Nasveti, triki in najboljši vtičniki za prilagajanje WordPress menijev

Nasveti, triki in najboljši vtičniki za prilagajanje WordPress menijev


Meniji so eden najpomembnejših delov vsakega spletnega mesta. Vseprisotni so in vodijo uporabnike po vašem blogu. In čeprav je v WordPressu relativno enostavno dodati navigacijski meni, lahko naredite toliko več, da ga prilagodite svojemu spletnemu mestu.

Ne glede na to, ali gre za majhno ikono, ki jo želite imeti v meniju ali želite popolnoma drugačen sistem, s katerim lahko upravljate, ima ta vodič vse. Oglejte si nasvete, trike in nekaj najboljših menijskih vtičnikov, ki smo jih pripravili za vas v tem priročniku:

 • Dodajte ikone v svoj WordPress meni
 • V meni dodajte gumb za prijavo / odjavo
 • Prikažite menije WordPress kjerkoli želite
 • Kako dodati iskalno polje v svoj WordPress meni
 • Kako narediti navigacijski meni na vrhu strani
 • Naredite svoj lepljivi navigacijski meni s pomočjo vtičnikov
 • Kako odstraniti elemente menija na najvišji ravni v programu WordPress
 • Najboljši 4 vtičniki za WordPress
 • Najboljši vtičniki WordPress za mobilne naprave

Ustvarjanje menija v WordPressu ni bilo nikoli lažje. Vse, kar morate storiti, je ustvariti strani in jih dodati zraven svoje domače strani. Vaš glavni navigacijski meni bo opravljen z nekaj kliki, vendar bo verjetno videti zelo navaden.

Obstajajo številni vtičniki, ki vam lahko pomagajo pri ustvarjanju vizualno osupljivega navigacijskega menija. Seveda ga lahko kodirate, če veste, kako to storiti, vendar obstaja preprostejši način, da naredite svoj običajni meni bolj uporabniku prijazen – z dodajanjem ikon.

Ikone so postale nekaj, brez česar ne moremo živeti. Ko na nadzorni plošči WordPress, na namizju ali pametnem telefonu in tabličnem računalniku iščete nekaj, ste verjetno navajeni uporabljati ikone. Po le nekajkratni uporabi nove aplikacije si večja verjetnost zapomnite njeno ikono kot vse opisno besedilo, ki je priloženo njej. Torej, zakaj ne bi postavili ikone poleg svojega elementa v meniju in pustili, da bi ljudje lažje krmarili po vašem spletnem mestu?

Ikone menija

CENA: Brezplačno

Ikone menija

Če ne veste, kako to storiti, ne skrbite, zato ste tukaj. V tem delu vodnika vas ne bomo motili s kodiranjem po meri, vendar preprosto vam bomo prikazali čist brezplačen vtičnik, ki ga lahko konfigurirate v naslednjih nekaj minutah.

 1. Pojdi do Vtičniki-> Dodaj novo
 2. Poiščite »Meni ikone«
 3. Namestite in aktivirajte vtičnik
 4. Pomaknite se na Videz -> Meniji
 5. Odprite svoj navigacijski meni
 6. V strukturi menija izberite stran, za katero želite izbrati ikono
 7. Izberite ikono, uredite njen položaj in velikost
 8. Shrani meni

To je to! Zdaj poiščite v svojem meniju nekaj kul ikon in uživajte v svojem novem dizajnu. Medtem ko še vedno delate z ikonami, ne pozabite, da lahko preprosto dodate favicon tudi na svoj WordPress blog.

V meni dodajte gumb za prijavo / odjavo

Ena izmed mnogih funkcij WordPressa, ki jo imamo radi, je preprost način registracije novih uporabnikov. Nadziranje različnih uporabniških vlog na priljubljeni platformi ne bi moglo biti lažje; obstajajo že registrirane vloge, ki jih lahko dodelite in lahko celo ustvarite številne vloge po meri uporabnikov za potrebe vašega spletnega mesta.

Registracija je hitra in enostavna, skrb za svoje uporabnike je lahko naporno delo. Vendar morate narediti vse, kar je v vaši moči, da bodo njihove izkušnje na spletni strani čim boljše.

Ena od mnogih stvari, ki bi jih lahko storili zanje, je, da omogočite enostaven način prijave in odjave s svojega spletnega mesta. Če želite, da povezave za prijavo / odjavo vedno dosežejo roke uporabnikov, jih lahko postavite desno v svoj glavni meni. Prva stvar, imajo te povezave v meniju zelo praktične in drugič, vaši uporabniki so se verjetno navadili na funkcijo iz različnih drugih aplikacij, ki uporabljajo enak način prijave in odjave.

V tem primeru ni treba zgrabiti drugega vtičnika. Preprosta WordPress funkcija, ki vam jo bomo pokazali v tem delu članka, lahko za vas odlično opravi delo. Samodejno bo postavila pravilno povezavo v vaš meni. To pomeni, da bo uporabnik, ko je odjavljen, dobil povezavo “prijava” in obratno. Niti vam niti uporabniku ne bo treba več skrbeti za gumbe za prijavo.

Če ste pripravljeni dodati to preprosto, a lepo urejeno funkcijo za prijavo v meni, je treba narediti nekaj:

 1. Odprite function.php
 2. Kopirajte in prilepite naslednje:
 3. funkcija add_login_logout_link ($ items, $ args) {
  $ loginoutlink = wp_loginout ('index.php', napačno);
  $ items. = '
 4. '. $ loginoutlink. "
 5. '; vrne $ predmete; } add_filter ('wp_nav_menu_items', 'add_login_logout_link', 10, 2);
 6. Shrani spremembe

Kot pri večini naših odrezkov ste tudi to storili s kopiranjem in lepljenjem funkcije v datoteko. Ko končate, lahko nadaljujete in ponovno naložite domačo stran. Ker ste še vedno prijavljeni, boste na zadnjem mestu glavnega menija dobili povezavo “odjava”. Prepričajte se o celotni funkciji, zato se poskusite odjaviti in se ponovno prijaviti, da se prepričate, da je vse v redu.

Zdaj, ko ste končali s to majhno funkcijo, ne pozabite, da lahko uporabnike po uspešni prijavi zlahka preusmerite na drugo stran ali celo prikažete vsebino samo za prijavljene ali odjavljene uporabnike.

Tudi zdaj, ko imate prilagojen meni, vas bo morda zanimalo, da ga prikažete kjer koli na spletnem mestu z vnosom kratke kode po meri.

Radi prilagajamo WordPress z majhnimi delčki, kot je ta, kaj pa vi?

Prikažite menije WordPress kjerkoli želite

Ko je WordPress dosegel različico 3.0, je veliko stvari postalo lažje za uporabo. Med različnimi novimi funkcijami je ustvarjanje navigacijskega menija postalo dostopno vsem in danes lahko vsakdo ustvari svoje menije z nekaj preprostimi kliki miške.

Medtem ko ustvarjate menije, kjer lahko preprosto povežete katero koli objavo, stran, kategorijo ali katero koli zunanjo povezavo, je kos pogače, prikazovanje menija na različnih mestih ob vašem spletnem mestu je lahko nekoliko večji zalogaj za tiste, ki niso v razvoju WordPress-a.

Odvisno od teme WordPress, ki jo uporabljate, lahko preprosto odprete novo ustvarjen meni na vrhu strani kjer smo vsi navajeni najti navigacijo. Morda imate možnost, da svoj meni postavite na stransko vrstico ali celo desno spodaj v območju spodnjega dela noge, kaj pa, če bi želeli meni prikazati v svojih objavah, straneh ali celo v pripomočku?

Ne, za kopiranje povezav vam ni treba ustvariti seznamov po meri ali znova vnesti celotne kode HTML; lahko izkoristite prednosti kode in postavite obstoječi meni kamor koli želite!

V naslednjih vrsticah vam bomo pokazali, kako to storiti, in prepričani smo, da vam bo všeč nov funkcijo »meni v kratki kodi«.

Ustvarite kratko kodo in prikažite menije WordPress kjerkoli želite

 1. Odprite function.php datoteko
 2. Kopirajte in prilepite kodo, ki bo registrirala kratko kodo:
 3. funkcija menu_function ($ atts, $ content = null) {
  izvleček (
  shortcode_atts (
  matrika ('ime' => null,),
  $ atts
  )
  );
  vrni wp_nav_menu (
  matrika (
  'menu' => ime,
  'odmev' => napačno
  )
  );
  }
  add_shortcode ('menu', 'menu_function');
  
 4. Shrani spremembe

Takoj ko shranite spremembe, boste lahko prikazovali WordPress menije kjerkoli želite. Vse, kar morate storiti, je, da zapišete kratko kodo kjer morate določiti ime menija, ki ga boste uporabljali:

[ime menija = “glavni meni”]

V večini primerov bo vaš glavni meni pripisal ime “glavni meni”. Če pa boste uporabljali kateri koli drug meni, preprosto vnesite njegovo ime v kratko kodo. Ni vam treba na pamet poznati vsakega imena menija; namesto tega pojdite na Videz -> Meniji in brskajte po seznamu menijev ali ustvarite nove.

Ker lahko zdaj WordPress menije prikažete praktično kjer koli, lahko ustvarite številne navigacije, ki jih boste uporabljali na svojem spletnem mestu, ki poganja WordPress. Lahko ga imate v objavi, drugega v datotekah s predlogi, besedilni gradnik itd.

Kako dodati iskalno polje v svoj WordPress meni

Če niste odstranili funkcije, WordPress obiskovalcem omogoča iskanje po celotnem spletnem mestu. To kul funkcijo smo omenili že večkrat in prikazali so vam različne stvari, ki jih lahko počnete s svojimi iskalnimi stranmi. Na primer, lahko preprosto preusmerite uporabnike na objavo, če je bil najden samo en rezultat ali celo nastavite iskanje po Googlu po meri.

Če ste brskali po svojih standardnih WP-jih, ste to verjetno že videli je na voljo stranski gradnik, ki ga je mogoče namestiti na stransko vrstico. Kaj pa, če želite, da se vaše iskalno polje prikaže poleg vašega menija?

V naslednjih vrsticah vam bomo prikazali funkcijo, ki bo prevzela vaše vsakdanje iskalno polje in ga postavila v navigacijski meni.

V meni dodajte iskalno polje:

 1. Odprite function.php
 2. Kopirajte in prilepite naslednje:
 3. add_filter ('wp_nav_menu_items', 'add_search_box', 10, 2);
  funkcija add_search_box ($ items, $ args) {
  $ items. = '
 4. '. get_search_form (napačno). '
 5. '; vrne $ predmete; }
 6. Shrani spremembe

Če želite biti prepričani, da bo koda delovala za vas, se prepričajte, da imate na svojem spletnem mestu že dodan navigacijski meni.

Koda je precej preprosta, njena edina funkcija pa je dodajanje iskalnega polja v navigacijski meni. Najverjetneje vaše iskalno polje ne bo poravnano tam, kjer bi želeli. To pomeni, da boste morali WordPressu povedati, kam naj se nahaja iskalno polje:

 1. Dodaj razred v
 2. oznaka najdena v tretji vrstici kode:
 3. $ items. = '
 4. '. get_search_form (napačno). '
 5. '
 6. Shrani spremembe
 7. Odprti style.css
 8. Kopirajte in prilepite kodo CSS:
 9. .položaj iskalnega polja {
  zgornja meja: 15px;
  meja-desno: 20px;
  }
  
 10. Kodo spremenite po svojih željah
 11. Shrani spremembe

Upajmo, da ste škatlo vstavili tik ob svojem meniju. Za prilagajanje škatlice ne potrebujete veliko, kamor želite. Ne pozabite sami oblikovati iskalnega polja in uživati ​​v tej funkciji.

Če želite več nadzora nad svojim menijem in iskalnim poljem, preverite, kako dodati ikone v svoj meni in kako dodati možnost glasovnega iskanja za obiskovalce, ki radi narekujejo svoje iskalne izraze. Veliko več lahko naredite tako z vašim menijem kot z možnostmi iskanja, zato preizkusite naše iskalno polje in se naučite nekaj novega.

Verjetno ste že videli spletne strani, kje navigacijski meniji se držijo na vrhu strani in spremljajo vas na vsakem koraku vaše drsne avanture. Ta funkcija je morda nekaj, kar želite na svojem spletnem mestu WordPress, v tem delu vodnika pa vam bomo pokazali, kako ustvariti.

Ne samo, da ima funkcionalno stran, kjer je meni vedno na voljo v dosegu roke, ampak je lahko videti tudi zelo lepo in tekoče.

Če imate malo znanja o CSS-ju, ne boste imeli težav, če bi vaš meni postal lepljiv. V datoteko Style.css morate dodati samo kodo, po kateri lahko uživate v novi funkciji menija.

 1. Odprite svoj Stylesheet (style.php)
 2. Najti .navigacijski meni ali .genesis-nav-menu (ali podobno, odvisno od teme, ki jo uporabljate)
 3. Za vsebnik v glavnem meniju uporabite naslednjo kodo:
 4. .navigacijski meni {
  položaj: fiksna;
  ozadje: # 333;
  zgoraj: 0px;
  desno: 0px;
  levo: 0px;
  z-indeks: 99;
  }

  Kot lahko ugibate iz kode, pomemben del je v drugi vrstici, kjer morate popraviti položaj svojega menija. Po tem lahko zgornje, desne in leve elemente nastavite na 0 slikovnih pik ali jih premaknete na poljubno razdaljo od vrha ali z levega in desnega roba strani (na primer: top: 10px bo vaš meni postavil 10 slikovnih pik od zgornji rob vašega spletnega mesta).

 5. Posodobite datoteko in uživajte v svojem lepljivem navigacijskem meniju

Če ne marate kode s kodo, lahko s pomočjo vtičnikov naredite svoje menije lepljive.

Naučili smo vas, kako ustvariti lepljiv meni za krmarjenje s preprostim spreminjanjem vrstice kode CSS v svoji temi. Toda ne glede na to, kako enostavno bi to bilo, vsi ne marajo preiskovati datotek WordPress in sami urejati kode. Če ste ta tip osebe ali potrebujete več nadzora nad jedilnikom, ne skrbite. Svoj jedilnik lahko preprosto nastavite in ga naredite lepljiv z uporabo vtičnikov. V tem delu članka vam bomo pokazali nekaj najboljšega.

UberMenu Lepljiva razširitev

CENA: 8 USD

UberMenu Lepljiva razširitev

UberMenu Sticky Extension je dodatek za UberMenu vtičnik kar pomeni, da morate najprej namestiti ta vtičnik, da razširitev deluje. Z razširitvijo je vse preprosto; po namestitvi ste pripravljeni, da postane vaš meni lepljiv. Ne glede na to, kam umestite meni, ko se uporabnik začne pomikati, se bo na vrhu strani prilepil meni in omogočajo lahko dostopnost.

Če želite, da mobilni uporabniki dostopajo do vseh delov menija, se lepljiva možnost izklopi, ko je zaznana mobilna naprava. Tukaj ni veliko za dodati – na uradni strani si oglejte predstavitev in če že imate UberMenu, nadaljujte in naredite meni lepljiv.

myStickymenu

CENA: Brezplačno
DEMO

myStickymenu

Ta vtičnik je zasnovan za uporabo na temo Twenty Trinajst. Če ga malo opletate, ga lahko uporabite v kateri koli temi, ki vam je všeč. Privzeto uporablja tematski navigacijski razred CSS “.navbar”. Če ga želite uporabiti na kakšni drugi temi, morate najti razred, ki ga vaša tema uporablja opisati navigacijski meni in spremeniti ime tega razreda.

Če je vaša tema odzivna, bo vtičnik tudi odziven. Če ga želite bolj spremeniti, lahko vnesete svoje prilagojene sloge CSS in svoj lepljivi meni še bolj prilagodite.

Lepljiv meni (ali karkoli!) Na Scroll

CENA: Brezplačno

Lepljiv meni (ali karkoli!) Na Scroll

Ta vtičnik vam bo omogočil, da svoj meni postavite na vrh in ga naredite lepljivega. Ampak ne samo to, vtičnik vam bo omogočil, da kateri koli element postane lepljiv samo z iskanjem pravega izbirnika za element. To pomeni, da lahko svoj logotip ali celo celo glavo zataknete na vrhu strani, medtem ko se uporabniki pomikajo po vašem spletnem mestu. Da bo vse delovalo, boste morali vedeti nekaj o HTML in CSS, da boste našli pravi izbirnik.

Kako odstraniti elemente menija na najvišji ravni v programu WordPress

Verjetno že veste, da je WordPress zelo prilagodljiv. Če veste, kako kodirati ali vsaj najti prave vtičnike, lahko spremenite svoj backkend, pa tudi frontend in predstavite edinstveno spletno mesto tako svojim obiskovalcem kot tudi vašim avtorjem..

V tem delu vam bomo prikazali preprosto kodo, s katero boste lahko odstranili elemente menija na najvišji ravni s svojih skrbniških strani WordPress.

Koda, ki jo najdete spodaj, bo vsem uporabnikom namesto skrbnikov odstranila vse menije na najvišji ravni. Preden nadaljujete, morate vedeti, da ta delček odstranjuje samo elemente menija, vendar bodo te postavke še vedno na voljo vsem, ki poznajo pravilno pot do strani z nastavitvami. Če želite popolnoma omejiti dostop do določenih strani menija, boste morali spremeniti uporabniške zmogljivosti.

Odstranjevanje elementov menija na najvišji ravni:

 1. Odprite datoteko function.php
 2. Kopirajte in prilepite to kodo:
 3. if (! trenutni_user_can ('management_options')) {
  dodajanje ('admin_menu', 'my_remove_menus', 999);
  }
  funkcija my_remove_menus () {
  Remove_menu_page ('index.php'); // Armaturna plošča
  remove_menu_page ('edit.php'); // Objave
  Remove_menu_page ('upload.php'); // Mediji
  Remove_menu_page ('edit.php? post_type = stran'); // Strani
  Remove_menu_page ('edit-comments.php'); // Komentarji
  Remove_menu_page ('themes.php'); // Videz
  Remove_menu_page ('plugins.php'); // Vtičniki
  remove_menu_page ('users.php'); // Uporabniki
  remove_menu_page ('tools.php'); // Orodja
  remove_menu_page ('options-general.php'); // Nastavitve
  }
 4. Shrani spremembe

Ker ta koda odstranjuje vse menije na najvišji ravni, ki jih verjetno ne želite storiti, lahko spremenite kodo po svojih potrebah. Vsaka vrstica »remove_menu_page« je zadolžena za odstranitev ene strani (ki je opisana v oklepaju in v komentarju poleg vrstice kode). Preprosto dodajte ali odstranite stran, za katero želite, da je iz menija odsotna spremembe shranite še enkrat.

Zdaj, ko ste se naučili, kako odstraniti strani na najvišji ravni iz menija, boste morda želeli odstraniti samo nekatere podstrani, ki se nahajajo pod zgornjimi.

Najboljši 4 vtičniki za WordPress

Ko začnete ustvarjati novo spletno mesto, prej ali slej potrebujete meni. Lahko ga ustvarite s standardno možnostjo menija v WordPressu, če pa želite bolj profesionalno, boste morali poznati svoje HTML in CSS kode. To pomeni tudi, da boste porabili nekaj časa za načrtovanje vsega, da bo brezhibno delovalo in hkrati izgledalo lepo.

Če potrebujete hitrejšo rešitev ali preprosto ne veste, kako kodirati svoj domišljijski meni, vam WordPress namesti nekaj odličnih vtičnikov, ki so zasnovani tako, da v nekaj klikih ustvarijo čudovite menije. Brez posebnega naročila je tukaj nekaj najboljših menijskih vtičnikov za WordPress.

Meni Uber

CENA: 20 USD
DEMO

Meni Uber

Z več kot 43.000 prodaj, Uber Menu je eden najbolj priljubljenih vtičnikov za WordPress. Ko odprete predstavitveno mesto in vidite, kako izgleda meni, ustvarjen s tem vtičnikom, boste razumeli, zakaj je tako priljubljen. In ko začnete naštevati njegove značilnosti, boste verjetno želeli eno zase.

Meniji, ustvarjeni z menijem Uber, bodo odzivni in omogočeni dotikom za vaše obiskovalce mobilnih naprav. Ustvarite lahko čudovite postavitve in v svoj meni postavite ikone, slike, videoposnetke in zemljevide. Celoten obrazec lahko postavite v podmeni, tako da lahko ustvarite kontaktni obrazec, ne da bi za to morali dodati dodatno stran. Vtičnik je zelo prilagodljiv in se lahko s predogledom v živo predvajate z več kot 50 nastavitvami sloga. Podmenije lahko samodejno sestavite iz druge vsebine, ustvarite zavihke pod svojim menijem in še veliko, veliko več.

 • Dinamično ustvarjanje izdelkov
 • Podmeniji z zavihki
 • Izboljšan uporabniški vmesnik

Morph: Prilagodljiv Wordov pritisk na meni

CENA: 20 USD
DEMO

Morph

Morph je preletni meni, namenjen mobilnim napravam. A kot vidite na predstavitveni strani, če ga odprete v osebnem računalniku, je videti tudi resnično super na namizju.

Z uporabo tega vtičnika, lahko skrijete meni in ga pokličete s preprostim klikom. Na območju menija lahko ustvarite standardni spustni meni, dodate slike, gumbe za iskanje in celotno območje je widgetized, kar pomeni, da lahko vdelate vse, kar potrebujete in želite. Vtičnik je zelo prilagodljiv, tako da lahko izberete želene barve, spremenite višino slike in dodate ali odstranite elemente, ki ustrezajo vašim potrebam. Če ga boste uporabljali za mobilne naprave, lahko preprosto nastavite ločljivosti, za katere se bo prikazal meni.

 • Odlično deluje tako na namiznih kot mobilnih napravah
 • Dodajte / odstranite prilagodljive elemente
 • Lahko ga sproži kateri koli element

Menu Hero

CENA: 19 USD
DEMO

Meni Hero

Ne glede na to, ali želite preprost meni ali zapleten “Mega Menu”, ga lahko ustvarite s pomočjo vtičnika Hero Menu. Vsak meni, ki ga ustvarite, bo odziven in bo videti izvrstno v kateri koli napravi; če se odločite za ustvarjanje mega menija, se lahko elementi prikažejo ali skrijejo, zato vam ni treba skrbeti za postavitev na manjših zaslonih.

Obstaja posebna podpora za dotik za Android, iOS in Windows Phone. Izberite navigacijsko vrstico polne širine ali fiksne širine, kjer lahko enostavno dodajte dodatne elemente preprosto s tehniko povleci in spusti. Obstaja več kot 60 prednastavljenih barvnih shem in lahko uporabite vsako brezplačno pisavo Google. Meni naredite lepljiv, izberite razdaljo za aktivacijo … ta odličen vtičnik lahko ponudi veliko več, zato si oglejte celoten seznam funkcij na CodeCanyonu.

 • Izdelovalec struktur menija povleci in spusti
 • Ustvari preprost meni ali zapleten mega meni
 • Posebna mobilna navigacija

Vrstica Multi-X

CENA: 16 USD
DEMO

Multi X Bar

Vrstica Multi-X je modularni vtičnik in omogoča, da v navigacijsko vrstico postavite praktično vse, kar želite. Poleg elementov menija, na palico lahko postavite do 8 predmetov – ali gre za kontaktni obrazec, obrazec za iskanje, ikone za skupno rabo v družabnih omrežjih, območje pripomočkov itd.

Izbirate lahko med dvema različnima temama in temo po meri, kjer lahko nastavite svoje barve, gradient pa se izračuna samodejno. Navigacijsko vrstico lahko namestite kot fiksni ali drsni meni. Če ste razvijalec, boste želeli vedeti, da je pripravljen nabor kljuk, če želite ustvariti nov vtičnik iz vrstice Multi-X. Ta vtičnik ponuja veliko, veliko več, zato si oglejte vse funkcije v CodeCanyonu.

 • 8 vgrajenih funkcionalnih modulov
 • 2 barvni temi + tema po meri
 • Zgornji ali spodnji položaj

Najboljši vtičniki WordPress za mobilne naprave

Vsi vemo, kako daleč je prišla tehnologija. Pametni telefoni in tablični računalniki so postali neizogibni in narašča število lastnikov mobilnih naprav. WiFi omrežja pokrivajo vsak del naših mest in če ni enega, lahko svojo mobilno napravo vedno povežete z internetom prek ponudnika. Vse to pomeni, da je število mobilnih spletnih deskarjev večje kot kdajkoli prej in da morate zanje skrbeti, če imate spletno mesto.

Če gradite mobilno spletno mesto ali ga želite izboljšati, vsekakor morate sestaviti poseben mobilni meni, ki se bo prilagodil poljubni velikosti zaslona in mobilnim uporabnikom omogočil lažjo navigacijo.

Pri WordPressu ta naloga ni tako težka, kot si morda mislite. Ni vam treba vedeti, kako kodirati ali kako nastaviti meni. Vse, kar potrebujete, je vtičnik, ki ga lahko enostavno namestite in prilagodite svojim potrebam.

V tem delu vodnika vam bomo pokazali nekaj najboljših vtičnikov, ki lahko ustvarijo mobilni meni za vaše WordPress spletno mesto. Zato se pomaknite navzdol in si oglejte.

Taktilna

CENA: 18 USD
DEMO

Taktilna

Ta vrhunski vtičnik bo ustvaril čisto mobilno glavo z vgrajenim mobilnim menijem. Animacije so zelo preproste in na zaslonu pametnega telefona lahko izgledajo res lepo in tekoče. S taktilnim, lahko ustvarite večstopenjski harmonikski meni, naredite enostopenjski vodoravni meni, ki ga lahko potegnete ali ustvarite stransko vrstico, ki lahko leti na vaše spletno mesto.

Vse je prilagodljivo, kar pomeni, da lahko svoje elemente barvate v poljubno barvo, spremenite ozadja in nastavite njihove barve, motnosti in še veliko več. Vaš meni je mogoče popolnoma popraviti ali postaviti. Če želite še boljši nadzor nad mobilnimi napravami, lahko nastavite ločljivosti, za katere bo aktiviran ta meni.

 • Več vrst menijev
 • Iskalne funkcije
 • Fiksno / absolutno pozicioniranje

TapTap

CENA: 10 USD
DEMO

Tapnite

TapTap vam bo omogočil ustvarjanje edinstvenega mobilnega menija za vaše spletno mesto WordPress. Kot je razvidno s predstavitvenega mesta, lahko ustvarite skoraj vse, kar si zamislite, in vaši meniji bodo videti res lepo. S tem vtičem, lahko ustvarite večstopenjske menije, se odločite, katere elemente želite prikazati, dodajte opise ali omogočite možnost integriranega iskanja.

Na izbiro sta dva gumba menijskih gumbov in nekaj animacij. Položaj v meniju je mogoče popraviti ali pa uporabite absolutno pozicioniranje. Izberite sloge ozadja in se igrajte s številnimi možnostmi oblikovanja, tako da boste lahko meni popolnoma prilagodili svojo temo. Nenazadnje vam bo TapTap omogočil, da izberete ločljivosti, na katerih se bo prikazal. Kaj lahko še želite od mobilnega navigacijskega menija?

 • Meniji na več ravneh
 • 2 menija gumbov in zasnove ter animacije
 • Fiksno / absolutno pozicioniranje

Mobi

CENA: 16 USD
DEMO

Mobi

Mobi je še en preprost, a odličen vtičnik WordPress, ki je pripravljen pomagati pri mobilnih spletnih mestih. S tem dodatkom bo vaša odzivna tema še boljša navigacija. Ko ustvarite meni z uporabo intuitiven gradnik menija povleci in spusti, ga lahko postavite na vrh ali na dno svojega spletnega mesta.

Vse postavke menija so prilagodljive in v navigacijsko vrstico lahko dodate ikone družabnih medijev. Obstaja več kot 700 pisav ikon, svoj dizajn pa lahko dokončate z enim od Googlovih pisav. Če želite, lahko nadzirate vidnost uporabnikov za goste in prijavljene uporabnike.

 • Prilagoditev povleci in spusti
 • Pozicioniranje zgornjega ali spodnjega menija
 • Uporabniška vidnost za goste in prijavljene uporabnike

Wah-meni

CENA: 44 USD
DEMO

Wah-Wah

Wah-meni je a nastavljiv meni kot nalašč za mobilna spletna mesta, posebej zasnovana za iPad navigacijo na dotik. S tem premium dodatkom lahko dodate do 8 menijskih povezav, ki se bodo lepo prilegale na strani vašega spletnega mesta WordPress.

Ko kliknete določeno ikono v meniju, se prikaže podmeni, ki omogoča HTML, vdelane videoposnetke, zemljevide in skoraj vse, kar želite. Vtičnik je zelo prilagodljiv, kar pomeni, da lahko izbirate med 8 naglasnimi barvami, se igrate s širino menija, ikonami, povezavami itd. Ustvarjanje menijev je z urejevalnikom WYSIWYG zelo enostavno. Ali se boste odločili za temno ali svetlo temo, ste lahko prepričani, da bo videti lepo.

 • WYSIWYG urejevalnik
 • Podmeniji s podporo za HTML, vdelane videoposnetke itd.
 • Možnost stanja zunaj ali priključene

Meni Sloga poti

CENA: 12 USD
DEMO

Slog poti

Ta premijski vtičnik se nekoliko razlikuje od vašega običajnega vtičnika, namenjenega ustvarjanju menijev. Namesto klasične menijske vrstice ali menija stranske vrstice, meni Path Style ustvari gumb. Ko aktivirate gumb, bo okrog gumba prikazan meni v krogu, ga razširil v linijo v poljubno smer ali celo organiziral svoje ikone v loku.

Če obstaja več ravni menijev, bo gumb ustvaril gumb za nazaj, ki bo uporabnikom omogočil, da se vrnejo v glavni meni. Obstaja na tone možnosti za prilagajanje in ustvarjanje menija; lahko preprosto uporabite standardni urejevalnik menijev WordPress. Če iščete edinstven mobilni meni, dajte priložnost meni Path Style.

 • Ustvari meni okoli gumba
 • Zelo prilagodljiv
 • Za urejanje menija uporabite standardni WP meni

Scrollnav

CENA: 10 USD
DEMO

Scrollnav

Še en edinstven vtičnik menijev, ki vam nudi nekaj odličnih funkcij in lahko na vašem spletnem mestu izgleda odlično. Scrollnav je sestavljen iz kroga, ki vsebuje več menijskih možnosti. Na sredini gumba je povezava do domače strani, zgornja povezava vas logično popelje na vrh strani, na voljo je iskalno polje, meni po meri in del kroga.

Meni po meri bo dal dovolj prostora za ustvarjanje celotnih menijev s podmeniji, izgledal bo odlično in na vašem mobilnem spletnem mestu boste potrebovali prepotreben prostor. Izbirate lahko med več barvnimi shemami in vse je enostavno nastaviti. Zagotovo bi morali preveriti predstavitveno mesto, da vidite, kako deluje ta mali vtičnik.

 • Krožni gumb z različnimi funkcijami
 • Meni po meri in del povezave po meri
 • Več barvnih shem

Pomaknite se po meniju

CENA: 24 USD
DEMO

Pomaknite se na Meni

Ta preprost dodatni vtičnik vam bo dobil meni stranske vrstice, ki je narejen za navigacijo na dotik iOS in Android. Ko ustvarite meni, bo imel ikone, ki se povezujejo na drug del strani, in se samodejno pomaknete.

Pomembno je to upoštevati Pomaknite se, da ni celoten navigacijski meni, vendar se pomakne le na drug del iste strani. Izbirate lahko med več kot 750 ikonami ali pa uporabite lastne slike kot menijske elemente, poleg tega pa je dodaten prostor za oglase. Da bo vse delovalo, boste morali imeti osnovno znanje HTML, da boste lahko sledili navodilom. Morda bo trajalo še nekaj minut vašega časa, vendar končni rezultat izgleda odlično.

 • Dovoljeno z dotikom
 • Več kot 750 ikon + slik po meri
 • Dodatni oglasni prostor

Zaključek

Upamo, da ste do zdaj že ugotovili, da je težko upravljati spletno mesto brez menija. Tudi če zaženete enoprozornik, boste še vedno želeli navigacijo med razdelki. Medtem ko ste že tukaj, si vzemite čas in prilagodite svoj WordPress meni ter naredite najboljše.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map