Sådan arbejder du med YouTube-videoer i WordPress

Arbejd lettere med Youtube-videoer i WordPress


YouTube er 13 år gammel, og det har bestemt ændret måden, folk tænker på video på Internettet. Selvom der er få andre tjenester, der er ret populære blandt brugere over hele verden, er Googles videotjeneste stadig nummer et for mange af os.

På grund af dette sørgede WordPress-udviklere for, at det er let at integrere YouTube-videoer, selv når du lige er startet med din blog. Og det er det virkelig. For at integrere en hvilken som helst video fra den populære service er alt, hvad du skal gøre, at kopiere og indsætte video-URL, og WordPress vil tage sig af resten. Alternativt kan du kopiere og indsætte iframe-kode til teksteditoren, hvor du nemt kan ændre bredde og højde og manipulere videoen ved at ændre et par parametre.

I dag kan du lære at:

 • Tilføj automatisk YouTube-videoer i WordPress
 • Føj YouTube-analyser til WordPress-betjeningspanelet
 • Skift den automatiske bredde og højde for WordPress-indlejrede videoer
 • Vis video i en popup
 • Tilføj Youtube-abonnementsknap til WordPress

Tilføj automatisk YouTube-videoer i WordPress

Men hvad nu hvis du automatisk ville tilføje videoer til dine indlæg og sider eller automatisk oprette et indlæg fra en YouTube-video? Ja, det er muligt, og i denne del af guiden vil vi vise dig et plugin, der kan hjælpe dig ganske meget med det.

YouTube WordPress-plugin – videoimport

PRIS: $ 36

Hvis du kan lide at sende Youtube-videoer på din WordPress-blog, eller du tjener penge på videoerne, hjælper dette plugin dig enormt. Det kan spare dig for tid ved at indsætte videoen og de informationer, der følger med. Uanset om det er dato, billede, kategori eller et videotag, sørger plugin for det.

YouTube WordPress-pluginet importerer automatisk videoer fra en hvilken som helst kanal, du ønsker, og det kan også fungere med bruger uploads og playlister. Det er nemt at kombinere kilder og vælge importintervaller, så alt er under din kontrol.

Plugin har solgt mere end 1300 eksemplarer indtil videre, og vi er sikre på, at det fortsætter med at indsamle glade videobrugere over hele verden.

Føj YouTube-analyser til WordPress-betjeningspanelet

Når du uploader en video til YouTube for første gang, bruger du sandsynligvis dagen på at sidde bag skærmen og se statistikker. Du venter på den første visning og den første lignende, og du vil have alle til at dele dit arbejde.

Derefter kan du ikke kun have det sjovt med at kontrollere statistikken over dine videoer, men du vil være i stand til at se, hvordan dit publikum reagerer på dit videoindhold. Hvis du vil have en succesrig kanal, bliver du nødt til at reagere på deres ønsker og kontrollere ethvert aspekt.

Selvom du kan gøre det på Youtube selv, ville det ikke være dejligt at have analyser på dit WordPress-dashboard, hvor du arbejder hver dag?

I denne del af artiklen vil vi vise dig en fantastisk lille plugin, som vil installere Youtube-data og statistikker direkte på dit WordPress-dashboard og giver dig mulighed for at spore din kanal på stedet uden at ændre faner og logge ind på Youtube separat.

Youtube Analytics Dashboard

PRIS: Gratis

Youtube Analytics Dashboard

Youtube Analytics Dashboard viser dig vigtige oplysninger om dine videoer. Uanset om du vil vide antallet af visninger, den tid, folk har brugt på at se videoen, den gennemsnitlige varighed af hver visning, kan lide og ikke lide og antallet af kommentarer til din video.

Når du installerer og aktiverer plugin, vil du være i stand til at se alle disse oplysninger i en simpel widget på dit dashboard. Du har to temaer at vælge imellem og desuden styler widgetens udseende gennem CSS. Plugin giver dig mulighed for at indstille adgangsniveauer og bestemme, hvilke brugere på dit WordPress-drevne websted, der kan se videostatistikker.

Youtube Analytics Dashboard har en cache-funktion, der tillader hurtigere indlæsningshastigheder – ingen kan lide at se på en tom skærm, mens dataene indlæses.

 1. Gå til Plugins-> Tilføj nyt
 2. Søg efter “Youtube Analytics Dashboard”
 3. Installer og aktiver plugin
 4. Naviger til dit dashboard, hvor du finder den nye widget
 5. Klik på “Hent adgangskode” -linket, der fører dig til din Google-konto
 6. Kopier og indsæt koden tilbage i widgetten
 7. Gem adgangskode
 8. Naviger til Indstillinger-> YT Dashboard for at åbne indstillingerne, hvor du kan opsætte widgetten til dine præferencer

Det er det. Nyd at se dine Youtube-videostatistikker lige fra WordPress-betjeningspanelet.

Skift den automatiske bredde og højde for WordPress-indlejrede videoer

Er det ikke cool, hvordan du nemt kan kopiere og indsætte en Youtube, Vimeo, Flickr, Hulu eller mange andre videotjenesters webadresser, og WordPress automatisk integrerer videoen i dit indlæg? Vi tror, ​​det virkelig er, men hvis du gør det, vil WordPress tage indstillingerne fra selve videoen. Det betyder sandsynligvis, at videobredde og -højde ikke vil være noget, du vil have i din artikel.

Hvis indlejring af videoer ikke er noget, du gør dagligt, er det ikke et problem at ændre disse indstillinger – du åbner Teksteditoren og ændrer numrene i koden. På den anden side, hvis du ofte skal integrere videoer, kan denne enkle opgave komme på dine nerver, og det er derfor du skal automatisere dem.

Skift bredde og højde for indlejrede videoer:

 1. Åbn din features.php-fil
 2. Kopier og indsæt følgende kode:
 3. funktion mycustom_embed_defaults ($ embed_size) {
  $ embed_size ['bredde'] = 620;
  $ embed_size ['height'] = 360;
  returner $ embed_size;
  }
  
  add_filter ('embed_defaults', 'mycustom_embed_defaults');
 4. Skift bredde og højde til ethvert tal i pixels, du har brug for til dit websted
 5. Gem ændringer

Herefter ændres alle dine videoer automatisk til den bredde og højde, du har angivet i koden.

En god ting (eller en dårlig en, afhængigt af hvordan dit websted er konfigureret) er, at efter at gemme ændringerne, ændres alle dine videoer. Det inkluderer de ældre, du allerede har offentliggjort.

Det var alt folkens. Gå nu, kopier og indsæt disse indlejrede koder, og nyd, hvordan WordPress håndterer dine nye videoer.

Sådan vises video i en popup

Der er en nem måde at vise dine medier ved hjælp af en popup. Selvfølgelig igen vil vi bruge et gratis plugin, der får ting til at vises i en popup / lightbox bare ved at indsætte en kortkode i vores indlæg.

Ved at bruge WP Video Lightbox Plugin kan du placere billeder, flashmedier, YouTube, Vimeo, iFrame osv. I en lightbox-overlay og få alt til at se meget bedre ud. En stor bonus til dette plugin er, at videoer, du lægger i en lightbox, også kan ses på iPads og iPhones.

WP Video Lightbox-plugin

PRIS: Gratis

WP Video Lightbox er enkel at bruge, men der er et par ting, du skal vide, inden du placerer din kortkode.

Installation og hurtig opsætning:

 1. Naviger til Plugins -> Tilføj nyt
 2. søg efter “WP Video Lightbox”
 3. Installer og aktiver plugin
 4. Gå til Indstillinger – Video Lightbox
 5. Åbn fanen “prettyPhoto”

Her kan du konfigurere dit plugin og vælge, hvordan det skal opføre sig. Du kan vælge standarddimensioner på lightboxen, baggrund på baggrunden og dens farve, få dine videoer til at spille automatisk osv.

Håndtering af kortkoder:

Når du har konfigureret din lightbox, er du klar til at placere en shortcode i dit indlæg og få din ønskede video til at vises i en lightbox.

Vi ved, at du er utålmodig, så her er enkle kortkoder, som giver dig mulighed for hurtigt at tilføje en Youtube og Vimeo-video til en lightbox.

Youtube: [video_lightbox_youtube video_id = ”G7a74BvLWUg” bredde = ”640 ″ højde =” 480 ″ anker = ”klik her for at åbne YouTube-video”]

Vimeo: [video_lightbox_vimeo5 video_id = ”12362192 ″ bredde =” 640 ″ højde = ”480 ″ anker =” Klik og åbn din video i lightbox ”]

Bare kopier og indsæt video-id til Youtube eller Vimeo, og du er klar til at gå.

Nu, hvor du har prøvet din nye lightbox-video-plugin, så lad os hvad du ellers kan tilføje / ændre i din kortkode for at gøre det endnu bedre.

 • video_id (påkrævet) – dette er det unikke nummer, der identificerer en video på Youtube / Vimeo
 • bredde (påkrævet) – vælg bredden af ​​videoen i pixels
 • højde (krævet) – vælg en højde på videoen i pixels
 • beskrivelse – du kan tilføje en beskrivelse af videoen, som vises under din video. Det er godt, at beskrivelsesfeltet accepterer HTML
 • anker – en tekst, der vises som et link, som en besøgende skal klikke på for at få vist en lysboks. Det accepterer også HTML, så du kan gøre det til en knap for eksempel
 • auto_thumb – Hvis du bruger denne funktion, viser plugin videominiatyren i stedet for forankringstekst

Hvis du ikke ønsker, at relaterede videoer skal vises i din lightbox-video, skal du bare tilføje ”& rel = 0” i slutningen af ​​video_id.

Eksempel på kort kode:

[video_lightbox_youtube video_id = ”JKwr064-PBY & rel = 0 ″ bredde =” 800 ″ højde = ”600 ″ auto_hern =” 1 ″ beskrivelse = ”Dette er en beskrivelse af vores lightbox-video”]

Sådan føjes Youtube-abonnementsknap til WordPress

Indtil videre har vi for det meste talet om billeder, når det kommer til WordPress-medier. Vi forsøgte at understrege vigtigheden af ​​at tilføje billeder til blogindlæg, og ved flere lejligheder talte vi om fremhævede billeder og hvordan man ændrer størrelsen på dem. Men siden fødslen af ​​Youtube og hurtigere internetforbindelser er videoer kommet ind i verdenen af ​​online multimedier.

Mens videofiler stadig var en sjælden perle for bare få år siden, kan du i dag ikke komme uden dem. Du vil se film, musikvideoer, dokumentarer og selvstudier. Selv reklamer har skiftet medieformat, og live-streaming er ikke så overraskende længere. På grund af alt dette registrerer mange myndighedsbloggere en Youtube-konto, allerede før de offentliggør det første indlæg.

Uanset hvor gode dine videoer er, og uanset hvor ofte du uploader nye episoder til Youtube, vil du sandsynligvis kæmpe for at få nye abonnenter. Der er forskellige teknikker, du kan bruge til at markedsføre din Youtube-kanal for offentligheden, men vi går ikke ind på detaljer i dag. I stedet vil vi fokusere på at tilføje en Youtube-abonnementsknap til dit WordPress-sted.

Ligesom at tilføje andre sociale medieikoner for at få forbindelse til dine læsere, hvis du har en Youtube-kanal, er det vigtigt at have en Youtube-abonnementsknap. Mens nogle brugere glade for at åbne din kanal og abonnere på egen hånd, bliver du nødt til at arbejde hårdt for at få andre til at abonnere. Ved at vise dem en simpel knap på dit websted er dine besøgende kun et klik væk fra at abonnere. Desuden bliver chancerne for at få denne ekstra tilhængere meget større.

Føj manuelt knappen til en widget

Konfigurer Youtube-abonnementsknappen

Google-udviklere var venlige nok til at forberede alt for os. Så selv uden teknisk viden kan du ganske hurtigt tilføje en Youtube-abonnementsknap til et indlæg, en side eller en widget. Til denne metode har du brug for et minut og kendskabet til kopiering og indsæt teknik.

 1. Gå til embedsmanden Youtube-abonnentknapgenerator
 2. Skriv dit kanalnavn eller ID ned
 3. Vælg et par muligheder til din smag (layout, tema og antal abonnenter)
 4. Se på forhåndsvisningen
 5. Kopier hele koden
 6. Naviger til Udseende -> Widgets
 7. Føj en tekstwidget til alle aktive sidebjælker
 8. Indsæt koden
 9. Gem ændringer

Fra det øjeblik, du gemmer ændringer, vises YouTube-abonnementsknappen på din sidebjælke. Afhængigt af et WordPress-tema, du har og tilgængelige widgetiserede områder, kan knappen muligvis være inkluderet forskellige steder. Normalt vil det være en sidefelt placeret i højre side af dit websted eller en sidefod i bunden af ​​alle dine sider.

For at ændre stilens knap kan du gå tilbage til Youtube-abonnentknapgeneratoren og ændre et par ting. Du bliver nødt til at gentage processen med at tilføje knappen og udskifte koden. Bemærk, at betalte Youtube-kanaler får flere muligheder og unikke stilarter.

ytSubscribe – Youtube-abonnementsknap

PRIS: Gratis

Ytsubscribe

Hvis du gerne vil tilføje en Youtube-abonnementsknap efter hver eneste Youtube-video, som du integrerer i WordPress-indlæg, vil denne enkle udvidelse til WordPress hjælpe dig. Plugin vil installere et par indstillinger, som du kan ændre til dine behov. Det vigtigste er naturligvis dit kanalnavn og ID.

Derudover får du til at ændre knappens tema og layout og beslutte, om du vil vise, hvor mange abonnenter du har. For dem, der ved, hvordan man arbejder med CSS, er der en mulighed for at ændre udseendet på knappen direkte gennem koden.

Nu, hver gang du tilføjer en ny video til dine indlæg, tilføjer plugin automatisk knappen lige under den.

SM Youtube Abonner

PRIS: Gratis

Easy Youtube abonnere

Dette gratis WordPress-plugin er meget ligetil. Det giver dig mulighed for hurtigt at tilføje en Youtube-abonnementsknap til dit WordPress-sted. Du får til at ændre et par indstillinger, men det mest interessante ved det er, at det opretter en kortkode. Med det får du vist knappen i dine indlæg, sider, widgets og endda WordPress-skabeloner.

Der er ikke meget at tale om det – installer, indtast detaljerne og nyd den nye funktion.

TM YouTube Abonner

PRIS: Gratis

TM Youtube Abonner

Dette gratis plugin tilføjer professionelt designet Youtube-abonnementsknap til en WordPress-widget. Da det kræver en Youtube API-nøgle, er plugin bare lidt mere kompliceret end de tidligere nævnte.

Stadig skaber det en dejlig abonnementswidget, som du kan vise hvor som helst, du ønsker. Du kan også tilføje yderligere tekst til forskellige situationer og gøre din abonnementsknap endnu bedre.

Youtube-abonnent

PRIS: Gratis

Youtube-abonnent

Efter installation af Youtube-abonnent opretter plugin en simpel widget, der giver dig mulighed for at kontrollere din abonnementsknap. Naviger til Udseende -> Widgets og find Youtube-abonnentwidget for at åbne dens indstillinger.

Når du har udfyldt de grundlæggende konfigurationsinfo, får du vist widget på dit websted eller genererer en kortkode, som du kan bruge andre steder på webstedet.

Konklusion

Youtube er stadig den førende videotjeneste på Internettet. Chancerne er store for, at du før eller senere vil bruge videoer fra Googles tjeneste, så det er godt at vide, at du kan tilpasse dem og ændre ting på din WordPress-blog med et par klik med museknappen.

Hvor ofte bruger du videoer i dine WordPress-indlæg? Hvordan kan du lide at tilpasse dem? Indlejrer du altid videoer fra Youtube, eller kan du lide andre videotjenester?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map