede, funktionen tager det første billede fra den artikel og indstiller det som det viste billede.

Det, der er fantastisk ved dette, er, at når funktionen indstiller det fremhævede billede til dig, vil den forblive på, selvom du beslutter at slette billedet fra indlægget (den ene funktion, der bruges til at fremstille det viste billede i første omgang).

Hvis du ikke har nogen billeder knyttet til dit indlæg, og du rammer på knappen Udgiv, vil der ikke være nogen underretninger, og selvfølgelig vil der ikke være nogen billeder til funktionen at vælge imellem. Så dette er en fantastisk mulighed for nogen, der bruger billeder i de fleste af deres indlæg. Men hvis du har en tendens til at glemme billeder oftere end ikke, og du ikke vedhæfter billeder regelmæssigt, anbefaler vi, at du tjekker den tidligere metode til at forhindre publicering af indlæg uden billedet.

Når du ved hvad du kan få med dette, så lad os vise dig koden. Hvis du vil installere funktionen, skal du åbne din features.php-fil og kopiere / indsætte følgende uddrag:

funktion autoset_featured () {
global $ post;
$ al_has_oem = har_post_timilie ($ post-> ID);
if (! $ allerede_has_tum) {
$ vedlagt_image = get_children ("post_parent = $ post-> ID & post_type = vedhæftning & post_mime_type = image & numberposts = 1");
if ($ vedhæftet_billede) {
foreach ($ vedlagt_billede som $ vedhæftet fil_id => $ vedhæftet fil) {
set_post_emonynail ($ post-> ID, $ attachment_id);
}
}
}
}

add_action ('the_post', 'autoset_featured');
add_action ('save_post', 'autoset_featured');
add_action ('draft_to_publish', 'autoset_featured');
add_action ('new_to_publish', 'autoset_featured');
add_action ('pending_to_publish', 'autoset_featured');
add_action ('future_to_publish', 'autoset_featured');

Glem ikke at gemme ændringer, når du har indsat koden. Nu kan du prøve at tilføje et nyt indlæg med ethvert billede inde i det og offentliggøre det. Ser du, hvordan det fremhævede billede blev vist på webstedet? Magi.

Moderne WordPress-temaer er kunstværker, der er designet med den nyeste teknologi i tankerne. Det betyder, at udviklere har taget sig af hver eneste ting, du og dine fremtidige besøgende på webstedet har brug for fra et tema. Det inkluderer smukt design og adskillige funktioner tilføjet både til backend og frontend.

Efter at WordPress introducerede fremhævede post-miniaturer, temaudviklere måtte finde en måde at knytte disse billeder til deres originale indlæg. Det enkle featured image blev en spilskifter for WordPress, der omdannede en populær blogging-platform til endnu mere populær CMS. Nogle gange behøver disse fotos ikke at linke nogen steder, men hvis du spørger os, hvert vist miniaturebillede skal føre til det originale indlæg.

Selvom mange udviklere finder dette en must-have-funktion i et tema, har mange WordPress-temaer (de fleste af dem er freebies) ikke det installeret som standard. Og hvis du har problemer med, at miniaturebilleder, der ikke kan klikkes på, som vi gør, kan dette komme på dine nerver. Men rolig, en hurtig løsning kan findes et par linjer nedenfor.

I denne del af vejledningen skal vi vise dig, hvordan du automatisk knytter det viste billede til post-permalink og dermed lad alle, der klikker på billedet, blive omdirigeret til det originale indlæg.

Link vist billede til indlægget:

 1. Åbn features.php
 2. Kopier og indsæt følgende kode:
 3. funktion wcs_auto_link_post_roomsnails ($ html, $ post_id, $ post_image_id) {
  $ html = ''. $ html. '';
  returner $ html;
  }
  add_filter ('post_tattnail_html', 'wcs_auto_link_post_hopsnails', 10, 3);
 4. Gem ændringer

Det var alt folkens. Når du har gemt ændringer, behøver du ikke bekymre dig om, at de fremhævede miniaturebilleder, der ikke indeholder et link til det originale indlæg. Nu fører både det viste miniaturebillede og “læs mere” -teksten dine besøgende til dit indlæg.

5. Sådan tilføjes forhåndsvisning af miniaturebilleder i redigeringsliste efter indlæg / side

Hvis du har dit daglige WordPress-tema med standardfunktioner, er du sandsynligvis blevet vant til et bestemt udseende på WordPress-administra- tionspanelet. Når vi taler om redigeringsmuligheder for indlæg og sider, har du sandsynligvis en standardvisning, hvor titlen, forfatteren, kategorierne, tags og datoer vises i forskellige kolonner.

Som du kan se, er der ingen oplysninger om fremhævede billeder. Så hvis du vil se, om et indlæg allerede har et featured billede og muligvis se, hvordan billedet ser ud, skal du redigere hvert eneste indlæg separat.

Sådan tilføjes forhåndsvisning af miniaturebilleder i redigeringslisten efter indlæg / side

Forestil dig at gå gennem dusinvis af indlæg bare for at få et hurtigt overblik over det viste billede, så du ikke duplikerer et eller forlader et indlæg uden et. Det er kun spild af tid, og det er derfor, vi vil vise dig en hurtig løsning til dette.

I denne del af tutorial, vi viser dig en enkel kode, du kan tilføje til dit tema, som derefter tilføjer et miniaturebillede direkte til kolonnen efter indlæg / side. For at dette “trick” skal fungere, skal du være sikker på, at dit tema gør det understøtt post-miniaturer.

Nok med samtalen; lad os indsætte koden i temaet og vise et miniaturebillede i din indlægseditor:

 1. Åbn din function.php-fil
 2. Kopier og indsæt følgende kode:
 3. add_filter ('manage_posts_columns', 'posts_columns', 5);
  add_action ('manage_posts_custom_column', 'posts_custom_columns', 5, 2);
  
  add_filter ('manage_post-type_posts_columns', 'posts_columns', 5);
  add_action ('manage_post-type_posts_custom_column', 'posts_custom_columns', 5, 2);
  funktion posts_columns ($ standard) {
  $ standardindstillinger ['riv_post_thumbs'] = __ ('Tommelfinger');
  returnerer $ standardindstillinger;
  }
  funktion posts_custom_columns ($ column_name, $ id) {
  if ($ column_name === 'riv_post_thumbs') {
  if (has_post_tattnail ()) {
  ekko the_post_tattnail ('medium');
  } andet {
  _e ('Ingen miniaturebillede til post');
  }
  
  ekko "";}}
 4. Gem ændringer
 5. Gå til Indlæg-> Alle indlæg og se ændringen

I koden ovenfor har vi indstillet miniaturestørrelse til 100 × 100 pixels. Da dette kun bruges som et vist eksempel på et billede, er der virkelig ikke behov for et større billede. Selvfølgelig er du fri til at ændre størrelsen på miniaturebilledet til den ønskede størrelse. I de følgende linjer kan du se få eksempler på, hvordan du redigerer den sidste linje i koden:

Vis fuldt udstyret billede i stedet for et miniaturebillede:

ekko the_post_tattnail ('featured-thumbnail');

Dobbelt miniaturestørrelse:

ekko the_post_oemnail (array (200.200));

Vores titel siger, at du kan vise miniaturer i indlæg og sider redigeringsskærme. Du har prøvet koden, men du kan ikke se tommelfingre på sider? Bare rolig, du har brug for disse to kodelinjer, og du skal tilføje dem i starten af ​​uddraget vist ovenfor:

add_filter ('manage_pages_columns', 'posts_columns', 5);
add_action ('manage_pages_custom_column', 'posts_custom_columns', 5, 2);

Når du har tilføjet dette stykke kode, er dine miniaturebilleder også synlige i sideditoren.

6. Få dine forfattere til at vælge fremhævede billeder, før de offentliggør indlæg

Da WordPress nåede version 2.9, fik folk en chance for at tilføje fremhævede billeder til deres indlæg. Siden da, hvis temaer tilladte det, var du i stand til at uploade eller vælge et billede til dit indlæg, som pænt ville repræsentere det, og du var stadig ikke forpligtet til at vise dette billede i indlægget.

WordPress-brugere blev hurtigt vant til den nye funktion, og nu er det blevet svært at finde et tema uden fremhævede billeder.

Men hvis du udgiver meget og har mere end en forfatter, nogle gange kan du glemme at tilføje et fremhævet billede hvilket kan resultere i et rodet websted. Dit indlæg uden et billede ville se tomt og uafsluttet ud på startsiden, der ville helt sikkert være et hul lavet i din nyeste indlægswidget, og hvis du bruger miniaturer til at vise billederne i begyndelsen af ​​dine artikler, ville dine indlæg se meget ud uden et billede.

Dette er blot et par enkle problemer, du måtte have, hvis du glemmer at medtage et fremhævet billede. Inden disse problemer endda dukker op, lad os se, hvordan man får det til at forsvinde for evigt.

I denne del af selvstudiet er vi ved at vise dig et stykke kode, der lader dig glemme problemet. Når du har installeret koden, vil enhver forfatter, der prøver at offentliggøre et indlæg uden at have et fremhævet billede, få en fejlmeddelelse. Hans eller hendes indlæg vil derefter blive gemt som et udkast i stedet for at blive offentliggjort. Dette vil få den pågældende forfatter til at bruge ethvert fremhævet billede, før han offentliggør et indlæg og vil være en livredder, når du er i en hast.

Hvis du er klar til at få funktionen til at fungere, er her de trin, du skal følge:

 1. Åbn din features.php-fil
 2. Kopier og indsæt følgende kode:
 3. add_action ('save_post', 'pu_validate_tattnail');
  
  funktion pu_validate_emonynail ($ post_id)
  {
  // Valider kun posttypens indlæg
  if (get_post_type ($ post_id)! = 'post')
  Vend tilbage;
  
  // Tjek indlæg har et miniaturebillede
  if (! has_post_tattnail ($ post_id)) {
  
  // Bekræft bekræftelse af, at miniaturebilledet er mislykket
  set_transient ("pu_validate_tattnail_failed", "sand");
  
  // Fjern denne handling, så vi kan gendanne indlægget som et udkast og derefter sætte indlægget på igen
  remove_action ('save_post', 'pu_validate_tattnail');
  
  wp_update_post (matrix ('ID' => $ post_id, 'post_status' => 'udkast'));
  add_action ('save_post', 'pu_validate_tattnail');
  } andet {
  
  // Hvis indlægget har et miniaturebillede, skal du slette det forbigående
  delete_transient ("pu_validate_tattnail_failed");
  
  }
  }
 4. Gem ændringer

Denne kode kontrollerer poststatus, når forfatteren klikker på knappen Publicer. Det fungerer kun for indlæg, og hvis funktionen ikke finder en miniature, der er knyttet til den, gemmes et udkast, og WordPress ville være forberedt til at vise en fejlmeddelelse. Hvis der findes en miniature, offentliggøres normalt et indlæg uden at vise meddelelsen.

Da koden vist ovenfor ikke indeholder fejlmeddelelsen i sig selv, har du stadig brug for et lille kodestykker, der forbereder den:

 1. Ret efter den forrige kode skal du kopiere og indsætte denne:
 2. add_action ('admin_notices', 'pu_validate_tattnail_error');
  funktion pu_validate_tattnail_error ()
  {
  if (get_transient ("pu_validate_tattnail_failed") == "sand") {
  ekko "

  Der skal indstilles et indlægsminiatyr, inden indlægget gemmes.

  "; delete_transient ("pu_validate_tattnail_failed"); } }
 3. Gem ændringer, og prøv din nye funktion

Hvis du ønsker at tilpasse fejlmeddelelsen, skal du navigere til række # 5 og ændre “Der skal indstilles et post-miniature, før du gemmer indlægget” til noget, du kan lide.

Det er det. Nyd dine indlæg uden at skulle bekymre dig om ikke at have et fremhævet billede.

7. Skift udvalgt billedtekst på admin-sider

Hvis du redigerer et tema eller opretter et nyt, skal du sandsynligvis bearbejde ting omkring fremhævede billeder.

WordPress featured billede

Hvis du f.eks. Har brugt en funktion, der automatisk tilføjer vist billede fra det første billede i et indlæg, ville det være rart at lad dine forfattere vide, hvad der sker. Du kan blot ændre teksten og bruge den som en kort anmeldelse, der fortæller en forfatter, at det fremhævede billede vil blive valgt automatisk, hvis en forfatter ikke har valgt en selv. Så hvordan man ændrer den tekst, der lyder “Sæt vist billede” til noget andet?

 1. Åbn filen features.php med det tema, du bruger
 2. Kopier og indsæt følgende kode:
 3. funktion Change_featured_image_text ($ indhold) {
  return $ content = str_replace (__ ('Set featured image'), __ ('Din brugerdefinerede tekst går her'), $ content);
  }
  add_filter ('admin_post_tattnail_html', 'ændring_featureret_image_tekst');
 4. Skift ‘Din brugerdefinerede tekst går her’, men glem ikke at forlade de enkelte citater
 5. Gem ændringer
 6. Gå til ethvert indlæg og se den ændrede tekst

Afslutter

Udvalgte billeder er sandsynligvis den vigtigste mediefiltype, som du vil have på din blog. På grund af det er det vigtigt, at de ser godt ud. Selvom det er vigtigt at have et smukt foto eller et pænt genereret computerbillede, skal du gøre alt det, der er i din magt for at gøre det så godt, som det kan få.

Heldigvis behøver du ikke at være en udvikler eller have en fuldstændig forståelse af, hvordan WordPress behandler billeder. Du har bare brug for et enkelt plugin eller kodestykke, der hjælper dig med at indstille nye fremhævede billeder; vi håber, at denne guide hjalp dig med det.

Denne post blev sendt i WordPress. Bogmærke permalink.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map