Sådan finder du hurtigt og redigerer kode fra temaer og plugins

finde-edit-wordpress-code.png


Det kan være let at arbejde med WordPress. Sammenlignet med mange andre indholdsstyringssystemer er det virkelig let. Selv du, hvis du ikke har noget at gøre med koden eller designet, kan du stadig oprette din WordPress-blog, og du kan begynde at skrive og udgive indhold i løbet af få minutter. Hvis du har brug for at udvide din WordPress-blog, kan du gøre det ved at installere nogle af de millioner af plugins og temaer, der er tilgængelige på Internettet.

Men hvis du bliver lidt mere seriøs omkring dit websted, skal du før eller senere tilpasse en ting eller to. Uanset hvor godt et tema eller et plugin er, hvor mange muligheder du får med det, er det simpelthen ikke muligt at gøre alt redigerbart. For eksempel vil du være i stand til at ændre en titel og nogle vigtige knapper, men hvordan foretager du en ændring, hvis et bestemt element ikke kan ændres via Customizer og temas / plugins muligheder? Du ændrer det selv.

Afhængigt af hvor meget du ved om WordPress kan ændring af filer være et to-minuts job, eller det kan ødelægge hele dit websted efter at have brugt timer på tilpasning. Inden du begynder at ændre filerne, skal du sørge for, at du er opmærksom på, hvad du laver, og at du altid har en sikkerhedskopi placeret sikkert i en mappe uden for din server.

Hvis du har besluttet, at det er tid til ændringer, kan du muligvis sidde fast i et første trin – finde den rigtige fil, hvor koden er placeret. Da WordPress består af snesevis af forskellige filer, kan en nybegynder have problemer med at finde dem. WordPress-udviklere har ikke et problem med det, fordi de allerede kender Skabelonhierarki udenad. Men hvis du ikke er så interesseret i kodning, skal du vide om disse plugins, som kan hjælpe dig meget.

Hvad filen er

PRIS: Gratis

Hvad filen er

Når du kommer bag ideen om, at forkortelsen for dette plugin er WTF, vil du se, hvor cool plugin virkelig er. Når du installerer og aktiverer den, oprettes Hvad filen opretter et simpelt menupunkt direkte på din værktøjslinje lige ved siden af ​​dit brugernavn og dit seje foto. Hvis du nu åbner en side på dit websted, vil du være i stand til at holde musepekeren over menupunktet Hvad File og plugin vil fortælle dig, hvilke skabelondele der er brugt til at oprette den pågældende side.

Plugin giver dig mulighed for at klikke på skabelonnavnet, som derefter fører dig til redigeringssiden. Selvom dette kan være godt at foretage små ændringer, skal du være meget forsigtig, hvis du redigerer skabelonfiler direkte fra WordPress.

Som du allerede kan se, er plugin temmelig ligetil, men det kan hjælpe dig med at identificere skabelondele, som du hurtigt vil ændre. Resten er op til dig. Derfor ønsker vi at introducere endnu et gratis plugin, der kan hjælpe dig endnu mere.

Streng Locator

PRIS: Gratis

Streng Locator

Når det ikke er nok at finde den rigtige skabelon, er String Locator her for at hjælpe. Forestil dig, at du vil ændre et specifikt HTML-element i dit tema eller ethvert plugin, du har installeret. Du kan hurtigt finde elementet ved at inspicere det gennem din browser, men du vil stadig have problemer med at finde ud af den fil, der gjorde dette element. Da du nu arbejder med tilpassede temaer og plugins, kan filer muligvis have forskellige navne end det, du er vant til. En udvikler har måske placeret en kode i en separat fil for at gøre det lettere for videre udvikling, og du kan sidde fast ved at søge i koden gennem hundredvis af filer. I stedet kan du bruge String Locator.

Hvis du vælger at bruge dette plugin, behøver du ikke at bekymre dig om, hvilken skabelon der bruges til at producere den bestemte streng, du leder efter.

Uanset om du søger efter et ord, en hel sætning eller et stykke kode, vil dette plugin kunne finde det.

Alt hvad du skal gøre er at navigere til Værktøjer -> String Locator og begynde at søge. Plugin scanner derefter gennem alle de tema- og plugin-filer, du har installeret, og det finder søgeudtrykket. Du kan endda vælge det specifikke tema / plugin for det plugin, der skal søges igennem.

Når du har trykket på knappen Søgning og lad et par sekunder til, at strengelokatoren udfører dets magi, viser resultaterne dig strengen, filen hvor den er placeret og et linjenummer. Plugin giver dig mulighed for at redigere den specifikke fil, og det vil straks fremhæve din søgningssætning!

Nu kan du ændre en hvilken som helst del af ethvert tema / plugin, du kan oversætte de hardkodede dele af dem, og du kan glemme manuelt scanning gennem filer, der er ukendt for dig.


Selvom disse WordPress-værktøjer kan hjælpe dig meget, foreslår vi stadig, at du tager dig af dit websted. Hvis du ikke er helt sikker på, hvilke ændringer du foretager, skal du sørge for, at du altid har en ny sikkerhedskopi, og overvej at ansætte en professionel til at gøre arbejdet for dig. Bemærk også, at mange udviklere ikke kan hjælpe dig, hvis du laver fejl ved at ændre et tema eller et plugin på egen hånd.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map