Sådan bruges afsnittet Værktøjer i WordPress Dashboard

wordpress-tools.png


Udover WordPress-indstillinger, der indeholder praktisk talt alle indstillinger for et websted, er der et par flere funktioner, som findes i WordPress ‘værktøjsrem. Da disse WordPress-værktøjer er lidt anderledes end resten af ​​indstillingerne, har de et specielt sted i admin-menuen.

WordPress-værktøjssektionen indeholder scripts, der kun er nødvendige ved ekstraordinære lejligheder. Derfor kommer disse scripts ikke forudinstalleret med WordPress, men kun listet, så du lettere kan finde dem, når det er nødvendigt.

Tilgængelige værktøjer

For at begynde at bruge Tryk på denne og Kategorier & tags-konverter, naviger til Værktøjer -> Tilgængelige værktøjer.

Afsnittet indeholder kun to scripts, som du bliver nødt til at installere, hvis du vil bruge dem.

Tryk på dette

Denne enkle widget giver dig mulighed for at gribe dele af nettet og oprette nyt indhold med et enkelt klik. Ved at vælge tekst, billeder og videoer fra andre websteder, tryk på Dette vil indsætte markeringen i WordPress-editor. Derefter kan det indhold, du har valgt, let redigeres og offentliggøres på dit websted.

Installation af Press Dette er meget enkelt. Bare træk og slip bogmærket til din bogmærkelinje (findes normalt øverst på din browser). Hvis du ikke kan gøre det, skal du bruge en anden metode:

 1. Klik på knappen ud for bogmærket med “Tryk på denne” etiket
 2. Kopier koden
 3. Opret et nyt bogmærke i din browser
 4. Indsæt koden i URL-feltet

Hvis du vil bruge Tryk på denne på en mobilenhed, skal du bruge knappen i bunden af ​​sektionen med etiketten “Åbn presse denne”. Når den er indlæst, tilføj siden til dine mobile bogmærker.

Når du nu ønsker at kopiere indholdet til WordPress-editor, skal du trykke på knappen på fanen bogmærker. Tryk på Dette åbner editoren på en ny side, hvor du kan bruge WordPress standardeditor til at skrive og style tekst, tilføje mediefiler og administrere indlægget som enhver anden. Det er let at gemme et indlæg som et udkast eller offentliggøre det med det samme fra det nye vindue.

Kategorier og tags konverter

Dette værktøj forbinder dig til scriptet, som kan gøre konverteringen for dig. Hvis du allerede har installeret scriptet, er dette stedet, hvor du får kørt det. Ellers lader WordPress dig installere konverteringen.

Importere

Hvis du har brugt en anden blogplatform, og du vil skifte til WordPress, skal du bruge importværktøjet. Det giver dig mulighed for at uploade indhold fra andre blogs og andre WordPress-websteder til den nye. Som standard finder du følgende værktøjer på importlisten:

 • Blogger – importer indlæg, kommentarer og brugere fra en Blogger-blog
 • Blogroll – importere links i OPML-format
 • Kategorier og tags-konverter – konverter eksisterende tags til kategorier og vice versa
 • LiveJournal – importer indlæg fra LiveJournal
 • Bevægelig Type og TypePad – importer indlæg og kommentarer fra en blog, der kan flyttes eller TypePad
 • RSS – importer indlæg fra et RSS-feed
 • Tumblr – Importer indlæg og medier fra Tumblr
 • WordPress – importer indlæg, sider, kommentarer, brugerdefinerede felter, kategorier og tags fra en WordPress-eksportfil

Importer WordPress-værktøjer

Der er andre importindstillinger tilgængelige gennem forskellige WordPress-plugins. Hvis du ikke kan finde den, du har brug for, kan du prøve at søge de officielle WordPress-plugins opbevaringssted til det rigtige importørværktøj.

Eksport

Eksportværktøjet tager indhold fra det nuværende WordPress-sted og flytter det til en fil, så du kan bruge det andetsteds. Det er muligt at eksportere:

 • Alt indhold
 • Indlæg
 • sider
 • Medier

Hvis du valgte Alt indhold, vil eksportfilen indeholde alle dine indlæg, sider, kommentarer, brugerdefinerede felter, vilkår, navigationsmenuer og brugerdefinerede indlæg. Ved at vælge indlæg eller Sider kan du kun eksportere bestemte poster baseret på forfatter, dato og status. Medieindstilling giver dig mulighed for at filtrere filer baseret på uploadtidspunktet.

Eksporter WordPress-værktøjer

Når du har valgt indstillingen, skal du klikke på knappen “Download eksportfil”. Når WordPress genererer en XML-fil med indholdet, skal du gemme den på et sikkert sted på din computer. Dette er den fil, du har brug for, når du beslutter dig for at importere indholdet til en anden WordPress eller enhver anden type blog.

Det er godt at vide, at WordPress-værktøjer er der for dig

Når du har set, hvad WordPress-værktøjer består af, er det indlysende, at du ikke vil bruge dem hver dag. Uanset om du har brug for at konfigurere Tryk på dette eller bruge eksport- og importværktøjer, er chancerne for, at du kun skal få adgang til dem én gang.

Men det er rart at vide, at udviklere har tænkt på alt, og at du ikke behøver at nå uden for WordPress for at finde scripts, der hjælper dig. Selv hvis du ikke har brug for noget af værktøjerne lige nu, kan de komme godt med et eller andet tidspunkt i fremtiden. Bare husk memoet bagpå dit hoved eller endnu bedre, bogmærke dette indlæg, så du kan læse det igen, når det er nødvendigt.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map