Sådan bruges brugerdefinerede felter i WordPress

Sådan bruges brugerdefinerede felter i WordPress


Mens du skrev din forrige artikel, har du muligvis rullet over området Custom Fields i posteditoren.

Denne enkle, men alligevel så kraftige WordPress-funktion, går måske upåagtet hen af ​​begyndere, men det er faktisk en funktion, som kan uden tvivl omdanne dit enkle og almindelige websted til en dynamisk portal hvilket vil tiltrække nye besøgende.

Lad os vise dig mere om brugerdefinerede felter, og hvordan du bruger dem på dit websted:

 • Hvad er brugerdefinerede felter, og hvordan fungerer de
 • Sådan vises poster med et specifikt brugerdefineret felt
 • Vis sidefelt ved hjælp af brugerdefinerede felter
 • Skift sidehoved, sidefod eller sidefelt for individuelle indlæg med brugerdefinerede felter
 • Implementere avancerede brugerdefinerede felter lettere med ACF-temakode
 • Vis din stemning eller en sang med brugerdefinerede felter

Hvad er brugerdefinerede felter, og hvordan fungerer de

Hvad er nøjagtigt tilpassede felter? Disse små felter giver enhver bruger mulighed for at indtaste ekstra information om indlægget. Dette er kendt som metadata, dvs. “data om data” og giver dig mulighed for at knytte yderligere oplysninger til dine indlæg. Værdier, du kan indtaste i brugerdefinerede felter, kan variere fra noget simpelt som at tilføje en tekst eller et nummer til dit indlæg, tilføje billeder, ændre stilarter gennem feltet eller faktisk lave noget, der går gennem dit sind.

Tilpassede felter

Måske bliver alt klarere med et eksempel.

Forestil dig, at du kører et websted dedikeret til videospil. Du skriver nyheder og udgiver trailere, leger rundt med spilhardware, så du kan tale om det, og selvfølgelig skriver du anmeldelser, når nye spil kommer. Når du har skrevet en anmeldelse og placeret skærmbilleder og videospilvideoer i artiklen, ønsker du sandsynligvis at vise vigtige oplysninger om spillet.

I stedet for at skjule de vigtigste oplysninger om et spil i den lange tekst, kan du måske vise et spilles score, udvikler- og udgivernavn, der linker til deres websted, udgivelsesdato osv. Ja, brugerdefinerede felter er noget, der kan hjælpe dig med at gøre magi.

Hvis du lader dine forfattere indtaste disse oplysninger i et brugerdefineret felt, Du kan nemt udtrække oplysningerne og vise dem ud over gennemgangen. Du har set infoboxer på gennemgangssider. Hvis du gør det, kan alle anmeldelser have en standardiseret skabelon – dette kan forbedre brugeroplevelsen, både på forsiden og på bagsiden.

Efter eksemplet på gamingwebstedet vil du ende med at have flere brugerdefinerede felter, som dine forfattere kan indtaste, og som du viser til dine læsere:

Call of Duty-info

Dette er de oplysninger, som dine forfattere vil indtaste i brugerdefinerede felter, og du kan vise det samme i et indlæg. Men hvordan?

Vis alle brugerdefinerede felter:

Hvis du kun har et felt, eller du vil vise alle dine felter på samme sted, kan du koble dig metadata på én gang med en simpel funktion:

 1. Åbn single.php
 2. Find funktionen_indhold (), og indsæt denne kode før eller efter den (afhængigt af hvor du vil vise tilpassede felter):
 3. Gem ændringer

Vis specifikt brugerdefineret felt:

Det er det. Den enkle funktion vil nu forblive tilsluttet, og den vil vise alle brugerdefinerede felter fra et indlæg. Men hvad hvis du vil vise forskellige felt i en anden position eller hvis du kun vil vise en bestemt nøgle? Derefter bruger du en lidt anden tilgang og definerer den nøgle, der vises:

 1. Åbn fil single.php
 2. Find indholdet og c / p følgende:
ID, 'nøgle', sandt); ?>
 1. Udskift ‘nøgle’ ​​med det faktiske brugerdefinerede felt, du bruger i et indlæg. For eksempel: ‘Udgiver’
 2. Gem ændringer

Denne funktion kontrollerer hvert eneste indlæg i løkken og søger efter et brugerdefineret felt med navnet “Udgiver”. Hvis nøglen blev fundet, vises dens værdi. Du kan yderligere tilpasse den måde, et tilpasset felt vises ved at tilføje en klasse til det og style klassen med CSS, eller du kan direkte indtaste HTML i feltværdien.

Betingede tilpassede felter:

Hvis du vil, kan du bruge tilpassede felter som betinget. Lad os holde os med eksemplet, og lad os sige, at der er tidspunkter, hvor du ikke kan vide en udgivelsesdato for det spil, du skriver om. I stedet for at skrive et brugerdefineret felt, kan du automatisere processen og bede WordPress om at skrive “TBA” (skal annonceres) i feltet Udgivelsesdato, hvis der ikke er tilføjet nogen data af brugeren:

ID, 'frigivelsesdato', sandt);
if ($ release_date) {
?>


At blive annonceret.

OK, vi pakker det op herfra. Dette er den mest basale måde at bruge brugerdefinerede felter på. Men nu, hvor du har dækket det grundlæggende, kan du faktisk stort set gøre noget med dem. Du kan f.eks. Vise dit humør eller en sang, du lytter til. Eller du kan vise en liste over indlæg, der indeholder en bestemt nøgle og / eller værdi. Der er ingen grænser.

Sådan vises poster med et specifikt brugerdefineret felt

Tilpassede felter er en fantastisk måde at udvide dine posts funktionalitet. I stedet for at lade brugerne håndtere koden, kan du lade dem indtaste en værdi i et brugerdefineret felt og gøre noget med disse oplysninger – der er utallige muligheder.

Nogle gange, når du allerede bruger specifikke brugerdefinerede felter, kan du muligvis være nødt til at liste indlæg med disse felter.

For eksempel, hvis du skriver spilanmeldelser og allerede har forskellige brugerdefinerede felter, hvor du viser udgiver, genre, score osv. I et separat informationsfelt i din anmeldelse, kan du kun vise spil fra den specifikke udgiver, spil fra FPS-genren eller kun de anmeldelser med en score på 10.

Denne form for information kan virkelig være interessant for din besøgende. Du kan tillade dem at gennemse dine spilanmeldelser i meget flere detaljer eller lad dem se de top 10 vurderede spil på dit websted. Selv hvis du ikke ønsker at offentliggøre en ny liste, kan denne metode hjælpe dig med data mining – i stedet for at oprette en artikel ud fra den, kan du kun liste alle indlæg med bestemte egenskaber til forskningsformål..

Efter vores mening er den bedste måde at liste stillinger sorteret efter et brugerdefineret felt efter oprette en ny sideskabelon og vise en liste på en ny side. Denne metode giver dig mulighed for at organisere dine sider og nemt at bruge en ny side til at vise, hvad du har brug for. I de følgende linjer skal vi vise dig, hvordan du finder alle indlæg med et specifikt brugerdefineret felt og / eller dets værdi og viser det på en ny side.

1. Opret en brugerdefineret skabelon:

Lad os holde os med eksemplet på spilanmeldelse, hvor vi vil vise alle spil fra Bethesda Softworks (sagde nogen Fallout?). Til at begynde med skal du oprette og forberede en brugerdefineret skabelon:

 1. Opret en brugerdefineret sideskabelon og navngiv den bethesda-games.php
 2. Kopier og indsæt følgende kode i filen:
 3. 
  
  
  
   'forlægger',
  'meta_value' => 'Bethesda'
  ));
  
  if (have_posts ()) while (have_posts ()): the_post ();
  ekko '';
  titlen();
  ekko '';
  EndWhile;
  
  wp_reset_query (); ?>
  
  
  
  
 4. Gem ændringer

Koden er klar til at gå igennem alle brugerdefinerede felter og kun til at finde ‘Udgiver’ -taster med værdien ‘Bethesda’. Du kan ændre nøglen og værdien til alt, hvad du ønsker. Hvis du gerne vil have vist alle indlæg med ‘Udgiver’ -tilpasset felt, der indeholder en hvilken som helst værdi, skal du blot fjerne ‘meta_value’ række helt.

Glem ikke at ændre titlen på skabelonen til noget, du vil genkende senere.

2. Tilføj siden:

Nu er din skabelon klar, så du kan fortsætte med at oprette listen:

 1. Naviger til Sider-> Tilføj nyt
 2. Tilføj en titel
 3. På højre side finder du “Sideattributter”
 4. Vælg din skabelon fra rullelisten “Skabelon”
 5. Publicer siden

Det er det! Hvis du nu åbner din nye side, kan du se listen over alle dine indlæg, der indeholder brugerdefinerede felter med de valgte værdier.

Nu skal du tilføje noget tekst til din nye side, style listen og finde den bedste måde at vise den til dine besøgende. Vi håber, at denne metode vil hjælpe dig med at sortere dine indlæg på et helt andet niveau, og at du vil nyde det.

Vis sidefelt ved hjælp af brugerdefinerede felter

En sidepanel blev introduceret i WordPress version 2.2. Siden er det blevet en populær måde at vise ekstra indhold på og oftere end ikke, vil WordPress-temaer som standard have et, hvor du kan placere de ønskede widgets.

Selvom det er meget nyttigt, du ønsker ikke, at din sidepanel skal være til stede overalt. Normalt vises disse søjler overalt men på hjemmesiden. Og der er ingen sådan mulighed for let at tænde og slukke for sidebjælken.

Så hvorfor ikke lave det selv. I denne del af artiklen viser vi dig, hvordan du sætter din sidebjælke i et brugerdefineret felt og kalder det kun for indlæg, du ønsker.

1. Forbered skabelonen:

 1. Åbn side.php eller single.php fil
 2. Find følgende kode:
 3. Udskift koden med denne:
 4. ID, "sidefelt", sandt);
  get_sidebar ($ indholdsoversigten);
  ?>
  
 5. Gem ændringer
 6. Opret en brugerdefineret skabelon, hvor din sidepanel vil være
 7. Åbn filen sidebar.php
 8. Kopier alt fra sidebar.php og indsæt i din brugerdefinerede skabelonfil
 9. Gem ændringer.

Nu skal du åbne et indlæg eller en side, hvor du kan finde “brugerdefinerede felter” under Tekst / Visual Editor. For at føje en sidepanel til dette indlæg / side skal du gøre følgende.

2. Brug af sidepanelet i brugerdefinerede felter:

 • Skriv “sidebar” under navnet på dit brugerdefinerede felt
 • Skriv navnet på din brugerdefinerede skabelon som en feltværdi
 • Det er det. Hvis du har forladt dine brugerdefinerede felter tomme, vil dit indlæg være uden sidebjælke, mens i det andet tilfælde skal din sidebjælke indlæses, hvis du har gjort alt korrekt.

  Skift sidehoved, sidefod eller sidefelt for individuelle indlæg med brugerdefinerede felter

  Normalt vil et WordPress-websted kun have en header, sidefod og en sidebjælke, der allerede er defineret af det tema, du bruger. Hver af dem har deres funktioner og design gemt i separate filer, der kaldes efter temaet og derefter vises på stedet, hvor det er nødvendigt. Fordi hver del af tematikken er gemt i en anden fil, kan du nemt ændre dem uden at bekymre dig om, at du vil rodet hele webstedet, og du kan ændre den måde, hvor kun en header, sidefod eller sidefelt opfører sig på dit websted.

  Men nogle gange er et element ikke nok, og for eksempel vil du ændre din header. Hvis du vil ændre det for hele websitet, er du allerede klar til at gå – åbn header.php og ændre det, som du vil have det. Men hvad nu hvis du kun ville tilføje en annonce i en header til dine enkelte indlæg? Eller måske kun redigere overskriften for et indlæg i hele samlingen uden at ændre resten?

  Igen hjælper brugerdefinerede felter dig.

  1. Forbered filen:

  Inden vi bruger et brugerdefineret felt til at ændre overskrifter, sidefødder eller sidebjælker, skal du have en fil forberedt. Lad os sige, at du vil ændre en header for et indlæg eller to, og du har oprettet en ny fil kaldet header-header2.php, hvor du har ændret designet eller indsat en bestemt annonce til indlægget. Inden du kan fortsætte med at oprette et brugerdefineret felt, skal du sørge for at filen er kodet korrekt og fungerer på dit websted. Når filen er klar og klar, kan du fortsætte.

  Vær forsigtig med navngive filen – Hvis du prøver at ændre header, skal din nye headerfil se sådan ud: header-newname.php

  2. Udskift koden:

  1. Åbn fil single.php
  2. Søg efter get_header (); en del af koden, som normalt findes øverst på siden single.php
  3. Udskift funktionen med følgende:
  4. global $ wp_query;
   $ postid = $ wp_query-> post-> ID;
   $ header = get_post_meta ($ postid, "header", sandt);
   hvis (! tom ($ header)) {
   get_header ($ header);
   } andet {
   get_header ();
   }
   wp_reset_query ();
   
  5. Gem ændringer

  Med denne kode bad du WordPress om at tjekke for et “header” brugerdefineret felt i hvert enkelt indlæg. Hvis der blev fundet et brugerdefineret felt med det navn, tager WordPress dets værdi og bruger filnavnet som en overskrift for det pågældende indlæg.

  3. Skift en overskrift via brugerdefineret felt:

  Hvis du har uploadet header-header2.php i dit tema, kan du nu kalde det i et brugerdefineret felt:

  1. Åbn et indlæg, som du vil ændre en overskrift for
  2. Rul ned og naviger til brugerdefinerede felter
  3. Indtast et nyt felt og navngiv det “header”
  4. Skriv “header2.php” i feltets værdi
  5. Opdater eller offentliggør indlægget

  Hvis der ikke er nogen fejl i din header-header2.php fil, skal den nye header vises øverst på det indlæg, som du har foretaget ændringen for. Stadig vil alle de andre indlæg indlæse din standardhovedfil defineret af temaet.

  Som du måske har bemærket, skal du kun indtaste filnavnet på din nye headerfil efter “header-” -delen. På grund af det, det er vigtigt at navngive din nye headerfil korrekt og tilføj “overskrift” -del inden det aktuelle navn, du bruger i det brugerdefinerede felt.

  Det samme gælder naturligvis ved sidebjælke- eller sidefodefil ved at ændre get_sidebar () og get_footer () del af koden.

  Implementere avancerede brugerdefinerede felter lettere med ACF-temakode

  Tilpassede felter er den uundgåelige del af praktisk talt alle WordPress-temaer derude. Disse felter giver alle mulighed for at inkludere ekstra information om indlægget, men desværre er denne standard WP-funktion ganske rå. Begyndere har brug for lidt tid på at vænne sig til at bruge brugerdefinerede felter, og udviklere er nødt til at bruge en masse ekstra tid på at kode omkring dem.

  Det er grunden til Avancerede brugerdefinerede felter (ACF) plugin er så populært blandt WordPress-brugere over hele verden. Dette gratis plugin tæller mere end 1 million aktive installationer på nuværende tidspunkt, og vi kan ikke se, hvorfor antallet vil begynde at falde. ACF giver dig mulighed for at oprette kraftfulde, professionelle og intuitive brugerdefinerede felter gennem en visuel editor.

  Selvom det er meget populært, kræver ACF stadig kodningskendskab og meget af din tid, hvis du planlægger at implementere disse felter i et tema. Ja, det er nemt at oprette en feltgruppe, men at vise disse felter er ikke sådan et stykke kage. Og det er her ACF-temakode træder ind for at redde udviklere.

  ACF-temakode

  PRIS: Gratis

  ACF-temakode til WordPress

  Dette fantastiske plugin er et produkt af to udviklere, der besluttede, at det er tid til at stoppe med at spilde tid på gentagne gange at skrive den samme kode igen og igen. Når du udvikler et tema eller ændrer et eksisterende, kræver Advanced Custom Fields, at en udvikler implementerer den rigtige kode på det rigtige sted inden for et tema. Da der ikke var nogen lettere måde, var en udvikler nødt til at huske kodestykket og alle funktionerne i en API for at udføre arbejdet.

  Aaron Rutley, en af ​​skaberne, forklarede om sin blog:

  ”Når jeg implementerer et felt inden for et WordPress-tema, er det sandsynligvis, at jeg glemmer feltnavnet, var det ‘profil_billede’ eller ‘profil_foto’? Jeg vil sandsynligvis også glemme, hvordan jeg har indstillet det felt, der skal returneres, var det ID, URL eller Array? Jeg befandt mig konstant i at redigere feltgruppen for at finde ud af det. ”

  Og det er her ACF-temakode kan hjælpe en udvikler. Når du har installeret dette gratis plugin, som nu er downloadet mere end 4.000 gange, du kan spare tid ved håndtering af koden. Hver gang du udgiver, redigerer eller opdaterer en feltgruppe i avancerede brugerdefinerede felter, genererer dette fantastiske plugin automatisk kodebehov for at implementere felterne i ethvert tema.

  Du finder denne kode gengivet nederst på siden. Ved siden af ​​hvert uddrag finder du et udklipsholderikon, der gør det nemt at kopiere koden. Nu behøver du ikke huske noget og du kan slappe af, når du arbejder med brugerdefinerede felter.

  Selvom plugin allerede er et must for enhver udvikler derude, siger Aaron, at de allerede planlægger at udvide ACF-temakode:

  ”Vi planlægger at tilføje support til mere populære tredjepartsfelter i fremtiden. Vi planlægger også at give udviklere mere kontrol over den genererede kode. ”

  Mens plugin er gratis, når den er parret med den gratis version af ACF, skal du bruge en PRO-version hvis du bruger en udvidet version af avancerede brugerdefinerede felter. ACF Theme Code Pro genererer kode til alle de andre ACF Pro-felttyper som feltet Klon, Galleri, Repeater og Fleksibelt indhold.

  Vis din stemning eller en sang med brugerdefinerede felter

  Blogging burde være sjovt. Selv hvis du skriver artikler om seriøse emner, kan din blog stadig have den ting eller to, hvilket gør det lidt sjovere for en gennemsnitlig læser. Det kan være hvad som helst – en lille note fra forfatteren, et sjovt billede, eller du kan måske tilføje en stemning, du var i, mens du skrev artiklen. Måske vil du endda gerne tilføje en sangtitel, du lytter til.

  I denne del er vi ved at vise dig hvordan du let implementerer en funktion til at vise en stemning / sang i dine indlæg. Du behøver ikke at installere yderligere plugins, og funktionen tager ikke meget af din plads. Det er en simpel tekstlinje, der automatisk kan tilføjes øverst eller nederst i dit indlæg.

  1. Lad os tilføje en “stemningsfunktion”:

  1. Åbn fil single.php
  2. Kopier og indsæt følgende kode på det sted, hvor du vil vise dit humør:
  3. $ customField = get_post_custom_values ​​("humør");
   if (isset ($ customField [0])) {
   ekko ""." Humør: ". $ CustomField [0]."";
   }
  4. Gem ændringer

  Brugerdefinerede feltstemning

  Nu, hvor du har forberedt WordPress til dine stemninger, er du klar til at vise dem i ethvert indlæg, du ønsker. Som standard viser WordPress ikke dit humør, og der vil ikke være nogen standardstemninger, det indlæses, indtil du beslutter dig for at vise et. Hvis du i stedet ville tilføje en sang, skal du blot ændre “humør” til “sang” på den første kodelinie, og du kan også ændre klassens navn på den tredje linje.

  2. Føj din stemning / sang til et indlæg:

  Hvis du vil indtaste en stemning eller en sang, skal du skrive den i et brugerdefineret felt:

  1. Åbn et indlæg, som du vil skrive en stemning for
  2. Rul ned, indtil du ser “Brugerdefinerede felter”.
  3. Hvis du ikke har tilpassede felter vist under indholdet af indlæg, skal du klikke på “Skærmindstillinger” øverst på dit redigeringsskærmbillede og markere afkrydsningsfeltet ud for “Brugerdefinerede felter”.

  4. Skriv “humør” i navnefeltet eller “sang”, hvis du har besluttet at gå med det
  5. Skriv hvad du vil i feltet “Værdi” – dette vil være stemningen / sangen, der vises i dit indlæg
  6. Klik på knappen “Tilføj brugerdefineret felt”
  7. Publicer dit indlæg

  3. Stil det:

  Som du allerede kan se fra kun tre linjer i koden, er dette den enkleste form for tilføjelse af et nyt brugerdefineret felt. Hvis du vil style dit humør med nogle CSS, kan du se, at koden allerede har tilføjet klassen “my_mood” til din tekst. Gør følgende for at ændre stylingen:

  1. Åbn fil style.css
  2. Kopier og indsæt koden:
  3. .mit humør {
   farve: blå;
   }
  4. Tilføj enhver CSS-styling, som du kan lide
  5. Gem ændringer.

  Forhåbentlig er dette nok til at komme i gang med at tilpasse “humør / sangfunktionen” til din egen blog, og vi håber, at “blå” ikke vil være en hyppig værdi, som du beskæftiger dig med. Hvis du ikke ønsker at offentliggøre dit humør, skal du bare ikke skrive noget i det “humør” tilpassede felt.

  Opsummering

  Hvis en anden har oprettet et brugerdefineret felt til dig (som et tema eller plugin-udvikler), er det ganske let at bruge det til at forbedre din blog. Men vi håber, at denne artikel har hjulpet dig med at tilpasse felterne på egen hånd.

  Med enkle ændringer af koden, vi viste dig, kan du oprette og administrere dine egne brugerdefinerede felter, som hjælper dig med at generere en unik blog. Du vil være i stand til at udtrække de oplysninger, du har brug for, og du vil forenkle processen med at skrive og generere indhold. Hvad synes du om brugerdefinerede felter i WordPress?

  Jeffrey Wilson Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me
   Like this post? Please share to your friends:
   Adblock
   detector
   map