Parhaiten hallittu WordPress-hosting 2020

Parhaiten hallittu WordPress-hosting


WordPressin tulisi olla yksinkertainen. Se on yksi syy, miksi rakastettu CMS on ensisijaisesti niin suosittu. Mutta onko se niin suoraviivaista kuin miltä näyttää?

Kun puhutaan WordPressin asentamisesta, ensimmäisten viestien julkaisemisesta ja valokuvien hallinnasta, asiat ovat todella melko yksinkertaisia. Jopa täydelliset aloittelijat ovat yhtä mieltä siitä, että WordPressin kiertäminen ei vie paljon taitoja. Vain muutaman tunnin tai ehkä päivien jatkuvan työskentelyn kanssa foorumin kanssa, jopa ne, jotka eivät ole koskaan työskennelleet blogissa aiemmin, tuntevat olonsa kotoisaksi WordPressin kanssa. Mutta jos olet itse isännöidyn verkkosivuston omistaja ja haluat hallita kaikkea itse, asiat voivat nopeasti siirtyä toiseen ulottuvuuteen.

Nyt sen sijaan, että nautit yksinkertaisesta CMS: stä, jonka olet suunnitellut, sinun on huolehdittava päivityksistä, varmuuskopioista, tietoturvasta, teemoista ja laajennuksista ja monista muista asioista, joista et ehkä tiedä mitään. Kuulet esimerkiksi välimuistiin tallentamisesta ja tietokantojen optimoinnista, ja sinä olet jotain mitä et ole valinnut? Ja totta puhuen, tämä on vasta WordPress-sivuston hallinnan alku.

Jos kadotat WordPress-sivuston hallinnassa tai päänsärky potki vain ajattelemalla kaikkia ylimääräisiä töitä, jotka sinun tulisi tehdä sivustosi terveyden ylläpitämiseksi, lue.

Mikä on ylläpitämä WordPress-hosting?

Siitä lähtien, kun WordPress ilmestyi Internetiin, erilaiset web-hosting-yritykset ovat alkaneet isännöidä WordPress-verkkosivustoja. Se ei ollut iso juttu yrityksille, koska WordPress-sivustot olivat vain muuta, mutta niiden tehokkaisiin koneisiin tallennettuja muita verkkodokumentteja. Mutta sitten, vuosi toisensa jälkeen, WordPress on noussut nopeasti suosiotaan. Kaikki, jotka halusivat perustaa henkilökohtaisen blogin tai ammattimaisen verkkoportaalin, halusivat voimansa suosituimmasta CMS: stä.

Ylläpito WordPress-hosting

Yli 28% verkkosivustoista, jotka voivat kiittää olemassaolostaan ​​WordPressille, isännöintiyritykset tiesivät, että on aika tehostaa peliä. Jaettu hosting ei ollut enää jotain, jota kaikki miljoonat käyttäjät halusivat. Heidän oli keskityttävä WordPress-käyttäjiin ja tarjottava jotain ainutlaatuista.

Ylläpito WordPress-hosting on seurausta WordPress-alustan suosiosta. Koko palvelinjärjestelmä ja kaiken ylläpitävät ammattilaiset ovat nyt omistettu vain WordPress-käyttäjille ja heidän sivustoilleen. Ne nopeuttavat sivustoasi, huolehtivat sen turvallisuudesta, optimoivat tietokannat ja paljon muuta, jotta sivustosi toimii parhaalla mahdollisella tavalla. Ja sinun ei tarvitse edes liikuttaa sormea.

Sen sijaan, että huolehtisit kaikista niistä teknisistä yksityiskohdista, kun hallitset WordPress-sivustoa, Managed WordPress Hosting -sovelluksella, voit unohtaa tekniset ominaisuudet kokonaan ja siirtää työn WordPress-ammattilaisille, joille maksetaan pitää sivustosi mahdollisimman nopeana, parhaana ja turvallisempana..

Monet hosting-yritykset tarjoavat tänään hallinnoitua WordPress-hosting-palvelua, joka sisältää erilaisia ​​etuja ja etuja nimenomaan WordPress-käyttäjille.

Kuka tarvitsee ylläpitämää WordPress-hosting-palvelua?

On selvää, että kaikki Ylläpito WordPress-hosting-palvelun mukana tuleva ylimääräinen huolenpito vaatii korkeampaa hintaa. Joten 3–10 dollarin kuukaudessa sijasta jaetulle isännöinnille, jossa sinun pitäisi tehdä käytännössä kaikki itse, hallittu paketti voi helposti maksaa sinulle sata dollaria (ja joskus jopa enemmän) kuukaudessa. Kaikki riippuu tietysti suunnitelmasta ja sen mukana tulevista palveluista. Jos olet huolestunut hinnasta, sinun kannattaa tutustua oppaaseemme parhaista kuukausittain hallinnoimista WordPress-ylläpitosuunnitelmista.

Joten kysymys on, kuka mieluummin maksaa kymmenen kertaa normaalin isännöintipalvelun summan? Vaikka joku, joka ylläpitää WordPress-blogia vain huvin vuoksi, ei selvästikään tarvitse hallinnoitua isännöintiä, monet käyttäjät hyötyvät siitä huomattavasti

 • Suuret verkkosivustot, jotka saavat paljon liikennettä
 • Henkilöt, joilla ei ole teknistä tietoa ja jotka haluavat nopean ja vakaan sivuston
 • Yritykset, joilla ei ole varaa mennä offline-tilaan edes hetkeksi
 • Jokainen, joka tarvitsee nopeaa ja ammattitaitoista WordPress-tukea 24/7

Nämä olivat vain muutamia esimerkkejä, mutta totuus on, että kuka tahansa WordPress-sivustoa ylläpitävä hyötyy hallinnoidun WordPress-isännöinnin tavalla tai tavalla. Ainoa verkkosivustojen omistajien ryhmä, joka ei voi hyötyä tällaisesta isännöinnistä, ovat muut WordPress-asiantuntijat, jotka haluavat ylläpitää sivustoa omin ehdoin.

Miksi sinun pitäisi valita Ylläpito WordPress-hosting?

Kuka tarvitsee ylläpitämää WordPress-hosting-palvelua

Tähän asti ymmärrät että onnistut WordPress-verkkosivustojen ylläpito tarjoaa etuna kaikille WordPress-käyttäjille. Katsotaanpa, mitä voit odottaa isäntäyritykseltä, jos valitset tällaisen suunnitelman:

 • Automaattiset päivitykset, joten sinun ei tarvitse huolehtia WordPress-versioista ja yhteensopivuusongelmista
 • Päivittäiset tai viikoittaiset varmuuskopiot sivustoltasi
 • Nopeus ja tietokannan optimointi
 • Parannettu turvallisuus
 • Palvelimet on optimoitu erityisesti WordPress-sivustoja varten
 • Ammattimainen 24/7-tuki
 • … Ja paljon, paljon enemmän

Yksityiskohdat riippuvat sekä valitsemastasi yrityksestä että maksamastasi suunnitelmasta.

Onko sillä mitään kielteisiä sivuvaikutuksia??

Valitettavasti, vaikka Ylläpito WordPress-hosting kuulostaa täydelliseltä valinnalta jokaiselle, on sinulle tiedossa muutama haittapuoli:

 • Se on yleensä kalliimpaa kuin tavallinen isännöinti (joskus jopa kymmenen kertaa kalliimpi)
 • Sinulla on vähemmän hallintaa palvelimen asetuksissa
 • Jotkut suositut laajennukset ovat kiellettyjä

Vaikka ylität hintaesteen, hallittu isännöinti voi olla erittäin rajoittava WordPress-ammattilaisille, jotka haluavat asettaa asioita itse. Ellet ole WordPress-virrankäyttäjä, joka tietää tarkalleen mitä haluaa ja jolla on erityisiä vaatimuksia, sinun ei pitäisi huolehtia tästä – hallittu isännöinti on loistava valinta sinulle.

Suosituimmat Ylläpitoyhtiöt

Nyt kun tiedät, mikä hallittu isännöinti on ja kuinka se voi auttaa sinua WordPress-sivustossa, on aika nähdä suosituimmat yritykset, jotka tarjoavat tällaista isännöintiä. Hinnat ovat hyvin erilaisia ​​riippuen tarjoamistaan ​​palveluista. Joten vie aikaa ennen päätöksen tekemistä ja löydä itsellesi juuri oikea blogiisi sopiva suunnitelma.

WP-moottori

HINTA: Alkaen 28 dollarista

WP-moottori

WP Engine on pelin valtava pelaaja. Yritys on tarjonnut Managed WordPress -majoitusta alusta alkaen, ja voit sanoa, että he ovat yksi alan kokeneimmista pelaajista. 60 päivän rahat takaisin -takuulla voit olla varma, että palvelimien takana oleva joukkue tietää mitä he tekevät. Ne tarjoavat kehitys-, tuotanto- ja latausympäristöjä jokaiselle verkkosivustolle.

Heidän henkilökohtaisen suunnitelman ominaisuudet:

 • 10 Gt tallennustila
 • Jopa 25 000 kävijää kuukaudessa
 • Ilmaiset SSL-varmenteet
 • Ilmainen automaattinen siirto
 • CDN mukana
 • Sivun suorituskyky sisältyy kaikkiin suunnitelmiin
 • 35+ premium-teemaa, joiden arvo on yli 1700 dollaria, ilmaiseksi kaikissa suunnitelmissa
 • Palkittu 24/7 tuki

Käytä eksklusiivista kuponkiamme 2 kuukauden ilmaisen tarjouksen kanssa vuotuisissa suunnitelmissa, jotta voimme varmistaa 4 kuukauden ilmaisen 12 kuukauden isännöinnissä!

Bluehost

HINTA: Alkaen 19,99 dollaria

Bluehost

Bluehost on suosittu valinta, koska se sisältää uskomattoman määrän ominaisuuksia kohtuulliseen hintaan. Niiden perussuunnitelman avulla saat jopa 100 miljoonaa käyttäjää kuukaudessa, mikä on jotain kilpailijoiden ulkopuolella. Lisäksi Bluehost pitää sivustosi erityisen turvallisena tarjoamalla SiteLock CDN ja SiteLock Pro. Ja nämä ovat tietysti vain muutamia hienoja ominaisuuksia monien joukosta, jotka odottavat Bluehostin asiakkaita.

Heidän WP Standard -suunnitelma sisältää:

 • 100 miljoonaa käyntiä kuukaudessa
 • 30 Gt tallennustila
 • 30 Gt varmuuskopio
 • SiteLock Pro ja CDN
 • Ilmainen SSL
 • Parannettu cPanel

SiteGround

HINTA: Alkaen 3,95 dollaria

SiteGround

SiteGround on yksi suosituimmista hosting-ratkaisuista. Se ei ole yllättävää, koska yritys on työskennellyt vuodesta 2004 ja sillä on nyt yli 400 työntekijää. Lisäksi SiteGround tarjoaa yhden edullisimmista hallinnoiduista WordPress-isännöintisuunnitelmista, joka on täydellinen valinta aloittelijoille ja niille, jotka haluavat todistaa hallitun isännöinnin voimaa..

Lähtösuunnitelman ominaisuudet:

 • Jopa 10 000 kävijää kuukaudessa
 • 10 Gt: n SSD-tallennustila
 • Ilmainen CDN
 • Päivittäiset varmuuskopiot
 • Anti-hakkerointijärjestelmät ja apua
 • 24/7 tuki

DreamHost

HINTA: Alkaen 16,95 dollarista

Dreamhost

20 vuoden kokemuksella ja yli 1,5 miljoonalla verkkosivustolla on selvää, miksi DreamHost on suosituimpien hosting-yritysten luettelossa. Se tarjoaa myös verkkotunnusten rekisteröinnin, web-isännöinnin ja pilvipalvelut. Koska puolet DreamHostin ylläpitämistä verkkosivustoista on WordPressin ylläpitämiä, ei ole yllättävää, että yritys on erikoistunut hallittuun isännöintiin.

Heidän DreamPress-suunnitelmansa tarjoaa:

 • Asteikot liikennepiikkien käsittelemiseen ilman kaistanleveyden rajoituksia
 • Jetpack Premium edistyneelle varmuuskopioinnille ja tietoturvasuojaukselle
 • Viisi kertaa nopeampi kuin jaettu hosting
 • Käyttää sekä VPS-palvelinta web-palvelimelle että yksityistä tietokantapalvelinta
 • 24/7 tuki

Kinsta

HINTA: Alkaen 30 dollarista

Kinsta-logo

Vaikka Kinstaa ei ole ollut läsnä markkinoilla niin kauan kuin jotkut aiemmin mainitut hosting-yritykset, se on ehdottomasti ansainnut paikkansa suosituimpien yritysten joukossa Managed WordPress Hosting -palvelun suhteen. He keskittyvät erittäin vaativille verkkosivustoille, joilla on paljon liikennettä. He ovat myös ensimmäisiä, jotka aloittivat yksinomaan Google Cloud Platformin käyttämisen asiakkaidensa verkkosivustoille.

Ominaisuudet:

 • Huippuluokan tietoturva
 • Päivittäiset varmuuskopiot
 • Vapaa muutto
 • 21 globaalia GCP-tietokeskusta

Hyvä isä

HINTA: Alkaen 3,99 dollaria kuukaudessa

Hyvä isä

GoDaddy on hitaasti laajentanut palveluitaan houkutellakseen lisää WordPress-käyttäjiä. Niiden hallitulla isännöinnillä voit odottaa hyvää palvelimen suorituskykyä ja parantunutta tietotekniikkatekniikkaa. GoDaddyn hallinnoimat isännöintisuunnitelmat on suunnattu WordPressin aloittelijoille budjetilla.

Heidän perussuunnitelmaan sisältyy:

 • 10 Gt: n SSD-tallennustila
 • 25 000 kuukausivierailijaa
 • Pro Sites -sivuston hallintatyökalu
 • SFTP
 • 24/7 tuki

Vauhtipyörä

HINTA: Alkaen 11,25 dollaria

Vauhtipyörä

Vauhtipyörä yrittää erottua muista yrityksistä tarjoamalla hiukan ainutlaatuisen palvelun. Se on suunnattu suunnittelijoille, kehittäjille ja muille luoville toimistoille. Kaikkien hallittavan isännöinnin mukana tulevien muutosten lisäksi Flywheel tarjoaa myös tyylikkäät työnkulun työkalut, jotka auttavat sinua kasvattamaan yritystäsi

Heidän pienessä suunnitelmassaan on:

 • Sivustojen vapaa siirto
 • 5000 kuukausittaista käyntiä
 • 5 Gt tallennustila
 • 250 Gt: n kaistanleveys ilman liiallisia maksuja
 • Ilmainen SSL-varmenne
 • CDN arvo 10 dollaria / kuukausi

Vertailu

HintaSivustotvarastointikäyntiäCDN Tuki
Bluehost $ 19.99 1 30GB 100 miljoonaa SiteLock 24/7
SiteGround $ 3,95 1 10GB 10000 Vapaa 24/7
WP-moottori $ 29 1 10GB 25000 Vapaa 24/7
DreamHost $ 16.95 n / a Rajoittamaton Rajoittamaton n / a 24/7
Kinsta $ 30 1 10GB 20000 Vapaa 24/7
Vauhtipyörä $ 11,25 1 5GB 5000 Vapaa 24/7
Hyvä isä $ 3,99 1 10GB 25000 Ei 24/7

johtopäätös

Ylläpito WordPress-hosting on ehdottomasti askel päivittäisessä jaetussa hosting-palvelussa. Sen sijaan, että antaisit vain tilaa sivustosi isännöinnille, WordPressiä tuntevat ammattilaiset auttavat sinua ylläpitämään blogiasi ja yritystäsi päivittäin. Sivustosi toimii nopeammin, paremmin ja sitä turvallisempi. Saat käyttää lisäpalveluita, joista sinun ei tarvitse tietää mitään, ja voit silti kasvattaa sivustoasi. Murehtimatta siitä.

Tällainen hoito tulee tietysti korkeampaan hintaan. Jos sinulla on varaa johonkin suunnitelmiin, etkä välitä muutamista mainitsemistamme hallitun isännöinnin negatiivisista näkökohdista, valitse vain yritys luettelosta, josta pidit parhaiten. Älä myöskään epäröi ottaa yhteyttä mihinkään yritykseen kysyäksesi lisätietoja ja auttaaksesi sinua valitsemaan yrityksellesi sopivan suunnitelman. Takaamme, että rakastat Managed WordPress -majoitusta tilin avaamisesta lähtien.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map