Rediger søgefunktioner på dit WordPress-websted

Rediger søgefunktioner på dit WordPress-websted


Når du begynder at skrive og akkumulere mere end blot et par artikler, vil du forhåbentlig få flere besøgende til at besøge dit websted. Og når de kommer der, vil dine besøgende kun have det bedste indhold, og det er kun sandt, hvis de er interesseret i emnet. Så selvom du begrænser feltet og kun skriver om, lad os sige pc-spil og ikke alle videospil, vil folk stadig ikke være interesseret i hver artikel du har skrevet indtil videre.

Ved siden af ​​links og anbefalinger fra dig eller andre besøgende, vil du give dine brugere muligheden for at søge gennem dit websted.

På samme måde som folk søger på Google for at komme til dit websted, vil du have, at de også kan søge gennem din blog. Ja, der er en standardsøgefunktion, der allerede er integreret i WordPress. Men hvis du har prøvet at arbejde med det, har du sandsynligvis bemærket, at det ikke er så godt, som du forestillede dig, selvom det er forbedret med årene.

Så for at gøre søgefunktionen endnu bedre, i denne artikel, er vi ved at vise dig:

 • Bedste søgeplugins til WordPress
 • Sådan ændres standard-URL-URL-slug
 • Sådan søges udelukkende efter indlæg efter deres titler
 • Sådan forbedres søgefunktionen og finder resultater inden for en bestemt kategori
 • Sådan defineres kategorier for WordPress-søgeresultater
 • Sådan ekskluderes alle sider eller indlæg
 • Sådan ekskluderes kun nogle sider eller indlæg
 • Sådan tillades brug af stemmesøgning i WordPress

Bedste søgeplugins til WordPress

Med forskellige WordPress-plugins skal du ikke bekymre dig om at ændre søgefunktionen. Der er mange gode plugins, der udvider dine søgemuligheder, og du vil med stolthed præsentere din søgefelt på det websted, du ejer.

Hvis du gør alt det rigtige, skriver brugerne sandsynligvis, hvad de vil have i din nye søgefelt og får resultater, som de forventede. Lad os nu se nogle af de bedste WordPress-søgeplugins, du kan installere i løbet af få minutter.

WP Google-søgning

PRIS: Gratis

WP Google-søgning

Lad os starte med et plugin, der hjælper dig med at få kraften i Googles søgemaskine på dit websted. Dette gratis plugin hjælper dig med at opsætte et Google-søgefelt, som du nemt kan placere på dit websted som en widget.

Du bliver nødt til at registrere en Google Custom search-konto, få ID og plugin gør resten. Derefter vil dine besøgende være i stand til at søge på dit websted eller hele internettet, afhængigt af dine indstillinger, eller endda kun søge efter billeder, hvis du beslutter at gøre det. Du kan tilpasse mange søgefunktioner, anvende tilpassede layout, ændre farver, skrifttyper, miniaturebilleder og meget mere.

 • Resultater drevet af Google
 • Direkte link til Google Analytics
 • autofuldførelse

Swiftype-søgning

PRIS: Gratis

Swiftype-søgning

Dette moderne plugin bruges allerede af mange populære websteder, der anerkendte sin magt. Ikke kun Swiftype har en af ​​de bedste søgealgoritmer, som giver dig meningsfulde resultater, men det giver dig en detaljeret indsigt i alle søgninger foretaget på dit websted. Med denne funktion kan du nemt finde de bedste søgeord til dit websted og gøre indholdet og dine søgeresultater endnu bedre.

Plugin erstatter standard WordPress-søgning, og når du først har oprettet en gratis konto, kan du tilpasse Swiftype for at gøre det så bedst som det kan være på dit websted. Hvis du har en mobilapplikation, der viser indhold fra din blog, kan du hjælpe dine mobile besøgende med at søge indholdet endnu lettere med den mobile SDK.

 • Træk og slip interface
 • autofuldførelse
 • Detaljeret analyse

SearchWP

PRIS: Fra $ 49

SearchWP

SearchWP er et andet populært WordPress-plugin, som vil være en god erstatning for standard WP-søgningen. Efter installationen behøver du ikke at tackle en vanskelig opsætning, men i stedet kan du konfigurere den til at arbejde med brugerdefinerede felter og posttyper, forskellige taksonomier osv..

Plugin fungerer godt med forskellige medietyper, så det let kan finde videoer, PDF-dokumenter, lyd og meget mere. Dens algoritmer har relevans af nøgleord i dine artikler, så for eksempel et ord, der findes i titlen, vil have større indflydelse på søgeresultatet end et fandt det artiklen, kommentaren eller sidefeltet. Udviklere kan lide mulighederne for at udvide plugins funktionaliteter, mens du også kan installere forskellige udvidelser.

Du kan forvente detaljeret statistik over søgeresultater, så du kan arbejde på indhold, som folk søger efter. I øjeblikket er der tre forskellige licenser, du kan vælge mellem, startende fra $ 49 pr. År.

 • Nøgleordets vægtkontrol
 • Søg i medier som video, lyd og PDF
 • Detaljeret analyse

Relevanssi

PRIS: Gratis / fra $ 49,95

Relevanssi

Relevanssi kan lyde som noget relevant. Faktisk er det, fordi Relevanssi er et finsk ord for relevant. Dette plugin erstatter din standard WordPress søgemaskine og gør den ganske bedre. For at fortsætte historien om plugin-navnet sorterer Relevanssi dine resultater i henhold til dets relevans og ikke datoen. Og det er bare den første funktion på den lange liste. Dette kraftfulde plugin kan matche delvise ord (fuzzy matching), det giver dig mulighed for at søge efter sætninger eller lade dig søge efter kun et udtryk.

Opret brugerdefinerede uddrag, fremhæv resultaterne i dokumenter, og gør meget, meget mere med dette fantastiske plugin. Relevanssi kan søge gennem kommentarer, tags og tilpassede indlægstyper. Det giver dig også muligheden for at vælge vægten til titler, tags og kommentarer og dermed forbedre søgningen.

En af de mange funktioner, vi gerne vil fremhæve, er forslagsfunktion, der giver brugerne lignende søgeforespørgsler – noget som Googles velkendte “Mente du?” forslag. Relevanssi tilbyder meget mere, og dette er kun en gratis version, vi taler om. Hvis du har brug for mere, især hvis du kører en multisite, skal du se på en premium version.

 • Fuzzy matching
 • Fremhævede søgeudtryk i dokumenter
 • Forslagsbaserede søgeresultater

SearchIQ

PRIS: Gratis / $ 159 / måned

SearchIQ

SearchIQ er et andet stort WordPress-søgeplugin, der giver en forbedret søgeoplevelse til brugerne. Med kraftig søgelogik, avanceret semantisk analyse, fejlhåndtering og mange sådanne funktioner dirigerer SearchIQ brugere til de resultater, de ledte efter. SearchIQ er ret let at installere og tilpasse.

Kom godt i gang kræver at du opretter en konto på SearchIQ, installer og aktiver plugin, kopier API nøglen fra SearchIQ dashboard og indtast API nøgle i wp backend. Den gratis version er tilgængelig med grundlæggende funktioner og for virksomheder med behov for avancerede funktioner såsom PDF, CDN, Facet eller tilpasset branding, kan betalte pakker abonneres..

Ikke kun du kan søge på tværs af sider, indlæg, WordPress-standardsystemfelter, brugerdefinerede brugerdefinerede felter, produktegenskaber og taksonomier, PDF’er og uddrag. Men SearchIQs dashboard inkluderer også realtidsanalysedata, der hjælper dig med at forstå din brugers søgeopførsel, så du kan optimere din indholdsstrategi bedre.

Søg i alt

PRIS: Gratis

Søg i alt

En anden stor gratis erstatning for din standard WP-søgning er bestemt Search Everything-pluginet. Det forbedrer dine søgeresultater uden at ændre skabeloner. Du kan indstille den til at søge næsten alt i din WordPress inklusive sider, uddrag, kladder, vedhæftede filer, kommentarer, tags og endda brugerdefinerede felter. Derudover er du fri til at forlade sider og lægge ind, som du ikke ønsker at blive fundet i søgeresultaterne.

Dette plugin kommer med en lille hjælper ved navn Research Everything, som søger efter dit indhold, mens du skriver en ny artikel og giver dig muligheden for at linke til andet indhold med det samme. Hvis du vil undersøge endnu mere, kan Power Search-funktionen hjælpe dig med at finde indhold på Internettet. Hvis du er i løbet, skal du blot installere og aktivere plugin uden selv at kigge på indstillingssiden, og du får en forbedret søgemaskine i gang inden for få minutter.

 • Ekskluder indhold, som du ikke ønsker at blive søgt på
 • Undersøg alt og strømforsøg inkluderet
 • Ændrer ikke dine skabelonsider

Skift standard-søge-URL-slug i WordPress

Medmindre dit websted er et websted på én side, der kun indeholder navnet på din virksomhed og kontaktoplysninger, hvis du spørger os, er en søgefunktion en must-have-funktion. Det betyder ikke noget, hvis du lige starter en WordPress-blog eller allerede har tusindvis af indlæg og sider på dit websted, uanset om du skriver som en hobby eller tjener penge på din blog, skal du gøre alt for at holde dine besøgende på webstedet . At give dem en nem og hurtig måde at søge gennem dit websted er bestemt en af ​​de afgørende ting, du skal tage sig af.

Det betyder ikke noget, hvis du bruger WordPress ‘indbyggede søgemaskine, eller hvis du har installeret en anden, skal du passe på søgeresultaterne.

Selvom der er mange ting, du kan gøre ved din søgefunktion, har du måske glemt en enkel, men alligevel vigtig ting. Ja, vi taler om den URL-slug, der vises i adresselinjen, når søgningen returnerede resultatsiden.

Som standard bruger WordPress en ikke-brugervenlig version af sneglen. Ikke kun din besøgende vil synes, at sneglen er underlig, men det kan også skade din SEO. Bedre at sige, du kan hjælpe din SEO ved at ændre sneglen til noget, der er forståeligt både for mennesker og maskiner.

Hvis du har forsøgt at søge gennem dit websted, kunne du have set den mærkelige /? S = term-snegle, der vises i adresselinjen. I denne del skal vi vise dig, hvordan du ændrer det til alt hvad du ønsker. For eksempel er vi ved at ændre os ”/? S = udtrykket” ind i “/søgeterm” hvilket vil være lettere at huske og bruge.

 1. Åbn features.php
 2. Kopier og indsæt følgende:
 3. funktion feed_dir_rewrite ($ wp_rewrite) {
  $ feed_rules = array ('search /(.+)' => 'index.php? s ='. $ wp_rewrite-> preg_index (1));
  $ wp_rewrite-> regler = $ feed_rules + $ wp_rewrite-> regler;
  }
  add_filter ('generere_rewrite_rules', 'feed_dir_rewrite');
  
 4. Skift destinationswebadresse på den tredje linje til hvad du vil
 5. Gem ændringer

Når du har foretaget disse ændringer af din features.php-fil, kan du prøve din nye URL-slug. Ikke rolig; Hvis et plugin eller en bruger forsøgte at få adgang til dit søgeresultat ved at navigere til den gamle URL-slug, returnerer dit websted ikke en fejl, men omdirigerer blot søgeresultatet til den nye URL.

Hvis du vil ændre sneglen til noget unikt, kan du gøre det på den tredje linje i koden.

Denne tager din søgeresultatside ind på www.yourdomain.com/search/search-term

Nu kan du slappe af og holde op med at tænke på, hvordan søgeresultater vises for dine brugere, såvel som til søgemaskinebots, som nu lettere vil gennemgå disse resultater. Er det ikke på en eller anden måde mere naturligt at se hele ordet “søgning” i stedet for det underlige spørgsmålstegn efterfulgt af bogstavet “s”? Fortæl os hvad du tænker.

Søg efter indlæg udelukkende efter deres titler

Hvis du stadig bruger standard WordPress-søgemaskine, vil du før eller senere ændre, hvordan den fungerer. Selvom der ikke er noget galt i den måde, den søger på dine indlæg, kan du måske begrænse søgningen til titler.

I stedet for at gennemgå alt indholdet, søger denne lille funktion kun gennem posttitler. I nogle tilfælde kan dette virkelig hjælpe dig med at få renere og hurtigere søgeresultater:

 1. Åbn features.php
 2. Kopier og indsæt denne kode:
 3. funktion __search_by_title_only ($ search & $ wp_query)
  {
  global $ wpdb;
  if (tom ($ søgning)) {
  returner $ søgning; // spring over behandling - ingen søgeterm i forespørgslen
  }
  $ q = $ wp_query-> query_vars;
  $ n =! tom ($ q ['exact'])? '': '%';
  $ søgning =
  $ searchand = '';
  foreach ((array) $ q ['search_terms'] som $ term) {
  $ term = esc_sql ($ wpdb-> esc_like ($ term));
  $ search. = "{$ searchand} ($ wpdb-> posts.post_title LIKE '{$ n} {$ term} {$ n}')";
  $ searchand = 'AND';
  }
  hvis (! tom ($ søgning)) {
  $ search = "AND ({$ search})";
  if (! is_user_logged_in ())
  $ search. = "AND ($ wpdb-> posts.post_password = '')";
  }
  returner $ søgning;
  }
  add_filter ('posts_search', '__search_by_title_only', 500, 2);
 4. Gem ændringer

Efter ændringerne kan du åbne dit websted og starte en ny søgning. For at være sikker på, at alt fungerer som det skal, skal du prøve at søge efter et ord, du kender, findes i en af ​​dine indlægstitler, der skal returnere indlægget på resultatsiden. Hvis du prøver at søge efter et ord eller et komplet udtryk, der ikke findes i nogen titel, du har offentliggjort, vil søgeresultaterne komme tomme ud.

Og det er faktisk alt, hvad der er. Hvis du nogensinde beslutter, at du vil have den gamle søgning tilbage, skal du blot slette eller kommentere funktionen.

Forbedre søgefunktionen og find resultater inden for en kategori

Standardsøgefunktionen i WordPress bliver bedre og bedre med hver opdatering. Du kan nemt inkludere søgefunktion på din blog og give folk let at finde det indhold, de ønsker. Men hvis du ikke har foretaget nogen ændringer i funktionen, viser søgeresultater alt, hvad der er relateret til forespørgslen. Og det kan være et problem, hvis du har meget indhold, fordi folk vil have masser af tekst på resultatsiderne, som ikke hjælper dem meget.

Forbedre søgefunktionen WordPress

I denne del af artiklen viser vi dig, hvordan du tillader dine besøgende kun at søge inden for bestemte kategorier, som du kan definere i koden eller tillade besøgende at vælge dem fra rullelisten.

Vælg kategorier på forhånd:

Først viser vi dig koden, der opretter et nyt søgefelt. Med denne kode vil du ikke lade folk vælge kategorier til deres søgning, men du vil definere kategorier inden for koden. Dette kan hjælpe dig med specielle kategorier, der har brug for et separat søgefelt.

For eksempel har du muligvis en kategori, der kun indeholder smartphoneanmeldelser i den. Med denne kode kan du tillade, at folk kun søger gennem den kategori, så søgeresultaterne ikke indlæser oplysninger om husholdningsapparater eller andre ting, du har på webstedet. Det giver mening, ret?

 1. Åbn en side, hvor du ønsker, at søgefeltet skal vises, eller oprette en ny widget derfra
 2. Kopier og indsæt følgende kode:
 3. 
  
 4. Skift værdien på den tredje inputtype til kategori-ID, som du vil søge
 5. Gem ændringer

Når du har foretaget disse ændringer, vises et nyt søgefelt, og det giver dig mulighed for at søge gennem kategori, hvilket ID du har indtastet i koden ovenfor. Hvis du vil søge gennem flere kategorier, skal du blot tilføje flere ID’er ved at indtaste numre adskilt af kommaer.

Selvom dette i nogle tilfælde kan være en god løsning, vil der være tidspunkter, hvor du vil vise en liste over kategorier og give besøgende mulighed for at vælge, hvor de skal søge fra.

Lad besøgende vælge en kategori at søge blandt:

Følger det samme eksempel, hvor du har kategorier som smartphones, stationære computere, laptops, husholdningsapparater osv. Hvorfor ville du ikke tillade en besøgende at vælge en af ​​disse og kun søge gennem kategorien “laptops”, f.eks.?

I de følgende linjer viser vi dig, hvordan du gør det:

 1. Åbn sidebar.php, eller hvor du vil, at søgefeltet skal vises
 2. Kopier og indsæt koden:
 3. Skift kategorier under indstillingsværdier. Skriv kategorisnegl i værdi og et navn mellem tags
 4. Gem ændringer

Vis automatisk alle kategorier på listen:

Hvis du vil vise alle kategorier, og du ikke ønsker at bekymre dig om at tilføje eller fjerne dem fra denne kode, når du først har tilføjet / slettet dem i dit adminpanel, skal du bruge denne kode mellem tags:

slug, '">', $ kategori-> navn,"\ N ";
}
?>

Denne kode genererer en liste over alle tilgængelige kategorier.

Og det er det. Nu kan du nemt tilføje en eller flere kategorier, som dine besøgende nemt kan søge igennem. Uanset om du vil have folk til at vælge kategorien selv, eller du vil specificere dem i koden, er du dækket.

Definer kategorier for WordPress-søgeresultater

Som standard søger WordPress efter alt på dit websted. Hvis en bruger skriver et ord eller hele sætningen i et søgefelt, får han resultater fra hele websitet, og det inkluderer poster, sider, kategorier og tags, titler og indhold osv. Hvis du ikke har installeret noget andet søgesystem , eller allerede er foretaget ændringer, skal du muligvis ændre standardsøgefeltet.

Søg kategori i WordPress

Hvis du vil ændre det søgefelt, der allerede findes i din WordPress og definere kategorier, der vil inkluderes på resultatsiderne, kan du tage en lidt anden tilgang.

I denne del skal vi vise dig, hvordan du gør det. Du kan nemt tilføje eller fjerne kategorier fra koden og bestemme, hvilken du (ikke) vil have i dine søgeresultater.

Tilføj eller fjern kategorier fra søgeresultaterne:

 1. Åbn features.php
 2. Kopier og indsæt koden.
 3. funktion søgekategori ($ forespørgsel) {
  if ($ forespørgsel-> is_search) {
  $ Query-> sæt ( 'kat', '1,4,6');
  }
  returner $ forespørgsel;
  }
  add_filter ( 'pre_get_posts', 'searchcategory');
  
 4. Tilføj kategoriens ID på 3rd linje
 5. Gem ændringer

Nu, hvor du har foretaget ændringerne, får søgeresultater kun oplysninger fra specificerede kategorier, mens de andre bliver ekskluderet. Som du kan se, kan du nemt tilføje kategorier på listen; Du kan kun have en kategori, hvis du vil, eller du kan indstille så mange, som du gerne vil, at dine besøgende skal kunne søge igennem. Skriv kategori-ID’er adskilt med kommaer.

Hvis dit eneste mål er at ekskludere en kategori eller to fra søgeresultaterne, du kan gøre det meget hurtigere; i stedet for at indtaste alle de kategorier, du vil inkludere, kan du ekskludere en ved at indtaste et minus (-) tegn foran kategori-ID. Hvis du f.eks. Vil ekskludere en kategori, der har ID = 1, ser den tredje kodelinje sådan ud:

$ Query-> sæt ( 'kat', '- 1');

Værsgo. Nu kan du administrere dine søgeresultater mere effektivt.

Ekskluder sider eller indlæg fra din WordPress-søgning

I de fleste tilfælde ønsker du, at dine besøgende skal være i stand til at søge gennem dine indlæg, mens resultater, der kommer fra sider, muligvis kun distraherer en typisk “søger”. Hvis dine sider indeholder kontaktoplysninger, kort, forfatterinfo osv., Behøver du sandsynligvis ikke, at disse sider er inkluderet i søgeresultaterne.

Sådan ekskluderes sider fra WordPress-søgning

Selvom der ikke er nogen nem måde at fortælle WordPress at ekskludere en posttype fra søgeresultaterne, skal du selv gøre det:

 1. Åbn features.php
 2. Kopier og indsæt følgende kode i filen:
 3. funktion SearchFilter ($ forespørgsel) {
  if ($ forespørgsel-> is_search) {
  $ forespørgsel-> sæt ('post_type', 'side');
  }
  returner $ forespørgsel;
  }
  
  add_filter ( 'pre_get_posts', 'SearchFilter');
 4. Gem ændringer

Når du har foretaget ændringerne og gemt dem, er du fri til at besøge dit websted og teste søgemaskinen. Hvis alt er i orden, skal du ikke være i stand til at finde nogen oplysninger fra dine sider i søgeresultaterne, dvs. du med succes ekskluderer sider fra WordPress-søgeresultater.

Sådan ekskluderes indlæg fra WordPress-søgning

I introduktionen fortalte vi dig, at WordPress går gennem indlæg og sider og antog, at du ikke ønsker, at sider skal vises i resultaterne. Men hvad nu hvis du ikke ønsker indlæg skal inkluderes i disse resultater? I så fald kan du foretage en enkel ændring af koden og ekskludere indlæg i stedet for sider:

Igen skal du gentage disse 3 enkle trin, der er vist ovenfor, men med en simpel ændring i linje # 3. I stedet for at indstille posttypen til “side”, Skal du indstille det til“indlæg”:

$ forespørgsel-> sæt ('post_type', 'posts');

Glem ikke at gemme alt, og du er færdig.

Ekskluder sider / indlæg fra søgeresultater med et plugin

I stedet for at arbejde med koden, viser vi dig et plugin, der kan gøre det samme job for dig og gøre alt meget mere brugervenligt.

Søg ekskluder

PRIS: Gratis

Søg ekskluder

Det plugin, vi har brugt til jobbet, er Search Exclude. Brug af plugin kunne ikke være lettere:

 1. Naviger til Plugins-> Tilføj nyt
 2. Søg efter “Søg ekskluder”
 3. Installer og aktiver plugin
 4. Gå til ethvert af dine indlæg og sider
 5. På det højre sidepanel finder du a “Søg ekskluder” afkrydsningsfelt, hvor du kan beslutte, om du vil have, at indlæg / side skal udelukkes fra dine søgeresultater eller ej.

Når du har ekskluderet flere indlæg / sider, kan du nemt finde listen over ekskluderede elementer i plugin-indstillingerne (Indstillinger-> Søg ekskluder). På listen kan du igen bruge afkrydsningsfeltet til at ændre status for et indlæg / en side.

Sådan ekskluderes kun nogle sider / indlæg fra dine søgeresultater

Det betyder ikke noget, om det kun er en side, to eller ti, som du vil ekskludere fra at vises i søgeresultaterne, du kan gøre det let ved at implementere koden. Inden du skynder dig at kopiere og indsætte koden i din features.php-fil, foreslår vi, at du forbereder de sider, som du ikke ønsker at blive vist i søgeresultaterne. Du har brug for side-id’er:

 1. Gå til Sider-> Alle sider
 2. Find den side, du vil ekskludere, og klik på “Rediger”
 3. I adresselinjen skal du finde “post = 6” eller noget lignende, hvor nummeret repræsenterer et side-ID
 4. Når du har forberedt sidernes ID-numre, er du klar til koden:

 5. Gå til function.php-filen, og åbn den
 6. Kopier og indsæt følgende kode:
 7. funktion jp_search_filter ($ forespørgsel) {
  if ($ query-> is_search && $ query-> is_main_query ()) {
  $ forespørgsel-> sæt ('post__not_in', matrix (1,2,3,4,5,6));
  }
  }
  
  add_action ('pre_get_posts', 'jp_search_filter');
 8. På linje 3 skal du ændre numrene i parenteserne til ID-numre, som du har læst fra siden. I dette eksempel har vi ekskluderet 6 sider med deres respektive ID 1 til 6.
 9. Gem ændringer, og du er færdig

Når du har installeret koden, kan du frit redigere den efter behov. Hvis du har brug for at medtage en af ​​siderne nogle gange i fremtiden, skal du blot slette dens ID-nummer fra koden. Det samme gælder for tilføjelse af flere sider til den “ekskluderede kurv”. Hvis du for eksempel opretter en ny side, som du ikke ønsker at vise i søgeresultaterne, kan du føje dets ID-nummer til koden.

Efter at smartphones blev en vigtig del af vores liv, har stemmesøgning forbedret sig hurtigt. Selvom det aldrig er perfekt, at søge på noget på dine smartphones har gjort ting som at kalde en person en meget lettere opgave. Ja, du skal stadig være meget forsigtig med udtalen, fordi du muligvis ender med at ringe til en, du ikke vil, eller din tale til tekst kan ende i noget, der ikke engang er tæt på det, du lige har talt. At stille Siri fjollede spørgsmål er også altid sjovt, ikke sandt?

Det betyder ikke noget, om du kan lide det eller ej, mange mennesker bruger stemmesøgefunktionalitet på deres telefoner. Så hvorfor ville du ikke tillade dine besøgende at søge gennem dit websted på samme måde?

Måske vidste du ikke, at du kan gøre det med WordPress, eller du vidste ikke, hvordan du gør det, men nu har du ikke en undskyldning.

I stedet for koden er her et plugin, der udvider din WordPress-søgning.

Stemmesøgning

PRIS: Gratis

Stemmesøgning

Før du downloader og installerer plugin, er det vigtigt at vide, at det kun fungerer sammen med Chrome og Safari. Hvis du har det godt, at plugin ikke fungerer i nogen anden browser, giver det dine besøgende mulighed for at søge på indholdet ved hjælp af deres egen stemme.

Ved at installere plugin overskrider du ikke tekstindtastningen – hvis en bruger ønsker at bruge søgefeltet på en standard måde ved at indtaste det, skal du vide, at funktionalitet er intakt.

Plugin’en skal også fungere med ethvert andet søgeplugin, du muligvis har installeret, så du er fri til at prøve det med plugins som Relevanssi eller Søg i alt.

 1. Gå til Plugins-> Tilføj nyt
 2. Søg efter “Stemmesøgning”
 3. Installer og aktiver plugin

Det er det. Efter aktivering af plugin skal du være i stand til at bruge stemmesøgning uden problemer. Hvordan kan du lide denne funktion??

Afslutter

Medmindre du har et simpelt brochurewebsted eller noget der ligner det, skal du bare have en funktionel søgefunktion indlejret på dit WordPress-websted. Hvis det er en blog, der opdateres regelmæssigt, er der ingen undskyldninger.

I denne vejledning har vi vist dig, hvordan du ændrer standard WordPress-søgefunktionen. Hvis du ikke kan lide det, er der flere plugins, der kan erstatte standard søgefunktionen i løbet af få minutter. Ligegyldigt hvad dit valg er, skal du gøre dit WordPress-sted bedre ved at forbedre søgefunktionen.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map